Új privát üzeneted érkezett!

Lányok! Az gáz, ha én délután nem szúrok, csak mikor hazaérek 5 körül? Tudom, hogy fel kellene hívni az intézetet, de elment a reggel történtek után a kedvem :? Na jó, azért telefonálok :) Mert nekem már úgyis mindegy :D
Ja és hétfőtől 2 naponta UH!
Tudjátok véletlenül, hogy mennyibe kerül a Puregon?
sonjus

No vettem a bátorságot és telefonáltam :) Zsuzsa vette fel és annyira kedves volt, mondta, hogy nyugodjak meg, semmi gond nincsen és rendben lesz minden :)
Az sem gond, ha 5-kor szúrok! Elértem a gyógyszertárat is és 9.989.- az ára/doboz.
Nekem 3 doboz van felírva + 3 doboz Decapeptyl és még a többiek :shock: Jujj ez fájni fog a pénztárcámnak!
sonjus

Sonjus! Szerintem ezt mindenki átélte már. Én olyan gyakran érzem hülyének magam ott a rendelőben. Olyankor arra gondolok, hogy mindegy milyen a vélemény- nekik sokminden természetes, ami nekem nem. És azért azt nem hiszem, hogy messzemenő következtetéseket vonnának le a pillanatnyi viselkedésünkből, zavarunkból.
Ibolya a múltkor engem telefonban dorongolt le, hogy -Nem örülök, hogy ez a munkája, eléggé esélytelen...Mondtam, hogy ez van, ezen nem tudok változtatni. Aztán végül mégiscsak úgy tettem le a telefont, hogy azt mondta: -Lesz babája!
Bennem az ilyen megjegyzések miatt vannak fenntartások.Nem annyira tesznek jót az idegeimnek.
És még az is lehet, hogy félreértett téged, és azt gondolta, hogy ő nem volt világos.
Tedd túl magad rajta és csak a célt lásd!!!! Én veled vagyok, és annyira annyira annyira érzem, hogy neked most sikerülni fog.
Kitartás!
Aztán majd megyek hozzád babázni, jó?!!
:D :D
rili

Egyébként akkor kb mennyi a lombik gyógyszerköltsége? És időben? Hány nap szabadsággal kell számolni???
rili

Sziasztok!

Sonjus,
szuper, akkor ma már szúrod te is a puregont :lol: Pont el fogjuk kerülni egymást, mert remélem nekem hétfőn meglesz a leszívás. De ez majd holnap kiderül. Minden esetre már érzem a petefészkeimet... Nem gáz, ha én így még elmegyek ma evezni? :roll:
Ja, és hát a laptető...egyértelmű, hogy pozitívat fogsz tesztelni:-)

i.kata

Rili!
Már túltettem magam a reggelin :) szerintem csak nagyon izgultam és nem voltam biztos benne, hogy mindent meg tudok jegyezni :) Annyira szeretnék mindent jól csinálni :)
Felhívtam őket nemrég, Sipos doki mondta, hogy tökéletes a vv eredménye, mehet a fél Deca. Megkérdeztem, hogy a Deca-t meddig fogom szúrni, mire az volt a válasz, hogy addig amíg mondjuk!
Ok, de szerintetek? Ha kiváltok 3 dobozt, és 1 szuri 2 nap, akkor több mint 40 napra elegendő szurim lesz Deca-ból! Kell ennyi????? Mert ez most nagyon sokba kerül, így nem tudom lehet-e egyáltalán kevesebbet kiváltani!
Hogy mennyi lesz anyagilag a vége, nem tudom, amit már látok, hogy magasabb lesz az összeg, mint a kolléganőmnek, aki más szurikat kapott! :? Már kiváltottam 2 doboz Deca-t korábban, az volt 23.042.-, most a Puragon kb 30 e és ehhez jönne 3 doboz Deca :shock: + egyéb apró bogyók :) Kolléganőméknek 100 körül volt.
Időben úgy gondolom, a punkció 1 nap szabi, ET után pedig min. 1 hét pihi otthon.
Nagyon kedves tőled, hogy ennyire biztos vagy az én sikeremben, de a sajátotokban is kellene ám :wink:
Jöhettek majd babázni megígérem! Csak már ott tartanánk :)
Juj, tele van velem a b.net, eldugultam :lol:
sonjus

Kata!
Amennyiben jól esik az evezés, akkor menj, de ne erőltesd túl magad légyszi!
Drukk hétfőre +++ Szerintem én egy héttel leszek utánad!
Nekem jó az is, ha majd pocakosan futunk össze ;)
sonjus

Sonjus, olyan jó hogy mindent leírsz, és hogy én is kb mire számíthatok, ezt így látom.
nekem is felírták a puregont azt ki is váltottam 30e volt.
De mi az a deca? az is egy szúrni?
2 fajtát kell szúrni?

Kata nagyon szorítok érted!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beus84

Sonjus,
nem lehet, hogy csak 1 doboz van felírva Decából? Nincs a recepted hátulján egy hármas felírva kézzel? Mert ha felet kell szúrnod, és a mai napot is beleszámolom, akkor az bőven elég lenne hétfőig. Nézd meg, nehogy kiválts 3 dobozzal!!! A laszívásig szúrod max. a decát.
Ha látsz számot a recept hátulján, akkor érdemes visszamenned oda az Albatrosz patikába az intézethez, mert ott megbontják a dobozokat, de máshol sajnos nem.
Ja, és akkor pocakosan talizunk :wink: :lol:

Beus,
neked először csak egy féle lesz, és majd lesz 2-3 nap, amikor kétfélét fogsz szúrni. Ha lesz egy kicsit több időm, akkor írok részleteket.

i.kata

Lányok, én most egy kicsit elköszönök. :D Holnap reggel indulunk, és ha minden jól megy, 2 hét múlva szerdán estére érkezünk haza. De ezalatt is nagyon fogok drukkolni nektek, most különösen Katának és Sonjusnak, a célegyenesben! :D A jó hírekre pedig már újra itthon leszek! :wink:
Mindenkit puszilok! 8)
hbzs

Hbzs,
jó utat, és érezzétek jól magatokat! Aztán élvezd a napsütést helyettünk is :wink: Puszi

i.kata

Hbzs! Jó utat nektek és kellemes pihenést!

Beus! a Deca az Decapeptyl :) Néha elgondolkodom milyen rossz, hogy rövidítünk, mert nem mindig érthető, de hát lusta vagyok, nincs mese :D Mivel nekem long protokoll van, így a Decpeptyl-t már szurkálom az előző ciklus 21. napjától, tegnaptól pedig ebből már csak fél kell, plussz hozzá jött a Puregon.

Kata! Megkérdeztem a patikában, és nem kell kiváltanom mind a hármat, mert teljes áron van. Ha támogatott lenne, akkor ki kellene váltani mindet, ami a recepten van! Ki érti ezt :shock:
Egyébként nincs felírva a receptre más (No.: Tres (III) ), se az elejére, se a hátára szóval kiváltok 1 dobozt, aztán meglátjuk! :) Lehet, hogy az intézetben elírták!?
Imádom ezt a Puregon "tollat" :) vékony a tű, nem is éreztem semmit :) Várom a híreket rólad!!! :)
sonjus

Sonjus,
ügyesen elintézted a szurikat:-) Szerintem tuti elírták az intézetben, de hétfőn még rákérdezhetsz erre úgyis.
A Puregont én is szeretem, mert tényleg vékony a tűje, és könnyű beadni.

Nekem mostmár tuti, hogy hétfőn lesz a leszívás :lol: Valami olyasmit diskuráltak a dokik, hogy szép vastag a tüszők fala, elégedettnek tűntek, így én is elégedett vagyok. Ma 14 tüszőt számoltam össze, de a pontos szám úgyis hétfőn derül ki. Ma meg holnap szúrom az Orgalutrant (Beus, ez neked is lesz, ez hasonló, mint Sonjusnak a Deca), és még lehet 2x szúrom a Puregont, ez majd 1-kor kiderül a telefon után.

Ja, tegnap volt életem legdurvább edzése, végig azon izgultam, nehogy megrepedjenek a tüszőim :oops:

i.kata

Kata! Júúúúj de izgi máááár, akkor drukk drukk hétfőre!
14 tüsző :shock: szuper ügyes vagy és vigyáztál is rájuk ;)
mostmár ne erőltesd túl magad!
Ilyeneket is látnak, hogy szép vastag a tüszők fala! :shock:
Azt sem tudtam, hogy az jó, és hogy látják az Uh-n :lol:
Az Orgalutran-ról sem hallottam még! Ő mire jó? Repesztened nem kell? Vagy ez az Orgalutran az? Bocsi a sok kérdésért :oops:
sonjus

Sonjus,
na ebben a tüszö falas dologban nem vagyok biztos, de ilyesmit mondtak szerintem. Az orgalutran ugyanarra jó, mint a deca, meggátolja a tüszők idő előtti repedését (ha jól tudom).
Repesztenem holnap este 7-kor kell és hétfőn 6.45-re kell menni.

i.kata

Sziasztok lányok.

Sonjus kata ti vagytok most a világ szemei. Olyan jó hogy irtok mindent, nagyok meg lehet tőletek okosodni.

Kata már hamarosan itt van a hétfő, úristen hogy eltelt ez a 2 hét, hihetetlen.
hétfőn meglesz a punkció, aztán fellélegzel, és jöhetnek is a manók.
Remélem hogy plasztókat kapsz vissza .Kismama leszel, figyeld meg!!!!

Belluska őrangyalunk merre vagy??? HIÁNYZÓL!!!
beus84

Beus,
leírom neked, hogy az antagonistával mire számíthatsz, mi lesz a menete.
3. napon mész vérvételre. Ott majd megkapod a stimuláló gyógyszernek a receptjét, egy antibiotikum receptjét és Betadin kúp receptet. Elmondják, hogy majd hogyan kell szúrnod a szurit, és hogy a Betadin kúpot elkezdheted használni, ha elmúlt a menstruációd. Megmondják mikor kell legközelebb menned UH-ra. Uh-ra először a ciklusod 7-8. napján mész, de onnantól 2 naponta. Nem lesz az olyan sok, max. 3x kell menned. Az első UH-on megkapod az Orgalutran receptjét, ami elvileg arra kell, nehogy idő előtt megrepedjenek a tüszőid. Ennek elég húzós az ára, mert darabja 10.000 Ft. Nekem ebből most 3 kell. Minden UH alkalmával szólnak ha változik a gyógyszer adagod, szóval nem hagynak kétségek között. Amikor már biztosan látják mikor lesz a műtét, akkor elmondják melyik nap hány órára kell bemenned az intézetbe. Vinni kell majd hálóinget, papucsot, szerintem érdemes vinni zoknit is, és majd vinned kell Utrogestan golyókat. Ezt egészen a terhesség 12. hetéig fogod használni, tudod, ez az amit naponta 3x kell használni, kettőt alulról, egyet felülről :wink:
Szerintem nagyjából leírtam mire számíthatsz, de ha kimaradt valami ami érdekel, akkor szólj :lol: Nekem a gyógyszerek most is kb. 90.000-be kerültek. Ebben benne vannak a golyók is, amik a tesztelésig kihúzzák. Ja, amit kihagytam: tüszőrepesztés. Ehhez is lesz egy külön szuri, amit a műtét előtt 2 nappal kell beadni este 7-kor PONTOSAN. Pl. nekem hétfőn lesz a leszívás, és a repesztő szurit szombat este 7-kor kell beadnom. És a műtétre természetesen éhgyomorra kell menni, inni sem szabad már előző este éjféltől.

i.kata

Kata köszönöm, hogy leírtad:) most már így még jobban képbe vagyok.
Bárcsak már én is ott tartanák ahol te:)

Amúgy a tüszőket lehet érezni?
Nagyon fáj így az UH?
beus84

Beus,
én érzem ezt a sok tüszőt, ma an 2. napja, hogy érzem, hogy feszülnek a petefészkeim. Ha kevesebb van, azt van aki meg sem érzi. Az UH nem kellemes, de fájdalmasnak sem nevezném. Aztán lehet hogy már megszoktam...

Hol van mindenki????

i.kata

Olvaslak ám benneteket minden nap lánykák! :wink: Csak most nem voltam túl jó formában,de a rátok gondolás ez idő alatt is megtörtént. :P

Beus!
:oops:
Hamarosan te is kezdesz,meglátod elszalad az idő,nagyon szorítok érted!!!!!!
Én sosem éreztem a tüszőket annak idején,még a 22 petike leszívásnál sem!De mondjuk én szerencsés voltam,mert nekem a leszívás után sem fájt soha a hasam jelentősen.Az uh.-ra pedig nem emlékszem,hogy rossz lett volna!

Kata!
Szuperül növesztgeted a tüszőidet!Csak így tovább és óvatosan azzal az evezéssel!És tudod általában a leszívás alkalmával még több tüsző kerül elő,mint ahogy az uh.-on számolják! :wink: Tuti lesz most minden meglátod!A szép tavaszi idő pedig alakul Katám,amit megrendeltem neked! :wink:

Sonjus!
Örülök,hogy "szereted" a Puregon tollat és nem fáj a szúrás! :wink:
Érted is csuriban vagyok már nagyon!Kata már nagyon tudja,hogy amikor sokan vannak a beülti környékén teljes izgalomban vagyok itthon! :lol: :oops: :wink:

Szép hétvégét mindenkinek!

Katám olyan édes volt,muszáj megírjam!
Nem tudtam miért gubbaszt a szobájában,hát képzeljétek a kinder tojás(belső játéktartós tojás részén)ült,hogy ő kelti a tojásokat,mert ezt olvastuk délelőtt vele a mesekönyvben! :lol: :oops: Várta a kis csibéket! :P Majd megzabáltam!

phpBB: Kép
belluska

Sziasztok!

Én is vagyok mindig, de csak olvasok, mert annyira átszaladnak a napok rajtam... Így lekéstem Hbzs indulását, pedig nagyon gondoltam rá, hogy most aztán milyen klassz lesz neki :):):)

Kata, Sonjus, Beus! Nagyon mennek a drukkok felétek!!!

Kata, én rajtad mérem az időt, hogy csak kapkodom a fejem, hogy már leszívás. Hihetetlen!! Hiszen most kezdted a szurikat... Komolyan, annyira máshol jártam, hogy igazán nem fogtam az időt.

Sonjus, amikor először voltam az intézetben, én is csak kapkodtam a fejem. Van egy olyan elméletem, hogy Ibolya az újakkal eljátssza ezt a stílust, jól ráijeszt mindenkire, hogy jobban figyeljünk rá. Azt hisszük, hogy ez lehetetlen, de aztán mégis jobban vesszük az akadályokat. Engem is ledorongolt ám, és szó szerint minden szavamba belekötött, és olyan égve jöttem ki tőle, mert persze hangereje is volt - hogy tuti mindenki ezt hallgatta a váróban... Utána soha többet nem volt ilyen, sőt, nagyon kedves volt. Most meg már úgy érzem "profi" vagyok a témában - bár itt a topikban folyton írtok új dolgokat.

Beus, aranyos a történet :) Hehe - nincs vidéki nagymama, ahol a dolognak jobban utána lehetne járni? :)
babszi

Jó reggelt!

Belluska,
Kata történetén jót mosolyogtam:-) Tündéri lehetett, de az lett volna csak az igazi szám, ha tényleg kikelti :lol: :lol: Azt hiszem még ő maga is meglepődött volna.
Köszönöm ezt a szép időt! Tegnap még akartam is mondani az irodában, hog nekem köszönjék, mert nekem lett megrendelve :lol: :wink: Meg persze Sonjusnak és Beusnak is a nagy események miatt :lol:

Babszi,
azért szalad velm az idő, mert nekem "csak" antagonista protokollom van, ami a 3. napon kezdődik, nem pedig a 21-en, mint Sonjusnak. Ja és még csak a 12. napon leszek a leszíváskor.

Ma megyünk, beszerzünk egy relaxációs CD-t :lol:

i.kata

Sziasztok.

Kata már holnap itt az idő, meg lesz a punkció:)
Én is holnap megyek a Forgácsba, nem tudom most biztos nem tudunk találkozni:( én ugyanúgy 8 kor érek oda.Holnap dől el hogy kezdhetek-e vagy nem.

Szörnyű éjszakám volt, annyira fájt a hasam, görcsölt, hogy még ilyen soha az életbe nem volt.A fájdalomtól hánytam is az éjjel, és borogatni kellett hideg vizes ruhával, mert mindig az ájulás határán voltam.Úgy volt hogy bemegyek az ügyeletre.
Ezt biztos a ciszta csinálta. Most vagy kifakadt, vagy megtekeredett, nem tudom:(...
beus84

Beus,
sajnálom, hogy ilyen rosszul voltál az este. Remélem már elmúlt. Lehet érdemes lenne megemlíteni az intézetben, bár szerintem ha a ciszta miatt lett volna, akkor korábban is éreztél volna hasonlót.
Holnap tuti nem találkozunk, mert én akkor fent leszek az emeleten.

i.kata

Kata köszönöm a tanácsot, holnap megemlítem, de előbb meglátom mit mondanak az UH-n. Mikor téged műtenek, én már a vonathoz sétálok, és tiszta szívemből rád fogok gondolni!!!

SOK-SOK sikert neked!!!

Sonjus hogy vagy? Hogy állsz a szúrikkal?
beus84

Beus,
én 8-ra már túl leszek a műtéten:-)
6.45-re kell mennünk és a doki csak a műtétek után, 8 körül mennek le a vizsgálóba. Úgyhogy én 8-kor elvileg aludni fogok.
Amúgy olyan műtéti napon, amikor sok punkció van, akkor 6.15-re kell menni.

i.kata

Katám!
Már tegnap este akartam írni,de nem volt internetünk! :(
Nagyon sokat gondoltam rád ma reggel és remélem minden rendben ment és nagyon szép petikéket sikerült leszívniuk!
Majd gyere a hírekkel,nagyon várlak! :P

Drága Beus!
Remélem fantasztikus hírekkel jössz és kaptál szabad utat a kezdésre!Nagyon sokat imádkozom érted!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED ÉS MILLIÓ ÖLELÉS!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P
Kép

Mindenkit puszilok!

Ladiva!
Te mikor kezdesz?Lehet,hogy aztán hirtelen egy pozitív teszttel lepsz majd meg bennünket! :wink:

belluska

Sziasztok!

Mar itthon is vagyunk. En voltam az 1. es 15 petiket szivtak le. Bocsi az ekezetek miatt, de telefonrol irok es ezen nincsenek ekezetek.

Belluska,
koszi, hogy gondoltal ram, nagyon jol esik.

Beus,
NAGYON BOLDOG NEVNAPOT! Remelem kezdhetsz!

Sonjus,
neked mi vol ma uh-on?

i.kata

Hahó lányok!

Beus! Boldog névnapot kívánok! Sajnálom, hogy rosszul lettél, gyere, mesélj, mi volt!?

Belluska! Édes lehetett a kislány :D

Babszi! Végül is jól jött, hogy Ibolya ilyen volt, mert elsőre sikerült a szuri :wink: Nagyon igyekeztem, nehogy fel kelljen hívnom őket :D

Lehet, hogy Beus-sal találkoztam a váróban :), csak nem tudtam róla, mert nagyon sokan voltak, hiába értem oda fél 8-ra, már voltak előttem heten, és fél 10-kor jöttem el :( Katát is láthattam? No mindegy! :)
Mindkét oldalon felsorolt kb 5-5 db tüszőt, a méretek kb 5-6-7-8 mm (vagy valami ilyesmi, én nem tudtam követni, annyira gyors volt :) ) a méh nyálkahártyám 9 mm. Nem tudtam meg többet, mint hogy minden marad ugyan úgy mint eddig és szerdán megyek újra. Szerintetek ezek jó számok? Én hol érzem, hol nem, hogy odabent történik valami :)

Mindenkinek minden jót mára (is) :)
sonjus

Juj, Kata, nem is gratuláltam a 15 petihez, ez nagyon szép szám!
Mikor kell telefonálnod?
sonjus

Sonjus,
szerintem egy hét múlva lesz a leszívásod. A 9 mm nyálkahártya szuper!!! Nekem a 9. napon volt 9-es.
Én kb. 10-kor jöttem le az emeletről, észrevettél volna szerintem. Próbáltam keresni az ismerős arcokat, de Beust sem láttam.
Holnap 10-kor kell telefonálni.

i.kata

Kata!
én fél 10 körül eljöttem, ha iwiw-en megnéztem volna mindenkit előre, akkor sem hiszem, hogy felismertem volna mondjuk Beus-t, mert ilyenkor szerintem, csak találgat az ember és nem is volt rajtam a szemüvegem :lol:

Egyébként képzeljétek, míg vártunk (sokan voltak, így a Tanár úr beengedett az irodájába) 3 telefonból 2 pozitív tesztes volt :D és annyira aranyosak voltak, mert mindenki annyira örült :)
sonjus

Sziasztok lányok:)

Először is köszönöm a névnapi köszöntőket.

Belluska az imáid meghallgatásra találtak, mert KEZDHETEK. A lelkem szárnyalt haza felé, madarat lehetett volna velem fogatni, és még ilyen boldog utam nem volt talán az elmúlt 3 évben. Ibolya gyémánt volt együtt adtuk be nekem az első szúrimat, annyira boldog vagyok...

Sonjus te is ott voltál????? Én is ... Rózsaszín felsőbe, meg sötét farmarba. Te hol ültél ,mibe voltál?? Iwiw-en ismerősek vagyunk???

Kata én kb 10 kor mentem be a dokihoz és 15 percet voltam bent.
Pont elkerültük egymást:( Pedig kaptál volna nagy ölelést:)
Gratulálok a 15 petikéhez nagyon ügyi vagy!!!!!

Puszi mindenkinek!!!!!
beus84

Beus! SZUPEEEEEEEER!!!!
Egy ideig a Tanár úr irodájában csücsültem, mert nem volt hely, aztán ott ragadtam, majd kijöttem és leültem a rendelő és a konyha közti fotelbe. Lehet, hogy mellettem ültél? Mintha rémlene egy rózsaszín felső :? :lol:
Mindegy is, a lényeg, hogy kezdesz :)

Belluska! szabad megkérdezni, mi a gond? Azt írtad nem vagy jó formában? :( Tavaszi fáradság?
sonjus

Beus,
GRATULÁLOK! Nem csodálom, hogy boldog voltál útközben :lol: Tényleg pont elkerültük akkor egymást, mert én kb. 10.05-kor jöttem le, de téged tuti kiszúrtalak volna a váróban, bár nagyon kómás voltam, mert éjjel alig aludtam az izgalomtól.

Sonjus,
az ilyen telefonokat én is csípem, amikor jönnek a jóhírek. A múltkor egy olyat hallottam, hogy az átjárhatósági után lett valaki spontán terhes :lol: Az olyan szuper lehet :lol:

Csajok, Ti még pénteken lehet taliztok. Vagy Beus, neked mikor kell menned UH-ra?

i.kata

Kata el is hiszem, hogy izgultál:)
De minden szuperül ment.

Sonjus bejelöltelek iwiw-en:):)
És egymás mellett ültünk wáááááá, és nem ismertük egymást...
Én pénteken megyek UH-ra és te?
beus84

Kata!
Nagyon örülök a 15 petikének!!!!!!!!! :P
Gratulálok! :wink: Puszi!

Beus!
NAGYON ÖRÜLÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Megtudnálak ölelgetni!
Annyira boldog vagyok!!!!!
Egymás mellett ültetek Sonjussal?Nem semmi hallod!Pedig milyen jót tudtatok volna dumcsizni!
Legszebb névnapi ajándék is ez idáig gondolom,amit ma "kaptál" !
:P

Sonjus!
A 9mm nyh szuper!!!!!!!!!Ügyesen szurizol,minden szuperül fog nálad is alakulni és aztán lesz ismét "hármas fogatos" kismami brigádunk!Mint nem olyan régen Minnie,Wepe,....!Gondolom mindhármatoknak tetszik a dolog!

Hát persze,csak az én "problémáim" nem ebbe a topikba valók,már mint leírni!Igazából némelyiket ezért,némelyiket azért!De tudod optimista vagyok,remélem hamarosan a "viharfelhők" elvonulnak!

belluska

Drága Belluska, érzem a távolból hogy tényleg tiszta szívedből örülsz:) Hát én is meg tudnálak ölelni az biztos:):)
Az biztos, hogy ezt a névnapi ajándékot nem felejtem el:)

Lányok ma a Puregon szúrit a bal oldalba kaptam. Holnap mehet a jobb oldalba, vagy mindig a bal oldalt kell lövöldözni?

Nagy izgalmamba elfelejtettem megkérdezni Ibolyát :oops: :oops: :oops: :lol:
beus84

Lányok! Ezek szuper hírek. Azért, mert nem írok minden nap, még olvaslak titeket, csak elég kevés időm van írogatni.
Kata, Beus, Sonjus!!!! Nagyon örülök nektek!!!! Hajrá!!!! :D :D

Belluska! Nem tudom milyen gondjaid vannak, de biztosan jobb lesz! Rám is rámjár a rúd mostanában, elég sok munkahelyi gondom van, meg ez a sok sikertelenség baba téren is.... amióta megbeszéltük a pihit, sokkal jobban vagyok. Olyan beletörődős nyugalom vett a szárnyai alá. Ez nem jelenti, hogy már lemondtam a babáról, csak most töltődöm.
Mindenesetre csodállak titeket, hogy ennyi kitartás, akarat és optimizmus van bennetek. Kicsit irigyellek is érte, amolyan "szent irigységgel".(Az egyik ismerősöm hívja így, amikor szeretnél valamit, de nem azon az áron, hogy a másiknak ne legyen....szóval nem irigyen... :) )

Beus! Azt az injekciót nem ismererem, de Tanárúr a merionalról mondta, hogy mindegy melyik oldalra szúrjuk, mert ha ez jelentene valamit, akkor fokozhatnák a hatást azzal, hogy mindenki ugyanarra az oldalra szúrjon. Gondolom ez sem lehet nagyon más ebből a szempontból.
rili

Beus,
én mindig felváltva szoktam szúrni magam. Igaz mivel nekem több szurim van, én minden nap szúrtam a bal és a job oldalra is, csak mindig másik gyógyszert :lol:

Rili,
pihenj csak, majd nálad is bekövetkezik ez az optimista hozzáállás :wink:

Belluska,
sajnálom, hogy gyűrűznek a gondok. Meg tudlak érteni :cry:
Nagyon izgulok a holnapi telefon miatt, annyira szeretném, ha minden a legnagyobb rendben lenne.

i.kata

Beus!
Azért érzed,mert így is van! :P Nagyon-nagyon várom a sikereteket!
Nekem annak idején mindegy volt melyik oldalra szúrt párom :lol: ,felváltva történt mindig a beadás jobb és bal oldalra.

Kata!
Meglátod holnap szupi híreket kapsz!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++

Rili!
Nem is baj ha picit pihentek a baba témával,ha így jobb most,mert viszont folytatni csak úgy van értelme,ha fel vagy készülve lelkileg is mindenképpen.És tudsz hinni a folytatásban,a sikerben!
Kis pihi és erő gyűjtés és jön az a baba meglátod!

Én azért adok nap mint nap hálát a sorsnak,hogy legalább párom egy fantasztikus ember(mert annyi rosszat hallani a környezetemben) és persze a két drágám....!A gondok mindenhol megvannak,csak az ember nem mindig egyformán tudja kezelni őket!De én nagyon hiszek a problémák megoldódásában....!

belluska

Jó reggelt!

Drága Dezsi!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT ÉS MINDEN SZÉPET ÉS JÓT KÍVÁNOK NEKED!!!!!!!!! :P
Kép

Kata!
Várlak a szuper hírekkel!!!!!!Hánykor kell telefonálj?

belluska

Jó reggelt!

Belluska,
jujj, nagyon izgulok. Tényleg úgy érzem magam, mintha ez lenne az 1. lombik, pedig sajnos a rutin az már megvan.
Hát igen, ha az ember támaszkodhat a párjára, az rengeteget számít :wink:

Dezsina,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Kép

i.kata

Dezsi BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!

Kata, telefonáltál már???
Írj ám hogy hogy állnak a manók:)

Puszi
beus84

Telefonáltam és 8 petesejt volt érett a 15-ből és 7 termékenyült meg. Tanár úr azt mondta szerinte ebből 3 napos beültetés lesz, de holnap már többet tud mondani. Ha marad a végére 3 szép, akkor 3 naposan visszakaphatok hármat. Ha elviszik blasztóig, akkor kettőt.

i.kata

Sziasztok

Kata
Nagyon drukkolok! Nekem is a 7ből 3 volt a szerencse széria!!

Voltam ma IR vizsgálaton, délután lesz eredmény, hát kíváncsi leszek. Nem tudom más hogy van vele, de ez a cukros lötyi nekem betett rendesen, a laborban már kicsit szédültem, most hogy hazaértem szédülök és fáj a fejem és olyan, de olyan álmos vagyok (szerintem leesett a vérnyomásom is). Viszont jól telt a várakozás :D jót beszélgettem egy szintén "forgácsos" pácienssel, remélem kedvet kapott és meglátogat minket itt a fórumon.
Most megyek, majd délután írok ha megkaptam az eredményeket.

szép napot

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie,
kíváncsi vagyok az eredményedre. Nekem általában délután 1-ig mindig elküldték. Drukolok, hogy jók legyenek az értékek. :wink:

A 7-ből 3-mal kcsit feldobtál. Az a baj, hogy mivel tavaly blasztóval lettem terhes, abban bízom, de kezdem átállítani magam a 3 napos bébikre. Elvégre itt a topikban azt hiszem mindenkinek a 3 naposak sikerültek :lol:
A másik bajom, ha 3 naposan kapom vissza a törpöket, akkor egyedül leszek itthon, mert párom ma este elutazik és majd csak péntek este jön haza :cry: Na nem baj, majd beköltözöm a konyhába és akkor minden kéznél lesz, oda még a mosdó is közelebb van :lol: :oops:

i.kata

Fitie,
amúgy nekem is a fejem szokott fájni az ir vizsgálat után. Az a váró amúgy is kicsit huzatos szerintem :roll:

i.kata

Kata!
Nagyon szorítok!!!!!!!!!Kata is három napos-ból van nekünk! :wink: :D De még van esély a blasztóra! :wink:Végül is a pozitív teszt a lényeg!!!!!

Fitie!
Szorítok,hogy jó legyen az eredmény!!!!!

belluska

Sziasztok!

Beus! Sejtettem én, hogy egymás mellett ültünk :lol: :lol: :lol:
Holnap megyek Uh-ra, de hogy pénteken Uh lesz-e vagy mégis punkció, azt még pontosan nem tudom!

Dezsi! Boldog névnapot!

Belluska! Van olyan, hogy jönnek a felhők, de ahogy mondod, azok mennek is ;) remélem nálatok minél hamarabb :) A 9 mm-nek örültem én is, mert eddig nem sok ilyet produkáltam, bár senki nem mondta, hogy a régi eredményeimmel gond lenne, de igyekszem most szépet növeszteni :) Iszom mint a gödény, hátha... :D

Rili! Neked jó feltöltődést kívánok :)

Kata! Nagyon szép eredmény a 7 :)
Kívánom, hogy minden úgy legyen, ahogy azt szeretnéd ;)
Az ET mikor szokott lenni? Mármint reggel vagy délelőtt?

Fitie! Drukk az IR eredményhez +++ Én az első ilyen vizsgálatkor éreztem, hogy ez nem is olyan fincsi, a másodiknál meg azt, hogy lehet, hogy még vissza is jön :) de aztán bent maradt!

További szép napot!

(tegnap elfelejtettem a Betadine kúpot, pedig már kellett volna :oops: )
sonjus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?