Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Fentebb olvastam csak, hogy Hkitty mi történt veled. :? Elég szemetek tudnak lenni a munkaadók, ezt nem hiszem el. Akkor most hogy lesz nálatok a babaprojekt? Gondolom most elöbb munka és majd utánna, vagy? :P

Csip-csip gratulálok ajó hétvégédhez,már igazán megérdemelted!! :lol: :lol: A párod is mostmár kezdi megszokni az új helyet, meg hogy most ez már a tiétek!! Akkor jókor voltatok együtt nem? De gondolom itt most nem ez volt a fö szempont 8) :lol: :P

èn már fogalmam sincs mivan a ciklusommal, nem igazán értem. :? :shock: A ciklus.hu-n március 10re rakta a pémet, ott eddig általában mindig stimmelt az idöpont, de most szerint megvot, habár fogalmam sincs, mert a hasam fájdogál ott lent, a höm az még nem ment fel, viszont múlt hét csütörtökön mikor mértem 3tizedet leesett, és akkoriban volt több folyásom is. Viszont PONT arra a napra nem jutott ovutesztem, így mivel elötte két nap még negatív volt, de a vonalak elég erösek voltak, csak még nem annyira mint a kontrollcsík, így most péntek óta meg totál negatív :? :? Lehet ebben a ciklusban nincs is p.ém?? Azért most 10-ig megpróbálunk mindent beleadni,azaz hát nem tom....tegnap voltunk együtt...de hogy ma mi lesz?? :shock: :shock: :?
Tegnap csak elmentünk moziba, AZÈRT is!! Viszont anyóséknál, ugye a szokásos gyerektéma elökerült...Anyósom mondta a páromnak, hogy nem szeretnék olyan öreg nagyi lenni, hajrá fiam. Erre a párom meg, hogy "Krisztinánál van a hiba, nem nálam.."
Na ekkor dobtam egy hátast majdnem, ez annyira szarul esett, hogy mondtam rögtön, hogy nem biztos hogy bármelyikünknél ishiba van, csupán az idözítessel és a gyakorisággal...
Annyira röhejes csajok, oké elmegyek a dokihoz mindenképp,mert a rákszürésem is aktuális már, de ugyis az egyik legfontosabb kérdése az lesz, hogy vagyunk-e együtt jó idöben? Vagy hogy hömérözök-e?
Ezért is csinálom a görbét,mert már elöre készülök vele, nehogy itt az legyen már, hogy hazaküldd görbét csinálgatni. :shock: :shock: :?
Tényleg a szex gyakoriságát valóban megkérdezi a doki? Fogalmam sincs, segítsetek csajok :D
TÀBLÀZAT 2010.03.08

Ténlyeg nönap van!!!MAjd mondom apjuknak!!! :lol:
Vendég
 


Csip-csip
aranyos a párod! Lehet, jót tett neki a múltkori veszekedés? :wink:
Akkor ez a hétvégi akció pont jókor volt, mármint babaügyileg (is) :wink:

Chrissy
igen, előbb munka vagy nekem, vagy a páromnak vmi jobban fizető. Meg most jelentkezett az épülő Merci gyárhoz, és ha felveszik, ki kell menni pár hónapra Németo.-ba, szóval addig nem.
Hiba bárkiben lehet, de az is lehet, hogy most pl nincs pé-d, vagy mikor volt is, nem jó időben voltatok együtt, meg egy csomó minden befolyásolja. Anyósnak meg (sztem) semmi köze hozzá :roll:
Nálam sose kérdezte a doki, hogy hányszor vagyunk együtt, meg hőm. görbét, semmit se kért :roll:
Vendég
 


Kriszti: Tőlem semm kérdezte, hogy mikor, hány naponta vagyunk együtt, csak Én említettem meg neki, hogy biztos nem eleget, és ekkor mondta, hogy semmi gond, hogy ha nem 2 naponta van együtt az ember a párjával. A lényeg az, hogy a 14 naptól kezdve kell rágyúrni és az még jobb ha elötte legalább 4-5napig nincsenek együtt a párok!!!És nem gondolni rá, és erőlködni-agyalni ezen...
Hinni kell benne és akkor meglesz!!!
Amúgy hőmérőzésről nem is volt szó!!!
Semmi...
Ennyi....
Ma melozol???
csip-csip18
 
 

 
 

Sziasztok!

Nállam még mindig semmi!Görcsölgetek minen nap de nem akar megjönni.nem tudom mi lesz így,most abba hagytam a mastodinont hátha az kavart be.Majd meglátjuk!

Csip-csip örülök,hogy jól telt a hétvégétek! :wink:

Chrissyke lehet,hogy most nincs péd.nem minden hónapban van.

Henne,Pinkiné nállatok mi a helyzet?

Andi te hogy érzed?van rá esély hogy ebben a hónapban sikerült?

Többiek merre vagytok?

mindenkit puszilok és sietek jönni!
Vendég
 


Gabó
hátha tényleg csak a gyógyszer kavart be. Nem tesztelsz mostanában?
Mi nem is adtunk most esélyt a babának, vagyis pontosabban csak félidőben tettünk ellen, amúgy ciklus elején-végén nem védekeztünk. De ebből úgyse lesz baba, ha félévig nem jött össze úgy, hogy félidőben majdnem napi szinten együtt voltunk :roll:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy eddig nem jöttem, de el voltam foglalva, barátnőztem, vendégeink voltak, és megvolt az első forgalomban történő vezetésem a Népstadionnál pénteken. Hát kemény, de egyben nagyon jó volt!

Úgyhogy Tyuntyi nyugi, Te is bele fogsz jönni. Az első rutin órákon én is féltem, izgultam, de amint megtanultam kezelni az autót, már alig vártam, hogy mehessek!

Csip-csip
Örülök, hogy végre sikerült a lakásotok felavatni, és hogy rendeződtek a dolgok. Olykor előfordul az embernél egy-egy nagyobb kiborulás, összeveszés, de annál édesebb a kibékülés. :wink:

Chrissyke
Hát megmondom őszintén nem tudom mit is írjak, hogy vígasztalni tudjalak, mert én bizony a Te helyedben már kiborultam volna. Hogy mondhatja a férjed azt, hogy nálad lehet a hiba!! Ez kicsit erős számomra, és az is hihetetlen, hogy ezek szerint még mindig nem értette meg, bizony nem mindegy mikor vagytok együtt. Nem vagy szegény könnyű helyzetben! Munkahelyen, munkaügyinél egyébként mi újság?
A doki egyébként tőlem sem kérdezte, hogy milyen gyakran vagyunk együtt. Tőled kéri a hőgörbét is?
A táblázatban légyszi írdd át, hogy most Mastodynon cseppet szedek. Köszönöm

Pinkiné
Bocsi, hogy benéztem :roll: , de Pécel sincs messze. :wink:
Meggyógyultatok már? Hogy vagytok?

Hkitty
Nagyon sajnálom, hogy elküldtek, nagyon durva, hogy az embert hitegetve, becsapva fölveszik, aztán ha nincs annyi munka elküldenek. De kitartás, fel a fejjel, biztos fogsz találni másikat! :wink:

Csicsy
Örülök, hogy Nálatok is minden ok, és a Tesódnál is. És nyugi Te is át fogod élni ezt a csodát!!!!

Gaboó
Érdekes, hogy még nem jött meg, de lehet tényleg később foganó baba van a dologban. Szorítok, de nagyon!!!!!
Az, hogy fájdogál a hasad sem jelenti, hogy meg fog jönni. Nekem mikor októberben halványan, de pozitív volt a teszt, úgy fájt minden nap, mintha megjönne, és nagyon fájt a mellem. Mellfeszülésed van? Egyébként a Mastodynon arra is jó többek között, hogy rendszerezze a ciklusod. Akkor hogy tudná fölborítani? Én is használom, dokit is kérdeztem, neten is utána olvastam, de nem hiszem, hogy ez lenne a dolgok mögött.

Henne
Remélem, hogy sikerült a pé-t eltalálnotok, és a hőd is ilyen szépen emelkedik fölfelé!

Nálunk nincs semmi küli, a falat a fürdőben az ismerősünk megcsinálta, de mivel van lakásbiztosításunk, szóltunk a biztosítónak. Nem jöttek ki, csak el kellett monda, hogy mi történt, és három napon belül az 5-szörösét fizette ki, mint amennyit az ismerősünknek anyagra kifizettünk. Úgyhogy mondhatni jól jártunk, és még a hálót tavasszal szépen ki is tudjuk festeni(egyébként is terveztem, mert most burgundi vörös, de én halvány lilát szeretnék), addig pedig száradnia kell a falnak.
Jövő héten kellene nem megjönnie, de ma elkezdett nagyon feszülni a mellem, és fájdogál a hasam. Nagyon el leszek keseredve, ha nem jön össze.
Meg elszomorít az is, hogy amióta írogatunk senkinek sem jött még össze. Ez nagyon gáz, nagyon nem jó! Most már itt az ideje,l hogy valaki megkezdje a sort (Gabóó???!!!! :wink: )

Szép estét Nektek!



durcipok
 
 


Sziasztok...
Csak gyors elköszönés, mert ma nagy takarítás van...

Szép Estét!!!!!!!!!
csip-csip18
 
 


Szia durcipók!
régen voltál,jó hallani rólad.örülök,hogy sikerült a hálót és a fürdőt megcsinálni.lila?jajj az nagyon szép lesz!
hát nekem cici feszülés nincs,csak a hasam fájdogál,meg sűrün járok pisilni is,de nem merem elbízni magam.már nagyon régóta próbálkozunk,és úgy érzem,hogy ez nem jött most össze.persze örülnék neki,ha tévednék,de nem merem beleélni magam.
én is nagyon szurkolok neked hogy baba legyen a pocidba!
remélem,hogy jön a jóidő (lassan de biztossan) és vele jön a baba eső is!
Csip-csip te ilyen későn kezdesz takarítani?remélem hamar végzel!

puszi mindenkinek!
szép álmokat!
Vendég
 


sziasztok, lányok!

csipcsip, rád fért már ez a hétvége!:D

chrissyke: én most amikor voltam adokinál, kérte a görbéimet, és kérdezte, hogy "minden rendben van e a házasélettel", tehát vagyunk e eleget együtt..:)) szóval az enyém simán rákérdezett:D
de dokija válogatja, ő egyébként meddőségi szakember is.
A párodat meg finoman leosztottam volna anyósod előtt, hogy mi is valójában a probléma...ez azért durva kijelentés volt..

lányok, én halatgatok felfele, este beszúrom majd a görbimet.:D

gabóó, drukkolok, hogy sikerüljön! nekem a cicijeim már pé után 3 nappal elkezdtek fájni, de nem olyan durva..és ami érdekes, nekem múlt hónapban sem voltak annyira érzékenyek a melleim, mint máskor.. nem tudom.
henne
 
 


Sziasztok!

Henne kíváncsi vagyok a görbédre, majd szúrd be nyugodtan!

Gabóó
A helyedben én sem merném beleélni magam, de a hasfájdogálás, sűrű pisilés mind jó jel! Nagyon megy a drukk.

Feltettem egy gólyás képet, hátha ez szerencsét hoz mindannyiunknak!!!

Szép napot mindenkinek!



durcipok
 
 


Sziasztok!

Durci
gratulálok a vezetéshez! Menni fog ez :wink:
Biztosítóval mi is így jártunk, csak felhívta párom, aztán találomra mondott egy összeget, párom meg beleegyezett. Amúgy a javítás meg semmibe nem került, mert egy barátunk csinálta, és ennyi anyaga volt is :wink:
Aranyos a gólyás kép, ráfér már a topikra, félév alatt egy kismami se lett :cry:

Nekem meg ugye csüt. kéne megjönnie, nem tudom, meg fog-e. Mindenesetre tiszta ragya vagyok tegnap óta, remélem, ez annak a jele, hogy rendeződnek odabent a dolgok. :oops:
Vendég
 


Sziasztok!
Nálam még semmi.de tesztelni nem merek,mert érzem,hogy negatív lenne és félek a csalódástól.ugyhogy most várom,hogy megjöjjön.közben meg tiszta dili vagyok,mert már 1 hete nem voltunk együtt apával,mert attól fél,hogy milesz ha közben jön meg. :evil: de hiába mondom neki,hogy én azt megérzem.ő nem akarja :evil: ááááááááááááá
na jó menek is,majd még jövök!
puszi
Vendég
 


Kép
én is dobok egy gólyát,hogy a mostanában tesztelőknek meg hozza a szerencsét,meg még ezt:
Kép
Vendég
 


Gabó
párod érdekes felfogással rendelkezik :oops: Úgyis érzed, ha megjön, meg ált. nem 18as közben szokott megjönni (vagyis én még ilyet nem hallottam :roll: ).
Teszttől meg ne félj, bár tudom, én is mindig halogattam, de egyszer muszáj :roll:

Na, ha már gólyát rak mindenki, én is teszek, úgyis nemsokára jönnek vissza délről :wink:

Kép

Kép
Vendég
 


Tök aranyosak a gólyás képek csajok :lol: :P :P
Tényleg ránk fér már!!! :roll:

Gabóó, hogyhogy fél a párod, hogy megjön közben? Igaz nekem már volt ilyen párszor, mondhatjuk úgy is, hogy a szex meghozta,mert már éreztem hogy aktuális lenne, aztén egy jó szex .... :oops: és kész.
AZ 1 hét szex nélkül nekem is nehezen megy, habár most két napja nem panaszkodom....a párom hangulata is jobb,nem fezsült...úgy látszik a rendszeres nemi élet.... :lol: Mostmár nem is foglakozom mással, csak legalább azzal, hogy jót szerelmeskedjünk, mert ez a ciklus kilöve, p.é nélkül marad....A höm nem mozdul, negatív ovutesztjeim vannak és már a 20. napnál tartok. A hasam fáj viszont bal oldalt, de ezt amúgyis említeni fogom a dokinak, mert a múlt hónapban is sokat fájt már és mindig bal oldalt. Meg tegnap tévézés közben párszor úgy belenyílalt, hogy megrándult a lábam is hozzá.Nem értem.. :lol: DE áprilisban doki,már alig várom!!

Lassan lépek, megyek melózni ma is, holnap is!
A táblázattal meg jövök
TÀBLÀZAT 2010.03.09 :shock:
Vendég
 


Sziasztok!
elfutottam délután a házidokihoz,hogy vegyék le a vérem és hogy miket nézzenek meg benne,de sok mindenhez kell a nődoki véleménye ugyhogy előbb oda kell menni.Beszélgettem egy nagyon kedves csajszival és ő azt mondja,hogy pcos gyanus vagyok. :cry:
és hogy a magas prolaktin szintem miatt nem tudok fogyni.ugyhogy mindenféle képpen el kell menni nődokihoz,csak nem tudom mikor jutok el oda is.olyan elegem van!mért van az,hogy aki babát akar annak ennyire megkell küzdeni érte mások meg elvetetik,meg tizen évesen esnek teherbe???ez olyan igazságtalan így!!!!de nem baj!fogunk mi még eggyütt babázni!
Hát a párommal ma beszélgettem,ugyhogy kiváncsi leszek este lép-e valamit :roll: :oops:

chrissyke nem tudom,hogy mért féjhat neked a bal oldalad.ilyen nyilalás nekem is szokott lenni,de inkább közép tájt.kiváncsi vagyok,hogy mit mond a nődoki mi lehet az.nem vagy hajlamos a cisztásodásra?

Andi mondtam a páromnak,hogy holnap reggel tesztelünk.ő azt mondta,hogy én tudom,csak ne sírjak. :oops: mert sajna a negatív teszttől a mai napig nagyon ki tudok készülni.de szerencsére ilyenkor mindig megvígasztal.

Henne,Pinkiné veletek mizus?nektek milyen lett a teszt?vagy még nem teszteltetek?vagy valamiről lemaradtam? :oops: :roll:

puszi
Vendég
 


sziasztok, lányok..
gabóó, még nem tesztelek, 8.dpo-n vagyok csak.:)
de kérdeztétek a 18-at, bedobom a jelenleg görbimet.:)
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f ... 92800_.png

reggel még jövök, puszi:)
henne
 
 


Gabó
van egy pcos honlap, azon vannak teszt kérdések, ami alapján te magad is rájöhetsz, hogy van-e gyanú, vagy nem. Érdemes lenne kitöltened.
Sajnos aki babát akar, annak meg kell érte szenvednie rendesen :( Nem tudom, miért van ez így, én sem értem.
Párod aranyos.
Vendég
 


Andi megpróbálom megkeresni,de ha tudod a címet légyszi dobd fel,ha én találom meg akkor felrakom én,hogy a többiek is megtudják csinálni!

Henne akkor ezt jól benéztem...de azért szurkolok nagyon!!!++++

Csip-csip merre vagy?

na megyek keresni!
puszi jó éjt! Kép
Vendég
 


http://www.pcos.hu/pcos_survey.html?q1= ... 15=N&q16=Y

remélem jót szúrtam be.
nekem sajnos nagy valószínüséggel pcos jött ki. :cry:
sajna ez van,de meg kell oldani a dolgot!nem esünk kétségbe!fő a pozivitás!
Vendég
 


Gabóó én is megcsináltam a kérdöivet, nekem egyenlöre jött ki az igen és a nem aránya.
A cisztásodást hát nem tudom, fogalmam sincs, nem volt még nekem, de hogy hajlamos vagyok-e rá?? :shock: Remélem nem. Pedig gondoltam már rá, föleg a petefészek fájdalom miatt is. Ma reggel is azért keltem fel,mert nem bírtam sem hason, sem háton , sem oldalt feküdni, olyan diszkomfort érzésem van. A höm leesett egy ici picit, de majd holnap meglátjuk, hogy felmegy-e. REmélem igen,mert akkor legalább volt p.ém...Lehet azért is feszülget a hasam. A másik meg hogy pár napja nagyon viszket a mellbimbóm :shock: Ez is érdekes.. :shock:

Henne a görbét nekem tetszik, olyan szépen megy fel a höd!!
Jó lenne ha valaki elinditaná a sort végre, mert ha nem, akkor itt már csak 2011ben lesznek babák :shock:

Kép

Az élet meg tényleg igazságtalan!! Hány-de hány fiatal lány, aki csak egy átbulizott éjszaka alkalmával esik teherbe, annak sikerül...Mindig olyan mérges is vagyok, amikor nézem a tv-ben a német adókat, sok jó dokumentumos müsor van, hát elképesztö....
Csajok azért örüljünk, hogy mi mások vagyunk mint a németek. :roll: VAgy 40 éves korukban szülnek, vagy 16 :?
TÀBLÀZAT 2010.03.10

A képek meg nagyon aranyosak!!!!! :P :P
Vendég
 


a görbém lemaradt...igaz nem olyan izgalmas :shock:
http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... 5/nummer=4
Vendég
 


Sziasztok....

Gabóóó: vagyok, nagyon cuki a golyák amiket Te is feltettél...na majd Én is mindjárt megcsinálom, mert Én amúgy már gondolkoztam azon, hogy lehetek.e?!?!?Majd most kiderül!!!!

Csicsy, Pinkiné: Hol vagytok???

Kriszti: 2011 az már nem semmi, amúgy Én még mindig jobban örülök, hogy még nem sikerült senkinek, minthogy pl.valaki 1 ember kimaradjon a sorból...kezdjük el egyszerre és egyszerre szüljünk is...
Ok??? :D :D :D
Egy másik topicban ahol szoktam még lenni, ott már lassan mindjárt szülnek...és már csak 4-en vagyunk ott akik nem terhesek még, és van vagy 10 csaj akik már azok és mindjárt szülnek!!! picit szar érzés megmondom az öszintét...

Hkitty: Na munka???Nem találtál még???

Durcipok: vezetés????

Henne: Én is dobok majd egy görbét...Mindjárt megnézzem a görbédet is :D

Tyuntyi: Hol vagy???

Szép napot!!!!
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Igen olyan fura, h itt még senkinek nem sikerült, de majd most remélem beindulunk!!!!!

Nekem is jött már meg úgy h szextől, de utána nem sokkal, nem közben!

Henne, Pinkiné és Gabóó rajtatok a világ szeme!

Andi: munka terén valami változás? bár tudom nem megy könnyen!
és csak másodállást keresek de semmi! :(

munkahelyemen egy srác mondta h 7-8 hetes a barátnője, most derült csak ki mert megvolt neki 2 napig! Na, eszembe juttatta a 2 napos mensit, de én nem érzek semmit, már kiderült volna ha van valami! bár ez a lány sincs rosszul egyáltalán, semmi baja, nem fáradt, nincs rosszul, semmi sincs...
nem tervezték a babát, de örülnek neki!!

Kriszti: szerintem pé miatt fáj a hasad, nekem is így szokott, néha megmozdulni nem tudok!! remélem van pé-m rendesen, mert ugye a kevés mensi utalhat arra h nem!!!
azért még gondolkodom egy kivizsgáláson, most szabin leszek egy hétig, lehet elmegyek! rákszűrésen sem voltam csak tavaly!

Hát igen, ha most márciusban nem babásodunk, már csak 2011-es babák lesznek! hajrá csajok!!!

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok!

Gabó
erre gondoltam, én tavaly csináltam meg a tesztet, nekem is nagy valószínűséggel PCOS jött ki, de azért csak az orvos a biztos (aki remélem, jövő hónapban tényleg kivizsgál :roll: ).

Chrissy
ált. azoknak van gyerekük, akiknek véletlenül lett, c...nyok, vagy nem jó szülők (nem foglalkoznak a gyerekkel, csak "van").
Tényleg elég érdekes a görbéd :shock:

Csip-csip
még nincs semmi munka, de itt a mi környékünkön ez nem csoda, sajnos.

Csicsiy
még semmi. Milyen másodállást keresel?
Bírom az ilyeneket, véletlenül lett. Aki meg direkt akar, annak nem lesz.
Vendég
 


Andi és te elkezdtél diétázni,vagy ugyan azt ugyan úgy eszed?
este még átnéztem a pcos receptes topikba,van egy-két recept de nem sok. :roll:
Apa azt mondta,hogy diétázik velem,hogy könnyebb legyen.ez aranyos tőle.reggel elmntünk a boltba és csupa egészséges dolgot vettünk,meg most ő főz.mert azt mondta,hogy mjad ő meggyógyít. :lol:
hiába mondtam neki,hogy ezt csak kordában lehet tartani és egész életemben erre kell figyelni.azt mondta,hogy mindegy akkor megváltoztatjuk az életünk.a babáért mindent!
úgy örülök,hogy így mellém állt.
ja reggel csináltam egy tesztet,de ahogy gondoltam totál negatív!

Chrissyke szerintem akkor te is figyelj oda magadra,mert ha ki alakulóban van,akkor most még könnyebb egy kis testmozgással meg nem nassolással lehet nem alakulna ki.szerencsére engem amikor nézett a dokim azt mondta,hogy nincs cisztám.de a kettő ugye nem zárja ki egymást :roll:

csip-csip nem írtál magadról semmit!hogy vagy?

csicsy érdekes a munkatársad barátnője sztorija.hát igen ez van amikor valakinek közben is megvan.de legalább örülnk neki!
Hát sajnos nekem már biztos,hogy nem lesz 2010-es babám :cry:
de remélem nektek sikerül és mindenkinek nagyon szurkolok!!! Kép
Vendég
 


Úgy döntöttem h mégis elmegyek nődokihoz, az egyik kolleganőm ajánlotta itt az sztk-ban, de azt mondta nagyon aranyos!
ma este 8-ig van, úgyhogy elmegyek!
majd írok

Kép
csicsiy
 
 


Andi: igazából mindegy h milyen eladó, pénztáros vagy valami ilyesmi!
csak nehéz, mert ugye egy héten 3 vagy 4 napot dolgozom, változó napokon és hát így nem a legjobb! de nem adom fel!!

Kép
csicsiy
 
 


Gabóóó: Jól vagyok semmi különös nincs...Tegnap rohangáltam apósommal mindenhová, hogy meglegyen ügye itt a szoliban a helyem, és mentünk-össze vissza vásárolni meg lapszabászatba...
Aztán este segtettünk, mert anyósnak megjött a bútora este a Kikába 7 kor..., és mindenképp elkelett hozzni!!!
Gondolhatjátok mennyi kedvem volt hozzá, na a páromról meg nem is beszélve, mert ő elötte 2 perce jött haza még enni semm bírt annyira kellett sietni...vert az ideg...nem beszélve arról, ahogy felhívot és üvöltött a telefonban, hogy na na na na megnjünk menjünk menjünk...mert Én erre vártam már nagyon rég óta...
Na mondom mit ne mondjak, Én is arra vártam, hogy Én rendezzem be a lakásomat és még semm tudtam!!!Csak úgy dühöngtem a páromnak!!!Mondom mit szólna anyád most ha Én felmennék és átrakosgatnám a ruhákat????Huuuu még most is felpumpáltam magam!!!!Na és ekkor értette meg a párom, hogy nekem mennyire szarul esett mikor ők pakolgattak a lakásban...és itt megis említettem, hogy láttod mien a te anyád?!?!?Erőszakos és tehetetlenés kioszt, dirigál!!!Már bocsánat!!!!
Na mind1, nem boszantom magam tovább, mindjárt rá is gyújtok!
Aztán haza értünk fél 9 re, épp, hogy ettünk fürödtünk, meg egy kis 18 is belefért aztán meg az alvás jött :D :D :D
csip-csip18
 
 


Biztos vagyok tényleg benne, hogyha valaki elindítja a sort, akkor sorba fogunk bebabásodni :lol: Tök jó most néztem a "Mein Baby" adást az RTL-en, olyan édes picibabák voltak benne, meg szülés,meg minden.... :P Eljön a mi idönk is!!! :lol: :lol:

Hkitty Ne add fel, tudom nehéz munka nélkül..hidd el átérzem :cry:
Még mindig jobb kevés pénzért, bejelnetve elmenni dolgozni,mint itthon munkanélkül ülni. Elég volt nekem is a depresszióból, soha sem akarom azt megint...De az élet kiszámíthatatlan. :?

Gabóó egyébként mennyi a súlyfelesleged, ha megkérdezhetem?
Èletmódváltás ránk is ránk férne. Szeretünk nassolni a párommal, de amióta elkezdtem melózni már 2 kiló lement simán diéta nélkül, ugyhogy most mondjuk úgy elégedett vagyok magammal :? :roll:
Ez a munka nagyon jó, mozgásilag is, meg azért van még az emberben egy kis stressz, mert van egy két hülye...."Csip-csip az ilyeneket nem is kell neked sem bemutatni..."

Csicsy a rákszürésre mindenképp menj el, akkor rá tudsz kérdezni a 2 napos mensire! :lol: De barázol elötte utánna sokáig??

Pinkiné, Durcipok merre vagytok?
Pinkiné remélem nem jött meg neked!Gyere mesélj, neked mostanában kellett volna nem megjönnie.

Pusszantás lányok, megyek valami kajcsit csinálni...diós tésztát szerintem, aztán meló!!!
Vendég
 


De egyszerre voltatok itt csajok :lol: :lol: :lol:

Csip-csip azért vigyázz a cigivel :lol: :lol: Az utóbbi idöben nekem is többször megfordult már a fejemben, hogy úgy rágyújtanék, de aztán elhesegettem a gondolatot... :P :P :P
Vendég
 


Csicsy: írj mindenképp, hogy mi volt az orvosnál...
nem kell időpontot kérned az Sztk-ba???Melyikbe mész???
Pl. nálunk a XIII kerületben kell, basszus :? :shock:
csip-csip18
 
 


Az anyósokra viszatérve, áldott szerencsém van az egyémmel, az hogy vasárnap megkérdezte mi van a babaprojekttel az csak nekem volt segítség, mert tudja, hogy a fia nem igazán vágja a nöi ciklust, viszont beleszólni a dolgainkba nem akart így azért mondta, hogy nem szeretne annyira öreg nagymama lenni :P Célzás a fiának burkoltam, hogy jó lenne, ha már akcióba lendülne :lol: Erre válszolta a párom, hogy "krisztinánál lehet a hiba" :shock: :shock: ...No comment
Vendég
 


Gabó
nem diétázok, párom meg a család agyon is vágna, mert így is 50 kg vagyok, és állandóan csesztetnek, hogy hízzak, de én azt nem tudok.
Neked amúgy van súlyfelesleged? Mert a pcos nem feltétlen jár azzal...
Bár az egészséges étkezés sose árt :wink:

Csicsiy
majd írj, mit mondott a nődoki!
Munkát nehéz találni, így meg még nehezebb ha csak pár napot érsz rá!

Chrissy
én is elmennék bárhova már szinte, de itt semmi sincs :(
Nekem is szerencsém van az anyósommal, mondjuk ő nem kérdezi sose a babát, nem is tud róla (egyedül csak Anyu tudta).

CSip-csip
sajnállak anyós miatt, remélelm azért párod belátja milyen, és a te oldaladra áll!
Vendég
 


Csak gyorsban, aztán ha leraktam csemetét, még jövök.

Bocsi, hogy ilyen ritkán, de találtam távmunkát, így reggelente 6-8-ig dolgozom. 7-től meg Apa van a gyermekkel, s aztán indul a nap. :roll: :roll:

Krisz, édes vagy a reménykedéssel, de ma reggel megjött. :roll: Már Hétfő este óta sejthető volt, mert azóta barnáztam. Pedig, pont össze akartuk gyűrni Apával a lepedőt. :roll:

Egyébként 22.-re bejelentkeztem a dokimhoz. Bár, még csak 4 hónapja próbálkozunk, de azért örülnék, ha rám pillantana pé előtt. :wink:

Képzeljétek, meg van hová megyünk nyaralni. :lol: ez lesz az első család (3-asban) nyaralásunk. :lol: :lol: :lol: Már csak azt nem tudom, Apa mikorra kap szabit. :roll:

Na, később még jövök bővebben, s reagálok másokra is. :wink:

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Nagyon Édi!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Na és hova mentek???
csip-csip18
 
 


Na akkor Én is dobok egy görbét, hisz mi a Krisztivel, nagyon egy cipőben járunk, csak, hogy ne hidd, hogy egyedül vagy, akinek érdekes a diagramája :D :D :D
Bár sokat nem tudni meg, mert nem hőmérőzöm :D
csip-csip18
 
 


csip-csip18
 
 


krizsti: te neked nincs is 18-s???
Vagy csak nekem nem tünik fel sehol??? Bizti nem láttom-találom :oops: :oops: :oops:
csip-csip18
 
 


Megvan oké :lol:
csip-csip18
 
 


Pinkiné
mit dolgozol?
Aranyos a kisfiad!
Hova mentek nyaralni?
Dokinak ne mond, hogy csak négy hónapja próbálkoztok, mert elküld a fenébe. Mondd hogy egy éve min.!

Csip
nálatok elég sok 18as van :shock:
Vendég
 


Lányok termeltek rendesen! :lol:
Andi nehari,de szerintem dokinak nem szabad füllenteni.meg kell mondani,hogy mióta próbáloznak,és hogy már van egy gyerköc,de most nem akar összejönni.bizto megfogja kérdezni hogy az elő milyen hamar jött össze.de meg kell neki mondani,hogy vizsgálja ki és kérni kell egy uh-t is!
szerintem... :roll:
hát mindenki kérdezte,hogy mennyi a súlyfeleslegem,szégyenlem de sok.20-25 kg simán le kellene adnom,de nem megy.talán most :wink:
Vendég
 


Hkitty:ne is mondd, most belehúztunk, úgy látszik jönn tavasz, mert apa nem tudd lerázzni :D :D :D
Rendessen meg vagyok-unk lepődve ezen a "mostani sok" 18-son :D
Mondtam ma apának, hogy megvagyok vele elégedve, de mára kért pihenőnapot, mert, hogy 3 nap kell míg termelődni, mondja ő :D No csak mondom te ilyeneket is tudsz???
:shock: Na tessék mik derülnek ki...na mondom jó, de készüljön fel, mert közeledik a hétvég és a ciklusom vége, ha nem szertné, hogy megint magam alatt legyek, mint múlt hónapban, hogy csak vártam vártam, hogy megjöjjön, akkor nem szabad kiesni ebből a rendszerből most :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csip-csip18
 
 


Gabó
azért írtam, mert négy hónap próbálkozás után nem fogja kivizsgálni az orvos, főleg ha már van egy pici (de amúgy sem). Mondjuk attól is függ, hogy milyen orvosa van. Engem kettő is elküldött, pedig mi már túl vagyunk a négy hónap próba időn... :roll: és mégse vizsgált ki egy sem.

Csip
Bele is kell húzni, hogy legyen már végre kismamink :wink: Meg ált. tavasszal többet vannak együtt a párok, mondjuk ránk nem igaz, mi mindig sokat vagyunk együtt :oops:
Vendég
 


Gabó, Kitty össze ne vesszetek! :lol: :lol: :lol:

A doki biztos nem fog elküldeni, mert a Petit is nála szültem, s tudja, hogy milyen teherbeesési gondjaim voltak :roll: 3 éve Ő kezel, úgyhogy ismer.
Egyébként meg csak azért akarok "sietni", mert még max. 5 hónapom van teherbe esni, aztán le kell állnunk a próbálkozással. Ugyanis a jog folytonosság miatt (Tgyás, Gyed), nekem a Peti 3. szülinapjáig meg kell szülnöm kistesót, hogy ugyanúgy kapjam a pénzt. Ez 2011. július eleje. Ha ezt túllépem, nem kapok gyakorlatilag semmit. :roll:
Már pedig, ahhoz hogy ez teljesüljön max. idén szeptemberig teherbe kell esnem. Ezért ketyeg az "órám". :cry:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Pinkiné
szerencséd, hogy ilyen dokid van! Én már a 2.nál járok, és még kivizsgálva nem vagyok :evil:
Miért nem kapsz utána pénzt? Nem tudsz visszamenni dolgozni?
Vendég
 


Jaj csajok szurkálok jobb oldalt :lol: :lol: :lol: :lol:
csip-csip18
 
 


Na csajok Én lassan megyek, mert itt a záróra ideje...
Tököm tele lett, egésznap nem volt mozgás, most meg sorban állás van...
Hajamat ki tudnám tépni ilyenkor... :evil:

Szép Estét
csip-csip18
 
 


Csip-csip a smiley-k lennének a görbémen a 18asok :lol: :lol:
DE alig látszódnak tudom :lol: Amúgy nagyon hasonló a görbénk, de ti most leköröztetek minket :P
Nem baj, megy a drukk neked, nekem szerintem vagy nagyon kitolódik a p.ém, vagy nem is lesz,mert a höm nem mozdul sehová :shock: Viszont tegnap annyira görcsölgetett a hasam, hogy fájdalomcsillapító kellett.Ez normális?? :? NAgyon úgy érzem itt valami gond van, de hál istennek április doki!!

Amúgy visszatérve a dokis témára, persze hogy nem jó hazudni, de néha egy kis kegyes hazugság nem árt, minthogy aztán hazküldjön. gazából ha nem jött össze 7 hónapja, akkor már mit számít az, ha 12 hónapot mondok. Ha probléma van, akkor most is probléma van,meg 12 hónap múlva is az lesz. Én totál kitépném a hajamat ha hazaküldene mindenféle vizsgálat nélkül :evil: AZ én dokim az az oltásokban specialista, úgyhogy én tuti nem a tényleges idöt fogom elmondani a probálkozással kapcsolatban.Megvizsgálni meg fog, de jó lenne hormonkép is töle,m ert szerintem ez a 35-36 nap sok ciklushossznak. :shock: Legalábbis nekem k..va hosszú :shock: :shock: :roll:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?