Új privát üzeneted érkezett!

Bíbó ne keseredj el hidd el nem lesz semmi baj! Csak pozítívan állj a dolgok mellé! Hidd el Manódnak olyan jó helye van bent h idő előtt nem fog kibújni!Ha tudsz jelentkezz! Pusz

Kép
Kép
arte

sziasztok!

bibócska!
szorítunk értetek!Lali manó tessék szépen bent maradni! írj lucának, hogy mi van veletek, vagy küld el valakinek a mobilszámod priviben és akkor mi is tudunk nektek írni.

lányok!
fiús vagy fiú nélküli tali lesz? bár azt hiszem,hogy nekem mindegy, mert sajnos balatont se így, se úgy nem tudom bevállalni. én úgy emlékeztem,hogy a velencei tónál maradtunk, de biztos álmodtam. :( ennyi autózást boti sajnos nem bír, én meg nem akarom szadizni. kb 1 óra mire rámegyek a 7-esre a városból, mert ugye szombaton elég sokan mennek arra. (daniella, mi az ikea felé lakunk, szóval kb lesz fogalmad róla,hogy mekkora út várna ránk) és még onnan balcsi, á sajnos ez semmiképp nem megy. bocsi lányok, de ismerem a fiam, utána tiszta gyagya lenne, én egy mondatot nem bírnék beszélni senkivel. de azért mindenképp fényképeket kérek! majd talán jövőre, tényleg sajnálom.

petrám!
próbáltam a kérdőívet kitölteni, de sajnos a felénél boti úgy döntött,hogy elég a gépezésből, ne hari, de nem tudtam végig kitölteni, azt hiszem,ha még a héten lesz idő, akkor befejezem.

lucám!
én még azt akartam kérdezni,hogy hogy lehet átalakítani jpeg formátumba, mert nekem abban a formátumban, ahogy tamásé kész lett nem illesztette be, mert nem jpeg formátum volt, vagy nem tom mi volt a baj, a méret jó vol. köszi előre is.

még egy kérdés lányok, mp4-et,hogy lehet mp3-ba visszakonvertálni, mert nem játsza le a dvd a felvételeket.

na megyünk sétálni, sajnos alvás nem volt, viszont alsó jobb és felső bal hátsó rágófog áttört, szerintem minden attól votl, mert mára már nem náthás lázas meg nem volt két napja.

csók mindenkinek, vasi írj (sms),hogy mikor mész műtétre, mert nem tudok visszaolvasni.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!!

Bibócska! Nagyon vigyázz magadra és Lali manóra! A kórházban vigyáznak majd rátok, és reméljük, minden rendben lesz, és csak a manó fekszik úgy, hogy nyomja a köldök zsinort!! Bízom benne, hogy azért nem kell végig benn maradnod, amig a Manóka világra nem jön!! Puszi és simi a Manócskának!! Várjuk a híreket!!

Etnám! Köszi szépen, ha tudod, akkor megcsinálod, ha nem akkor az sem baj... Örülök, hogy már jól vagytok!! Sajnálom, hogy nem tudsz jönni.

CSajok! Nekem is inkább 15-16.-i hétvége jobb lenne... Bár a balcsitól nagyon félek... Én valószinűleg egyedül megyek a két gyerköccel... Ha balaton akkor északi part légyszi, jó?! A velencei tónak én is jobban örülnék... ha baj van fél óra alatt ott van a párom... De azért még megpróbálom elcsábítani.... Addig próbálkozom...

Most egyenlőre ennyi voltam... készülödni kell. megyünk tanácsadásra... Sziasztok!!!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Bibócska: Ne aggódj, minden a legnagyobb rendben lesz Lali Manóval!!!! Drukkolunk neked nagyon!!! Csak pozitívan!

Petra: Kiváncsi vagyok Flóra paramétereire! Mi 24-én megyünk majd tanácsadásra. Alexa jó súlyos már, leszakad a hátam az emelgetésétől, kiváncsi vagyok, mennyit mutat majd a mérleg. :D :D

Tali: Csajok, nem muszáj, hogy a Balaton part legyen, a helyszín, lehet a Velencei tó is, oda menjünk, ami a többségnek a legjobb! Etna, én nagyon szeretnék veletek is találkozni!!!!!!Mi 200 km-ig bevállaljuk a dolgot, ennél többet nem merek. A 200 km az nekünk olyan, mintha innen elmennénk Pestre. Alexával már 2x voltunk Pesten, ennyi utazást kibírt, csak hazafelé volt egy pici nyügi. Mondjuk a Velencei tó nekünk kb. 150 km, de az meg a pécsieknek (Laar-nak és Timinek lenne nagyon messze), szerintem nekik az 200-nál is több km. Az azért húzós...Húúú...nehéz okosnak lenni. A Balaton északi partjához nekünk kompozni kéne vagy megkerülni az egész Balcsit, persze attól függ, hogy pontosan hol lenne a tali. Mi mindenképp apával együtt mennénk! Remélem, más apuka is jön, nehogy a párom szarul érezze magát a sok csaj között! :D :D
Ez a 15-16-ai 7vége nekünk is jó lenne!
Na, még tárgyaljunk a dologról, nyilatkozzon mindenki, aztán szépen kialakul majd valami.

Petra: Elküldtem neked a kérdőívet kitöltve!

Puszi Lányok!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok csajok!

Rég voltam felétek, most van egy kis időm, meg energiám irni!

Annyi minden történt itt mindenkivel hogy inkább majd most becsatlakozok közétek és arra reagálok amit utobb irtatok!

Bíbócska.
Nagyon sajnálom azt ami most történik! Nem akarlak elkeseritteni, de szerintebb jobb ha felkészültök arra hogy idő elött jön a baba! Mivel azt nem tudják szabályozni hogy a méhlepény rendesebben müködjön. Azért fektetnek be hogy minden nap megnézik mennyi oxigént kap a baba, és ha ugy adódik azonnal tudjanak reagálni! Én már csak tudom hiszen keresztül mentem ezen, és nálunk hirtelen jött a dolog és nem tudtunk semmire felkészülni, se lelkileg se sehogy.
Viszont nagyon remélem hogy minnél tovább bent marad a babaó!!
Nem kivánom senkinek azt ami nálunk volt!
Puszika és kitartás!!!

Nekünk teljesen mindegy hogy mikor lesz a találkozó, és hogy hol, mert ahhoz igazitjuk magunkat, és megyünk mind a 3-an.(már alig várjuk)!!

Etna
Biztos azért volt Boti lázas mert jött a foga, mi is igy jártunk egy hete. Boti ezek szerint nem szeret utazni, sajnálom, pedig téged is szivesen megismertelek volna!

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Na megint itt vagyok!

Szóval nálunk az a helyzet hogy az Amélia kb. egy hete megy rendesen. Egyik percről a másikra elkezdett járni. Nagyon aranyos majd küldök videót róla mindenkinek.
Kb. 2 hete volt hogy estére mindig belázasodott és csak nagy nehezen ment le a láza, már azt hittük beteg. Elvittük a dokihoz de semmit nem talált, viszont mondta hogy legalább hat foga jön egyszerre, és van közte rágó fog is. Hát két éjjel nem aludtunk tőle, köztünk sem igen tudott szegény, de utánna rendbe jött minden. Már kint van neki 2, ebböl 1 rágófog.
Beszélni még mindig nem beszél. Ezeket mondja hogy "ki, táta, Gergő, cica", ja meg énekel ha zenét hall. Nagyon aranyos mostanában, kezd egyre jobban bújós lenni. Az apjáért meg annyira odavan hogy csak na.
Voltunk tanácsadáson, most 7500gr, és 75 cm. Hát nem nagyon hizik a szentem, de nem csüggedek ilyen és kész.

Na megyek mert felkelt!

Puszi mindenkinek!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Etnám!
Mp4-ből mp3-ba nem tudsz konvertálni, mert egyik film, másik csak hang. Azt mondja apa, hogy a hangot ki tudod venni az mp4 alól és azt lehet átkonvertálni mp3-ba. De akkor nem lesz kép.
A Velencei tó nekünk is jobb, remélem NEM maradsz le a taliról, annyira várom már, Botit, meg Tamás össze kell hozni valahogy!
Nem tudom a képet mibe illesztetted be, de ha paint-be, akkor a mentésnél ki kell választania jpg formátumot, mert Te ping-be mentetted és azt tényleg nem engedi ide beilleszteni. Remélem érted amit írok, nem tudom értelmesebben megfogalmazni :)

Niki!
Örülök, hogy írtál végre nekünk, már nagyon hiányoltunk! Amélia szuper ügyes, hogy megy egyedül!!! Édes lehet nagyon, várjuk a videot! Mesélj kicsit mi történt veletek, amíg nem voltál!

Daniella!
Nekem teljesen mindegy melyik hétvége, a Balaton nekünk is messzebb van, nem is lenne gond, de mint írtam nagyon kezdő vezetők vagyunk és az autónk sem mai gyerek, ezért lenne jobb közel. Mindenképpen apával megyünk, egyedül nem is mernék elindulni TAmással ekkora útra.

Csajok én most egy időre (vasárnapig) elköszönök, holnap reggel irány Sárvár!!! Már becsomagoltunk, Tamás be van sózva, remélem tényleg tetszik majd neki. Lesz ott is wifi állítólag a szálláson, ha tudok írok PDA-ról. Jók legyetek és vigyázzatok magatokra meg a Manókra! Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
luca81

Drágáim! A helyszín nekünk totál mind1! Ha tudunk megyünk! Nekem eszembe se jutott h azUram is jöjjön, de ha ti hozzátok én a párotokat én is viszem!

Most megyek alszok mert nagyon fáradt vagyok.

Timi boldog születésesnapot!

Luca nektek jó pihit!

Itt szakad a hó! 8)

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Köszönöm a gyed válaszokat, remélem a jövő hónapban rendesen kapok!

Bibócska! Remélem minden rendben lesz Lali-manóval! A kórházban majd lassabban telik az idő és hiányozni fogsz nekünk, de a végén lesz egy csodálatos kisfiad! És kérünk majd értesítést és képeket!

A velencei tó is jó, de én úgy emlékszem, hogy még semmiben sem állapodtunk meg, azon kívül, hogy lesz tali! Nálunk apa nem az a társasági ember, de lehet hogy eljönne. Még nem említettem neki! Ha mindenki hozza a párját, akkor eljön velünk, ha nem dolgozik persze, de ha nem, akkor nem jön!
A helyszín választás igen nehéz lesz! A pécs környékieknek, a velencei tó 2,5 órás út kb., a balaton 2. Nem tudom be tudjátok-e vállalni! Etnának a Balaton nem jó, pedig olyan jó lenne, mindenkivel találkozni!
Nekünk teljesen mindegy, tőlünk egyik sincs messze, a 8-9 és 15-16 hétvége is jó!

Luca! Érezzétek jól magatokat, és várjuk majd az élménybeszámolót!

Most megyek, mert Ákos egyesével tépkedi a hajszálaimat, és rettentően élvezi!
Puszi

kiru84

Helló Csajszik!!

Először is köszönöm, akinek eszébe jutott szerény születésnapom, én nem igazán tartottam volna, de pont az ellenkezője lett, nagyon sokan hívtak, írtak, éa Laar még tortát is készített nekem, és elcsábított magukhoz :D Köszönöm!! Itt meg is jegyezném, hogy szuper a házuk, olyan új illat van, minden szép és a legjobb!
Képzeljétek, akkora hó van, elszomorító :x

Bibócska: szorítok, hogy Lali manó még maradjon a biztonságban, biztos jó kezekbe kerülsz, rendben lesz minden!

Kiru: csak sikerült Ákosnak is felállni :D , most jönnek a borulások, még több figyelem, hajrááá :D

A talihoz annyit fűznék hozzá, hogy szerintem mindenkinek úgysem lesz alkalmas, lesz aki nem tudja beválallni az utat, de májusig még hosszú az idő, csak kialakul valami!!Hiszen az időpont már nagyjából körvonalazódott...Igen, nekünk Pécs-Velencei tó kb. 330 km. Na, majd kiderül...

Vasika: Mi újság? Mostanság van megbeszélés, van valami újabb hír?

Arte: milyen a légkör? Ugyanaz a meló, mint itthon?

Most lépek, mert Vilcsi már ébredezik!

Sok puszi mindenkinek!!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Sziasztok!

Képzeljétek az egyik csajnak ma van a szülinapja és a néni akié a panzió sütött neki répatortát - nagyon finom! Most takarít nálam a néni gyorsan elhadarta a receptet, de majd leírom! Kapott egy kis üveg pezsgőt, egy cserepes virágot és egy nagyon szép képeslapot! Nagyon meglepődtünk :)

Itt az emberek nagyon kedvesek el sem hinnétek! Komolyan! Van egy olasz pasika Filippo, kicsit tud magyarul és németül meg angolul beszélünk. Mi tanítjuk még magyarul és ő meg minket olaszul! Nagyon durva ahogy mondja egészségedre! Mindig azt mondja egesseggedre! Hallanotok kellene! Lehet ma fel is veszem! Vagy valamikor! A meló az egész más, itt nagyon lazán vannak a munkások nem kell megszakadniuk és keresnek 1800 eurót....

Most lépek! Raktam fel képeket az iwiw-re!Puszika

Kép
Kép
arte

jaj lányok, de jó,hogy még van egy kis remény, hogy nem a balcsi. én sem gondoltam arra,hogy pasis buli is lesz, de ha mindenki hozza,akkor én is viszem az uram, aki most elég normális. 15-16-i hétvégén van itthon, kiru urával jól ellesznek, mert ő sem társasági ember. tehát ha velencei tónál levő buli akkor nekem a 15-16-i hétvége lenne jó, ha minden kötél szakad, akkor így talán valami közelebbi balcsi is megodható lenne, ketten már csak bírunk a gyerekkel. pedig már el voltam keskenyedve, de látom,hogy nem csak nekem nem jó a balcsi.

4 rágófog áttörőben, hulla vagyok na megyünk a paphoz.

angyalról tud valaki valamit, nekem nem válaszol sehogy sem, remélen nem bántottam meg.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Timi, NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!

Kép

A talival kapcsolatban csak annyit tudok mondani hogy nekünk mindegy, majd igazodunk hozzátok. Nekünk még sem kisgyermekünk nincs és a távolság is mindegy mert mi a kettő között vagyunk. Én viszem a Vasit mert mi nem hagyjuk el egymást. Biztos szívesen jön velem.

Bibocska, nagyon sajnálom hogy kórházban kell tengődnöd. Én remélem hogy nem kell sokáig ott lenned, de ha muszáj kibírod. Puszi és üzenem Lalinak hogy maradjon még a helyén mert soha az életben nem lesz ilyen jó dolga.
Kiru, gratulálok a felálláshoz. Ugye milyen érdekes? Egyik pillanatban még csak ülni sem akar és jön a nagy meglepi.
Laar, nagyon rendes vagy hogy még tortát is készítettél Timinek. Ilyenek a jó barátnők.
Etna, kicsit megijedtem hogy nem jöttök a talira, de most már megnyugodtam. Neked feltétlen ott a helyed, látod mindenki ezt mondja. A hirtelen fogzáshoz kitartást.
Niki, elhiszem hogy nincs sok időd a kiscsaj mellett, de örülök hogy végre jelentkeztél. Majd gyere sűrűbben. A találkozón majd látjuk is egymást, ennek annyira örülök. Ti is jól megszenvedtetek a fogakkal, de most már remélhetőleg nem lesz nehéz. Én még a 24 éves lányommal is szenvedtem tavaly mert a bölcsesség foga ferdén nőtt és iszonyat fájdalmat okozott neki. El sem hiszitek hogy a szájsebészeten nem fogadtak csak beutalóval és előre egyeztetett időponttal. A fene beléjük mert Erikám nagyon szenvedett és két éjszakát virrasztott. Utána a hugim intézkedett hogy maszekba műtsék ki neki. Szóval nem biztos hogy ha kinőnek a fogacskák utána nyugi lesz. Persze nektek nem kívánom ezt.
Arte, répa tortát én is szoktam csinálni mert imádjuk és nem annyira émelygős. Nagyon fincsi. Főleg húsvétra szoktam készíteni vagy ha Erika lányom megóhajtja. Klassz hogy ilyen jó helyen vagy és jó a meló is. Csak ne szokd meg mert itthon ismét hajtás lesz.
Mindenkit pusszantok és ölelek. Majdnem minden lelet meg van csak még az aneszteziológussal kell beszélnem. Szerdán kell mennem Siófokra. Éjszakás műszak után nem lesz kellemes és utána még szűkítsek a napba egy kis alvást is.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Megörökítettem az első imbolygó lépéseket, íme: :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=E9J8BJapOiQ

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Timi!Kösuzi a házra a bókokat, aranyos vagy, és köszönöm azt is hogy itt voltál, és nagyon szívesen sütök neked, bmikor.

Bimbócska!
Nagyon szorítok neked, de biztos minden rendben lesz.
Lali manó kicsit még maradj odabent.

Milyen édesek, nagyok ezek a gyerkőcök már.

Mi mindenképpen vinnénk apát, mert ilyen hosszú útra nem mennénk egyedül,(meg ugye nincs jogsim) meg akkor beterveznénk más progit is mindjárt, de a Velencei tó nekünk sajna nagyon nagyon messze van, ilyen anyagi helyzet mellett mi nem tudjuk bevállalni, a Balcsi jóval közelebb lenne.De még beszélünk róla.

Na megyek teszek veszek.

puszi mindenkinek.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Timi: Utólag is nagyon boldog szülinapot szeretnék kívánni neked!

Most csak ennyi voltam, du. megyünk 50. szülinapi családi összejövetelre, anyum húgának a férje lett 50. éves.

Szép 7végét kívánok mindenkinek!

Luca, remélem, jól érzitek magatokat és tudtok egy nagyot pihenni!!!!

Kép

Kép
daniellla

csajok!
swidinek szólt valaki? mert elvileg miatta raktuk májusra, nem? neki melyik hétvége jó?

lucám!
érezd nagyon jól magad és vigyázz a kis ikertesóra. pusz

sajnos norbi és anyu betegek, boti fogzik, úgyhogy most csak ennyi voltam. szép hétvégét, remélem hétfőn már lesz egy kis időm.

szerintem tartsunk két talit, az egyiket velencei tó környékén a másikat, meg balcsin. ki ide, ki oda, ki meg mindkét helyre el tud menni, az a szerencsésebb.

daniella!
lexi nagyon ügyi már a kis barátnéját, hogy megszeretgette. hamarosan futhatsz utána. jó szórakozást.

vasi!
már csak 9 nap. nézted hugi képeit? ki az a kiscsávó? csak nem?

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Edina, most csak neked írok. Hugi örökbe fogadta a kiscsávót. Ha átnézel egy pill.-ra a másik fórumra olvashatod. Ma írta le. Nagyon örülök neki.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Mindig akarom írni nektek, csak mindig elfelejtem, amiket küldtök mindenféle tovább meg visszaküldős leveleket, nem azért nem küldöm vissza, mert nem szeretlek titeket! Főleg Petra és Etna! Imádlak titeket, de annak is örülök, ha ide tudok írni, nem még azokat küldözgetni! Ja, a recepteset tovább küldtem, de nem kaptam vissza egyet sem :(

Arte! Örülök, hogy jól érzed magad :)

Zsuzsa! Képzeld, a mamikámnak, 70 évesen jött ki a bölcsességfoga :) A Peti is csillagokat látott mikor nagyon fájt a foga, de mi nem kínlódtunk ebben a hülye rendszerben, az eldent-ben kiszedték neki. Persze jóval drágább, de az mondta, neki megérte.

Daniella! Nagyon édesen közlekedik Lexi baba :) Már nem is olyan baba!

Nálatok is úgy volt, hogy miután felállt a manóka utána hanyagolta? Aznap 4x, utána nap 1x, tegnap pedig egyszer sem. Bár a fordulásokkal is így volt. Képzeljétek, ma kimerészkedett a szobájából :) Kezdi felfedezni a lakást! Nálunk lepakolta a cd állványt, és majdnem magára rántotta :roll:

Most megyek, már megint háborog valami miatt!
Puszika mindenkinek!

kiru84

Sziasztok Lányok...

Bibócska, ne idegeskedj, a kórházban vigyáznak rád és Lali manóra. Pihenj sokat, és nem lesz semmi baj.

Bocsi, hogy nem jöttem sokáig, de szerveztem anyukám szülinapját, istenien sikerült :-), és a jófej szolgáltatók miatt épp nincs netem. Kölcsönnettel sikerült most feljönnöm.
Képzeljétek, telefontársaságot váltottam, de azt elfelejtették közölni a régiek, hogy ha elviszem a telefont, akkor ellehetetlenül a net. Pedig nekem nem egyértelmű, hogy miként függ össze az analóg telefon, és a szélessávú net. És a hab a tortán, hogy mivel hűségidős vagyok netileg még ápr. 3-ig, de kihúztam a szolgáltatás alól a telefont, ki akarják velem fizettetni a 37.500.-os büntit. Kérdem én, ha fizetem az előfizetési díjat, és effektíve a netet nem mondtam fel, milyen alapon büntetnek? Az én egyéni problémám, hogy nem tudok netezni... sztem. A netet szintén ott meg akarom szüntetni, de csak a hűségidő után. Értitek ezt az egészet? Mert én nem.

Tali ügyben: mi lenne, ha nem tóparton taliznánk? Kellene keresni egy olyan pontot, ami mindenkinek megközelítőleg azonos távolságra van, és a két hétvége között meg csak meg tudunk egyezni. :-) Sztem priviben mindenki írja meg, pontosan melyik településen él, (mert megye alapján nehéz lenne), utána meg lehetne nézni, mi az a hely, ami középre esik. A legtávolabb élőket kellene alapul venni. De ez csak egy ötlet. Égyébként mi ketten mennénk Sadával, és igazodunk hozzátok, babásokhoz. :-)

Nálunk minden változatlan, azt kivéve, hogy megjött. Most megint elkezdem a hőmérőzést, és remélem, mikor talizunk, már hárman megyünk. :-)

Bocsi, hogy nem írok külön mindenkinek. Most megyek főzőcskézni, puszilok mindenkit: Nofi

nofertiri

Sziasztok!

Kiru: Nálunk szinte minden mozgásformánál, amit újonnan megtanult így volt, hogy közvetlenül utána egy darabig hanyagolta, kevesebbszer csinálta és csak egy kis idő elteltével vált állandóvá a dolog. Így volt még anno az átfordulással, a kúszással és a felállással is. Szerintem ez teljesen normális.

Nofi: Egy véleményen vagyunk, én is így gondolom, hogy így lenne "igazságos" a tali helyszínének megválasztása. A 2 legtávolabb élőhöz képest legyen kb. félúton. Ez szerintem Pest és Pécs távolsága, ami 260 km kb. ennek a fele 130. Persze megértem, hogy valaki még ennyit sem tud bevállalni, mert sok neki. A Balcsi azért lett volna jó, mert az kb. ugyanannyira van mindkettőtől, pl. Siófok. De majd a többség eldönti, hogy legyen.

Pusszantás Lányok!

Kép

Kép
daniellla

Tali: nem vagyok biztos benne, hogy bp. az egyik legmesszebbi, Győr nincs messzebb a Balatontól vagy a velencei tótól? Luca, ha hazaértek a nyaralásból, nyilatkozz te is! Olyan messze vagyunk egymástól, hogy nehéz olyan helyet találni, ami mindenkinek jó!

kiru84

Szép Napot Lányok...

Talival kapcsolatban: simán ki lehet találni, mi a középpontja a találkának, ha egy térképen bejelöljük mindannyiónk lakhelyét, majd összekötjük a vonalakat. Egyszer lesz közepe. Ott kellene találkozni. Sztem. Ha megírjátok priviben, ki hol lakik, megnézem, hol lehetne optimális mindenkinek a találka. Nem kell pontos cím, csak annyi, hogy pl. Csorna, Veszprém, Pécs stb.

Puszi mindenkinek: Nofi

nofertiri

NOfi: nem titok szerintem senki előtt ki hol lakik, nagyjából úgyis tudjuk. ÉN Csorna. Próbálj keresni egy köztes helyet :)
Majd mesélek Sárvárról is, szuper volt, de most megyünk ebédelni, még csak most jöttünk meg a koszorúzásról, majdnem szétfagytunk, most kezdünk kiengedni :D

Kép

Kép
luca81

St. Georgen 8) :shock:

Celldömölk

Kép
Kép
arte

Drága kis Flórát szeretettel köszöntöm és kívánok sok-sok boldogságot első szülinapja alkalmából!!!

Megjöttem itt vagyok, éppen körülnézek,
S egy ismerős szempárt megismerni vélek.
Hívogató élmény, érzem, hogy közeleg,
Segítsetek kérlek hadd menjek közelebb.
S egy halk szavú asszony meghallván a vágyam,
Apa pocakjára odafektet lágyan.
Hogy míg átöleli piciny hasonmását,
boldogan hallgassam szíve dalolását.
Meleg tenyerével simogatja bőrőm,
ha elszenderednék, most Ő lenne az őrőm.
Megpihen a test és ünnepel a lélek,
Gondolatban Anya festett ilyen képet.
Olyan jó így együtt feküdni az ágyban,
Mama pocakjában ilyen álmot láttam.
Békés biztonságban indul földi létem,
Hálásan köszönöm csendes születésem!

Kép

Kép
luca81

Csajok!Olvastátok a neten a tényői négyes gyilkosságot? Nagyon durva, 5 és 8 éves kislányok és 34,37 éves szülők az áldozatok :( Indexen sokmindent írnak, bár még rendes sajtótájékoztató nem volt.

Na majd jövök mesélni is, csak most lépünk a városba. Puszi

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Nem tudok írni, rengeteg a dolgom, majd mesélek!! Nagyjából jól vagyunk, a Kornélkának megy a hasa...

Lucám! Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál ránk! Köszi a verset, nagyon édes vagy!! Puszi!
wpetra
Pusztavám

Helló Lányok!

Csak gyors Flóra babának 1 születése napján minden jót kívánok, jó egészséget, szép gyermekkort!! Nagy cuppanóst küldök, anya add át!!

Nofi: Pécs.

Sok-sok puszi mindenkinek !

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Sziasztok!

Flóra babának szeretnék 1. szülinapja alkalmából rengeteg sok boldogságot és hosszú életet kívánni, sok-sok puszival!!!!!!!

Kép

Kép
daniellla

Köszi szépen csajocák!! Átadom! :D

Nofi: Pusztavám
wpetra
Pusztavám

FLÓRA,
Szellő szárnyán szálló idő e szép naphoz vezetett, szívem imádságát suttogja a szeretet. Kérem a jó Istent, óvjon, védjen tégedet. Adjon neked egészséget, hosszú boldog életet! Boldog születésnapot!

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Kép Babával
Kép Babával megint
Kép Bébi kompban a baba utas! :D
Kép Beletenyereltem a tortába :lol:
Kép Nagyon fitt vagyok... Még délelőtt, alvás előtt.
Kép Kidőlve!!
Kép Tortám! Anya kreálta
Kép WOW
Kép Na itt nyúltam bele!
Kép JÉH! Milyen lett a praclim??
Kép Hopppppááá!

Tegnapi szülinapozás képei!! REmélem, tetszenek majd!! Pussz!
wpetra
Pusztavám

Nem térek magamhoz a tényői gyilkossággal kapcsolatban, az apa mészárolta le a családot. Iszonyat... itt az iwiw adatlapjuk, nézzétek meg milyen csodás gyerekek voltak:

http://iwiw.hu/pages/image/imagedata.jsp?imageID=18170241&userID=9929001

azért érint ilyen mélységesen a dolog, mert szoktunk járni Tényőn keresztül a barátnőmékhez, nem gondoltam volna soha, hogy valaha erről lesz híres a falu.

Kép

Kép
luca81

Flóra babának Boldog 1. Születésnapot kívánok.

Csajok, holnap már elvileg lesz saját netem, akkor majd talán tudok hosszabb lélegzetvételre is jönni. Jah, meg drukkoljatok, megyek állásinterjúra.

Szép estét mindenkinek: Nofi

nofertiri

Szia csajszikák!!

Látom jól eltűnt mindenki, megjött a tavasz... már itt nálunk is:) holnapra 15 fokot mondanak. Tök durva tegnap még szakadt a hó....

Bocs h nem írok annyit de hazajövünk a munkából elmegyünk kirándulni este van mire visszaérünk aztán fürdés azUrammal dumcsi aztán alvás. A wiwre rakom fel sorba a képeket. Aztán majd közbe úgyis mesélek:)Pusz pusz

Kép
Kép
arte

Halihó mindenkinek...

Látom, majd' 24 órás pangás van. :-) Itt a tavasz?

Csajok, újra van saját netem, hurrá,hurrá. Az állásinterjúról inkább nem is mesélek, mert sajnos annyira nem jó. Semmi biztonságot nem nyújt. Először is, fizetnem kellett volna 30 ezret, hogy 1 napos fejtágítást kapjak. Az első jutalékot 2 hónap múlva kapnám meg, ha sikerül termékeket eladnom. Tehát tovább keresek, majd csak bejön valami. :-)

Puszi mindenkinek: Nofi

nofertiri

Sziasztok!

FLÓRÁCSKÁNAK NAGYON BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT, JÓ EGÉSZSÉGET, SOK KIS PAJTÁST, SOK IZGALMAS NAPOT KÍVÁNOK.MILLIÓ PUSZIKÁT.

Bimbócskáró és Lali manóról tudtok vmit?

Arte szép helyen voltál.

Nofim!Egyetértek a talival kapcsolatban.

Mi:Kozármisleny

Már kinőtt 3 fogunk és ha jól láttam fehéredik még egy pár.Lassan tele lesz a szánk.
Sajnos megfáztunk vagy nem tom mi van, kis csajnak folyik az orra, nekem oda a torkom, és patakzik az orrom, nem tom mi van, anyum is átesett ezen, remélem csak 3 napig tart.

Remélem mindenki jól van és élvezi a napsütéses napokat.Mi nagyon, felfedezzük az egész kis várost.

Timi csajszi!Hiányoztok, olyan jókat tudnánk együtt jönni menni:)

puszika mindenkinek, írjatok mire jutottatok tali ügyben.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Csajócák...

Még Daniella, Swidi, Grácus tart.helyét nem tudom. Bibócskával kapcsolatban tanácsot kérek...

Várom még ezt a pár adatot, és keresem a talihelyet. :-)

Puszi all: Nofi

nofertiri

Sziasztok!

Nofi! Szerintem Bibocskára nem kell számítanunk! Örülnék neki, ha vele is találkoznánk, de ő mostanában kórházban lesz, utána pedig a nagyon pici babával, nem hinném hogy jönne!

Petra! Nagyon boldog születésnapot kívánok Flórácskának! Nagyon cuki a ruhája :) Ez az, amit tavaly nyáron vettél neki?

Most mennem kell, ordít Ákos
puszika

kiru84

Sziasztok Lányok...

Ha teljesen igazságosan akarnánk megoldani a találkánkat, a Balcsi közepére kellene szerveznünk. Tehát: van valakinek hajója?

A legoptimálisabb megoldás Balatonvilágos lenne, ez a köv. km-re van tőletek:

Niki: 135 km
Laar: 130 km
Timi: 126 km
Luca: 120 km
Arte: 100 km
Etna és Nofi: 92 km
és a mázlisták:
Petra: 65 km
Kiru és Vasika: 32 km.

Sztetek? Ez mennyire tetszik? Vagy agyaljak még tovább?

Nofi

nofertiri

Noki: Engem kihagytál a sorból. Pedig én is elküldtem neked a lakhelyem, csak én e-mailben. :D

Nehéz okosnak lenni tali ügyben, most már fogalmam sincs, hogy hol kéne tartani. :D :D

Kép

Kép
daniellla

Bocsi, Nofit akartam írni!!!! :D :D :D :D

Kép

Kép
daniellla

Nekem egyébként mindegy, hol lesz a tali. Megyünk mindenképp, csak azért ne kelljen többszáz km-eket autózni. :D :D
Örültem volna nagyon a Balcsi déli partjának, de ha nem az lesz, az se baj.

Szép 7végét mindenkinek, nekünk sűrű lesz Alexa szülije miatt, egész hétvégén sütni-főzni fogok. :)

Pusszantás mindenkinek!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Bocsi, hogy mostanába nem jöttem éjszakás vagyok és hétfő óta lázas ma már egy kicsit jobban vagyok!!

Flórának BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jók a képek!

Nofi
Lakhely: Aba
Sajnálom, hogy nem sikerült a munkahely

Zsuzsa
Nem sokára műtenek! Drukkolok!!

Remélem mindenki jól van!

Sok-sok puszi!!

Kép
grácus

Sziasztok Lányok...

Daniellám, bocsi, de valamiért nem kaptam meg. De iwiw-en megnéztem. :-) Kaposvár - Balatonvilágos: 97 km. :-)

Grácus, te közel vagy: 44,5 km. :-)

Útvonaltervezővel néztem meg a távokat. Úgy próbáltam helyet keresni, hogy középpontoztam. És lehetőleg nem a puszta préri közepére. Azt néztem, hogy senkinek ne legyen 2 óránál hosszabb az út, és ne kelljen kompozni, meg más egyéb segédletet igénybe venni.

Most búcsú: Nofi

nofertiri

Sziasztok...
Hát itt volnék.Még mindig kórházban de sajnos nem sokáig tudták Lali babát a pocakomban tartani.Sem az NST sem az áramlás vizsgálat nem javult így március 14.-én 10:33-kor 690g és 30 cm-el megszületett a kisfiam.
Császároztak én már egészen jól vagyok a kisfiam pedig jó kezekben van orvosok és nővérek gondos ápolásában és oda figyelésében.
Egyenlőre stabil az állapota már beindult a kis bélrendszere megemészti a tejcsit amit adnak neki.
Hosszú út áll még előttünk és nem tudom hol van az alagút végén a fény de egyenlőre jól vagyunk és most csak ez a lényeg..
Még itt lehetek vele mindig látogathatom és ez megnyugtat és boldoggá tesz.

Remélem ti is mind jól vagytok köszönöm a drukkokat és a bátorítást de valahol én is éreztem hogy eljött az idő és igazam lett.
Bár nagyon korán de most már így alakult csak most már legyen minden rendben és alakuljon jól Lalókával.
Puszilok mindenkit: Bibó

(anya lettem :D :D )
bibócska

Bibócska, nagyon sokat fogok imádkozni értetek. Minden rendben lesz, meglátod. Puszi és nagy ölelés nektek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!
Bibócska!

Nagyon sajnálom ami történt, én már sejtettem mikor irtad hogy mi a gond, nálunk is ez volt, csak más miatt alakult igy.
Én mondhatom hogy teljesen át tudom érezni azt amin most keresztülmentek! Senkinek nem kivánom ezt az idöszakot amin most nektek át kell menni. Mindig örülni kell egy egy napnak amin túllesztek! Sokat simogasd ha megengedik, és beszélj hozzá mert az nagyon jót tesz neki!
Mi nagyon szorittunk nektek, és sokat imádkozunk értetek, mint amikor mi voltunk ilyen helyzetben értünk is sokan imádkoztak itt a fórumról.
Nálunk most volt egy éve(márc.6) 5,5 hónap után hogy Améliát hazahozhattuk, és mondhatom hogy nagy utat jártunk be azóta hogy ő is megszületett.
Kivánok nektek kitartást, egészséget, mielöbbi eggyüttlétet!Irj nekünk mindig hogy mi van veletek!
Puszika!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: