Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Annyira szép idő volt ma, hogy szinte egész nap kint voltunk :D
Levi felderítette a kertben az összes növényt + összebarátkozott a szomszéd 5 hónapos golden retríverével :lol: Estére úgy kifáradt, hogy már 9-kor aludt, pedig Ő csak 10 után szokott kidőlni!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Sziasztok!

Tényleg isteni idővan ma! Míg fő a kajcsi nézegettem a képeinket. Ezt találtam:

Anita alkot:
Kép

Tami a művészi fotója:
Kép
ágyöngyi
 
 


sziasztok,
Mi ma jöttünk haza a kórházból... Marcinak pénteken délután lázgörcse volt, mentő, I. számó gyermekklinika, neurológia. Ott persze egy vérvételen kívül nem tudtak semmi okosat mondani, ezért ma hazahoztuk, és majd holnap reggel Beáta szervez nekünk valamit a Bethesdában, mert ott van normális neurológiai osztály. Remélem, nincsen semmi komoly gond, és soha többször nem lesz lázgörcse, mert azt lehet, hogy én nem fogom túlélni...
Anita, még1szer köszi, hogy gyorsabban ideértél, mint a mentő, és vigyáztál Zazira!!!!!!!!

Szandra, nem nagyon volt időm visszaolvasni, de Móni most is dolgozik, a száma a régi, és az Erzsébet királyné úton tornáztatja a gyerekeket (szerintem nagyobbakat is, nem csak csecsemőket)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 

 
 


Sziasztok!

Kata,
hát Nálatok is zajlik az élet.... Marcinak volt már máskor is lázgörcse??? Jobbulást Marcinak!

Nálunk remélhetőleg nem lesz ilyen komoly gond, Levi ma elkezdett hurutosan köhögni + estére 38 fokos láza lett.... nagyon bízom benne, hogy ez még mindig a fogzás miatti orrfolyástól van! Holnap kiderítjük.

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Kata, nagyon sajnálom...
valaki el tudott jönni a hétre segíteni?

Évi, rakhatnál pár képet....

Reni, drukkolok nagyon! (ezt a múltkor elfelejtettem írni)

Nálunk sincs semmi javulás, Eszter Veszprémben maradt :(, antibiotikumot kap, én nem hallok fél fülemre, nincs hangom és bízom nagyon a homeopátiában...
Remélem csütörtökön már együtt élvezzük a tavaszt!

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Úgy látszik, hogy mi teljes családilag játszuk a vírust, és egyéb nyavalyát adok-veszek játékot. Most Levin, és rajtam van a sor. Dóri még mindig köhécsel, az orra is folyik, és persze fogzik is, egyébként jól van. Időnként mondja, hogy "szorít a pocakom", amin a sok orrfolyás után nem csodálkozom.
De most három napra karantén alá helyeztem magunkat, anyukámat se engedem ide (ő kezdte nálunk a betegeskedést, többször vissza is esett, de nem maradt nyugton otthon), és Orsiékkal is csak a kerítésen keresztül, vagy telefonon beszélünk. Így hátha egy kicsit helyre jövünk, mert már nagyon unom, ezt az örökös betegeskedést.
Ha meggyógyultunk teljesen majd jelentkezünk egy kis játszótéri talira is.

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Miért van, hogy eltűnik a hsz, amit írtam???Már többedszerre fordul elő...

Kata,

Mi volt a Bethesdában?

Nincs valakinek kölcsönbe egy elektromos Avent mellszívója? Nekem kézim van, igazából, csak az elektromos alkatrészek kellenének hozzá. Kicsit munkás a napi 6-szori fejés kézzel...(Tamara megunta, hogy dolgozni kell a kajáért)
Vendég
 


Judit, nem tudtunk ma bemenni a Bethesdába, csak szerdán fogadnak :( Azóta semmi új nincs, Marcinak néha hőemelkedése van, folyamatosan kapja a cataflam-ot. Ma délután Zazi is lázas volt, de szerintem ő a fogai miatt, egyszerre jön neki kettő...
Nekem medela elektromosom van, de az se működik igazán :(

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Nem jó ennyi betegségről olvasni! Jobbulást kívánok mindenkinek!!!
almi
 
 


Jobbulást minden kis- és nagy betegnek, jön a tavasz, kevesebb lesz a nyavalya is :).

Fruzsinak tegnap csak hőemelkedése volt, ma újra láz (39.3-39.7 körül). holnapra remélem már láztalan lesz, elég fáradt vagyok már :( (emma is itthon, de neki csak hőem.-e van)

zsu111
 
 


Kata,

Köszi, Vikié van nálam kölcsönbe, ugyanolyan, mint a Tied, de az nekem nem jött be. A vaterán találtam valakit, aki eladná külön csak az elektromos részeket, de 15ezret kér érte, kicsit sokallom...

Zorka holnap kezdi az ovit!Naggggyon izgi:)))

Minden betegeskedőnek jobbulást!
Vendég
 


Sziasztok!

Levi ma 38,3-mal ébred, majd lement egy kis időre a láza, de délután újra felment 38.5-re. Na ennyi nekünk még soha nem volt :( Szerencsére nem lehangolt, jól elvan, pont az a baj, hogy vissza kell fognunk, hogy ne pörögjön túl. Csúnyán köhög és folyik az orra. Hátha holnapra jobban lesz!
Én is kicsit furin érzem magam, ráz a hideg, pedig csak 37,1-em van...
Ma voltam Levi születése utáni 1 éves rákszűrés-kontrollon, kérdeztem a dokit mikor javasolja beindítani a kistesó projektet, de sajna még 1 évet várnunk kell, újra azt mondta, hogy a császár miatt ha lehet teljen el a szülés és a teherbeesés között 2 év.... szóval várunk :(

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Orsi, én még nem is hallottam, hogy ilyet kér a doki. Sajnálom :-( Én tényleg nagyon tobzódok, el sem tudom képzelni, hogy tudnék várni kérésre :shock:
Éppen azon filóztam, hogy szerencsés is lehetnék akár ebben a hónapban. Jó lenne, minden hónap vége ilyen reményteli mostanában, aztán meg semmi :? Bár nem kéne sürgetni az időt, ráérek. Csak a fránya GYED, GYES átmenet kicsit szívás, bár így összességében tovább maradhatok itthon... :lol:

Nem fárasztalak titeket ezzel, inkább mindenkinek jobbulást küldök!!! A vonalzó meg teljesen eltűnt, lassan másik után kell néznem.

Évi, remélem megkaptátok már a TAJ-kártyát, de azért írom neked, hogy a lakcím kártya kiállítását követő 2 héten belül küldik...
almi
 
 


Sziasztok!

Nálunk én vagyok carul...3. napja majd kiszakad a torkom, no és persze taknyázok :evil: Remélem nem fertőzöm meg a gyerkőket, bár erre ugye elég kicsi az esély :roll: :(

Majd jövök még, /talán ma sikerül képekkel is/ csak ketten is rajtam lógnak :D

Addig is gyógyulgassatok!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 



Emőke! Boldog névnapot kívánok! Kép
ágyöngyi
 
 


Emőke!

PEZSGŐZŐS, BOLDOG NÉVNAPOT!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benettke 2010.03.23 15:17-kor.

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Valamiért már megint nem tudok képet feltölteni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Húúúúúúúúú Kata!

Nagyon ijesztő lehetett a lázgörcs :( Remélem most már többet nem lesz! Sokat olvastam róla, s mindig megállapítottam, hogy ha előfordul tuti bepánikolok :roll: :oops: ...pedig azt is írták, hogy nem mindig veszélyes.

Wiki!

Remélem már jobban vagytok Ti is!

Judit!

Nekem csak kézim van...ill. az is a Szandráé :oops: ...mondjuk nem is fejek most túl sokat.

Jól értem, hogy Tami nem akar szopizni? A fejegetés jó strapás...Zétinél én is hetekig csináltam (mondjuk én magam miatt, Ő szegényke szopizott volna, ha én bírom :oops: )

Milyen volt Zorka első ovis napja?

Ja, és nekem is gyakran eltűnik amit írok mielőtt megjelenne :evil: ...ezért mostanában mindig vágólapra teszem mielőtt megnyomom az "elküld" gombot.

Orsi!

Én nem értem a dokidat...ilyet még nem is hallottam :shock: A kórházban volt egy csajszi, akinek 2 éves volt a nagyobb gyerek, akit c :shock: aszival szült, s most a másodikat simán... Én tuti kérnék másik szakvéleményt is...no, de az én vagyok, s ezzel nem téged akarlak bántani!

Reni!

Szorítok neked! Tuti hamarosan babás leszel Te is :wink: S szerintem ezzel senkit sem fárasztasz!

Hát, nem siettük el a lakcímkártya igénylést...szóval várunk :wink:


Kicsinyítettem képeket végre...most meg nem engedi feltölteni :evil: Később még próbálkozok (ha tudok).

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Emőke!
Ezúton is boldog névnapot kívánunk, és remélem pár nap múlva újra együtt lehettek.

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Reni, tegnap estefelé láttalak sétálni a budai nagy antalon :)

Orsi, én is kérnék másik szakvéleményt, mert több esetet is hallottam, ahol mindkét gyerek császáros volt, és nincs köztük még 2 év sem...

Évi, várjuk a képeket!

Az én uram ma elutazott a Közel- Keletre, csak hétvégén jön haza. Én addig anyósommal próbálom korrodinálni a gyerekeket több-kevesebb sikerrel. Hol az egyiket kell kúpozni, hol a másikat, mert Marciban még mindig bújkálhat egy kis vírus, Zazinak pedig jön a foga. Eddig 2010 nyarát vártam, de most úgy érzem, hogy szeretnék már 2020-nál járni :evil: :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Emőke,
nagyon boldog névnapot!

Kép

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!

Emőke,
nagyon boldog névnapot Kívánunk mi is!!!


én sem tudok valamiért képet csatolni.... :(

Kata,
hát nem irigyellek, nekem Levi is pont elég néha ilyen kis nyűglődősen!

Levi még ma reggel is 38,5-tel ébredt, adtam neki Nurofent, és azóta szerencsére csak hőemelkedése van.
Én is továbbra is furcsán érzem magam, nem fáj semmim, de egyfolytában ráz a hideg.
Nincs valamelyikőtöknek olyan párologtatója, amibe Salvus vizet lehet tenni, ezzel kéne párásítanom a doki nénink szerint...

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Emőke! Én is boldog névnapot kívánok! Remélem már jobban vagytok!!!!

Kata:-) Éppen arra gondoltam: na, most ez a csajszi jól megnézett, biztos gondolta magában, hogy a hülye fejével cipeli a sózsákot :-) :-) Aztán, á, dehogy, nagyon ismerős volt az arca, biztos láttam már valahol :-) De az autó nem volt ismerős, így inkább nem firtattam itt, hogy Ti ugrottatok be a fejembe. Atival nem nagyon lehet bírni a 4 fal között, ezért ebéd után csavargunk. Apa tegnap későn jött, így plussz kört mentünk... vagyis többnyire vittem, ő meg a madarakat leste. Csodálom is, hogy nem lett izomlázam :-)
almi
 
 


Képzeljétek, lett 2 csík :-) Szorítsatok nekem, hogy így is maradjon!!! :-) Még halvány, ezért nem kiabálom el. Majd ha a doki mond időpontot, akkortól tudjátok, oké?! Hű, nagyon izgulok!
almi
 
 



Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntést! :-)
Betegeskedőknek jobbulást!
Judit, mesélj milyen élménnyel tért haza Zorka az első nap után? :-)
Reni, akkor csak csendben szorítok :-)

Mi még külön, várjuk ma a hétfői tenyésztés eredményét. Az eredmény csak azt befolyásolja, hogy mennyire szeparáljuk el a gyerekeket (+ a fertőtlenítés mértékét) Legkésőbb pénteken otthon lehetünk.

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Emőke,

utólag is nagyon boldog névnapot! már csak 2 nap...

Reni, :) !

Betegeknek gyors javulást!

Évi, drukkolok nagyon a képfeltöltéshez! már olyan kíváncsi vagyok...
Mi már jobban, holnap hozom végre haza Esztert!

Kata, 2020-ban lehet már 5 gyereked lesz!:D

Katus, Anikó, hol vagytok?

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


ja, Orsi, nekem a doki 1 évet mondott! ismerősnek 1,5 év korkülönbség van. szerintem már nyugodtan próbálkozhatnátok...

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Reni!

Akkor csak csöndben :lol: :lol: :lol:


Még mindig nem tudok képet feltölteni :evil: :evil: :evil:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Reni, :lol: :lol: :lol:

Viki, ez még viccnek is rossz!!! :lol:

Ma voltunk neurológusnál. Azt mondta, hogy mivel lázgörcs bármelyik gyereknél, bármikor előfordulhat, nincsen dráma. Csak akkor kell komolyabb kivizsgálásokra menni, ha rendszeresen, legalább 3 alkalommal kap lázgörcsöt. (köszi...). Addig is kaptunk receptet egy fenékbe dugható görcsoldóhoz, ezt kiváltom, és a lakás minden pontjára, a kocsiba, és az összes táskába teszek egy-egy darabot. Remélem, soha nem lesz rá szükségünk.

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Emőke,

Boldog Névnapot!!!

Zorka tegnap egész nap ölbenülős volt, de nem sírt. Ma reggel sírt, mikor otthagytam. Állítólag 5 percig. Utána Edóval játszottak, aztán amikor kimentek az udvarra, akkor közölte, hogy ő azt nem szeretné és kint egyfolytában a kaput nézte, hogy mikor megyek.
Amikor mentem érte, akkor jó kedve volt és itthon kérdezte, hogy mikor mehet oviba...

Más:

Rendeltem a neten egy Salus szandit Zorkának és sajnos kicsi lett. 28-as és 7500 Ft volt. Nem érdekel valakit? A szívem vérzik érte, mert gyönyörű szép.
Kép
Vendég
 


Judit!
Megpróbálom Edóra a szandit ha holnap reggel behozod az oviba. Ha esetleg nem futunk össze akkor tedd már bele Edó zsákjába és rápróbálom ovi után.

Még szerencse, hogy 2 lába van az Andinak és a Csillának mert így Edó is elfér (ő is mindig ölben ül :) ). A reggeli sírás hamar el fog múlni (nem úgy mint nálunk :( )

Emőke!
ÓÓÓÓ de jó lenne ha már ma vagy holnap haza jöhetnétek. Írj majd mi lett az eredmény.

Kata!
el is hiszem, hogy betárazol.

Délután kimegyünk a Halmi játszóra, akinek van kedve csatlakozni ne fogja vissza magát.

szandrakiss
 
 


Képek a wiw-en :P

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 



Szandra,

Végül mégis jó lesz a szandi. Amikor először rápróbáltam nagyon bőre volt állítva a csatt és így előre csúszott benne a lába és lelógott. Ha elég szűkre állítom a csattokat, akkor nem csúszik neki előre és jó. Remélem hajlandó lesz felvenni.
Akinek kell a Salusos csaj elérhetősége szóljon, küldöm priviben.Az összes cipő és szandál 7ezer Ft+500 Ft posta.

Reni,

Halk gratula:)
Vendég
 


Sziasztok!

Reni,
:lol: :lol: :lol: De jó Nektek! Remélem minden oké lesz! Ha igen, majd mesélj, hogy megint volt teszt, hogy tudjátok mikor kell próbálkozni? És most is előre próbáljátok "tervezni", hogy fiú lesz vagy lány? :wink:

Emőke,
kitartás, már csak pár nap!

Judit,
tök cuki ez a szandi, ha már kilábalunk a nyavajánkból, amiben most én vagyok benne legjobban, akkor végre elmegyünk venni neki egy szandit, és ha már tudjuk hányas a lába, majd lehet hogy érdekel a csajszi elérhetősége!

Jubbulást a többi betegnek!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Orsi, hcg tesztet csináltam :-) A nemről most tippem sincs, hogy mi lehet. Atinál tudtam mire van nagyobb kilátás, de most nincs. Atival ilyen korán nem voltam pocsékul. Remélem ez nem valami gondot jelent.

Keddre kaptam időpontot...
almi
 
 


Reni,
;)

Emőke,
boldog névnapot! Otthon vagytok már mind, remélem!

Kata,
Zalán is most ünnepelt? Akkor boldogat Neki is!!!!!!

Wiki,
:) :) :) itt is. Remélem jól vagy már és Eszter is!!!

Mi vagyunk. Jól is, mert szerencsére senki sem beteg.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Bocs, Kata, most látom, hogy becsapott a naptáram, valahogy bénán beírták keddre is Zalánt, pedig csak jövő kedden lesz :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Reni,

a hcg-teszt már a terhességet mutatja nem? Annakidején mintha azt mesélted volna, hogy csináltál vmilyen ovulációs tesztet, hogy tudjátok mikor próbálkozzatok, és mikor kiderül hogy mikor van peteérés, akkor van az, hogy ha vagy az elején vagy a végén vagytok együtt, akkor esélyesebb hogy fiú lesz vagy lány. Vagy nem jól emlékszem :roll: ?

Ki mit tud erről? Csak mert Levinek mi majd ha lehet hugicát szeretnénk :wink: ...

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Orsi, igen. Előző hónapban szintén megnéztem LH teszttel, de a doki is akkor nézett 2szer UH-val, és megállapítottuk, hogy nincs petesejt. Ez a teszt (pl. Gabriel) 7 darabos. Szerintem bőven elég van benne, nekem 2 hónapra is elég volt. (Atinál is.) Akkor ez segített annak megállapításában, hogy hiába 28 napos volt a ciklus, nekem mégsem vissza 14-nél volt peteérés. Az ovulációs teszt amikor pozitív, azt követő 24 órában lehet megtermékenyülés. Elvileg a fiú akcióhősök gyorsabban célt érnek. Ez alapján ha picivel ovuláció előtt cselekedtek, akkor lányt eredményez nagyobb valószínűséggel, ha utána, akkor fiút. Ati így lett. Természetesen ez nem 100%, de nekünk bejött.
Most nem tudom mi a helyzet, mert csak az ismereteinket tartottuk frissen :-) Nem gondoltam volna, hogy egy hónap alatt megváltoznak a körülmények. Írtam néhány hete, vagyis kérdeztem, hogy a barátcserje kapszulát ismeritek-e. Én vettem ilyet, mert Ati miatt nem szedhettem peteérést segítő gyógyszert. Elvileg ez a barátcserje is ilyen hatású. Igazat megvallva a hónap felénél abbahagytam, de lehet, hogy még így is beindította a dolgokat. Nem tudom. Mára már elég hihetetlennek tűnik, mert túl sokszor fáj a hasam, előzőleg ilyen nem volt. Ezért félek, hogy nem lesz itt minden rendben :-(
almi
 
 


Reni, szerintem ne aggódj, minden terhesség más. Marciékkal soha semmi bajom nem volt, Zalánnal az első perctől kezdve mást se csináltam, csak émelyegtem egész nap, sokszor éjszaka is arra keltem, hogy hányingerem van. Ez kb. 4 hónapig tartott, de megérte :). Remélem, nálad ez a rosszullét most csak átmeneti, vagy max. a 12. hétig tart!!!

Mi elvagyunk... Győrben, az Uram pénteken jön haza a sivatagból. Marcinak néha hőemelkedése van, Zazinak is, de neki azért, mert most éppen másfél foggal fütyül a világra...

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Tegnap este haza jöttünk. Végre együtt a család :-) Annyira örülök, hogy még az éjszakázás fáradalmait sem érzem :-)
Ábel még náthás, de szerintem egy hét és rendbe jön. A hétfői tenyésztés egy baktériumot mutatott ki, így most antibiotikumot kap és így talán nem fertőz. Már nem tudom mit gondoljak, mivel ment be és jött ki a kórház(ak)ból.
Nagyon aranyosan fogadott, nagyon örült nekem. Ez nagy megkönnyebbülés, nagyon izgultam, hogy fog fogadni.

Reni, a hasfájás, menst. szerű fájdalom nekem 3-4 hónapig tartott. Ok, én nem vagyok mérvadó :-(
Jut eszembe, kismamák, leendő kismamák, van egy fél doboz utrogestanom, ha esetleg vmelyikőtöknek kell majd szedni.

Jaj és lányok, van még homokunk :-) Most, hogy jön a jó idő és beindul a homokozó szezon lehet újra vinni. Most nincs olyan sok, úgyhogy aki hamarabb jön azé lesz :-)

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 



de jó hírek, Emőke! büszkék lehettek Ábelre, hogy ilyen rugalmas.

Reni, nyugi!!! bár tudom, nem könnyű...

Jó hétvégét!

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Emőke

Örülök, hogy túl vagytok a nehézségeken!!

Reni
Szerintem kár parázni. Nekem is tök más volt a két terhességem, pedig egyneműek ugye, tehát még arra sem lehet fogni...Zorkával soha nem voltam rosszul, Tamarával az elején nekem is volt ez a mensi szerű fájdogálás, hányinger, stb.
Viszont a doki jövő héten jó eséllyel még semmit sem fog látni, max egy petezsákot, de még azt sem biztos. Én még várnék. Tamarával 7 hetesen mentem először, akkorra már van szívhang is.

Orsi
Én is használtam LH tesztet Tamaránál, 3.ciklusban össze is jött. Vaterán teszveszen 100 Ft körüli darabáron lehet kapni, boltban sokkal drágább.
Az esély a nemekre elméletileg úgy van, ahogy Reni írta, de ha ezt is figyelembe veszitek az nagyban csökkenti a teherbeesés esélyét. Mármint, ha csak ovuláció előtt vagy után van eksön.
Vendég
 


Sziasztok!
Nagyon jó napunk volt! Katus, örülök, hogy találkoztunk. Hogy bambaságom ellensúlyozzam délután Gyöngyit levadásztam, és ennyi idő után személyesen is bemutathattam magunkat ! :lol: :lol:
Anita, gyermekeidet nem, de téged is láttalak. Ati nagyon jól érezte magát a bulin, csak már igen fáradt volt. Gazemberem akár hány órát tölt szaladgálással, nem hat az alvási időintervallumára :-( Így a fáradt órák már elég nehezen mennek :-) Már beletörődtem, így elfogadom, hogy nem lesz soha nappal alvó lény.

Judit, én is mondtam a dokinak szerdán, hogy szerintem korai, de ha rásegítés kell a megtartáshoz, akkor időben el kell csípni. Sajnos minden reményem ellenére egyre pesszimistább vagyok. Fel is hívtam az orvost, hogy nem ok ez a hasfájás, és szerintem nyugodtan húzzon ki keddről. Rendes volt, ajánlotta, hogy megnézi UH-n, mert holnap ügyel. Mondtam neki, hogy esetleg jövőhéten, ha addig nem lesz semmi... (Atit 4+2 idővel regisztrálta, UH nélkül megállapította, hogy bent van. Sajna nála is kellett bogyó :-(, de működött.)
A tesztet én 4E Ft-nél többért vettem!!! :? :shock:
almi
 
 


Szandra, Nektek félre is teszünk :-) Hétvégén itthon vagyunk, csörögj rám mielőtt jönnétek, de elvileg bármikor alkalmas.

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?