Új privát üzeneted érkezett!

Csip!
Igen a fejemnél állhat jobb oldalon, még az is megvan szabályozva :) .. Amúgy kb. ilyenre számított, és azt mondta akár felőle maradhatnánk is.. mondtam hogy felőlem is :lol: :lol:
Hát engem meglepetés nem ért, mert már 5 éve láttam a szülöszobát..nem változott sajna semmi.. maradt az őskori ágy meg stb.. :lol: De azért jó volt így elötte bemenni :D
Várom már nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Hu a fekete-fehér szépen fog mutatni :wink:

Juli!
Reméljük össze futsz vele a napokban :!: :!:
Vendég
 


Juli, Csip, Zsu, Ancsi!!!
Osztozzatok ezen a laptetőőőőőőőőn :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


sziasztok! jó reggelt!

kírus már annyiszor akartam írni: tök elcsodálkoztam ezen a szülésfelkészítőn, és hogy enélkül apa nem mehet be a szülésre...
nálunk ilyen nincs (azért a biztonság kedvéért megkérdeztem) :shock: akár az egész család ott lehet, barátnők, haverok, bárki... persze nem egyszerre, de felváltva bárki bejöhet... :shock: nem kell felkészítő, semmi.... az orvosom is rácsodálkozott, amikor meséltem neki, hogy Nálatok ez a rendszer... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

csip :( én is itt vagyok ám... :( észre se veszed... :cry:
és különben is mikor kapunk képet az új kuckóról???

Juli most már tényleg jó lenne, ha meg tudnának javítani a dokik... ez a hőemelkedés és állandó fájdalom nem normális... :( :(

Zsu szijjjjja!!! merre vagy?

onlány jól értem, hogy akkor Ti most elköltöztök és anyósodék nem tudnak csak úgy átugrani hívatlanul??? :o :lol: :lol: :lol:

Ancsa merre vagy? és legfőképp hogy vagy????????? érzel valamit??? mi van máááááááááár!!!! gyere és mesélj valamit!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75
 
 

 
 

Tündi
A másikban, de nemsoká jövök :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Sziasztok Lányok!!

Itt vagyok!!!Húzok olvasni :D

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok!!

Ancsa!!! Mennek a babaragacsok :lol: remélem hamarosan pozi tesztet látunk :D
Mikor is fogsz tesztelni??

Nem tom ki írta,hogy 4-en vártok babára, de 5-en várunk babára :lol:
engem kihagytatok ....., de megértem mostanában nem jövök sűrűn :? sajna elvagyok havazva és mire ágyba kerülök már nincs erőm írni ,de azért olvaslak benneteket és persze mindenkinek drukkolok,
tegnap este is felnéztem ide ,de még elolvasni sem tudtalak benneteket ,mert bealudtam, a laptoppal a hasamon :shock: , még jó ,hogy nem eset le.... ,a párom kapcsolta ki a gépet, pedig még csak nyolc óra volt...., én nemtom, de mostanában olyan fáradt vagyok és pillanatok alatt bealszok,pedig ez nem jellemző rám..., ez már lehet a tavaszi fáradtság???? :shock:

Tünde!! Lemaradtam valószínű ,de miért kellett neked magzatvízet levenni???

Zsu!!! Peteérés még nem volt meg??

Kírus!! Nagyon szép pocak!!!! Bizti csak egy lakód van???

:lol: :lol:

Csip!! Tényleg most már kaphatunk képet??? :D

EDI
ediii
 
 


Juli- Te is cigizel??Mondjuk én már nem, bibibi :D Menni fog az, ha lesz rá jó okod, pl egy baba a pocidban, ez tuti :D Szerintem is kérd szülinapra vagy névnapra a katona-vizsit, akkor csak nem mond nemet :wink:

Kirus- Hatalmas már a pocid :shock:

Csip- Ez egy szuper hétvége lehetett :D Nagyon örülök, hogy végre jó híreket mondasz :D Már rátok fért !!!!Csak nem Tamás a párod??Te voltál bent a barátnődnél szüléskor??

Onlány- Nagyon ijesztő volt, amit írtál....Jobban már Apjuk???Szerintem ezt ki kéne vizsgáltatni, tényleg nehogy nagyobb baj legyen :roll: Viszont járólap ügyben nagyon ügyik voltatok!!

Tündi- Te egy hőőőős vagy, annyira örülök, hog ytúl vagy rajta :D Minden rendben lesz, az biztos...Hát most már én is nagyon izgulok, hogy kisfiú vagy kislány lapul odabent :D 3 hét és megtudjuk!!!

Ediii- De cuki vagy, tényleg te is még babamentes vagy , de már nem sokáig :wink: Hol is tartotok most??

Csajok én hétvégén szeretnék tesztelni, korábban nem merek :oops: Még így is bennem van a félsz!!! :wink: Tüneteim nincsenek, vagyis hát mellfájás, meg hasgörcsölgetés, de ezek eddig is voltak azt hiszem :wink: Már tűkön ülök én is, de ahogy van hírem azonnal írom!! :D
Ma megyünk barátnőmmel dohányzóasztalt venni, de délután még jövök!!

Puszi mindenkinek!!

KépKép
gyancsi
 
 


Ediii
Én mondtam, de kihagytalak, ezer bocsi érte, ne haragudj :!: :oops:
nem volt még pé-m vagy mit tudom Én :!: :roll:
nem mértem reggel hőt, mert nem aludtam csak 5 órát és így nem mérvadó :!:
fáj a hasam, derekam, és úgy érzem a méhem fáj, lehet, hogy felfáztam basszus :cry: :roll: ha nem múlik megyek dokihoz :!:

Ancsi
Szeded még a duphastont :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Tünde!

Hát igen nem mindenhol kell ilyenen részt venni.. de látod itt ilyen szigorúak :evil: ..

És hagy ne mondjam Kíránál baba-mama szobában voltam, egyenként beöltözve az jött be aki akart és megdajkálhatta.. ne de most hogy ilyen megfázós nyavalyás idö van már azt sem lehet :cry: ..ESETLEG, TALÁN ha az éppen ügyelő növéren olyan bugyi van és megengedi(ha az oltási papírt(h1n1) bemutatja az a személy) akkor bejöhet az a valaki... De ezt sem garantálta ez az előadó nő....

Szóval azért némelyik résznél tátva maradt a szám...

Ancsi!
Nagyon drukkolok!!!!+++ Remélem nemhiába vannak ezek az előjelek!! :wink:

Edi!
Hát tuti 1 bébi van :lol:
Bizti hogy tavaszi fáradtság lehet az??? Nem valami más???? :wink: :D :roll:
Vendég
 


kírus!
muszáj lesz beszélnem a Karasszal, mert az uh-t mindenképpen meg kell csinálni. tesóm nem is annyira fontos (bocsi :) de, az :D) mert ha nem lesz időpont, akkor legfeljebb elmegy a Tóth-hoz. úgyis ő volt az orvosa.

párszor már én is jártam a szülőszobán... de valahogy még sosem képzeltem el, hogy majd én is ott leszek... annyira távolinak tűnik a dolog. de én pl nem szeretném, ha a kedves bent lenne. igazából csak olyan legyen ott, akinek dolga is van velem :)

a laptetőnek meg lopom a rámeső részét ;)

ediii!
akkor veled együtt 4-en :) hiszen reméljük, ancsi már nem tartozik ebbe a bandába :)

ancsi!
igen, sajnos cigizek... khm... 13-14 éve... tudom, hogy ha lenne miért, letenném...

zsu!
asszem már említettem... de unokahugim majdnem ki lett kúrálva, mint felfázás :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Ediii én kértem a magzatvízvételt, mert ezek az uh-val kombinált vizsgálatok nekem nem elég meggyőzőek... arról nem is beszélve, hogy az ismerőseim 80%-a az AFP után hetekig zokogott... na nekem erre nincs szükségem... :lol:

Ancsa azért ne emelgess, ha lehet!!! ki tudja?!?! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kírus :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: reméljük azért lehet majd látogatni... nincs valami kanos haverotok, aki addig udvarol a nővérnek, amíg apa bemegy hozzátok??? :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu azért nem aludtál, mert fájt???

Kép
gtunde75
 
 


Ancsa!!!
ezek lehetnek jó tünetek is, bár nemtom neked mensi előtt is szokot ilyen lenni???
De tudod mindenki más és más , van akinek tünet sincs, de biztos sikerülni fog!!!! csak bíz benne :wink:
Jó vásárlást :wink:
Mi most ott tartunk,hogy holnap megyünk a BMC-be megbeszélni a dr. nővel mit fogok kapni petinövelésre és persze milyenek lettek a leletek,annyit már tudok,hogy a páromnak jó lett a vérvétel ,a sperma eredmény negatív,de hogy most hogy állnak a kisfickók arról eredményt nem tudok.. /mert anno azzal volt a bibi/,de holnap okosabb leszek. :wink: és ha minden igaz márc. végén ápr.elején kezdhetünk..

Zsu!! Dehogy haragszom érte :lol: :lol:

Sajna én is sűrűn felfázok,de ilyenkor mindíg veszek egy forró fürdőt,amibe kamilla teát is főzök.., eddig mindíg használt :wink:
ezt anno mondtam is a dokinak,hogy sűrűn felvagyok fázva, erre a doki járjunk sűrűn gyógyfürdőbe :shock: gondoltam kösz, mintha az csak úgy menne :?

Kírus!!
Hát csak tavaszi fáradságra tudok gondolni más nem lehet , ma vagyok a nyolcadik cn-on , azt hiszem :D

Juli!! Tényleg Ancsa már nem tartozik ide :lol: :lol:
i.e: mikor megtudtam,hogy babát várok egyből letettem a cigit, úgy könnyű volt,de magamért talán sosem tettem volna le..., és szerintem nem a nikotin hiánya miatt nem tudja leteni az ember,hanem a megszokás hatalma..

EDI
ediii
 
 


Ediii egyél sok-sok vitamint!!! nem csak a fáradtság ellen jó, de a babagyártáshoz is jól jön... :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75
 
 


Tündi
Nem azért, hanem buliztam, férjecskémet átment házon belül egy másik helyre, trafizik és most volt a régi helyről a búcsú bulija :!: :roll: :lol: nagyon jó volt, nem tudott az egészről semmit, egy igazi meglepi volt :!:
nem mértem hőt, de most megint volt tf-és folyásom, remélem azért :!: :lol:
Ti hogy vagytok :?: azért sétálgass is egy kicsit :wink: egészséges XY karyotípus-ért megy a drukkom++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ediii
Akkor jó :lol:

Julcsi
Micsoda hozzáállás ez kérem, nemsokára Te is sorba (meg Én is) kerülsz :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Kírus
Én is kiveszem a rám eső részt, köszi kedves vagy :!: :wink:
Drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
amint tudsz majd gyere a hírekkel :!:

Susy
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: merre vagy :?: milyen volt otthon :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Jesszus nem is jövök és tele írtok egy oldalt, na ezt már szeretem :D

Jujjj Én is lopom az Én részemhez a TETŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐT, Juli és Suzy után :D :D :D :D :D

Tünde. drágasádom ne haragudj rám, de azt hittem te nem jössz, mert pihizel az ágyban és nem jössz :?
De örülök, hogy emlegettelek és jöötél :D

Suzy: igyál cickát, az rögtön átmoss :)
csip-csip18
 
 


Ediii
Én is mennék gyógyfürdőbe, csak nem tehetem, mert nem akarok gombás fertőzést összeszedni, mert szinte minden alkalommal az volt a bajon, ha mentem :!: annyira sok igénytelen ember van, Én meg érzékeny és azonnal elkapom :!: :?

Julcsi
Mikor ér rá akkor az a jó ember :?:
majd leszoksz, ha kell, mert nem fogod kívánni :!:
nekem ez új, hogy unokahugid "hogy lett" :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Csip
Nem ihatom a mióma miatt :!: :roll: kamilla az mehet csak :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Ediii
Holnapra szorítok, hogy végre tudjatok Ti is kezdeni :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++amint tudsz és nem vagy fáradt gyere a hírekkel :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


zsu!
nővérem annyira odavolt a felfázással, hogy tényleg mindent megtett, hogy elmúljon. minden sz@rt beszedett rá... de csak nem múlt el a derék/vese-fájás :) meg persze egy tisztességes pcos-esnek (évi 2 mensivel) eszébe sem jut 40. nap környékén tesztelni :p

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


ediii!
sok sikert!
már annyira keresztben van mindenkiért mindenem, hogy nem is biztos, hogy sikerül majd kibogozni :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Julcsi
Ezzel Én is így vagyok, hogy már azt sem tudom, hogy kiért is izguljak jobban :oops: :lol:
fáj a derekam, de a méhem is leszakad úgy érzem :!: :roll: :?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


zsu!
nagyon drukkolok, hogy valami jót jelentsenek ezek a fájdalmak, és ne valami bajt jelezzenek.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Julcsi
Nagyon köszi, kedves tőled :!: :wink:
még most Bettyért is izgulok :oops: :wink: emlékszel rá :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Zsu tudsz vmit Betty-ről? elvileg ma tesztelt, de a blogba még nem írt!!! :shock:
persze sétálgatok itt a lakásban, meg a könnyebb házimunkát is elvégzem... :) pont most teregettem ki 3 szőnyeget... :lol: :lol: :lol: :lol: de ki még nem mentem, egyrészt mert hófúvás van odakint éppen, másrészt a 3. emeleten lakunk és a lépcsőzést még nem kéne erőltetni... :) köszi a drukkokat!!!

Juli "unokahugim majdnem ki lett kúrálva, mint felfázás" :arrow: ez aranyos!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75
 
 


Tünde: Te hol olvasol a Bettyről???Írd már be ide légyszi, mert nem találom :) Köszi
csip-csip18
 
 


jaaajjj istenem el se hiszem!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://betty0801.blogspot.com/

Kép
gtunde75
 
 


Minden nap beszélek Bettyvel vagy telón vagy a lombikos topikban :!: :lol:
nagyon drukkolok még neki, hogy így is maradjon és holnap is pozi legyen a teszt :!: :wink:

Tündi
Jó pihit :!: most már nem is dolgozol :?:
egy pocakos képet teszel majd, olyan kíváncsi vagyok :lol: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Betty: hát el semm tudom mondani, hogy mennyire gratulálok nektek!!!
Csomószor elolvastam amit ma beírtál, és szerintem még fogom is
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csip-csip18
 
 


Zsu csak ezen a héten nem dolgozok... igazság szerint mennék, de a párom és az apu nem engedi... :lol: :lol: :lol: :lol:
jövő héten már megyek, remélhetőleg végig!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

csütörtökön csinálok új képet, az a fotózós nap, és akkor teszek fel, de sztem nincs nagy változás... :)

Kép
gtunde75
 
 


Tündi
Igazuk is van, pihizzél még ezen a héten :!: :wink:
várom a képet és köszi, ha teszel fel :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Sziasztok Csajok!

Végreeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Be tudtam lépni. nem tudom mi a szar volt eddig, de valamiért még az oldalt sem hozta be.
Valaki összefoglalná nekem, hogy kivel mi történt az elmúlt hetekben? Képtelenség ennyit visszaolvasni.
Holnap megyek nődokihoz. Nagyon be vagyok parázva! Az utóbbi napokban durván keményedek, és néha kicsit fáj is a pocim. Remélem ezek még nem jósló fájások. Ahhoz még nagyon korán van. Szóval drukkoljatok, hogy a méhszájam zárt legyen! Nem akarok kórházba menni. Pláne, hogy 23-án lesz a kismama fotózásom. Remélem jól vagytok!

Joli
Kép
Kép
joli83
 
 


Sziasztok!

Elveszett bárányka...
Voltam ma védőnőél, még mindig tartom a 6 kilót, úgy örülök neki. :)
Nemsokára megyek dokihoz, este jövök a hírekkel.
Otthon jó volt, nem volt kedvem vissza jönni, anya felpakolt mindennel, voltam barátnőzni, kaptam sok mindent.

Betty
Én még csak halkan... de tiszta szívből.... ez nagyon megható, amolyan könny előcsalogató. :)

Joli
Egyáltalán nincs hamar a jósló fájásokhoz. Én még csak a 30. hetet taposom, és már vannak.

Kírus
Nem felejtetem el a csomagot, csak annyi dolgom van, remélem mire megszületik Nimród oda ér. Hogy viseled a végét? Jó nagy pocid van.

Zsu
Most már tényleg te vagy a következő! :)
Hogy vagy drága, mizu veled?

Kitti
Elcsitultak a kedélyek? Te hogy vagy?

Tünde
Havazik nálatok? Várom az új pocis képet!

Kép
Kép
susytunder
 
 


Suzytündér: igen elcsitultak :D

Csajok szurkálok ám nagyon most jobb oldalt :lol: :lol: :lol:
csip-csip18
 
 


áááá... az előbb konkrétan összeomlott a netem... nem is baj, legalább megcsináltam a melómat :)

én is meglestem betty zebrás tesztjét :) annyira drukkolok neki is!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Kitti
Na, ennek igazán örülök!

Juli
Téged az előbb kihagytalak, de neked is drukkolok ám nagyon!

Kép
Kép
susytunder
 
 


Joli az összefoglalót megprobálok megírni neked :D

Tünde: most volt amino, 8 án, jól van, most pihizzek, aztán megy melozzni nemsokára már.3 hét múlva erdmény és megtudjuk mie lesz xx vagy xy :D

Juli: kergeti a dokit, mert eléggé magas a hője, nem tudni mitől...

Kírus: jól van, nagy a hasa már :D

Onlány: sikerült a lakást eladniuk, most intézzik a papírokat :D

Ancsa: most volt itthon, hétvégén várjuk, hogy mi lesz vele, hogy kieesik az 5 ből, akik még nem terhesek!!!
Megy a drukk neki ++++++++++++++++

Iner: nem tudom nagyon rég volt...

Suzy: jól van csak most lehet felfázot szegény :( :( Talán túl van a p.é, ha jól emlékszem...

Edii: nem sokára megy a BMC-be vagyis holnap azt hiszem :wink:

Betty: ma tesztelt egy nagy +++++++++++++++++

Suzytündér: ma megy dokihoz és este jönn a hírekkel :D

Szerintem így ennyi :D Remélem nem hagytam ki senkit, ha igen bocsánat, az írjon magáról :D De remélem mindenki meg van :D

Én jól vagyok, beköltöztünk a lakásunkba, és most folyamatossan apán lógok :D Persze amint meglesz a függöny szaladok és hozzom a képeket :D
csip-csip18
 
 


Suzytündér: tőled is kérünk ám képet, igaz Suzy???? :D

Tünde: csütörtökön meg a tiédet várjuk ám....

Joli: Te is rakhatnál fel :wink:
csip-csip18
 
 


Kitti
első olvasásra nekem ez jött le... :lol:
Egyfolytába apán lógsz, amint meg lesz a függöny hozol képeket... ugye a lakásról hozol képet nem arról ahogy apán lógsz? :lol: :lol: :lol:

Én mostanában nem hoztam képet? Úgy emlékszem, hogy igen. :roll:

Kép
Kép
susytunder
 
 


Suzytündér: jaj de rosszcsont vagy :lol: :lol: :lol: :lol:
Természetessen a lakásról :D
Az nem mostanság volt az a kép hozatal, nem????
Szerintem... :? :D
csip-csip18
 
 


[quote="csip"]J írta:csipuli: kergeti a dokit, mert eléggé magas a hője, nem tudni mitől...


juli csak uh (és tesó) időpont miatt kergeti a dokit... a hőre úgyis azt fogja mondani, hogy nem kell vele foglalkozni, úgyhogy azt csak mellékesen szándékozom megkérdezni :)
ja, és ma már nem volt magas. 36,6... még a végén kihűlök :lol:

susy!
mi számít "mostanában"-nak :?:
képet :!: képet :!:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Csip

Nagyon köszönöm az összefoglalót!!!! Várjuk a képeket!

Juli

A tel. számom megváltozott. Priviben küldöm az újat!

Zsu

Pé? Nagyon drukkolok neked!

Betty

Óriási gratula!!!!!!!!! legyél minden babára vágyó előtt példa, hogy mindig van remény!

Tünde

Pihizz sokat!

Susytunder

6 kg? Az nagyon király. Én most léptem át a 10-et, de lexarom! A védőnéni megdicsért! Szerinte ez pont jó. Akkor én is így gondolom!

Holnapra nagy drukkot kérek egy zárt méhszájnak!!!

Szép napot!

Joli
Kép
Kép
joli83
 
 


Ancsám: Erre is lehet jönni ám :lol: :lol: :lol:
csip-csip18
 
 


Vagyok én mindenhol :D Vagyis hát igyekszem mindenhol ott lenni :wink:

KépKép
gyancsi
 
 


Jajj, ez a hülye elküldte pedig nem akartam mééég :D

Csip- Köszi az összefoglalót :D Képet én is már néznék a lakásról! :wink:

Kirus- Tök durva ez a kórház :shock:

Gtündi- Pihengess te bátor leányzó!! :D

Ediii- Egy nagy kalappal holnapra a BMC-be, majd gyere a hírekkel! :wink:

Zsu- Jobban vagy már??Vagy még mindig fájdogálsz? :roll:

Susytunder- Én is szeretnék már képet látni rólad! :wink:

Juli- Ez tényleg jó szöveg volt a felfázásos :D Jót röhögtem :D

Joli- A 10 kg sem sok egyáltalán szerintem, ügyi vagy :wink:

KépKép
gyancsi
 
 


Jelentem ma vettem egy dohányzóasztalt, mindjárt megpróbálom összerakni, mert Apjuk most hozta be a kocsiból :D

KépKép
gyancsi
 
 


Sajnos holnap nem fogok tudni nagyon jönni, mert megint vezetek!!Persze mit mondanak holnapra???havat :shock: :shock: Ki van már a faxom vele :wink:

KépKép
gyancsi
 
 


Mindenkinek szép estét csajok!!!!

Puszi
Ancsi

KépKép
gyancsi
 
 


Megint....

KépKép
gyancsi
 
 


szeretnék....

KépKép
gyancsi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?