Új privát üzeneted érkezett!

Belluska! Szurikkal jól állok, ha nem tökölök vele sokat, akkor hamar végzek :D Nem tudom milyen lesz, mikor mást is kell majd szúrni! Kell-e kutyulni meg ilyenek, mert most nagyon elkényelmesedtem, hogy a Decapeptyl előre van töltve :)
Van már valami terv a szülinapra?

Hbzs! Megértelek, akkor csak gyúrj az útra ;)
"Kell egy kis áramszünet, időnként mindenkinek, és aztán megint mehet, minden tovább! Töttörötöttötő...." :D

Kata! Még nem tudom, hogy mikor fogok menni, mert nem tudom mikor fog megjönni! Talán pont te írtad, hogy késhet a szuritól, így aztán ki tudja..., de jó lenne találkozni :)
Jelentkezem, ha van piri, aztán egyeztetünk ;)

Párom hétfőn jön haza :), 2 hete nem láttam :(!
Paradicsomlevest rendelt (természetesen betűtésztával) és paprikás krumplit :) Kicsit össze is kell kapnom a lakást, mert ellustultam, ruhák szerte szana szét :D

Szép hétvégét mindenkinek!
sonjus

Sonjus,
igen, én írtam a késést a deca miatt.
Te csaj, tiéd lett a laptetető :shock: Húzzál bele, ez csak jót jelenthet :lol: :wink:

i.kata

Sonjus hajrá laptető:)

Katám, igen én is azt a Met-et kaptam amit most te szedsz, tegnap már ki is váltottam.
Még jó hogy megemlítettem neked a sumákolásomat, KÖSZÖNÖM:D

Kellemes hétvégét mindenkinek:P
beus84

Kata, úgy örülök, hogy kezdhetsz! És én is nagyon bízom benne, hogy sikerülni fog!!!
babszi

Sziasztok!

HBZS, le kellett álljak a netezéssel mert elégé paramami vagyok, és elolvasok olyan cikkeket fórumokat, amiket most nem kéne... szóval inkább be se kapcsolom a netet nehogy "rossz oldalra" tévedjek! Azért tényleg gondolok rátok, és néha megnézem hogy ki hol tart!
Vásárolni még csak 1 szopis párnát vettünk, mert nagyon fáj a gerincem és se az ülés se a fekvés nem nagyon megy, de a párna egy kicsit könnyít a dolgokon! Megvettük még Luca ágyneműjét is mert már csak 1 db-t találtam a szóba jöhető helyeken...

Puszi mindenkinek, és szép hétvégét!!!

KépKép
házitücsi

Sziasztok! Kata nagyon örülök a kezdésnek! Hajrá!
Beus! Szorítok, hogy a cisztád ne menjen arrébb, vagy ha megy, akkor végleg tűnjön el... :D :D :D

Hbzs! Jó utat nektek! Bár nem tudom, hová mentek, de remélem valami romantikus helyre. Hátha ott történik a CSODA!!! :D :D

Én úgy döntöttem a férjemmel, hogy abbahagyjuk egy időre. 15 kilót híztam a hormonoktól, plussz idegileg kivagyok.(de én a stressztől is hízok, nem úgy, mint más, aki fogy tőle...)
Április 12-re kaptam időpontot Tanárúrnál. Addig mindenképp szünet, aztán, ha lehet lombikozni, akkor talán megyek. De még az is lehet, hogy nem vállalom.
Az inszemekből maximálisan elegem van. Én nem hülyítem, tovább magam ezzel. Ráadásul mindenki felslegesnek ítéli.
Viszont ebben a döntésünkben nagyon megnyugodtam. Remélem a tavasz nekem is jót hoz. Ha már babát nem, akkor legalább lelki megnyugvást.

Sonjus! Nagyon bírom az optimizmusodat! Köszi a priviket! Erőt adnak ám!!!
:D
rili

Rili!

Annak idején én sem hittem az inszemben, ami nekem nem kevés volt - 9!!! Mind előző férjemmel. (Akkoriban azt hittem bennem a hiba, és évekig őrlődtem feleslegesen, de mára ez már mindegy.)
Amikor az intézetbe jöttem, megfogadtam, hogy inszemet semmiképpen nem engedek. Sipos doki viszont mindenképpen akart 1-2 inszemet lombik előtt - azért csak ennyit, mert túl voltam 9en. Sehogy nem akarta túlterhelni a szervezetem. Szóval, ha inszemmel babás lehetsz, hát miért nem próbálod még? kettőbe belefáradni?? Vagy mennyi volt? A lombiknál sincs nagyobb esély, legalábbis az intézetben ezt boncolgatták nekem...
babszi

Sonjus!
Reméljük olyan szurit kapsz majd amit nem kell kutyulni,én a4.-nél nagyon örültem a Gonal-f-nek,mert az is előre volt töltve! De a másik sem vészes!Csak pozitív legyen a végeredmény!AZ LESZ!!!!!!!!!!! :P Húúú,holnap már érkezik párod,biztos nagyon örülsz!
Barnim tűzoltót rendelt a tortájára és hát ugyan én a lakásban nem vagyok híve az állatnak,de nyulat nagyon szeretnének,hát majd az előtérbe lent lesz nekik! :shock: :lol:

Rili!
Ha most lelkileg ilyen állapotban vagy nem árt egy kis várakozás,de én ennyi próbálkozás után nem adnám fel a helyedben!Én annak idején nem hittem az inszemekben,ami nekem négy volt(ami hiba volt utólag tudom,már mint hogy nem hittem benne),de tudtam,hogy végig kell "zongoráznom" a lombikig!És aztán jöhetett a lombik!És ha az esélyét látják az inszemnek,akkor csináld végig ha helyre jössz lelkileg,mert szerintem az elengedhetetlen!És lásd Zsuzskáékat is!Nekik is sikerült!!!!!!!De ha mégsem az inszemmel,akkor a lombikkal lesz babátok!!!!!!!
És hát ugyan Baby nem járt már régen felénk,mert ikrekkel babázik,de ha jól emlékszem nekik a 8. lombik sikerült(remélem jól tudom) :roll: ,hát kellett hozzá kitartás,lelki erő...stb!És meglett a kitartásuk eredménye!Muszáj Rili!!!!!!!!!Csináld végig!!!!!!!

Baby,Tündi!
Tényleg,ha már Baby-t szóba hoztam!Mizujs a kicsikkel?Már biztos nagyot nőttek!!!!!! :P Írjatok ha van időtök!

phpBB: Kép
belluska

Sziasztok!

Rili,
azt teljesen megérem, hogy pihenni szeretnél, de ahogy a többiek is írták, én sem adnám fel az inszemeket a helyedben. Ha már nem látnák esélyét az inszemnek, akkor el sem végeznék. Nekem jót tettek lelkileg az inszemek, mert elég edzett lettem a lombikra. Amúgy a lombik sokkal jobban megterheli a szervezetedet és mint látod, azt nem lehet havonta csinálni, legkevesebb 3 hónapot kell várni 2 lombik között, de mivel hosszú a várólsta, így ez a 3 hónap már inkább 6 hónap.

Belluska,
lesz nyuszitok? Nagyon kíváncsi vagyok, mit szólnak majd a gyerekek. :lol: Egyre több ismerőstől hallom, hogy nyulat tartanak a lakásban és nagyon imádják öket. :lol:

Sonjus,
piri még nincs? Én tegnap elkezdtem a szurikat. Örültem, hogy nem kell szúrnom a decát, mert az csíp, erre a trombózis miatti szurim jobban csíp mint a deca :roll:

i.kata

Sziasztok!

Kata,Sonja!
De jóóóóó hogy kezdhettek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Örülök,és drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata!
Írtál múltkor a gyógyszer bevételről vérvétel közben!Van erről új infód?Te is így csináltad???

Beu!
Drukkolok neked is nagyon!!!Mivel sumákoltál? :wink:

Dezsina,Tücsi!
Örülök hogy benéztetek! :D :D

Hbzs!
Jó utat Nektek!Meglehet kérdezni,hogy merre mentek?

Szilvi!
Hogy vagy?Beszéltél Tanár úrral?

Belluska!
Biztosan nagyon fognak örülni a nyuszinak! :D
Nekünk is volt kettő!Udvaron voltak,de nagyon büdik voltak szegények! :?

Többieket bocsánat hogy kihagytam! :oops:
Jó éjszakát!

Kép
Kép
ancsa81

Kata!
Hát Katám te is aztán már edzett vagy a szurikra! :) De sebaj,meglesz a végeredmény! :wink: :P
IR eredmény jó lett,szájsebészeten túl vagy :wink: ,oviterv kész(tényleg meglettél dicsérve érte?)stb..., tehát minden készen áll a babára!
És örülök,hogy fel vagy turbózva a kezdés miatt!!!!!
És mire beülti lesz szép tavaszt rendelek neked az égiektől! :wink:
Hát a nyúlra én is kíváncsi leszek! :shock: Katánk már adná neki a babája nevét(Dettike),hát mondtam neki nem valami nyúl nevet talált ki,de azt mondta ő dönti el!Még valahogy átalakítjuk ezt a nevet! :lol:

belluska

Kata!
És a vonalzód!!!!!Elérzékenyültem teljesen tőle! :oops:

Ancsa!
Veled mizujs?Rég nem voltál felénk!
Büdi????? :shock: Jesszusom!Vagy csak azért mert kint voltak?A barátnőméknél nem is érezni,pedig a gyerekszobában van nekik! :roll: Hát most elbizonytalanítottál! :lol:

belluska

Katám ne haragudj,de még muszáj írjak,mert most látom.Hármas ikrek????????????Mint a vonalzón? :shock: Gondolom kettővel megelégszel egyszerre! :wink: Persze már mindennek örülnénk! :P

belluska

Belluska!

Nekünk sima házi nyuszink volt,nem törpe!Ezért is volt kint!Gondolom csak ez a fajta büdi!Nem akartalak megijeszteni,ne haragudj! :oops:
Füli:
Kép

Sajnos már nincs meg!

Kép
Kép
ancsa81

Belluska,
persze hogy megelégszem kettes ikrekkel, de ha csak egy baba jön, őt is tárt karokkal várjuk majd :lol:
Katának még van ideje másik nevet választani:-) Ha belegondolom, hogy a hugom barbinak nevezte el a kutyáját, akkor a Detti nem is olyan vészes :lol:
A tavaszi jöidővel pedig szavadon foglak :wink:

Ancsa,
nem vettem be gyógyszert, mert amikor az intézetben rákérdeztem, vagyis telefonon, akkor Ibolya azt mondta nem kell bevenni a kontrollon. Az én gyógyszeremet este kell bevenni, mert egész napra elsoztva fejti ki a hatását, így már előző este sem vettem vettem be. Nagyon szépen haladsz a fogyással. Nekem teljesen megálltak a kilóim pár hete. :evil:

i.kata

Kata!

Köszönöm a válaszodat!
Sajnos most én sem annyi vagyok! :oops: :oops: Az utóbbi 2 hétben nem alakultak úgy a dolgaim,hogy odafigyeljek!:( Főleg beteg is lettem,öntöm magamba a forró teát(cukros :oops: :? )... :( Nem is megyek egyhamar kontrollra! :(
Észre vettem én is a vonalzódat! :D Jó látni!Bízom benne nagyon hogy pár hét múlva csak ez áll majd rajta:ÚJ ÉLETÜNK!! :wink:
Nekem is megvan a kabala képem!Remélem szerencsét hoz majd!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
Cuki a nyuszi!
Megnyugodtam! :lol: De nem ijedtem meg azért annyira! :wink:

Kata!
Persze mindegy csak legyen,kapaszkodjon majd jó erősen és szülessen meg egészségesen,ez a cél!!!!
Hát igen,ilyen formában nem is olyan vészes Katánk neve amit választott! :lol:
Gondoltam a szép tavaszi melengető napocskában kiülsz majd egy könyvecskével a teraszra..... :P

belluska

Ancsa!
Látom ám,csupa rózsaszín baba! :P Úgy legyen!
Épp ma olvastam itt a babanet kezdőoldalán egy furi cikket a baba nemét illetően...érdekes :lol:

belluska

Belluska!

A kutyánk Betti, a másik nyuszink meg Liza volt! :wink: Igazán egyedi Detti nyuszitok lenne! :wink: :lol:

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
nem baj, most egy kicsit pihizz a diétával, utána könnyebb lesz. Nekem is vannak olyan időszakaim, amikor úgy vagyok vele, hogy inkább megeszem, amit megkívánok, különben mindig egy kicsit csipegetnék a tiltott dolgokból, amivel sokkal rosszabbat tennék. Én is főztem ma teát, de én nem teszek bele cukrot, csak citromot és néha egy kis édeskét, amiben nincsen aszpartam.
Majd meglátod, szerencsét fog hozni a képed :wink:

Belluska,
kiülnék én, de olyan hangos a forgalom, hogy inkább a szobában élvezem a napsütést :roll:

Csajok, mit lehet arról tudni, hogy 3. lombiknál van-e valami más eljárás az intézetben? Beus szerint akkor csinálnak valami bemetszést a méhben, hogy könnyebb legyen a beágyazódás. Van ilyen? Én még nem hallottam róla.

i.kata

Igazából mindegy lenne a neme! :wink: Kisvirágnak hívom az embriókat,mert olyanok mint a virágok!Ezért is a kép! :D

Kép
Kép
ancsa81

3.-ra készülünk mi is,de semmi ilyesmit nem hallottam!!!! :shock: :shock:
Az embrión szoktak bemetszést csinálni!Most nem jut eszembe a hivatalos neve ennek!AHA talán?Dehogy a méhben bemetszést....????

Kép
Kép
ancsa81

Kata!
Én nem hallottam még erről,hogy ilyet végeznének!De amúgy elképzelhető,hogy van ahol csinálnak ilyen bemetszést.

Ancsa!
Persze!Én is úgy gondolom,aki lombikozik,annak az a lényeg,hogy teljesüljön az álma és legyen baba!Nekünk is mindegy volt,ámbár lombik nélkül is az lett volna.

Elteszem magam holnapra! :D Jó éjt csajok!

belluska

Hát igen!CSAK LEGYEN! :wink:

Kata!
Asszisztált haching!Lehet nem jól írtam!Erre gondolsz?

Megyek most már én is!
JÓ ÉJT!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Jó reggelt!

Amit írt Ancsa eljárást,arról tényleg most én is azt olvastam,hogy a második sikertelen lombik után csinálják leginkább!

belluska

Jó reggelt!

Ezt az AHA-t már csinálták nekünk a 2. lombiknál is. Az tényleg az, hogy az embrió körüli burkon ejtenek egy kis vágást, hogy könnyebben kibújhasson és beágyazódhasson.

Én nem tudom hogy a szuriktól, vagy mitől, de nagyon ramatyul érzem magam. Semmi erőm nincsen és fáj a pocim alja is. :evil:

i.kata

Sziasztok lányok.
Kata én most érzem, hogy a 3-as lesz a te számod.
Gyönyörű az új vonalzód!!!!!

Ancsa a Met szedésével sumákoltam...abbahagytam, mert már vagy 3 hónapja ment a hasam az 1000 mg tól.
Most 850-eset szedek napi 2 de ettől is megy...
Na de mindegy tényleg ha kell akkor kell...

Puszi nektek.
beus84

Beus,
akkor nem is azt kaptad, amit én. :evil: Én Merkformin XR 750 mg-osat szedek.

i.kata

De igen csak én írtam el. Merkformin XR 750 mg-os
Bocsánat hogy figyelmetlen voltam:(
beus84

Beus,
semmi baj, csak azt hittem végül nem is azt írták fel neked, mit amiről szó volt. Érdekes hogy neked ettől is hasmenésed van, nekem meg szinte székrekedésem. Pedig még mondta is Tanár úr, hogy ebben más a vivő anyag, és az nem okoz hasmneést.
De lehet ám, hogy mivel már jó ideje nem szedtél gyógyszert, most megint hozzá kell szoknia a szervezetednek. Este veszed be egyszerre a bogyókat?

i.kata

Sziasztok!
Bocsika az újabb eltűnésért, de nem volt netünk.
Remélem, mindenki jól van!
Drukkjaim mennek mindenkinek, kinek mihez kell!!!!

Remélhetőleg holnaptól leszek megint.

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt:)
Zsuzsa nagyon szépek vagytok, Bencus ,ekkorát nőtt elvagyok ájulva:)

Kata nekem azt mondta a doki, hogy reggel 1 bogyó meg este 1 bogyó és ha nem megy a hasam akkor emeljem napi 3 ra.

Jaj még ennyire nem vártam hogy megjöjjön a havim...nagyon kezdenék már.
Szúriba én a Puregon-t kaptam amit ki kell váltanom.
Használta valaki?
beus84

Sziasztok!

annyira jó lenne ez a laptetős dolog, ha nálunk is bejönne... ;)

Rili! látod, milyen rendik a csajok, mindenki biztat, ki így, ki úgy ;) hogy ne add fel.
Az az egy hónap nem a világ, áprilisban új lendülettel és a tavasszal együtt nekiveselkedtek és sikeresek lesztek. Előfordulhat, hogy nem inszemmel és az is, hogy még be kell vállalni belőle párat, de a lényeg a baba :) mert azért mi mindenre képesek vagyunk, igaz? :)

Tücsi! hogy szalad az idő :) én is néha letiltanám magam a netről
:lol:

Belluska! Tűzoltós torta :) Mondom én, hogy nagyfiú már :)
Nyúl! Lakásban! :shock: Érdekes lesz :wink: De ha más is tart, akkor nem lehet nagy gond! Detti nyúl? Édes! Én ismertem egy kutyát, aki fiú volt és a Zsuzsi névre hallgatott :D
Párom hazaért tegnap, és szerintem a mensim is rá várt ;) így még kicsit tudtunk "ünnepelni" :oops:

Kata! nekem ma jött meg, így nem tudunk találkozni holnap :( mert csüt. reggel megyek vérvételre! Nekem egyébként bal oldalon jobban csíp és kellemetlenebb a szuri, mint a jobb oldalon, amit nem értek miért, de hát nem kell nekem mindent érteni :D Sajnálom, hogy jobban csíp a trombózisos szurid :?

Ancsa! nagyon szép ez a kisvirág, ilyet kívánok nektek minél hamarabb ;)

Beus! Sajnálom a hasmenést, nálam is előfordul néha!
Én is nagyon vártam a mai napot, hogy megjöjjön, milyen fura ez, az ember egyszer várja, aztán nem várja ;)

Zsuzska! mekkora már Bencus :shock: Nagyon édes :)

Babszi! Még várakozó állásponton vagytok? IR kontroll lesz valamikor?

Mindjárt rakok táblát is!
sonjus

Sziasztok!

Drága Rili!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire feladni látszol a babásodásotokat! :( Egy kis pihenés biztos jót fog tenni most neked! :roll: De semmiképpen se add fel!!! Ha nem is mehetsz még lombikra, akkor is menj tovább egy kis pihenő után az inszemekre. Ha másért nem, hát azért, hogy a lombik elkezdéséhez szükséges számú inszemed meglegyen. 3 inszem, a ti értékeitekkel, még nem elég! És ez jó!!! :wink: 8) Ha tényleg teljesen feleslegesek lennének, és nem lenne semmi esélyetek, akkor nem köteleznének titeket rá! :D
A lombik pedig tényleg sokkal-sokkal jobban megterheli a szervezetedet! És, talán ezért is, a lelkedet is! :?
Kérlek szépen, tarts ki! Mindnyájunknak nagyon nehéz, de a cél érdekében megyünk tovább. Leendő gyermekeink vannak a szemünk előtt, s az ő kedvükért már most megteszünk mindent, ami rajtunk múlik! 8)
S örülök, hogy jön a tavasz; a sötét téli hónapok után a mi lelkünk és reményeink is újra ébredeznek! Hiszem, hogy a tiéd is fog! Nagyon drukkolok nektek! Puszillak! :D

Kata!
Nagyon tetszik a vonalzód! :D Kívánom, hogy a rajta megfogalmazott hited beteljesedjen!!! :D
A méh bemetszéséről én sem hallottam. AH-t viszont nálunk már az elsőnél is végeztek, mert annyira nem voltak ígéretesek a kis embrióink... :(

Zsuzska!
Nagyon édes Bencus! :D Tiszta apukája! :wink:
hbzs

Hopp a tábla valahol az éterben ragadt :D

Bárki, bármit javítana, szóljon!

Kép
sonjus

Lányok kérdeznék!
(nem bírom kivárni a csütörtököt :) )
Szerintetek mire számíthatok punkció és ET ügyben? Mármint hányadik nap körül lehet őket számolni? Olvasgattam itt-ott és úgy láttam, hogy 12. nap körüli a punkció. Amennyiben szombatra, vagy vasárnapra esik (pl most nekem szombat a 12. nap :) ) akkor megcsinálják hét végén, vagy előbb, vagy ezt lehet tolni egyáltalán?
Az ET aztán 3 vagy 5 nap (bár olvastam most 6 napot is) :shock:
Sajnos valamennyire előre kell(ene) számolnunk a munkahelyünk és a szabi miatt, mert időben kell szólni, én pedig szeretnék otthon pihenni 1 hetet ET után!

Köszi előre is

Kicsit megint zizegek, de erről most a férjem is tehet, mert már megint nagyon szerelmes vagyok! :D :oops:
sonjus

Sonjus!
Mindez attól függ, hogy a TE tüszőid hogyan fognak állni. Van akinél korábban, s van akinél később jön el a "tökéletes pillanat".
Az én punkcióm 13. napon volt, ami péntekre esett, s 3 naposan, azaz hétfőn kaptam vissza őket.
Az, hogy 3 vagy 5 (6) naposan kapod vissza őket, attól függ, hogy milyen minőségűek a leszívott petesejtjeid, illetve a belőlük fejlődő embriók. Ha sok, egyformán nagyon gyönyörűséges embriód lesz (Reméljük!!!), és ezért nem tudnak majd választani közülük, akkor várnak még néhány napot, ami alatt kiderül, hogy melyek a tutik (mert az idő általában megrostálja őket), s akkor már blasztókat fogsz visszakapni. Ezeknek sokkal jobb a megtapadási esélyük: én úgy hallottam, hogy a kb. 30% helyett kb. 50!
Punkciót tudtommal nem csinálnak hétvégén, így szerintem péntek vagy hétfő fog nálad játszani. De ET van szombaton.
hbzs

Köszi Hbzs! Itt akkor már csak az a kérdés, hogy hányszor kell mennem UH-ra addig és mikor először? Gondolom menet közben az UH segítségével fogják eldönteni, hogy mikor is jön el az a pillanat! :)
sonjus

Én hétfőn születtem, innen gondolom, hogy a hétfő lesz az én napom ;) Aztán persze lehet, hogy nem :D

Hbzs! Mikor utaztok?
sonjus

Sonjus!
Igen, az UH alapján döntenek. :D Szerintem neked (kb.) jövő héten szerdán és pénteken UH, hétfőn punkció. :wink:
Persze az is lehet, hogy pénteken és hétfőn UH, szerdán punkció, és akkor - amennyiben blasztókat kapsz vissza - az ET-d lesz hétfőn! :wink: :lol:
Nagyon szupi a vonalzód! :D - Nem véletlenül volt az enyém is ez a lombik idején, csak kisebb szivecskével. :lol:
Mi pénteken reggel indulunk! 8)
hbzs

Sziasztok!

Beus,
óóó, akkor nem is egyformán szedjük. Nekem diabetológus doki mondta, hogy így kell szednem, és külön a lelkemre kötötte.
Én puregont kapok, és ahogy észrevettem, elromlott a beadó tollam. Holnap szólok is, mert most lehet egyik nap 100 egységet adtam be, következő nap amikor el kellett volna fogynia, akkor maradt benne egy negyed üvegnyi, fogtam és azt is magamba döftem :oops: Aztán direkt figyeltem, és tuti elromlott.

Sonjus,
nekem is 12-13. napon voltak a punkciók és az első alkalommal 3 naposan kaptam vissza, a 2-nál pedig 5 naposan (tudod, ez sikerült). Én úgy vettem észre, hogy első lombiknál nem nagyo rizikóznak az 5 naposakkal. Dehát nem is feltétlenül muszáj, gondolj Belluskára, Wepére, Minniere, Gabóra....és a többiekre.
Én úgy számolom, hogy nekem jövőhét pénteken vagy szerdán lesz a punkció, a többit meg majd meglátjuk.
Nagyon ügyin viszed a táblát :lol:

Hbzs,
hű de jó lesz Nektek! :lol: Vigyázzatok magatokra, aztán várunk az élménybeszámolóval :lol: Mit is mondhatnék mást, ÉREZZÉTEK JÓL EGYMÁST! Aztán egy szerelembabával a pociban tessék hazajönni :wink:

i.kata

Sonjus,
azt nagyon sajnálom, hogy holnap nem találkozunk :cry:

i.kata

Hbzs! Ok, akkor vagy péntek, vagy hétfő, vagy szerda vagy.... :D
Holnap gondolom "okosabb" leszek :)
Tényleg ilyen volt a vonalzód? :) Tudod azért nagy szív, mert nagyon szerelmes vagyok :lol:
Jó készülődést péntekig ;)

Kata! Én is sajnálom :( Írd meg mi volt!
sonjus

Sziasztok! :D

Kata!
Köszi!!! Tudod, a szépséghiba csak az, hogy ha nincs már most ott a szerelembaba a pocimban, akkor épp ott fogok "ünnepelni" (a "piros betűs napjaimat" élni)... :roll: De én nagyon bízom abban, hogy másképp fogok ünnepelni: ott fogjuk megtudni a nagy hírt! 8) (Viszek tesztet magammal... :lol: )

Sonjus!
Ez nagyon aranyos! :lol: Az enyém meg azért volt kicsi, mert az tűzpiros volt, mert "hőn szeretek", és mellé jobban látszottak mögötte a helyes kis tulipánok. :wink:
hbzs

Sziasztok!

Sonjus,
bánhatod hogy nem ma kellett menned, mert szinte üres volt a váró, nagyon meglepődtem.

Hbzs,
Jól van, vigyed csak azt a tesztet :lol: Nagyon drukkolok :wink:

Nem számoltam hány petike van, de megint lesz vagy 15-20. Bal oldalon több van. A mnyh 7-es. Kaptam másik Puregon tollat, mondták, hogy előfordulhat hogy elromlott. S. doki szerint lehet hétfő lesz a punkció, de még nem 100%. Majd pénteken eldől. :lol:

i.kata

Kata!
Nagyon ügyes vagy! :D Nem hiába vagy olyan fiatal; sokkal könnyebben vagy stimulálható, mint pl. én. Drukkolok, hogy megint blasztókat kapj majd vissza, s még a fagyasztóba is jusson kistesóra! :wink: :lol:
hbzs

Sziasztok.

Sonjus mikor kell menned UH-ra? pénteken?

Hbzs maximálisan szorítok érted, és vigyed is a tesztet, és próbálj meg nekünk írni, hogy mi volt:)

Kata ez elképesztő, szerintem nagyon jók a hírek:) mindent írj ám le, mert nagyon nyomon akarlak követni:P a boldog mondatodat várom a leginkább:D

Én várom nagyon hogy megjöjjön. most vagyok a 26. napon már nincs sok idő:)
Na még ennyire nem is számoltam mint most:D:D
beus84

Hbzs! Ok, értem, kis szív nagy szív, a lényeg a LOVE :D
Hű, szóval te tesztet is viszel ;) drukk hozzá!

Kata! aztaaa 15-20 :shock: Te nagyon ügyi vagy :) Remélem holnap sem lesznek sokan!

Beus! holnap vv, aztán nem tudom mikor lesz UH, majd megmondják én pedig megírom :)
sonjus

Sonjus, akkor te is most kezdesz, ez olyan jóóó.Mindenképpen részletes beszámolókat kérek tőled is:)

Nekem is tetszik a nagy szíved:)
beus84

Hahóka!

Ma sem voltak sokan, legalább is előttem csak ketten :)
Megvolt a vv aztán meg kellett várni Sipos dokit. Felírt még Decapeptyl-t amit mától felezni kell (érdekes lesz), felírt Puregon-t, aztán kaptam még Prednisolon tablettát, amit csak a párom fog szedni, mert én Metfogammát szedek, és még Doxycyclin-t is, amit mindketten szedünk majd. Kaptam Betadine kúp receptet is későbbre.
Ibolya megmutatta, hogyan működik a Puregon szuri, mert az egy "toll", aztán elmondott mindent egymás után. Megkérdezte, hogy érthető-e, mondtam, hogy kicsit most még sok, de majd leülepszik, de nem tetszett neki a válaszom, mert azt mondta, hogy ő azt hitte, hogy mindent érthetően elmondott. Annyira rossz érzés fogott el, hogy tuti én vagyok a hülye, még azt is megkérdeztem, hogy akkor most az a "toll" amivel megmutatta, akkor az enyém? Ekkor már csak rezzenéstelen mosollyal nézett rám! Lehet én vagyok nagyon felkészületlen, de fogalmam sem volt róla, hogy azt nem kell kiváltani, megvenni stb, hanem az Intézetben kapok. A végén mondtam neki, hogy ne haragudjon, én értettem amit mondott, de ezt most csinálom először és most még kicsit nehéz :( Úgy jöttem ki, hogy mindjárt sírva fakadok, de nem tudom miért! Ezek már a lombik első jelei? :D
Most valahonnan be kell szereznem a Puregon-t mert délután már szúrni kell!
Na lépek, mert nemrég értem be a melóhelyre :? és itt elvárják, hogy dolgozzam :D
sonjus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?