Sziasztok!
Chilikémmel max. együttérzek! Néha én is hagynám az egészet a fenébe és elbujdosnék örökre valahová, ahol egy nagy kútból kell meríteni az anyatejet, mert az azért mégis jár a babának. De hagyjuk...
A gyulladás jobb, már nincs lázam, nem fáj annyira, a göbök megmaradtak a kritikus helyeken, pedig már olyan figurákban szoptatok, hogy a Rippel fiúk kezet csókolnának, ha látnák. Mindez nem is zavarna, csak még annyi tejem sincs mint eddig, már 40-et is alig bírok fejni a kettőből együtt. Úgyhogy megint elővettük a tápot. Pedig két napig semmiféle (még lefejt tejes sem) pótlás nem kellett. A gyerek egébként szépen hízik, úgy 3450 körül mozog (nem egyszerű megmérni, mert nem marad nyugton a mérlegen)
Az én gyerekem tiszta anyja, vagy alszik, vagy eszik, vagy sír...ebből a sírásban ismertem magamra. Nálunk csöndes nézelődésről szó sincs...ha felidézem Patrika képét, ahogyan a játszószőnyegen "elvan", megesz a sárga irigység.
Lányok,mindig akarom írni, elfelejtem: NEHOGY VEGYETEK kókuszpólyát!!! Pénzkidobás. Mi egyszer sem használtuk. A gyerekem egyetlen karaterúgással kioldja rajta a tépőzárat és különben sincs semmi szükség rá.
Libuskám, hálóinget annyit vigyél, hogy nap közben tudj legalább 2x cserélni magadon, ha szükség van rá... Nem tudom, a többiek hogy vannak vele, de én nagyon izzadós lettem a szülés óta.
Ez azért is különösen jó, mert ahogy Chilike is írta egy-egy zuhanyzás ünnepnek számít.
Ha eszembe jut még valami, ami hiábavaló pénzszórás, azonnal írom.
Julcsikacicamica! Aludj, amíg lehet... minden percet használj ki!
Libuska, én is magyar ember- magyar áru hívő vagyok, de vannak helyzetek, amikor megalkuszom és betérek a kínaiba...
pl ha egy rakat hálóinget kell vennem...
Olyan ügyes vagy, hogy így kertészkedsz! Neked nem adok jótanácsot, mert úgyis tudod, mit csinálsz.- hivatásból...
Bodzikám, hidd el, mindent tudok elméletben már a szoptatásról. Ha annyi tejem volna, amennyire elméletben jó vagyok... én etetném Afrika éhező árváit... Sajnos nem ezzel van a baj.
Persze nagyon hasznosak a cikkek, amiket fölraksz, nehogy félreérts! Csak a terhesség alatt azt hittem, ha mindent elolvasok, megy a doog mint az ágybavizelés...de mégsem ilyen egyszerű.
Úgy szeretném, ha a többieknek könnyen menne (végülis ők már egy másik turnus), és mi Chilikével csak a csillagok szülés körüli kedvezőtlen áldogálása miatt szenvednénk ezzel a szopival ennyit.
Micike,lehetséges ez? Figyi, a tesómnak egyszer egy gyógyszer mellékhatásaként volt fülzúgása...
Monika, hogy van a kicsi szíved-lelked? Ha lesz erőd, megosztod velem az Ibolyos-tejvisszahozós történetedet?
Puszik, majd még a többiekhez később megpróbálok jönni.