Sziasztok,
Csak gyors bekukk a pakolászás közben, alakul most már a gyerekszoba végre és halomban áll a babaruha-vasalnivaló!
Ági, Móni, Kriszti: hajrá nektek, így az utolsó napokra, elhiszem, hogy már mindenki nagyon várja a szülést! Lassan már én is, pedig még van némi idő... Néha félek tőle, néha meg jó lenne, ha nem kéne még 4 hétig pocakot növeszteni és mindenhol kényelmetlenkedni.
Egyáltalán hova tud még nőni????
Ullakalle, Zsuzsi, Petra, üdv nektek is!
Ne aggódjatok, az Uzsoki és az orvosai tényleg jók, akár császár, akár természetes szülés áll fenn!
Petra, sztem császárnál úgy 6-7 napot vagy bent, legalábbis régen így volt, normál szülésnél meg 4-5-öt. Itt nincs lerövidítve az idő, mint az divat sok kórházban mostanság, nem dobnak ki túl hamar!
A hallottak alapján most biztos káosz lehet, tényleg, de csak rendeződik pár nap alatt és időben bekerülsz majd, gondolom, közben jársz vissza az sztk-ba, figyelemmel kísérnek, nem?
Mi lesz egyébként a gyerkőcök nevem tudjátok már?
Mellszívó: biztos érdemes többet kipróbálni, lehet h nekem is azt kellett volna régen, mert az Avent nekem se szívott ki túl sokat... még szerencse h M-nak elég volt a ciciből és amúgy se nagyon szerette a nem friss tejet (hűtős v fagyasztott), a kis finnyás... (most is az...
).
Andi, Bea, Ildikó, többiek: nagyon ügyesen csináljátok, ránk is effajta kísérletezés vár majd hamarosan.
Úgysem lehet minden tökéletes az első hónapban... Sztem az első 3 a legnehezebb, aztán valahogy minden jobban megy már magától, úgyhogy kitartás! És már nem is érzi magát az anyuka sem annyira tapasztalatlannak, mint az elején, ez is fontos!
Dolli, Melinda, ti nagyon eltűntetek, hogy vagytok?
Vikcsibaba: gratulálok én is Bendegúz babához!
Szerdán kiderül a táppénz, remélem, a házidoki azért meggyőzhető, én sem értem, mit szívóznak itt az emberrel!
Na sziasztok, jók legyetek, folytatom a pakolászást, Máté most nem ugrál körül, mert vidéken nagyszülőzik, ki kell használni az időt!
Kriszta