Fanni, nagyon örülök, hogy jobban vagy és hogy írtál, remélem, ezentúl gyakrabban hallunk Rólad! Huuu, nem lehetett semmi ez a szülés, meg az utána lévő dolgok, lehet, inkább már nem is akarok hallani róla, bár írd le nyugodtan, aztán majd én nem olvasom el, csak később, de ezt az EDA-s dolgot igyekszem megfogadni.
Marcsi, bár tudom, hogy könnyű ezt mondani, de kitartás a sok kialvatlanság miatt, aa lányeg, hogy Panka nagyon-nagyon szépen fejlődik, látod, hogy eltelt ez a másfél, sőt már majdnem 2 hónap is!
Mikor nekikeseredsz a sok sírás miatt, gondolj arra, hogy vártad már, hogy otthon sírjon melletted és ne a kórházban legyen szegényke egyedül.
Eszti, Neked is csak sok pozitív energiát tudok küldeni. Én is már előre félek attól, hogy Anyukám hogy fog kiakasztani, leginkább már meg is teszi, mivel mi egy városban lakunk, így nagyon gyakran talizunk, meg minden nap beszélünk telefonon és már most kikészít a hülyeségeivel. Pl a múltkor megkértem, hogy jöjjön már el velem még megvenni ezt-azt, pl. ágyneműt, ágynemű huzatot, kisplédet. Az még a kisebb gond, hogy ösztönösen kiválasztotta a legdrágább garnitúrát, mert szerinte csak az volt a szép, aakkor akadtam ki teljesen, mikor a kisplédeket nézegettem és kezembe vettem egy kis cuki rózsaszínt, mire odasúgja a fülembe: "Azért is arra is gondolj, hogy a babakocsi barna-bézs színű, nem biztois, hogy ez a rózsaszín annyira fog hozzá menni, olyat kell választani, ami színben passzol a babakocsihoz!"
Kb. mi van?????????????????????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Nyilván szépet akar az ember a gyerekének, de az már hadd legyen már mindegy, hogy milyen színű egy kisplééd, amivel be fogom takarni. A múltkor azt is megjegyezte, hogy a barackvirég színű szobába miért vettem rózsaszínű pelenkázó lapot???? Szerintetek ez nem szörnyű, mármint hogy hogy lehetek ilyen, hogy rózsaszínűt veszek egy kislánynak???
Ezt csak azért írtam le, mert másnak is vannak fárasztó szülei, és ami még borzasztóbb, hogy lehet, hogy egyszer mi is ilyenek leszünk
De azért sokat is segítenek.
Szilvi, éljen a Mami, haláli lehet az idős hölgy. Egyébként az altatással én is egyet értek, Esztikének is van külön szobája, nálunk is csak a legelején fog velünk aludni, én addig terveztem, amíg biztonságosan meg tudja majd tartani a kis fejét. Majd felkelek és átmegyek hozzá, nekünk lesz egy nagy fotel a szobájában, abban majd megszopiztathatom.
Anna, most Te vagy nagyon eltűnve, lehet ez a nagy hóesés utáni 10 fok megtette a hatását???? Ja, bár látom, hogy délelptt írtál, csak mostanában Te nagyon pörögsz, egy nap többször is bejelentkezel, így hiányollak.
Naa, délután taliztunk a szülésznővel, holnap meg megyünk be a kórházba leskelődni.
Hát én most sz@rtam be egy kicsit, így mostmár nagyon közelinek tűnik a dolog. A mályvateán mosolygott egyet, de a homeos bogyókat ő is javasolta, így kedden elmegyek beszerzem amit kell. Mondtam neki az EDA-t, egyetértett vele, ha szükségét érzem, miért szenvedjek, csak az a gáz, azt mondta, hogy ha pl. éjszka szülök, amikor csak egy anesztos van, akkor van olyan altatóorvos, aki nem hajlandó beadni, mert "az neki nem munkaköri kötelessége", csak császárnál. Hát kösz. Mert nappal többen vannak és akkor lehet olyat találni, aki beadja, de éjszaka kétesélyes a dolog. Na persze, egy finom kis boríték biztos átírja aaz ő munkaköri szabályzatát
Ja, az aalapítványi szoba 10.000/éjszaka, drágább, mintha szállodába lennék, mondtam is Szabinak, hogy inkább mentünk volna el egy wellness hétvégére
Még tudnék írni, de nem fárasztalak tovább Titeket, majd holnap folytatom, úgyis mindig hiányoltok
Puszi
Ja, Szilvi, ez a dátum felülvizsgálat ez csak annyi, hogy nekem az utolsó mensi szerinti szülési időpontom ápr.6 ( netes kalkulátor, a védőnő és a doki szerint ápr 7. ), én még a terhességem legelején 2x is azt álmodtam, hogy Esztike március 28-án, valamikor a hajnali órákban fog megszületni, így én mindig mindenkinek azt mondtam, hogy márc. végére várjuk
De most úgy "döntöttem"
, hogy akár jövő hét pénteken ki is bújhat aa kis drága, mert már nem is nagyon bírom, meg melegfront is fog jönni.