Új privát üzeneted érkezett!

Pusz Boni!
Jó hogy itt vagy!!!

Closti: 2*1-re reagáltam. 22 mm-es tüszőm volt. A HCG-m 2,0.
Most is 2*1-t mondott a doki, mert hogy jól reagáltam. Kaptam tüszőrepesztőt is. De ha jól reagáltam a szuri minek kellett????

Sucer!
Téged is hiányolunk! Még ha néha nem is látszik…. :oops:
franci
 
 


Franci azért, hogy mindenképpen megrepedjen a tüsző, mert ha nem akkor könnyen betokosodhat, illetve így lesz időzített a szeretkezés, mert a tüszőrepi injekció után kb 36 órával van asszem a repedés. nekem szombat este 20kor kellett beadni és Hétfőn 12 kor volt inszem.. ilyenkor amikor az ember lányát stimulálják mindenre oda kell figyelni..én ovitrellt kaptam.. most is ugyanaz a protokoll lesz!

nekem a 3.naptól napi 1 et kell szednem 5 napig.. majd 10.nap hívom dr bácsit. Uhu és utána inszemi , mert gyanúnk szerint én mint nőstényördög kivégzem apa hadseregét! :twisted:
Vendég
 


Hallo!

Köszönjük! :oops:

Moti,
jó kis Milka vagy akkor Te is :lol: de én már nem fejek, ha igen, akkor Gabim egyből megissza a pohárból...nem szeretném jobban szaporítani :oops:

Boni,
akkor Nektek megint inszem lesz??? Írtam mailt...örülök, hogy már másképp gondolod :wink:

Velünk minden oké, csak kisasszony is "szétzabálta "magát és alig bírtam Gabit elaltatni...mert nyög Boró folyamatosan...ő is haspók, de messze elmarad Gabim 1,5 kilós hízásától, amit havonta produkált...
Ennyire futotta, mert Borót fel kell vennem...Danyu
danyuci
 
 

 
 

Boni, örülök hogy itt vagy :D

Panny, mennek a drukkok hogy min dn rendben legyen, és hamar kijöhess a korházból +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.

Sucer, jó hogy jöttél.

Panndi, mindjárt csütörtök, nagyon szorítok.++++++++++++++++++++++

Benita, merre vagy?

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Sziasztok!

Boni!
Én kérdeztem tőled, hogy mikor kezded a clostyt, de nem válaszoltál. Amúgy megtaláltam a képet, amin azt gondolom, hogy Zsiga van. Fel tehet ide, vagy küldjem privibe???
Drukkolunk, szorítunk persze neked!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép

Panni!
Minden rendben lesz, felszívódik az a hematóma. Jó kezekben leszel a kórházban, legalább ott tudsz pihenni. Szorítunk neked!!!!!!Kép Kép Kép

Danyuci!
Nagyon helyesek a gyerekek. Olyan szépek.

Moti!
Nagyon jók lettek a vonalzók.
Nagyon ügyes vagy, hogy ennyi tejed van. Hamarosan neked is beáll a kereslet-kínálat, akkor apadni fog picit, de hidd el elég lesz. Boldinak is adsz a tejből? Vagy nem akarta még megkóstolni?

Sucer!
Akkor pihenj. Igazad van, vedd be a lesz@rom tablettát. :lol: :lol: :lol: már nem kell sokat dolgoznod. Mit mondtál, június végéig akarsz dolgozni? Ilangocska biztos várja már a tesót, csak nem tudja elképzelni, hogy milyen is lesz.
Nálunk Levente nem foglalkozik nagyon a baba témával. Bár tegnap megkérdezte, anya mi lesz, fiú vagy lány. Kérdem tőle, te melyiket szeretnéd? Erre ő: fiú. Mondom neki, akkor a Réka lesz a főnök, ő vigyázz a két fiúra. :lol: :lol: :lol: :lol: Akkor ő: inkább kislány legyen, mert én akarok a főnök lenni, én akarok a lányokra vigyázni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Franci!
Kicsit lemaradtam, mint a borravaló. Akkor nálatok sikerült????

Beze!
Nem a ti hibátok, hogy megbetegedtetek!!!!! Jobbulást nektek!!!! Ti csak jól éreztétek magatokat. Lázatok is van? Vagy csak köhögtök?

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Boni, Zsiga is inszemmel sikerült anno?vagy én vagyok hülye? :D

Benita, nagyon eltűntél!!!!!!

Boldi egyelőre még nem kért az anyatejből, remélem, nem is fog. :D bár éppen jutna neki is, de én is azt várom már, hogy ne kelljen ennyit fejnem, mert rengeteg időt elvesz, és annyira lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem tudok elég időt Boldival tölteni........Danyu, Lina, Nálatok nincs ilyen érzés?férjuram is szóvátette az előbb, hogy én egész nap csak Sebizek, és ez így nem jó.....igaza van, csak olyan nehéz megtartani az egyensúlyt....

Annamari, nemsokára Nálatok is kiderül, kislány-e vagy fiú aki odabent lakik.)tök izgi.

KépKépKépKép
moti
 
 


moti, és miért fejsz? Nekem is sok tejem volt, de nem fejtem, és pár nap alatt mindig helyreállt a kereslet-kínálat :)

Jaj, igen, nemsokára csütörtök...

Holnap viszem Fruzsit oltásra, újra megkapja a BCG-t. Gondolom ott fogunk ülni egész délelőtt, szegény lányok jó nyűgösek lesznek.
Vendég
 


Moti nem vagy hülye..első inszemmel sikerült.. :wink:

én se fejném annyira , csak hogy ne feszüljön mert attól még több lesz.... remélem hamar belejössz és Sebire tud valaki vigyázni amíg anya Boldi perceket tartatok majd!! de gondolom próbálod belevonni a teendőkbe és akkor nem érzi elhanyagolva magát... :lol:

Annamari küld privibe nem tudom kivel szerepel ha ő.. :wink:
Vendég
 


Annamari!
Sajnos nem. Gondolom valami elindult, csak nem nagyon jól. Meg is jött….

Boni!
Hova jársz dokihoz?

Panndi!
Kitartást mára!
franci
 
 


Franci Sote2 deZsigikém Kaális baba
Vendég
 


Boni!
Azt nem is tudtam, hogy a SOTE 2 is van meddőségi. Milyen hely? Gondolom az is ingyenes. Lehet keresnem kell meddőségi központot. Csak fizetőset mint a Kaáli nem engedhetem meg.
franci
 
 


Panndi, azért fejek, mert ha nem teszem, azonnal begyullad, és konkrétan vér folyik belőle.ezért fel kell lazítanom meleg vízzel, lefejnem, persze csak annyit, hoigy épp jobb legyen, de még így is csomószor véres a gyulladástól, ha nem fejem eléggé időben.viszont nem akarom elkiabálni, de ma még nem fejtem, és próbálom megúszni, eddig még okés. :D Boldival is így volt, úgyhogy az már nagy könnyebbség lesz.ma pl. már csomót tudtam vele játszani délelőtt, és olyan jó érzés volt. :D megnyugodott a lelkem. :D

Panndi, ma megint mész dokihoz?
Boni, hogyhogy nem ugyanoda mentek inszemre, mint Zsigivel?találtál jobb dokit?

KépKépKépKép
moti
 
 


Boni!
Elküldtem.

Moti!
Biztos, hogy a gyulladástól véres? Nekem Réka kirágta a cicimet, s véres volt nekem is, meg fájt is. Sokszor véres tejet ivott. Kint lógattam a csöcsömet, hogy a tej rászáradjon, s begyógyuljon. szép látvány volt. :lol: :lol: :lol: :lol:

Sucer!
Mikor mész uh-ra? Biztos már, hogy kukis lesz?

Benita tényleg nagyon eltűnt, néztem iwiw-re 22-én bejelentkezett. Ide is tessék bejelentkezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Évi!
Igen, ettem a lángosból, de csak annyit amennyit meghagytak. Jól befoghagymáztam, mmmmmmmmmmm de fini volt. Te sütöttél estére????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari,
holnap reggel 8:30-ra megyünk Apával a belvárosba... előtte még Ilangocskát le kell tennünk a helyi oviban, így korán kell kelnünk a reggeli dugók miatt. Izgulok már :oops: :oops: . 8 hete nem láttam a picúrt, így a 12 hetes UH óta nincs infóm a bébikéről. Fokhagymás lángos, nyamiiiii. Én tegnap tarjás ropogós zsömlét ettem hónapos retekkel és újhagymával.... 8) 8)

Moti,
anno nekem is úgy volt mint Annamarinak, hogy Ilang szétcsócsálta a bimbómat, ami vérzett, berepedt, én is szárítgattam, hogy javuljon. Olyan 3-4 hét után lett jobb, de addig sokszor csillagokat láttam, hogy tud az fájni Istenem.... szerintem ezt most se fogom megúszni... Mindegy legyen elég tejecske és tudjon a babó szopizni, a többit meg kibírom :) . Biztos jó lehetett, hogy tudtál Boldival játszani :) .

Boni,
én a Sote II-n fogok szülni. Nem is tudtam, hogy ott is van meddőségi centrum. Tényleg miért nem a Kaáliba mentek megint?

Franci,
sajnálom a pirianyót! :( Nemsokára te is babás leszel, ne szomorkodj!

Én ma ébren alszom, olyan kómás vagyok hogy csak na! Még a fejem is fáj olyan tompán... na mindegy, nemsokára vége a munkanapnak, Apa jön haza, és megünnepeljük a névnapját :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Azért mert sokba kerülne, illetve szülészorvosom is végez inszemet..meddőségi szakember remélem neki is arany keze lesz, mint a K.P nek a KAáliban :lol:

bocsi ZSIga beteg

Sucer apának boldogat!
Vendég
 


Boni,
Zsigának mennek a gyógypuszik! :) A köszöntést köszi! :)
Így már értem. Nagyon szorítok nektek!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Zsigának mi baja?csak nem a hasmenős vírus?

hű, akkor a sebes mellbimbó nemcsak nálam állandó.)de egyébként nem azért véres, azt már begyógyítottam.)állandóan levegőztettem, meg van egy speckó krémem rá, ami nagyon jó, plusz bimbóvédőt használok.szóval nem sebes már, meg látom a mellszívó átlátszó részén keresztül, hogy belülről jön a vér.jó téma, bocs, ha valaki finnyás. :D de én is nagyon jól nézek ki, mert nagy lebernyegekben járok itthon, még a terhességem alatt sem hordtam ilyeneket, mert nem bírom elviselni, ha valami hozzáér a cicimhez, így lecsatolt szoptatós melltartóban, bekent mellbimbóval vagyok itthon. :D mikor jött a gyerekorvos, magamra vettem még plusz egy kardigánt, hogy legalább ne legyen olyan szembetűnő.viszont legalább a humorérzékem nem veszett el, tudok magamon jót röhögni.

milyen lángos sütöttetek???én is kérek, imádom!!!!!és olyan éhes vagyok állandóan, a szoptatás miatt, és érdekes módon sokat eszem, és a hasam mégis visszament, már elő is vettem a régi nadrágjaimat, szerintem a 7végére beleférek.

egyébként Boni, teljesen felháborítónak tartom, hogy ilyen költséges dolog az inszem, és társai......és akinek nincs rá pénze????nekünk is van baráti körben lombikos is, és ingük, gatyájuk ráment a 2 kislányra.persze megérte, és hála Istennek sikerült, de több támogatást kéne adnia állambácsinak, mert így is fogy a magyar...
Sucer, párod ezek szerint Gábor?
jó névnapozást!
megyek Boldizni. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!

Boni! egyem a kis érzékeny lelked! (szívecskés szmájli)
Zsigának jobbulást! Ezeket a drága beavatkozásokat én sem értem, nagyon sajnálom azokat, akiknek a sokadik sem jön össze, s a pénzük is elfogy (bele-beleolvasgatok néha ilyen fórumokba)

MOti!
Annyira szépek a fiúk, jók a vonalzók! Cicidet sajnálom, régi gatyák felvételét két héttel a szülés után irigylem! Mindkettőt nagyon-nagyon! :wink:
Én egyébként pont ettől félek a legjobban, hogy hogyan fogom tudni megoldani, hogy mindkét babónak ugyanazt adjam, amit én szeretnék. Marci állandóan körül volt ugrálva, csakúgy, mint Kristóf, de ugyebár ők mindketten egyedüli picurik voltak a sok felnőtt között....biztos megoldódik, ahogy örömmel olvasom, hogy nálad is kezd alakulni!

Danyu!
Szépek vagytok nagyon Ti is,mármint a gyerekek! Gabónak boldog névnapot!

BEze!
Alexának utólag is boldogat, s jobbulást nektek! most akkor mégse menjek Alsópáhokra??? :wink: viccelek, biztos, hogy nem ott kaptátok el, már mehetet veletek a baci...akkor most nem is próbálkoztok??

Annamari!
Réka ügyes az ovival! (lehet, hogy nem is itt olvastam, de mindegy is :wink: )
Lángost én is akarok! csak az a baj, hogy most elkezdtem hízni, pedig nem is eszek - tényleg nem - sokat!

Sucer!
Megadrukk holnapra, hogy mindent lássatok, s hogy minden ok legyen!!!
Ne írjatok ilyen jó kajákról, tarjás zsömle-nyamnyam! 8)

Panny!
Nagyon szorítok! Remélem,hogy minden ok lesz! Nagyon sajnállak, hogy így alakult, nem lehet egyszerű három gyerkőcöt most otthon hagyni :( de biztos, hogy hamar kiengednek!

Panndi!
Drukk holnapra! Ne várass olyan soká minket, gyere a hírekkel!

Franci!
Sajnálom, remélem,hogy már nem várat soká a tesó!

Kri!
Hogy haladtok??? :wink:

..kútfejembe ennyi fért, még annyi, hogy ma megjött a fiús-lányos tesztem, de azt írja a progi befolyásolja, s 10 nap míg kiürül..szombaton doki, ha van valami a lába között - NEM LESZ, MERT NINCS - ,akkor úgyis látjuk (Marcit is látta a doki)...nem tudom, hogy mit csináljak...majd konzultálok párommal, s eldöntjük. Kristóf is izgul, azt mondta nekem az elöbb, hogy miért nem csinálod már meg????

..na megyek Marcit ébreszteni, mert két és fél órája alszik...éjjel mit fog csinálni???

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok!
csak visszaolvasni van időm bocsika :oops:
Elvállaltam egy munkát egy lefordított szöveg lektorálását(Szörnyű) és így a gyerek aház meg a kert mellett szinte semmire nincs időm. esténként hulla fáradtan esek az ágyba :)

Moti!
együttérzek , nekem 3-szor volt mellgyulladásom, jaj Úgy fájt!!! remélem nemsokára jobb lesz :)

boni!
Gyógypuszik mennek!!! :)

Panndy!
Holnap drukkolok nagyon!!!

Panny!
:)

Szilvia!
Miért nem csinálod már meg? :) Olyan kív. vagyok :oops:

Sucer!
Holnap gyere és mesélj!!!

Franci sajnálom!!!

Annamari!

Reggeli szopi kihagyva, de az esti gázosabb... ja és úgy imádom szopiztatni, meg babót is szeretnék-miért nem lehet mindkettőt?Tudom néha kicsit zizi :) vagyok, de így érzek most

na puszi mindenkinek igyekszem gyakrabban jönni :)

Kép
Kép
maryka
 
 


Sziasztok!

Boni, jobbulást Zsiginek.

Moti, Danyu, olyan édesek a gyerkőcök :D

Succer, Panndi, extra drukk holnapra. Hamar jelentkezzetek hogy mi volt.

Franci, nagyon sajnálom szorítok, hogy most már jöjjön az a pocilakó.

Szilvi, ezerrel rajta vagyunk. Remélem következő hónapban nem jön meg. Bár még nem tudom hány napos a ciklusom, mert ebben a hónapban jött meg először a szülés óta. Remélem a sok laptető szerencsét hoz :wink:
Zsombi tegnap olyan édes volt, az az új szokása, hogy puszilgatja a pocimat. Tegnap egy ilyen puszi után hozzá tette baba. Mondom neki tényleg kicsim anya még nem tud róla, de legyen igazad :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Maryka, én is így voltam a szopizással mint te. Mi is az estit hagytuk utoljára. Nagy meglepetés volt, hogy szinte magától hagyta el az estit. Rendesen meglepődtünk a férjemmel.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Sziasztok!

Boni!
Köszi! Remélem arany keze van, és akkor kérem az elérhetőségét.
Zsiginek jobbulást!

Sucer!
Drukkolok mára.

Moti!
Hamar visszament a hasad. Én sokáig nem bírtam a régi nacimat felvenni, pedig én még fogytam is a terhesség alatt.

Annamari!
Réka már az oviban??? Minket is tessék tájékoztatni!!!

Panndi! Drukkolok!!!

Szilvi!
Megcsináltad a tesztet? Kíváncsi vagyok mennyire pontos.

Maryka!
Ügyes vagy! Munka – gyerek – kert, nem semmi!

Beze!
Gyógyultok?

Kri!
Gergő is szokta kérdezni, anya pocakjában mi van? Sajna csak a vacsora. De mindjárt jön a reggeli….

Fiacskám egyik este beszélget a Mamával telefonon. Gergő folyamatosan szajkózza: „Várom már a kistestvért!” Igaz a Mama az kérdezte milyen volt táncolni. Édes! Jobban várja mint az anyja!

Akit kihagytam az szóljon!!!!

Minden névnapost Isten Éltessen!
franci
 
 


Megcsináltam a tesztet, DE AZ EREDMÉNYT A PROGESTERON BEFOLYÁSOLJA, így "csak" annyit sikerült elérnem, hogy van egy gyönyörű lányos színem (ennél a tesztnél zöld).....buta vagyok nagyon, mert nem tudtam várni.....az volt bennem, hogy ha fiú akkor a progi mellett is kimutatja, így most ahelyett, hogy én lennék a világ legeslegboldogabb anyukája, utálom magam, hogy 1. nem bírtam várni, amig biztos eredményre számíthattam, 2. ahelyett, hogy azon járna az eszem, hogy a lényeg, hogy egészséges legyen, ezzel vagyok elfoglalva (persze a legfontosabb, hogy minden rendben legyen)....szóval, ha lehet, most még rosszabb, mert ott a lányos eredmény, örülni nem tudok, mert a progi valszeg azért kell, hogy kiürüljön, mert fals lányeredményt produkál..ahogy az írják, hogy pl. a pco-val sem lehet ilyet tesztelni, mert az a legtöbb esetben fiús eredményt mutat......csak ugye mindezt akkor olvastam először, amikor tegnap kezembe fogtam a tesztet, és sajnos nem tudtam volna várni még 10 napot...ez van....

bocsi, hogy csak ennyit, de már aludni sem tudok, csak vergődök.....

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Szilvi!
Mi van ha igazat mond??? Hiszen csak befolyásolja, az még ezeknél a dolgoknál nem a tutit jelenti. Lehet tényleg kiscsaj van a pociban.
Mostmár ne rágd magad. Megcsináltad és kész. Ezt kell elfogadni.
Szombaton megkérdezed a dokit, fiú e vagy lány. Ma már csütörtök van.

És legalább nekem megspóroltad az árát. PCOS vagyok, és nem kell rádumálnom a férjemet.
franci
 
 


Sziasztok!

Voltam dokinál, méhen belül van egy petezsák, benne szikhólyag, öt hetes terhességnek felel meg :lol:
Vendég
 


Panndi!
Nagyon örülök! :)

Lassan megnyithatom a 2011-ben kistesót szeretnénk topikot. Ha ma végre hajlandó megjönni akkor papíron már csak januárban lesz tesó. :(
franci
 
 


Panndi!
Hipp - hipp Hurrrrráááááááá! Szuper! De jó vége lett a kálváriádnak! S tök jó, hogy ez a "vég" egy új kezdet!

Na viszem a Kikit suliba!

köszi Franci! :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Panndi milyen áldottak vagytok! :lol:
Vendég
 


CSajok pozitiv lett a terhességi tesztem! halvány, de pozitív, felhivtam a dokimat, hogy mi van, mert hogy icipicit vérzek, azt modnja B.menjen be hozzá a magánba utroért, hátha még megmenthető .. basszus! Shocked
Vendég
 


Boni!
A tesztnek nagyon örülök. Remélem ha már csak így beköszönt ez a babó, ott is marad a pociban.
Mégse vagy te nőstényördög.
franci
 
 


Sziasztok!

Micsoda hírek.

Boni, gratulálok, mennek a drukkok hogy minden rendben legyen ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Panndi, jaj de jó. Úgy örülök, neked is mennek a drukkok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Franci, még ne nyisd meg még ha április elején fogan akkor is lehet idei baba. Ha addig nem tesztelek én is pozitívat, akkor majd együtt megnyitjuk a topikot :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Boni, ez szuper!!!!!!rohanj az utroért!!!!!egy pici vérzés még nem a világ, tessék szépen kapaszkopni, Babóca!!!!

Panndi, nagyon örülök, de nem lepődtem meg, mondtam, hogy megálmodtam, hogy babát vársz!!!!!!

CSajok, ne nyissatok új topicot, ez olyan jó.és egyébként is, a címe az, hogy 2010ben kistestvért szeretnénk, nem az, hogy szülünk. :D tök jó társaság vagyunk!!!! :D

Szilvi, ez milyen teszt, vizeletből megy?Amerikából rendelted?mert egy ismerős csaj rendelt onnan ilyet, és azt állította, 97százalékban pontos, és tutira fia lesz, már mindenkinek elhíresztelte, és aztán uhn kiderült, hogy kislány a Babó....úgyhogy szerintem ezek nem érnek semmit, ne aggódj miatta!!!!
Franci, Te meg nem vegyél, mert nem megbízható.


Csajok, a hotel, amiről írtok Alsópáhokon, annak a neve K betűvel kezdődik?.-)
egy ismerősöm is járt ott a családjával 3szor, és mindháromszor mindhárom gyerekük beteg lett a víztől.én még nem voltam, úgyhogy nem tudok semmi rosszat mondani, csak érdeklődöm, hogyha Ti is ott voltatok, akkor levonom a következtetéseket. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


hát kiváncsi leszek, még nem élem bele magam.. bár ZSigivel is véreztem.. de már nem emlékszem mennyire.. majd meglátjuk... :roll:
Vendég
 


Boni, mikor mész a dokihoz???

néhány újabb kép Sebiről:
Kép Sebi Kép Sebi

KépKépKépKép
moti
 
 


Párom megy 3kor utro receptért, hátha a progitámogatás segít...
Vendég
 


Sebi gyönyörű a nevébe is szerelmes vagyok :wink:
Vendég
 


Nem megyek én sehova!!! Maradok veletek!!! Nem szabadultok…..
Csak ma, inkább a héten, kicsit depis vagyok. De majd elmúlik.

Moti!
Velem is álmodj valami jót. Légyszi. Az mindegy hogy fiú vagy lány. :wink:

Azta! Ezen a drága helyen bacis a víz! Még jó hogy nekünk csak a Balcsira van pénzünk. Abba legalább az van amit látok.
franci
 
 


De drága ez a picurka! És mekkora tappancsa van.
franci
 
 


Köszi az öörömöke t:)

Boni, pozitív teszt, az igen! Drukkolok!

Sebi nagyon szép :)
Vendég
 


Kri!
Utánaszámoltam mindennek!
Húsvét után tudnánk összehozni a tesót, és annak a vége már január.
De így se szeretnék Karácsony előtt szülni. Egy koraszülött elég egy családba.
franci
 
 


Sziasztok!

Boniko!
Üzi a babónak : Tessék ott maradni!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Panndy!
Nagyon nagy gratula!!! :D

Moti!
Sebi gyönyörű, kis cukorfalat :)

Franci!
Én is beszálok a 2011-es szülésbe, de ITT maradok :)

Kép
Kép
maryka
 
 


BONI!
Éljen, éljen és éljen!!! Nagyon szorítok........................
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Moti,
Sebi de édes...

Panndi,
Tudtam :oops:

Szilvia,
valószínű én sem bírtam volna várni a teszttel... :oops:

Többiek,
puszi...ne haragudjatok, de csak a főbb infókra reagálok mindig...most erre futja, de sokat gondolok mindenkire...

Danyu
danyuci
 
 


Magyarországon is forgalmazzák az amerikai Infantino által gyártott babahordozókat, amelyekből több mint egymilliót hívott vissza szerdán az Egyesült Államokban a fogyasztóvédelmi hatóság (CPSC), mert használatuk három halálesettel hozható összefüggésbe. A hazánkban is forgalmazott termékeket a forgalmazók kötelesek visszahívni.
"A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) jelenleg feltérképezi, hogy az érintett babahordozókat mely vállalatok forgalmazzák Magyarországon - mondta dr. Kathy Attila szóvivő. A hatóság egy-két napon belül értesíti az érintett cégeket, amelyek kötelesek a termékeket visszahívni".



Az interneten fellelhető adatok szerint a babahordozókat többek között a Brendon Gyermekáruházak Kft. forgalmazza. Az amerikai Infantino cég által gyártott, Sling Rider és Wendy Bellissimo elnevezésű babahordozókról van szó. Ezek oldaltáska-szerűen vannak kiképezve, és főként újszülöttek hordására szolgálnak, nagyjából 5-6 kilogrammig.





A Sling Rider babahordozókból jutott hazánkba is



"Egyelőre más cégekről nem tudunk, de a mai napon további információt adunk ki az érintett termékeket forgalmazó vállalatokról" - válaszolta kérdésünkre dr. Kathy Attila . "Mivel termékbiztonsági problémáról van szó, nem lehet visszautasítani a vásárlót, akkor sem, ha az eredeti csomagolás már nincs meg."



A hatóság nyomatékosan felhívta a szülők figyelmét arra, hogy 4 hónaposnál fiatalabb babát ne tegyenek ilyen hordozóba. A szakemberek véleménye szerint a kisbabák megfulladhatnak a táskaszerű hordozókban, mert a hordozó szövete hozzányomódik az orrukhoz vagy a szájukhoz, illetve a még gyenge gerincű kisbabák teljesen összegömbölyödve nem jutnak levegőhöz, mivel arcuk a mellkasukra bukik.



A CPSC szerint az elmúlt 20 évben 14 olyan halálesetet vizsgáltak, amelyek babahordozók használatával kapcsolatosak. Ezek közül három hozható összefüggésbe az Infantino hordozók használatával. A hordozókat gyártó cég elnöke közölte, hogy mindenben együttműködik a hatósággal, és más termékeket ajánlott fel a visszahívott hordozók helyett.
danyuci
 
 


Panndi, Bonikó!
Éljen, éljen éljen!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulálok nektek!!!! Kép Kép

Szilvia!
Azért a kíváncsiság győzött. :lol: :lol: :lol: ha egyszer kijött a kislány.... szerintem sikerülni fog.

Franci!
Réka elvileg óvodás, tavaly már beírattam, hogy legyen helye abban a csoportban, amit kinéztem neki. Akkor tudtam meg, hogy ez az "elitcsoport", s nem mindenki kerülhet oda. :lol: :lol: :lol: :lol: Május 22-én tölti a 3 évet, s május elején elkezdjük a beszoktatást. Szerintem nem lesz gond.

Moti!
Nagyon szép kisbaba Sebi. Jaj, de megdögönyözném. :lol: :lol: :lol: :lol: olyan édesen tartja a "kis tappancsát".

Szép lassan mindenki bebabásodik.

Sucer!
Mi volt uh-on? Láttatok valamit a lába között?

Beze!
Mi újság? Meggyógyultatok?

Tesóm is ma volt uh-on, úgy néz ki keresztlányom lesz.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Nem tudok mindenre reagálni, bocsi. Gratulálni szeretnék!!!!

boni: remélem ott van és ott marad a kistesó! Nagyon drukkolok!!!
Zsiginek jobbulást!

Panndi: gratula a kis 5 heteshez! Rendben lesz minden!

franci: én is csatlakozom a 2011-es bandához!

Mennem kell, Tücsköm extra nyügi. Múlt héten nátha, aztán hétvégére elmúlt, hétfőn rekedtség, köhögés. Adom neki a mézet, a kalciumot meg a lándzsás utifüvet, remélem nem kell dokkert hívni, rendbejön ezektől is.

Még igyekszem jönni.

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Sziasztok,

csak ezt az oldalt olvastam végig és miket látok???

Panndi,
nagyon örülök nektek, drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!

Boni,
de örülök neked is!!! Látod, nektek is sikerült!!! Mikor mész a dokihoz???

Szilvi,
nagy valószínűséggel pici lánykátok lesz??? De jó! Mikor lesz ez biztos??

Moti,
de drága Sebi baba!! Milyen édes a lábacskája (is) :D.

Bocsánat, hogy nem írok tovább név szerint, csak gyorsan magunkról, mert mennem kell Ilangocskárt az oviba.


Mi is megjártuk a dokit. Méhszáj zárt, a babuci korának megfelelő, teljesen egészséges és KISFIÚÚÚ!!! A babuci fejvégű fekvésű és arcát két kézzel eltakarta, nagyon aranyos volt. A melleimet is megnézettem, teljesen negatív, többször átnézte az orvos. Az UH amúgy olyan 10-15 perces volt, meg voltam elégedve. Kaptunk képet is, de most laptopról írok és innen nem tudok scannelni.
Voltam a védőnéninél és a háziorvosnál is, jó sok mindent elintéztem. A vérnyomim 110/70 volt. Aludtam is ebéd után, szóval nyugisan telt a nap. Apa idegeskedett a munkája miatt, de remélem mire este hazajön, lehiggad.

Köszönöm a köszöntéseket a nevében is, megköszöntöttük és rájártunk az ünnepi sajtokra :) :) :)

Most mennem kell, de még lehet, hogy benézek!

Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sucer!
Hatalmas gratula a kisfiúhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Szilvi te véreztél az elején? :roll:
Vendég
 


Sucer, nagy nagy gratula!!!!!!!ügyik vagytok!!!!Ilangocska mit szólt a fiúhoz?

Boni, Zsiginek mi baja?vagy írtad, csak vak vagyok.?

Lillanyuci, jobbulást Nektek is, nekem a rekedtségre csak a pálinka használ, de azért azt mégsem ajánlhatom a pici lánynak.)
Annamari, gratula a keresztlányhoz!!!!én is úgy szeretnék egyszer keresztanyuka lenni.mikor születik?

Franci, álom rendelve, szólok, ha eljön! :D
egyébként tök hülye vagyok, éjjel alig bírtam aludni, pedig a srácok tök jól aludtak, SEbi is csak 2szer kelt szopizni, én meg ott lestem, mint a vakegér.....aztán persze reggel meg tök fáradt voltam, pedig csak 8kor kellett fölkelnem, de akkor gyorsan, mondhatni azonnal, mert a párom ment munkába, és egyedül maradtam a kicsikkel itthon.tök jól sikerült.aztán délelőtt jött ANyukám, hogy tudjak főzni is. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


BOni, én úgy emlékszem, Szilvi barnázott az elején.
egyébként a barátnőm, aki most 22 hetes várandós, az elején csomót vérzett, és hiába küldtem, el sem ment dokihoz.....és a Babó tök jól van!úgyhogy csak pozitívan!!!!!

KépKépKépKép
moti
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?