Új privát üzeneted érkezett!

zsu!
meglestem a görbédet... ez most nagyon biztató!!! :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Ez nagyon szuper, akkor hajrá++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink: én hiszem, hogy hamarosan babás leszel :!: :wink:

Ancsi
Gyönyörűséges a teszted, Én is , Én is :!: :lol: biztosan már jó magas lesz a hcg-d mire uh-ra mész, gondolom v.v is lesz :!: :?: :wink:

Onlány
De szép fotó :!: :roll: :wink:

Iner
Örülök, hogy minden rendben van veletek :!: :wink: hogy telik az idő... :shock: :wink:

Kírus
Merre jársz drága :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

És tessék már a második tetőd a héten... :lol: mondom Én, hogy jó lesz ez :!: :wink: drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Julcsi
Én már nem mondok előre semmit, csak azt, hogy mi mindent megtettünk a cél érdekében, rajtunk nem fog múlni az tuti :!: Én minden hónapban biztatónak látom :lol: de köszi, ha Te is úgy látod :!: :wink: remélem eljutok a tesztelésig :!: :wink: ne is kérdezzétek mikor fogok, mert majd úgy is megírom, még magam sem tudom, de reménykedek hosszú idő óta (nekem hosszú) :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

[quote="suzy78"][ írta:suzy78color=green]És tessék már a második tetőd a héten... :lol: mondom Én, hogy jó lesz ez :!: :wink: drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++[/color]

próbálom követni ancsi példáját :D
kell neki egy zebrapár... meg a zindexen is van egy magányos zebránk... bár ott egész csordára gyúrunk :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Egyébként mit mondott a dokid a magas hődre :?: dobsz egy görbét :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

jól teszed, hajrá :!: :wink:
Én is hajtok egy zebrára, Én meg majd Ediiivel leszek párban :!: :wink: ÁMEN :!: :!: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

[quote="suzy78"][ írta:suzy78color=green] de köszi, ha Te is úgy látod :!: :wink: remélem eljutok a tesztelésig :!: :wink: [/color]

ha most ott marad a hőd, mint aohl van, akkor ez nagyon szép trifázisos görbi lenne... ami azért nagyon biztató :)

tesztelés:
ha nekem nem jön meg, akkor sem fogok tesztelni. mire mutatná rendesen a teszt, addigra úgyis kell mennem uh-ra... így feleslegesen nem idegesítem magam :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!
Onlány! Tartom a diétát, néha vannak magasabb értékek, de eddig még 7 fölé nem ment szerencsére…te hogy bírod?

Joli! Akkor lehet nekem is azok vannak néha, múlt héten 2 éjjel is mensi szerűen fájt a hasam alja, de nem volt kemény, és pár perc után elmúlt, vissza tudtam aludni tőle, meg ma éjjel is éreztem picit…
Drukk az uh-hoz és várunk majd a hírekkel!!!

Ancsa! Nagyon szép tesztet hoztál nekünk ma is! Azért vigyázz nagyon magatokra…

Ma ismét egyedül leszek egész nap, apa már reggel 4.45kor elment dolgozni és csak 22.30 körül ér haza…

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Zsu! köszi, hát igen nagyon gyorsan telik az idő, bár már jó lenne pár héttel előrébb lenni....
Már nagyon várom, hogy kelthessem éjjel a pát hogy itt az idő...de azért ez ne legyen a 37. hét előtt...:)

Iner

iner

Julcsi
Remélem, hogy terhesség is lesz belőle :!: :wink:
Én fogok tesztelni, mert úgy sem bírom ki, nekem az a biztos, én már nem vagyok ideges, ha tesztelni kell :!: :lol:

Iner
Még várj akkor azzal a pillanattal, de hamarosan el fog jönni az időtök :!: :wink:
De Te nem is vagy egyedül :!: :roll: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

csodaszépjóreggelt mindenkinek!

Lányok köszönöm a uhu kép dicsit, tök jól esik! De tényleg! Mostanában extra hiperérzékeny lettem és ez most feldobta a napomat!

Julcsi mikor mész uhura, mert ahogy téged "ismerlek" :D mész a drhoz, nem? Én tutko nem bírnám ki és a dr nyakára járnék :oops:

Zsu, tényleg nagyon bíztató a görbéd! Remélem mindenkinek a tavasz beindítja a hormonjait és kismamik lesztek!

Iner, én most a ház miatt azt sem tudom, hogy mi vagyok, sajna emiatt a kaja is elmarad, vagy nem és nem figyelem azt, hogy mit eszem, -> elég sokszor van az hogy apuéknál alszunk és ott nincs egészséges étel, mármint az én szempontomból.... és kénytelen vagyok azt enni, ha nem akarok éhen maradni. Ugye most rohanunk jobbra balra... emiatt 3kgt híztam a kiinduló súllyomtól. De megpróbálom az utakra előre elkészíteni a salijaimat, namár most a gyerektől..... :lol: elég necces. Örülök, hogy neked rendeződött ez a problémád, mert azért gondolom csak a reggeli megy fel, de az annyira nem mérvadó! Kitartás!

Joli, köszi a válaszodat!!!! Szedd a 3x2 magnét!!!! és pihi!

Kép
Kép
onlány

Zsu! igaz :wink:

Iner

iner

[quote]h írta:át igen nagyon gyorsan telik az idő, bár már jó lenne pár héttel előrébb lenni....
mintha a szívemből szóltál volna!!!!! Én mondjuk a rohamaim miatt vagyok főként ezen, mármint hogy múlhatna az idő,mert nem szeretném megint jóval idő előtt megszülni!

Kép
Kép
onlány

tényleg, Edivel mi van? és Rékával?

Kép
Kép
onlány

[quote="suzy78"][ írta:suzy78color=green]Egyébként mit mondott a dokid a magas hődre :?: dobsz egy görbét :?: [/color]

azt mondta a görbémre, hogy ez így teljesen rendben van :)
Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Köszi, szép ez is :!: :wink:
hogy szedted Te 6 napig a Clostit :?:
hát rajtatok sem fog múlni apácskával azt hiszem... :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

onlány!
nincs miért uh-ra mennem. ha lesz is babó, akkor sem fog semmi látszani. így is lehet korai lesz 3 hét múlva (ha lesz :?)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Azért van teszt :!: :wink: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

nem lesz korai hidd el!!!! Nekem fogantatás után 2hét 0nappal kimutatta az uhu, na jó, de a dr profi volt! Ezzel nem a te dridat akartam sérelmezni, nehogy félreértsd!!!! Pl most hannánál fogi után 4.héten is balf* volt az uhus és nem látta. Ez helyi sztks.... aki összevissza mond mindent

Kép
Kép
onlány

[quote="suzy78"][ írta:suzy78color=green]
hogy szedted Te 6 napig a Clostit :?:
hát rajtatok sem fog múlni apácskával azt hiszem... :lol: [/color]

este kezdtem szedni... így a 6. nap reggelén fejeztem be (5 nap az összesen!)

rajtunk már tényleg nem múlik :) doki egyik első kérdése az volt, hogy ugye voltunk együtt előző nap :?: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Lebetegedett a lánykám+ az utolsó fogacskája jön, amitól nagyon nagyon kínlódik, pedig azt hittük, hogy az összes kinn van :shock: :cry:

Kép
Kép
onlány

Zsu, képzeld, Liza általad tanulta meg a gólya szót!!!! :lol: Kérdezte, hogy mi az és én mondtam, azóta ezt hajtogatja és nem lehet leszedni a monitorról, annyira édes!

Kép
Kép
onlány

Réka nem is volt azóta, hogy volt a névnapja :!: :shock: jó lenne, ha legalább benézne egy kicsit, vajon mi lehet vele :?: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Onlány
Aranyos lehet a lánykád, akkor nem veszem le, mert már gondolkodtam, hogy le kellene cserélni, mert már nagyon elfárad :!: :roll: :lol: örülök neki :!: :wink:
A fogzás nem egyszerű az tuti, megvisel kicsit, nagyot :!:
És mi a baja :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Julcsi
Csak már azt hittem, hogy új closti terápiád van :!: :roll: :wink:
nálunk is mindig az az első kérdése, de mi akkor, amikor uh-on voltam előtte nem is voltunk együtt :!: :roll: :? de uh után igen :!: :wink: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

[quote="suzy78"][ írta:suzy78color=green]
Azért van teszt :!: :wink: :roll: [/color]

én annyi negatívat teszteltem már... de ezt már mondtam korábban az orvosnak, hogy legközelebb ha kíváncsi, akkor majd csinál ő tesztet.
pedig van otthon 4 db. anyum azt mondta, tuti kétcsíkosak... de az ősszel is azok voltak... hozzám mégis a selejtje került :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Zsu, csak említenem kellett és a lány már itt is termett és mondja góly, góly, anya góly :) Szegénynek nagyon folyik az orra és éjjel nem tudott ettól aludni. Mi sem :shock:
Julcsi, a dr teszteljen? :D

Kép
Kép
onlány

[quote="onlány"]n írta:onlányem lesz korai hidd el!!!! Nekem fogantatás után 2hét 0nappal kimutatta az uhu, na jó, de a dr profi volt! Ezzel nem a te dridat akartam sérelmezni, nehogy félreértsd!!!! Pl most hannánál fogi után 4.héten is balf* volt az uhus és nem látta. Ez helyi sztks.... aki összevissza mond mindent

onlány!
nem értelek félre... mellesleg tudom, hogy a dokim nem egy nagy uh-s... ő nem is csinál terheségi uh-t. ráadásul a nőgyógy szakrendelőben lévő gép igencsak nem mai gyerek :?
de hát ez van... nem mellesleg belőlem valahogy még mindig nem árad az optimizmus... :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

[quote="onlány"] írta:onlány
Julcsi, a dr teszteljen? :D

mijjé ne? volt, hogy nem engedett el addig, amíg nem tudtam pisilni. ott csöveztem a folyosón 2 órát :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Nekem 20 db :!: :roll: majd fogyasztom hamarosan :!: :wink: én nem bírnám ki :!: :roll: :oops:

Onlány
Jobbulást :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

onlány!
jobbulást a lánykádnak!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
:lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
én sem biztos, hogy kibírom majd... de egyenlőre jobban félek a csalódástól, mint a bizonytalanságtól.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

ceretem, amikor pörög a topic :)
mehet a harc a következő leptetőért :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
A Tiéd lehet, Én neked adom :!: :wink: akárhogy is lesz :wink:
Én mindkettő szót utálom, de félni nem félek már :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
én sajnos félek... de nálam ott van a háttérben ez a bélbaj is... azt sem tudom, hogy azzal mi lesz.
most pl ha nem sikerül, akkor a doki szerint először az epeműtétet kellene megcsinálni... aztán pihi... mondtam neki, hogy én abba belehalok, ha lesz ott 3 hónap amikor esélyünk sem lesz, mert meg sem próbálhatjuk... aztán ugye még mindig szeretné a lapart... azt sem tudom, hogy bélbetegen 2 hasi (még ha laparoscopia is) műtét mennyire mehet egymás után...
na meg kérdés, hogy jövő héten kapok-e újabb gyógyszert :?:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jóreggelt...

Na itt aztán volt mit olvasni ma reggel :D

Ancsa: nagyon ügyi vagy....

Iner: Sajnálom, hogy ma egyedül vagy otthon :roll:

Suzy: Az a görbe, atya ég :shock: rendessen megugrott :lol: maradjon is ott, azt ajánlom neki...

Onlány: Tündéri a kislánykád :D Örülök, hogy ma sűrűbben jöttél :wink:

Julcsi: Várom mi lesz veled most :D kíváncsi vagyok :lol:

Tünde: Hogy vagy ma???Melozol???

Nálunk képzeljétek!!!Úgy látszik megérezte az Én párom, hogy valami nagyon nem koser a melóhelyén...
Ma közölték vele, hogy jó lenne, ha másik melóhely után keresne, mert a nagy főnök már lassan a kisfönöknek 1.5millóval tartozik...És ezáltal az Én párom sem kapja meg mindig repdessen a fizuját...Most is csak fél hónap fizut kap
:( :( Vagy pedig vegye át a kocsi 2 millóért és folytassa ő!!!Hát kösz!!!!
Szóval nem valami fényessen kezdődöt a napom :(
Megyek most talizzom a barátnőmmel és elbeszélgettünk egy kicsit, mert úgy érzzem kicsit sok most a felhő felettünk :cry: :cry: :cry:
csip-csip18

csip!
sajnálom párod munkáját... nem egyszerű a helyzet, de túl lehet élni. a lényeg, hogy mindent át tudjatok beszélni.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

no, lépnem kell melózni...

könyvtár, irattár, neurológia, terhesgondozó, nőgyógyászat... utóbbinál ott is maradok várom kírust utána meg a nővéremet (király! amíg őt vizsgálja Karasz dr., addig én meggyömöszkélem az unokahugit :D)

további szép napot!
délután még jövök...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Nem kellene először a műtéteket megcsináltatnod :?: ezeket biztosan meg kell, mert ha sikerül a terhesség, akkor :?: :?: :?: a lapart nem kell, mert sikerülni anélkül is, de a másik :shock: :?: ebbe ne is gondolj most bele sztem, mert nehéz így pozitívan gondolkodni :!: :?
Szívből drukkolok drukkolok a projektért+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jó babázást :!: :wink:
Kírussal remélem összefutsz :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

hát... nem futottam össze kírussal.
elkerültük egymást :( bár tény, hogy sokáig időztem a neurológián... de már azon is gondolkodtam, hogy talán addigra már itt sem volt.
viszont cserébe jól kibabáztam magam Ajsival :)

a dokim szerint az epekő nagyon csúnyán bezavarhat... de én félek, hogy maga a műtét és a várakozás zavar be. most a clostitól beindult a ciklus, lehet, hogy egy darabig talán marad is... most ha előjegyzésbe vesznek, akkor ugye leáll minden stimuláció, majd utána még min 3 hónap... ahogy számoltam fél év egy műtét... lehet, addigra megint minden elromlik odabent.

na, mindegy... nem gondolkodom. majd jövő héten megmondja a gasztrós, hogy mit gondolok. úgyis az ő szava a döntő minden téren (baba-dologban is)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

most meg lépek tovább Sándor-napozni... megünnepeljük, ha már meghozta a meleget :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok!

[quote="-j-"]
írta:
-j-mijjé ne? volt, hogy nem engedett el addig, amíg nem tudtam pisilni. ott csöveztem a folyosón 2 órát :lol:

na velem ez nem fordulhat elő... közvetlenül pisilés után is tudok pisilni... bármikor... félóránként is... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: egy törpe vízmű vagyok... :lol: :lol: :lol:

Zsu sztem is alakulgat az a görbe, bár túl korai még bármit is mondani, de szugerálom majd minden nap, hogy ott maradjon az a hő!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

csip szijja Te lány!!! igen, én már melózok újra, ezért is fogok tudni most majd csak ritkábban jönni, de azért igyekszem minden nap... :lol: Veled mizu? remélem nyugi van!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kismamik! ahogy nézem hamarosan beindul a babaeső...már tényleg csak hetek kérdése... de jó!!! :lol: :lol: :lol: :lol: én már nagyon várom, és annyira kíváncsi vagyok a babákra... :lol: :lol: :lol: :lol:

Megjött ma az AFP eredményem, és 0,81 MoM lett... igazából nem nagyon tudom, hogy ez most jó vagy rossz-e, de azt mondták, hogy ha nem jó az eredmény, akkor hívnak... de nem hívtak, levélben küldték... ez csak jót jelenthet...nem?

Kép
gtunde75

Tünde, az jó eredmény!!!!!!!!!!!! Gratulálok hozzá! Nekem is tetszett Julcsi írása :lol:

Kép
Kép
onlány

tünde!
ez tökéletes eredmény! :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

kírus nem is volt egész nap :o

remélem, vele is minden OK...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Zsu
Ma végre eljutottam a fogászatra. Már kedden is próbálkoztam, de csőtörés volt a rendelőben így nem jártam sikerrel. Le kellett égetni az ínyemet, mert ránőtt a fogamra, így most gyógyul, de gondolt egyet a doktornő, ha már elérzéstelenít akkor hátul volt egy fogam ami sajna tönkre ment, és közölte velem ,hogy akkor ő azt kihúzza. Hát egy perc alatt levert a víz, de örülök, hogy túl vagyok rajta.

Nekem is nagyon tetszik a görbéd, de nem mondok semmit. :)

Tünde
Gratulálok a jó eredményhez! :)

Hát igen, Kírus kezdi a sort, aztán talán Joli jön, nekem még szerencsére van egy kis időm. :)

Kitti
Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültetek a pároddal munka téren. Van valami más kilátásban?

Kép
Kép
susytunder

[quote="susytunder"][ írta:susytunderb]Zsu
Ma végre eljutottam a fogászatra. Már kedden is próbálkoztam, de csőtörés volt a rendelőben így nem jártam sikerrel. Le kellett égetni az ínyemet, mert ránőtt a fogamra

jesszus! én ilyenről még csak nem is hallottam!!! :shock:

Kép
gtunde75

susy!
hogy van a fogad helye?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?