Zsu- teszted gyönyörűűű és hát itt is gratula mégegyszer a szupi nyh-hoz
Jövő héten lesz petezsák is, ez tuti, utána meg már szívhang meg minden ami kell
Annyira örülök neked!!!Kiszámoltad már egyébként, hogy mi lesz a várható szülési dátumod???November neked is, ugye???Nekem elvileg november 22. ha jól számoltam
Juli- Szerintem lassan simán nyithatsz egy magánprxist, diagnózis felállítás stb.....Megy ez neked, jobban mint a dokiknak
Kirus-Sajnálom a védőnő dolgot,most már tényleg nagyon kicsi ideig kell kihúznod
Kiváncsi vagyok ki szül előbb, te vagy Joli...
Csip- Sajnálom a nega tesztet, de lehet, hogy még korán volt, szerintem is próbáld meg újra a hétvégén, vagy hétfőn
Nagyon szorítok++++++++++Ne keseredj el, nem szabad ilyenkor a párodat hibáztatni, hisz senki sem hibás, a természet csinálja ezt veletek, de még semmi sincs veszve Drága!!!
Joli- Sajnálom, hogy elhalasztódott a fotózás, de egy nap az annyira nem vészes, addig még csak kihúzza a kiscsaj odabent
Nagyon várjuk majd az élménybeszámolódat
Ediii- Mindig elfelejtem ,hogy most hol is tartasz, szeded már a Closty-t vagy még most várod pirit??
Susytunder- Nagyon jól vagyok, köszönöm szépen!!!Örülök, hogy jól van a kiscsajod odabent
Nagyon aranyos vagy, köszönöm azt a sok mindent amit írtál a virágokkal kapcsolatban, annyira kedves vagy
Ma megyek is és elültetem őket, olyan gyönyörűen süt kint a nap
Tündi- Tényleg mi a helyzet a lánynevekkel???
Megszokod ám egy perc alatt majd, hogy kislányod lesz és utána el sem tudod majd képzelni valaha, hogy kisfiú legyen, ez tuti
Nekem nem nagyon van tünetem, mellem az feszül vagy dagad, vagy nem tudom mit csinál, de fáj
Hasam néha szurkál meg picit görcsöl, de ennyi, se hányinger, se émelygés....Kopp-kopp-kopp lekopogom, de eddig nagyon jól vagyok
Onlány- Majd dobhatnál a házról képeket, annyira kiváncsi vagyok, hogy hova költöztök....De a lényeg, hogy Anyóséktól messze, hihihi
Csajok én ma húzok ki virágot ültetni, annyira szép idő van, beszarás
Aztán még a lakást kéne kiganézni, hihetetlen, hogy már megint eltellt egy hét
De most nem bánom, mert csak másfél hét és látom újra az én Gombóckámat
Mindenkinek szép napot!
Ancsa