Új privát üzeneted érkezett!

Én párom dolgozik, kb 11-kor jön.
Danci persze még nem alszik, itt ül az ölemben.
A testvérem ma este nagyon finom lángost készített, 2,5-öt ettem fokhagymásan, tejfölösen, sajtosan. Bár a fokhagyma miatt biztos rosszul leszek az éjjel, de annyira kívántam.
:oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na, el is aludt a Kisherceg, beviszem lefektetem, és szerintem én is alszom.

Jó éjt mindenkinek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt!

Moncsim,
ez aztán finom lehetett. Kb. 2 éve vágyom 1 jó lángosra, de nem merek enni. Azt hiszem, úgy 1 éve ettem egyszer, de egyrészt lelkifurdim volt utána, másrészt vert a szívem mint egy őrült, mert felment az inzulinom. Azért lehet, hogy egyszer még megpróbálkozom vele.

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Sziasztok!

Bocs, hogy kussolok, de nehezen jön már el a péntek, és egyre többször fog el a félelem... :?

Rodi! Igen mensis görcs az ok, nekem is volt, aztán felváltotta a hasfeszülés. :D

Mindenkit puszilok! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem jöttem, mert csináltuk a parkettát, illetve csinálta apus, én meg főztem.

Estére meg nagyon fáradt voltam. Ma csináljuk az ebédlőt, úgyhogy még nincs vége, de ma már nem kell főznöm legalább. Marcikám a nagyiéknál, úgyhogy munka van ezerrel.

Közben az előbb voltam pisilni és megjött piri is. De nem baj. Örülök neki. :D
Ez a ciklus olyan lesz, hogy teljes lendülettel nekiállunk a babagyártásnak. :D Kedden felhívom a Kaálit. Szerintetek lecsúszunk erről a hónapról? Remélem adnak időpontot. Pont szarul jön ki, mert eddig a menzim első napján kellett őket felhívnom időpontért, most meg a 3.-on fogom tudni csak az ünnep miatt.

Na mindegy. Szaladok, mert apus kiabál. :shock:

Jövök még remélem.

Kép
babicsek
 
 


Lucuzs!

Ne izgulj, nem lesz semmi baj! Olyan szép szívhangot fogsz hallani, hogy csak na! Ne is gondolj a rossz dolgokra! És a péntek már mindjárt itt is lesz, meglátod! Csak a jóra, és szépre gondolj!

Babicsek!
Ma már befejezitek a munkát? Remélem holnap azért tudsz majd egy kicsit pihenni!
Örülök, hogy megjött a pirid, mert így tudtok kezdeni!

Bocs lányok hogy este nem jöttem, de teljesen ki voltam. Viszont reggel már 6.40kor fent voltam, és az ebéd kész volt 10-re!
Délután megyünk egy kicsit trécselni a haverokoz, úgyhogy este biztos nem leszek! Délután meg Forma1. Várom már!

Monic!
Én nem bírom a lángost! Nekem mindegyik olyan olajosnak tűnik és egyszerűen nem bírja a gyomrom! Amit én imádok, az a tócsni, azért élek, halok! De ugye nem IR barát kaja!

Beze!
Helyre állt otthon a családi béke? Remélem igen, és nincs semmi gond! Mellfeszülés meg van még? Hogy vagy? Lexi fogai, amelyek kezdetek előbújni, kijöttek már?

Natikám!
Hogy vagy? Mostanában kevesebbet jössz! Hiányzol ám!

Bikfy!
Nálam is tavasszal szokott rám törni a kajálási mánia! Mondjuk nekem nem csak étvágyam van, hanem ilyenkor csak eszem, csak eszem! ÉS így én mindig nyárra hízok meg, és télen fogyok le! Pont fordítva, mint már normális ember! De neked nehezebb hízni az IR miatt! Sajnálom! Ma mit főztél?

rodina74
 
 


Bocs, hogy az előbb hisztiztem. :oops: De reggelente semmi tünetem nincs, és ilyenkor jobban jönn a para. Most viszont már teljes mellszélességgel itt van a hányinger, úgyhogy megnyugodtam. :D

Mégegyszer bocs. :oops:

Babicsek! Dejó, hogy ti is kezditek! :lol:
Szalagparkettát raktok?

Kiki! Remélem már jobban vagy!!!

Többiek?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Luczus: Tényleg ne aggódj! Minden teljesen normálisan zajlik, úgyhogy no para! :wink:
Igen szalagparketta lesz.

Rodi: Nagyon ügyi voltál ma! Tényleg. Munkahelyeden szóltál már? Lehet hogy írtad, csak lemaradtam róla.

Nálunk is nagy Forma 1 őrület van. Tegnap míg volt az időmérő állt a munka. :) Apósom is jön, mire kezdődik, mert otthon nemtudja nyugton nézni anyósomtól. :)

Kép
babicsek
 
 


Lucuzs,
gyere csak ha bánt valami, majd mi eloszlatjuk a kétségeidet!!! :wink: .
Hidd el, egy ilyen kis csodababa csak szépet és jót fog okozni a szüleinek, minden rendben lesz!!!!!!!!!

Rodikismami :wink: ,
örülök, hogy Te is ilyen pozitív vagy!!!! Érezzétek jól magatokat a traccspartin!!!

Bikfy,
hát, ezt nem értem, hogy éhes vagy, de nem esik jól semmi... biztos, hogy minden rendben veled????? mindig ilyen vékony voltál??? No nem akarlak én bántani, csak ha én éhes vagyok, akkor aztán falok :P :P
kivéve amikor terhes voltam és forgott a gyomrom :roll: no akkor hiába voltam éhes, ahogy a számhoz ért valami már liftezett is odabent minden :wink:

Beze,
hát, a mi spontán hónapunk is elillant, kibetegeskedtük magunkat. De én most nem bánom. Viszont emlékszem, hogy korábban, ha vélelten valami miatt (pl veszekedés) pékor nem voltunk együtt, én majd szét robbantam, annyira dühös voltam magamra, a világra... Remélem azért már szent a béke!!!!
Cickóid rendben???

Kiki,
rajtad a világ szeme :P :P Kedden lesz egy uh, hogy valóban leállt-e a petefészked működése, s aztán a dokibácsi felírja a szurkákat és onnantól már nem is lesz megállás a babásodásig, majd meglátod!!!!!!
Apa elkísér???? Hogy érzed magad???

Babi,
de jó, hogy újra kezdtek!!!!!! Szerintem még lehet, hogy 3. nap belefértek, ha esetleg van aznapra időpont :wink: Gondolom nagyon örülnél neki!!!!!!! Drukkokok, hogy sikerüljön!!!!
Aztán majd kérünk képet a parkettás szobáról, étkezőről!!!!!

Monic,
túlélted a fokhagymás éjszakát :wink: Remélem azért nagyon nem bántott :roll: .

LÁnyok, teszek táblit, de KÉREK MINDENKIT, HOGY IRJA MEG, HA VALAMI NEM STIMMEL BENNE!!!!!!!!!!!!!!!! oké???? Mert különben nem tudom ám javítani, rossz munkát meg nem szeretek végezni :wink: .

Bence írtó rossz mostanában :roll: :roll: tegnap 3 pohár vizet öntött ki, + a főételt az ebédnél. Semmire nem hallgat :roll: :roll: . Verni nem akarjuk :oops: , de már a szép szónak nincs hatása. Most kitaláltuk, hogy betesszük a lenti kiságyba (úúútálja, még egyszer sem aludt benne), s magára hagyjuk, had gondolkodjon... Remélem hatásos lesz!!!!! Ma még csak egy kaja landolt a földön :roll:
Vendég
 


Kép

Kép
Vendég
 


Sziasztok,

Rodina,

én érdekes módon akkor vagyok lángos mániás amikor babát várok. Danikával a pocakban is azért jártam ki a strandra, hogy ehessek lángost. :oops: Testvérem lángosa nem zsíros, nem tudom hogy csinálja, én imádom, de a párom pl azért nem eszi meg mert ő a zsíros fajta lándost szereti...

Lucuzs,

nyugodtan hisztizz, ez belefér, megértem az aggodalmad, de melátod pénteken milyen jó is lesz hallgatni ill látni hogy dobog a kisbabátok szíve. Akkor majd megnyugszol.
Pl nekem is annyira fura, hogy a 19. héten voltam uh-n utoljára és a 30-on kell csak mennem. Állandóan aggódok ha Dávidka nem mozog, pedig felérhetném ésszel, hogy valamikor aludnia is kell a babának :oops: :lol:

Nati,

érdekes módon most nem lettem rosszul a fokhagymától, pedig fel voltam készülve, hogy rossz éjjelem lesz 8)
AZ én pici fiam is egyre gézengúzabb, épp tegnap írtam le a babásba, hogy legújabban ledugdossa az ujját a torkán és öklendezik, sőtmár hányt is és még az is tetszett neki, így még jobban ledugta az ujját, hogy jöjjön még... Nagyon kiakadtam, én kiabáltam is vele, és a kezére rácsaptam de teljesen haszontalan... :oops: 1 perc múlva újra dugdota le az ujját.
Most azt mondták nekem, hogy erről csak egyedül fog leszokni ha kedve lesz...

Bikfy,

párod jól kipetykálta magát? MIkor ért haza?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Natika!
Megy a privi, én adataim nem jók, mindjárt küldöm a helyeset.

Moncsi!
Ha zsíros, ha nem, én irigyelem azt a lángost. Api fél 1 körül ért haza, de én már aludtam.

Lucuzs!
Én egy dolog miatt sajnálom csak ezt a meddőség dolgot, hogy a terhességem sohasem lesz nyugodt miatta. Mi 1000x többet idegeskedünk, mint egy sima kismama. Amúgy az, hogy nehezebben jön a bébi, már nem gond. Persze sokszor megborulok, de nagyon sok mindent tanultam is.
Abszolút megértem az izgalmadat és most még azt is, hogy kevesebbet jössz. Persze sajnálom, de megértem.

Rodika!
Akkor nem is jössz ma este?

KépKépKép
bikfy
 
 


Babikám!
Akkor ti is kezdtek? De szuper! Hátha ebben a jó kis szériában nekünk is sikerülne végre babásodni. :wink:
Parkettázás? Bírod még?

Kiki, Bumi merre jártok? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Moncsi!
Dancsi nagyon kis huncut lehet. Először röhögtem, pedig azért ez durva. Hogy mik nem jutnak eszébe ezeknek a kis csöppöknek? :shock: :shock: :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


sziasztok!

Kész vagyunk. Olyan izomlázam van hogy csak na. Apus beült a fotelba és zenét hallgat. Ki van ő is. Szegénykém sajnálom. annyit dolgozott és olyan ügyes. Annyira büszke vagyok rá.

Nati: Nekem jók az adataim. :) És még azt is beírtad hogy hétfőn telefon a Kaáliba. :shock: :) Tényleg precíz csajszi vagy! Bence mit szólt a büntihez? Nem lehet könnyű és lesz még nehezebb is, hogy vígasztaljalak. :) A szép szó nálunk sem használ az esetek felében. Olyankor muszáj vagyok kiabálni, de ez sem mindig hatásos. Bezeg apus felemeli egy kicsit a hangját, na akkor aztán becsúszik a sport szelet. :)

Monic: Jaj Danika sem semmi. Miket csinál. Nem rossz az neki? Mert ezek szerint nem ha újból csinálja. :shock: Aranyos lehet. De gondolom hogy mennyire idegesítő is. Majd leszokik róla előb utóbb. Nekem Marci mikor 3 éves volt akkor a körmeit rágta. Annyira idegesített, aztán leszokott róla szerencsére.

bikfy: Igen kezdünk, ha nem csúszunk le róla. :) Ha meg lecsúszunk spontán belehúzunk. (mintha ennek lenne értelme.... na de sose tudhatja az ember)


Ez a hónap tele van reményekkel és esélyekkel, úgyhogy hajrá lányok, most mi következünk.

Kép
babicsek
 
 


Ja azt nem is meséltem, hogy tegnap Marcim lefejelte a WC-be a mosdókagylót. Képzeljétek csak annyit vettem észre hogy nagy koppanás, ő ordít ahogy csak bír közben meg szorítja a szemét. Nagynehezen megengedte hogy megnézzem mi van, hát felrepedt a szeme sarka, vérzett, meg jól bedagadt a szeme. Kellett egy fél óra, mire megnyugodott. Eltudom képzelni hogy fájhatott neki. Majd megszakadt a szívem hogy nemtudok segíteni neki. Ölbe vettem, bújt hozzám, meg megtörölgettük zsepivel. De ahogy sírt a könnyei meg csípték neki. Még szerencse hogy nem sült el rosszabbul.

Kép
babicsek
 
 


Basszus, egy csomót írtam és elszállt.

Babi!
Sajnáljuk nagyon Marcit, az előbb meséltem férjemnek. Gondold el, hogy fájhatott neki.
Örülök, hogy a nagy melóval készen vagytok és jön végre a Kaális kistesó projekt. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Nati!
Az előbb elfelejtettem reagálni a kajás dologra.

Éhes vagyok, de mivel tartanom kell a CH diétát, a húson és a zöldségeken kívül alig ehetek meg valamit. És néha már rá sem bírok nézni reggel pl. a felvágottakra. Egyszerűen undorodom tőlük. Ennem viszont kell, mert egyrészt 3 óránként muszáj, másrészt a súlyomat is jó lenne tartani, esetleg növelni. Néha ennék egy kis péksütit, vagy müzlit, vagy mogyoró krémes kenyeret, de nem lehet, mert rögtön megérzem.

Régebben én is egy kis zabagép voltam, de most már vigyázok, mit, mivel és mikor eszek.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy: Nem lehet könnyű betartani ezeket a szabályokat. én nem is tudom hogy bírnám. :shock: Le a kalappal előtted ha te ree képes vagy. :)

Ja azt még nem is írtam, hogy közben ahogy ül az ölemben pityeregve Marcus, azt mondja nekem: "Miért ilyen nehéz az élet?" Nagyon tartanom kellett magam hogy ne bőgjek én is.

Kép
babicsek
 
 


Babi!

Nekem meg így olvasva viccesen hangzik. Bár tudom, akkor tényleg nem lehetett könnyű.

Most csinálok egy új vonalzót, annyira felbuzdultam a te gyönyörűségeseden. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Ja, Így utólag tényleg vicces. :)

Jó ez a vonalzó, és annyi variáció van, hogy az ember nem győzi nézegetni. :D

Kép
babicsek
 
 


Basszus én csináltam egyet, de azt írja, hogy túl hosszú az aláírás. Ilyenkor mi van?

KépKépKép
bikfy
 
 


Pffff. Nemtudom. Nekem még ilyet nem írt ki. Próbáld meg mégegyszer.

Kép
babicsek
 
 


Többiek merre vagytok?

Kép
babicsek
 
 


Megyek, mert Marci még nem alszik. Ilyen sokáig nem szokott fel lenni.

Bikfy: Kitartás! Reggel megnézem milyen lett!:)

Jó éjszakát mindenkienek! :wink:

Kép
babicsek
 
 


Jó éjszakát!

Hát nem tudom megcsinálni ezt a hülye vonalzót. Hátha holnap jönnek a többiek és segítenek.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,

nagyon szép az új vonalzód :wink: Csak sikerült :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Á, az kaka lett, azt csak próba gyanánt csináltam, erre annak a beillesztése sikerült. :lol:

Nézd, ilyen az új. Még szoknom kell, de örülök neki. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Jó reggelt!

Bikfy: Ügyes vagy! Szép lett és fő az optimizmus! :D Tudod nekünk csak a jóra és pozitív dolgokra kell gondolnunk, mert ha nem, akkor vonzzuk a a rosszat a negatívat!
Te most hanyadik napon is vagy? 6-7. körül? Írd le légyszi, hogy most akkor nálatok mi a sorrend! Hová mikor kell menned babaügyben?

Kép
babicsek
 
 


Szia Babi!

Így van, fő az optimizmus. Mindjárt sorolom. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Oké itt vagyok. :)
Addig nem mozdulok.

Utána megyek csinálok valami reggelit, de fogalmam sincs mit kéne enni. Mondjuk akkor esne igazán jól ha nem nekem kéne megcsinálni.
Lehet hogy hagymás rántotta lesz. Tegnap virslit etünk. A felvágottakat meg úgy utálom. Pláne amit legutób vettem sonka. Na az olyan szar, hogy elment egy időre ezektől a kedvem miatta.

Ma már szarabbul vagyok, mert holnap már menni kell dolgozni. :?

Megyek majd össze kéne rámolni a szobába is, mert még minden szanaszét van.

Kép
babicsek
 
 


Babi!

Ma a 10. napon vagyok, úgyhogy már nagyon izzítunk apival.

Holnap megyek be a kórházba a 3. napi hormonokért, aztán várom a 21. napi vérvételt. Az után:

Először is átjárhatósági. Ez a következő ciklusomban meglesz, a 6-13. napok között, addig a Chlamydia tesztet még meg kell csináltatnom.

Másodsorban: április 28-án megyek vissza a Mens-be Tüű doktorhoz, kontrollra, akkor ő megmondja, hogyan tovább. Ha kellőképpen javulok, akkor marad a gyógyszer szedés, ha nem, akkor Avandamet-et is kapok, attól javulni fogok, de 3 hónapig védekeznünk kell.

Harmadsorban: Június 29. ekkor megyek Szegedre a Kaáliba.

KépKépKép
bikfy
 
 


Ne is mondd, tegnap is mostam 2 adagot, a szárazakat el kellene rakni, mert így kupi hatása van.

Felvágottaktól nekem is már herótom van, ezért írtam tegnap, hogy már nem is tudok mit enni. Nálam mostanában a sláger a főtt tojás lett, vagy a tojás krém.

Ti hogy álltok? Kaáli, vagy van még valami?

KépKépKép
bikfy
 
 


Nemsokára indulunk anyuékhoz, közös pöri főzés lesz, jön be nagyanyám is.

Amint tudok, jövök, remélem, este azért lesz valaki. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Hát nemtudom mit mondanak majd. Nekünk szeptemberben, meg októberben volt az inszemink. Azóta semmi. sem gyógyszer, sem tüszőnézés. Szóval holnap kiderül mit mondanak, hogy belevághatunk e ebben a hónapban, vagy sem. Mondjuk szeretném ha lehetne menni. Nekem az átjárhatósági tavaly júniusban volt, az jó lett, nincs dugulásom. :D
Szóval holnap minden kiderül. Ja és a Kaáli.

Hát akkor sok vizsgálat van még előttetek. De mindent le kell tudni. Előbb utóbb sikerülnie kell, olyan nincs hogy nem.

Kép
babicsek
 
 


De jó nektek, jó főzőcskézést! :)

Kép
babicsek
 
 


Moncsikám!

Március idusán kívánok Neked minden szépet és jót!

Kép


Nagyon boldog szülinapot! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Hát én is előkerültem! Tegnap, azaz ma éjjel 1 körül értünk haza, aztán még beszéltem a hugommal is, és még fel voltam dobódva, így vagy fél 3 körül alhattam el! Mi jól éreztük magunkat, csak volt egy kis politizálás, az egy kicsit elrontotta a hangulatot, de szerencsére hamar véget ért!
A párom még húzza a lóbőrt!

Babicsek!
Örülök, hogy végeztetek a parkettázással, és tényleg kérjük majd a szép képeket! Jaj, holnapra nagyon szorítok, szerintem fogtok tudni kezdeni! Nagyon drukkolok!

Bikfy!
Jaj, a kajálás nálam is kardinális pont! Már alig várom, hogy jöjjön a jó idő, és többféle zöldség legyen, illetve olcsóbbak legyenek!
Hát látom nálad is az ütemterv igen szoros, hidd el, babás leszel még ebben az évben, legkésőbb szeptemberig!
Nekem tetszik az új vonalzód, és a szövege, egyszerűen tökéletes!

NAti!
Hát biztos most jön Bencusnál ez a rosszalkodós korszak! Sajnálom, hogy mostanában ilyen nehéz vele. Használt a kitalált új bünti?

Monic!
Hát, honnan vette ez a gyerek ezt az ujjledugdosást?! Ilyet még nem is hallottam! A tv-ben látta? És ezt még élvezi is! Hát nem tudom!

Beze!
Régen voltál? Hol kóborolsz! Gyere, ha tudsz, mert kiváncsiak vagyunk, mi van veled!

Lucuzs!
Elhiszem, hogy aggódsz! ÉS gyere, nyugodtan mondd el a paráidat, majd megnyugtatunk! Inkább beszéld ki a félelmeidet, és utána kicsit megnyugszol. Majd aztán megint megnyugtatunk, ha szükséged van rá! Egyébként én is parázom, mert tegnap egyáltalán nem volt hányingerem, és hasfeszülést sem érzek, és 2 napja görcsölgetést sem! Szóval elhiszem, hogy aggódsz, de ebből is látszik, hogy mennyire várod őt!
Nekem is még, milyen messze van 24-e! Alig bírom kivárni, hogy megtudjam, minden rendben van-e! A magam megnyugtatásáért holnap csinálni is fogok egy tesztet! Remélem, ott lesz egy bazii erős csík!

Bikfy!
Mi van az unokatesódékkal és a babával? Minden nap eszembe vannak!

rodina74
 
 


Sziasztok,

Bikfy,

nagyon szépen köszönöm :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Kedvesek vagytok, hogy így simogatjátok a lelkemet. :D Tényleg már jobban vagyok, megnyugodtam megint.

Bikfy! Nagyon szép az új vonid! Tudod, én mióta csak a bneten vagyok, mindig ugyanazzal a vonival nyomtam (sima kék katicával), aztán ebben a ciklusban úgy döntöttem ideje váltani, csináltam egy babásat, és mi lett belőle... :wink: :lol: A te előző vonid is már nagyon régóta veled volt, ha jól emlékszem.
Szép az akcióterved!!! Hajrá előre! :lol: Meglesz a jutalom!!! :D

Rodi! Hát akkor nem kell magyaráznom a parámat...
Én már nem csinálok teszteket, így is van 6-7 zebrásom. :oops: :lol:

Babicsek! Drukk holnapra a kezdéshez!!! :D
Nektek ez hányadik inszem lesz? 3.?
Apa könnyen ráállt?

Monic! Akkor Bikfy után én is boldog születésnapot kívánok! :lol:
Ilyen ujjledugdosást Bogi is csinált kiskorában, de ő nem ment el hányásig, de vigyorgott neki rendesen, szerencsére hamar leszokott róla. :roll:

Nati! Az adataim naponta változnak. :wink: Annyi fix, hogy 3x2 utrót nyomok.

Kiki? Beze?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Monic!

Hát ilyen szép nap van ma!?

Nagyon boldog születésnapot kívánok neked!

rodina74
 
 


Rodi! Még azt akartam írni neked, hogy az nem gáz, ha néha erősebb néha gyengébb tüneteket érzel, főleg ha elkezdtél valami vitamint szedni, mert az csökkenti a rosszullétet. Csak tudom milyen nehéz nem kombinálni...
De most én mondom neked, hogy hidd el, minden a legnagyobb rendben!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Nagyon szépen köszönöm lányok :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
Nagyon sok boldog szülinapot!
Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

De édesek vagytok, hogy hiányoltatok. Tegnapi nap gyorsan elment, ma is csomó dolgom van, holnap pedig ilyenkor bőven úton leszünk.

Rodi, Nati drága, köszönöm szépen, cickók javulnak, Zoli szorgalmasan masszíroz, a jobban már alig van, a balban is kisebbek.
Rodi kismami, minden rendben van, én tudom! Az csak jó, ha nem görcsölgetsz! :wink:

Nati, Lexi mostanában még hisztisebb, nem tudom, miért. :( A bünti tökéletes, én is ezt szoktam. Hamar hat. :lol:
Nem voltam ideges pé miatt, jobb is, ha tovább szedem előtte a folsavat, meg helyrehozom a ciciket.

Bikfy, szép az új voni. 2 éve, április 28-án estem teherbe, szóval hajrá! :D

Babi, szegény Marci, gyógypuszik neki. Én kinéztem a következő ciklust, hogy akkor leszek babás. :lol: Addig néha-néha borozok. :lol: :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Monic drága:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Igyekszem még jönni, de nem ígérem, puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nem vagyok szőke, de ma az voltam. :evil: Beleejtettem a telefonom a zsíros mosogatólébe, persze meghalt. :( Holnap veszek másokat, szerencsére a sim jó. Nati drága, elküldenéd priviben a számod? A telefonomban maradt, és nincs benne a régiben. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Puszi, most már tényleg megyek. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Mégegyszer nagyon szépen köszönöm Lányok :lol:

Dy,

köszönöm az iwiwes üzenetet is, nagyon jólesett :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: