Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Pinkiné: nagyon édes a kisfiad a képeken!

Hát csajok jól megszívtam! itt a IV. ker-ben mentem az sztk-ban és kiderült, h időpontot kell kérni mert ennél a dokinál annyian vannak mindig, h sokszor haza kellett küldeni az embereket mert annyian voltak és csak hosszú órákon keresztül vártak, nem tudott mindenkit fogadni a doki! szóval ennek valahol örülök, ezek szerint biztosan jó doki! szóval ez az időpontos dolok most március 1-től van, úgyhogy kértem is időpontot és jövő héten kedden, 16-án megyek délelőtt!
Pedig már annyira kíváncsi voltam h mi van! na mindegy, azt a pár napot már kibírom!

Kriszti: nem, egyáltalán nem barnázom se előtte, se utána! 2-2,5 nap volt összesen az utolsó két mensim! remélem csak a gyógyszer mellékhatása ez!

Kép
csicsiy
 
 


De akkor legalább jövö héten kiderül Csicsy :P
Vendég
 


Sziasztok!

Csicsiy
kedd már nincs messze :wink:

Dokihoz: Azon a véleményen vagyok, mint Chrissy, a probléma magától nem javul meg. Sem egy-két magas hormontartalmú gyógyszertől (ld én :roll: ).

Esett a hó :evil:
Vendég
 

 
 

Sziasztok lányok!
Nem akarok vitázni senkivel,ti tudjátok mit mondotok a dokitoknak.csak gondoltam,hogy azért vagyunk itt,hogy őszinték legyünk egymáshoz nem pedig mindenre helyeseljünk.én az őszinteséget értékelem jobban.
Pinkiné nagyon aranyos a kisfiad!
Csicsiy kedd már tényleg nincs messze!remélem mindent megtud majd mondani a doki,hogy mi bajod lehet.amúgy lehet.
Csip-csip most lehet péd?
itt is esik a hó!
szép napot minenkinek!
puszi
Vendég
 


Igazad van Gabóó!
Azért vagyunk itt, hogy mindenki elmondja a véleményét, ez így is van rendjén :P Nem vagyunk egyformák :wink:
Én nem is akarok vitazni itt senkivel, annyit tudok magamról, hogyha engem hazaküldene a doki mindenféle vizsgálat nélkül, hogy próbálkozzunk tovább és várjuk a csodát.... :shock: hát lehet nálam többet ártana maga a doki ezzel a kijelentésével, és tutira még jobban rágörcsölnék a dologra és mégjobban csalódnék, ha a ciklus végén megjön :cry: Ez föleg olyankor bosszantó, amikor minden annyira klappol..a hö, az ovu teszt, az együttlét és mégsincs baba...
Na mindegy, ez az én véleményem :P

Azért remélem nincs harag Gabóó? :P :roll:
Vendég
 


Gabó, Chrissy
nincs is értelme ezen összeveszni, egyikünknek ez a véleménye, másikunknak az, így van ez rendjén :wink:
Csak azért írtam, mert nekem sajnos ez saját tapasztalat, elég evidens, hogy nálam probléma van, mivel nem jön meg gyógyszer nélkül a mensim, de kivizsgálni mégse hajlandó egy doki sem. Csak ilyen gyógyszer, meg olyan, meg várjak. Mégis mire? Csodára? Azokban a tavaly történtek miatt már nem hiszek :(
Vendég
 


Kriszti lehet egy normálisabb dokihoz kellene menned. :roll: :!:
Andi ne hari,de tudom,hogy ti is nagyon régót prbálkoztok.amikor én elősször volam fent a bneten,akkor a Bidget topikjában írtunk mindketten.akkor ti már benne voltatok.szóval te régebb óta vársz egy bpici babára mint én.szerintem lehet,hogy a BMC-be vagy a Kaáliba érdmes lenne elmennetek,mert ott tudti ivzsgálnak.én már a Kaálit megérdeklődtem,hogy az első konzultáció 8000-10.000 ft .
párodat már kivizsgálták?
én lehet,hogy átsiklottam valamin,de mi történt tavaly? :oops:
Vendég
 


Gabó
miért nem jársz már Bridget topikjában? Ha nem titok :oops:
Párom még nem volt kivizsgáláson, mert ugye nálam egyértelmű a baj :roll: De mondjuk nála is lehet attól még...
Kaáli elég húzós, először megpróbálom azért nőgyogyival, vagy endokrinológussal, hátha nem olyan nagy a baj. Kaáli vagy BMC már végső megoldás...
Tavaly vesztettem el Anyukámat, mindent megtettünk érte, rengeteg orvossal, gyógyszerésszel, stb beszéltünk, de sajnos egyik se tudott segíteni. :cry:
Vendég
 


Andi nehari,anyukádra nem gondoltam :cry: azt hittem hogy közben összejött egy baba,csak elvesztettétek.tényleg ne haragudj!
Bridget tpoicjába igazából,nem tudom.nem akarok mentegetőzni,de nem Bri miatt,neki még most is nagyon szurkolok,hogy mind a 3 baba megtapadjon! :wink:
Ti mióta próbálkoztok?endrokrinológusnál én is voltam,magánba mentem,kifizettem 13000 ft-ot és annyit ecsetelt fél órán keresztül,hogy fogyjak le.még egy pajzsmirigy vizsgálatra sem küldött el.A Kaáliba nem fognak egyből bevenni a lombikba,hanem azért gondoltam rá,mert lehet,hogy ott jobban foglalkoznának veletek.Mert a nődokid csak gyógyszerez és ez nem vezet sehova.Mi is el fogunk menni.Az a tuti.Én amúgy is magánhoz járok,és ha már fizetek érte akkor végezze jó a dolgát.Szerintem nektek is érdemes lenne megfontólni.
Vendég
 


Ma kicsit sokaig fentvoltam es gondoltam bekukkantok 8) es mit olvasok :shock: :lol: Visszalapoztam egyet mert jomultkor is jartam erre es olvastam ezt azt...ha nem banjatok es mar itt vgyok en is elmondanam a velemenyemet :oops:

Valaki irta,hogy a dokija azt mondta ne vezesse a gorbejet :shock: Ez engem meglepett :? Biztos,hogy nogyogyasz az illeto? :roll: Megkerdojelezem mert normal esetekben azt mondjak csinalj vegig par honapot es vidd be elemzesre sokat segit nekik en pl meg az LH tesztjeim is bevittem a nodokimnak :roll: talan ilyenekkel telik ez az a biznyos 1ev varakozasi ido :roll: Amelyik nodoki meg ezt nem ertekeli...az azt mondom irigy arra,hogy esetleg a paciens is tud valamit :wink: :lol:

Csipcsip
Tudod a doki hiaba mondja a 14.napon legyetek egyutt ha nem is akkor van pe-d :roll: meg azert egy napbol ngyon jol kene idoziteni,hogy sikeraljon :? abban igaza van a 4naposak azert jobban mert tobben vannak...de egy napra nem lehet alapozni hisz a petesest 24orat el ossz vissz :roll: En azt mondom LH tesztelni kell es pozikor tuti egyutt lenni es utana ketnaponta...mindenki ugymond erre eskuszik :wink: Bar en mar pozi teszt elott elkezdem es 2naponta es hat mar eleg joregota megy a dolog :roll: De mondjuk nalam mas a szitu... :?

Gabo
Neked szivesen segitek hova menj es milyen vizsgalatokra...amivel ha tenyleg mesz a kaaliba mar elonyre teszel szert...itt mar azert nagyban kell gondolkodni.Hysteroskopia-t vgy a Laproskopiat ngyon ajanlanam bar,mint mar irtam eloszor is a prolactinod kene rendbehozni es a pajzsmirigyet mert igy tuti nem lesz segitseg...elobb rendbe kell tetetni magad hisz ok sem dobaloznak a tobbszazezres beavatkozasokkal(ugye ez tb-re megy)de pl vannak fontos dologk amit nem kernek kotelezoen megis jo ha van!Neked jo ha van mert vegigcsinalhatsz x lombikot sikertelenul szal kicsit erthetetlen...az alap dolgokat kerik de annal tobbet te majd eldontod alapon megy kozben ngyon fontos dolgok vannak meg amit kene kerniuk! :roll: Pcos meg gyogyithato sot ha anno elmentel volna ugye mar dokkerhez reg babas lennel :wink:

Durcipok
Te voltal dokinal igaz?Es neked mondta majd menj vissza 6honap mulva? :arrow: na hat en is szepen elmennek a helyedben es ugymond "hazudnek" egy nagyot hogy mar 1eve probalkozunk :wink: Mert addig tenyleg nem csinalnak semmit na utana se ngyon mert nyujtjak,mint a tesztat :? es meg honapokig vizsgalgathat szal ha turelmetlen vgy igenis uccu neki es magadat nezd neked baba kell most varsz fel evet teljesen mindegy...egy kivizsgalastol baja nem lesz az embernek es addigra leis telik az a masik 6honap es legalabb addigra kilukadtok valamerre... :wink: Ha nem te mondtad akkor bocsi en nekem csak az elozo oldalt sikerult visszaolvasnom de mar valamelyik nap olvastam ketten is voltatok dokinal 8) Jah lehet pinkine volt :oops: most hogy olvasom akkor ez a vege neki szol :oops:

Henne
Ez a gorbe nem semmi :shock: halvany lila gozom sincs mi lehet ez de nekem nem ugy tunik hogy nem volt pe-d :roll: Nem szoktal LH tesztezni? :roll:

Remelem nem haragszotok a bekotyogasomert..."ismerem" Kitty-t is es Gaboo-t is es mar regota be-be olvasgatok ide 8)

Mindenkinek mielobbi babasodast!!!!Hat tenyleg jo kevesen maradtatok de azt mondjak a jo munkahoz ido kell :wink: :lol:
Mindenkinek Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


sziasztok lányok,

bridget: voltam nődokinál pé előtt pár napja, látott tüszőt is, és mondta pár nap múlva érik meg.:) egyébként lh tesztezek is, rajta van a görbin is. És nagyon erős, két csíkos tesztem volt.:) lehet azért furcsa neked a görbim, mert volt előző hónapban egy spontán vetélésem, emiatt kicsit hosszabb lesz ez a ciklusom..

egyébként lányok én vittem automatikusan a görbémimet a dokihoz.kb 6 havit. arra azt mondta szépek, és volt pé is. Egyébként ő meddőségi szakember is..
én is magán doki párti vagyok, sajnos az a tapasztalat, hogy akkor és ott sokkal jobban odafigyelnek az emberre.:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Pinkiné, valami tünemény a kisfiad!:)
henne
 
 


Szia Bri!!!
Örülök,hogy írtál ide is,remélem még fogsz is! :D
Tudom,tudom...ha akkor elmegyek...tudod,hogy azért nem mentem tovább mert mindenhol azt hajtogatták,hogy lekell fogyni.És én gondoltam,hogy lefogyok és megyek tovább.hát ez úgy jött össze,hogy 2-3 kg lement de egy hé múlva vissza is jött.most megint 2 kg-nál tartok,de remélem ez már nem jön vissza!

Henne én is a magándokira esküszöm,de azt is megkell válogetni.Én nemrég (2,5 éve) költöztem pestre,senkit nem ismertem és itt a közelünkben volt egy nődoki.nem akarom kiírni a nevét,de egy főorvos...szóval elmentem hozzá,hogy 50-70 napos a ciklusom.erre ő 10.000 ft ért azt mondta,hogy majd helyre fog jönni és vizsgálattal eggyütt (hüvelyi uh,hogy nincs e baba,vagy ciszta) sem voltam bent tovább 7-8 percnél!!!!
de a mostani dokimat nagyon szeretem,ő tényleg foglalkozik velem.pedig azt mondták,hogy a női nődokik nem jók...hát szerintem igen!

na pussz és gyertek!!!!
Vendég
 


Sziasztok csajok....

Bri: Nekem azt mondta az orvos, hogy 14 nap-TÓL kezdve érdemes akciózni, azt is említette, hogy nem biztos, hogy akkor lesz p.é...De onnantól kedve már rá kell gyúrni, ha az ember gyereket szertne...
Az meg egy másik dolog, hogy Jól kell időzíteni, oké...Tudom Én is...De ha Én estig melozzom és a párom is...Akkor nem tudok du vagy akár reggel időzíteni!
Lh teszt, Én egyaltalán nem használom, mert csak felidegesít és még jobban görcsölök rá, hogy na mikor kell már akciózni!!!
Nekem azt is mondta, hogy nem kell ez a 2 nap mindig, hogy legyen.Tiszta görccsel jár... Mert az semm jó, mindig csak arra gondolsz, hogy na holnap után megint 18, mert tegnap nem volt...és a 2 napont legyen meg...Hát erre azt mondta az orvosom, hogy legyünk akkor együtt mikor jól esik!!!
És Én most pont így is csínálom!!!
Direkt nem 2 naponta, hol 1 hol 3 napont hol 2....

Kriszti. amúgy lehet most lesz p.é neked is...
Mert Én is Szerda óta görcsölök, ja és tegnap elaludni semm bírtam...Mi most pont egyszerre keztük a ciklust!!!
Amúgy nálunk Kedden volt 18...Tegnap már mire oda simultam volna apához, elaludt :(
De nem tudom, hogy most vajon lekésem vagy lekéstem-e már p.é?
Mert gondolom a keddi katonák már elusztak. :(
A ma esti meg kérdés, hogy ne késő-e????
Szerintettek???

Csicsy: sajnálom, de Én gondoltam még megis írtam neked ide...mert nálunk is időpontos az sztk...De már nem sokára itt van...
Szép Napot
csip-csip18
 
 


Szerintem Csip nem késő a ma este! és azt mondják 2-3 napig élhetnek a katonák, legalábbis az erősebbek! úgyhogy ne izgulj, jó lesz a ma este is!
Igen, de mire elolvastam amit írtál már voltam a dokinál! ez egy hirtelen ötlet volt h elmegyek!
Ez a bejelentkezős dolog különben csak március 1-től van, eddig nem így volt! Aki ajánlotta a dokit, ő sem tudta h már be kell jelentkezni!
mindegy, hamar itt lesz a keddi nap! 10:15-re megyek délelőtt!

Gabóó: különben nekem is fogyóznom kellene! Nem tudom, lehet h van benne valami, egyik ismerősöm is már próbálkozott több mint fél éve szerintem, pontosan nem tudom és volt dokinál, aki azt mondta neki h a hormonjai "le vannak tapadva" persze nem szó szerint, de fogyjon le 10 kg-ot és jó lesz! Sikerült lefogynia kb. 2-3 hónap alatt és utána szinte azonnal babás lett! Szóval ilyen is van!
neked még nem jött meg?

Kriszit: feldobsz egy táblázatot? köszi, most nemtom ki hol tart!

Kép
csicsiy
 
 


utánanéztem: Gabóó, Henne, Pinkiné, Andi!

Ti vagytok soron, gyertek a beszámolóval!
úgy tudom még nem jött meg senkinek! jól tudom?

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok!

Gabó
semmi baj, sztem amikor ez történt, te épp sehova nem írtál!
Nem tudom, emlékszel-e a másik topikból Pendire, ő jár(t) Kecskemétre endokrinológushoz, ő fedezte fel a PCOS-t nála, jövő héten megyek Pendihez, és elkérem a doki elérhetőségét. Hátha :roll: De azért még egy esélyt kap ez a nőgyogyi is.

Bridget
szia itt is! :D

Én is magándoki párti voltam eddig, de mivel ő írta fel a Clostit, amit nem is szabadott volna kivizsgálás nélkül, így oda többet nem megyek. Legutóbb sztk-ban voltam, ez legalább tényleg megállapította, hogy nem vagyok terhes, és úgy írt gyogyit (az előző csak írta, oszt csá), ápr. elején megint hozzá megyek, akkor kiderül, hogy kivizsgál-e vagy sem...
Vendég
 


Sziasztok!
Csip szerinem igaza van Brinek!
nincs rendes 28 napos ciklusod,ezért bármikor lehet péd.ez nem törvényszerű,hogy a 14. napon.mert van akinek a 8.napon van.szóval minnél sűrűbben eggyütt kell lenni.
Én amúgy nagyon örülök,hogy írt ide Bri,mert én nagyon szeretem őt,mert virtuálissan nagyon seggbe tudja rúgni az embert,és az bizony sokszor kell!!!! :roll: :wink:
Szóval Bri ha lesz időd gyere!!!!
Vendég
 


Vagy én írok úgy, hogy nem értittek, vagy Ti értitek félre, olvassátok félre amit írok!!!!Bri és Gabóóó
Nem azért mondta a 14 napot, mert a 28 napos ciklusnál akkor van p.é, tudom Én ezt!!!!Nekem nem is annyi a ciklusom, ezt az orvosom nagyon is jól tudja!!!!Hanem, hogy akkortól érdemes elkezdeni rágyúrni!!!De szerintem még mindig ő tudja jobban, mint Mi...Mert végülis ő a szakorvos!!!És Én azt csinálom amit ő mondd és tanácsol!!!És azt semm tanácsolja, hogy nagyon sűrűn legyünk együtt !!!Mert azért kell kihagyás-szünet-spermáknak!!
A másik meg mindenki azt mondd az orvosnak amit jónak látt szerintem!!!Ha akkar akkor"hazudik"ha nem akkor nem!!!!
csip-csip18
 
 


Amúgy most kurvára szarul esett ez amit így írtatok ide hozzám, Bri ill.Gabóó!!!
Mert tök ari volt az orvos, jókat mondott szerintem, ill.biztatot...
Erre megírjátok, hogy Ti mit gondoltok!!!
Jó lehet, hogy igazatok van, de egy orvos, csak orvos...Tudja a dolgát, vagyis az enyém biztos!!!!
Egy kicsit berágtam!!!Bocs!!!
csip-csip18
 
 


Rakom a táblázatot Csicsy..
TÀBLÀZAT 2010.03.12

Csip-csip, ja, nagyon egyszerre tartunk eben a ciklusban, nekem valszeg ebben a ciklusban vagy nagyon késön lesz p.ém, vagy nem is lesz...Mert a höm nem változik, negatívok az lh tesztjeim, szóval erröl ennyit :shock:
Àprilisban doki, aztán majd látjuk...lehet pihentetem ezt a babaprojektet egy ideig...akkor legalább szépen nyugodtan hazamegyek augusztusban és elfelejtem ezt az egészet,mert mostmár kezdek lassan bedilizni...Egyik nap így érzem, másik nap úgy. :? A hömérözést most pusztán tényleg a doki miatt csinálom,meg csináltam eddig is, hogy kiismerjem a ciklusom...de mindig tartogat valami meglepit :shock: :roll:
Tényleg, ha nincs peteérés, akkor kevesebb a mensi is, vagy? Gondolom attól megjönni meg fog... :shock: :lol: :roll:
Vendég
 


Visszatérve az akciózásra....szerintem teljesen mindegy mikor csináljátok, a legjobb a ciklus elsö felében 2naponta vagy ahogyan jól esik...A másik dolog, hogy mostmár fél éve hömérözök ovu tesztezek, szóval nagyon pontosan be van határolva a p.ém, (kivéve ezt a ciklus :shock: ), volt hogy akkor akcióztunk, meg minden és mégsem, pedig annyira klappolt minden....AZt gondoltam, majd a hömérözéssel, nyálkafigyeléssel, ovutesztekkel nyert ügyem lesz....hát mégsem...Lehet van akinek bejön és segít, nálam csak lassan felesleges pénzkidobás :? Ráadásul, mint ahogy Csip is írta csak stressz, amit most magamnak okoztam ezalatt a fél év alatt...és a páromat isstresszbe hoztam ezáltal. De ez áprilistól más lesz!!! :lol: Mert ez így nem mehet tovább....holott k...va szar nem a babaprojektre gondolni, de muszáj lesz mertlehet pont emiatt nem jön össze :roll:
Vendég
 


A görcsölést tekintve,már lassan egy hete nagyon görcsölget a hasam....tegnap elött még fájdalomcsillapító is kellett....MA sem jobb a helyzet...lehet nem akaródzik megrepedni az a fránya tüszö.. :shock: :roll: :evil:
Vendég
 


Na Kriszti Én is így vagyok ezzel, ahogy Te...
EZT MOST NAGYON JÓL MEGÍRTAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy már teljessen bediliztem 1 hónapja, és mondtam ez így nem mehet tovább!!!!!!
Pontossan!!!Ahogy jól esik!!!nagon is jól megírtad!!!!
és Én úgyan így csalódtam, hogy azt hittem, hogy ő majd nyert ügyem lesz, ha ennyire figyelem, mert az 1 hnapban Én is LH teszteltem, de aztán csak az ablakon dobom ki a pénzt, és még csalódok is és boslakodtam...
Na nem!!!!Befejeztem....Elégg volt...más taktikát alkalmazzom :D
És most Én veled értek egyet, és megértelek teljessen, egy cipőben járunk nagyon!!!!
csip-csip18
 
 


Csip ne haragudj,ha megbántottalak,nem volt szándékomban.A múltnap megbeszéltük,hogy őszinték leszünk egymással.Igen nagyon aranyos volt a nődokid,nem erről volt szó.Csak arról,hogy mivan ha mondjuk a 11. napon van péd?ahogy Csicsiy is írta,az elején kell sűrübben eggyüttlenni,utána lehet 2-3 naponta.az a tuti.
Nem tudom,hogy te ismered e Brit vagy most olvastál tőle elősször?De sokunknak lehetne ez a csajszi a példaképe!!!mert amin ő megy keresztül már nagyon sokan feladták volna!nem akarom az ő életét részletezni,mert ha akarsz utána olvasol,vagy ha akar akkor majd ő ír magáról.Én szerintem érdemes lenne rá (és sok mindenkire aki már vén róka ezen a téren) hallgatni,mert amikor a dokik nem látnak esély a babára ők felálltak és aztmondták,Hogy márpedig ők anyukák lesznek!
Szóval ezzel csak azt akartam mondani,hogy szerintem nem muszály csak a nőgyógyászra hallgatni,hanem hallgassunk egymásra is.nem kell megsértődni,mert senkinek nem az a célja,hogy bántsa a másikat! :wink:
Vendég
 


Bocsi,nem Csicsy hanem Kriszti írta,hogy az elején kell sűrübben eggyütt leni! :wink:
Vendég
 


Csajok, ne veszekedjünk már, tudom, tavasz, tombolnak a hormonok :lol:

Csip, Kriszti
megértem, hogy besokaltatok, azért is írom mindig, hogy ne görcsöljetek rajta, meg én ezért nem is hőmérözök, lh tesztezek, stb.
Nekem az egy clostis hónap is megterhelő volt, hogy meg volt szabva, mikortól meddig legyünk együtt, stb. :roll: Sokkal jobb így,hogy nem figyelem, csak amikor kedvünk van (ami sokszor van, de hát nem ezen múlik nálunk a baba).
Vendég
 


Peteeres a normal ciklusban ami 28napos ott van 14.nap...igy jon ki a luteralis fazik 14napra....nekem pl 25napos a ciklusom leszamolva a 14napos luteralis fazist 10.nap szokott lenni pem!Akinek meg 35napos annak meg 21.cn korul es igy tovabb :arrow: persze vannak kivetelek korai pe kesoi pe es van olyan kogy 2 is van de a normalis az a 13-14napos luteralis fazis...es a ciklusnapoktol fuggoen van pe.

Henne
Akkor te azok koze tartozol akiknek nem igazan ugy muxik a hoje ,mint normal esetben.Mert a gorbe tenyleg erdekes nem volt nagy leeses es ugras...es ugras utan fentkene maradjon foleg a vizszintes csik felett...de uhun volt tuszo es az lh is csucspozi volt akkor nincs problema :wink:

Gabo
Talan valami szh szegen y fogyokuraval kene probalkoznod mashogy nem fog menni :roll: a tobbiek is a baba erdekeben erre a napi 150-180szh-ra allnak ra...meg van meg egy csomo masik fogyokura is...muszaj mert mashogy nem fog menni :roll: de a prolactin es a pajzsmirigynek nincs koze a fogyokurahoz :!: En teged azert merlek virtualisan seggbe rugni mert ugymond "ismerlek" azert "idegeneket" nem lehet csak ugy seggbe rugni :oops: :lol: foleg,hogy sokan nem ismerik el hogy hibaznak,vgy szar az orvosuk,vgy az igazsag faj....sok helyen nem szerettek ha elmondod a velemenyed.Itt mar az elejen lattam mikor a topik elindult,hogy ngyon nem ertenek az ittlevok a dolgokhoz de nem akartam beleszolni(meg tavaly a ngyon elejen) Abban a par topikban osztom tovabbra is az eszt oszinten mert mashogy nem lehet...de ide csak gondoltam bekukkantok es mikor meglattam meg rolam is van szo meg a sok dokirol olvastam gondoltam irok.De nem szeretnek bepofatlankodni :oops: majd neha neha talan be-beolvasok :wink:

Csipcsip
Emlexem olvastam nincs sok idotok es sok a melo is :( Veguli ha te igy gondolom csinald igy...nem is ngyon akartam beleszolni...nincs jogom hozza! :oops: Bar mi tok jol megoldottuk nem volt se gorcsoles se izgulas :arrow: paromat ebbe nem avattam bele...en meg mikor ido volt ranyomultam 8) aztan az a par alkalom megtortent es beken hagytam :lol: ment minden ahogy epp alakult...ngyon ritkan kellett beavatnom,hogy na most kell hogy egyuttlegyunk mert pe-m van 8) Meglehet oldani...de kivanom,hogy jarj sikerrel! :wink: Most olvastalak tovabb es latom kiakadtal ram... :oops: nem jovok tobbet mert nem akarok beleszolni...de en mar hidd el tudom a nogyogyaszok 80%nem sok mindenhez ert...remelem te leszel az a kivetel akinek segitenek mert amugy semmit nem tudnak...az en 25napos ciklusommal 14.nap reg lekestem volna a peteereseimet :roll: Szerintem te tulsagosan is stresszes vgy ha egy egyszeru velemenyen ami segito epito szandeku igy kiborulsz!Probalj meg kikapcsolodni es lenyugodni...igy nem is fog jonni a baba...a stressz nagyon nem jo baratja a szervezetnek :roll: Es legyszives ne vegyel Gaboval egy lapra mert mig en mar tobb,mint 2eve megyek azutan,hogy babam legyen es barmit megteszek erte BARMIT addig o x ideje ugyanazon helyben topog es nem hajlando semmit tenni a babaert :roll: Mi pont eg es fold vgyunk.Most csak pont valamiben veletlen egyet ertettunk :roll:


Elnezest krek,hogy bepofatlankodtam es mertem irni...azt hittem segithetek evvel semmi bantot nem irtam...nem az en szokasom :roll: Ezert nem jottem be ide sosem mar tavaly sem...hiszel a dokinak...en is hinnek...mondjuk en szerencsere jo helyre kerultem egybol(na nem is magyarorszagon voltam mert akkor lehet meg sehol sem tartanek :roll: )Honnan tudod,hogy o neki van igaza?Mert neki hiszel...ok...vegulis...nem is kell ezt firtatni mar banom,hogy jottem... :? (tudom nem hivott senki)

Azert kivanok mielobbi babasodast mindenkinek...

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Andi nem veszekszünk!
Csak szeretnénk segítteni Csip-csipnek,de ha ő nem akarja én nem szólok bele.Csak jelezni akartam neki,hogy nem elég ha csak a nődokira hallgat,mert szerintem egymás tapasztalata is sokat segíthet nekünk.És én itt befelyeztem.Nem szólok bele,hogy hogy csinálja.Ha kell szurkolok,ha kell bíztatom.De nincs értelme veszekedni.Ha nem akar tanácsokat,hát nem .
Vége.

Neked mért kellett Clostit szedni,mert írtad,hogy nem is kellett volna?!cisztás lettél tőle?vagy mi volt a baj?
Vendég
 


Gabó
én is lezártam az ügyet, én úgy érzem eddig se szóltam bele senkinél, max személyes véleményt alkottam/ált. tapasztalat alapján.
VÉGE
A doki csak úgy felírta, mert mondtam neki még dec.-ben (akkor írta fel), hogy babát szeretnénk, mert megint szedetni akart velem fog.gátlót. Aztán a csajok írták (Bridget is, meg másik abból a topikból), hogy ez nem így megy, amúgy rosszul is voltam tőle, aztán mentem át a mostani dokihoz. Uh-val ő sem nézett meg, szóval nem tudom, mi újság odabent, de azon ő is kiakadt, hogy felírta ez a másik :roll:
Vendég
 


Bri sajnálom,hogy nem jössz többet ide :cry:
igazad van,egy helyben toporogtam nagyon sokáig,de mostmár én is utána fogok járni a dolgoknak,csak tudod 22-23 évesen elmenni meddőségibe...lehet,hogy egyből elküldenének a korom miatt.De mostmár vége én is el fogok menni.Csak ahogy írtam a pénzünkre várunk,mert nagyon sokkal tartoznak nekünk és már kifogyott a tartalékunk.amíg nem jön be pénz nem tudok elmenni,Remélem ebben a hónapban már megoldódik.
Vendég
 


Gabo
Tudod mindenkinek adott,hogy eljen a segitseg lehetosegevel....Kittynek mar nem irtam ide mert oneki mar nalunk osztottam az eszt :oops: o sem hallgat ngyon rank de majd most mar hidd el eljon az ido mikor belatja igazunk volt....de nem szabad eroszakoskodni...ez meg hogy meddosegi...mindenki ugy beszel rola,mint egy replahaz pedig ott segitenek!Nem kell egybol meddosegibe menni ezt senki nem mondta!!!Csak jo dokihoz kell menni aki nem jo azt meg otthagyni es menni tovabb :roll: es teljesen mindegy hany eves az ember ha baj van akkor baj van :roll:

Meg hoztam egy tavalyi LH tesztet csak hogy megmutassam nem a levegobe beszelek...aztan itt sem vgyok....tenyleg nem akartam senkit bantani beszelgessetek :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


jajj én a meddőségit nem úgy értettem!
csak már én is beláttam,hogy egy sima nőgyógyász nem foglalkozik úgy az emberrel.mi megbeszéltük,és eldöntöttük,hogy nekünk segítség kell,"egyedül nem megy".ez van.be kell ismerni és a megfelelő segíséghez kell fordulni.egy egész napot arra áldoztunk hogy a net előtt csücsülve végig néztük az összes pesti "meddőségit" (nem tudom máshogy írni) és a véleményeket átolvastuk.2-nél mradtunk.BMC és Kaáli.
A Kaálit választottuk.Igaz,hogy fizetni kell de megéri!!!Ott remélem,hogy végig tudunk nézni mindent.
Szeretnék egy átjárhatóságit is kérni,hogy nem e vagyok valahol letapadva.Igaz,hogy ebben még én is kiscipőbe járok,de én veszem a fáratságot és ha kell éjfélig is jegyzetelek,hogy tudjam mi hogyan megy...
sajnos összejött amitől féltem.de ha segítség kell az még nem azt jelenti,hogy az ember megalázottan kell hogy érezze magát!
Vendég
 


Gabóóó: ne haragudj, de Én nem az a tipus ember vagyok, aki keresi a példaképet!

Bri: Ezt írtad:"paromat ebbe nem avattam bele..."
na csak, hogy Én a páromat mindenbe beavattom!!! Szerinte is meg zerintem is "beteges dolog az, hogy ha már hőzöl is meg LH tesztelsz" kihangsulyózom mégegyszer, hogy SZERINTEM ÉS PÁROM SZERINT!!!!
És sajnálom, de igenis nem viselem el ha osztják az észt!!!!!
Mondja a véleménytét el, de ne észt osszon meg....

Szerintem te tulsagosan is stresszes vgy. Ettől leszek egyből stresszes, hogy ilyeneket tudtok írni!!!!!Amúgy meg miből veszed???Hisz nem ismersz....
Egyaltalán nem vagyok az, csak nem bírom ha osztják nekem az észt!!!
csip-csip18
 
 


Amúgy meg tiszta boldog vagyok és semmi bajom...
Beköltöztem a saját lakásomban!
Jól élek, munkám is van 2 ő is már 1 helyen és be is vagyok jelentve!!!!
Nincs semmi olyan amitől most stresszes tudnék lenni....
Én azért semm csinálom, szedek semmit, mert így egyaltalán nem agyalok a baba témán, és a párommal is akkor vagyok együtt mikor jól esik...megkivánjuk egymást...
Na ennyit akartam még...
Én is elnézést kérek ha valakit megbántottam volna!!!!
csip-csip18
 
 


Csip-csip ezzel tényleg befejezem,de még ezt le kell írnom!
Bri azt,hogy "nem avatom be a párom" gondolom,hogy úgy értette,ahogy én sem "avatom" be a párom.mivel a férfiak egy idő után úgy érzik,hogy csak azért kellenek nekünk,hogy babánk legyen,főleg ha te még azzal is jössz neki,hogy péd is van,akkor bizony az lesz ami már sokatoknál előfordult :roll: :roll: :roll:
hogy apának most nincs kedve,meg amiket szoktál te is írni.Én ezt a "nem avatom be" dolgot úgy szoktam időzíteni,hogy amikor tudom,hogy pém van akkor azt neki nem mondom hanem szimplán elcsábítom.így ő nem érzi azt,hogy csak az kell!!!ez olyan nagy bűn? :roll:
De tudod én nekem erre a vitára nincs szükségem :roll: ,szóval ha arról van szó mostantól áttsiklok a hsz-don. :!: mert szerintem nem csak azért vagyunk itt hogy bólogassunk(mert te ezt szeretnéd) hanem,hogy segítsük egymást :!:
és én itt lezártam ezt a vitát.aki szeretné,hogy megbeszéljük a dolgait az nyugodtan írja le,de aki nem bírja a kritikát annak lehet,hogy nincs itt a helye.de lehet,hogy az én őszinteségem a baj :?: légyszi írjátok meg ha sok vagyok,mert nekem nincs szükségem még egy ilyen napra.az ember csak segíteni akar és ő a világon a legrosszabb :?: :?: :?:
Vendég
 


Gabó
teljesen egyet értek veled, és én szeretném, hogy gyere :D

Csip
sztem mindenki csak segíteni akar a másiknak, én nem vettem még észre ebben a topikban, hogy vki osztaná az észt. Lehet, most kicsit mindenki idegesebb, mert a nagy többség azért már féléve próbálkozik eredménytelenül.
Az, hogy vki leírja a véleményét, tapasztalatát, még nem azt jeletni, hogy be is kell tartani :wink:
Vendég
 


Gabóó: mert szerintem nem csak azért vagyunk itt hogy bólogassunk(mert te ezt szeretnéd) hanem,hogy segítsük egymást

Pontossan segítsünk, de egy kicsivel okosabbak az orvosok!!!!
Kibeszél arról, hogy te bologass arra amit írok???
Senki nem kért-e, sőt szerintem nem is kérdeztem!!!!!Ha már itt tartunk!!!!!
csip-csip18
 
 


Köszi Andi!
Vendég
 


És utoljára még annyi, hogy nem tört volna ki ez az egész ha Bri nem írja meg ezt(és te Gaboo, nem kontrázol rá), mert ügye már lassan, hogy 2 hete voltam az orvosnál!!!!Milyen érdekes, hogy Gabó, akkor nem írtad meg, ezzel kapcsolatban a "véleményedet"
Meg amúgy senki nem írt semmmit erröl, mert nem kérdeztem, mivel Én megértettem a doktort és ő is megértett engem!!!

Ha meg nem bírom a kritikát, azért nem bírom, mert nem kértem-kérdeztem, és nem szertem mikor belemagyarázznak vagy okosabbak!!!
Főleg, hogy az orvos meggyőzött és ahogy Titeket olvastalak egyből lehúztatok!!!
Ennyi
csip-csip18
 
 


Lányok hol vagytok?gyertek meséljetek mizu!
Andi,Heni nekte sem jött még meg?
Még nekem sem,de én már nem is tudom,hogy reménykedjek e.van egy két tünet,de nem tudom.tesztelni sem akarok.szerintetek mit csináljak?
Vendég
 


Helló Lányok!

Szűz anyám, mi folyik ma itt? Eddig vártam az írással, s most is kétszer átgondoltam, hogy írjak-e. Elég lincshangulat van ma itt. Erre azért még nem volt példa tavaly szeptember óta. Remélem ez az első és utolsó ilyen nap. Nem akarok az egészbe belefolyni, de így végigolvasva benneteket Csip-csipnek adok igazat. Ez az egész cirkusz nem lett volna, ha Bridget nem "szól bele" a dolgokba. Azzal nincs baj, ha megosztjuk egymással a véleményünket, akár pozitív, akár negatív is az. Nekem csak a stílus nem tetszett. Az első alkalommal "jó tanácsokkal", kritikákkal, ismeretlenül ellátni a topic állandó látogatóit, azért merész húzás volt. Nem mindenki vevő az ilyenekre. Egyébként meg nem hiszem, hogy ebben a topicban lévők bármiről is lecsúsztak volna, mármint ami a babát illeti. Gabót kivéve még senki nem próbálkozik egy évnél hosszabb ideje a babával. Nem tartozunk sajnos azok közé a lányok közé, akik rögtön teherbe esnek, ez tény. Ki így, ki úgy viseli ezt, s tesz meg ennek függvényében dolgokat az ügy érdekében. Szerintem tartsuk tiszteletben egymás véleményét és cselekedeteit is. Véleményt lehet nyilvánítani, de az azért ne legyen a máikra nézve sértő. Példának okáért, idézem: „Itt mar az elejen lattam mikor a topik elindult,hogy ngyon nem ertenek az ittlevok a dolgokhoz de nem akartam beleszolni(meg tavaly a ngyon elejen)”. Itt egyikünk sem orvos, csak lányok, akik babát szeretnének. Előfordul, hogy írunk olyanokat, ami ellentmond a valóságnak és az orvostudománynak Ez van! Én nem akarok nőgyógyásszá specializálódni ezen a fórumon, csak beszélgetni, s majd a többiekkel együtt örülni!
S ha segítség kell, akkor mindenki a számára megfelelő helyre fog fordulni. 8)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Én többet nem írok ezzel kapcsolatban, senkivel nem akarok vitát. Punktum :D

Gabó
nem jött még meg, pedig már hét elején azt hittem, mert két napig tiszta ragya voltam, de nem jött meg, a ragyák is visszavonultak :roll:
Vendég
 


Tyuntyi örülök,hogy te is leírtad a véleméyed,de megkérlek,hogy gondolatban te is húzz egy vonalat és ne beszéljünk erről többet!Jó? :wink: :roll:
Vendég
 


Nekem eszem ágában sincs tovább ezzel a témával foglalkozni.
Mint írtam, azt is háromszor átgondoltam, hogy írjak-e egyáltalán. De ez kikívánkozott belőlem. A békesség a legfontosabb! :lol: Hajrá lányok!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Sziasztok!

Hát, nem erre számítottam mikor beléptem!
Csip-csip és Tyuntyi megszólalásai állnak hozzám közelebb!
Tényleg nem vagyunk doktorok, nem is akarunk, egymás tapasztalatait, örömét, bánatát szeretnénk megosztani és megbeszélni egymással! Nem értünk hozzá? ehhez nem is érteni kell! Majdnem mindenki az első babát tervezi, és azért vagyunk itt h egymást segítsük és tapasztalatokat cseréljünk akár párkapcsolatban, akár nődokiban, bármiben!
És igen Csip-csip, az jó ha a 14. naptól vagytok együtt, és nekem is mondták h nem kell minden nap!!

Akkor még nem jött meg senkinek a 3 lány közül? az jó!

Kép
csicsiy
 
 


Én még mindig görcsölök amúgy...Kriszti neked tünet valami???
Semmi?
Bent volt a fönököm, megcsináltuk a kis helyemet :D Már csak be kell hozzni :D No persze meg még hétvégén barkácsolni :shock: :?
Jó kis progi :lol:
Aztán mehet a melo :D De jó lesz, nem kell 2 helyre járni :D
Alig várom, hogy itt kezdhessek :D
csip-csip18
 
 


sziasztok, lányok!


Bri, igen most nem volt esésem pé előtt, de a dokim is mondta, nem midenkinek van.:)
na, akkor leszek én a képzeletbeli vonal.:)

mivel kicsit paprikás volt a hangulat, nem akartam beírni..

szóval most volt a párom spermavizsgálaton.. és sajnos nem lett jó:(
beírom az eredményeket, hátha valaki ért hosszá:
motililitás progresszív gyors "a" 15 % normális eremény a 25 % lenne
motilitás progresszív lassú "b" 15% (norm 25%)

morfológia 2% (norm érték 14%)
spermiumszám 12 millió (normális érték 20 milliótól)
vitalitás 70 % (normális 75%tól)
ph 8 (7,2 és 7,8 között lenne normális)

azt hiszem ha mellé veszitek a felirt normális értékeket nem lett a legjobb az eredmény:(

nem jött még meg, szombat-vasárnapra nem várom..de az az igazság, már nem reménykedem ezek után ebben a hónapban:(
henne
 
 


Sziasztok!

Atya Úristen, már megint mennyire lemaradtam! :roll: :lol:

Csip, Kriszti én tökéletesen megértem, hogy besokalltatok. Míg Petire vártam, velem is megtörtént. Főleg, mikor a környezetemben mások várandósok lettek, akik alig próbálkoztak. Félre értés ne essék, sosem tőlük sajnáltam. Csak magamat. :roll:
S tudjátok mi a fura? Hogy pont egy ilyen besokallásnál, mikor úgy döntöttem nem megyek többet pé figyelésre, s fogtuk magunkat s elutaztunk..... na ekkor lettem terhes. :wink: :lol:

Henne, hát ez sajnos tényleg nem a legjobb eredmény. :cry: Nálunk Apa egyszer volt spermakukucson, s akkor Ő lett a nap tenyészbikája. Képzelhetitek mennyit nőtt az egoja 8) Egyébként az Ő eredménye a következő volt:
3ml "anyagot" adott le, 1ml anyagban 25M spermium volt. Tehát összesen 75M. Ezeknek 80%-a élénk mozgású, 20%-a normál mozgású volt.
Ha javasolhatom, párod szedjen E vitamint. Az sokat segíthet, nálunk is szedte Apa egy ideig. :? Meg ne fürödjön 39 foknál melegebb vízben (ha kádban fürdik), mert a meleg víz elkábítja a katonákat, s lelassul a mozgásuk. Kerülje a szoros gatyákat (felmelegszenek nagyon), s a koffeint. Húúúúú, így vissza olvasva sok mindent írtam, hogy nem szabad. :roll: Ez persze csak javaslat. :wink:

Tyuntyi, egyet értek a lincshangulattal kapcsolatban. :wink: Bár az is tény, hogy én is nehezen viselem, ha valaki beleszól a dolgomba, még ha hasonló (vagy ugyanolyan) cipőben is jár. Mi már egy nagyjából összeszokott közösség vagyunk, s elég furán jött ki - hogy bár jó szándékkal - de egy külsős beleszólt ebbe. :roll: Az, hogy ki kire hallgat, mindenkinek a saját döntése. Én általában azt teszem amit az orvosom mond, mert hát mégis csak ez az Ő szakterülete, s nagyon is jó benne. Ő ezt tanulta, s kezelt már jó pár embert, én nem. 8) De az is tény, hogy meg kell találni a jó dokit. Én is elfogyasztottam 3-at, mire eljutottam a mostanihoz. Mindenki elhajtott azzal a szöveggel, hogy még fiatal vagyok, na meg türelmetlen. Ő volt az első, aki meghallgatott, s egy sima vérvétellel igazolta az igazamat. :? Így Tőle nem távozom. :wink: :lol:

Egyébként is, egy 18-ashoz sosincs késő. Csak hogy példákat hozzak fel: a keresztfiam az uh szerint a ciklus 5. napján fogant. :lol: Sőt, hallottam már olyanról is, aki mensi alatt lett terhes (bár ez nálam gusztus kérdése :roll: :oops: ). Szóval, bármikor alakulhat úgy a ciklus, hogy érik egy pete. :wink: Így aztán, Apára fel! :wink: :lol:

Gabóó, tök jó, hogy elszántátok magatokat! S igazad van, nem szégyen segítséget kérni! Én mindig azt mondtam a dokinak, hogy nem azt kérem, csináljon gyereket, csak segítsen, hogy a férjem megtehesse.
:lol: :lol: :lol:

Ja és én sem avattam be soha Apát, hogy mikor kell akciózni. Szimplán azért, mert egyszer megtettem, s szegény a megfelelni akarástól annyira leblokkolt, hogy nem történt semmi. :oops: :oops: :oops:
Így azóta csak szimplán elcsábítom. Lehetőleg 2-3 naponta. S nem azért, mert így kell, hanem mert nekem ilyen az étvágyam. :wink: Aztán, ha úgy alakul, akár kihagyunk 4-5 napot is. Ez hangulat kérdése. 8)

Csicsy, nekem szerdán reggel megjött, s már lassan múlik is. 22.-én reggel pedig vár a dokim. Addig utána akarok járni a GYED-GYES szabályozásnak, ami május 1.-től lép érvénybe. Kiváncsi vagyok, rám mi vonatkozik.

Mi egyébként jól vagyunk, reggelente dolgozom. Nem túl nagy élmény 1/2 6-6-kor felkelni, miközben a gyerek 2-3 alkalommal megébred éjjel. :? De hát kell a pénz. :roll: Meg elég sok munkát sóztak rám, mert hogy olyan jól csinálom. Ez egyik oldalról dagasztja a májamat, másik oldalról meg növeli a szemem alatti karikákat. :lol:

Na megyek, hazaért a családfő. :lol: Megyek családi életet élni. 8)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


szia pinkiné:)

örülök, hogy dolgozgatsz.:)

amiket leírtál azzal a férjem teljesen tisztában van.nem szereti a forróvizet, és csak zuhanyzik. szűk dolgokat sem hord. :?
a gyógyszeres kezelés lesz majd az, ami talán segít. meg akkor veszünk e vitamint. Ne tudjátok meg, urológus létére milyen nehezen vettem rá, hogy megcsináltassa a vizsgálatot:(
és ráadásul most nem kell mondanom, mennyire pocsékul érzi magát..hát nem "tenyészbikának":(
mondtam, ne szomorkodjon, igy akár még ikreink is lehetnek:)
henne
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?