Angelita igen sikerült venni ilyet:
http://babaszafari.hu/spd/unas_799805/E ... _babakocsi
mint Sissiék, csak piros-szürke szinben választottunk. És ahogy Sissi is írta nagyon jóóóóóóóóóóó, és nagyon jól tettem, hogy megnéztem, mert a másik amit néztem nagy sz@r volt!
Az volt a neten, h vízsszintesig dönthető, hát nem, éppen hogy csak picit hátrabillent a támla
És bele tettem Zorát és pont, hogy belefért
Anna azért vettük a bbkocsit, mert bergon bbkocsink van amit kaptunk újonan. De összecsukva a skoda kombi hátuljába ha beteszem már más nem fér el. Amúgy nagyon szeretem, és használni is fogom még szerintem.
Ádibaba vettem uv szűrős napernyőt is hozzá, köszi
Orew éljen a meló
Angelita én is ma gondolkodtam a sinlacon, h azt használom majd sűrítésre, a dokim adott is egy papírt receptekkel, csak hogy most átrendeztük a lakást nem találom, de folyamatosan keresem
Még tegnap lemaradt, hogy Zora megkapta a rotát, és ez valami más volt, mert a rotát kitudták volna mutatni. Azt mondták a torokfájás, fűlfájás tetézett így szegénykémnél.
Most a városban meg egy csomó ismerősömnek az iskolás gyerek (általános 1-2. osztály) bárány, meg rózsahimlősök
Dbea gyönyörű helyen voltatok, jobban vagy már?
Zora azt hittem sohasemnem alszik el ma fél 7 óta fennt volt, 4. altatásra sikerült letennem, és annyira boldog vagyok, mert ma megette a szilva-alma üvegest, és nem volt benne banán (negyed üveget evet meg).
Bori utólag is nagyon köszi a mellel kapcsolatos tanácsot. 2 napig tartott, Zora kiszívta, persze melegvízzel megmasszíroztam elötte úgy hogy potyogtak a könnyeim.
Milyen az a pohár amiről írtál?
Anna gratulálok a fogacskákhoz. Zora új szokása, hogy amikor eszik szembefúj a kajával, és telibe röhög utánna.Minden tiszta kaja, de legjobban az én arcom
Linácska lassan ledoktorálhatsz
Az összes baba csodálatos, és bim-bam egyáltalán nem látom vékonynak Csillát.