Sziasztok!
Üdv. mindenkinek!
Ma kicsit sűrű volt a nap, úgyhogy kivételesen ilyen későn.
Krisztocs:
Vikó 2003. november 26-án született, úgyhogy a tali napján lesz kereken 10 hónapos.
Doki bácsi nagyon büszke az új szerzeményeire, szerintem ha kell, ha se mindenkit megvizsgál minden eszközzel. Persze ezt nem negatívumként
mondom.
Természetesen, mikor a 6 hetes kontrollon voltunk, akkor azonnal kért fényképeket és "véletlenül" egy egész album volt nálunk. Aztán mikor 6 hónap elteltével újra voltam nála, akkor is kérdezte hogy van Vikó és van-e nálam kép róla. Persze azért vittem magammal egy képet. Mire mondta, hogy minden rendes anyánál van legalább egy kép. Megkérdezte, hogy ami a képen van az mind a haja, vagy le van vágva... Hát mondtam, hogy ebben és fog ügyileg nem jeleskedik.
De kitéve nincs nála Vikó. Ő nem kért képet, én meg igazán nem tudtam, hogy legyen és így elmaradt a dolog.
Egyébként én is mindig keresgélem az emlékeim szerint ismerős babócákat.
Sajnálom, ha megint nem jöttök.
Hanzika:
Majdnem talált a dátum. Gratula!
Aranyos lehet Marcus az alvással.
Babakocsi ügyben ne bánkódj, majdcsak sikerül valahogy szerezni.
3 főt jegyeztem.
Szirom:
Igyekezni azzal a gyógyulással!!!
Nem is írtam, de a vau-vau nekem is nagyon tetszett.
Ruha ügyileg meg azért nem írtam semmit, mert eddig nem volt olyan ordítóan rossz idő, így Vikót különösebben nem öltöztettem fel.
Ma volt az első nap, amikor jobban felöltöztettem. Most ép kezes-lábas volt itthon rajta, arra húztam egy gatyót, meg egy pulcsit kapott, mikor a kocsiból kiszáltunk, és sapi.
A kezes-lábast személy szerint én nagyon szeretem, bár nem néz ki benne már nagy babának, de nem húzza le a lábáról, mint a zoknit és nem lóg ki a dereka sem, szóval technikai okokból nekem megnyugtatóbb. Az sem gátolja különösebben, hogy ez jobban csúszik, mint a zokni, megszokta és ehhez mérten közlekedik.
Ma vettem neki harisnyát (de utálom), de muszáj, mert a nadrág felhúzódik és nem ér semmit. Meg ezt se fogja tudni lehúzni, legalábbis remélem. Persze itthon nyista harisnya...
Remélem tudtok jönni a talira.
Manó:
Nagyon jókat tud mondani Emma. Remélem, ha jöttök itt is mondja majd. Nem tudom Emma mivel szeret játszani, nálunk csak ilyen magunkfajta kis manóhoz jó játékok vannak. Ha Emma ezekkel már nem játszik szívesen, akkor egy-két kisebb játékot hozzatok magatokkal, nehogy uncsi legyen neki. Még nincs tapasztalatom ezen a téren ezért szólok. Te biztosan el tudod dönteni.
Tali vasárnap lesz és az 1 órát csak irányadónak javasoltam. Ha valaki előbb vagy később jönne, akkor tegye nyugodtan. Esetleg szóljatok telcsin, hogy jöttök.
Még egy kérdés, kajcsi ügyben Emmának csináljunk valamit külön? A piciknek nem nagyon csinálunk semmit, mert biztosan mindenki inkább a jól beváltakat adja a kicsiknek. Gyümölcs az lesz.
Ja, hol is laktok Ti, hogy másfél órát számolsz? Hátha van rövidebb út, de Szirom ötlete se rossz, ha nehezen tudtok kijutni, szerintem Zoli is szívesen elmegy értetek.
Akkor talira eddig biztos: Hanzika család, Nildi és Tomi, Manó és Emma.
Hanzika Meséékről neincs semmi híred?
Tényleg, mindenki tudja pontosan hová kell jönni, ugye?
Szirom család meggyógyulni és jönni!!!
Krisztocs, azért, ha meggyógyulnátok, akkor szeretettel várunk titeket is!
És végezetül:
Sikerült lencsevégre kapni a kis Birodalmi lépegetőt:
Marycus