sziasztok!
na itt vagyok, és megpróbálok mindenkinek reagálni! előre elnézést, ha kimarad valaki!
Joli biztos gyönyörű képek készülnek majd Rólad! esetleg feldobsz nekünk is egy párat?
Ancsa szupi lett a kép Gombócról! nekünk is van ilyen!
amikor megkaptam a terhes-kiskönyvet, órákig nézegettem benne a rublikákat, meg hogy majd milyen adatok kerülnek bele! juj ez annyira izgi!!!
Juli azért baromi idegesítő lehet, hogy nem tudják mi a bajod! lehet többre mennél az önhipnózissal!
Susytunder Kristóf ennyire szereti az orvosságot?
biztos doki lesz, ha már most ennyire érdekli ez a téma! aranyosak lehettek ezzel a cukorcsempészéssel!
csip akkor nagyon szép szülinapod volt! örülök, hogy végre volt egy szép estétek együtt!
most akkor lehet elkezdeni izgulni! közeledik a hétvége!
remélem hozol egy zebrát nekünk!
onlány amit a babánál találtak, azt kromoszóma transzlokációnak hívják, de mivel ő hordozó, semmi rendellenességet nem okoz ez nála! majd ha Ő esik teherbe, akkor kell nagyon odafigyelni és a terhességet genetikai vizsgálattal ellenőrizni, mert ott lehet rendellenesség... szóval az egész lényege, hogy a döntésem, hogy megcsináltatom az amniót nagyon jó döntés volt, mert erre enélkül nem derült volna fény...
ediii Te is kb ezt kérdezted, nem írom le újra! az a lényeg, hogy minden rendben!
kírus erről az NST-s pocakrázásról már hallottam...nem lehet kellemes! köhögéssel nem sikerül felébreszteni? milyen kis lusta! reméljük idekint is átalussza az éjszakákat!!!
Zsu gyönyörű a görbéd! nagyon drukkolok, hogy így is maradjon! továbbra is szugerálom ezerrel! vigyázz nagyon magatokra! ne emelj, ne cipelj!
bízd ezt apácskára! dokihoz mikor mész?
igen, a genetikán a prof mindent elmagyarázott részletesen és nagyon megnyugtatott! levette a vért mindkettőnktől, és most azokat megvizsgálják... de a lényeg, hogy a babánál minden rendben... még a kromoszómáiról is kaptam képet!
de annyira vicces volt, mert odatette elénk a kromoszómákról a képet...persze én rögtön a sor végét néztem...
aztán ő is észbe kapott, elrántotta előlünk a lapot és megkérdezte, hogy akarjuk-e tudni a baba nemét? erre én mondatm neki, hogy én már láttam... mire Ő- miért mi maga? genetikus?
mondom neki, hogy nem, de egy laikus is láthatja, ha az y jelölés üres, az x felett pedig 2 kromoszóma van!