Új privát üzeneted érkezett!

Beni! 5 hetes és 2 napos terhesség azt jelenti, hogy 5 hete és 2 napja volt az uccsó mensi első napja. Ez a hivatalos számolási mód, bár tudjuk, hogy az első két hétben nem voltam terhes. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!
Jocek örülök, hogy írtál. Nekünk is volt egy azoospermia eredményünk. Aztán rá egy évre semmi nélkül 10 Millió, aztán majdnem egy évi Multi Maca után 1 millió :shock:
Nálam ciklus rendben, petevezeték átjárható, majd tavasszal szeretnénk menni a Kaáliba spermavizsgálatra és nekem is alapos kivizsgálásra.Már tavaly voltunk konzin, de nagyon rá kell erre feküdni az embernek, hogy rászánja magát, mert ha kudarc jön.... de persze ezt nektek nem kell ecsetelni!

Kép
kissedi
 
 


Beni,
Simán lehetnek ketten :D :D Gartulálok a szép magas hcg-hez!!! Ilyen nagy boldogságban csoroghatnak a könnyek :wink:

Luci,
köszi az örömködést :D

Kissedi,
akkor nálatok is jó változó a sperma érték. Jön a tavasz, új lendület, vágjatok bele a kivizsgálásokba :wink: A kudarc sajnos egy kellemetlen mellékhatás, de azt is túléljük :D

Bumi,
mindig csak az a fránya munka :? Sajnos ismerős szitu :roll:

...az LH tesztem szerint, most lassan kúszik fel a hormonszintem. A csúcs legalábbis még nem volt meg.
tapedli
 
 

 
 

Jocek!
Üdvözöllek és is! :) Ilyen hozzáállás kell.Amúgy a túlstimusosoknak általában nagyobb számban szokott sikerülni azt mondják.De erre se lehet adni,én is voltam túlstimus mégse... :(
Jó, hogy van 1 férfi is itt.Apimmal mi rendszeresen ketten "babanetezünk"! :)

Kissedi!
Végre jó,hogy előkerültél!Pont múltkor jutottál eszembe! :) Remélem újra többször leszel közöttünk! :wink:

Tényleg olyan jó olvasni,hogy sorba sikerül mindenkinek! :) Tényleg erőt ad nekünk is.

Kössz mindenkinek a drukkokat mindenhez... remélem végre mi is egyenesbe kerülünk.És persze alig várjuk belevéghassunka köv. lombikba.Remélem valahogy majd meg tudjuk oldani.
horváth beáta
 
 


Sziasztok,

Bumi köszi a gratut. Azért gyere majd, tök jó lenne , ha hallanánk rólad gyakrabban, bár tudom, hogy az embernek néha jót tesz, ha inkább kikapcsol.

Tapi, Hát azért lesd az LH-t, csúcs napján meg utána nap mindent bele! :lol:
Gondolod, hogy a tesóprojektet így egy kalap alatt lerendeztük?! :oops: :lol:
Én egynek is örülök, csak maradjon bent novemberig és egészséges legyen!

Lucus, utána kiokosítottam magam a neten! Ezek szerint már holnap nekem is a 4. hét utolsó napja. :oops: :shock:

Kissedi szerintem ilyen eredményekkel, és főleg, hogy nálad minden OK, jó eséllyel indultok, akár inszemre, viszont ez szerintem is olyan, hogy rá kell feküdni a témára!

Bea, biztos vagyok benne, hogy megtaláljátok a módját, hogy tudjátok folytatni!!!
benigna
 
 


Sziasztok!

Bea gratula a teszthez, nagyon ügyi vagy. Drukkolok, hogy felvegyenek.

Kissedi üdv, én emlékszem Rád. Köszi és szorítok Nektek, sikerülni fog!

Tapi örülök, hogy minden rendben. 2 hét huss eltelik, szuper!

Jocek de jó, hogy írtál, tök jó, végre egy pasi. A Fer nekünk is rengeteget segített, ha lehet egy jó tanácsom ne hagyd abba, nyugodtan lehet szedni folyamatosan. Mi beleestünk ebbe a hibába, és nagyon visszaesett a szám. Drukk nektek is!

Beni hú és nem mondták, hogy ikergyanús? Mert ez az! Gratu, szuper lenne, ha ketten lennének ;)

Bumi üdv, jól el vagy havazva mostanság. Gyere sűrűbben ha lesz egy kis időd.

Nekem is vannak tünetek néha erősebbek néha viszont nem érzek szinte semmit. Hányinger, derékfájás, cicifeszülés. Magne B6ot én is szerzek majd mert tegnap nagyon elkapott az émelygés. Amúgy szuper minden, az én szüleimnek csak szívhang után mondtuk, hogy ne kelljen izgulniuk. Anyósomék tudták az inszemet ő azt várta, hogy kikürtölje végre a kisvárosban a hírt :D mert ezt csak szívhang után szabadott. Mindenki nagyon örül, mert tudják mennyire vártuk.

7. héten megyek védőnénihez, 8-10. héten dokihoz.

Csinálok én is terhesvonalzót majd.
vayacon
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a szívélyes fogadtatást Mindenkinek, nagyon jól esik.

Tapi! Vaya!

A FER14-et a februári lombik után abbahagytam, mert már kb egy éve szedtem. Áprilisban nálunk a Fagyibabát kapjuk vissza, így nekem akkor nem kell produkálnom, csak a spontánnál. :)

A lelki dolgok biztos sokat jelentenek, ezért a megtermékenyítés előtt két hétig nem dolgoztam, mert elég stresszes munkát végzek, és talán emiatt is lett jó az eredményem. (Egyébként a RK-ban 2 adag jó mintát le is fagyasztottak, amivel be vagyunk biztosítva.)

Kissedi!

Akkor a Te párod is átélte amit én az azoospermiás eredménnyel, hát nem valami jó érzés, de nem szabad feladni, drukk a folytatáshoz.
jocek
 
 


Sziasztok,

Vaya, valójában nem mondtak semmit, csak a számot és, hogy akkor kedden ismétlés. Ahogy néztem a HCG tartományokat ez a normál szintbe is belefér. Négyszáz valamennyi volt, amit felső határnak találtam a 4. héten.

Jocek, a spermiumok érési folyamata azt hiszem, hogy 72 nap, ezért is irják a 3 hós kúrát, mert ugye akkor már a sok antioxidáns jelenlétében érnek a sejtek, és ez így tesz jót. Mi is a Fer14-re esküszünk! :lol:

Nekem most úgy tűnik , hogy még lassabban megy az idő, mint amikor az eredményre vártam. Legújabban attól izgulok, hogy jó helyen legyen a baba. Borzasztó vagyok! :oops:
benigna
 
 


Jocek!
Nálunk se használt a Fer14 és mi is abbahagytuk túl drágának tartom szedni ha nem is használ.

Ird meg hogy vagy ez a spermafagyasztás?!Mi is most azt szeretnénk,mert sajnos nálunk meg apinak a legutóbbi lombiknál nem sikerült leadni anyagot. :( Muszáj lesz nálunk is bebiztosítani magunkat.( Mondjuk már előbb kellett volna ... ) Hogy van ez 1-szer leadsz 1 tégellyel és abból csak ugyanúgy a jókat fagyasztják le?Mennyibe kerül?És mit mondanak felengedéskor mennyi kb. ami felhasználható és jó marad?
horváth beáta
 
 


Beni én is féltem ettől de hidd el, jó helyen lesz. Nagyon nagyon ritka amikor nem. Szóval hesegesd el a gondolataid.

Bea sajnos a Fer14 nem mindenkinek használ :( Mondta a dokinőnk is,hogy ez teljesen változó. Nekünk egy urológus ajánlotta, aki azt mondta, max 1-2 milliót szokott javulni. Hát nálunk 10-15 millás volt a javulás, szal szerencsések voltunk.

Jocek nagyon szorítok a fagyiovisokhoz. Megérdemelnétek már ti is a sikert.
vayacon
 
 


Köszi Vaya a biztatást! :wink:
benigna
 
 


Beni,
tőlem is biztatás-hegyek!

Jocek,
üdv.itt és hajrá!
a férjem is szedi a fer-t,hát ha azt mondjátok,nem jó abbahagyni,akkor a következő lombikig,ami júniusban lesz (mármint a leszívás).Kíváncsi vagyok,segít-e valamit.

Továbbra is ritkábban jövök,bocsi,szellőztetnem kell és egész mással foglalkozni!
Vendég
 


Eddig is sűrűn voltam én, szinte naponta olvastam, csak nem írtam. :oops:
Mi még nem próbáltuk a fer-t. Gondolkodom rajta.
Igazad van Zsó, egy kicsit kell néha pihenni. Most én is fullon vagyok, minden téren. áááááááááááááááá :twisted:
Legszívesebben elmennék egy nyugis helyre apival kettesben, ahol senki nem szól hozzánk, fel sem kelnénk az ágyból..... de hát anyagilag sem engedhetjük ezt meg, és hát dolgozni is kell.De ez is ismerős sztem sokatoknak.

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok,

na én ma nem szolgálhatok sok jó hírrel. :( Voltam ma urológusnál és kiderült, hogy "főttrizsnyi" vesekövem van, + 2 db gombostúfejnyi :evil: Emiatt a derékfájés két hete. Sjanos így nem enged a doki inszemre, előtte szét kell zúzni. Jövő hét szombatra tudott beszuszakolni a listába, így éppen kész leszünk a kezdésre. Remélhetőleg sikerül és szépen ki is jön majd darabokban. Lehet utána görcs is, így ezt most úgy döntöttem, edzésnek tekintem a szüléshez :lol: Hogy mitől vagyok én ilyen nagy kőbánya?! Ez már a 3. kövecském. A legutóbbi 8 mm átmérőjű volt. Azt olvastam, hogy ide gyűjtöm a stresszt, nade mindennnek mégsem lehet az oka...

Beni,
én pont ugyanígy fogok parázni ahogy magamat ismerem és persze ugyanígy kiderül majd, hogy minden a legnagyobb rendben :D Szóval félre a negatív gondolatokkal! A kis manó oda fészkelte magát, ahol Neki a világon a legeslegjobb :D

Vaya,
remélem rókakoma elkerül és max. hányinger lesz az első hónapokban a tüneted. Gondolom hogy oda voltak a szülők amikor megmondtátok a csodás hírt... :)

Zsó,
szellőztess csak! :wink: Mostmár tutifix, hogy itt a küszöbön a világ legcsodásabb évszaka, a TAVASZ :D

Jocek,
hajrá fagyibabák! :wink:
tapedli
 
 


Sziasztok!

Bea,

Én a lombik előtti egy hónapban minden héten voltam spermakontrolon a Róbert Károly-n, azért, hogy nehogy pont a leszívás/megtermékenyités napján legyen 0 az eredmény.
3alkalomból 1rossz lett, 2 jó amit le is fagyasztottak (20.000,-Ftot fizettem a sikeres minta fagyasztás darabjáért, ami tartalmazza az 1éves tárolási díjat is) Szerencsére a megtermékenyítéskor jó lett az eredmény így a fagyasztott nem kellett, maradt tartalékba.
Azt mondta a biológus, hogy még az én kevés spermaszámomnál is biztonsággal marad a fagyasztottból elegendő a lombikra, ha felengedik.
Szerintem Nektek is megérné valami ilyesmi, így nem lenne a párodon akkora feszültség a megtermékenyítés napján, és lehet hogy egyszer is elég lenne fagyasztani megfelelő spermaszámnál.
Így biztos sikerülni fog!

Beni, Vaya, Zsó

Nálam használt a FER14 szerintem, ezért ha szükség lesz rá szedni is fogom majd, ,,esemény" előtt 3hópig biztos.

Tapi
Sajnálom a köveket, de kitartás!
jocek
 
 


Jocek!
Kösz az infót mi is mindenképp fagyasztatunk majd.
horváth beáta
 
 


Tapika csak neked egy hajnali beírás!
Anyukámnak is volt ilyen zúzás, sikeres volt, viszont napi 3 l folyadékot kellett innia,h távozzon a "murva" :wink: . De ezek szerint te is már rutinos vagy! DRUKKOLOK! Minden rendben lesz!!!
benigna
 
 


Tapi! Sajnálom a kavicsokat! :cry: :evil: Remélem hamar, fájdalommmentesen megoldjátok, de legalábbis minél kevesebb szenvedéssel! És talán az inszem sem fog késni! Szorítok neked!!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok! Kép

Zsó, megértelek, és szellőztess csak, amíg úgy érzed, hogy az kell! Kép

Kissedi, gyere gyakrabban, ha van kedved. Hát sajna a sok meló miatt sokszor nem teheti meg azt az ember, amit szeretne. Azért kívánom, hogy ne szakadjatok meg. Esetleg menjetek el valamikor hétvégére egy jó kis olcsó helyre, azért vannak itthon ilyenek.

Tapi na még csak ez hiányzott. Piros lapot a köveidnek! Kép Remélem gyorsan rendbe hoznak, és mehettek az inszemre.

Joci hát akkor szerintem nem is kell többet szedned a fert, mert majd a fagyis jól sikerülni fog! Kép

Beni, Luci remélem jól vagytok. :wink:

Kép
vayacon
 
 


Bocsi még egy próba vonalzó megjelenítésére.

Kép
vayacon
 
 


Nem jó :( Luc, nem tudod mit csinálok rosszul?

Kép
vayacon
 
 


Csináltam egy másikat, ez már jó :)

Kép
vayacon
 
 


Íme az ígért kép a babcikánkról

Kép

Kép
vayacon
 
 


Vaya! Nagyon szép babátok van!!!! :lol:
És a vonid is szép lett!!! :lol:

Én megvagyok, de már nagyon jó lenne, ha itt lenne péntek, mert néha elfog a félelem... :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs, ne aggódj, minden rendben lesz! Én is nagyon izgultam, de nem lehet semmi baj a babócával, hidd el! Csak ügyesen. :lol:

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok,

Vaya gyönyörűséges a babód, annyira megható így látni!
Vonalzód is szupi, így látjuk hol tartasz, én 4h egy napnál járok még csak. Nagyon bízom benne, h holnap minden rendben lesz a vv.n és akkor talán már mi is látjuk a héten a petezsákot!

Ha jól számolom az nálatok - Vaya, Lucus - is az ötödik héten már látható volt ugye!?

Tapi, remélem azért nem gyötör egész hétvégén az a csúnya kő!

Bea, ez a fagyasztás dolog tényleg biztonságot fog adni a párodnak, és nem is lesz rászükség meglásd, de maga a biztonságérzet nagyon-nagyon fontos!!!
benigna
 
 


Beni! Ne lepődj meg, ha holnap még nem fog petezsák látszani! Nekem 4 hetesen nem látszott, csak a vastag mnyh. 5 hetesen volt petezsák.

Drukk, hogy minden rendben legyen! És lesz is! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Sajna a kavicsom egész hétvégén piszkált :( Szúr, fáj a kis hamis.

Beni,
köszi a bíztatást, sajnos már rutinos vagyok a kőtörésben. Ez lesz a 3. alkalom. Megint rá kell szoknom az ivásra :)
Ne aggódj a holnapi vérvétel és UH miatt, minden tökéletesen rendben lesz! Drukkolok! :wink:

Vayacon,
dönörűséges a manócskátok! :D

Luci,
várjuk a képet Tőled is amint meglesz :)

Jocek,
hetente katonavizit? Elismerésem! Azért ezt nem sok pasi vállalná be. :) Persze a cél érdekében mindent meg kell tenni.

Bea,
ez a fagyasztós dolog nektek is nagyon jó lehetőség. A dokid bizosan segít majd intézni ha kezditek.

Kissedi,
azért lazíts is :wink:

Reggel én is vérvételen kezdek, mert kell egy teljes vérkép a zúzás előtt. Brrr, semmi porcikám nem kívánja ezt most. :roll:

T
tapedli
 
 


Tapedli a kövek menjenek a ... kőbányába.Nyugi, azért lazítottam is :wink:
Nekem nem volt elég, hogy kész vagyok, szombat óta kegyetlenül fáj a jobb pofim. A fogam, az arcüregem? fogalmam sincs mi van begyulladva, de nagyon fáj. Enni tudok, de hajolni és a szél, na az a vég! HOlnap fogászat. Úgylátom, hogy holnap mindenki dokihoz megy. Sajnos én a roszabbik fajtához (nem uh-ra :cry: )
Lucuzs ne izgulj, minden rendben lesz.
Beni drukk az uh-ra!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok,

Kissedi sajnálom a fájást! Szerintem inkább foggyökér lesz az,ha érzékeny a hajolásra! Remélem haamr kikezelik!

Tapi
Megint rá kell szoknom az ivásra

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ma csak vv. az alapján mondják meg mikor mehetek uhra. De Lucus, akkor ezek szerint csak jövő7en. Én annak is örülni fogok nagyon ha szépen emelkedik a hcgm!!! Tegnap megnyugtatott a barátnőm: " ha ott akar maradni az a gyerek, akkor ott is fog" :oops: :roll: :D Persze végül is ez az igazság....
benigna
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a dicséreteket kis pöttyöm nevében is :)

Beni nagy drukk mára, minden rendben lesz. Én már a 4. hét vége felé láttam a petezsákot, úgyhogy szerintem a héten már biztos neked is látszik, főleg ilyen szép magas hcg-vel.

Lucuzs mindjárt itt péntek, nem szétizgulni magad! Minden okés lesz.

Tapi jaj ez a szemét kavics, reméljük gyorsan eltávozik melegebb éghajlatokra. Gondolok rád, remélem gyorsan túl leszel a vv-n.

Kissedi, remélem nem kínoz meg nagyon a fogdoki. Majd mesélj mit mondtak mitől lehet ez.

Kép
vayacon
 
 


Beni, mi volt az uh-n?

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok

tegnap nem tudtam jönni , főnököm nyakamon ült egész nap... :evil: . Szóval hcg1860, jövő kedd 1. uh! Már nagyon várom :D !

Edi, fogad?

Szép napot!
benigna
 
 


Beni szuper :lol: :lol: Örülök nagyon, kedd mindjárt itt van. Vigyázz magatokra.

Kép
vayacon
 
 


Beni! Gratula! nagyon szép! Kedd meg tényleg mindjárt itt van!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Beni szépen emelkedik a hcg-d. nem lesz gáz nyugi.
A fogam betömték. Volt egy kicsi, de mély lyukam. :lol: :oops:
Egész éjjel ennek ellenére nem aludtam, mert az injekció helye fáj most. :roll: Nehogy már jól legyek! :twisted: de ez remélem hamar elmúlik.
Tapi nyomasd a piát! :wink: Én is elég keveset iszom. :oops:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

...kicsit eltűntem, mert minden bajom van. Fáj a kavicsom, sok a meló, rohangálás van. De azért igyekszem nem szétcsúszni :)

Beni,
1860?? Hát azért ez már tényleg jó magas, nem? Jujj de izgi, talán tényleg ketten vannak :lol:

Kissedi,
örülök, hogy jobban van a fogad. Nem rég nekem is betömtek kettőt és a szuri helye tovább fájt mint maga a művelet :D

Vayacon,
nagyon pörög az idő...már 7 hetes elmúltál. :)

Többiek, jól vagytok? Luci? Zsó remélem lazulsz, muzsikálsz ezerrel :wink: Beus? Jocek? Bumi?

...én még nem nyakalom az ásványvizet, nehogy elinduljon a kő. Majd szombaton kell lecsúsztatnom vagy 3 litert az akció után :wink: Egyébként azon gondolkodtam, hogy szerintetek felhívjam a klinikát, hogy mire készülök? Vagy mivel addig úgyis túl leszek rajta, ne foglalkozzak ezzel? Nem tom :roll:
tapedli
 
 


LUCUZSNAK DRUKK MÁRA!

Tapi szerintem hívdőket, de probalj a dokival beszelni!

Mindenkinek puszi!
benigna
 
 


Sziasztok!

Kissedi, remélem már jobban vagy, a lényeg, hogy betömték a lyukat :lol: :lol:

Tapi gyógypuszik mennek. Hivatalosan egyébként most vagyok 7 hetes 1napos kicsit csal a vonalzóm. De tényleg furi, azért is tűnik soknak mert mikor teherbe esünk akkor a számítás szerint ugye már 2 hetes a bébi. Szerintem is jól teszed, ha beszélsz a dokival, emlékeim szerint be szokták kapcsolni hozzá a telefont.

Lucuzs mennek a drukkok, majd mesélj. :D

Velem minden rendben, ma megpróbálom felkeresni a védőnőt, remélem sikerrel járok. Viszont lehet hogy már csak jövő héten tudok jönni, mert megyünk ma anyóspajtiékhoz és van mára egy kis melóm is.

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok,

hívtam a klinikát, de Fülöphöz nem tudtak bekapcsolni, ezért délután 1-kor kell újra telefonálnom. A nővér nem bíztatott túl sok jóval. Rossz előérzetem van és már jól ki is bőgtem magam :( Szerintem nem tudunk jövő héten kezdeni majd :(

T
tapedli
 
 


Sziasztok!

Még mindig nincs időm, de gondolok rátok, és be is nézek mindig, mert érdekel kivel, mi van. De sajna írni már nem tudok...

Tapi!
Nem lesz semmi gond. Kavicsot sajnálom.

Lucuzs!
Várlak a hírekkel!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk Tapolcáról! Hallottuk a szívhangot!!! Csodaszép volt!!!! :D :D :D Utána nem lehetett levakarni aa mosolyt az arcomról. Boldogok vagyunk! Meg az egész család is. :lol: :lol: :lol:

Valószínű ma elmondjuk Boginak délután, ha hazajön apa! :lol:

mindenkit puszilok!

ja és a kép:
Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Luci,

csodaszép a gombóckád! hatalmas gratula hozzá! :D


...én teljesen ki vagyok most, mert Fülöp azt mondta, egy hónappal el kell halasztani az inszemet :( Sajnos a kőzúzás közben egy rakás röntgenképet csinálnak és emiatt.

...kár, hogy így eltűnt most mindenki. Nem jövök én se egy darabig. :(
tapedli
 
 


Tapi! Nagyon sajnálom a halasztást! :cry: Megértem, hogy kivagy... De végülis érthető. Aztán a jövő hónapban meg indulhat az inszem! Addig meg igyekezz meggyógyulni, mert a babádnak erős anyukára lesz szüksége!!! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Lucuzs

Gratulálok a babához, vigyázz Magatokra. :)

Tapi,

Sajnálom a halasztást, tudom milyen rossz érzés ez, főleg a várakozással mindig olyan lassan telik az idő, de biztos jobb lesz, ha Fülöp így döntött. :(
jocek
 
 


Lucuzs nagyon szép a kis baby!
Tapi sajna! De gondolj arra, hogy a vizsgálatok nem tennének jót a babának. Az egy hónap hamar elszalad!
Nekem már nem fáj a fogam, jó betömték a lyukam :lol: Most csak vagyunk, minden szempontból :?

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok,

Lucuzs, gratulálok itt is! :wink: Bogi tudja már? Mit szólt?

Tapi, fene egye meg azt a követ. :evil: :evil: :evil:
benigna
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszi a baztató szavakat, igekszem összeszedni magam. Túléltem a kőtörést...hát nem volt egy sétagalopp most sem :? Az eredményességét szerdán tudom meg, akkor lesz újabb röntgen. Most aztán tényleg vedelek :lol: Ilyenkor úgy kell vízlökést csinálni, hogy egy huzamban 1 litert kell meginni :D Ezt napi 3x....közben pedig ami még lecsúszik, de már egyre nehezebben megy :roll: A mai napom futással és lépcsőn ugrálással telt, ha épp nem ittam vagy pipiltem :oops: Szóval izgis :)

Beni,
várjuk ám a Te fotódat is. :D

...Kismamik. tudom, most más topikok sokkal több új infót adnak majd nektek, de én arra kérlek benneteket ne feledkezzetek el a "várakozókról" sem. :? Nagyon rossz érzés hátramaradt, egyelőre sikertelenként lelkesen készülni a jövőre... Sok-sok bíztatást adnak az UH képek, a pocakfotók, és minden apró infó arról ami ránk is vár. Remélem mind így gondoljuk a "várólistán", de szerintem biztosan. Szóval ne tűnjetek el, mert kell a bíztatás hamarosan többünknek. :wink: Amikor megtudtam, hogy csúszunk egy hónapot és a vesekövem meg kell zúzni, épp senki nem írt ide. Biztosan pont rosszkor jött ki ez így, de hirtelen nagyon elszomorodtam. Remélem ezzel nem bántottam meg senkit, nem volt ilyen szándékom! Csak úgy érzem az utóbbi időben jó kis csapat lettünk :wink:

Jocekék, Mzsó hamarosan start :wink:
tapedli
 
 


Tapi! Gondoltam rád tegnap, te szegény, de hős vagy hogy túlélted!!! :roll: Nekem anyukám, aki szinyat kemény csaj, volt zúzáson kb 10 éve, de azt mesélte, hogy potyogtak a könnyei.

Sajnáltam, hogy épp nem érkeztem időben a bíztató szavaimmal múltkor! :cry: De remélem érezted, hogy lélekben veled vagyok! :wink:

Ígérem nem tűnök el, és figyelni fogom továbbra is az eseményeket, és drukkjaim többszörösével mennek nektek!!!

Kicsit tartok tőle, hogy nem találom meg az arany középutat a babavárásról való folyamatos tudósítás közben. :roll: Nem szeretnék túl sok lenni... de ha tényleg akarjátok, akkor mesélhetek. :wink: :lol:
Tegnap voltam a nőgyógyásznál, akit nagyon nehezen választottam ki magamnak, és asszem jól döntöttem! :D Szimpatikus, alapos, és még a markát sem tartja, mondta, hogy gondozásra menjek a kórházas rendelésére.
Megvizsgált manuálisan és megnézte a méhszájamat, szépen zárva van. Csinált ő is uh-t és most már láttam is a dobogó szivecskét. :lol: Kaptam újra uh-képet, majd lefotózom, és felrakom, jó?
Holnap meg megyek már a védőnőhöz is. Pörögnek az események ezerrel. :lol:

Puszi Mindenkinek!!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucikám,

nagyon köszönöm amiket írtál. Tudod tényleg az van, hogy nagyon sokat jelent, hogy ezeket leírtad :D Hogy nem tűnsz el és minden :D Én becsszó megígérem, hogy azonnal szólok ha sok leszel, de az a gyanúm, ilyen nem lesz :lol: Várom az újabb képecskét és nagyon örülök, hogy találtál egy klassz nőgyogyit! Tényleg nagyon megy az idő :D Az meg a legszupcsibb, hogy minden OK veled odabenn :wink:

...az én könnyeim nem potyogtak, de nagyon szédültem utána. :( Most tiszta lila az oldalam. De végig a babámra gondoltam, hogy ezt érte kell kibírnom :)
tapedli
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: