Új privát üzeneted érkezett!

Luci!
Nálam nem szokta megérni a másnapot.

Képzeljétek, nagy nyugodtan írogatok, egyszer csak egy nagy robbanás, szétdurrant a TV-nk. Iszonyatosan nagyot szólt. Most már röhögünk a férjemmel, de először nagyon megijedtünk. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Úristen!
És jól vagytok? Mi történt? Még képcsöves volt?
Gondolom ugrottatok egy nagyot a durranásra!
Most, hogy fogja nézni a párod a meccset?

rodina74
 
 


Ugye, van még másik tv-tek?

rodina74
 
 

 
 

Bikfy! Ez tényleg durva! :shock:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Nyugi Csajok, vaaaaaaaaaan másik, mint a régi cirkuszos produkcióban.

Már meg is néztem a sorozatunkat a hálószobain.

Rodi, nálunk api nem néz focit , inkább én vagyok a sportrajongó. :D

KépKépKép
bikfy
 
 


Pont, mint nálunk! Én is sportrajongó vagyok, és apa csak azóta nézi a sport műsorokat, amióta együtt vagyunk!

rodina74
 
 


Jó éjszakát Mindenkinek!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Merre vagytok Csajszikák? Jó reggelt kívánok Mindenkinek! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Én most keltem fel, és mindjárt eszem a tojáskrémből! Alig várom már!

Ki hogy van ma reggel?

rodina74
 
 


Végülis megcsináltad?

Jó étvágyat hozzá! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Én ma megint csavargósra fogom a délelőttöt. 11-re megyek tanítani, aztán este leszek. Mindenkinek puszi: Bikfy :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok,

Bikfy,

nagyon sajnálom a rosszullétet :cry: Azt megkérdezhetem, hogy mi az a hipo? Gondolom nem a ruhafehérítésről írtál :oops:
Tegnap este annyi időm volt, hogy futólag beleolvassak a topicba, hát a tojáskrém recept után egész éjjel csorgott a nyálam, ma én is csinálok ez 100% :lol:
A tv-tekkel mi lett, hogy szétdurrant? Gondolom rendesen megijedtetek...

Beze,

jó utat nektek! Nyáron mi is ALsópáhokra akartunk menni nyaralni, de ott már szeptemberig nem volt üres hely, úgyhogy Kehidakustányba mentünk, az is bababarát 4*-os, hátsón szó szerint ki volt nyalva (apartmanban cumisüvegmelegítő, pelenkázó, kiságy, ágynemű a babának...), nagyon jól éreztük magunkat.
Idén ha Dávidka betölti a 3 hónapot azért egy alsópáhoki hétvégét bevállalunk vele...

Babicsek,

micsoda hírek! :lol: Hurrá kezdés!!!!!
Én Gonal F-et szurtím a lombikkor amikor Danika megfogant :wink:

Kiki,

sajnálom az esést nagyon, elképzelni is szörnyű... Remélem hamar meggyógyulnak a kék foltjaid, örülök, hogy a térdednek nem lett komolyabb baja.
És ti is mindjárt kezdtek! Babaeső beindult :lol:

Lucuzs, Rodina kismamikat

puszilom

Köszönjük a Danci szorításokat, egyenlőre még nincs jobban, az éjjel lázcsillapítóval is 38,5-re ment "le" a láza... Hűtőfürdőztük, hajnal 3-ig virrasztottam mellette, most mélyen alszik, remélem láztalan. És én nem vagyok fáradt, amikor az ember gyereke beteg nem tudom honnan jön az erő, de ott van.
Ma reggel már számláztam, mostam, teregettem, rendbe tettem a konyhát, ééééééééééééééééééééééééééééééééésssssss,

mindjárt nekiállok megfőzni a tojásokat a tojáskrémhez :lol: :wink:

Ja, és a terheléses cukor vérvételre így nem mentem ma, ha Danci holnapra jobban lesz akkor megyek, az zavar, hogy 7-10-ig ott kell ülni... :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Hú Bikfy,
ez a halkrém recept istenien hangzik! Meg fogom csinálni még a héten.
Szerintem teszek bele egy kis kukoricát is... 8)

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Bikfy!
Megcsináltam a tojáskrémet és már be is pofáztam belőle! Isteni lett! Azt hiszem apának is nagyon fog ízleni! Köszike a receptet!

Monic!
Majd írd meg, hogy lement-e Danika láza! Hát igen, az anyai szeretet mindenhez erőt ad! Reméljük hamar átesik ezen a betegségen Danika! És hogy te milyen szorgalmas vagy! Hihetetlen!

rodina74
 
 


Hello lányok!!

Bocsi de nincs időm jönni Darinkát nem tudom lerakni egy percre sem most meg még nyűgi is jönnek a felső fogai.

Danikának mihamarabbi jobbulást

Lányok amint tudok jövök és elolvasok mindent.
Ma még temetésre is kell mennem.

Az egyik barátunknál rákot diagnosztizáltak(29 éves)
Úgy hogy kész vagyok.
Darinka éjjel is kel és nem hajlandó vissza aludni.

Amint tudok jövök továbbra is drukkolok mindenkinek!

Puszi sziasztok

Kép Pizsiben :)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Lányok!
Köszi szépen a drukkokat. Még szinte el se hiszem, hogy jön a lombik... :)

Babicsek!
Eddig én sem Gonal F-et használtam, de most azt is fogok. Te használtál már ilyet korábban? Vicces volt, mikor tegnap a doki tollbamondta, hogy hogyan kell használni... Egy kicsit az iskolában éreztem magam... :P
Megértem, hogy hiszel a sikerben, úgy is kell! Minden rendben lesz! :)

Bikfy!
Köszi szépen. Én nem érzem nehezebbnek a helyzetem a tietekénél. Szerintem mindenkinek a magáét kell elfogadni, és nagyon nehéz lehet, ha nem derül ki semmi ok, mégsem jön össze a baba, vagy ha több baj is van, és hosszú időbe telik, míg a helyzet javul annyira, hogy megnőjön az esély. Aranyos vagy, de szerintem itt a fórumon mindenki hős és mindenki megvívja a maga csatáit! :) De abban igazad van, hogy valahogy fel sem merül bennem, hogy ne jöjjön össze. Bár lehet, ez sem lesz örökké így, de remélem, hogy hamarabb össszejön, mint hogy nagyon kétségbe esnék... :) (Azért az őszi inszem után eléggé elkeseredtem, de örülök, ha nem ez a kép él rólam... :))

Remélem, mára már a hasmenés is alábbhagyott, és teljesen meggyógyultál!

A Tv-t sajnálom, meg főleg, hogy így rátok ijesztett.

Monic!
De jó, hogy tudtál időt szakítani ránk, remélem Danika túl van a nehezén, és már nem lesz magas láza. Továbbra is gondolok rátok, hogy gyógyuljon meg mihamarabb. Érthető, hogy így kihagytad a vizsgálatokat.

Vius!
Édes ez a kislány! És milyen nagy már!
Sajnálom, hogy keveset tudsz jönni, és hogy Darinka nyűgös mostanában. Sajnálom, hogy több rossz dolog is történik a környezetetekben, remélem a barátotoknál még idejében észrevették a rákot és meg fog gyógyulni!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Bikfy: Mik történnek nálatok. :shock: Felrobbant a tévé? Gondolom hogy megijedtetek. Én biztos Ilyedtemben visítottam volna. Merre csavarogtál délelőtt?

Ma vettem egy dobozos Bakony tehéntúrót, úgyhogy remélem használ. :)

Kiki: Gonal F-et használtam szeptemberben és októberben is. Jaj ne is mond a használatot. Nekem most nem mondták el megint, de előtte fél órát tanulmányoztam mit is kell csinálni. Nekem a legkisebb adagot kell beadni. Meg írja hogy a buborékot hogy kell belőle eltüntetni, na nekem nem sikerült. Ott figyel benne egy jó nagy méretű. Nemtudom mit csináljak vele.

Nagy ma it a csend, mi van veletek?

Mindjárt megyek és beadom a másodikat, aztán kiváncsi vagyok eltűnik e.

Monic és a többiek akik használtatok ilyet: Amikor hátra kell húzni az adagolót akkor a tű végén rajta kell lennie a védőkupaknak? Mert én olyankor levettem róla. Lehet hogy akkor szívott be levegőt? Tök hülye vagyok ehhez.

Vius: Mekkora kék szemek! NAgyon édi!

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok,

délutánra Dancinak egy újfajta lázcsillapító sziprupnak köszönhetően lement a láza végre. Azért én sem vagyok ám annyira erős, délben már elbőgtem magam, hogy sehogy sem megy le a kisfiam láza 38 fok alá, aztán amikor délután megmértem és lement, visongtam örömömben mint egy kisgyerek :lol: Dancin jófej volt nagyon, nem igazán tudta miről van szó, de együtt örült velem :lol:

Ma olvastam, hogy azoknak a babáknak akik sokat vannak kézben vagy kendőben rákötve az anyára jobban fejlődik az immunrendszerük és az agyuk. Végre valami jót is olvastam, nem csak azt, hogy elrontom azzal a gyereket, hogy sokat van kézben :lol:

Vius,

Danika is ilyen volt, mindig velem akart lenni, de 6 hüs kora után elkezdett önállósodni és azóta képes akár egy egész délutánt is eljátszani egyedül. Úgyhogy kitartás :wink:
Barátotokat nagyon sajnálom, sok erőt kívánok neki, és bízom benne, hogy a fiatal szervezet könnyebben megküzd a rákkal.

Kiki,

ne félj a Gonal F-től, nekem sokkal egyszerűbbnek tűnt a beadása mint a decanak. Persze nem tudom milyen beadni, mivel nekem végig a férjem csinálta, én egyszer sem szúrtam meg magam :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Hol vagytok csajok? Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Itt vagyok, csak visszaolvastam, na meg divatbemutatót tartottam apinak.
2 olyan f@sz@ fölsőt vettem magamnak, huh. Nagyon szépséges vagyok benne. Mondjuk az ára is húzós volt, lelki furdim is van, de mindent bevallottam apusnak. :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bikfy 2010.03.17 20:57-kor.

KépKépKép
bikfy
 
 


Moncsim,
szupi, hogy lement Dani babának a láza. Szörnyű lehet a saját gyerekedet betegen látni.

Szóval te is ácsingóztál tojáskrémre? Remélem, mára meg is csináltad. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Vius!
De durva, 29 éves? Ismerem?

Babim!
Ja, TV akkorát szólt, majdnem betojtunk. De a kedvenc szomszédom TV szerelő, a lakásunk alatt, levittük hozzá a masinát és 1 óra múlva meggyógyulva vissza is kaptuk. Valami tápegység szállt szét, vagy mi.

Hol csavarogtam ma? Bevásárló körúton.
:lol: Holnap folytatom. Nagyon szép leszek, nem is ismertek majd rám. :lol:

Kiki!
Még mindig megvan a hányinger, hasmenés, bár már nem olyan durva és ha eszek, elmúlik. Lehet, mégis hypózok? Na mindegy, kibírható. Különben is, mindent vállalok, csak javuljak.

Moncsi!
Jut eszembe, hypózás: a Metforminnal mesterségesen lent tartják a cukrot és az inzulin érzékenységet állítják vissza. De ha valamilyen okból nagyon lemegy a cukor, vagyis hypózol, akkor nagyon rosszul leszel. Ez a gyógyszer mellékhatása. Hányás hasmenés, rosszullét, gyengeség, hirtelen leizzadás és ájulás. Ezt akarom elkerülni. Fontos a 3 óránkénti evés, meg hogy nagyjából azonos szinten legyen a vércukrod. A nagy kilengések nem jók.

Ez 10 emberből 9-nél jelentkezik, eddig én meg sem éreztem a gyógyszert. Mindig attól féltem, nekem nem hat a bogyó. De mostanában mintha nekem is ilyen rosszulléteim lennének. Nem vészes, de azért figyelgetem magam. Csak az a fura, hogy 1 évig semmi bajom nem volt, most jelentkezne? Igaz, dec. 24-én 3x-ra emeltem a gyógyszer dózisát. Háááát, majd meglátjuk.

KépKépKép
bikfy
 
 


Eclipse!
Még mindig olyan boldog melegség önti el a szívemet, mikor meglátlak és rágondolok, hogy kismama vagy. Még nekem is klassz érzés. Mikor raksz gyönyörű vonalzót?

Halkrémet én is kipróbálom egyik nap. Csináltam már, de komolyan mondom, nem tudom mit tettem bele. Csak arra emlékszem, hogy isteni volt. :wink:

Mikor mész legközelebb dokkerhez? Ha a pöcsfejhez mész, szólj, mert én is akarok menni. Tudod, megígérted, hogy elviszel. Ketten elintézzük a nyavalyást! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Lucuzs!
Jól vagy? Nagyon ritkán jössz. Néha azért adj életjelt! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Beze!
Jó pihenést! Hiányzol, várunk haza. :wink:

Lassan egymagamban megírok vagy 50 hozzászólást. Megérdemlem majd a laptetűt. :lol:

Merre vagytok? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Szia Bikfy! Köszi a hiányolást! :D Vagyok ám, csak csendben. :lol:
Semmi különös nincs velem, az eddigi fáradtság, hányinger, meg a dokikhoz rohangálás. Teljesen kisimult és nyugodt vagyok. :lol:

Monic! Nekünk a Nurofen lázcsillapító-szirup vállt be leginkább!

Mindenkinek mennek ám a drukkjaim! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Luci!
Szijja, jajj, de jó, hogy itt vagy. :lol: :lol:

Nekem ennyi is elég. Csak jelentkezz, hogy jól vagy. Amúgy megértettem, miért jössz kevesebbet. Sajnálom, de értem. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,

a kedvedért bemásolom a kismamis topikból hogy mit írtam, mert más is kérdezte a vonit meg az híresztelést. Senkit ne botránkoztasson meg, csak őszintén leírom a szitut.

"Nem, teljes infó zárlat van nemcsak hogy a 12. hétig, hanem a 14.-ig. Ennek több oka van.
Párom elvált, és előző házasságából nem született gyerek. Az első terhességét a felesége elvetette, mert még nem érezte késznek magát, hiába volt 32 éves és minden háttérrel... no komment. Majd 35 éves kora után jött a para meg pánik, és még 2-szer teherbeesett, de mindkétszer elvetélt, másodjára a 12. héten. Ennek ellenére nem volt hajlandó kivizsgáltatnia magát, még a szövettani vizsgálatot sem végezték el a kaparás után, pedig az alap. Persze akkor már az egész rokonság tudott a terhességről...
Plusz: nem vagyok beszélő viszonyban anyóssal. És nem adok neki pofázásra lehetőséget. Mert ha elmenne a baba, akkor rám fogná, hogy miattam van, én nem vigyáztam eléggé magamra. És akkor megütném, annyi szent...
Így nem készül voni sem, pedig 8+2-n vagyunk már...
Saját szüleimtől 300km-re élek, és csak évente 1-2-szer megyünk arra, bár jóban vagyunk. Így csak április 30-ra, anyukám 56. születésnapjára mennénk le, amikor már 15. hetes lennénk, és garantáltan látszódna. Akkor vinnénk fotókat, ajándékba, és személyesen mondanánk meg, nem telefonon vagy e-mailben."

Viseld egészséggel az új motyókat, legyél csinos és szép! :D

Doki: most 8+2-n vagyok, 10. hét legelején megyek a védőnőhöz, kiváltani a kiskönyvet, a rákövetkező napon vérvétel+vizeletre, és április 6-án, 11. héten vissza az sztkba, már a külön terhesrendelésre. Mivel az hétfő délelőtt van, nem a múltkori bunkó lesz ott, így nem parázok.
Ha addig véletlenül összejönne 6000Ft feleslegesen, ami nem fog, akkor még fognám apát és visszamennénk a 4D-s UH rendelőbe babanézőbe, de erre most sajnos nem látok esélyt.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Szia Eclipse!

Köszönöm az őszinteségedet, innentől kezdve megértem a dolgot. Ha egyszer lesz erőm, megírom az én történetemet is, de talán már jobb is, ha nem idegesítem magam vele.
Anyudék viszont biztosan nagyon fognak majd örülni ennek a kis csöppségnek.

Mindig megdöbbenek, hogy mennyire rohan az idő. Már 8+2? Anyám!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Vius!
Nagyon sajnálom a barátotokat! 29 évesen ilyen betegséggel küzdeni, hát minden erejére szüksége lesz.
Volt nekem korábban egy barátnőm, ő kb. 26-27 évesen kapott méhrákot - még nagyon régen írtam róla -, sajnos el kellett távolítania a méhét és a petefészkeket is. Sajnos, ő már sosem lesz anyuka! De a lényeg, hogy most jól van, legyőzte a rákot, és teljesen úgy él, mint bárki más! Szóval sok erőt kívánok a barátotoknak, és nagyon sok támogatást is kívánok neki!

Darinka nagyon gyönyörű kislány! Olyan aranyos pofija van!

Én sosem használtam gonalt, de a levegő buborékokat – ha jól tudom – nem szabad benne hagyni, mert veszélyes lehet! Én a sima fecskendőből mindig úgy távolítottam el, hogy a tűvel felfelé tartottam a fecskendőt és megpöcköltem az ujjammal a fecskendőt. Addig csináltam, amíg a tetejébe nem ment az összes levegő, majd szép lassan kinyomtam belőle a levegőt, míg egy picit ki nem fröccsent az anyag. Nem tudom, hogy a gonal is így működik-e.

Bikfyke!
Meggyógyultál már? Hogy állsz a pé-ddel? Nagyon szurkolok!
Apának hogy tetszett a divatbemutató? Remélem nagyon!
Örülök, hogy megcsinálták a tv-t, remélem máskor nem ijeszt rátok!

Monic!
Örülök, hogy délutánra Danika már jobban lett! El tudom képzelni, hogy mennyire aggódhat ilyenkor egy anya!

Babicsek!
Sikerült beadni a szurit? Sikerült eltűntetni a levegő buborékokat!

Lucuzs!
Mi van veled? Hogy vagy? A has feszülésen kívül meg van még a hányinger?
Jól tudsz aludni? Az orvosi leleteid rendben voltak?
Olyan ritkán jössz, hogy már nem vagyok benne biztos, de nem holnap mész szív kukucsra? Minden rendben lesz, és mindenképpen el kell majd mesélned, hogy milyen érzés volt hallani a kicsike szívverését! Drukkolok!

Eclipse!
Már 8+2! Hogy rohan az idő! Hát a ti történetetek sem semmi! Megértem, hogy óvatos vagy! Mi sem akarunk szólni a 12. hétig, bár kicsit izgulok, mert az utrótól már most látszik rajtam. Majd valami jó bő cuccokat veszek fel, ha megyek a szülőkhöz! Meglátod minden olyan gyönyörű lesz, ahogy elképzeled!

Emlékszem Dita mesélte mindig, hogy az utrótól már 2-3 hónapos terhesen úgy nézett ki, mint aki már legalább a felénél jár! Hát lehet, hogy én is így járok!

rodina74
 
 


Sziasztok Lányok!
Hétvégén megyünk szüleimhez, így lehet nem nagyon tudok majd jönni.

Babicsek!
Én is folyton túrót, meg joghurtot szoktam enni ilyenkor, remélem segít.
Próbáltad, hogy a buborékok összegyüljenek a tű felőli oldalon, és ugyanúgy tartva légteleníteni? Hát, arra én sem emlékszem, hogy előszőr a tűt teszem rá, vagy először kihúzom a végét a megfelelő mennyiséghez, ezt nem írja a papírja? Esetleg egy gyógyszertárban meg tudják mondani, hogy hogyan kell. De szerintem akkor csak a végét állítod, levegő nem mehet be a fecskendő részbe.

Monic!
Sajnálom, hogy ilyen makacs láza lett Dancinak, remélem ma már tényleg jobban van. Megértem, hogy visongtál, mikor sikerült, aranyos lehetett DAnika, ahogy veled örült! :)
Én eddig Fostimont meg Merionalt adtam be magamnak, de ott meg játszani kellett a kis tű, nagy tű, feloldom, kiszívom... stb.-vel, annál remélem egyszerűbb lesz. :) Első alkalommal én is odahívtam a férjem, hogy nézze, hogy mindent jól csinálok-e, de annyira izgult, meg szinte rosszul volt, hogy többet nem kellett a közelben sem lennie... :lol:

Bikfy!
Örülök, hogy találtál szép felsőket! Jó téged vidámnak "látni"! :) Nem mutatod meg nekünk is?
Szuper, hogy a TV meggyógyult.
Akkor azt gyanítod, hogy nem összeszedtél valamit, hanem téged is elért a gyógyszer mellékhatása? Ha jól sejtem, akkor ennek örülünk is, meg nem is... :) (Pont karácsonykor álltál át nagyobb adagra? Gondolom, ez nem véletlen...)

Beze!
Gondolok rád én is sokat, biztosan sikerül jól kikapcsolódni!

Lucuzs!
Tényleg holnap mégy vizsgálatra? Jaj, nagyon várunk vissza a hírekkel, meg lehet, hogy fotót is kapsz? Jaj, de jó! Legyen már péntek!! :)

Eclipse!
Köszi, hogy leírtad a helyzeteteket. Megértem, hogy nem mondod el a jó hírt olyan sokáig. Akkor vonalzót is majd csak akkor várunk tőled! :)

Bikfy!
Szívesen elolvasnám a te történeted is, remélem szánsz rá valamikor időt. Bár ha felidegesít, akkor inkább ne tedd!

Rodi kismami!
Te hogy vagy? Az utro most is álmosít még, gondolom! Meg persze most már a baba is! :)
Megkérdezhetem, hogy te hogyan vagy az inszem után táppénzen, mármint hogy lehet ezt elintézni? Vinni kell a háziorvoshoz igazolást a meddőségi központból? Én eddig sosem maradtam otthon, de a lombiknál már szeretnék otthon lenni pár napot.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Lányok!

Tegnap elvittük a kutyánkat veszettség elleni oltásra. Hát, amennyire be tud pánikolni szegénykém, hihetetlen. Mikor megérkezünk a rendelőhöz, a sok szag teljesen leköti, teljesen addig, míg be nem megyünk a rendelőbe. Na ott aztán fülét, farkát behúzza (az utóbbit teljesen a hasa alá), bújuk hozzánk, mászik az ölünkbe, és simán lehátrál az asztalról, ha nem tartom vissza... Pedig azt a kis oltást szerintem alig érzi, meg se rezzen. Nem tudom, mitől fél ennyire. Mikor letesszük az asztalról, akkor megint békésen körbeszaglászik, kaját keresve (ha találna, meg is enné :)) Aztán mikor végre kimegyünk az épületből, nagyon feldobott hangulatban van (jaj, de jó, ezt is túléltük, vagy vmi ilyesmi).

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok! Vagyok végre! :lol: Most értünk haza. Egész nap a városban voltunk Bogival. Délelőtt EEG vizsgálatra mentem a kórházba, Bogi meg anyáéknál volt addig, aztán pikk-pakk végeztem, elmentem érte, aztán ott ragadtunk. Csodaszép idő van és meleg! Udvaroztunk, duláltunk, lazultam. :lol: Közben befutott a nővérem is a 3 hónapos fiával, úgyhogy jó kis banda gyűlt össze. :lol:

Igen, holnap Tapolca! Szívhang miatt megyünk, érzem, hogy minden rendben is lesz!!! :D
Most amúgy nagyon kiegyensúlyozott vagyok, pozitív és boldog. :D

Ja és tegnap nővérem adott egy pár terhesnadit, meg egy bandázst, ami mostani nadikat tartja. Azóta csak abban flangálok, mert tök kényelmes. :D

Tegnap cipő vásárolni voltunk a Boginak. Kinézett itt a babaneten egy deichmannos cipőt magának (itt jobb oldalon az a mozgó reklám). :lol: Úgyhogy elmentünk és megvettük, bár nem ugyanazt, de szerintem még szebb! :lol: Azt hittem 2-3 nap lesz mire találunk a lábára valamit, erre bementünk a boltba, levettük a polcról és próba után már fizettük is. :lol:

Este meg fülészhez visszük Bogit, mert egyszerűen nem bír meggyógyulni, néha fülfájdítás, dugult orr, köhögés, láz nélkül, és az antibiotikum sem tette rendbe. Szóval ma megmutatjuk, remélem kiderül végre mi a baja.

Puszi és ölelés mindenkinek!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Szia Lucuzs!

Örülök hogy jól telnek a napjaid és ilyen pozitív vagy!

Azt sajnálom, de nagyon, hogy holnap csak 2-ig leszek gép előtt, így nem fogom látni, mit írsz az UH után, ezért mindenképpen fel foglak hívni hogy megérdeklődjem mi volt, mert ugye hétfőig nem lehet kibírni! :D

Bogi viselje egészséggel a topánkát, és sima ügyet kívánok a fülészethez!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Lucuzs!
De jó, hogy ilyen jó kedved van! Rám is átragadt! :) A te hasad is kezd látszani az utrotól? ;)
Remélem kiderül valami Bogi fülével kapcsolatban és gyorsan meggyógyul!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Eclipse,

tény
leg rohan az idő :lol:
Nem semmi a történeted, az enyém olyan hosszú lenne, hogy leesnének az ujjaim a gépeléstől mire befejezem. De abban is van volt feleség meg sok negatív dolog...

Bikfy,

mostmár értem akkor, hogy mi is az a hipózás. Sajnálom, hogy rajtad is kijöttek a tünetek, de a pozitív oldala, hogy legalább tudod, hogy hat a gyógyszer. Csak azt nem tudom, hogy mostmár mindig így lesz, vagy egy idő után hozzászokik a szervezeted?

Kiki.

a Gonal nagyon egyszerű, beszúr, gomb megnyom, automatán belövi magát és ennyi :lol:
A mi kutyáink is besz@riak, már megismerik az állatorvos és a kutyakozmetikus házát ha megállunk előtte kocsival, és össze vissza bujkálnak, alig tudjuk őket kivenni.

Lucuzs,

nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan találtatok cipőt.
HOlnap már itt is az uh, természetesen minden rendben lesz.
Ebben a csodás időben mi is ki akartunk menni Dancival de úgy elaludtunk mindketten, hogy most ébredtünk fel, és mindjárt indulunk Szegedre...
Nálunk meg épp a Nurofen nem vált be, hanem a Panadol húzta le a lázat. Más a hatóanyaguk, Danikának úgy néz ki a szervezete a Panadoléra reagál jobban.

Én voltam ma terheléses cukor vv-en, holnapra meg is lesz az eredmény. Örülnék ha rendben lenne, Danikával úgy volt, de akkor nem is volt rajtam ennyi plussz kiló mint most.
Mivel ma már fél 7-kor a kórházban kellett lennem apa öltöztette fel Danikát, hát elég érdekesen
:lol: Pedig minden ruhadarabot sorbaraktam, hogy jól adja rá a gyerekre, erre hazajövök, Danci nagy boldogan jön elém, ruházata a következő:
rövidujjú body legalul (ez jó)
aztán egy pulóver
aztán harisnya
aztán minderre egy hosszú ujjú body (fogalmam sincs hogy tudta ráadni a pulóverre, csoda hogy nem fulladt meg a gyerek :lol: )
és végül egy kantáros nadrág,
bal lábán szandál, jobb lábán csak harisnya.

Azt hiszem apára nem lehet rábízni az ilyesmit...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic!
Remélem rendben lesz a terheléses cukor eredményed, nem lettél rosszul a cukros löttytől, vagy nem azt kell ilyenkor inni?
Ez az öltöztetés nagyon viccesen hangzik... :) Örülök, hogy Danika jobban van!

Lehet egyszer össze kéne ülnünk mikor mindenki ráér, és mesélőestet tarthatnánk, sztorizhatnánk magunkról... Látom, mindenkinek van mit mesélni! :lol:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Monic! Itt röhögök! Hát ez marhajó!!!! :lol: :lol: :lol:

Eclipse! Hívlak én szívesen, ha már megleszünk! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Hozok egy kis tavaszt a topikra! :lol:

Krókuszaim a napsütésben:

Kép

Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Monic. Neked is jó apid van. :lol: Az enyém is csinált ilyeneket. Marcit úgy tette be fürdeni mikor még csecsemő volt, hogy a zokni a láábán maradt. Rá volt bízva a fürdetés, mert nekem szalagavatóra kellett mennem. De nem árulta el először, csak megtaláltam a hót vizes gyerekzoknit a fürdőszobában. :lol:

Luczus: Aszta! De gyönyörűségesek! :shock:

Kép
babicsek
 
 


Ezek szerint tényleg tavasz van! Hurrrrráááá!
Ma annyira szép idő volt, hogy el is mentem szemöldököt szedetni.

Bikfy: Kiváncsi vagyok nagyon azokra a felsőkre!

A bubimat próbáltam tegnap eltüntetni, miután beadtam a szurit a tűt rajtahagytam és kocogtattam hogy felmenjen. Fel is ment és jól nyomtam be a fecskendő végét, de maradt benne így is.
NA mindegy ez van.

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, ma láttam Viust, ahogy sétáltatta Darinkát. Nem kiabáltam utánuk, na de legközelebb lerohanom. Pont játszón voltam a gyerekekkel.

Rodim!
Minden rendben, de a hasmenés ma reggel is jelentkezett és a hányinger meg jött délelőtt. Amint eszek elmúlik. Azt hiszem elkezdett hatni a Met. Annyira boldog vagyok és nagyon bizakodó.
Fölsők nagyon bejöttek apimnak, azt mondta, szép vagyok. Ennek örömére kufircoltunk is egy jót. Remélem nyerő lövés lesz, mert 13. cn-on vagyok, peteérés közelében gondolom. Bár most sem annyira érzem a petefészkeimet. Csak van peteérésem, na sebaj, majd kiderül úgyis lesz 21. napi hormonnézésem.
:wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kikim!
Igen, TV meggyógyult. Eldöntöttük, ha kell inkább nem eszünk, és veszünk egy újat, de az 1 TV-re rámegy a házasságunk. Kell a 2 TV. :lol:
Na jó. Nézd a fölsőm, itt forgok neked a számítógép előtt. Látod ugye? Mondtam, hogy szép.

Dec. 24 csak azért esett erre a választásom, mert féltem, ha nagyon behipózok, rosszul leszek, megijednének tőlem a gyerekek a suliban és ezt nem akartam. Karácsonykor meg ugye otthon voltam, nem kellett izgulnom ettől.

Gondolom lassan hat a gyógyszer, azért jönnek ezek a hülye rosszullétek. Persze ezek nem vészesek, de eddig ilyenek nem voltak.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!!!!

Bikfykém pont anyummal mondtuk is hogy biztos te vagy gondoltam még smst is írok aztán közben a barinőm írt.
Csak az a baj nem látok el olyan messzire szemüveg nélkül.

Lányok képzeljétek tápszerhiány van az egész országban.a harmadik gyógyszertárban kaptam.
Bosszantó mert a Darinka csak ezt eszi meg.
Kaptunk két injekciót elég jól bírta csak most nyűgös.
Igy megyek is.
Bikfy ha holnap jó idő lesz megen megyek arra!!!
Ha tudok jövök és olvasok
Sziasztok!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Babicsek!
Olyan bátor és ügyes vagy ezekkel a szurikkal. Fölsőmet megmutatom majd egy topictalin. Nem akartok valamikor a nyáron? :wink:

Luci!
Gyönyörűek a virágaid, jó hogy hoztad őket. Hajrá holnapi nap és hajrá Tapolca. :wink:

Moncsi!
Hahotázok a gyerek felöltöztetésén. Nagyon vicces. Jobban vagytok már?

KépKépKép
bikfy
 
 


Szia Viuska!

Én is akartam neked írni, de én olyan béna, lassú vagyok. Gondoltam, mire elküldöm az sms-t, ti már Pesten jártok.

Ha minden igaz, holnap is megyünk ki, bár ezzel, hogy kiszedték a játszóteret, nagyon szenvedünk. Nem tudnak mivel játszani szegénykéim.

Holnap, ha látlak, isten bizony, utánad szaladok. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kiki!
Én annyira imádom a kutyámat, majd megbolondulok érte. Nagyon tündéri. Úgy tudom sajnálni, mikor oltják. Pedig az én nagybátyám, aki a keresztapám is, állatorvos, így nálunk mindig ő intézi az ilyent, mégis borzasztó. Kis cukikám, mindig nagyon fél.

KépKépKép
bikfy
 
 


Babim!
Szemöldök szedés nem fáj? Én mikor menyasszony voltam, megcsináltattam, de azt hittem, betojok. Ráadásul valami ideget is birizgáltak ott, mert folyamatosan tüsszögtem. :lol: Azóta itthon intézem magamnak. Néha kicsit asszimmetrikus.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bikfy 2010.03.18 19:43-kor.

KépKépKép
bikfy
 
 


Gyertek már! Ki merre van? Nem jó így egyedül. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy: De nekem fáj. De összeszorítom a fogam és szenvedek. Mondjuk azt tudni kell, hogy nekem szinte sörény van a szemöldököm helyén, így pláne szar. De most hogy így belegondolok, lehet hogy rosszabb mint egy nőgyógyászati vizsgálat. :oops: :lol: :lol: :lol: Oda többször járok, mint szemöldökszedésre. :lol: :lol: :lol:

Kép
babicsek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: