Új privát üzeneted érkezett!

Szösz, Katinka, köszönöm.
Katinka, nagy mennyiségben az urtica tényleg tejapasztó? Erről nem hallottam. Mennyit kell szednem? Sógornődnek jobbulást!

any, mennek a drukkok húgodnak.

Winchi, neked is köszi a dicsiket. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


http://www.youtube.com/watch?v=TjLCJKoo ... r_embedded

Mindig elgondolkozok, hogy ilyen felvételeket hogy tudnak csinálni, de nagyon jó kisfilm!

KépKép
winchi
 
 


13-án szombaton a csurgói műv. házban börze lesz 8-12ig.
21-én a Ligetsori suliban lesz (Vörösmarty) börze.

És megtaláltam:
PICUR PELENKABOLT
Bodajk, Május. 1. u. 10.
30/2044-869 Nemesné Heiter Tímea
Vendég
 

 
 

Beze, az urtica-ból szerintem napi 2x5 golyó az adag, de a gyógyszertárban is biztosan segítenek, anno nekem is ott mondták el.

Kép
Kép
katinka31
 
 


na jól elsszállt amit írtam.
ideges vagyok. hugom kínlódik.
ez amúgy is jellemző itt. a saját gyerekorvosunk is hülyének nézett, amikor a Zsófi beteg volt. a bno kód alapján tudtam meg a netről, hogy egy tipikus gyerekbetegsége volt.

neki is csak annyit mondtak, hogy azért vizsgálták meg durvábban, mert el kellene indulnia a szülésnek.
egyébként, ha nem jön a bébi, akkor minden másnap oxitocin terhelést kap.

anyu szerint azért van ez, mert ott kevés a kismama, kevés a meló és a kórháznak meg valamit fel kell mutatni, mert másképp bezárják.

jah és szerinte megszülesztik vele a gyereket, és leszarják az izületi gyulladását. jah és mindezt azért, mert úgyis a főorvos dönti el. a nőgyógyásza is csak ennyit mondott.
lehet, hogy másképp már megcsászározták volna.
Vendég
 


-csak gyorsan Anynak!

Nyugiiiii,meg fog születni Bibi és a tesódnak se lesz semmi baja!!!hidd el sokkal jobban jár ,ha simán szül,mért akarna egy nagy hasi műtétet,ha sikerülhet simán is?Biztosan figyelnek rá,ha bármi gond adódik ,akkor mennek a műtőbe,de valószínűleg az izületi gyulladás még nem elegendő indikáció,talán,ha egy hetet ráhúz,akkor már nem várnak tovább.De ez is olyan,h lehet még egyáltalán nem húz rá,hiszen egészen biztosan csak a lombikosok tudják a baba korát,lehet csak 39 hetes.és sajnos a legtöbb orvos csinálja a kézzel tágítást. :?
én egyvalamit nem értek,bár lehet ,h tesód nem zárkózik el tőle:hogy akinél lehet,az mért választja egy jó kis összebújás helyett a mellb.stimut,a kézzel tágítást,vagy az ox.terhelést.. :roll: egy másik topikban egy csajszi 40+ nál nem engedte a dokinak az indítást,viszont mindhárom ezt követő napon reggel együtt volt a férjével és pár óra alatt minden erőltetés nélkül meglett a babája.beszéld rá erre a tesód!!!! :wink: :)

KépKépKép
tünci28
 
 
 


anyany mi is nagyon drukkolunk húgodnak!!! Nemértem ezt miért kell. Egyébként én ilyen oxitocin terhelésről nem is hallottam pedig Dorkát túlhordtam úgy indították, Zsófi 1 nappal jött előbb,de nekem leírta doki mi,hogy és abban sem szerepelt ez nekem nagyon durvának hangzik. Nagyon szorítunk neki!

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Igaza van tüncinek most lehet ...... gondoltok, de nekem anno nem jutott eszembe és nem is próbáltuk az összebújást :roll:

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Mi már talán meggyógyulunk. Pici kezdte valami vírussal(láz,torokpír). Rá egy hétre rászedett valamit amit Dorka is elkapott itt 10 napik szedték az antibiotikumot majd rá 4 napra megint láz újra gyógyszer
:cry:
a legerősebb ami szájon át adható. Ez Dorkánál használt Zsófinál a felénél váltottunk szurira, amiből hetet kaptunk plusz vérvétel ami szerencsére jó lett csak Dorka picit vérszegény. Most még nátha van röviden ennyi ami velünk van már január óta.

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Zsófi :) ,nekem lenne rá eszem,errefel tilos..de túlhordani neeeem hagyjuk.... :lol: .remélem a szülés után is ilyen jól működnek majd a hormonjaim.azért ebből a szempontból is hosszú fél év volt.de persze ez sem egyformán működik.
tünci28
 
 
 


olyan sok szülőtől hallom,h heteken át,újra,meg újra visszaesnek a kicsik a betegségekbe és tényleg folyamatos gyógyszerszedés kell.mi is ilyen betegesek lehettünk?sajnos azt hiszem az előző generáció szúrt el vmit,olyan legyengült az immunrendszerünk és minden háztartásban antibakteriális a szappan, a mosószer,meg a sok fertőtlenítés..kétélű dolog,mert egyrészt igényeljük a patyolattisztaságot,másrészt meg elszúrjuk a védekezőképességünket.. :(
tünci28
 
 
 


tünci!
állítólag ott ez a protokoll.
és az összebújától meg a hugom zárkózott el nagyon, pedig ezerszer elmondtam, hogy az az egyik legjobb legkellesebb és legtermészetesebb módja a szülésindításnak.

mostmár nehezen tudnának összebújni, mert tegnap reggel óta kórház...
egyébként pedig anyum is mondta neki, amikor wc-gondok voltak, hogy pár órára simán hazamehetne...
most meg mindennaposan a vizsgálatok, összebújni is kínos lenne...
Vendég
 


tünci!
izületi gyulladásnak látszik, de lehet más is. mivel terhes volt amikor lekezdett neki fáfjni, semmilyen vizsgálatot nem végezhettek rajta, nehogy ártson a babának. (ct, mri, röntgen).
szóval azért is aggódom, nehogy valami komolyabb legyen, pláne így, hogy nem is foglalkozhattak vele.


na megyek, mert ZSófi joghurttal rajzol már megint az asztalon...
Vendég
 


én,khm,nem okvetlenül az aktusra gondolok,hanem egy kis öröm okozta méhösszehúzódás... :oops: 8) nekünk kifejezettem tiltotta egész idáig azt is a dokim,mert ugye,nehogy..
akkor ezek szerint már be is kellett feküdni,ezt sajnálom.de ha ennyit macerálják,akkor bizony már nem lesz sok vissza.volt egy szobatársam ő azzal egészítette ezeket ki,h egész álló nap,de szó szerint le-fel öltözködött 10* kiment nekünk a boltba,meg se állt egy percre se,na neki is meglett aznap estére háromnegyed óra alatt.
akik pihiztek és indították neki,mind császárral fejeződtek be sajnos... :?
tünci28
 
 
 


Vendég
 


Hát lehet velem van valami, de én nem tudnék még akkor sem összebújni már, ha javasolná a doki. Fáj már mindenem, tényleg a legutolsó, amire gondolok az ez. :D
Holnap megyek vizsgálatra meglátjuk mit mond a dokim.

Ma a postás meglepinek meghozta a súlyadó csekkeket, márc 15-ig befizetéssel, még jó, hogy kiküldték ma. Tisztára kiakadtam, 30 ezer pénz, első részletre. így szülés előtt tök király még egy kiadás, fel is zuttyantam, hogy tök jó, még ezt is fizetjük, nem is kevés, az útjaink meg olyanok mint a pannónia sajt...meg a benzin a világon már itt a legmagasabb. Jó nap volt a mai.

Any, mondd hugidnak, hogy próbáljon arra koncentrálni, hogy elengedi, arra gondolni, hogy szépen tágul és jön kifele a baba.
Pozitív gondolkodás talán segíthet. Kicsit úgy érzem kísérleteznek rajta, valami majd bejön.....

Betti
Kép
betti0412
 
 


jegesmaci,jaj, azok az ovis jelek,betojok rajtuk!!!!! :lol: Már alig várom ,h vmi jó kis jelet kapjon Kismucim! :lol:


Betti,te meg lehet szülés után ki sem engeded apát az ágyból!!!! :lol:


Hja, múltkor néztem egy utazási műsort,Usa-ban 85 forint körül van.Ilyenkor különben áldom a szerencsétlenségünk,h eddig nem tudtunk venni autót,mert nehéz már lemondani róla,de valljuk meg ,így ez már luxuscikk.
tünci28
 
 
 


Any: Nagyon szorítok Nektek!

Sajnos megint sikerült elszállnia a hsz-nak, amit írtam, és mennem kell, mert a fiam még nagyon elven, nem akar aludni, apa meg már végzett az esti teendőkkel.

Kép

Kép
nikuc
 
 


Biztos fura figura vagyok, de nekem tetszett a kórházi kaja. :oops:

Szösz
Jól megpakoltak bogyóval.
Réka nagyon édes a virággal. :)

Tünci
A bodzavirág teát egy szülésznő javasolta. :oops:
Nekem a doki szólt, hogy vizesedik a bokám. Szülés után viszont brutál mód feldagadt, de gyorsan lehúzódott.
Jó a kép, de szerintem nem is olyan nagy a férjed keze. Az enyém se kicsi. :oops:
Olyan furcsa belegondolni, hogy 1 év és őkelme ovis lesz. Miért nőtt meg ilyen gyorsan?! :(

Any
Azt hittem ez a bimbitekerős dolog már rég kikopott. :shock: Tuti pofán is vágtam volna azt, aki ilyenre kér. :twisted:
Kitartást a hugodnak!!!

Betti
A teljesítményadós csekk tegnap futott be. Mi is megörültünk neki. :?

A kocsiról nem mondhatunk le sajnos. Apa cége tatán van, 1 hónapra való cuccal nem tud buszozni. Amúgy is alig hajtjuk már, csak annyira használjuk, amire feltétlenül muszáj. :? Az utak állapotát inkább nem ragozom. A harckocsi pálya autópálya ehhez képest. :?
Vendég
 


macika!
nekem sem volt bajom a kórházi kajával. de, kevés volt.
szülés után édesen hozták a tökfőzeléket, valami cipőtalp-szerű hússal. életemben nem esett még olyan jól kaja. :oops:
ahogy meg a tejem elindult, én mindent megettem. a szobatársaim megnézték a kajájukat, fujjogtak. én meg mivel hozzá sem értek, bevállaltam a szobamalac szerepét, utána meg még azt is megettem, amit a párom hozott.
amikor itthon voltunk, akkor meg a párom nem győzött ellátni kajával. annyit ettem mint ő. és ő sokat eszik. 193cm és 110kg.
persze meg is volt az eredménye... :(
Vendég
 


a hugomról 7óra óta nincsen hír.
nem is nagyon merem hívni, mert érzem a hangjából, hogy piszokul szarul van, és durva fájásai vannak az oxytocint-terheléstől.

és igen, elvileg a bimbó tekerészés teljesen felesleges...

és nagyon zavar, hogy nem tudok segíteni, és hogy ilyen messze vagyok.

nem tudom írtam e, de rózsaszín, meg véres folyása van a sok vizsgálat után. és mivel elég szadistán vizsgálták, szerintem kicsit tágíthatták kézzel is...
Vendég
 


betti!
hogy fáj?
a hasad tetejétől kiindulva lefelé?
vagy egészen lent?
derekad is fáj, esetleg átsugárzik, mint egy menstruációs görcs?
ha bizonytalan vagy, vagy már elviselhetetlen, ahogy fáj, sztem ne habozz, menjetek be a dokihoz...
Vendég
 


hello!

Ó,Any,már azt hittem híeket hozol!már úgy értem szüléseseket!:)
biztos van,azért mellette vki,aki támogatja,ne izgulj ennyire.olyan aranyos vagy,minden szavadból látszik ,h odavagy a tesódért,mintha te lennél az anyukája.:)
biztos próbálták már tágítani,de emlékszel a múltkor írtam,h napokig volt nekem is a vizsg után,mert ha már kicsit nyitva,akkor ez ezzel jár..áá,biztos,h a mai dokilátogatás után nekem is megint "vendégem" lesz a vérzés pár napig,h legyen mitől idegbetegnek lenni.. :?
az oxyterheléssel a lepényt figyelik leginkább,h hogy bírja a vége felé és ha poz a vizsg. akkor nem lacafacáznak.

én is úgy tudom,nekem dokim azt mondta,ha felülről indul,nem csak lennt fáj a poci,akkor az már az..
nekem most pár napja annyira feszíti a keményedés az egész "altájam",állandó wczési ingerem van,mintha nyomni kéne,biztos jó nagy feje lesz. :shock:

a kórházi ebéd teljesen ehető(leszámítva a reszelt húst, a barackfőzivel első nap..)én is elettem a szobatársak elől,nekem senki nem hozott főttet,de mondom nem is volt rossz.de a reggeli és vacs a két szelet fehér kenyérrel,meg az egy főtt tojással,vagy az egy szelet párizsival..hmm....a fél karom odaadtam volna egy kefírért,v egy tükörtojiért...és természetesen egytől egyig minden kismama kínlódott a wczéssel.

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Itt is van mellbimbó stimuláció.....túlhordás esetén.
Tuti tágították kézzel húgodat...ez azért car, mert tegnap épp olvastam, hogy ezt akkor szokták csinálni már mikor alig van méhszáj, tehát az utolsó fázisban, ha nagyon indokolt.
Egyébként fájdalmas és berepedéseket okozhat, de tesznek rá nagyban, nyilván egy férfinak nem fáj.

A fájdalom nem sugárzik sehova, csak a felső részben szúrás szerű, ma 11-re megyek ctg-re, után a dokihoz, azt mondta vizsgálat is lesz, kicsit tartok tőle, hogy mit akar bent csinálni, majd megkérdezem előtte azért. Jó lett volna, ha most férjem is el tud jönni, ha megmozgat ott dolgokat, ne görcsöljek hazáéig, de taxizni fogok úgy döntöttem.
Az autóba nehéz már vezetni, nem tudok annyira fordulni.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Tegnap beszereztük a babamérleget is. Akartam fűzőt venni még, de csak large méret volt, az most ér körül, akkor is nagy, más méret nem volt. De természetesen az Anita leszorítós bugyiból volt, ami dupla ár, de magyarázom szépen a csajnak, hogy bugyi nem kell, mert ennyi pénzért a kezdetektől fogva ha hordom, tiszta izé lesz, mert folyik minden mindenhonnan, hogy fogom használni, míg a fűző csak könnyebben levehető, kezelhető.
De nem, mert az nem lesz nekem jó, mert így megy úgy....utálom, mikor kérek valamit és váltig rá akar beszélni a dupla olyan drága cuccra.
Aztán jött a kolléganője a pulthoz és zárás előtt fél órával ott előttünk elkezdte mondani, hogy a valaga tele a mai nappal már, meg mennyire fáradt, meg mikor zárnak már.
Hát én dolgoztam vendéglátásban, de mikor már lerohadta a lábam 14 óra talpalás után sem mondtam a vendégnek, hogy igyad már vazze és húzzál haza. Kereskedők........

Betti
Kép
betti0412
 
 


na itt vannak a hírek is!
ezt kaptam éjszaka:
március 10én hajnali fél2kor martin Gergő. 51cm, 3200g.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


milyen fűzőt néztél?ma én is próbálok venni,de semmiképpen nem azt a merevítős-gumisat,az egy nagy szar.akkor inkább elvágom egy sztrecc trikómat a régi s-es méretemből,az majd megtartja.
de ez is érdekes,mert a legtöbb szülésznő azt mondta tavaly,ha hordom szépen vegyek búcsút a hasizmomtól,mert akkor már mindig támaszték kell neki,viszont ha hagyom lógni,akkor cefet húz a heg..úgyhogy én egy hétig úgy járkáltam,h kézzel tartottam a hasam.aztán lement.

nst megint,izgi!majd hijjjjá,mert mi meg akkortájt készülődünk,doki előtt még megyünk melltartót venni,kapok egy kényelmes triumphot,azt mondja az uram,h ezért volt túlórázni múlt héten... :lol:
tünci28
 
 
 


naaaaa Any,hurrrráááááá! nagy gratula a tesódnak!!!

végül sikerült simán?????
tünci28
 
 
 


nem tudom mit túrtak meg mit nem.
dél11ig bírta a fájásokkal, de azt hitte az meg nem a szülés. pedig mondtam neki, ha már ennyire fáj, az az lesz.
4ujjnyira kitágult már mire szóltak a szobatársai a dokinak, hogy ez nem normális. egyből vitték is a szülőszobára.
azt mondta, szanaszét repedt, meg a vége nehéz volt, mert elmúltak a fájásai, nem voltak elég erősek és minden erejébel kellett küzdeni e, hogy kijöjjön. de meglett és ez a lényeg.
azt mondja, szőke haja van és olyan kerek a füle, mint az enyém:D
egyébként a szája a hugomé, a többi az inkább az apja.
Vendég
 


Anyany gratulálok a húgodnak, ügyes volt!!!!!!!! :lol: Hamar meglett Martin és tökéletes paraméterekkel rendelkezik :lol:

Kismamik, kalappal a mai vizsgálatokhoz :wink:
Tünci szuper melltartót kapsz ha az egész heti túlórát rászánja a párod :lol:

Ennyi voltam Matyi nem bír magával.....

KépKép
winchi
 
 


anyany hatalmas gratula húgodnak!!!!!!!!!!

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Any! Gratulálunk, jó, hogy már vége lett ennek a hosszú hercehurcának, gondolom szellemileg is kimerítette. De az eredmény a lényeg!
Repedt? Hát nem volt gátmetszés? Meg a szobatársak szóltak? Hjajaj.........


Tünci, Mammadonna márkájú volt, ilyen állíthatós, de nem igazán merevítős. Szerintem meg a hasizom attól csak marad, hogy pár napig rásegítek, nem fél évig gondoltam én hordani.
híjjlak majd. :D

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!

Anyany! Gratulálok a húgodnak! Nagyon ügyes volt!!! Édes lehet a kis szőke herceg!

Tegnap nagyon zizi napunk volt. Milu nem aludt csak egy órát a bölcsiben... :? Délutánra volt egy szőke kis boszorkányom, aki mindenen nyafogott és hisztizett. Ráadásul Gábor sokáig dolgozott, így még az esti fürdetésre sem ért haza. Lehet, hogy kicsit kizökkentette volna, hogy apa is itthon van,bár mikor hazajövünk a bölcsiből csak vele foglalkozom, sokat játszunk, de most még ez sem hatotta meg. :roll:

Nekem nem volt haskötőm, bár az első 4 napot feküdtem, nem kellett ellátnom egyedül a babámat. Nagyon sokáig vérzett is a sebem. Volt úgy, hogy hívtam a nővérkét, hogy szerintem kiesett a katéterem, mert azt éreztem, hogy elöntött valami meleg :oops: aztán mondta, hogy "csak" nagyon elkezdett vérezni a sebem. :?

A nagy vizesedésre tényleg szoktak ajánlani enyhe vízhajtót. Nem ipari mennyiségben. Általában csalántea, valaki a fagyöngyre esküszik. Nyáron nagyon jó az eper.

Kép
jaffa4
 
 


ahh,azt néztem a brendonban,8 ezer pénz,annyiért nem tudok venni.

winchi,hát azért nem egyheti,hanem egynapi túlóra..az egyheti dúúrva lenne... :shock: különben erről jut eszembe,tegnap kapott a férjem fizetést én meg pár nappal előtte ugyi a táppénzt és mindig kinevet a párom,ha szóba hozom a dolgot,de azért engem zavar vhogy,h kb 3-4-szeres a keresete..ez van még így valahol?ahol van,ott nektek nem okoz ez rossz érzést?mert mindig mondom,h ez kell,az kell,ő meg sose ellenkezik,de jó lenne,ha én is hasonlót tudnék letenni.. :?
tünci28
 
 
 


szia Jaffa,jaj egyem a kis boszidat!!! :D
SULI,MUNKA?????,

szerintem most annyira nem durva a vizesedésem,most kevesebb is vagyok megint két kiloval,így 15-16 kilo.csak ugrál fel-le.kiváncsi leszek mit mond a doki.tegnap szerintem front is volt,mert egész nap görcsöltem,pedig a magne még megy.de ma jobb.
tünci28
 
 
 


Szoptatós melltartónál nekem a Tescos jött be. Anyukám vett 5000-ért egy másikat is. Közel nem volt olyan jó, mert annyira vékony volt, hogy egy pólón keresztül is kilátszott a melltartóbetétem. A tescos jó "vastag" volt, így még a cickómnak is szebb formája volt. :)

Hallgattátok már az Avatar filmzenéjét? Most állandóan ez szól nálunk.

http://www.youtube.com/watch?v=O4jYr4502M0

Szeretem az énekesnőt is. Ő nyerte valamelyik x-factort amerikában.

Kép
jaffa4
 
 


Tünci!

Munka sehol... nagyon szeretnék visszamenni iskolavédőnőnek, de most jelenleg nincs hely és akkor is csak majd augusztustól ha lesz. Beadtam egy multihoz orvoslátogatói állásra, de onnan sincs semmi. Bár ott mindig nagyon lassan mennek a dolgok.

Most annyira nem bánom, hogy itthon vagyok, mert bármi van Mazsolával, gond nélkül itthon maradok vele, nem aggódom, hogy mikor fog szólni a munkáltatóm. Gábor nagy mellénnyel kijelentett, hogy majd a próbaidőm alatt itthon marad Miluval, ha beteg lesz.
Mosolyogtam ezen egy sort, mert ő a vezetői állásával ezt nem engedheti meg. Főleg, hogy új munkakörbe került januártól.

Plusz jó lenne a nyarat együtt tölteni.

Nálunk a hatalmas "keresetkülönbség" nem okoz gondot, sőt a férjem presztízs kérdésnek tekinti, hogy ő legyen a családfenntartó. Próbálom azt a keveset beosztani amim van. Sokszor együtt megyünk bevásárolni és ő fizet. Vagy Mazsolának a cuccait. Hó elején kiszámolom a csekkeket, ő rádob erre még valamekkora összeget és abból elvagyunk hó végéig. Ez magától alakult így.

Kép
jaffa4
 
 


Sulitól most picit beparáztam, mert nagyon kemény lesz ez a félév. Valószínűségszámítás, statisztika, számvitel, makroökonómia...
El kéne kezdenem már tanulni, de semmi kedvem. Inkább takarítok és mosok és gépezek. :oops: 8)

Kép
jaffa4
 
 


AH,ÉRTEM..azért csak lesz vmi munka.utána ha dolgozol kicsit,szeretnétek babázni megint,ugye?

nálunk is az uram természetesnek veszi ,h egy férfinak KELL többet keresni és általában nem zavar,csak mostanábanmert vicc a fizetésem,v mi..nálunk kezdettől úgy van,h mindig itthon a kártyája,aztán,ha kell,akkor kell.most mondjuk ő jár vásárolni, az én kártyámból meg intéztem a netes vásárlásokat a babának.jó az,h jobban keres,csak szeretnék én is jobban.
tünci28
 
 
 


Újra babázáshoz nem érzem még magam késznek. Szeretem ezt a helyzetet. Épp egy baráti párnak fejtettem ki a nézetemet akik babát várnak most, hogy minden korszakát a Milunak úgy éltem meg, hogy: Hú, ez mennyire jó, sokkal jobb mint az előző! és ez így megy már több mint 2 éve. :D

Most élvezem, hogy dumál, mindent beszél - mit szeretne, mi a gondja (ez előbbit talán túlságosan is ki tudja fejezni ), segít mindenben, egyedül tud járni :lol: , éjszaka alszik, egyedül eszik...stb. Könnyű vele, de egyben nehezebb is.

Most még nem, és úgy gondolom őt lelkileg megviselné. Amióta bölcsis lett, sokkal anyásabb. Ha 4,5-5 éves lesz, akkor jöhet a tesó. A másik, hogy jó lenne ezt a sulit befejezni.

Kép
jaffa4
 
 


Ja azt elfelejtettem mesélni, hogy voltam rákszűrésen. Nekem minden összejön... :? P3-as lett az eredményem, 3 hónap múlva újra kell mennem és ha akkor is, egy icipici műtét vár rám.
Nem is tudom, hogy mennyi mindent produkáltam már szülészet-nőgyógyászat területén... :roll:

Kép
jaffa4
 
 


Sziasztok Lányok!

Anyany:Gratulálok hugodéknak :D :D :D :D :D Nagyon ügyesek voltak!Gyors felépülést és sok tejcit kívánunk nekik.

Jaffa:Remélem legközelebb már nem lesz gond az eredményeddel.Jaj mindig van valami.
Képzeld itt veszprémbe fel se veszik a gyerekeket bölcsibe ha nincs munkahelyed kivéve ha az orvos javasolja.

Tünci:Nálunk is Apa jóval többet keres nálam kb.kétszer annyit.
Ebböl nálunk nincs gond természetes hogy én kevesebbet kapok,itthon vagyok
:D Nekünk közös a számlánk igy minden egy helyre megy.

Betti:Sokat gondolok rád :wink:

Kriszti:Remélem minden rendbe veletek sokat gondolok rátok.
Majd írd meg hogy van Lottika ha már itthon lesztek és lesz egy kis időd.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.03.10 10:33-kor.
Vendég
 


Jaj,Jaffa,basztikuli..nekem a Mihályi doki műtötte még 18 évesen, háromszor volt atipiás sejtekkel p3, pedig semmi fertőzést nem talált..azt mondta ,h semmiség, de ki tudja, talán amitt is vagyok most ilyen méhszájzavaros.. :cry:
Drukk,h ne kelljen!!!!!!!

most hívott a dokim, :shock: tudok menni hamarabb is rendelésre, :D úgyhogy készülődök, pussz mnidenkinek, amúgyis velem lesz tele az oldal!!! :wink:

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Csak outsider látogatóként... :oops:

[quote="tünci28"]. írta:tünci28..tegnap kapott a férjem fizetést én meg pár nappal előtte ugyi a táppénzt és mindig kinevet a párom,ha szóba hozom a dolgot,de azért engem zavar vhogy,h kb 3-4-szeres a keresete..ez van még így valahol?ahol van,ott nektek nem okoz ez rossz érzést?mert mindig mondom,h ez kell,az kell,ő meg sose ellenkezik,de jó lenne,ha én is hasonlót tudnék letenni.. :?


Tüncikém! A család = csapatmunka! Ki-ki a maga területén és lehetőségei szerint "teljesít". Te most éppen azt teszed kettőtökért (hármatokért!), hogy hónapok óta nyugton ülsz a popódon... Hogy a Kismucival minden rendben legyen. Mert ezt senki mást nem tudja helyetted elvégezni. Ez semmivel nem könnyebb feladat, mint bejárni egy munkahelyre dolgozni!
Egyébként meg, a férfiak lelkének sokszor igen fontos, hogy ők hozzák haza a többet. Nem baj, ha megkapják a sorstól ez az örömet. :wink:
(ez elég hosszú ideje így van "belénk kódolva", már annak idején is ők hozták haza a mamutot, míg mi - fél szemünket a kölkökön tartva - lekvárt kavargattunk és lepényt sütöttünk a naptól forró köveken...) Százezer éves hagyományok nem dőlnek le egyszerre, néhány évtized, vagy akár egy évszázad alatt.
aarnika
 
 


Katinka:Örülök hogy sógornődék jól vannak!Ügyesek a szopizással :D

Szösz:Réka tündéri a virággal :D :D :D Nagyon szépek a hóvirágok :D
Remélem találtok hamarosan olyan lakást ami tetszik.
Folymatosan próbáltam Hannust átszoktatni az elöbb elalvásra mindig csak 15 perc és igy már sokkal jobb az időbeosztásunk.
Tegnap 9-kor aludt el és 9-kor kelt reggel vagy 8:30-kor szokott.Elötte meg volt hogy én ébrsztettem 10:30-kor.
Itt a nevelési tanácsadóba van logopédus is meg járnak ovis csoportok is meg itt van a konduktor úgyhogy ide járunk 2 hetente bár most hogy Hannus elindult szerintem már nem sokat kell menni.

Ancsi :?: :?: :?: :?:

Tünci:De jó :D :D :D
Vendég
 


Ez a fizetés dolog most éppen engem is zavar kicsit. Hogy nem marad a hó végére a pénzemből, pedig nem élünk nagy lábon. De a havi nagybevásárlásunk pár hónap alatt több ezer forinttal lett több, és kb ugyanazt ugyan annyit rakunk a kocsiba. Szépen csendben mennek felfelé az árak...
Amíg dolgoztam nálunk fordítva volt én vittem haza több pénzt. Ugyanúgy diplomás közalkalmazottak vagyunk csak nekem jó pótlékaim voltak, akkor néha éreztem, hogy zavarja a páromat, hogy az asszony jobban keres. :roll:

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Any, hatalmas gratula hugicádéknak!!!! Ügyesek voltak! :D :D :D
Egyébként olyan jó olvasni, hogy ennyire jóban vagytok, így aggódtál érte, remélem, az én lányaim is ilyen jó testvérek lesznek majd akkor is, ha felnőnek.

Fizetés: nálunk közös számla van, abból gazdálkodunk ügyesen, persze egyre nehezebb, mindennek megy fel az ára. :? Mi nem csinálunk ebből problémát, tudtuk, hogy most jóval kevesebbet kapok majd, anno meg volt olyan, hogy férjecském munkanélkülire ment és angol tanfolyamot csinált a diplomájához, akkor meg az én fizumból éltünk jórészt.
Most amin kiakadtam, az életbiztosítás adókedvezményének megszüntetése. Így már csak bukni lehet az egészen, még a párnám alatt is jobb helyen lenne a pénz. De ha megszüntetjük, vissza kell fizetni az utsó 3 év kedvezményét büntetőkamattal terhelve. :evil: Nem valami korrekt, hogy a régebben megkötöttekre is vonatkozik, sokan emiatt kötötték.

Tünci, Betti, mennek a drukkok a mai vizsgálatokhoz! :)

Lara: elvileg itt Fehérváron sem veszik fel munkahely nélkül bölcsibe a lurkókat, szerintem Jaffának a suli is számít.

Avatar zenéje nagyon jó volt, én a filmet is imádtam. Csalódtam is, hogy nem nyert több oscart. Láttam a Bombák földjén-t is, nem volt rossz, de szerintem annyira nem volt extra (picit aludtam is rajta :oops: ).

megyek, ma szigorú időbeosztást csináltam magamnak, vége a netezésre szánt időnek....

Katinka

Kép
Kép
katinka31
 
 


katinka!
ezért jó a kis korkülönbség.
mindig aggódtunk egymás miatt. amikor nekem voltak gondjaim, ő védett meg, amikor neki kellett segítség mindig ott voltam.
emiatt rossz is hogy ilyen messze lakunk.

hoztam egy képet.
másik hugom lefényképezte telefonnal.
olyan kis méregzsák. de aranyos.
Kép
Vendég
 


ez a pnz dolog megint nagoyn elkeserít.
kifizettük a számlákat, bevásároltunk kétszer, mert már nagoyn ki voltunk fogyva mindenből.
így az én fizumnak annyi. jah és turiztam Zsófinak 2500ftért ruhát.
a férjem kifizette a hitelt, és az albérletre már nem elég...
és 10e van és megint sz@rban vagyunk.
jah és pelenkát még nem is vettem, meg tápszert Zsófinak.
Vendég
 


Sziasztok!

any, hatalmas gratula húgodnak, ügyesek voltak, sok boldogságot és tejecskét kívánok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?