Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt!

Linus, szegény Tuli sok-sok gyógypuszit küldök neki.

Panndí, mi van veletek?

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Boniko!

Köszi de a mi Krizsink júliúsban tartja a névnapját :wink:

Már túl vagyunk mindannyian a betegségen..tényleg csak 1 nap volt mindenkinél,kívétel Olika akinél 3 nap volt :(

Szilvi!

Tényleg te is átestél ezen a víruson pár hetes terhesen?(akkor megnyugodtam amiket írtál)

Panndi ! nagyon eltűnt..remélem nincs baj!!!!

Ha valakit érdekel:www.dai.hu...itt a fiam sulijának a honlapján a versenyek címszó alatt ott van az én drágám(Menyhárt Márk)

Linus!

Én is jobbulást a kicsi lánynak!!A legjobb barátnőmnek mindkét kislánya vesetágulattal született..a pici épp 3 hónapos,a nagy 3 éves.Többször kell ellenőriztetni hogy nehogy vizeletpangás legyen de amúgy semmi más baj nincs.Fel a fejjel!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


jaj, Linus, jobbulást TUlinak!!!!!!!!!olyan kis pici még, és már utolérte ez a nyavalya. :( majd tudósíts, ha van fejlemény!

BOni, köszi a segítséget technikai ügyben. :D

ma visszük ki Sebit először sétálni. :D

KépKépKépKép
moti
 
 

 
 

Sziasztok!

Tegnap mi is nyomtuk az ágyat Rékával. Mi is elkaptuk a hányás-hasmenést. Kiscsaj jobban bírta, mint én. Sajnáltam szegényt, ami picit ivott jött is ki belőle. Mondjuk a hasmas nála nem volt vészes. Sajnos én 15-20-szor is voltam wc-én. Rékának doktor néni adott szurit, s kapott kúpot, s estére már egész jól volt.
Én is attól félek, hogy a babának ne legyen baja. Azon gondolkodtam, hogy kedden elmegyek a dokimhoz, hogy nézze meg minden rendben van-e.

Panni!
Látom ti is átestetek rajta. Jobbulást nektek!!!!

Linus!
Szegény Tuli. :( :( :( jobbulást neki.

Moti!
Jó sétát!!! Biztos végig alussza Sebi, nagyon szeretnek a levegőn aludni.

Teri!
Fel a fejjel!!!! Gyere és mesélj!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Moti jó sétát!

Panni nagyon helyes a fiad! akkor majd akkor is köszöntünk :wink:

Annamari szegénykéim..

mi van a levegőben?
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást, csak olvasni bírok ,mert ebben a hónapban érkeznek a babák és anyatanyán lógok...osztom az észt... :lol: :lol: :lol: nem ám...

Moti,
gratulálok Sebihez...és örülök, hogy Neked is szép szülésed volt...

Linus,
sajnálom Tulit, neked pedig sok erőt és kitartást kívánok...nem lehet egyszerű...

Panndi,
most akkor mi van???

Annamari,
szép kis uh kép...tetszik :oops: ez olyan fura, hogy az ember megint pocakra vágyik, pedig az előző épphogy kibújt... :oops: :oops: :oops:

Boni,
majd küldök képet...ha nem gond, és köszi, hogy picasara is feltetted...

Kri,
én még nem voltam soha Gabi nélkül, csak míg kórházban voltam...még el sem tudom képzelni nélküle a létet...

Többiek,
puszi...

Velünk minden oké...én élvezek minden percet...bár néha nincs időben ebéd...ma is csúsztam egy órát :oops: de az egész olyan jó és az a baj, hogy múlandó...
Gabim imádja Borót, folyton mellé hasal és simogatja, vagy odatartja az arcát, hogy Boró megérintse...ezek annyira szép emlékek lesznek...fürdéskor meri a fejére a vizet :lol: kidobja a pelenkáját...annyira nagyfiú lett...
Ebben a jóidőben sokat vagyunk kinnt, ma ünnepélyesen felszereltük a hintát a helyére, kapott motort, biciklit...úgy kell kintről bekönyörögni...Boró pedig nagyokat szundít a babakocsiban...
Az öltöztetés hosszadalmas egy kicsit, ha Boró türelmetlenkedik, akkor Gabi húzza-vonja vagy rázza a kocsit és mondja neki, hogy PPPPPPPSZZZZZZZZZZZTTTTTTTTTTTTTTTT!
Gondolom, ahogy az anyjától látta :oops:
Sajnos a jóidővel egyre többen lesznek itt a nyaralóknál...na ez nem hiányzik, de Apa azon dolgozik, hogy minél előbb költözhessünk...most is a háznál tesz vesz, ebben a hónapban készen lesznek a tervek, jövő héten rendeljük meg a tetőhöz a faanyagot, aztán a nyílászárókat, nyáron lecseréljük a tetőt és azt hiszem idénre ennyi...aztán a télen megint spórolunk és jöhet a többi...már beletörődtünk, hogy idén nem fog menni...kár :(
De legalább megküzdünk érte és megbecsüljük...
Majd néha jövök, Boninak pedig mindig küldöm a képeket.

Puszi mindenkinek! Danyu
danyuci
 
 


Sziasztok!

Lányok, fantasztikus utunk volt, idén még elmegyünk, az tuti, terveim szerint jövőre megint újszülött baba lesz itthon, vele azért nem mennék. :wink: Bár a szoptatás helyiség is nagyon kulturált.
Az odafele út sima volt, majdnem végigaludta Lexi, a szállodát gyorsan megtaláltuk, nagyon szép apartmant kaptunk. Az első vacsinál volt egy kis ordítás, mert nem kapott elég gyorsan inni, de ezt leszámítva minden étkezés rendben zajlott, 2. nap már a nyüzsgés sem zavarta. Vízbe először szerdán mentünk, az elején pityergett, de hamar rákapott, tetszett neki. Kitűnő altató volt, este is hamar beájult, sőt, nagyrészt a nappali alvást is sikerült abszolválnunk. Addig én is pihentem. Hajnalban sírdogált olyan 5 körül, de mindig hamar visszaaludt, kivéve ma, amikor úgy döntött, fél 7-kor ideje kelni. :roll: Tegnap hamar végeztünk a fürcsivel, mert klóros vízből akart inni, és már semmi nem volt jó, ordított teli torokból, az egész uszoda tőlünk zengett. :oops: Lepisilte a járókát. a babauszinál hideg volt a víz, a falovacska muzsikát pedig ott kellett hagynunk, mert a kislányunk nem bírt a popóján megmaradni, először körbejárta a termet, bement a székek mögé, elvette a vezetőtől az ütőjét, táncolt egyet, utána pedig kisétált. Kicsit antiszociális volt. :oops: Viszont szereztünk egy újabb vőlegényjelöltet, Mátyásnak hívják, tündéri kiskrapek. :D

A kaja fantasztikus, fogalmam sincs, mennyit híztam, még nem merek mérlegre állni...

Keszthelyre 2x átmentünk, de nem tudtuk megnézni a kastélyt, mert nem volt pénztáros, ezt sajnáltam nagyon. Hiába, Magyarországon vagyunk, video, illetve fotójegyet kellett volna külön venni, és persze babakocsit sem lehet felvinni.

Nagyon gyorsan eltelt ez a pár nap, ez a hely tényleg a kisgyerekesek paradicsoma, itt minden van.
(Tegnap jött a Szántó Dávid a családjával.)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Amint tudok, jövök visszaolvasni és képet is hozok.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Sajna nem tudtam eleget jönni hozzátok, pedig jó kis csapat ez, és már az első oldalakon bejelentkeztem és a táblában is benne voltam egy ideig...
De azért örömmel írom meg nektek, hogy március 12-én 2. kislányunk Lilla Borbála villámgyorsan megérkezett a kis családunkba. Szintén óriási tappanccsal. :)
Hajnali 4-kor volt az első fájás, 5-kor ébresztettem apát, zuhanyzás, készülődés, 6-kor indulás, 1/2 7-re értünk a kórházba, 7.10-kor már megszületett Lilla, gátvédelemmel, minden beavatkozás nélkül. :) Az orvosom, szülésznőm, épphogy beértek. :D
Végre olyan szülésem volt, ami csak szép élményekkel marad meg bennem. :)

Gratulálok Motinak Sebi megszületéséhez és nagyon drukkolok Panndinak, Panninak!
Panndi már az elején nagy hatással volt rám, amikor láttam, hogy meg sem született még a második baba és már bejelentkezett ide. :) Nem semmi, milyen bevállalós, optimista és elszánt. :) És ha minden igaz, tényleg sikerül még 2010-ben a kistestvér megszületése. :D

Danyu! Nagyon ügyes vagy a 2 gyerekkel! :) Méghogy 1 óra csúszás az ebéddel... Nálunk jóval több szokott lenni... Igaz, annyira nem is igyekszünk, mert jó ideje Luca nem nagy evős... Szóval nem hiányolja, nem türelmetlenkedik, alig eszik utána is...
Én sem voltam Luca nélkül még 1 napot sem, csak a kórház időszaka alatt, de onnan is 2 nap után rohantam haza hozzá, nagyon össze vagyunk még nőve. :)

Jobbulást a betegeskedőkenk!
Hajrá mindenkinek akinek még nem jött össze a kistestvér!

biribon
 
 


Szép jó reggelt!

Biribon, nagyon szép szüléstörténet. Atáblába vissza lehet kerülni :D .
Van egy fotótárunk, ahol várjuk Lilla baba fotóit :D .

Beze, nagyon szuper lehetett. Lehet én is rábeszélem a férjem vigyük el oda Zsombit :lol: :lol: :lol: A fél hetes kelést ismerem, nálunk minden nap ekkor van kelés :lol:

Panndi jelentkezz, nagyon aggódunk!

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Biribon!

Gratula itt is!!!!!!

Beze!

Én is mindig ilyen tele élményekkel és izgatottan mesélek Alsópáhokról..imdájuk az egészet ahogy van :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Biribion!
Mégegyszer gratula Lillushoz, s a gyors szüléshez is! Képeket várunk!

Linus!
Nagyon sajnálom Tulit, reméljük, hogy hamar rendbejön!

Danyu!
Hihetetlen vagy! MInt a mesében! Téged olvasva az ember úgy érzi, hogy tíz gyerekig meg sem áll....majd visszatér a földre :wink:

Panny!
Babásan még sosem hánytam, így a vírustól ugyan, de ez is megvolt :wink: Mikor hányingerre ébredtem hajnalban, először körbeszaladt a szám...majd éreztem, hogy ehhez jön még más is....így már nem volt olyan vicces :lol: Nagyon szorítok!!

Annamari!
Szegények! A babának tuti semmi baja! A hányást ő már nálad megszokta.....Ne nagyon örülj annak a -2kg-nak, ez hamar visszajön! (tapasztalat :wink: )

Beze!
Nagyon várjuk a képeket, s az élménybeszámolót!

Alsópáhok: HOgy őszínte legyek, már két éve nézegettem, kértem is árajánlatot, de azt hittem fenékre ülök attól, amit kaptam, így maradtam a privát háznál a Balcsin.....De azóta sem mondtam le róla, s most ismét kacérkodok a gondolattal, hogy Júniusban, ha hazamegyünk lemegyünk 4-5 napra. Nálam az a baj, hogy ki nem állhatom a félpanziót, s ha jól emlékszem nekem nem kellett volna akkor sem, s talán emiatt nem is azt választottam. De ha tényleg ennyire jó, ahogy többen írjátok, akkor kipróbáljuk! Nem tudjátok, hogy csak kajával lehet???

Moti! Sebi gyönyörű baba!!

Mi jól vagyunk! Korrigált számítás szerint MA VAGYOK 12 HETES TERHES!! !El sem hiszem..jövő szombaton doki, akkor remélem, hogy minden rendben találtatik majd!

Kérdés: Marcinak pedzegetjük, de mintha tudatosan tudomást sem venne róla. Volt régebben is, hogy kérdeztük szeretne-e kistesót, melyre határozott NEM volt a válasza :roll: Most is nagyrészt elengedi a füle mellett. Ilyeneket szoktunk kérdezni, hogy mit szeretne hugicát vagy öcsikét, vagy hogy majd hárman lesznek tesók, s ő lesz a nagyobb, úgy, mint most a Kki, de semmi reakció. Én úgy hiszem, hogy érzi, hogy onnan vége lesz az "egyeduralmának" s már "csak" Szabó Marcell "altábornagy" lesz a mostani dandártábornokból :wink:
Volt már valakinél hasonló???

Szép hétvégét!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok!

Linus! Szegény Tuli! Jobbulást neki!!!

Annamari! Nektek is jobbulást!

Panndi! A bölcsiben az egyik anyuka mondta h van egy ilyen 1 napig tartó hányós vírus. Én is úgy tudtam meg, h van ilyen kérdezte Petra nem volt-e benne...

Szilvi! Szerintem ez teljesen normális dolog lehet. Nem tudja mihez kötni, nem látja... Aztán lehet h ez hülyeség amit írtam.

Biribon! Gratulálok! Mindenkinek ilyen álomszülést!!!

Beze! Utazásért irigy! Nem most volt Lexi névnapja? Boldog névnapot neki!

Rólunk annyit h voltunk az egyik oviban körbenézni, de nagyon nem nyerte el a tetszésemet; Petra hetente egyszer tuti hány, folyamatosan taknyos, én 2 hete fel vagyok fázva, amikor már azt hiszem h elmúlt, új erővel előjön. Most elkezdtem antibiotikumot szedni, de eddig az sem használt... Röviden:tele a hócipőm is mindennel...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Annamari,
Ne aggódj, pocakkal én is átesetem ezen...szurit is kaptam...a babónak nem lesz baja...

Szilvia,
Köszi :oops:

Alsópáhok,
ott fogunk lakni, a Kolping felett, ha egyszer elkészül... :oops: 8)

Puszi mindenkinek: Danyu
danyuci
 
 


Sziasztok!

Betegeskedőknek jobbulást!

Pruci, de igen, tegnap volt, nagyon figyelmes vagy, köszönjük szépen!

Szilvi, baromi húzós, de mi üdülésivel mentünk, plusz 15-öt kellett ráfizetnünk, így nem volt vészes.

Danyu, szép helyen lesz az új otthonotok. :wink:

Moti, Sebi baba gyönyörű, én is ilyen szülést szeretnék.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok,

Bocs, hogy eddig nem jelentkeztem, de emésztenem kellett a hallottakat.

Voltam dokinál, de egyelőre még nem tudni mi van.

Nekem az utolsó menstruáció január 21, valószínű abban a ciklusban terhes lettem, de elhalt. Most megint volt pozitív tesztem, UH-n még nem láttak semmit, felmerült a méhen kívüli terhesség gyanúja is, voltam HCG-s vérvételen, az persze pozitív, de még nem tudjuk mi van. Csütörtökön megyek megint UH-ra és vérvételre. Vagy nagyon kicsi terhesség, vagy megint elhalás, vagy méhen kívüli terhesség.
Csütörtökön az UH-s nő pozitív volt, remélem csütörtökön is jó híreket kapok.

Hát ennyi.
Vendég
 


Sziasztok!

Hu Panndi, mennek a drukkok, hogy minden jól alakuljon. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Szörnyű lehet ez a bizonytalanság.

Beze. Lexinek boldog névnapot így utólag is.

Tegnapi mászós :lol: :lol: :lol:

Kép

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Panndy!
nagyon sok poziív energiát küldök Nektek, drukkolok, hogy minden rendben legyen! Sok erőt :)

Beze! Lexikének én is negyon boldog névnapot kívánok így utólag :)
csak később jöttem rá, hogy Alsópáhok=Kolping hotel :oops: :lol:

Kri!
Zsombi nagyon édes :) :) :)

Kép
Kép
maryka
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen, már jól vagyunk. Bár a hányás nálam még megvan.

Beze!
Boldog névnapot így utólag Lexinek!!!!!
Várjuk ám a képeket is. Nagyon jó lehetett nektek, irigy-irigy. :lol: :lol: :lol:

Panndi!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen.
Már vártuk, hogy jelentkezz.

Danyu!
Nagyon édesek lehetnek. Kicsit, mintha visszamennék az időben, mikor Réka született, mintha az én gyerekeimet írnád le.
:lol: :lol:
Várjuk a képeket. Én töltöttem fel picassa-ra a képeket, ha nem bánod. :oops: :oops: :oops:

Kri!
Zsombi a kis izom ember. Látom rendesen erősít. :lol: :lol: :lol:
Nagyon édes.

Szilvia!
Nálunk Réka naponta elmondja, hogy anya hasában van a kistesó, de én nem látom, csak a doktor bácsi. Levente nem foglalkozik vele. Szerintem ő tudat alatt még emlékszik, mikor kistesója született. Ő csak annak örül, hogy majdnem egyszerre lesz a szülinapjuk.Bár már neveket mondott, Edina/ Bence. Akikkel az oviban játszik. :lol: :lol: :lol: Még van fél év, addig még alakul.

Panni!
Megnézetem Márk képét, nagyon helyes. És nem kellett bekeretezni, vagy a falra felrakni az oklevelet?
Olika is jobban van már?

Maryka!
sikerül a ciciről leszoktatás? Vagy még nem kezdtétek el?

Teri!
Jobbulást Petrának!!!!
Addig jó, míg nem kell oviba menni. Amit nap, mint nap látok, hogy kint az udvaron nem is figyelnek a gyerekekre, egymással beszélgetnek. Gyerekek földön hemperegnek, nagyok verik a kisebbeket, vagy piszkálják.
Én azt mondom, hogy óvónőt válasz!!!!! Mikor mi beírattuk Leventét, nekem az volt fontos, hogy ne vegyes csoportba menjen, hanem kiscsoportba. Aztán így utólag, már Rékánál óvónőt választottuk, ő vegyes csoportban lesz. Jaj, de fura, 2 hónap, s megy ő is. Valahogy úgy érzem, hogy őt jobban féltem, mint annak idején Leventét. :roll: :roll: :roll:

Reggel nem vittem Leventét oviba. Azt mondta, hogy ő is ki szeretne jönni a piacra, s vegyek neki lángost. :lol: :lol: :lol: Zuhogó esőben mentünk ki. Most már szerencsére elállt.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Ja, és tegnap mézes kalácsot kellett sütnöm. Honnan jutott az eszükbe??? :lol: :lol: :lol: Ma már a fele elfogyott.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Panndi remélem minden rendben lesz!

Szilvi neked külön köszönöm a drukkokat!!!!!
Vendég
 


Boni!
Mikor kezded a clostyt????
Mintha Zsiga képét láttam volna valakinek az oldalán. Mindjárt megkeresem, ha megtalálom.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem... Egész nap a kertben teszünk-veszünk. Mikor ideköltöztünk októberben, a házat belülről csinosítottuk, a kertre már nem maradt idő. Most nekiálltunk...hát hosszú menet lesz. Nem nagy a kert, viszont az előző tulaj annyi fát-bokrot ültetett, hogy a Tücsöknek a hintát meg a csúszdát nem tudnám felállítani. Így most szanálunk, fát vágunk, áttelepítünk, stb. Egyébként nagyon élvezem, Lillus nem kevésbé. Szerencsére már nem lüttyös, egész h.végén kint voltunk, szabályos hisztériát levág, ha be szeretném hozni mert esetleg már vacsoraidő van és töksötét...
Nálam ismét piri anyó kopogtat, holnapra bejelentkezett. Kezdek kicsúszni a 2010-ből, igaz, ha "belehúzunk" még a következő periódusban, talán beleférünk, na majd meglátjuk.

pruci: jobbulást Nektek! Oviválasztás biztosan nehéz, nekem is azt tanácsolták, hogy óvónénit válasszak, ne ovit.
Petra a bölcsiben fertőződik vissza állandóan? Vagy mitől van a hányás, megfázás?

beze:
Pici lánykádnak boldog névnapot!

panny: sok-sok pozitívat csütörtökre!

[b]kri:
Zsombi cukkancs, ahogy erősít! Sziklamászó lesz, vagy testépítő? :D

Annamari: Te is ettél lángost? Én úgy megkívántam, hogy csinálok vacsorára!

Évi[/b]

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Ó, egy kicsit összekeveredtek a kiemelések, hihihi.
Plusz, hol van a vonalzóm, irgum-burgum. Megyek, oszt megkeresem...

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Annamari!

De, azóta már bekereteztem az oklevelet és kinnt virít a falon :wink:

Danyu!

Igazán szupi helyen fogtok lakni!!!

Szilvi!

Lehet kaja nélkül is menni Alsópáhokra...mert vannak házak is nem csak apartmanok.Mi már voltunk így-is-úgy is..de olyan jók a kaják hogy inkább a kajás verziót szerettük :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Lillanyu, jó hogy jöttél. Sziklamászó nincs ki zárva apuka is az :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, nem tudok visszaolvasni. Nagyon ramatyul vagyok, valószínűleg összeszedtem valamit, fáj a torkom és a fejem. Képeket is csak később hozok. Vigyázzatok magatokra, mindenkinek puszi!
Köszöntéseket köszönjük!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


sziasztok,

nem nagyon tudtam visszaolvasni, csak bekukkantottam, mi van Panndival. Nagyon drukkolok!!!!!!és köszönöm a technikai segítséget, sikerült is.

azért majd igyekszem olvasni is, csak egyszerűen annyit fejek, hogy semmire nincs időm.(továbbra is 2óránként 200ml, plusz a szoptatás.) :D lassan nem lesz hely a mélyhűtőben...

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!

Nem vesztem el, csak egy kicsit bedepiztem, sajnos úgy néz ki ez a hónap se sikerült. Csak 2,0 mIU/ml lett a HCG-ém. Az egészbe az zavar a legjobban, hogy egy vagyont költök a dokira. Pénteken is otthagytam 11e ft-ot. Ez van. :(

Azt viszont látom, hogy itt valaki mindig beteg. Ki kéne írni, mi nem kérünk bacit!!!!

Beze! Jobbulást!!
Örülök, hogy jól sikerült az előtavaszi kiruccanás.

Panndi! Drukkolok! Mennyi lett a HGC-d?

Panni! Ma mész dokihoz, ha jól emlékszem. Majd mesélj. Remélem most minden rendben lesz. És jön a pasik mellé egy kiscsaj.

Annamari!
Gyerekeid jól megéheztek a betegség alatt.
Gergő karácsony óta, mézeskalácsot eszik. A díszítés a kedvence, azt szereti a legjobban. Igaz nekem szerencsém van, anyu süti….

Évi!
Megértem a lányodat, mi is egész nap odakint lennénk. De én az íróasztalomat nem tudom kivinni…
Majd megyünk kipróbáljuk az új hintát. :)

Kri!
Zsombi nem egy félős pasi.

Boni!
A szüleidhez utaztok? Hol laknak?
Múlt hónapban, a doki szabin volt mikor Closti miatt peteérést kellett volna nézni, de neki utána is jó volt. Nézik a sárgatestet, és hogy nem stimulált e túl.

Moti!
Egy kis fagyó nálunk most üres. Kéred????
Szép a vonalzód!

Linus!
Szegény kicsi Tuli! Remélem mihamarabb rendbejön!

Danyuci!
Édes a fiad! Remélem egyszer az enyém ilyen lesz…

Teri! Jobbulást nektek!

Mi remélem a körzeti oviba megyünk, nem tudom milyenek az óvó nénik. A bölcsibe szerencsém volt, az lett a gondozó nénink akit kinéztem magamnak.

Gergőt most vittük másodjára nép táncolni, a tanár néni készíti be a CD-t, az ÉN FIAM közli: „Én a Bon Jovi-t szeretem!” Tiszta anyja ez a gyerek!!! :lol:
franci
 
 


Danyu képei Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


GYÖNYÖRŰEK!
franci
 
 


franci: 728 lett.

danyu gyerekei nagyon szépek :)

Panni nem pénteken megy dokihoz?
Vendég
 


Panndi!
A HCG-d szuper!

Kérdezzük meg Pannit. Ő tuti jól tudja! :)
franci
 
 


Jogos :lol:
Vendég
 


Szép jó reggelt!

Danyu, nagyon édesek a gyerekek.

Panni, mikor is mész dokihoz?

Franci, sajnálom. Ne ad fel, itt a tavasz összejön az a baba :wink:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


jól esett volna ha annyit irtok legalább, hogy örülök hogy kezdetek végre még drukkolni se kell... :cry: de látom csak Szilvinek jutott eszébe.. e
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.03.23 13:27-kor.
Vendég
 


Boni!
Ne csináld már! Drukkolnunk a következő hónapban kell! Nem!
Ha én is mindent számon kérnék, nem lennék itt!!!!
A problémáimmal én is kilógok. Itt a legtöbben hip-hop terhesek lesznek. Én 19 hónapja küzdök a kistesóért.
franci
 
 


Boni, nem igazán értem ezt most miért írtat.
Itt mindenki drukkol mindenkinek, attól függetlenül, hogy azt leírja vagy sem. Nmarya is érdeklődött felőled ha már itt tartunk.
Ez csak azt támasztja alá, hogy nem mindig van időnk minden hozzászólást visszaolvasni.
Nem akarlak ezzel megbántani, csak nem tudtam szó nélkül hagyni.

A drukkok természetesen mennek, hisz mind izgulunk hogy mindenkinek pocakba költözzön a várva várt baba. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


boni, neeeeeeeeeeeee! Én tényleg most csak magammal voltam elfoglalva, rettenetesen félek, vissza sem olvastam, doki után pár napig nem is jöttem. De attól még tényleg mindenki drukkol Neked is!
Vendég
 


Franci mi egy cipőben járunk. Ez a fránya pajzsmirigy sajnos nehezíti a dolgunkat.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Kri!
Az én cipőmet már minden nehezíti. Nekem még a PCO is ott van. :(
És képzeld a pajzsmirigy gyógyi veszet össze a Clostival. Ha kell enni a Clostit előtt már nem veszem be az L-thiroxint. Én nem fáj a fejem!!!!!
franci
 
 


Sziasztok,

Panny-tól engedélyt kaptam, hogy megírjam, egy ideg nem tud jönni, mert kórházban van.

A 8. hétben van, csak nem akarta nagydobra verni az előzmények miatt, meg azért sem mert eddig nem volt szívhang. Tegnap volt dokinál, ahol nagy örömmel közölték vele, hogy végre ver a kicsi szíve, de sajna van egy hematómája is, ami miatt feküdnie kell. Bent fogták a kórházban, egyenlőre bizonytalan időre. :oops: :oops:


Én pozitivitást veszek ki az írásaiból, főleg hogy van ott több idősebb terhes kismama is, akiknek ugyanez a problémája és a babócák mind jól vannak. :)

Jönni fog amint tud, de szorítsatok neki, hogy minden rendben legyen. :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

A kislányom is beteg, Zolinak is fáj a torka. Voltunk ügyeleten, tündérke kapott gyógyszereket, én nem, mindkettőnknek garatgyulladása van. Borzasztó lelkiismeret-furdalásom van, ha nem megyünk el pihenni, senki se beteg... :cry: Ma már lázas is, folyik az orra, és csúnyán köhög. :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, ezt mindannyian a nyaraláson szedtétek össze?.-(((((

BOni, ne keseredj el, én is éreztem így, mikor Boldit vártuk és nem jött, de ez egy nagyon jó kis csapat és tényleg izgulunk érted!!!!!és mindenki másért is!

Panndi, ez a hcg nagyon bíztató!!!!!nekem anno BOldival 800 volt.

Franci, Gergőt viszitek néptáncra?az szuper!!!!!én 8 évig táncoltam, imádtam!!!!!
Danyu, csoda édesek a gyerkőcök!!!!!

nekem vicces éjszakám volt, Sebike kitalálta, hogy állandóan cicizik, úgyhogy gyakorlatilag nem aludtam semmit, viszont legalább fejnem nem kellett, mert mindent leszívott. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti!
Igazából 2 lehetőség volt, néptánc vagy a karate. Verekedni így is verekszik. Táncolni és énekelni imád.
Sebi jó haspók. Van még hely benne???

Panni! Gondolunk rád. Pihenj sokat.

Valaki felvilágosít mi az a hematóma?

Beze!
Ne legyen lelkiismeret furdalásod. Az első nyaraláskor Gergőt lázasan hoztuk haza. Hazafelé már a doktor nénit hívtam. Az se biztos hogy ott szedtétek össze, csak az ottani körülmények kihozták.
franci
 
 


Sziasztok,

rég nem írtam..

Látom van is történés rendesen.

Franci,
hematóma, másnéven bevérzés. A méhfalon szokott lenni, és ez az ezért veszélyes mert ha leválik vetélést okoz. nekem is volt, a 12. hétig veszélyeztetett terhes voltam.

Beze,
valszeg sajnos akkor is lebetegedtetek volna ha nem nyaraltok előtte, ne emészd magad! Gyors gyógyulást nektek! Kicsi Lexinek, ha megkésve is de boldog névnapot!

Boni,
ne vedd magadra, ha nem szólítanak meg név szerint, ez nem ellened van! Mindenki drukkol a másiknak, hol a sikeres a hónapért, hol a szívhangért, hol azért, hogy a gyerekek minél gyorsabban meggyógyuljanak! Fel a fejjel :wink: :wink: . Momentán engem se hiányolt senki, de én ezen nem akadok fent, elsőszülöttem nagyobb mint a ti picijeitek, várandóssági hetem senkiével se esik egybe, így "kiesek" a látókörből, mégis itt vagyok. :) :) Szóval hajrá kistesó!! Köszi a képeket Danyuékról! :)

Moti,
nem lehetett könnyű éjszakád! Ennyi tejed van? Ez nem semmi! Boldinak tetszik Sebi? Barátkozik vele?

Panny,
nagyon szorítok neki(k), hogy ez a picúrka velük maradjon! Judy, köszi a híreket!

Kri, Franci,
ne keseredjetek el! Nekem agyalapi mirigy adenómám és gigantikus prolaktin szintem volt. 2 évig szedtem gyógyszert mire most itt vagyok, de sikerült!! Nektek is sikerülni fog, higgyétek el!! :) :) veletek vagyok, nekem se volt zökkenőmentes, de most mégis itt gömbölyödik a kis pocakbébi :wink: :wink: .
Kri,
édes a mászós Zsombid!

Panndi,
azta micsoda HCG!!! Mikor mész megint dokihoz???? De izgi!

Danyu,
nagyon szép baba Boróka és milyen édes vele Gabi!! Nem csodálom, hogy boldog és büszke anyuka vagy! :)

Annamari,
azta látom már te is a 2. trimeszterbe léptél!! Sajnálom, hogy betegek voltatok, de talán mostanra már ez múltidő! Lángosozás :lol: :lol: :lol:

Pruci,
sok tapasztalattal bírok ovi terén, sőt mi váltottunk is 3 hónap után anno. Tényleg óvónénit nézettek, mert lehet csili-vili egy intézmény, ha az ovinéni egy sárkány. :( :(

Évi,
lehet még 2010-es babátok, csak legfeljebb még 2:1-ban :wink: :wink: . Megértem, hogy kerteztek, jól is teszitek! :) Pirianyó hess, hajrá köv. hónap! :wink: :wink:

:)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Folyt. köv:
Linus,
szegény Tulid! Rendbe fog jönni, ne aggódj! Tudom könnyű mondani, de a pici babák érzik ha te nyugtalan vagy! Gondolok rátok!

Biribon,
Isten hozta villámgyors Lilla Borbálát! Jó egészséget nektek! :)

Moti,
tényleg, hogy tetszett Sebinek az első séta? Ilang az első 4 hétben minden sétát végigordított.... remélem tesóka nem lesz ilyen kis süvöltős... :roll:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Folyt. köv.2.
Mi jól vagyunk szerencsére holnapután megyünk végre UH-ra vizsgálatra, már nagyon kiváncsi vagyok, hogy minden rendben van-e a pocibabával, 8 hete nem láttam... Apa is jön, Ő is izgatott már, meg szeretné már tudni, hogy kuki vagy punci van-e a lába között :lol: :lol:
Ilangocskával nagy beszélgetéseink vannak esténként, mert látom rajta, hogy szorong, hogy mi lesz a ha meglesz a kistesó..
Egyre oldottabb és nyitottabb, komolyan élmény vele beszélgetni, olyan furcsa, hogy maholnap 7 éves. Voltunk a suliban kézműves foglalkozáson, hogy megismerkedjünk a tanítónénikkel, jól elfáradt a végére, de jól érezte magát és élvezte, ami nagy szó mert nagyon nem akaródzik neki suliba menni..... :roll: :roll: Na de még van addig fél év, azt mondják az sokat számít. Én még dolgozom, mindennap beveszem a lesz@rom tablettát, így könnyebb elviselni a benti dolgokat. Momentán ma itthon vagyok, így könnyebb.

Na de megyek is, mert így nem haladok a teendőimmel, ha itt ülök!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sucer,
Ilangnak már most feltűnt, hogy trónfosztás lesz, ha megjön a kistesó? :D nemhiába, már 6 éves elmúlt.Boldi is észrevette már, hogy mi zajlik, néha úgy hiányoznak a kettesben töltött pillanataink, de persze Sebi babát is imádom, tényleg egyformán, mindkettőt. :D
SEbike elalszik, ha babakocsiztatjuk, Boldival is így volt.
a tejem az ipari mennyiségű..komolyan, szerintem ez már kóros...... :D de persze inkább így legyen.Zsebibaba is olyan haspók, mint a bátyja volt.bekajál több, mint 100ml-t egyszerre, alig több, mint egy hetesen, utána meg büfizik egy csomót, de még jönne vissza cicire. :D imádom. :D

Beze, tényleg ne legyen lelkiismeretfurdalásod, egyáltalán nem biztos, hogy ott szedtétek össze.....muszáj néha kimozdulni, és azt írtad, egyébként tök jó volt.

KépKépKépKép
moti
 
 


Kri lányok nem azért írtam,hogy most mindenki elkezdjen drukkolni .. csak amikor beírtam hogy hamarosan kezdünk várhatóan a következő ciklusban jól esett volna.. de csak Szilvi reagálta le. ez van.

nem vagyok egy könnyen besértődős fajta aki ismer az tudja.. de ez most egy kicsit....no mindegy ne ragozzuk túl, reggel így éreztem, most meg már felejtsük el.. na.. az utolsó két mondatot törlöm is!

Panndi biztos minden rendben lesz!!! az én HCGm 14.napon 360volt!!

Panninak is ++++

Sucer remélem Ilangocska hamar ráérez tesóra.

beze jobbulást!

Franci amikor Zsigi megszületett egyből elkezdtünk nem védekezni.. volt egy-két hónap amit kihagytunk, de igazából sosem védekeztünk.. tehát ha tesó akart volna akkor jöhetett volna.. de nem jött! ennek 1 éve 7 hónapja 18 napja! szóval egy cipőben.. és te reagálsz clostyra? mert én annyira nem...

Moti örülök,hogy Zsebisebinek sok tejcsi jut!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?