Új privát üzeneted érkezett!

Nekem nagyon mindjár megjön érzésem van, meg 10 percenként rohangálok a wc-re...ugyhogy szerintem nálam ma lesz mensi hamarosan, nagyon úgy érzem... :roll: AKkor legalább jönne már :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


kidobott ez a hülye gép.

Henne:
Gratulálok mégegyszer a kis jövevényhez. Minden remdben lesz,s jövő héten már szivhangot is fogtok hallani.

Kriszti:
Biztos vagy abban, hgoy meg fog jönni? A német oldal, ahol a görbidet vezeted, olyan szépen mutatja késői pé-det. Nem hiszel neki? Meg a mensi megjöveteléhez esni kellene is a hőnek, nem? Egyébként azért a fertility-t választottam, mert angolul még csak-csak, de németül egy büdös szót sem értek. De maradok a ciklus.hu-n. Az a legegyszerűbb.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Csip-csip:
Tessék a párodtól bocsánatot kérni! :wink: Tudom, hogy milyen az, mikor mi nők meghülyülünk teljesen. Mensi előtt, bár az utóbbi időben másképp jön ki rajtam a feszültség, én is tiszta idegbeteg vagyok, s mindenbe bele tudok kötni. Még az élő fába is.

Durcipók:
Telnek a napok, hamarosan apára fel!!! :lol:

Csicsiy:
Na, majd meglátjuk mi lesz a nem várttal! 8)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 

 
 

Kriszti, basszus Én is...Megyek egyfolytában a wc-re, hogy na tuti megjött, de sehol semmi...Csupán tömeg mennyiségű folyásom van...
Neked semmi ilyen???????
csip-csip18
 
 


Tyuntyi: oké :oops: :?
Amúgy nekem a ciklus.hu mindig 28 napra írja be a nem vártat mért???pedig már átállítottam!!!!!!!!!!!!!!!!Mit csinálok akkor rosszul???????
csip-csip18
 
 


Jó ötlet Henne görbijét újra megnézni, nekem is eszembe jutott. Igy szépen kérünk téged Henne, hogy a görbidet rakd fel újra.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Hkitty:
Megértem a te helyzetedet is. Itt Pesten meg szerintem sokszor inkább átlépnének az emberen, mnit hogy segitsenek. De vhol ugye élni kell!
Egyébként ti most akkor nem projekteltek?

Henne:
Még azt akartam tőled kérdezni, hogy ha nem méred a hődet és nem csinálsz tesztet, rájöttél volna, hgoy babás vagy? A tüneteidet már vhol irtad tudom, de nem is találom, meg kiváncsi is vagyok, hogy éreztél-e vmit :D .

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Csip:
Nem tudom. Én, mikor beirom, hogy megjött, akkor automatikusan úgy rendezi át a következő ciklusokat, hogy azt vagy kitolja időben vagy megröviditi.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Csip:
Ja és a nyákom nekem is krémes. Folyni nem folyik, de van bőségesen. (már bocs, hogy ezt igy leirtam)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Jó kérdést tettél fel Hennének, nekem is teszik és kiváncsi is vagyok már arra mit fog rá válaszolni :D
De mikor írta elötte lévő napokban úgy nyilatkozott, hogy tuti nem terhes, mert megjönn érzése van!?!?ha jól emlékszem...meg még nem is tom....
Meg akkor írta a párja eredményeit amire itt azt válaszoltuk, hogy valóban nem a legjobbk az eredményei!!!!!!!
csip-csip18
 
 


Érdekes nem???Nekem eléggé vizes, és bőségessen van, bocsi....
csip-csip18
 
 


Tyuntyi
igazából nem védekezünk, de nem is nagyon figyelünk oda, mikor vagyunk együtt, nálam úgysincs jelentősége. amikor kedvünk van :wink:
De baba tuti nem lesz, mert amit szedtem (amitől megjött) az csak megvonásos vérzést produkál, mint a fog. gátló, így esélytelen, hogy legyen baba :roll:
Hát igen, az se jó, ha van szomszédja az embernek, az se ha nem. Mondjuk amíg városban laktam (mondjuk kisváros) nem volt problémám sem a szomszédokkal, sem az emberekkel :oops:
Vendég
 


sziasztok, lányok!

sok volt a kérdés, kicsit szétszórt vagyok, így részletekben fogok válaszolni, ha nem gond.:)

a görbim: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f ... 61600_.png

a végefelé a méréseimet már ne nagyon vegyétek alapul, egy hete össze vissza mérek, 1 óra eltérés vagy több is lehet már.:)

ha nem mértem volna, szerintem nem tudtam volna. Nem volt annyira bedurranva a cicim, mint máskor. Most is csak enyhén érzékeny. de akkor nem volt se hányinger, se gyakori pisilés. csak pozo teszt után pár nappal:)
henne
 
 


csicsiy: igen, tudom, még ilyenkor nem szabad beleélni magunkat. És a férjem is úgy van, ahogy én. Még csak halkan örülünk. Nem tervezünk még semmit, nem nézegetünk semmi rucit, semmi ilyesmit. 3 hónapig nem. :oops:
azért tegnap picit megnyugodtam, hogy legalább már láttam.:)

tyuntyi: két hét múlva megyünk, ha nem jön közbe semmi. és hát miért is jönne.:) koppkopp. Akkor már kell majd lennie szívhangnak is.:)
egyébként, igen előtte eléggé megjön érzésem volt. És ez még mindig megvan. Ez egy kicsit rossz érzés, mert beparáztatja az embert.. :oops:
meg az utro hüvelykapszula is állandóan becsap, mert ugye egy idő után folyik ki, és olyan mintha meglenne. Igy én is elég sokat rohangálok a mosdóba, mint ti.:)

jajj,lányok, annyira örülnék ha követnétek:)

öö, válaszoltam minden kérdésre?:)

egyébként jövőhéten szeretnénk majd a szülőknek elmondani, mert akkor lesz nagy összeröffenés, és hát akkor már 7-8 hét között leszek :oops:
henne
 
 


azért beszúrom nektek a tegnapi fotót, amit kaptam:) Kép

pinkiné, te mikorra is nem várod?:)
henne
 
 


Henne: már nagyon vártunk ám!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó, hogy jöttél :D :D :D
Köszönjük a válaszokat :D
Megnyugodtam egy szempontból egy picikét, mert amúgy nekem mikor meg kellene, hogy jöjjön soha nem volt cici fájásom-duzzadás-keményedés...akármi is...Talán egy nagyon picirit volt talán egyszer érzékeny a bimbóm, de azon kívül semmi az ég világon :oops:

Huuu jönn a hétvége, nem nagyon lesz időm pihenni, mert elvállaltunk 8 lépcsőház takarítását-50.000.- és azt meg kell csinálni Húsvétig, és kérdés, hogy mikorra lesz kész... :shock: vagy, hogy mikor is állunk neki, mert z Én párom hajnalban érkezzik meg Bukarestből... :? Már nem aludt egy pár napja....No majd lesz valami!!!
csip-csip18
 
 


Kellemes Hétvégét Mindenkinek!!!
csip-csip18
 
 


Én is kívánok mindenkinek kellemes (menszimentes)hétvégét!:)
a hétvégén hazautazunk a szüleimhez a férjemmel, csak hétfőn jövünk vissza.:) bár lehet, még a szüleimtől jelentkezem majd.:) puszi nektek:)
henne
 
 


Henne: tök jó ez a kép, húgomnak is ilyen volt az első! 7-8 hetesen szerintem már simán elmondhatjátok a szülőknek!!!

Remélem csajok Kriszti és Csip nem jön meg nektek!!!!!!!!!!!!!!
és Tyuntyi remélem neked sem fog jövő héten megjönni!

Melóhellyel kapcs. még mindig megy az idegeskedés, nem tudunk semmit!
Nekem biztos megjön majd, de most amíg nem tudjuk mi lesz a munkával, inkább ezt a dolgot hanyagolnám egy kicsit! remélem csak kicsit.... :lol:

Jó hétvégét, jó pihit mindenkinek, ma még dolgozom, vas. és hétfőn nem!

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok csajok...

Na izgatottan jövök...hátha valaki hozott egy jó zebrá tesztet, de láttom nem nagyon voltatok :(
Nálunk hazaért apjuk reggel 7 re, és erre most mehetett még melozzni..No de mit tudtam meg???Megkapta az elmaradt fizuját :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szóval remélem most már minden jól alakul...
Nekem menzi még mindig sehol :roll: :?

Szép Hétvégét
csip-csip18
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Nem igazán van senki most hétvégén, de mivel szokásomhoz híven, hajnalban kiver az ágy, írok nektek.

Henne:
Gyönyörű az első fotótok!! :D Köszi az infókat az első jelekkel kapcsolatban, no meg a hőgörbét is köszi. Bocs, ha elnéztem a következő dokihoz való menetelt.
:oops: Most, hogy a szüleidet meglátogattátok, beavatjátok őket? Vagy csak a jövő héten az össz családi party-n? Írtad már tudom, de elfelejtettem, hogy hová jársz dokihoz? Gondolom magánba, de kórházban hol rendel? Oda akarok kilyukadni, hogy hol szeretnél szülni? :P

Kriszti:
Milyen volt a buli? Volt kirúgunk a hámból? Remélem mensi még nincs! :wink:

Csip-csip:
Nagyon helyes, hogy nincs menszi, mert akkor még bármi belefér. Az pedig kimondottan öröm, hogy megkapta a párod a fizuját. Bár normális esetben, minden hónapban meg kellene kapnia a teljes összeget.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Csicsy:
Te hogy állsz? Sehol semmi? Tudom, hogy elvetetted a lehetőségét is annak, hogy babás lettél ebben a hónapban, de kiváncsi vagyok, hogy van-e vmi tünet. Remélem a párod melóhelyén meg mostmár eldöntik, hogy mi a fene lesz, ráadásul pozitívan a párod irányába. :wink:
Nehogy már ti is szüneteltessétek a projektet? Legnagyobb bánatomra, már Hkitty, Gabóó nem projektel. Tudom, vannak akadályok az ember életében, meg is értem, de akkor is rossz. Legalább Hkitty attól függetlenül szorgalmasan jön! :lol: (Gabóót megértem, sajnos nincs lehetősége, nem is akarom bántani, félreértés ne essék)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Durcipók:
Te is merre vagy? Hányadik napon tartasz? Remélem már eljött az apára fel időszaka!!! :oops: :wink:

Velem semmi extra. Egész hónapban reggelente mindig úgy köhögök és krákogok, no meg fújom az orrom, mint aki erős dohányos. A férjem mindig kérdezi,hogy titokban piros marlboro-t szívok? De nem vagyok megfázva. Semmi bajom. Sajnos a fránya pattanások megtámadtak, küzdök velük már harmadik napja. :evil: Bevallom nektek őszintén, hogy azt mondtam, hogy elteszem a hőmérőt, mert nem akarom magam idegesíteni vele. Nos, kis hazudós vagyok, mert csak méregetem a hőmet. Eddig nyugodt vagyok, azért is folytattam a mérést, mert most nem érzek akkor nyomást, mint a múlt hónapban. Azért már lazábban kezelem ezt az egész dolgot. Most, hogy közeleg a nem várt, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem foglalkoztat a babaprojekt. Már nagyon kiváncsi vagyok, hogy lesz-e szülinapi ajándékba pozi tesztem, vagy sem. De tényleg napok kérdése és kiderül.
A patikon kívül semmi, csak a cicim nagyobb, mint szokott, a hónaljam felé húzodik olyan izomláz szerűen, de nem tulajdonítok jelentőséget neki, mivel ez egyik napról a másikra úgy össze tud esni, hogy csuda. Nem hiszek én már semmi jelben, csak a pozi tesztnek.
Na megyek, mert el kellene mennem vásárolni ebédhez.

Mindenkinek további kellemes és menszimentes hétvégét.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Jó reggelt hát Én totálissan el vagyok keseredve, csináltam megint tesztet, bár gondkolkodtam, hogy megcsináljam-e, mert tegnap nagyon görcsölt hasam :?
De megcsináltam és egy jó nagy negatív lett :cry:
Hát most már azért bánt, hogy basszus nem jönn össze...elkeserítő dolog azt a kurva egy vonalat láttni... :cry: :cry: :cry:
csip-csip18
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Nekem megjött hála istennek! :lol: Tegnap már barnáztam, de reggelre pontosan ahogyan gondoltam megjött! Szóval ha volt is peteérés a 25-26. napon volt, ahogyan gondoltam. A 25. napon voltunk is együtt este...nade mindegy, legalább tudom mostmár hömérö nélkül és ovutesztek nélkül is kb. mikor van p.ém. Én befejeztem. Nálunk sincs babaprojektr lányok, de jövök mindenképp. Most erre van szükségem...a párommal is van egy megbeszélendö dolgunk, de ezt most hosszú leírnom,ne haragudjatok. A doki mindenképp meglesz, én megteszek mindent, de aztán még nem változnak a dolgok körülöttem nem vállalnék be egy gyereket magam mellé :?

Henne köszi a görbét mégegyszer!!! :D A "fotóhoz" meg gratula! AZ ott már tényleg a babótok a képen!! :lol:

Tyuntyi megy a drukk. A melleim nekem tegnap kezdtek el fájni föleg oldalt, így már minden tiszta volt számomra, de legalább nem pénteken buli közben jött meg :lol: :lol:

Csip-csip nálad akkor nem tudom mi lehet a gond, hogy ennyit késik :shock: Ez ha jöl számolom a 39. nap? Mondjuk az enyém sem volt normális???De én gondolom a párom és a köztem lévö stressz miatt tolódhatott ennyire ki, vagy nem tudom? :roll: :roll: :shock: :?
Most megyek, letusolni, meg be kell vennem görcsoldót,mert kissé görcsölök :? Aztán anyósékhoz megyünk, segítek a sógornömnek a gyerekszoba felújításban,mert amikor mi költöztünk, ö is eljött szó nélkül segíteni :P
TÀBLÀZAT 2010.03.28
Vendég
 


Teljesen el vagyok szomorodva! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Csip sajnálom a nega tesztet. Hányadik napon tartasz? 39-en? A múltkori ciklusod milyen hosszú volt?

Kriszti:
Sajnálom, hogy megjött, de azt, hogy nincs projekt, még jobban. Remélem hamar sikerül rendezni a párod és közted lévő problémát, s újra belevágtok. Ha ez most komoly, akkor is gyere mindenképpen.


:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Sziasztok Csajok!

Bocsi, hogy ritkán jövök, de őszinte leszek: olvasni szoktalak Titeket, de írni lusta és fáradt vagyok. :roll:
Meg nem sokat alszom mostanság, valahogy nem tudok, korán ébredek. Tegnap vendégeink is voltak, meg ez az óra átállítás, kicsit kivagyok. És persze egyedül, Párom dolgozik. És pont ma van jó idő. Tegnap el akartunk menni sétálni, meg moziba, de az idő szar volt, moziban meg semmi jó. Így áthívtuk a szomszédainkat. Beszélgettünk egy jót, az jól esett. Ma pedig megnéztem a szomszéd kisbabát. Nagyon tündéri, szép baba. Olyan, de olyan jó lenne már nekünk is egy babó. Igyekszünk e téren, az ovutesztből következtetve, meg a ciklus napjai alapján is a következő három napban várható pé, úgyhogy holnaptól mégjobban rajtaleszünk az ügyön. :wink:

Henne
Akartam mondani, de nem mertem kérdezni, hogy kaptál-e uh képet.
De már látom, föl is raktad, és nagyon szuper!!! Nem értettem pontosan, hogy most mondjátok meg a szülőknek, vagy húsvét hétvégéjén? Biztos nagyon boldogok lesznek ők is!

Mindenkinek szép hétvégét, megyek pihenni picit!
Kriszti
Sajnálom, hogy megjött, de ha úgy érzed, hogy előbb a kapcsolatotokat kell rendezni ahhoz, hogy babátok születhessen, igazat adok Neked. Meg aztán tudatalatt lehet ezért sem jött össze, mert sajna vannak problémáitok, amiket rendezni kell. Remélem rendben lesznek a dolgok Nálatok! Jó pakolászást mára!

Csip-csip
Nem tudom mi lehet Nálad, hogy még mindig nem jött meg. Elhiszem, hogy szomorú vagy, mert inkább derülne ki, hogy baba van a dologban, de ha sajna mégsincs, legalább jönne meg. Azért reménykedjünk, hátha egy későn fogant babó rakoncátlankodik. Meg ahogy írtad, Neked eddig nem volt mellfeszülésed mensi előtt, és most van. Hátha +++++++++

Tyuntyi
Neked is szorítok, hogy sikerüljön!!! Azért ha már így titokban méregetsz, felrakhatnád a görbédet, had lássuk hogyan alakul.
Neked is +++++++++++++++++

Csicsy
Remélem mihamarabb kiderül nálatok is, hogy Pároddal mi lesz. De felháborító, hogy bánnak az emberrel. Húzzák-halasszák a döntést, olyan, mintha emberszámba sem vennék a dolgozókat. Pedig a mai világban munkahelyet elveszíteni, és helyette újat találni nagyon idegörlő és nehéz dolog. De szorítok, hogy minden rendben legyen!!!!! Ha tudsz valamit gyere és mesélj! Azért remélem én is, hogy a babaprojekttel nem fogtok leállni. Chrissyke is ezt írta, Hkitty is, és Gabóó sem tud jönni. Persze mindenki döntését megértem, ha így alakul,mert fontos, hogy egy baba megfelelő körülmények között szülessen, ne a nagy gondok közepette, de azért elszomorít, ha belegondolok. :cry:



durcipok
 
 


sziasztok,

csipcsip sajnálom, hogy megjött.:( tudom, hogy nagyon lehangoló tud lenni az egy vonal..:( a mult hónapban hány napos volt a ciklusod?

chrissyke: sajnálom a menszit, és a project szüneteltetését is.:( remélem, meg tudjátok beszélni a pároddal a dolgokat.

durcipók: jövőhéten fogjuk elmondani, akkor lesz majd együtt a két család. Kicsit tartok tőle, nehogy túl korán mondjuk el, de annyira ritkán tudjuk összehozni a két családot, hogy inkább most elmondjuk. :oops:

nekem változó napjaim vannak, van amikor egész jó, de ma elég sokszor volt hányinegerem, és émelygésem. olyan messze van még ár. 8.-a.. én max az után kezdek majd reménykedni, hogy sikerült. Addig sajnos sok minden történhet, na de nem fog!:) koppkopp:)
puszi nektek
henne
 
 


Henne: nem jött még meg...csak a teszt lett negatív...45 nap volt...

Durcipok: Nekem még most semm fájnak a ciciem, talán egy kicsit megkeményedet :?

Raktam van nagyon a tavaszi fáradtság...jaj basszus megcsináltunk 2 lépcsőházat és még van 6...nagyon melós basszus...
csip-csip18
 
 


Jó reggelt...

Kriszti: Miújság???Nem voltál hétvégén???Buli???Róka koma nem volt :D ???

Henne: Hogy vagy???

Durcipók: Apára fel akkor :D

Hkitty: Piri anyó???

Pinikné: mikor fogsz tesztelni???

Csicsy: Nálad valami tünet???

Tyuntyi: Jobban vagy???
csip-csip18
 
 


Nálam sehol semmi...Piri anyó még mindig nem jött meg :roll: Jó lenne, ha már valamit rendeződne a ciklusom, mert ez így nem állapot...Hol 30 napos a ciklusom hol 45...Jó lenne egy közép útat talán és beállni úgy 40 naposra...Nem is az zavar, hogy nem vagyok terhes, hanem az bassza a csőröm, hogy akkor mért nem jönn már meg?!?!?!?
De bevettem ma a leszarom tabletát :lol: :lol: :lol:
Jó kedvemben vagyok, hisz láttom, hogy a páromról nagy kő esett le...És másképp is áll hozzám..Láttom nincs tele gonddal és feszültséggel...Máris másként mükszik a kapcsolatunk :D Most ez teljessen feldobb!!!!!!!!!!!

Szép napot!!!!!!!!!!!!
csip-csip18
 
 


Jó reggelt!

Csip-csip rajtam is a tavaszi fáradtság..Most keltem fel, tegnap egész délután punnyadás votl, meg 3 gyógyszert kellett bevennem, annyira görcöltem. :shock: Szerintem ezt is megemlítem a doktornönek...
Nem nekem nem volt róka koma, ellenben a páromnak.... :lol: Persze aki nem bírja az alkoholt, ne igyon :P :P Amúgy jó kis buli volt azért!De most egyenlöre szüneteltetjük egy jó idöre, föleg a párom, neki már 3 hete zsinórban party :shock: :shock: :roll: Nem is beszélve a pénzröl....azért ilyen bulik alkalmával elmegy pár fillér... :shock: Nade egyszer élünk :lol:
Úgy néz ki április 19re van a legkorábbi doki idöpont, mert most szabin lesznek ök is, de nem gond, jó az is, alényeg, hogy el tudjak majd menni!
Csip-csip még azóta sem jött meg? :shock: Az már azért elég durva, de Hkittyinek se kutya hoszúságú a ciklusa.

A babaprojekt szüneteltetését úgy értettem, hogy addig még nem tudjuk normálisan megbeszélni, hogy akkor mit is akarunk, addig nem vállok gyereket...nem mindtha olyan egyszerü is lenne :shock:A párom is ki akarja vizsgáltatni magát, aztán majd az eredményeinktöl is függ, hogy hogyan tovább, szóval még nincs veszve semmi csak 1 dolog, hogy a baba 2010ben szülessen :P :P
Vendég
 


Nagyon helyes Csip-csip!
èn is bevettem a leszarom tablettát péntek óta :lol: :lol:
Vendég
 


Kriszti: :D :D :D :D :D
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Kriszti
sajnálom a pirianyót!

Csip
sajnálom, hogy megint nega lett. Remélem, már nem sokáig várakoztat piri anyó!

Nekem még mindig nem jött meg, de most ne is jöjjön, amíg nem megyek el dokihoz! :evil:
Vendég
 


Sziasztok!

Csip: elég hosszú tényleg a ciklusod, jó lenne ha akkor már megjönne!

Andi: akkor neked meg drukkolok h a dokiig ne jöjjön meg! és remélem sikerül a ciklusodat rendbe tenni!

Nekem ma reggel megjött, életemben először 28 napra, nem is értem, 3 nappal előbb mint számoltam, meg ahogy a ciklus is számolta! tök fura, mert eddig mindig 30-31 napra jött meg!!
Kriszti írd be légyszi a táblázatba!

Páromnál még mindig semmi, most április 1-jét várjuk mert akkorra ígértek változást, ha addig nem mond fel senki! persze nem fog! én úgy gondolom h húzni fogják az időt, mert nem akarnak fizetni, de nem sokáig bírjuk már ezt a helyzetet, alig vagyunk együtt mert tiszta ideg a párom és a bizonytalanságot nem bírja egyáltalán! persze próbálok türelmes lenni de jó lenne ha történne már valami!

Hát igen, nem sok esélyünk van már arra, hogy 2010-ben szülessen kisbabánk, de nem baj, így lesz jó!!

Kép
csicsiy
 
 


Tyuntyi: drukkolok h neked nem jön meg!!!!!!! :wink:

Kép
csicsiy
 
 


Csicsy: sajnálom, hogy a párod melohelyén nem rendeződnek a dolgok...Remélem most már rendeződik mielőbb!!!Nem kívánom ezt senkinek, Én is tudom mien szar egy helyzet...
Remélem ahogy sikerül valamit megtudnotok a Te párod is helyre jönn!!!!
Én nem is gondoltam volna, hogy az Én páromat ennyire nyomasztotta ez az egész melos dolog!!!De most már láttom rajta, mennyire jobb a kedve meg minden :D Kívánom, hogy nálatok is mielöbb ez legyen :wink:
csip-csip18
 
 


Csicsiy
sajnálom, hogy megjött, de lealább akkor időben :wink: Ez is vmi.
Párodnak kitartást, tudom milyen rossz ez, mi egy évig csináltuk ezt teljes bizonytalanságban, hogy mi lesz. Úgy hogy nálatok is jól fog végződni a dolog :wink:
Vendég
 


köszönöm csajok az együttérzést, tényleg aranyosak vagytok!
én is remélem h úgy mint nálatok, minden rendben lesz és hamarosan rendeződnek a dolgok közöttünk! minden oké, szeretjük egymást, de sajnos én sem gondoltam arra h ez ennyire nyomasztja ez! én is azt szeretném, ha jó kedve lenne és felszabadulnánk az bizonytalanság alól!

a próféta szóljon belőletek!!!!!!!!

Kép
csicsiy
 
 


Úgy lesz!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszti dobsz majd egy táblit!!!Fogalmam nincs ki van még a nem várt körül rajtam meg Hkittyn kívül :roll:
csip-csip18
 
 


aj csajok és képzeljéétek!!!!Hát Én ezt nem is mondtam nektek, basszus....
Hétvégén kisebb baráti össze jövetel volt nálunk és ott volt a párom brátja(Antal)és barátnője(Angi) velük jóban vagyunk...Egyszer csak az Én párom odaszólt az Anginek(arany buzi a csaj), hoyg majd beszélnünk kell!!! :shock: Na mondom miről???Mondom nem neki neki arany, Angi nem engedem, mert a párom után mindig eladja....Nem azt, mondja a párom nem nem nem...:shock:
Erre lementünk sétálni a kutyával, Anginek, és mondtam neki, hogy ne menjen ebbe bele...Nem lesz ilyenről szó...Tessék???:shock: Hát :? Elszólta magát, mondom a Tomi nekem akar valamit...lehet...De Kitti tartsad a szádat!!!!Hu Ha csajok!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon kíváncsi vagyok!!! Ráadásul Én még említettem a páromnak, hogy szertnék eskűvöt, nem muszály nagy elég egy polgári is meg egy telki(nyaralókon)egy buli!!! Hisz most anyagiakban nem állunk olyan fényessen!!!!Hát tükön ülök, hogy mi lesz!!!!
Adhatnátok tanácsot nekem ez ügyben!!!!Ha mégis.... :lol: :lol: :lol: Mi mennyi-hol-mit kell intézni, ha pl.tempolimit is szertnék és polgárit az mennyibe keülne stb...
Köszike:wink:
csip-csip18
 
 


Csip: ezek szerint meg fogják kérni a kezedet???????????????
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!! majd írj! :D

Kép
csicsiy
 
 


Jó reggelt...
Hát nem nagyon voltatok!!!!
Igen úgy nézz ki tegnap a párom mondta is, hogy elszertne venni :lol: :lol: :lol: Hogy már nagyon közel van, de még nem mondja meg mikor...De nagyon érik már nagyon is!!!!Huuuu hát nagyon kiváncsi vagyok csajok!!!!Meséljetek már, mi, hogy volt nektek akik házasok???Nem szertnék nagy esküvőt!!!Polgárit meg talán egy templomit...
Mien költségekkel jár???Estleg melyik házasságkötőterem szép???Tudtok ajánlani???
Nem jött még mindig meg...De a leszarom tabletta még mindig hat :wink:
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk, este többet írok, reagálok, most csak Neked Csip-csip:
Örülök, hogy Ti is eljutottatok eddig, és nagyon izgi, vajon mikor fogja Párod megkérni a kezed!! :wink:
Nekünk a polgári a Budai Várnál volt, az I. kerületi házasságkötő teremben. Nagyon szép, impozáns terme van, és ugye a környék, a Vár, Halászbástya, Mátyás templom nagyon szépek. Ott a templomit is meg lehetne tartana, gyönyörű esküvőtok lenne. És történetesen egy nagyon kedves ismerősöm ott az anyakönyvvezető, aki minket is összeadott.
Összegeket nem tudok, a polgári költsége ajándék volt, a templomi és az étterem Gyömrőn volt, mindennel együtt (virág, ruhák, kaja, ital, zenekar, sütik, torták) kb. 500.000 Ft volt, de az két éve történt.

Ennyit tudtam most gyors hozzászólni, de este még jövök.

Ja, és nálunk úgy tűnik tegnap volt pé-m, folyásom olyan nyúlós volt, és ma is. Úgyhogy mi rajta vagyunk a témán. Párom csak csütörtökön dolgozik, addig van időnk :D :wink:

Pusssz



durcipok
 
 


Köszönöm Durcipok...
Akkor nem tudod, hogy csak a polgári és tempoliért mennyit kell fizetni???
Mert engem csak az érdekelne!!!!Köszönöm, ha bárki tudd valami konkrét dolgot :)
csip-csip18
 
 


Csip
Az első kerületben a polgári általában 10.000-15.000 Ft körül van. De mindenhol függ attól, hogy mit kérsz zene terén, vers, pezsgő, terembérlet, van ahol fényképeket is készítenek - Oktogonnál lévő házasságkötő teremben. De van ahol fentiek benne vannak, és 10.000 körül megúszod.
Oktogonnál a barátnőmé volt, vihetett saját zenét, fényképeket is készítettek róluk, melyet később Cd-n, és kis albumban is át adva, és 10.000 alatt fizettek. És a terem ott is szép.
Nálunk a templomi (reformátusok vagyunk) 12.000 Ft-ba került, de ha katolikusok vagytok valószínű többe kerül. De ez meg Paptól függ. Van ahol egyházadót is kell fizetni,valamint jegyesoktatásra is kell járni. És fontos, hogy mindkettőtök katolikusnak legyen megkeresztelve, és elsőáldozók is legyetek. Ha ez nincs meg, bonyolultabb. Lehet másnál nem így volt, de Gyömrőn és környékén ez így működött. Bár a katolikus esküvő szerintem sokkal szebb, meghittebb, de leírtak miatt , meg Párom református (én katolikus- és a reformátusoknál ez nem probléma) lett református esküvőnk.

Bocsi, ha egyszerre sok volt, de a sajátunknál így zajlott, ezeket a tapasztalatokat tudom elmondani.



durcipok
 
 


Sziasztok!

Csicsiy
minden rendben lesz :wink: Páromnak ma mondták, hogy mégis maradhatna (egy két hónapot még), mert egy másik ember önként elmegy, de hülye lenne maradni :lol:

Csip
akkor előre is gratulálok :D Akkor te már feleség leszel, mire lesz baba ;)

Durci
akkor használjátok ki a szabit :wink:
Vendég
 


Csip-csip így halkan is de GRATULA!!! :lol: :lol: :lol: :D :D
Na ez igazán jó hír csajszi :D
Az esküvöhöz nem tudok hozzászólni, nekünk elöször úgy lett volna, hogy otthon Szegeden csak a templomi lett volna. A párom református én katolikus, de református templomban lett volna, mert a katolikus egy vagyon,meg visszamenöleg akartak egyházadót kérni tölünk, ami szerintem pofátlanság,már bocsánat :shock: Aztán meg jegyesoktatás, meg mivel a párom református...hát szóval kész,maradt volna a református templom, már le is foglalóztuk, beszéltünk a pappal is....nos aztán végül itt volt kint csak polgári, ami össz-vissz 80 euroba került. Egy kukkot sem értettem az egészböl olyan ideges voltam...nameg eléggé személytelen volt az egész...szóval nem valami nagy szám volt sajna...nade z van...ja és esett az esö is aznap :? :? De legalább majdnem 1 év után sikerült összeházadonunk...meg az a sok papír, ügyintézés...ivel a páromnak szerb útlevel ven :? Meg egy csomó pénz, bürokrácia...
Na mindegy... :P

A táblázat....
TÀBLÀZAT 2010.03.30
Vendég
 


Szép jó regglt....

Na mi volt ez a pangás tegnap?????

Hát igen nekem az a bajom, hogy Én katólikus vagyok a párom meg szerintem semmi :oops: Talán megkeresztelve meg van, de még abban semm vagyok biztos :oops: Én mindenképp katólikus templomban szertnék esküdni!!!Családom főleg a nagymamám aki nem él de a nagypapám igen ő nagyon nagy hívű!!!!
Be kell menni a templomban vagy ez, hogy van???
Ma kiváncsiságból felfogom hívni a 13 kerületi házasságkötőtermet!!!
Mondanak valmit telefonban???Vagy nem illik??? :oops:

Nekem folyamatossan megvan a megjönn érzés!!!De sehol semmi!!!Hát most már egy kicsit kezdd bosszantani :roll:
csip-csip18
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?