sziasztok!
bibócska!
szorítunk értetek!Lali manó tessék szépen bent maradni! írj lucának, hogy mi van veletek, vagy küld el valakinek a mobilszámod priviben és akkor mi is tudunk nektek írni.
lányok!
fiús vagy fiú nélküli tali lesz? bár azt hiszem,hogy nekem mindegy, mert sajnos balatont se így, se úgy nem tudom bevállalni. én úgy emlékeztem,hogy a velencei tónál maradtunk, de biztos álmodtam.
ennyi autózást boti sajnos nem bír, én meg nem akarom szadizni. kb 1 óra mire rámegyek a 7-esre a városból, mert ugye szombaton elég sokan mennek arra. (daniella, mi az ikea felé lakunk, szóval kb lesz fogalmad róla,hogy mekkora út várna ránk) és még onnan balcsi, á sajnos ez semmiképp nem megy. bocsi lányok, de ismerem a fiam, utána tiszta gyagya lenne, én egy mondatot nem bírnék beszélni senkivel. de azért mindenképp fényképeket kérek! majd talán jövőre, tényleg sajnálom.
petrám!
próbáltam a kérdőívet kitölteni, de sajnos a felénél boti úgy döntött,hogy elég a gépezésből, ne hari, de nem tudtam végig kitölteni, azt hiszem,ha még a héten lesz idő, akkor befejezem.
lucám!
én még azt akartam kérdezni,hogy hogy lehet átalakítani jpeg formátumba, mert nekem abban a formátumban, ahogy tamásé kész lett nem illesztette be, mert nem jpeg formátum volt, vagy nem tom mi volt a baj, a méret jó vol. köszi előre is.
még egy kérdés lányok, mp4-et,hogy lehet mp3-ba visszakonvertálni, mert nem játsza le a dvd a felvételeket.
na megyünk sétálni, sajnos alvás nem volt, viszont alsó jobb és felső bal hátsó rágófog áttört, szerintem minden attól votl, mert mára már nem náthás lázas meg nem volt két napja.
csók mindenkinek, vasi írj (sms),hogy mikor mész műtétre, mert nem tudok visszaolvasni.