Sziasztok!
Itt vagyok én is, igaz kicsit fáradtan.
Először is:
Fesztike: Nagyon sajnálom! DE Fel a fejjel, legközelebb biztosan sikerülni fog!
Egész hétvégén dolgozgattunk a férjecskémmel. Kigletteltük, kifestettük a folyosót, ma pedig egész nap takarítottam!
A múltkor megígértem, hogy elmesélem Nektek, hogy mi hol is tartunk...
Kb. két éve egy véletlen folytán kiderült, hogy PCOS vagyok, kaptam Diane35-öt, hogy majd attól elmúlnak a ciszták. A háziorvosom egy éve mondta, hogy jó lenne, ha keresnék egy endokrinológust, mert szerinte az azért nem úgy van, hogy ha gyereket akarok, akkor hagyjam abba a fogigátlót és majd lesz valami.
Találtam is egy nagyon jó orvost, csinált cukorterhelést, inzulin rezisztenciát állapított meg. Tavaly augusztus óta Merckformin XR 500-at szedek. Azóta fogytam 10 kilót!
A fogamzásgátlót január közepén hagytam abba! Sajnos a fogyás most egy ideje stagnál!
Első gyógyszermentes hónapomban késett már majdnem 1 hetet, annyira bíztam, abban, hogy máris sikerült. Mondjuk már az is nagy szám, hogy spontán megjött, mert régen mindig úgy voltam vele, ha elhagytam a fogigátlót, akkor soha nem jött meg, csak Norcoluttal!
Annyira azért nem keseredtem el, bízom a következő hónapban!
Amit még nem írtam:
Baranyában élünk a Kicsi Férjemmel, Ő 27 éves lesz, hűtő és klíma szerelő. Én itt a falunkban dolgozom hétvégenként egy élelmiszer boltban, sajnos pályakezdőként senki nem akar alkalmazni a szakmámban!
Bocsi Lányok, ez most egy kicsit hosszúra sikerült!
Szép estét Mindenkinek!!!