Sziasztok,
nagyon-nagyon regen jartam utoljara feletek. Gratulalok az azota szuletett babocakhoz!!! Jo latni, olvasni, hogy mindenhol minden rendben ment.
Mi kozben 16. honapos korunkba leptunk. Meg nyaralni is voltunk szeptemberben, amennyire feltem a 9 oras babas-autouttol olyan jo sikerult az egesz. Lanyok! Aki gondolkodna, hogy gyerek nelkul megy nyaralni ne tegye!!! Fantasztikusan elvezik a babak is a valtozast, a nyaralas hangulatat!
Egyebkent Viki egyfolytaban beszel-beszel, nyaralas alatt is leginkabb a nyelve barnult le
)
Rengeteg de rengeteg szot, tomondatot kepes mar mondani, tisztan, sot, enekel. Jah es egy kolto veszett el benne, ahogy enekel....
Mas. Olvastam, hogy babakocsikrol irogattatok.
Nekem egy Roan Symbabam van. En nagyon vigyaztam ra, mert ha meg egy gyerekem lesz csakis ilyen babakocsit tudnek neki elkepzelni.
Mi itt Szodligeten, a Dunaparton mas babakocsit el sem tudnank kepzelni. Valoban nagy a kocsi de azert, mert hatalmas az ulofelulete es a most 16. honapos is elfer benne teli overalban!!!
A masik, hogy a rugozasa is nagyon kellemes es egyaltalan nem mondanam neheznek mas hasonlo kategoriaju babakocsikhoz kepest, sot!!!
En siman felhozom ugy a lepcson, hogy benne ul a gyerek. Volt mellette egy Graconk, amit bevasarlaskor hasznaltunk de rovid uton megszabadultam tole, mert kicsi volt, kenyelmetlen es vacak-kemeny rugozasu. Van most egy belvarosban maszkalos Pierre Cardenem ez mar jobb, mint a Graco de biztosan allithatom, hogy a Symbaba 100-szor kenyelmesebb a gyereknek!
A szomszedasszonyomnak valami lengyel markaju van, az is nagyobb fajta de annak felfujhatos a kereke, ha kilukad van is vele gondja, mert hogy a babakocsi szerviz ilyen jellegu javitast nem vallal. Raadasul folyton nyekereg-nyikorog.
Szoval en semmi de semmi rosszat nem tudok elmondani a Roan Symbabarol. Mindenkinek merem ajanlani.
Most mennem is kell megint, igerem visszanezek meg Hozzatok ebben az evben, sziasztok,
Mariann