Mona,
az E-vitamion a kiskatonákra is nagyon serkentőleg hat, szóval a párod is kapkodhat be belőle. A kisbabák, a koraszülöttek alapból kapják, mert a szemet védi, pl. véd a retinaleválástól, ha sokáig kell oxigént kapniuk. Nagyon jótékony vitamin, szerintem próbáld ki! Kitűnő antioxidáns, és a génekre is jótékonyan hat, valamint immunerősítő. A férfiaknak a spermakép javítására adják elsősorban, ha pl. sok a genetikailag sérült, deformált ondósejt. Zsírban oldódik, de nem nagyon lehet túladagolni, mert gyorsan lebomlik, ezért folyamatos pótlására van szükség.
Na, a többit majd a doki elmondja.
Nika,
még csak egyszer mondták, hogy kisfiú, de ezt az Istenhegyin állította a doki, amikor több mint fél óráig uh-ozott. Bence ruháitól egyelőre nem válok meg, mert a tesónak jók lesznek. Miután Bence gyorsan nő, alig-alig hordja a ruhákat, így el tudom tenni. Ha mégis kislány lenne a pocakomban, akkor jöhet a biznisz!
Nita,
jobbulást nektek! Sajnos, nálunk is calici-járvány van, a kórházat már le is zárták...
Sajnálom a mamádat, de biztos, hogy rosszindulatú? Vesznek szövettant?
Fesztike,
örülök, hogy minden rendben van veletek. Én a helyedben mindenképpen várnék 2-3 ciklust, nem olyan hosszú idő az, jön a tavasz, helyrejön az egészséged, jönnek a gyümölcsök, zöldségek, feltöltődsz, és tényleg jönni fog a baba!
Csillag, pihenj, amennyit csak tudsz!