Új privát üzeneted érkezett!

no, kírussal minden OK, holnap jön, fáradt :)
és annyira elkerültük egymást, hogy én be is néztem a folyosóra, ahol elvileg ott ült... aztán meg látta a tesómat az udvaron, aki mellett elvileg én ott sétáltam... faca :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

lopom a LAPTETŐket :lol: :lol:

most hogy megvan, megyek is... engedem apát a géphez... de előbb elkapom :oops:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sehol senki???

hát akkor jó éjszakát!
Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!!!

Hu a tegnapi nap sokkk volt :roll: , én úgy elfáradtam mintha 12 óráztam volna a tescoban :lol: :lol:
Elötte nap meg tiszta depi voltam.... nah mindegy...

Tegnap elmentünk itthonról 8:30kor (anyuval- mivel a férjemet nem engedték szabira :evil: )... 10 elött bementem megcsinálták az Nst-t... közbe bejött egy védőnő hogy felveheti-e a szívhangot telóra mert megy hétfőn oviba előadást tartani(a baba fejlődéséről :shock:) és akkor megmutatná a gyerekeknek... persze örömmel mondtam igen :D ...

Aztán dekkoltunk 12:30-ig a dokira várva..kiültünk az udvarra és napoztunk :lol: .. Azt mondta tökéletes az Nst.. levette a cervixet is majd kedden lesz eredménye.. akkor kell majd mennem ujabb Nst-re és az utolsó Uh-ra.. már nagyon várom!!!!!!
Bár én annyira elterveztem hogy hétfőn szülök :roll: :roll: (Kíra is akkor született 22.-én :) )...
Nos kedd óta erre gyúrunk is apival :lol: :lol: de ő csak örül neki....

Ma mennem kell fogorvoshoz,mert az utolsó fogamból letört egy jokora darab este :( .. szoval röviden ennyi....

Ancsi!!
Nagyon szép pozi tesztek!!!
Nos milyen volt a tanuló csajsz??

Iner!
Örülök hogy minden oké!
Ezekből az eredményekből a hossza kb 41,5 cm a babádnak :wink: ..
Ha megadod az AC méretet akkor tudok neked mondani egy súlyt is.. :roll:

Onlány!
Nagyon édike Hanna baba!! Gondolom Liza is csodálja a képet, hogy az az ő kistesója :)
Amugy hogy van Liza??

Joli!
Mit mondtak Uh-on?? Hánykor voltál ott?

Csip!
Sajnálom párod munkáját :( ..
Hogy vagy ma??

Juli!
Na most már jóó sok tetöt begyüjtöttél és megtettetek mindent a cél érdekében szoval drukkkkk!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:
És képzeld még a lufikat is láttam, volt vagy 10 db..de azt nem figyeltem hogy ki fogja :oops:
Csak ugy oda pillantottam.. és tesodat "megismertem" hogy az elöbb én láttam őt ott a dokival... Ha én azt tudom hogy ö a te tesod :roll: :roll: .....
Ajsa a teljes neve a lánykájának?

Tünde!
Teljesen jó az afp-d!!! :wink:
Milyen újra dolgozni? Meddig tervezed?

Susy!
Fogad helye hogy van?? Nem fáj??
Kristóf jól van?

Zsu!
Hogy vagy? Neked mikor nem kell hogy megjöjjön???++++++ :wink:
Vendég

jó reggelt!

kírus!
az csak 3 db lufi volt (itt lógnak az irodaablakban), és a kiscsajtól kaptam :D
igen, Ajsa a neve az unokahuginak... de én általában csak Pupáknak hívom... hallgat rá, és kezdi már megtanulni kimondani :)

mi egyébként az aulában dekkoltunk a Lacira várva (mindig ott várom). miután sikerült végül kisírnom szerdán, hogy ne kelljen a tesómnak kivárnia az előjegyzett időpontot, így muszáj volt ott lennem vele. meg így legalább volt aki vigyázzon a lánykára :)

akkor most drukkoljunk a hétfői szülésért?
rajtam nem múlik :lol: ha az én drukkjaimon múlna itt bármi is, akkor már mindenki rég anyuka lenne... de legalább kismami :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok Csajok!

Velem van a Csoda, mert reggel pozit teszteltem, de még csak 8 DPO-na vagyok, most szúrattam meg magam, később lesz eredményem!
most mennem kell, később itt vagyok bővebben Exclamation ja és a fehérvérsejt számom magas , ami terhességre utal !

Félek :!: :!: :!: :oops: :oops: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu!
Jesszusom de jóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!
Én drukkolok nagyon hogy sikerüljön, remélem minden rendben lesz/van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elhiszem hogy benned van a félsz..de csak is pozitívan!!! :wink:

Juli!
Akkor jól benéztem a db számot..jó hát végülis nem számolgattam :lol: :lol:
Így-így drukkoljatok a hétfőért!!!!!!!!! Bár nem úgy érzem mintha valami is lenne addigra...de sose tudni lehet egy pillanat műve hogy megindul....
Na majd holnap jól belehúzok a nagytakarítással meg ezzel-azzal :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Egy adag Nóri ruci már kint szárad, ma pörgős napom lesz, nem akarok hétvégén takarítani, csak végre kertészkedni és ablakot pucolni. :?

Tünde
Én ilyen klinikai eset vagyok, már régen is mondta egy fogorvos ismerősöm, hogy engem mutogatni kellene. :lol:

Kírus
Drukkolok a 22- hez nagyon! Addig is kitartás neked!
Mi jól vagyunk, Kristóf is. Az utca végén körforgalmat csinálnak, van egy csomó traktor, minden nap ott dekkolunk vagy 1 órát mire haza bírom onnan imádkozni. :lol:

Zsu
Drága... csak annyit mondok, hogy ne félj, veled vagyok gondolatban és fogom a kezed!!!! A többit majd később.

Juli
Köszi a kérdést, jobban van a fogam helye, ma már nem veszek be algopirint sem, tegnap azért bekaptam egyet. :oops:
Inkább elterelem a figyelmem.

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt!

Suzy: Te ilyen hamar elötted a tesztet???Komolyan???Mien tesztet vettél???nem semmi
nagy nagy nagy gratula :D Minden rendben lesz :D

Juli: Már csak Mi vagyunk... :oops: :shock: :cry: Jó lenne, ha lenne velünk is már valami, mert Én kezdem egy kicsit nagyon is már kellemetlenül érezzni :cry:

Tünde: Szia!!!Te kismami :D Jól vagyok, köszi :D Megprobálok a nyugalomra törekedni :oops: De nem egyszerű, most a párom miatt :? Képzeld tegnap voltam a Fressnapfban és vettem kutyumnak kaját és a Royal Cannint nagyon szereti. Tiéd is???Mert most az fél kg.hoz adtak még fél kg-t, 1000 ft-ért :D

Tegnap jöttem-mentem a barinőmmel aki 30 hetes :D Tök jól nézz ki :D Este 7 re értem haza...
Apival a helyzet változatlan nem tudja mit csináljon :?
Mert ahol melozzik a futár cégnél a főnöke (Gabi), azt ájánlotta fel, hogy tudd neki bíztosítani egy helyett egy másik alvállalkozói cégnél, de ki garantálja, hogy ők is kifizetik-e majd a páromat???
mert most is egy alvállalkozónál van(Zoliéknál)-ők nem fizetik ki, mert állítólag a Gabi nem utal pénzt...Csak nekünk az a célunk, hogy hozzá kerüljön be a céghez, mit alkalmazott!!!
Ezek vannak....

Szép napot
csip-csip18

Szupeeeeeer Zsu!!!! Nagyon örülök neked :lol: :lol: :lol:
Várunk a hírekkel :!:
Áruld el mi okból teszteltél ilyen korán :?: :arrow: csak nem éreztél valamit :?:

Majd még jövök bővebben!

EDI
ediii

zsu!
mondtam én, hogy valami van abban a görbében :) ;)
orvoshoz mikor készülsz? én már sikítaniék progiért :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt Lányok!

Zsu

El se hiszem! Ancsa talán elindít egy pozi hullámot! És végre mind babásak lesztek. Nagyon örülök. Képet nem csináltál a tesztről????

Csip

Biztos, hogy elveszíti a párod a melóját?
Juli

Reggel fél 8-tól voltunk ott a férjemmel az UH-án. 9 körül végeztünk.

Akkor gyors összefoglaló. Végre van elég magzatvizem. Úgy tűnik bevált ez a zöldárpa tabi. A babával is minden okénak néz ki. Viszont a feje és a törzse korának megfelelő, a végtagjai két héttel fiatalabbak méret szerint. Aztán kiokoskodtuk a dokival, hogy valszín az én apámra üt majd a gyerkőc, mert neki elég rövidek a végtagjai. De mondta a doki, hogy a 37. héten azért kíváncsi lesz a köv. UH-ás eredményekre. A megindult tejemre azt mondta, hogy ez már méhösszehúzódásoktól van. De szerinte a 2110-es méhszájjal akár a végéig is kibírhatom.
Végre közlékeny volt a bébi. Lány lesz. Doki mutatta a szeméremajkait. Nagyon örültünk, hogy nem nőtt időközben kukija. Most megyek csajok a körmöshöz. Mindenkinek szép napot!

Joli
Kép
Kép
joli83

Sziasztok!

Nagyon kedvesek vagytok hozzám ,nagyon köszönöm és most annyira sírok, hogy még jó, hogy nem lát senki, egyedül vagyok a laborban :!: :oops:

Eredmény még nincs, de már szedem a duphastont, most beszéltem a dokimmal 3X1-et :!: egyébként 3 napja szedem, de ezt nem vallottam még be!

Köszönöm, ha gondoltok Rám, mert most nagyon jól esne...izgulok, de pozitív vagyok a tesztemmel együtt :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!!

Megyek olvasni!! :wink:

KépKép
gyancsi

Zsu: Milyen tesztet csináltál???És, hogy-hogy???
Csak ++++++++++++++++++++++++
csip-csip18

Suzy- Mikor lesz meg a HCG eredmény??????Nagyon várom :D Annyira megérdemled ezt a boldogságot :D :D :D Nagyon jól tetted, hogy elkezdted a Duphastont :D Iszonyúan szorítok :D

Tündi- Gratula a jó AFP eredményhez!! :D Pihennék én, csak a főnök nem érti :D De már nemsokáig :D Tegnap megmondtam az egyik melóhelyemen ( a vezetésben), hogy úgy néz ki, hogy kisbabát várok, így arra számítson, hogy április elejéig vagyok hajlandó dolgozni, utána nem :D Először kiakadt, de aztán elmagyaráztam neki,hogy nagyon jól tudja, hogy mennyit vártunk erre a babára, és nem vagyok hajlandó ezt kocskára tenni azzal, hogy naponta 50 különböző rendelőbe megyek be, ahol ott ülnek a beteg emberek és krákognak meg minden, na neeeeem :roll: Megértette, azt mondta igazam van :wink: Még jó hogy :D

Iner- Örülök, hogy minden rendben nálatok a kis "zseniddel" :D Persze, hogy kibújuk Mírus áprilisban :wink: De ha nem, a május nekem még szebb hónap :wink:

Onlány- Hanna baba meseszép :D Igen, itt kint járok dokihoz majd, hétfőn megyek UH-ra :wink: Szerencsére az itteni doki iszonyúan szimpi, a rendelő nagyon szép és itt van 1 percre kocsival :D

Joli- Örülök, hogy a magzatvíz normalizálódott :wink: Most már tuti kihúzzátok a végéig :wink:

Juli, CSippp- Remélem nálatok is mindjárt ilyen híreknek lesznek mint Suzy-nál :D

Csip- Remélem talál a párod valami olyan munkahelyet ahol megbecsülik és rendesen megfizetik :roll: Ez már tuti, hogy itt nem maradhat??Vagy maradhat csak fizu nélkül?

Susytunder- Terhesség alatt lehet érzésteleníteni a fogat??Ezt nem tudtam :D Mindig attól paráztam ha babás leszek és rám jön a fogfájás akkor mi lesz :D

Kírus- Gratula a szupi NST eredményhez :D A kiscsaj aranyos volt, egy kicsit szerencsétlen, de hát most nem tudtam vele foglalkozni nagyon, lekötött a saját boldogságom :D Viszont egy sort sem jegyzetelt :shock: Én nem tudom, hogy hogyan gondolja :roll:

Ediii- Nálatok mi újság van most??

KépKép
gyancsi

Csajok most mennem kell takarítani, vásárolni, főzni, a szokásos kis körutam :D

Puszi mindenkinek!!

Ancsi

KépKép
gyancsi

Sziasztok!
Susy! Engem se felejts ki a sorból J

Kírus!
Grat az NST eredményedhez J…
Mi az a cervix? Hétfőn már szülni akarsz? És milyen esély van rá?
Sajnos nincs AC méret sem…csak ezt a kettőt mérte vagy írta a papírra amit adott…mi alapján tudod ezt kiszámolni? A 41,5 cm azért még nem felel meg a 33. hétnek…már 43,7 cm-nek kellene lennie…L
Remélem azért minden okés vele J

Csip! Remélem hamar rendeződnek a munkahelyi gondok…

Zsu! Azta …..de jóóóó…..nagyon szorítok neked…….libabőrös lettem jujjjjjj….gondolok RÁTOK .pussszz

Joli! Ezek akkor jó hírek, biztos kibírjátok még pár hétig és nem lesz semmi gond…a legutóbbi uh alapján nálunk is kisebb a baba, bár a fejmérete elvileg jó, csak a combcsontja rövidebb…

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Hát jól megjártam ma.... sík ideggel jöttem el a fogdokitól, már nem bírtam tovább a várakozást!!!
Így is 2 órát ültem ott... de nem hívott volna ám be az aszisztens...a k.... anyját....
Nem volt időpontom így persze mindig jöttek az idöpontos emberkék és öket hívta :cry: :cry: , és hagy ne mondjam hogy azt mondta az egyik nőnek hogy erre a hónapra már nincs is több időpont.....
Na betelt a pohár és eljöttem...
Csak így meg én fogom megszívni ha netán elkezd fájni, vagy belül felsérti a számat, mert tök hegyes ahogy eltört....

Iner!
Nyugi biztos is hogy minden rendben van, ezek csak kb. mért adatok amiket a doki is csinál!! Na meg aztán lehet nem lesz egy nagy növésű kiscsaj, ugyhogy ne aggodj!!!!!! :wink: :wink:
Van egy kalkulátor itt neten ahol ki lehet számolni a sulyát meg a hosszát...
Nekem sosem mondtak sulybecslést(csak Kecskeméten), így azzal szoktam kiszámolni....
A cervix= steptococcus(remélem jól írtam) nálunk a 36.héten szokták levenni...( olyan mint a rákszűrés)...
Hát szerintem nincs olyan sok esélyem még rá hogy szüljek hétfőn mert ugyan olyan a méhszáj mint 1 hete.. a belső még zárt sajna....
Na dolgozunk rajta majd!!! :wink:

Joli!
Örülök hogy minden rendben van!!! És ügyes kislány még meg is mutatta magát!!! :D
Vendég

Kírus
Kristóffal nekem is ugyanolyan volt a méhszáj egyik héten és a másikon is, mondta a doki, na még nem szülünk, aztán már aznap este a szülőszobán voltam. Nem kell annak sok. :lol:

Zsu
Merre vagy? Annyira izgulok ám!!!

Kép
Kép
susytunder

sziasztok!

csak gyors bekukkantottam... és mit látok?!?!?! Zsu!!! aztaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! "nyuszi hopp??" :lol: :lol: :lol:
nagyon drukkolok!!! ne sírdogálj! most minden rendben lesz!!! érzem!!! :) Ancsával együtt mentek végig a következő 9 hónapon!!!

nagyon drukkolok!!!! +++++++++++++++++
ez csodálatos!!! és még a nap is süt!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csodálatos hétvégénk lesz!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

majd később jövök és akkor visszaolvasok és írok másnak is... :oops: :oops:

Kép
gtunde75

na újra bekukk...

kírus újra dolgozni nagyon jó!!! élvezem!! :lol: :lol: :lol: és képzeljétek, ma jött egy vallomás, hogy már 3-an vagyunk kismamik a cégnél... :) a főnök kész van teljesen, mert pont a 3 vezető beosztású... :lol: :lol: de azért örül... elég rugalmas szerencsére! :lol: :lol: :lol:
akkor drukkolok, hogy hétfőn megérkezzen az első topic-baba!!! :lol: :lol:

susy kertészkedés :arrow: de jóóóó! és végre szép idő lesz!!! jót fog tenni a friss levegő!!! :lol:

csip sajnos az enyém kutty nem eszi meg a tápot, csak amit főzök neki vagy magunknak, illetve a felvágottakat, és a zöldség-gyümölcsöt... de az ilyen műkajákat nem :arrow: inkább éhen hal... :lol: :lol:

Kép
ilyen volt picinek... :)

ediii, csip, Juli Ti jöttök!!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

gyancsi helyes! ne is dolgozz ilyen munkakörben!!! remek, akkor két hét múlva több időd lesz pihizni! ennek örülök! :lol: :lol:

csajok, mindenkinek szép hétvégét, nem bizti, hogy fogok tudni jönni, de azért igyekszem!!!

Kép
gtunde75

Remélem Suzy nem bánja ha én meghozom a hírt róla, a BHCG-je 19,8 :D :D :D

KépKép
gyancsi

Kírus- Ne idegeskedj, reméljük a legjobbakat a fogaddal kapcsolatban...Én csak azt nem értem, hogy ez elvileg egy sürgős eset, akkor miért nem hívott be soron kívűl?? :roll:

Iner- Tuti, hogy minden rendben a kicsajjal, csak lehet alacsony lesz, mondjuk mint pl én :D ( 154 cm), de erre én mindig azt mondom, hogy a jóbol mindig keveset adnak, azért vagyok csak ekkora :D

KépKép
gyancsi

Ancsa: akkor az jót jelent???

Tünde: Jézus Máris, nem mondod :D zabáni való :D
Hát igen amit Én főzök az is nyerő :D Főeg a húsleves-csirke combbal...
No meg a lasagne(egyszer majd lefotózom), mert ül a sütő elött és nézzi a kaját :lol: :lol: :lol:

Amúgy Én nem vagyok valami jól ma :? Reggel óta van pici hányingerem...De volt már ilyen, és mégsemm lett belőle semmi, szóval sok remény nincs 8)
csip-csip18

Kép
csip-csip18

Ő meg a Miénk :D igaz nem kölyök már itt :D :D :D
csip-csip18

Kép
csip-csip18

Így alsunk :D :D :D :D :D
csip-csip18

Csajok segítsetek mondjatok már nekem olyan ételeket vagyis vendég váró falatokat ami gyorsan pillatok alatt megvan :D
Fincsi is :D

Köszi :D holnap ünnepeljük a Szülinapomat és a lakást, és nem akkarok 15 emberre meleg menűt csinálni :oops:
csip-csip18

hali!
rengeteg volt ma a meló. 10kor befutottak a partnerék és 13:00 után mentek csak el. én meg már majd éhen haltam.
ettem... és azóta egyfolytában baromira fáj a hasam :?

no, olvasni mentem ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

csip édes a kutyi! :lol: :lol: :lol: :lol:
- én kaszinótojást is szoktam ilyenkor csinálni: megfőzöm a tojásokat, félbevágom, kiszedem a sárjáját, a sárgákat összekeverem kevés vajjal, borssal, mustárral és majonézzel, visszatöltöm, pirosaranyat nyomok rá... tádáááám... :)
- csinálhatsz hozzá sajtos crutont-t (sima háromszögletű melegszendvics, amiben csak sajt van)
- szoktam még mindenféle sajtot felkockázni és fogpiszkálóval egy-egy szem szőlőt tűzni rá... az is tök jól néz ki...
- illetve egyszerű, de guszta: kifliket felkarikázol és szép pirosra kikevert kőrözöttel megkened, petrezselyemmel és apróra vágott lilahagymával díszíted a tetejét...
ha ilyesmi különféle hideg cuccból összedobsz pár tálcával, az tök jól tud kinézni...
:lol:

Kép
gtunde75

eszembe jutott még valami: lehet kapni fagyaszott fasírtgolyókat, kisütsz egy nagy tállal, és csinálhatsz hozzá majonézes salit (pl.:kukorica) :arrow: nálunk mindig nagy sláger, és ez is pikk-pakk megvan...

Kép
gtunde75

Kitti
Csirke vagy pulykamell, aszalt sárgabarack és aszalt szilva, valamint bacon. A húst vékony szeletekre vágod, bele egy aszalt gyümi, feltekered rá egy csík bacon, megsütöd a sütőbe, kb. 20 perc alatt megvan.

Aztán sajtos hús. Karaj kell hozzá, paprikás lisztbe forgatod, megkened tejföllel, rá jó sok reszelt sajt, 20 perc a sütőben, mindenki imádni fogja.

Salátának én csinálnék egy jó nagy tál görög salit, desszertnek gyümölcsrizst, pikk pakk megvan.

Ha kellenek a receptek szólj, írom őket.

Kép
Kép
susytunder

Ja! Virsli, hosszában bevágod, sajtot dugsz a résbe, baconnal betekered, sütőben megsütöd 20 perc.

Kép
Kép
susytunder

Ohhhh de nagyok vagytok csajok :D :wink:

Köszikeeeeeeeeee
csip-csip18

Sziasztok!

Itt vagyok nagy sokára, csak aludtam két órát!

Tündi
Hát jól megszugeráltad :!: :lol: köszönöm és jöhetne már a nyuszi...azzal is előrébb lennék már :wink: :roll: :oops:
Jó az eredményed, ha nem lett volna, akkor tényleg úgy is hívtak volna :!: örülök :wink:
Továbbra is pozitív vagyok :!: :wink:
Neked is szép hétvégét :!: :wink: ne dolgozz sokat, ha lehet :!: :wink:

Susy
Annyira jó volt beszélni telón :D ez kellett már nekem, nagyon szimpi a hangod, de mint mondtam nem ilyenre számítottam, hanem egy kicsit mélyebbre, de a lényeg, hogy jó volt :wink: még Kristófot is hallottam, annyira édes :!: :lol:
Hát jól kifogtad a fogászatot, de örülök, hogy túl vagy rajta, az íny égetése nem egy kellemes dolog, de jó, ha van ilyen gépezet, amivel el lehet távolítani :!:
De esetleg nem lehetett volna megmenteni azt a fogat
:?: mi baja volt :?:

Julcsi
Lopjad csak azokat a tetőket :lol: jól fog jönni majd :!:
Nagyon cuki volt a kis egeres képed :!: :wink:
Csütörtökön kell majd mennem, mert a dokim szeretne látni :wink: el kell jutnom odáig :!: :P 3X1 duphastont szedek :!:
Már megint fáj a hasad :?: :shock: te jó ég, mi a fene lehet ez :?: az epéd miatt lehet ez:?:

Kírus
Már aggódtam, hogy merre lehet :!: :roll: :? drukk a jó eredményért++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Te már szülni akarsz :?: azért csak óvatosan azzal a takarítással, majd eljön mindennek a maga ideje :!: :roll: :wink: de miért akarsz Te hétfőn szülni :?:

Csip
Igen úgy gondoltam reggel tesztelek :!: :wink: 10-es érzékenységűvel csinálom mindig, one step a neve :!:

Ediii
Köszönöm, egy megérzés volt, mert az soha nem csal nálam, egyébként vannak ilyen gyors, "nem tudom , hogy miért döntéseim" :!: :wink: ez jött :!: :wink:
T hogy álltok :?:

Ancsi
Köszi, hogy megírtad, nem haragszom egyáltalán :!: vigyázz te is magatokra :!: :wink:

Joli
Nem csináltam, mert nagyon halvány, tényleg alig látszik, de a béta hcg-m magáért beszél azt hiszem
:!:
örülök, hogy van elég magzatvíz most már és nem kell tőlteni, mert az sem lehet kellemes dolog :roll:

Iner
Köszi, ari vagy :!: :wink:

Köszönöm Csajok a drukkokat, kedves szavakat, sokat jelentenek nekem :!: :wink:
További szép estét, csodás hétvégét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
nem hiszem, hogy az epém. nem oldalt fáj, hanem a köldököm felett közvetlenül. korábban is volt már többször ilyen, de nem tartott ennyi ideig. még most sem jó :?

nagyon örülök az eredményednek. csütörtökig meg simán eljutsz :) na meg utána még vagy 30sok hétig ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Végre van időm egy kicsit :)
Rengetegen jöttek, basszus ma :evil:
Közben elgondolkoztam azon, hogy vajon Én most mikorra "nem" várom pirit...hogy van ez ilyenkor???Mikor idáig minden hónapban kitolódot pár nappal!?!?!
Olyan édes volt a párom, mondta, hogy ő már kezdd izgulni, hogy mi van!!!!!!!t"Tiszta izgi"-mondja és közben kuncogot :lol: :lol: :lol:
Hát nem tom... :roll:
Nem szertném elrontani egy "-" Tesztel a Szülinapomat :roll:
csip-csip18

csip szerintem ráérsz jövő hét vége fele tesztelni! főleg ha igazad volt és 12-én volt pé-d... akkor most vagy 7.DPO-n... szóval még korai! a bolti tesztek kb jövő szerdától mutatják ki... szóval nyugi!!! :) koncentrálj másra! mikor lesz a szülinapod? csak nem holnap? tudod mit kapsz? vagy meglepi lesz?

Kép
gtunde75

Tünde:Nem vonz a tesz"még" :D Nem szertném a Szülinapomat elrontani, ezért inkább hagyom:)
Hétfőn lesz :D
De mi végül Vasárnap nem Szombaton tartjuk!!!
Nem nem tudom, de azért mondtam egy pár dolgot :oops: :lol:
Csak egy bi-bi van, hogy nem kis"olcsó" dolgok azok :shock:
De ari voltam, mert azt is megmondtam nekik, hogy mi hol akciós :lol:
csip-csip18

csip akkor egy napon születtél Kírussal (mármint Kírus lányával :arrow: Kiskírussal...) :lol: :lol: :lol: :lol:
biztos szupi dolgokat kapsz majd! :wink: :wink: :wink:

Kép
gtunde75

Igen egy napon :D hát kiváncsi vagyok ám...

Api mikor érkezzik hozzátok???
csip-csip18

Most! már zörög a kulcs a zárban! megyek is! :lol: :lol: :lol: :lol: pusza!

Kép
gtunde75

Én is megyek :D

Kellmes Hétvégét!!! Puszi
csip-csip18

Sziasztok!!

Ismét nem tudok aludni, 1-kor felkeltem pipilni és tessék....áááááááá :evil:

Zsu!
Annyira örülök hogy összejött!!!! Maradjon is minden így :!: :!: :wink: +++
Hétfőn lesz Kíra szülinapja is, azért szeretnék akkor szülni :roll: :lol: .. Egyem a szivét minden nap megkérdezi hogy hányat kell aludni amig megszületik az öcsi...ö is teljes lázban van!!! :lol:

Tünde,Csip!
Nagyon édik a kutyusok!! :D

Csip!
Hogy döntöttél milyen menüt fogsz készíteni??
Most itt mindet megenném amit leírtak a csajok :P :P :lol:

Ancsi!
Itt olyan hülye az aszisztens, ha elöbb nem majd májusban elmegyek.. akkor már elhúz nyugdíjba!!! :lol:
Amúgy hogy vagy?
Mikor is mész uh?

Szép hétvégét mindenkinek!!!!!!!
Vendég

Szép reggelt lányok!!!

Zsu!! Annyira örülök neked :lol: :lol: A megérzésekre érdemes odafigyelni 8)
Férjednek,hogy mondtad el???

Kírus!! Én is pont akkor keltem fel mikor te :D valaki vet a szomszédba kutyát és álandóan ugat , megálás nélkül :twisted: felkeltem egykor és hajnál 3-kor hagyta abba ,na és akkor már én is el tudtam aludni végre....
Akkor drukk a hétfői szüléshez, hátha :roll: :D

Csip!! Szegény párod..., remélem hamarosan rendeződik a melóhely :wink:
Tündéri kiskutyusod van :D
ezek a kajcsik,amit felsoroltak a lányok ,isteni finom lehet, biztos sikert aratsz vele :D

Tünde! akkor ti egy helyen naon bebabásodtatok :D ha egy meló beindul... :lol: :lol: :lol:
Tündéri pofija van a kutyusodnak, zabálni való...., én is eltudnék képzelni ilyen pindurikat, de a párom az udvara alig akkar, hát még a lakásba :? :lol:
Hamarosan megtudjátok,hogy kukis vagy punis lakik a pociba..., igaz? :D

Ancsa!!! Hát téged is nagyon irígyellek, mármint a pocaklakó miatt :D
lehet,hogy átfutottam, de jössz haza Uhura??
Vigyázz magatokra!! :D

Juli!!
Szép neve van az unokahugidnak :wink: ,honnan jött ez a név?? még soha nem hallottam :roll:

EDI
ediii

Képzeljétek, mi mentünk volna keresztelőre , mármint ma ,és persze mi lennénk a keresztszülők :? ,de az én drága párom csüt. este vette észre,hogy lejárt a személyie meg az útlevele is :shock:
a barátnőmék már csütörtökön kimentek Erdélybe és megkérdezte,hogy jogosítvány jó-e a személyi helyet, persze nem, hanem ideglene személyit fogadnak el, no a párom elment tegnap reggel elintézni,majd jön haza és közli,hogy nem adott a nő neki ideglenes személyit mivel van jogsija :twisted: mondom neki ilyen nincs, menjünk vissza és kikérjük, mi az hogy nem adnak..
visszamentünk, már másik nőci volt, mondtuk,hogy mit szeretnénk, erre a nő persze, hogy kiadják, na akkor mondtuk ,hogy reggel voltunk itt st., hogy mi volt.., a nő erre : akkor már ő nem tudja kiadni mert gyártásnak indult, a koléganőjének kellett volna kiadni,de ugye ő nem adta, össze is kaptam a nővel ,mert már izzot a fejem, hogy a drága koléganőjük miatt nem tudunk kimenni, persze ő megérti csak ő már nem tud mit tenni...
a párommal is összekaptunk, hogy miért nem erősködöt,hogy márpedig neki kell a személyi.....,a párom felhívta romániába a magyar konzulátust,hogy hátha mégis elég a jogosítvány.., aranyos volt nagyon, mert mondta a páromnak,hogy mindjárt visszahívja,de szerinte lehet.., viszahívta biztosat nem tudott mondani, azt tanácsolta hívja fel a határrendészetet, felhívta,de azt mondták,hogy az sajna nem elég, tehát itthon vagyunk és nem megyünk,közben folyamatosan beszéltem a barinőmmel, nem győztem elnézést kérni,de hát nem tudunk mit tenni, az nyugtatott,hogy mentek ki a másik barátaink és úgy is ők szerettek volna lenni a keresztszülők, így most ők lesznek, nagyon szar érzés ez az egész,de most már mindegy,hát ennyi történ velem tegnap...

Bocsi hogy ilyen hosszú lettem, de jó volt kiírni magamból :oops: :oops: :oops:

EDI
ediii

Ja és jövőhét csütörtökön megyek rákszűrésre a nődokimhoz,és kb. utánavaló hétfőn fog kopogtatni piri, és 2. nap megyek "horror" uhura :lol: , azt hiszem már aznap kezdem szúrni magam, és utána inszem :wink:

EDI
ediii

jó reggelt!

Tegnap megint körúton voltam :S a vizsgálatról(a szokásos péntekenkénti) Hááát jobbra számítottam.... Méhszáj 2100, a külső méhszáj -ha jól értettem, márpedig jól értettem- nyitva :shock: ééééééés a méhlepény elkezdett 1.fokban meszesedni :shock: meg meg van rövidülve a :roll: valamim méh akármi :cry: Úgyhogy... a cuccosomat gyorsan össze kellene dobni. Nagyjából kész, csak vasalás, meg a babának mosás.
Épp parkoltunk ki, már röppályán voltunk, amikor hátulról telibekapott egy szuzukisnem volt biztosítása, apum kezébe nyomott 15.000ftot. Azt hitte apu hogy csak a lökhárított kapta le teljes egészében. Aztán otthon vettük észre, hogy azért bizony a festék is lejött... kicsit ideges volt apum.

Voltam egy képeslap nagykerben, vettem megérkeztem-es lapokat, nagyon jó!!!!!!!!!!! Vigyorgó maci van rajta.
Uhun amúgy a meszesedést leszámítva minden okés, nagy baba 2kg körüli a lelkem és vigyorgott! Az orvos meg is jegyezte, tetszett neki. Meg vettem Lizának vakondos hátizsákot , potom 6300ftért :shock: olcsó mi? Ezt hozza hugi meg egy hercegnős nyakbaakaszthatós pénztárcát. Nagyon pofás!

ja és meg van az időpontom! április 30, péntek!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Csak húzzam ki, mert azt hittem tegnap megszülök. tuti bekavart ez az átkozott front! Szabályosan fájdogált a pocakom és mint a beton olyan volt. A wcre is alig tudtam kimenni, de a sok pihi segített. Nem mintha tudtam volna aludni.... Hát bízom a dolgokban, hogy még egy darabig 1ben leszünk.Ugy döntöttem, hogy ma teszek mindenre és addig fogok szöszölni, míg teljesen kész nem lesz a pakkom, így nem kell aggódnom. Nem is tudtam, hogy ha 2.nál rövid idő tellik el a szüléstől, hogy ez nem ritka.

Mindjárt visszaolvasok....

Kép
Kép
onlány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?