Új privát üzeneted érkezett!

Woodi Kép
Én semmit sem éreztem. Napi 2 ampulla Gonalt kaptam, de az első UHig semmi tünetem nem volt. Engem 11 napig stimuláltak, és a punkció előtt talán 1 vagy két nappal (tehát a 13. napon talán) éreztem először a hasam. Pedig 11 tüszőm lett 11 petesejttel, és enyhén sikerült hiperstimulálni.

A 2 hét várakozást bizony túl kell élni. Jobbat nem tudok, mert az tényleg elég rossz időszak. Találj valamit, ami tényleg lefoglal, és akkor talán könnyebb.
Egy tanácsom lenne. SOHA NE KERESS MAGADON TÜNETEKET! és ne öndiagnosztizálj! Semmi alapján ne mond, hogy biztosan sikerült, vagy biztosan nem sikerült. Majd a vérvételen úgyis kiderül!!! Ez nagyon fontos.
És még valami. Bízz a babókban!!! Ezt nagyon megérzik Kép

Zsebi Kép
Hát ha már párban akarnak jönni, akkor nem adnánk őket a macskának Kép Kép Kép Kép A lányoknak örülnék természetesen.
Mivel ugye nálunk valószínűleg a tesók is Kaáli babák lesznek, így nagyobb az esélyünk az ikrekre... de ez azért még odébb van.
(Most egy kis kitartást kérnék az elkövetkezendő 4,5 hétre... mert néha már nagyon nehéz így a két manócskával... de nem panaszkodom!!! Kép)

puszi mindenkinek

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!

Tegnap este nagyon kíváncsi lettem, hogy is volt veled ez a Kaális dolog, így visszamentem az időben és elolvastalak.
Komolyan így is hogy tudtam mi a végeredmény teljesen igazgatott voltam. Olyan jó.

Az jutott viszont eszembe, hogy most akkor nektek vannak fagyi babáitok mennyibe került a fagyasztásuk és meddig tárolják őket?

Akkor neked három babót raktak vissza és kettő maradt meg tök jó. Nekem azt mondta a Krizsa doki, hogy kettőnél többet nem javasol, mert fiatal vagyok (27).

Jó volt végigolvasni és egy csomó pozitív energiát kaptam! Köszi

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok Kép

Kattca Kép

Köszi, köszi, azért nem vagyok ilyen tökéletes Kép(lehet, hogy ilyennek mutatom magam a szövegben?) Kép
email-címem: milenatortenete@index.hu

Zsebi Kép

Én is "krizsás" vagyok, nekem is kettő lesz először, ha minden igaz!

Milena
milena
 
 

 
 

Milena!

Te mikor kezded vagy hol tartasz a lombikban?
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Na megjöttem, de sok jó hírem nincs. Az egyik petefészkemben semmi a másikban talán ha 3 db kicsi tüsző van és csak 6 mm nyh. Most napi 3 Gonal az adagom és majd kedden reggel az újabb uh után meglátjuk. Köszönöm nektek a biztatást és a jó tanácsokat. Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Zsebi, Milena: Én is "krizsás" vagyok Kép Csak nem éppen a fiatal korosztály. Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Woodi Kép
Semmiképp ne keseredj el, mert ebből bármi lehet. Nekem az első UHn 2+2 tüszőm volt összesen, a végén mégis 11t szívtak le, pedig a gyógyszerem adagját sem emelték. A tüszők hihetetlen gyorsan tudnak nőni!!!

Zsebi Kép
Van 2*3 fagyibabánk is, a fagyasztás azt hiszem 15e Ft, a felengedés 35e Ft lesz. Évente is kell valamit fizetni, ha jól emlékszem, de nem tudom, hogy mennyit.
Mi 3 babót kértünk vissza, és annyit is kaptunk, pedig én 24 éves vagyok. Krizsa dokinál én mindent el tudtam érni, amit szerettem volna.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


ZsebiKép

Nekem azt mondta az orvosom, hogy mindig azonos időpontban kapjam a szurikat, és persze később a hüvelykúpokat is, mert ezek mind hormonok, és hormonálisan a legjobb, ha rendszeresen, egyenletes időközönként kapjuk őket.

Volt rá példa, hogy nehezen stimulálódtam, és egy sokadik UH-on mondták, hogy még aznap is kellene a szuri, mert nagyon megtorpantak a tüszőim. Én mondtam, hogy jó, rendben, már adhatják is, hogy hadd segítsen minél előbb. De ők elmagyarázták, hogy nem az a lényeg, hogy minél előbb, hanem az, hogy egyenletes időközönként kapjam. Mondtam, hogy du. 4 körül szoktam, mikor Anyu hazaér, ők pedig javasolták, hogy várjam meg, és aznap is csak akkor du. kapjam meg.
Persze, ha rendszertelen időközönként kapod, attól még lehet így is kisbabád, de ez a hivatalosan, és orvosilag elfogadott javaslat.

WoodiKép

Szeretettel üdvözöllek közöttünk! Tessék szépen itt maradni velünk sokáig! Persze, mint kismamiKép

Nagyon szorítok most már neked is, és várom a fejleményeket! OrsikaKép jól szólt - már megint -, tényleg nincs semmilyen tuti előjel arra, hogy sikerült-e. A vérvételnél bombabiztosabb dolgot még nem fejlesztettek ki! A tüszőkből pedig tényleg bármi lehet! Mögöttem 5 stimuláció és egy lombikból született 3 éves nagylány áll, és az a tapasztalatom, hogy ezen a téren abszolút kiszámíthatatlanok a fejlemények. Sokféleképpen alakultak nálam a stimuk, és a hozzájuk kapcsolódó UH-ok, és mindig valami meglepő történt. Pl. 9 tüszőből csak 5-ben volt érett petesejt. Később pedig kevesebb volt a tüszőm, féltem, hogy mennyi lesz a petesejtek száma, és megemelkedett 7-re! Van ismerősöm, akinek csak 2 tüszője termelődött, ebből 2 petesejt érett meg, és csak 1 termékenyült meg, de az olyan nagyon, hogy ma már iskolás nagylány! Szóval nyugodj meg, WoodiKép Mi veled vagyunk!

OrsiKép

Mail ment.

KrisztaKép LullabyKép

Mikor mentek UH-ra?

LaraKép

1 hétig most rajtad a világ szeme! Jól teszed a sok jövés-menést! Az elterelő hadművelet be szokott válni! Én babysitternek csaptam fel a lombik utáni 2. héten. És pont akkor lettem magam is várandós mamiKép

Puszi leendő kismamik!
Dóri
kardalus
 
 


Köszönöm a biztatást. Azért annyira nem érzem magam a béka feneke alatt, mert Dokink úgy mondta, hogy a jövő hét végére tervezi a leszívást. Tehát valami csak lesz. És hát ugye 1 petesejt kell 1 babához Kép

Zsebi: Az injekciókat közel azonos időben kell beadni, nekem is így mondták. Én eleinte kerestem egy nővért, aki esténként beadta, majd egyszer anyukámnál voltam és ő akarta beadni (combnyaktörés miatt ő szúrta magát). Akkor azt mondtam, hogyha ő be tudta adni magának, akkor én is. Megpróbáltam és ment! Igaz, van hová, mert jó kis husi van a hasimon. Kép Csak az elsőnél kellett kicsit küzdenem magammal. De utána olyan büszke voltam! Azóta magam csinálom. Egy titka van: a tűt (bár eléggé vékony) úgy kell tartani, hogy a ferde hegy lukja kifelé nézzen és a tű hegye érje először a hasidat. (Ha fordítva tartod, akkor a ferde rész "felfekszik" a hasadra a ferde tartástól, úgy nehezebben megy be és fáj.)
Bocs hogy ilyen részletesen leírtam, de hátha segítek ezzel valakinek.

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Lányok! Hogy lehet valakinek privátot írni? Lehet egyáltalán? És hogy értesülök, ha én kapok? Mert én mindig alul megírom az üzenetet, beírom az azonosítót és a jelszót, majd elküldöm. Van más módszer is?

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Woodi Kép
Itt nem tudsz privit írni. Ha rákattintasz valaki nevére, akkor feljön a profilja, és ott megtalálhatod az e-mailcímét, ha megadta.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok Mindenkinek!
Kriszta: Nekem napi 1 db Clostyt kellett szednem 5 napon keresztül, vasárnap hagytam abba, és holnapután, szerdán kell UH-ra mennem. Az lesz a 11-ik nap, tehát nagyon reménykedem, hogy hétvégén meg lesz a 2. inszem.

Lara kitartás, a programhegy jó ötlet! Jövő héten remélem már babásan fogsz minket biztatni Kép

Üdv az Woodi, nálatok miért lett lombik? Persze csak ha úgy érzed, hogy megosztanád velünk is!

Orsi, hol van most Burdabolt? Régen én is varrogattam, akkor megvettem a kismama burdát is, szerintem a padláson még meg van valahol, jó lenne előkotorni, hátha mielőbb szükség lesz rá.
Legyen szép napotok
L.
lullaby
 
 


LullabyKép Persze, hogy elmondom miért lett lombik, de nem akartam ezzel tolakodni. Mindkét petevezetőm elzáródva. Egyébként hormonálisan rendben. Januárban mentem el egy doki magánrendelőjébe, a hőmérsékletemet kellett mérni 2 hónapon keresztül, majd felírt nekem Bromocriptint. Azt mondta ettől majd 3 hónapon belül lesz baba. Akkor a neten utánanéztem ennek és kiderült, hogy Bromo-t csak magas prolaktin szint miatt szednek. Nekem akkor még semmilyen eredményem nem volt. Nem volt elhanyagolható a Bromo mellékhatása sem így gyorsan kerestem egy másik orvost. Áprilisban megvolt az átjárhatósági és jó pár vizsgálaton is túl voltunk május végéig. Akkor tettem egy kis kitérőt egy másik klinika felé, de időben eljöttem, majd július legvégén találkoztam először Krizsa dokival. És most a stimu közepén tartunk.

Lara Kép jó a sok program, nincs időd parázni. Látod én ezt tettem a hétvégén, de itt voltak a lányok (köszi Orsi és Dóri) és tartották bennem a lelket. Puszi nekik érte, Kép)

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Lullaby Kép
Burdabolt a Blahától kb. 100 méterre van a Petőfi híd felé, a jobb oldalon. Miért akarsz a Burdába menni?

Woodi Kép
Nagyon jól tetted, hogy mertél váltani. Bromot tényleg felesleges volt szedni, de a lényeg, hogy már sínen vagytok!!! Mikor lesz a következő UH?

Lányok!!! Mindenkinek DRUKKOLUNK!!!

Orsi + 2 Kismaczkó
(akik épp nagyon nyüglődnek)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az információkat.

Ma megcsinálták a sófeltőltést, nem volt vészes inkább kellemetlen mint fájt volna De mindent rendben találtak annyi, hogy a méh nyálkahártyája egy kicsitt vékonyabb mint kéne lenni, de azt mondta az nem gáz.

És olyan jó történt velem, Kép megbeszéltük a lombik menetét és október 9-én kapom az első szurimat egészen addig amig meg nem jön (kb. 10 nap)utána ultrahang vérvétel és akkor állapítják meg hogy mennyit és meddig kell adni a gonal nevezetű inekciót + kupot és holnaptól flórsav tartalmú vitamint kell szednem minden másnap. Végre elkezdjük már ezt vártam. Előreláthatólag november elején kapom vissza a babókat ha minden jól megy, de ne szaladjunk előre ennyire az időben.


Woodi!

Az inekcióval kapcsolatban amit írtál köszönöm szépen nagyon hasznos, de még az elején annyira be vagyok tőle tojva, hogy a Kaáliba megyek fel és ott kapom meg aztán lehet, hogy megnézi a párom és bevállalja, hogy beszúrja nekem.

Lara!

Kitartás már csak pár nap!

Mindenkienk drukkolok

Zsebi
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Lányok, mindenkinek köszi a drukkot. Már tényleg csak néhány nap Kép

Kriszta, LullabyKép
A jövő héttől újra izgulhatunk értetek!

WoodiKép
üdv köztünk, remélem nem sokáig várat magára a kis jövevény! Szurkolunk!

Mindenkire gondolok!
Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Orsi+2 Kismaczkó Kép mi a baj? miért vagy(tok) nyűgös(ek)?
Holnap reggel 8-ra megyek uh-ra. Remélebb jobb hírekkel jövök, mint vasárnap. Köszi mindenkinek a drukkot.

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Zsebi Kép
Szuper, hogy már itt tartotok. A szuri beadása tényleg nem egy nagy ügy. Első nap én is bementem a Kaáli, megmutatta a nővérke, hogy hogyan kell, és onnantól már ment magától Kép
Én még annyit tanácsolnék, hogy amikor kiváltod a Gonalt, akkor inzulinos fecskendőket vegyél a bökéshez, és sima fecskendőt a keveréshez. A sima fecskendővel össze tudod majd keverni a port és az oldószert, viszont az inzulinosnak a legvékonyabb a tűje, így szerintem azzal a legkönnyebb magadnak beadni.
Az izomba adandó szurit viszont én nem javasolnám, hogy magadnak add be, mert az kicsit rázósabb.

Woodi Kép
én vagyok nyűgös Kép mert ma mindenem fáj... kicsit nehéz már így a két manóval, de nem panaszkodom Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok lányokKép

Búcsúzni jöttem... 3 napig nem lesz netünk, brühühü!!! Hiányozni fogtok! Addig is tartsátok egymásban a lelket, és csak ügyesen!!!

Mindenkire sokat gondolokKép
Puszi: Dóri
kardalus
 
 


Lányok elmondaná mindenki (aki akarja), hogy mennyi idős? Csak egy kis biztatás kellene, mert közel vagyok a 40-hez és érdekelne van-e más is ennyi idős, akinek sikerült, illetve aki babára vár. Köszönöm.

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Sziasztok Lányok,

Lara,
Nagyon drukkolok neked, már csak pár napKépKépKépOlyan jó lenne ha neked most sikerülne, az a többieknek is erőt adna.
Lullaby,
Én 2 x 1 clostyt szedek, de mivel az üvegben összesen csak 10 van, igy nem is tudnam tovabb szedni 5 napnál Kép
Pénteken kell mennem UH-ra, akkor lesz 10 nap, szerintem nekem jovo szerda körül lesz csak az akció. Már nagyon várom, bár ez a hónap elég zűrös lesz, rendezvények, utazások...
Zsebi,
Gondolunk rád az injekcióknál, biztos minden menni fog flottul. Szerintem folsavat kell szedned, nem florsavat, én is szedem hébe-hoba az Elevit magzatvédő vitaminbombát, abban is van.
Karmen,
Szerencsére már elmúltak a Bromo+closti mellekhatasok, egesz jol hozzászoktam, de remélem nem sokáig Kép
Orsi,
Sajnálom, hogy olyan nehéz neked a lurkókkal, de gondolj arra hogy már csak néhány hét és a legcsodálatosabb dolog fog veled történniKép Szerintem mostantól csak tedd fel a lábad, és engedd hogy kényeztessen és kiszolgáljon a párod Kép) Én ezt tervezem az utolsó hónapra Kép
Woodi,
Üdv a csapatban ! Neked is sok sikert a peteérleléshez, és aztán előre az ikrekért !

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Woodi Kép
én 24 vagyok, a párom 27 éves.

Kriszta Kép
Fekve egyébként a legrosszabb nekem. Szívesen sétálok, de ma az is nehezemre esett. Valami lehetett a levegőben.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kriszta!

Igen folsavat kell szednem, csak elgépeltem bocsi!Gondolok rád az ultrahanggal! Ez az inszem sikerülni fog!!!!Kép

Orsi!
Kitartás már tényleg a finisben vagy!

Woodi
Én 27 éves vagyok, de van egy pár ismerősöm aki a te korosztályod és sikererült nekik a Kaáliban babásnak lenni, semmi ok az aggodalomra Kép

Köszönöm az szurival való tanácsaitokat, megfogadom a jó szót.

Zsuval, illetve Moncs-al mi van nem tudja valaki? Régen hallottam felelőlük Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Megjöttem a mai uh-ról, beindult a jobb oldal is, sőt behozta a lemaradását Kép. Most mindkét oldalon vannak 14-15 mm-es tüszők is, meg kisebbek is. Újabb 2 nap szuri és csütörtökön meglátjuk.
Lányok nyh vastagításra mit ajánlotok?? szedem a Bio-cinket(szürke dobozost, nem a rózsaszínt), de mást nem.

Zsebi Kép Nekem dokink a normál folsavat mondta és napi 1x 3mg-ost.

Kriszta Kép úgy legyen, ahogy mondtad. Kép

Orsi Kép Ma már jobb egy kicsit? Milyen fiatal vagy Kép Mi lesz velem, ha nekem is duplán sikerül? Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Woody! Én semmit sem éreztem csak már a punkció elötti napon, akkor feszitett a hasam.
Én 34 férjem 32.

Zsebi! jo hogy ezen tul vagy, azon meg ne izgulj barátnömnek is vékonyabb volt mindig, mégis itt van most egy kislánya! és 3 sikertelen lombik után spontán.

Kriszta! gyorsan eljön az a jövő szerda is!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Woodi Kép
Látod!!! Mi megmondtuk, hogy a tüszők bármire képesek Kép Kép Kép Nagyon szépen nőnek.
Ha Te is duplázol??? Akkor valószínűleg ugyanúgy végigkínlódod a végét, mint ahogy az összes ikres kismami teszi Kép
Nyh vastagításra egyél sok tejterméket, túrót/kefírt, ez sokat tud segíteni. Mennyi volt a nyh? Azzal sem kell ám túlzottan foglalkozni. Nekem összesen 10,5 mm-es volt, és így is megtapadtak a manók.
Ma süt a nap!!! Így eleve sokkal jobban indul a nap. Megyek is kis a levegőre Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kriszta,
szeretnék a jó példámmal erőt adni Nektek Kép

Woodi,
Én 27 vagyok, a párom pedig 34.
Nagyon felgyorsultak az események, minden OK lesz Kép

Mindendenkinek szép napot Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Zsebi Kép

Úgy látom, én kábé egy héttel előtted leszek! Most vasárnap kezdődik a szurizás, utána ugyanaz a menet, mint neked, és október utolsó hetén lesz a beültetés, ha minden jól alakul. ( A "ma megint megjött"-ben van egy lány, aki meg előttem van egy héttel, úgyhogy hárman szinte szó szerint vállvetve nyomulhatunk a szent cél érdekében! Kép )

Woodi Kép

29 vagyok (és fél), férjem 32. Néha én is úgy érzem, hogy ez már elég sok. Ellenszerként jól megjegyzek magamnak minden "idősebb" korban szült anyát. A múlt héten kiszámoltam, hány évesen szült Sophia Loren (tudom, hogy orvoshoz kellett fordulnia), aki most volt 70 éves. Idősebb fia 34. (A másik ugye ennél fiatalabb.) És a férje, aki el tudott jönni a fia esküvőjére külföldre? 92!
Nem csak az életkor számít!!!

Milena
milena
 
 


Milena!
Tök jó, hogy ennyire egyszerre történnek velünk az események. Neked ki is az orvosod? Nekem Krizsa doki.

Woodi!
Nem tudom, hogy a folsavból hány ml-t szedek otthon van a doboza de nekem minden másnap kell csak bevenni egy szemet. Ma kezdtem.

Orsi!
Örülök,hogy ma már jobban érzed magad.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!
Én ápolónő vagyok, de nekem igen nagy lelkierő és "rábeszélés" kellett, hogy saját magamat szúrjam. De végül is aztán beadtam az izomba adandó szurit is. Popsiba elég macerás lett volna, így a combomat szúrtam, felváltva a jobb és bal oldalon. Az eredmény itt ül az ölemben...
Egyébként 36 éves vagyok, a párom 35, és szeretnénk még tesót. Talán a fagyibabáinkból...
Woodi
Neked ez lesz az első lombikod?

Kép
petyaanya
 
 


Sziasztok,

Mennyit irtok napközben ! Én csak este itthon jutok hozzá, a mai nap meg külön szörnyű volt a munkahelyemen. Legközelebb csak pentek este leszek netközelben, mert megint el kell utaznom 2 napra. Hat remelem az érdegélő peték nem sínylik meg, pénteken kiderül Kép)
Lara,
Péntekig is szorítok ezerrel !!! Hamar eljön a zebracsíkos hétvége !
Zsebi,
Köszi a biztatást, neked is 'jó' szurikat !
Woodi,
Csak a teljesség kedvéért, én 33 a párom 36 éves, de nekem van 38 éves ismerősöm, akinek simán összejött elsőre (spontán). Dr. Czeizel is megmondta, 40 évig ma már nem probléma !! A kihordás biztos kicsit nehezebb lesz nekünk minta huszonévesek lennénk, de ki fogjuk bírni !!
Orsi, neked szebb napokat, ha úgy jobb akkor sétálgass Kép
Péntekig minden lombikosnak szép peteérést Kép
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Petyaanya!
Köszönöm a biztatást, de magamnak én nem adom be a szurit esetleg a párom nekem, így teljesen jól jöttek a biztató szavak és hogy a lányok megírták hogy könnyebb és fájdalommentesebb az szuri.

Woodi!
Megnéztem otthon nekem 5 mg-os folsavat írtak fel, nekem ezért kell biztos kétnaponta szedni.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kedves Lányok!

Már régóta olvasgatom a fórumot, de csak most lett saját gépünk. Ha érdekel valakit 5 próbálkozás története, - aminek a vége Happy End, babócánk 8-án lesz 4 hónapos -, akkor írjatok. Szerintem a kor nem számít (én decemberben leszek 38 éves), az a fontos, hogy ne adjátok fel!

Kép
lujzika
 
 


Lujzika! Gratulálok nektek!!! és hol lehet megnézni a kis csöppséget??

Orsi! Kitartás, a fiuknak mondd meg hogy picit még maradjanak bent!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen!

A "kis csöppség" épp most növi ki a 68-as szerkókat és kb. 8 kg. Sajnos nem tudok róla képet mutatni, mert nincs hozzá szerkentyűnk.

Kép
lujzika
 
 


Sziasztok Lányok!

Délután megyünk be a Kaáliba andrológushoz. Újabb anyagvizsgálat után és a hormoneredmények birtokában megnézi, hogy mit lehet tenni a kiskatonák számának növelése érdekében. Remélem lesznek azért jó hírei számunkra. Persze bízom abban, hogy újabb kezelésekre már nem is lesz szükségKép

LujzikaKép
Én is gratulálok! Az olyan pozitív példák, mint a Tied is, mingig erőt adnak a folytatáshoz. Én várom a történeted, ha nem akarod ide beírni, a címem: madcin@chello.hu

Este jelentkezem a fejleményekkel, addig is mindenkinek szép napot Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara!
Köszi a gratulát. Megpróbálom "röviden" leírni a történetet, hátha másoknak is erőt ad.
2000-ben kezdődött, amikor is természetes úton született egy egészséges kisbabánk, Fannika, akit alig 2 hetesen nagyon tragikus úton egy balesetben elvesztettünk. Gondolom, el lehet képzelni, milyen lelkiállapotban lehettünk. Azt gondoltuk, hogy a megoldás csak egy kisbaba lehet, ezért ahogy lehetett, újra próbálkoztunk, de valószínűleg pszichésen még nem voltunk felkészülve rá, ezért persze újra és újra nem sikerült. Közben voltam mindenféle vizsgálaton (hormonszintmérés, petevezető-átjárhatóság stb.), minden negatív. Aztán a párom orvosa, Papp professzor úr (ő a Kaáli andrológusa) tanácsára - mivel a párom sem volt a legjobb formában - bejelentkeztünk a Kaáliba, Kovács doktornőhöz (szívből ajánlom mindenkinek). Viszont mire el kellett volna kezdeni a fogigátlót, bezebrásodott a teszt. Nagy volt az öröm, de csak 4 hétig tartott, mert kiderült, hogy eltévedt a csemeténk és a petevezetőben kötött ki.Így persze műtét jött, amivel megszabadítottak az egyik petevezetőtől.Ezután ahogy lehetett, mentünk vissza a doktornőhöz.Az első stimulációhoz nem is kellett sok gyógyszer, 9 petesejtből 7 megtermékenyült, hármat visszaültettek, 4-ből pedig eszkimóka lett.Két hét múlva sajnos jelentkezett a Mikulás, a teszt is negatív lett,de így is újabb két hét múlva kiderült, hogy megint eltévedt egy csemete.Újabb műtét, a másik petevezetőtől is megszabadultam.Ezután már tényleg csak a lombik maradt.A 2. beültetés egyáltalán nem sikerült. Ahogy lehetett, jött a 3., aminél a teszt pozitiv lett,megint volt nagy öröm, de az UH-ig mégsem bírta ki a gyerkőc.A 4. próbálkozás (aminek során 3 babót a 3. napon ültettek be, és egy 4. az 5. napon érkezett utánuk) sajnos ugyanígy sikeredett, azzal a ráadással, hogy nem is akart magától távozni az üres petezsák, ezért egy (fúj de utálom ezt a szót)eü.kürettel rá kellett segíteni.Na addigra azért már kikészültünk rendesen,mindez egy év alatt történt, ezért úgy döntöttünk a párommal, hogy pihizünk egy kicsit,mert ez lelkileg egy kissé sok(k) volt.Vártunk az ötödikkel majdnem egy évet.Ezalatt jártam természetgyógyásznál,beadattam a Gynevac-ot (nem tudom, hallottatok-e róla,ez egy gyulladáscsökkentő injekció,aminek az a mellékhatása,hogy jobban megtapadnak az embriók).A természetgyógyászunk egy tündéri csajszi,akiből nagyon jó barát is lett.Szerintem a talpmasszázs, meditáció (amikben eddig nem nagyon hittem) mellett pszichésen nagyon jót tettek a maratoni beszélgetések is. Az 5. beültetés tavaly szeptemberben volt. Nagyon jól reagáltam a gyogyókra, 14 petesejt lett, amiből 10 megtermékenyült, és hármat az 5. napon kaptam vissza. Még így is lett 4 eszkimókánk. Egy pár nap múlva elkezdett vizesedni a pocakom (ami a doktornő szerint már jelent valami jót!),így be kellett járnom minden másnak a Kaáliba infúzióra. A 11. napon a vérvizsgálat szerint a HCG már 70 volt!El se tudtam hinni! Aztán, hogy ne legyen fenékig tejfel az élet,elkezdődött egy barnás trutyi.Persze én már feladtam,de hála az égnek a babánk nem. Aztán a 10. héten volt egy elég erős vérzésem,gondolhatjátok,mit éreztem! De a mi Lujzikánkat (amúgy Eszter a becsületes neve) nem olyan fából faragták, hogy csak úgy le lehessen róla mondani. Ő úgy döntött, hogy velünk marad.Már akkor tudta a kis kópé, hogy nálunk nagyon jó dolga lesz! A természetgyógyászunk, Marcsi végig öntötte belém a lelket, adta a pozitiv energiákat, szerintem főleg neki, na meg persze a doktornőnek köszönhető, hogy Lujzika most itt motyorog mellettem.
Hát "röviden" ennyi a történet, remélem segítek vele a most gyakorlatozóknak.

Kitartás mindenkinek.

Kriszta

Kép
lujzika
 
 


Húha!

Kriszta!

Ezt ki lehet ép ésszel bírni amin ti végig mentetek? Mindenesetre ennél nagyobb Happy End nem is kell a végére! Nagyon örülök nektek és annak is hogy leírtad a történetedet! Sok erőt merít belőle az ember! Köszönjük!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu!
Az elején én is azt hittem, hogy nem fog menni, persze mindenki dilidokikat ajánlgatott,de mi összefogtunk a párommal, és ez segített a legtöbbet.
Ha valakinek van valamilyen kérdése a beültetésekről, szívesen megosztom a tapasztalatokat, és még mondhatni, friss az "élmény". Megadom a címet:

jeneikriszta@freemail.hu

Kriszta

Kép
lujzika
 
 


Kriszta!
Nem semmi amin keresztül mentetek, de tényleg a kitartás kell és sikerülni fog! Gratulálok a kicsilányotokhoz!

zsu!
Hogy álltok mi van veled? Hol tartasz a lombikban rég hallottunk felőled.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi Kép

Az orvos is stimmel! Kép

Kriszta Kép

Én is köszönöm, hogy leírtad a történeteteket. Szörnyű, ami veletek történt, mégis erőt ad, hogy mennyi mindent túl lehet élni. Büszkék lehettek magatokra, hogy sikerült - együtt - talpon maradnotok, minden jót kívánok kis családodnak

Milena
milena
 
 


Köszönjük a történeted Kriszta/Lujzika!
Minden tiszteletem az erődért és a kitartásodért! Gratula hozzá, és persze a csöpp leányhoz, aki melletted motyorog Kép

Én ma voltam UH-n, két tüsző érdegél a Closty hatására, sajna mindkettő a szűkebben átjárható oldalon, de ennek ellenére pénteken nekifutunk az inszeminek. Ma este megyek szuriért, és péntek délben már szoríthattok!!!

Lara, hogy vagy?

Kriszta, neked mikor lesz a következő?

Zsuzsó, hogy álltok?

Ha jól látom most mindenkinél zajlanak az események, nem is igazán sikerül fejben tartanom mindenkit, és ezért ezer bocs, de mindenkinek nagyon szorítok!! Olyan jó lenne már örömhírt olvasni (ESETLEG ÍRNI Kép ) a fórumon. No majd két hét múlva!
Pusz
L
lullaby
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk az andrológustól. Az előző 3 millió helyett ma már csak 1,5 millió volt a produkció Kép Úgyhogy ha most esetleg nem sikerült az inszem, akkor a következő lépés már a lombik. De még van pár nap addig, míg ez kiderül.

Lujzika (Kriszta)!
Minden elismerésem, hogy ennyi szenvedést kibírtatok és persze az eredmény sem elhanyagolható Kép Gratulálok a kitartásotokhoz!

Kriszta, Lulabby,
Hétvégétől megy a drukk mind a kettőtöknek! Aztán ügyesek legyetek! Kép

Pusz
Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara Kép
3 Miónál nálatok inszemet csináltak??? Mi annyival mentünk a lombikra!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsebi!

Ma kaptam meg egy vércukor eredményt amin sikeresen átmentem így nincs akadály a lombiknak!Kép Vasárnap hagyom abba a gyogyit és 08-tól jöhetnek a szurik! Hihetetlen hogy mindjárt itt van! Nagyon izgulok!

Egyébként olvaslak benneteket csak valahogy nincs kedvem írni, hiszen nincs is mit!

Azért innen a monitor elől mindenkinek oltárian szurkolok!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Köszi a gratulákat. Ami a kiskatonákat illeti, mi is 3,2 milkával mentünk lombikra. Azt igazából úgyis az andrológus dönti el, hogy inszem vagy lombik. Ha őt meggyőzitek, nyert ügyetek van. Ahogy írtam, a páromé a Papp prof. volt, nem tudom, hogy ő-e még a Kaáli andrológusa.
Amúgy bocsi, hogy Krisztát írtam alá, de az én nevem is ez. Ezután Lujzika-Kriszta leszek!

Kép
lujzika
 
 


Ez a kiskatonás dolog csak azért lep meg, mert nekünk Krizsa doki azt mondta, hogy 10 Mió alatt nem csinálnak a Kaáliban inszemet...
de persze nekünk is kellett az andrológusi beutaló a lombikhoz, de fel sem merült az inszem lehetősége.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lujzika-Kriszta
Minden tiszteletem a Tiétek! Hogy lehet ennyi mindent ép ésszel kibírni? Nagyon megérdemlitek azt a kis motyorgót!

Kép
petyaanya
 
 


Sziasztok!

Már régóta olvasgatlak benneteket, de most úgy gondoltam, hogy csatlakozom is!
Rólam röviden annyit, hogy az 5. inszemináción vagyunk túl és a Kováts doktornőhöz járok.
Ha a hatodik sem sikerül, akkor november-decemberben indul a lombik.

Szia Orsi, nyomon követem ám, hogy hogy vagytok!!
Nekünk volt 8 milliós eredményünk is, de a doktornő azt mondta, hogy erre még egy andrológus sem adja meg az indikációt.

Kép
alinkat
 
 


Mégegyszer köszönöm a jókívánságokat! Az, hogy mi minden történt, részben most már eltörpül, mert amit a beültetéseknél végigcsináltunk, az így utólag már nem is tűnik olyan szörnyűnek, hiszen az eredmény a fontos! (Bezzeg közben!) Mindenesetre azt nem bánom, hogy az inszemeket nekünk nem kellett végigcsinálni, mert legalább annyival lerövidült az idő. Viszont azt szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e olyanról, hogy eszkimóból baba lett?

Kép
lujzika
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?