Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok...

Na hát pörögnek itt is az események...

Kriszti: Mi a helyzet???

Csicsy: remélem rendeződik nálatok is munka terén a dolgok...

Henne: 2nap múlva orvos :D

Durcipók: köszönöm a köszöntést :D

Hkitty: Nem lesz egyszerű a párod nélkül...

Nálunk minden oké :D :D :D
Vacsi meg volt, nagyon kellett már, hogy úgy egymásnak együnk egy kicsit :D Jókat beszélgettünk és nevetünk :D

Ja és a legfontosabb, hogy nincs már barnázásom semmi...Piri sem...nem nem mérek hőt, mert csak idegesítene, meg amúgy sem értem Én azt :D
Szóval ezek vannak :D
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Henne
gondolom izgulsz már! Majd hozz uh képet!

Durci
nem tudok kimenni, vagyis még semmit se tudunk az útról, de az ilyen szakmai utak nem arról híresek, hogy a család is mehet :? No meg a házat se akarjuk másra hagyni :roll:

CSip
drukk! Ezek jó jelek :wink:
Örülök, hogy a vacsi jól sikerült :wink:

Ma este megyek aerobicozni :wink: Már rám fér egy kis mozgás :oops:
Vendég
 


Csak rövid bekukk!

Nem jötte eddig,mert péntek óta minden nap melózom, egészen csütörtökig, aztán még pánteken 3 órát és a hétvégém szabad, szóval nem sok idö volt :lol: De annyira nembánom,mert fogytam ismét 1 kg-ot. Amióta dolgozom ez a 3.kg, fogyi nélkül! Annyira happy vagyok!! :lol: :lol: Ezt jó lenne tartani is, de most jön a jó idö, biciklizés, szóval jó lesz!!
Ma jönnek a magyar barátaink egy rövidre, kajcsizunk nálunk egyet, aztán este ök is melóznak. Most épp fözöcskézek, meg sütit sütök. Barátnömnek tegnap volt a szülinapja, pénteken meg óriásbuli, mert a párjának meg jövö héten lesz, és akkor egybetartjuk. Óriási magyar este egy orosz diszkóban 10 en leszünk!!! :P :lol: :lol:
Mensi nekem sehol, dehát csúszni fog, ha minden számításom jó, és tényleg 25. napon volt p.ém, akkor vasárnapra nem várom. Jó is lenne, ha addig nem is jelentkezne,mert egy buli.... :roll:

Csip-csip akkor tényleg megszünt a barnázás? Esetlegegy teszt? Mert ha beágyazódás miatt barnáztál esetleg, akkor 1-2 nap és egy érzékeny teszt kimutatná++++++++++Drukkolok!

Tyuntyi szerintem van olyan hogy valakinek kétszer van egyciklusban peteérése!!Ezt én is olvastam!! :P

Hkitty biztosan nehéz lesz a párod nélkül, de hidd el, ez jó jel, meg elég komoly melónak is tünik!!Esetleg a fél év alatt ki tudnál te is menni látogatóba, illetve gondolom a párod is haza tudna egyszer jönni :shock: A távolság csak erösebbé teszi a kapcsolatot :lol:
Vendég
 

 
 

Vendég
 


Chrissy
jó bulizást! Gratulálok a fogyihoz!
Havonta egy hosszúhétvégére hazajöhet majd, hogy ez hány napot takar, azt nem tudom, meg gondolom karácsonykor lesz leállás ott is :wink:
Legalább egy hónap alatt összegyűjti a kiskatonáit, és nagyobb esélyünk lesz :lol:
Vendég
 


sziasztok, lányok!

már kezdek tűkön ülni:) már várom a csütörtököt, de félek is tőle picit :oops: mondtam a férjemnek, sajnos addig nem tudom elhinni, még nem látom az uh-n.

csipcsip: ha elmúlt a barna csütörtökön próbálj egy tesztet. én szombaton barnáztam, és kedden már erős pozit teszteltem:)
megy a drukk:)

chrissyke: jó kajcsizást:)
henne
 
 


Jó reggelt!

Megvolt tegnap a kajcsizás! Jól sikerült, aztán alig bírtam mozdulni a szoliban, azt hittem szét pukkadok. Ittam egész este vizet,megéjszaka is. Kicsit füszeres lett a kajcsi :shock: :shock:
Jaj de jó,ma még melózom aztán holnap itthon pihi, meg gondoltam beiktatok egy szépségnapot a takarítás mellé... :P Szörtelenítés, arcpakolás...stb...már ugyis régen csináltam :lol:
Mára lelesett a höm 36.8ra, ugyhogy szerintem ma piri lesz! AZ jó is lenne már, inkább most, mert az elsö nap jobb ha itthon vagyok :lol:

Hkitty az jó, ha havonta hazajöhet. Tudom, hogy ígyis nehéz lesz, de legalább az valami! Én éltem 2 évet távkapcsolatban úgy hogy 3 havonta találkoztunk.... :cry: Az a 7 éves kapcsolatomban volt, aztán 4 évre rá tönkrement....na mindegy ez egy hosszú történet,meg már írtam is :D

Henne, ne izgulj, ott van a pocidban az a csöppség attól! Holnap meg már látni is fogok szerintem! Mindenképp gyere mesélni!!!

Csip-csip mizu veled? Ugye nincs mensi?

Nálam ha ma megjön, akkor szerintem tutira nem volt pém. :shock: Mert ahová a ciklus.hu behúzta akkoriban híre hanva nem volt peteérésnek, sem a höm, sem a nyálka szerint.... :?
De egyet tudok, ez volt az utolsó méricskélös hónapom!!!!Ennek örülök a legjobban, ha vége a ciklusnak, se hömérö,se ovuteszt. :P :P
Vendég
 


Sziasztok!

Henne
már csak egy napot kell aludni :wink:

Chrissy
na távkapcsolatom nekem nem volt, de nem is akarok, elég lesz ezt az egy hónapot is kibírni :oops:
Legalább most már nem idegesít tovább, hogy volt-e pé, vagy nem volt. Én ezért nem is csinálom, de nálam ugye értelme se volna...
Vendég
 


hát ezzel már én is így vagyok, de a múlt hónapban sem csináltam, most is csak a doki miatt, de nem vagyok ideges egyáltalán, mostmár csak azt várom, hogy jöjjön meg. De amilyen szerencsém van,majd pont munka közben :? :? :oops: De ha szernecsém van, akkor nem lesz hasfájás, mert most sincs még semmi, csak a höm ment le :shock:
Epp ezért gondolom, hogy mensi lesz ma :lol:
Vendég
 


most néztem csak a táblázatot, valami nem jó, Hennénél a "pozitív teszt napja" sor mindig az ktuális dátumot mutatja.....
Ki is javítom gyorsan... :shock:
Vendég
 


Vendég
 


Sziasztok :D

Én nekem már napok óta fergetegessen jó a hangulatom :D

Nálatok???

Megleptem magamat egy komóddal tegnap :D azt szereltem meg csináltattam plkátot ide a szoliba jó nagyot, hogy lássák, hogy új szolgáltatássunk van ill. még névjegykártyát!!!Aztán ma reggel még furtam lukakat a szekrénybe, mert kevés lett a polc, és tök ugyessen megcsináltam...Már csak még szépen berendezzem és hozzom is képet nektek, hogy mien lett...nekem nagyon tetszeik :D :D :D
Aztán ennyike...ma nagyon jó a kedvem, folyamatossan csak mosolygok :D Amúgy piri sehol, semmi tünet, hogy beállítana...csak halkan :D Aztán a barnázás is elmúlt...
:shock: Ezek vannak :D
Szép napot mindenkinek :D
csip-csip18
 
 


Hát hun vagytok csajok???
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Kriszti:
Nem lehet, hogy a beágyazódás miatt esett le a hőd? Mert pé után kb. egy héttel leeshet a hő.
Múlt hónapban nekem úgy volt, hogy leesett a hőm, de nem jött meg, utána a következő két nap is zuhant még, s csak a harmadik nap jelentkezett piri. Ezt most csak az érdekesség kedvéért irtam, nem azért, mert neked is igy kell lennie. Én bizom, hogy még csak pé után vagy egy héttel! :lol:

Csip-csip:
A jókedv a korral együtt jár! :lol: No, ez csak vicc. Itt a tavasz, nekem is ezerszer jobb a kedvem. A lakásról a képeket már nagyon várom. Kiváncsi vagyok.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


itt vagyunk Csip! :lol: 8) 8) 8)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Hozzom a képet mindenképp, tyuntyi(egyszerre írtunk) csak még a függöny kell, és hozzom is :D
Már az egyik függöny megvan :D

De az üzletről mindjárt hozzom :D
csip-csip18
 
 


Hkitty:
Nem irigyellek, én meghalnék az uram nélkül. Utálok egyedül lenni, már a puszta gondolatától rosszul vagyok. Mindig is társas lény voltam, s mikor egyedül voltam, akkor ez is közre játszott, hogy kialakult a pánikbetegségem. De ez már a múltté!

Henne:
Holnap doki! Majd gyere ám. Biztos vagyok benne, hogy minden oké lesz.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Csicsy:
A körbelőtt pé-ből is lehet baba! :lol: A párod munkahelyén kiderült már vmi? Azért ez nagyon mocsok dolog, hogy az embert napokig bizonytalanságban hagyják.

Durcipók:
Merre vagy? Azért mert ezek az "unalmas napok", azért tessék jönni! :D

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Pinkiné:
Merre vagy? Betegség remélem már nincs? A munkától élsz még?

Velem semmi különös. Mint irtam, remek kedvem van. Végre itt a tavasz, s nagyon elememben vagyok, attól függetlenül, hogy alapjáraton fáradt vagyok, s este nem birok ébren maradni. Ez az én évszakom! Jövő hétvégén megyünk haza a szüleimhez. Ünnepeljük tesóm névnapját, apuka szülinapját és az enyémet is. No, meg újra mehetünk horgászni. Ami a nem vártat illeti, nagyon úgy néz ki, hogy tényleg a szülinapomra nem várom. :wink: Meglátjuk! Nem reménykedek én már semmiben, már ami a terhességet illeti.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Az azt jelenti, hogy ennek a hét végére nem várod???Huuu de izgi :D
csip-csip18
 
 


Chrissy
jó, hogy te így ki tudod számolni, mikor lesz mensid (de inkább ne legyen :wink: ).

Csip
ezek jó jelek, drukkolok! Mikor tesztelsz?
Kép? ;)

Tyuntyi
én se tudom, mi lesz, ha egyedül leszek :( Nappal még elvagyok, de este azért jobb nem egyedül lenni, főleg hogy elég betoji vagyok :oops: egyszer éjfél után ért haza a párom, akkor is eljött értem a sógorom, és átvitt hozzájuk :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Na vagyok hozzom a képet...

Meg még ne tudom mikorra tervezzem a tesztet, félek tőle :oops: Meg még lehet korai lenni, így a 35 napon...Multkorihoz képest, hogy 45 napra jött meg...ha meg azt nézzem, hogy Március 12-én majd le szakadt a derekam akkor meg már lehet valamit mutatna?!?!?!Csak, hogy mi pont akkor nem voltunk együtt...Csak elötte 2-3 nappal azt hiszem...Szóval nem láttok nagy esélyt arra, hogy....
csip-csip18
 
 


Kép Első :)
csip-csip18
 
 


Kép Második :D
csip-csip18
 
 


Csip
sztem hétvégén már mutatnia kéne vmit :wink:
NAgyon jó lett, igazi lakberendező vagy :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsánat, hogy ennyire el vagyok tűnve, de mióta megjött a jó idő, folyton kint vagyunk. :oops: Gyereket alig lehet behozni. 8) 8) Közben szép apránként, a tavaszi nagytakarítással is haladok, ma megpucoltam az ablakokat, s kicseréltem a függönyöket. Illetve, a gyereknél még fel kell raknom az övét. :lol:

Kriszti, nagyon drukkolok ám, hogy ne jöjjön a nem várt! :wink: Csip-csip, neked nem kevésbé! :wink: :lol:

Henne, holnapra mennek a drukkok, petezsákot már tuti fogtok látni! :lol:

Kitty, nem irigyellek, hogy egyedül leszel. Én hasonló típus vagyok mint Te, nappal még lefoglalom magam, de éjjel utálok egyedül lenni. Nem mintha félnék, csak épp olyan magányos vagyok akkor. :oops: :oops:

Tyuntyi, reméljük szupi szülinapi ajándékod lesz! :wink:

Mi egyébként jól vagyunk, a hétfő reggeli doki elmaradt, szülni ment. Holnap délután megyek helyette. 16. nap lesz.... Hát, elvileg kéne majd látnia valamit, mert a nyákom még csak most kezd alakulni :? :? De ha mégsem, azért mi hősiesen gyűrjük a lepedőt :oops: :lol: :lol: Szombat, vasárnap, kedd... Még ma estére tervezek egy együtt létet, aztán szerintem hagyom Apát kicsit pihenni. 8) :lol:
Hétfőn délelőtt voltam egy állásinterjún, elvileg pénteken lesz döntés. Nagyon kíváncsi vagyok. Bár, kicsinek tartom az esélyt, hogy engem választanak.... Nem mintha nem lenne meg hozzá a tapasztalatom és a képzettségem... De hát, kisgyerekesként, kicsi az esélyem az egyedülállókkal szemben... :?

Igazából, nem is tudom, melyiknek örülnék. Ha felvennének vagy ha nem. :roll: A pénz nagyon jól jönne, viszont így Petim bölcsibe menne, s a kistesó projekt is halasztódna.... 1-2 évvel legalább. :roll:

Holnap jövök, megírom mit mondott a doki.

Lehet nem kéne majd engedni a gyereket vezetni :)

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Pinkiné
jó hogy jöttél :D
Majd írj, mit mondott a doki! Látom, rajtatok nem múlik :wink:
Peti nagyon csibész! A kormány az a számítógépre szerelhető fajta? Páromnak is van olyan :oops:
munka kérdés: hát sehogy se jó. Ha van, akkor persze jó, több a pénz, de a a babaprojektet évekre el kell halasztani, ha nincs, az sem jó... :roll:
Vendég
 


Pinkiné: Tünndéri a gyerköcöd :D
csip-csip18
 
 


Mi ez a pangás csajok???
csip-csip18
 
 


Hát ha nem jönn senki akkor Én lépek... :cry:
csip-csip18
 
 


Méghogy pangás!!!! :lol: :lol: Nagyon sokat írtatok ám csajok!!!
Csip-csip nagyon jók a színek, nálunk hasonló zöld a hálószoba :lol: :lol:
Pinkiné, a gyerköc meg nagyon eredeti! Azok a grimaszok hozzá :P Nagyon édes!!Amúgy jól teszitek hogy kint cvagytok a friss levegön, amúgyis hosszú volt a tél...

De látom mindenkinek sokkal jobb a kedve, hogy tavasz van... :D Na etzzel én is így vagyok, ugyhogy lévén ma nem dolgozom, takarítok mosok! ÉS végre ki tudok terigetni a terazsra,mert 21 fokot mondd mára!!!Süt a nap, csicseregnek a madarak!

Csajok, nekem semmi piri még, tegnap már nagyon aszt hittem, mert sokat is mászkáltam a wc-re a melóhelyen, meg fájt a hasim is, de ma reggelre felment 37,1re a höm :shock: :shock: Mostmár fogalmam sincs mit szórakozik velem a testem...Akkor mi volt az a lelesés tegnap 36,8ra?? Ilyenkor, ha három tizedet esett nálam a hö, aznap menzi volt, de most??Pedig fáj a hasim is egy picit, meg a melleim ma kezdtem el érzeni, hogy úgy égnek belülröl.36. napon vagyok már..ha a p.ém a 25-26. napon volt, akkor a mensi még jöhet vasárnapig bármikor... :roll: :roll: :?
Vendég
 


Jó reggelt...

Ellöttem egy tesztet (Lily) negatív lett... :cry: :cry: :cry: Amit gondoltam beis vált, hisz írtam is, hogy tuti lemaradtunk róla...

Késöbb jövök még
csip-csip18
 
 


Csajszi nem lehet, hogy késöbb volt mégis p.éd?? :roll:
Vagy túl korai a teszt? Ennyire befolyásolja a ciklushosszadat, hogy abbahagytad a gyógyszert? Én mikor abbahagytam (lassan 2éve) a fogamzásgátlót, két hónapig nem jött meg rögtön utánna, de aztán pontban karácsonykor megjött és onnantól kezdve tartja magát a 35 nap...persze nálam is volt hoszabb, rövidebb ciklus, de nem sok. AZ is inkább idegi alapon volt :P

Nálam ezidáig még mindig semmi, csak krémes folyás...de reggel volt egy pici hasfájás, de azóta mintha elvágták volna:-)Ilyen is volt már.. :roll: Tesztet tutira nem csinálok, esetleg jövö héten, ha addig nem jön meg, csak tényleg felidegesiteném magam :D
Vendég
 


Csajok, rajtam kijött a tavaszi fáradság, ugyhogy lehet lecsicsiskálok egy picit!
Takarítás kész, ettem is, ugyhogy lazulok délután :P
a táblázat...Csip-csip kijavítottam a korodat :oops: :oops: :P
TÀBLÀZAT 2010.03.25
Vendég
 


Sziasztok!

Csip
én is arra gondoltam, mint Kriszti, hogy lehet, később volt pé-d. Ha megint olyan hosszú ciklusod lenne, mint múltkor, akkor később kellett pének lennie, és azt még akkor nem mutatja ki a teszt.

Kriszti
jó pihenést!
Remélem, nem jön meg :wink:

Én pihenésképpen olvasok (Twilight :lol: ), reggel voltam boltban, piacon, ebéd kész, meg is ebédeltem. Du meg lehet kertészkedem kicsit, párom meg egy ismerőse traktorját szereli (nagyon jól mutat az udvarban :roll: ).
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Kriszti:
Írtam már fentebb, de nem akarok okoskodni, hogy pé után egy héttel leeshet a hő, majd ismét felmegy. Lehet, ez most volt nálad. bővebb krémes folyás is lehet a beágyazódás környékén. Így mikorra nem várod?

Pinkiné:
Doki mit mondott? A kisfiad tünemény. Olyan jó, hgoy neked van egy kicsi fiad.

Henne:
Majd gyere, hogy mit láttatok a dokinál.

Csip-csip:
A nega tesztet sajnálom, de még nincs veszve semmi. Tudod, amíg nincs mensi...
:wink:

Hkitty:
Tök jó neked, hogy van lehetőséget kimenni a kertbe, pláne, hogy ilyen jó idő van. Én csak ezt utálom Pestben, hogy a z embernek nincs hova elvonulnia. Mármint a szabadba ilyen szép időbe. De hiszem, hogy egyszer nekünk is lesz szép kertes házunk.

Velem semmi, ma voltam elsősegély vizsgán. Hála Istennek, sikerült. Ami a ciklust illet, semmi. Nem érzek semmit. Nincs feszülő mell, hasfájás, semmi. A cicijeim egy kicsit nagyobbak, de ez ilyenkor mindig így van.

Most jól összetorlódtunk csajok! A nem vártat várja Kriszti, Csip, Csicsiy, no meg én is. :P Remélem egyszerre leszünk babásak!A többiek pedig követnének minket!De szép is volna!
8)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Sziasztok!

Doki megvolt, s minden szuper!!!! :lol: :lol: :lol: Látott egy bevérzett tüsző helyet (20mm-est). Szerinte az elmúlt 24 órában megvolt a pé. S mi együtt voltunk tegnap és tegnapelőtt este is. :wink: :lol: :lol: Úgyhogy, ha minden klappolt, doki szerint 90% esély van rá, hogy sikerült. 8)

Hát, majd meglátjuk.

Most megyek, később még jövök! 8)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Pinkiné:
Ez szuper hír! Akkor már csak várni kell! :lol: Kívánom, hogy úgy legyen!!!!

Azt szeretném tőletek kérdezni, főleg azoktól, aki görbét vezet, hogy bevittem a fertilityre is az adataimat, s az is ugyanoda húzta a pé-t, mint a ciklus.hu. Lehet, hogy tényleg akkor volt pé-m? Vagy inkább az ovus fájdalomnak és a nyáknak higgyek? Már nem sok nap van hátra, ki is várhatnám, hogy mi lesz, de kiváncsi vagyok. Véleményeket kérek!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


sziasztok, lányok!
csipcsip:sajnálom a nega tesztet.:( két nap múlva próba? lehet, hogy neked is később termékenyült meg.. :oops:

lányok, drukkolok, hogy ne jöjjön meg. Chrissyke: lehet, beágyazódásos esésed volt. Nekem is volt ilyen.:)
lányok, nagyon drukkolok nektek!

pinkiné:nagyon édes a kisfiad! neked is megy a drukk:)


Tegnap voltam dokinál.:) 8,4 mm vagyunk:) két hét múlva kell visszamennem. az utrot ugyan ugy 3x2ben kell használnom, plussz kaptam még 4x1 magnéziumot.:) bár a magnéziumtól ifőnként megy a hasam, de azt mondta, normális.:)
igazából, még mindig nem merem magam beleélni. Majd talán két hét múlva, amikor hallhatom a szívhangját :oops:
henne
 
 


Henne ez fantasztikus! Milyen kicsike és milyen hihetetlen hogy egy ilyen pici lény van benned!! :lol: Továbbra is vigyázzatok nagyon magatokra! :P
Lehet már valaki kérdezte, de tudom nem is ez a lényeg, hanem hogy egészséges legyen, de mégis fiú vagy lány, amit szeretnétek :roll:

Tyunty én nem tudom, olvastam a Fertilitis oldalról, bele is néztem, de hiába az angol tanári diplomám, nekem kicsit bonyoloultnak tünik az az oldal :shock: :shock: Persze nem azt mondom, hogy nem jó, csak nekem komplikált...Ezért a ciklus.hu-n és a wunschkinder.net-en vezettem a görbét. Mind a kettö máshová húzta a p.ét, de a wunschkinder.net nyert, mert még mindig nem jött meg, a ciklus.hu szerint már a luteális fázis 17. napján vagyok :shock: Oda tette a p.ét, amikor amúgyis tök "száraz" voltam. Szerintem a hömérséklet jó mérvadó, de önmagában kevés, kell a nyák is hozzá...
Nekem jövö hónaptól csak a nyák fog maradni, meg a doki...csk most még nem tudunk idöpontot kérni, ameddig nem jön meg, aztán sógornömnek jönmeg, szóval valamikor április közepe lesz. Együtt akarunk elmenni, ö mégiscsak 17 éve van kint, jobban beszél németül, szóval segít :P

Csip-csip veled mizu? Remélem nincvs menzi? Remélem ugyanolyan happy vagy mint ahogyan azt tegnap reggel írtad! :roll:
AZ is lehet neked is kb. akkor volt péd, amikor nekem, szóval amugyis egyszerre haladunk a ciklusban.... :roll:

Ma este buli lesz Hannoverben, jaj, annyira várom már! Remélem nem jön meg legalább már ma, de lehet olyan szerencsém lesz :? Vettem egy tök szupi nacit, meg egy fekete olyan füzö jellegü felsöt!
Most lépek,mert szépítkezös napot tartok, de jövök napközben még :lol: :lol: :D :D
Vendég
 


Henne, tényleg visszakerestem azt a hozzászólásodat, ahová a görbédet is beillesztetted, de sajnos azt mostmár nemtudom megnyitni :cry:
Feltennéd mégegyszer, ha nem gond :P :P
Köszönöm szépen :P
Vendég
 


Pinkiné, akkor hajrá,megy a drukk!!!!
Akkor pontosan most mikorra nem várod? :P
Vendég
 


Henne: gratulálok, de tényleg vigyázz magadra, húgomnak is azt mondta a doki h ha már hallható a szívhang és eltelt pár hét, akkor éljék bele csak magukat mert sajna látott már egy-két csalódást!
de nálatok is minden rendben lesz, erre kell gondolni és vigyázni magadra!!!!! de jóóóóóóóóóóóó! úgy irigyellek!!!!!!!!!!! :lol:

Kriszti: azért neked ilyenkor már meg szokott jönni, nagyon drukkolok nektek!!!!! :P

Csip: remélem ez csak olyan nega teszt, ami még nem mutatta ki a babát! azért még reménykedj, tudod a remény hal meg utoljára! vagy nagyon elkeseredtél????

Pinkiné: ha már a doki is ezt mondja..... nagyon szurkolok és akkor tuti h jókor voltatok együtt!!!! vigyázz Te is magadra!

Tyuntyi: neked is megy a drukk, lehet lesz itt egyből 3-4 kismama!!!
és tényleg Henne elindította a sort! Így legyen!!!!!!!!!!!

:D

Én az esélytelenek nyugalmával várom mensit! ezt nemtom már ki írta régebben, de ez így tetszik! Tudom h meg fog jönni, valahogy érzem, tudom 100%-ra!
Annyira szeretném ha már rendeződnének a párom munkahelyi dolgai, de most nagy hallgatás, azt várják h valaki magától elmenjen, mert akkor nem kell végkielégítést fizetniük!
állítólag ápr. 1-jén már egy emberrel kevesebb lesz!!
majd próbálok jönni ma és holnap is melózom!
szép napot mindenkinek!!

Durcipok: veled mizujs???

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok!!!!!!!!

Nálam tegnap teszt után nem volt valami fényes napom...úgy mondd a páromba is sikerült belekötnöm, "valami vitát találánom"...Ráadásul tegnap este 7 kor ment Bukarestbe, és Én meg jól kiosztottam valami miatt... Aztán megzsaroltam eléggé csunyán is... Szégyelem is magamat érte... Mert, hogy nem igaz, hogy nem tesz semmit a gyerekért, hogy többet legyünk együtt!!!Mondtam, hogy befelejtem és szedem a gyógyszert inkább tovább Hát volt belöle botrány rendessen ( gondolom a tegnap reggel nega teszt-ezt kiváltotta belölem) Aztán rendeződött minden...
Egsz nap csak rohangáltam a wc-re, mert azt hittem, hogy megjönn...Közben csak folyásom volt...estére megint rohantam a wc-re és tömeg mennyiségű folyásom volt megint, no meg szurkált a hasam is...Hát ki érti most ezt???
De sehol, semmi most reggel óta, semm görcs...semm folyás..
csip-csip18
 
 


Csip-csip szerdán nálam is ígyvolt, aztán semmi. De mostmár a mellim is fájdogálnak picit, ugyhogy nálam tutira mensi lesz. Ja,meg álmos is vagyok,meg ráz a hideg :shock: Vagy valami más bajom lesz. Legszívesebben most is visszafeküdnék aludni, pedig alig 1 órája, hogy felkeltem. De utálom ezt a mensi elötti idöszakot :twisted: Ez egy nagy "szenvedés" már...

Tavaszi fáradság.... :P :roll:

Csip-csip megértem hogy kiakadtál, és ezt valahol a párodon "vezetted" le. Ismerös a dolog...igaz tanultam én is belöle, be is fejeztem. És így sokkal jobb együtt lenni a párommal is, hogy nincs már az a stressz bennem.
Vendég
 


Sziasztok!

Tyuntyi
igen, ez jó a faluban, de azt viszont utálom, hogy mindenki mindenkit ismer, és persze megy a pletyka. Én ugye csak másfél éle költöztem ki, senkit nem ismerek jóformán, de engem meg mindenki, sőt, mindent tudnak rólam :shock:

Pinkiné
ezek nagyon jó hírek! Megy a drukk!

Henne
gratulálok a 8 mm-s babához! :P Kis pirinyó! Apa is bent volt uh-n?
Mikorra vagy kiírva?

Chrissy
jó bulizást! Remélem, akkor legalább ma elkerül pirianyó, ha már eddig nem tette tiszteletét :?

Csicsiy
látom, nálatok is vannak munkahelyi gondok. Pároméknál egy éve megy ez, 700 ember volt, most nyárra már csak 150 lesz :( Eddig megúszta, msot meg pont jól jönne, ha elküldenék, mert akkor fele felmondási időt nem kéne ledolgozni, és kezdhetne a Mercinél. De most attól fél, hogy mégse rúgják ki, mert vki még pluszban elmegy, és akkor neki kell felmondani, akkor meg le kell dolgozni az egész májust :( jó lenne, ha itthon lenne :roll:

Csip
nem csodálom, hogy ingerült vagy, én nega teszt után mindig magamba zuhantam, de olyankor nem is közelített inkább a párom, tudta, hogy jobban jár :lol:
Folyást nem értem :roll:

Mi tegnap kertészkedtünk, ültettünk két fűzfát :P
Aztán a kertes ház hátrányai: átjött a 83 éves szomszédnéni, hogy kikapálja a ház hátuljánál a füvet :shock: Mi meg direkt elmondtuk már tavaly neki, hogy azt mi fűnyíróval lenyírjuk hagyja csak, meg amúgy is hülyén nézni ki egy sáv gaz a szép új fűben. De nagyothall, és párom hiába magyarázott neki :evil: Ja, és egy szót sem szólt, hogy mit akar csinálni, ha nem rohanunk oda megnézni, sokkal több füvet kikapál :evil:
Vendég
 


TÀBLÀZAT 2010.03.26

Csicsy azért elég durva, amit a párod melóhelyén csinálnak. :x Akkor most április 1.-ig nem is mondanak semmit, addig meg egye meg az embert az ideg, hogy most mi lesz vele? Sajnos ez jellenzö a munkaadókra, tisztelet a kivételnek,mert akad egy -két normális is azért.... :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukk!

Henne
Örülök, hogy már látott "valamit/valakit"odabent a doki, és hogy minden rendben van! Vigyázz nagyon magatokra!!!!!

Pinkiné
Ezek nagyon jó hírek, szorítok, és remélem, hogy tényleg sikerült!!!
A Kisfiad nagyon tündéri!

Csip-csip
Sajnálom a negatív tesztet, de még semmi sincs veszve.

Tyuntyi
Múlt hónap előtt nekem is máshova jelölte a ciklus és a fertilyi az ovut, de az ovu fájdalom később jelentkezett, és barnázásom is később volt. Így én onnan számoltam a pé-t, nem pedig a bejelöléstől.

No, röviden ennyi, megyek dolgozni, puszi!



durcipok
 
 


Na valóban jó össze tornyosodtunk itt a nem várt időpontnokat, ahogy nézzem :D :D :D
Hol vagytok?????
csip-csip18
 
 


Én is ezt kérdem :lol: :D

Én vagyok hellyel közzel, de sehol senki...hát igen jön a hétvége, ilyenkor mindig kevesebbet jövünk :P
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?