Új privát üzeneted érkezett!

Kata:) De örülök a 2 manónak, remélem ind a kettő ott marad a helyén:)pihenhess sokat.
Ne add fel a nyuszit, nagyon egyszerű csak rá kell jönnöd.
Megcsinálod az első láncszemet ami lazább legyen. Abba az egy szembe bele szúrsz 3 vagy 4 rövid pálcát, de ugyanabba a láncszembe. Utána pedig a rövid pálca tetejébe kezded el a következő sort, és mindegyikbe 2 szer raksz rövid pálcát. úgyis fogod látni ha sok, vagy befodrosodik és akkor utána elkezded csökkenteni, csak minden másodikba raksz 2 rövid pálcát.
A végén pedig ugyanígy, csak szűkíteni fogod. Szóval mindig elveszel egy két szemet( kihagysz)

ÖLELLEK!!!!
beus84

áááá ez már a 2. laptetőm.
beus84

Beus,
ááá, így már érem:-) Ne tudd meg ma hányszor kezdtem újra, legalább 5x :oops: Mára azt hiszem elteszem, mert kezd vízhólyagos lenni az ujjam :lol:

Bikfy,
Te egy igazi Tündér vagy! Tapasztok ezerrel :lol: :wink: Sokszor puszillak

i.kata

Kata!
Akkor már holnap együtt lesz a család! :P :wink: Gondolom,hogy mennyire várod őt,de szerintem ő is nagyon vágyik haza most főleg!

Beus!
Laptető és már 2-szer,ennek jelentenie kell valamit méghozzá csupa jót! :P

phpBB: Kép
belluska

Beus!
Elfelejtettem írni,hogy amúgy az Elevitet nem annyira ajánlom amit én szedtem(persze mindannyian mások vagyunk),de nekem voltak gondok tőle! :oops: :oops: :lol:

belluska

Beus!
Katám imádja a bogaradat!Most is itt hadonászik. :lol: 8)

belluska

Belluska, egyem meg Katát, egy kis gyémánt:)Örülök, hogy tetszik nekem a bogaram.Én is az elevitet szedem, már lassan egy hónapja+folsavat, csak azt nem tudom, hogy ha most váltok az jó lesz-e.Neked milyen gondjaid voltak tőle?

Kata örülök, hogy érted, nagyon igyekeztem leírni. Ha kész a nyuszid muti ám meg nekünk is:D

Ma megyek UH-ra egy csomóba áll a gyomrom, hogy tüszők érjenek nehogy ciszták.
Szerintem 1 körül haza is érek, és majd jövök:)
Ölellek titeket!!!
beus84

Sziasztok

Beus
Szorítok Neked hogy minden rendben legyen és érjenek a tüszők! Az elevittől én nagyon sokat híztam :( problémám egyébként nem volt vele (azon kívül hogy meglehetősen drága)

Sonjus
megadrukkok mennek Neked is

szép napot mindenkinek :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Beus drága!

Nagyon szorítok mára!!!!!!!!!!Minden rendben lesz tuti!!!!!
Én igazából megvoltam elégedve az Elevit-el,csak wc-zős gondjaim voltak tőle :oops: ,ami a beülti után amúgy is nehézkes volt,mert féltem minden megerőltető dologtól. :oops: :oops: :oops: :oops: Más ilyen tablettában is ugye megvan a vas...stb,de ennyire nem panaszkodott másiknál a környezetemben senki.Hízni nem híztam tőle,abból gondolom,mert én csak a negyedik lombiknál híztam igazából és előtte a többinél is szedtem.
Gyere a jó hírekkel minél előbb ma! :wink:

Sonjus!
Te is mész ma?Remélem találkoztok!!!!!
Gyere te is a hírekkel. :P

belluska

Sziasztok!

Kata!
Küldöm a babaragacsokat!
Megy a drukk!
++++++++++++++++++++++

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Jó reggelt!

Bumi,
nagyon édes vagy, köszönöm a drukkokat. Tudod, ilyenkor minden drukk jól jön :wink: Puszillak

Beus, Sonjus,
ügyesek legyetek ma, nagyon várom a híreket.

Már csak a mai napot kell kibírnom, aztán végre hazajön párocskám. Igaz ma végül feljön anyum szórakoztatni, lehet tesóm is felugrik, úgyhogy nem fogok unatkozni. :lol:

i.kata

Hahó Lányok!

Találkoztam Beussal, jelentem szemtelenül fiatal :D
Beus! gyere a hírekkel! Remélem ciszta sehol, vagy legalább is nincs zavaró helyen!

Kata! Örülök, hogy jön már haza a párod!

Nálunk hétfőn lesz a punkció! Kb 10 tüszőm van, 15-14-12 mm. A méhnyh nem nagyon nőtt 11,5 mm, Tanár úr nézegette is, hogy miért nem nőtt :? Remélem nem gond!
Ma még fél 1-kor telefonálnom kell, mert vért is vettek, hogy mi az eredmény. Felírtak még 5 Merionalt, amiből hármat már beszúrtam. Fél Decapeptyl ma még megy, a telefon után kiderül hogy holnap kell-e a maradék Merional és Deca..
Szombat este 19 órakor 2 Pregnyl.
Jaj már kicsit zizegek :D

Ölelés mindenkinek :)
sonjus

No már megint én :wink:
Telefonáltam! Holnap kell még 2 Merional, és nem kell több Decapeptyl (ma sem). Az óraállítás miatt szombat este 6-kor kell szúrni, nem 7-kor :) (ezt is megkérdeztem)
sonjus

Sziasztok:):)
Hazaértem:)
Sonjus egyem a szíved:) Úgy örülök, hogy hétfőn punkció lesz, szívem szerint fel osonnék hozzád, és adnák puszit:)
Nem is vagyok annyira fiatal :lol: igaz Ibolya is azt mondta hogy gyerek vagyok :P :P
JELENTEM Sonjus egy tündér!!!

Huuu hát velem csupa-csupa jó hírek. Ma vagyok a 7. napon, van vagy 20 tüszőm, és a legkisebb 12mm a méhnyálka h. 7,5 mm Sipos doki kezet fogott velem, és azt mondta hogy minden nagyon jó, és hogy örül, hogy végre ilyen szép stimus petikéket lát.A ciszta megvan de elnyomták hátra a tüszők, mert annyi van. Csak ügy repültem ki a rendelőből... Azt mondta Sipi szerdán punkcióóó ááá alig hiszem el.
Még hétfőn megyek UH-ra és kész.
Ma vettem C vitamint is, azt is most tuningolom.

Van hatása hogy drukkoltok nekünk az is biztos:D

PUSZI MINDENKINEK.
beus84

Beus! Hurráááá, éljeeeen!!! Az a szerda pikk-pakk itt lesz :)

Kép
sonjus

Bizony én is várom már nagyon:)
Ugye mondtam hogy nem lesz köztünk sok idő.
MIND A 3-an POCAKOSOK leszünk:)
beus84

és nem is vagyok tündér de azért köszi :oops:

Kép
sonjus

Amit te nem látsz, az más láthassa :wink:
beus84

Sziasztok!

Húúú! :shock: Nehéz két hét vár ránk! :D NAGYON NAGYON DRUKKOLOK NEKTEK LÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! Ritkán jössz :( Mizujs veled?
sonjus

Beus, Sonjus,
ez nagyon szuper, nagyon beálltunk libasorba :lol: Már előre izgulok a punkciótok és a beültetésetek matt :lol:

Jelentem nyuszival haladok. Anyum ma itt volt, csinált nekem fincsi káposztás tésztát és úgy belelendült a horgolásba, hogy alig akarta abbahagyni. Pedig vagy 20 éve se kötőtű, se horgolótű nem volt a kezében, de ezt most nagyon élvezte. El akarta vinni a fonalaimat, hogy folytatja, de nem hagytam, én is horgolni szeretnék :lol: Beus, köszi még1x a sok segítséget. A te instrukcióid, plusz anyum technikája együtt vált be :wink: :lol:
Ja, amikor ment el anyum, közölte, hogy fog örülni ennek a Lili (unokahugom). Mondtam, ez a pocaklakóimnak lesz. Azt hitte azért nyúl, mert jön a húsvét is... :lol: De nem, csak Fitie képéről kedvet kaptam ehhez az édes nyuszihoz.

Ancsa,
ne is mondd, még 13 nap :roll: Nem tudom mi lesz, lehet addig felcsapok nyuszi gyárosnak.

i.kata

Beus!
Hurrrrráááááááá!De fantasztikus!Ennek annyira így kellett történnie ennyi megpróbáltatás után Beus!Gratulálok a sok petikéhez!!!!!! :P
Célegyeneseben vagy és ennek nagyon-nagyon örülök!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++

belluska

Sziasztok!

Kata!
Nagyon örülök, hogy két pocaklakót sikerült visszakapnod. Vigyázz nagyon rájuk és magadra is. Pihizz sokat és sok sikert a nyuszihoz!
Mennek a babaragacsok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Sonjus! Beus!
Nagyon szorítok nektek, hamarosan ti is követni fogjátok Katát!!! Mindkettőtöknek kitartást és szép petikéket a pocakban!!!!! :P
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Belluska!
Puszi a gyerkőcöknek és persze neked is! :)

Többieknek!
:) :) :)

Képzeljétek Nati baba ma már 1 hónapos!!! :P

Szép estét mindenkinek!

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok:)

Minnie köszönjük, hogy drukkolsz te is. Nahát már Nati baba 1 hónapos, hogy repül az idő, ez fantasztikus:):)
Büszke lehetsz Natira gyönyörű-gyönyörű baba :wink:

Belluska te nagyon jó hatással vagy rám :D :wink:
én is ennyire örülök, mert egy kicsit rosszabbra számítottam, de hál istennek annyira jól reagálok a hormonokra,hogy ez kész csoda.
Már alig várom, hogy pocakos lehessek én is :lol:

Kata örülök, hogy halad a nyuszi:D Remélem sokat pihensz, és ha teheted sokat aludj:)Ugye ma jön haza a kis párod?? Micsoda örömök elé nézel :wink:
beus84

Sziasztok! Kata, Beus, Sonjus!

Bár nem mindig írok, minden porcikám drukkol nektek ezerrel!!!

Kata, ha nyuszi-horgoló kisiparosnak felcsapnál, akkor rendelnék tőled egy nyulambulamot!!! Én nem tudok horgolni, és kötni is csak sálat tudok, a családban meg már túl sok a sál, mert abban nagyon lelkes vagyok :)

Puszi azoknak is, akik még vagy már nem lombikoznak :):):)
babszi

Minnie!

Hogy rohan az idő jesszusom!Már Nati baba 1 hónapos! :shock: :P
Én szívesen hallanék felőletek,hogy hogy vagytok,hogy telnek a napjaitok!Biztos bearanyozza Nati baba a mindennapjaitokat! :P
Millió puszi nektek!És persze Minnie-nek is! :wink:

Beus!
Drága vagy! :P
Pusszantás!!!!!!

Kata!
Mennek a babaragacsok!!!!!! :wink:
Apa beszéljen ám a kis picurokhoz odabent! :wink: Nekem már ilyenkor ilyen korai stádiumban is melengette a lelkemet mikor apa kommunikált velük! :P

Wepe,Gabó!
Gyertek írjatok néha!Várunk benneteket nagyon!
:P

belluska

Sziasztok!

Minnie,
köszi a drukkokat! El sem hiszem, hogy eltelt egy hónap. Írhatnál Natiról, ogy milyen a kiscsaj, és persze Minnie mit szól hozzá :wink:

Babszi,
meglátjuk hogy sikerül ez a nyuszkó, aztán megdumáljuk :wink:

Beus,
párom tegnap késő este jött haza, úgyhogy úgy aludtam éjjel, mint a bunda :lol:

Belluska,
mondtam neki, hogy kényeztesse a piciket, de szerintem ő ezt még nem ézi olyan valós dolognak, mintha már tudnánk, hogy állapostos vagyok. De azt hiszem én annyit simizem a pocimat és beszélgetek a picikhez, hogy bepótolom apa részét is :lol:

i.kata

Hát lányok ma elég furán éreztem magam.
Feszül az egész hasam. Főleg az új szúri kavart be. Nem mertem magamnak beadni, mert ahogy olvastam elég bonyolult, és elmentem itt a dokihoz, és a nővér beadta.
10 percek rá, a szúrás körül bevörösödött, és tele volt kiütésekkel, huh nagyon megijedtem, alig mertem beadni a puregont is.
Aztán 2-3 óra múlva elmúlt, de feszül a hasam. Remélem nem lesz gond.

ráadásul a fejem is nagyon nagyon fájt de csak az az oldal, ahova a szúrit kaptam.

Vajon mi történt?
beus84

Beus,
nekem is mindig bevörösödött a szuri körül. Szerintem attól, ahogy eloszlik a bőr alatt. Nekem soha nem fájt tőle a fejem, úgyhogy erre nem tudok mit mondani. De a Puregont nyugodtan beadhatod, mert nem volt tőle bajod. Szerintem add be holnap is rendesen a szurit, mert ha eltérsz tőle, akkor lehet idő előtt megérnek a tüszőid.
Múgy miért bonyolult? Ugyanúgy kell beadni, mint a puregont, csak kicsit nagyobb a tűje és nem kell egységet beállítani.

i.kata

Kata mert 45 fokos szögbe kell beadni, és vissza kell szívni, hogy nehogy nehogy érbe adjam. Na meg amúgy is tű iszonyom van, a puregonnal még megbirkóztam, de erre már nincs lelki erőm.

Neked is szurkált a hasad?? Mert nekem szurkál. Természetesen holnap is beadom:( muszáj)
beus84

Beus,
én a puregont is 45 fokban adom be. A hasam nekem is szúrkált, ez azért van, mert sok tüsződ van. Majd még kicsi jobban is fog feszülni, ez normális.
Nekem amúgy most is fájdogál néha kicsit a hasam, olyan,mintha egy tégla lenne benne.

i.kata

Sonjus,
holnapra óriási kalappal! Ne felejtsd otthon a hálóingedet, papucsodat, Utrogestan golyókat és szeritem érdemes vinni egy zoknit is. :wink:

Beus,
holnap gyere a tüsző jelentéssel :wink:

i.kata

Sonjus holnapra gondolok rád!!! Én is ott leszek csak egy szinttel lejjebb:))

Kata holnap jövök a tüsző hírekkel:) ma már sokkal sokkal vagyok:):)
Meglátod Kata neked ez lesz a befutó programod:)

Belluska, merre vagy? Remélem minden oké.
beus84

Sonjus!
Nagyon drukkolok értetek holnap!Gyere majd a hírekkel,nagyon fogunk várni!Gondolok majd rád reggel! :P

Beus!
Örülök,hogy sokkal jobban vagy!Nagyon kíváncsi vagyok holnap mit mondanak! :wink: Ölellek és gyere a hírekkel! :P

Kata!
+++++++++++++++++++++++

belluska

Beus, Sonjus,
majd írjatok, mi volt.

i.kata

Halihó!
Köszi a rámgondolást, tuti hatott :) :oops:
16 petesejtet szívtak le, ebből érett 7 db ICSI-s és 6 hagyományos megtermékenyítés lesz, holnap kell telefonálni 10 körül :)
Örülök nagyon és most lefekszem, mert kicsit kába vagyok :)

Puszi mindenkinek
sonjus

Sonjus,
gratulálok, gyünyörű eredmény!!!! :lol: Pihizzél, mi addig szurkolunk, hogy minél többen megtermékenyüljenek. :wink:

i.kata

Sonjus!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Szuper eredmények!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P
Pihenjél!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Beuskám!
Várunk nagyon! :wink:

belluska

Sziasztok itt vagyok:)
18 tüszőt számoltam 20-16 mm közöttiek.
A MNYH 10mm az szerintem nem valami jó.
Most hívott az Ibolya hogy még kell 200 puregon.
Este repesztek:P
Szerdán reggel 7 előtt kell mennem, húúúúúúú de izgulok.

Sonjus gondoltam rád!!!!Szerdán lesz a punkciója annak a csajnak akivel múltkor voltál. Találkoztam vele is, és beszélgettünk. Ő is nagyon aranyos.

LÁNYOK SZERI!!!! PUSZIIII
beus84

Beus,
jó sok tüsződ van :shock: Nem baj, legalább lesz miből válogatni :lol: A mnyh vastagsága nagyon jó, ne legyél vele elégedetlen!!! Csak annyit mondtak, hogy reggel 7 körül kell menned? Nekem mindig konkrét időpontot mondtak.

i.kata

Kata 6:45-re kell mennem.
Hát a tüszőimnek én is nagyon örülök:)
Neked mekkora volt a 10 napon a Mnyh?
beus84

Beus,
nekem azt hiszem 9 mm volt a 9. napon. Most azt olvastam, hogy az ideális vastagság a beületéskor 10 mm.

i.kata

Beus!
Szuperek az eredmények!És szerintem kifejezetten jó a nyh. vastagság!Örülj mindennek,mert fantasztikusan haladsz!Hajrá szerda!!!!!!!! :P :P :P :P :wink:

belluska

Hahóka!
Köszi a dicséretet, már csak 45 perc és megtudom, hogy mi a mai helyzet! Most kezdek csak izgulni :)

Beus! Örülök, hogy egy "ismerőssel" leszel :) az a 10 mm pedig szerintem jó eredmény! Drukkolok neked holnapra! Én nagyon jól éreztem magam odafent :) Mindenki nagyon aranyos :)

Beusnak már említettem a múltkor, mikor találkoztunk, hogy a párom letiltott az otthoni netezésről :) , így majd kevesebbet tudok jönni ET után, de azért titokban néha benézek majd ;)

Ölelés mindenkinek!
sonjus

Még 30 perc :roll:
sonjus

Sonjus,
telefonálhatsz ám előbb, mert az eredményeket már 8.30-kor leviszik a biológusok a T. úrnak :wink: Én is nagyjából fél 10 és háromnegyed között telefonáltam.

i.kata

Telefonáltam :)
A tegnapihoz képest nem 7 ICSI lett, hanem 10 és nem 6 hagyományos, hanem 5.
Az ICSI-ből 5 megtermékenyült, az 5 hagyományosból pedig 1.
Korábban említette a Tanár úr, hogy van egy kis morfológiai gond a páromnál, de ezek szerint nem kicsi :(, a lényeg viszont az, hogy ez egy jó arány :) Holnap újra telefonálni kell! Fura érzések vannak bennem, mert örülök, de közben tartok a holnapi naptól!!! :)
sonjus

Sonjus,
ne félj a holnapi naptól! Szép a megtermékenyülés aránya, és bár lehet holnapra csak 4-5-en lesznek, a lényeg, hogy csütörtökre tuti lesz legalább 2 gyönyörűség, akit visszaültetnek :wink:
Most párod problémáján se rágódjál, a lényeg, hogy van 6 csöppség, akikért izgulhattok/izgulhatunk :wink:

i.kata

Köszi Kata! Próbálok nem rágódni és örülni, csak még fel sem fogom, hogy mi történik :D Te hogy vagy?
sonjus

Sonjus,
én amikor az 1. lombikunk volt, és túlvoltam az első telefonon, szinte sírtam örömömben, hogy volt 7 kis csodánk :lol: Párom eredményei elég rosszak voltak végig, volt olyan inszem, hogy S. doki közölte, épp megüti a szintet, amivel még megcsinálhatja az inszemet. :roll:

Én ma már egész jól vagyok, bár furán. A tegnapi napot szinte végig csuklottam. Vagyis ez nem csuklás, mert nem folyamatos, csak 1-1 csuklás, de az egész nap :roll: Esküszöm, nem keresem a jeleket, de ez a csuklás megvolt tavaly is, amikor sikerült. Nem élem bele magam semmibe, de nagyon pozitív vagyok. Már kezdek tépelődni a tesztelésen, hogy hogyan fogom kibírni jövőhét csütörtökig. Most mindejárt ki is fogok kapni Belluskától ezért. :oops:

Neked nem fáj a pocid a tegnapi műtét óta?

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?