Új privát üzeneted érkezett!

Bri: vitaminokkal együtt 10 féle, ezt írtam! :wink:
Na ja, no wellness...

Betty: hát, hogy mizu? Ezek szerint minden jól alakul, no irip, jee!!!! :lol:

Most mennem kell, csak este jövök! :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Milyen
lapalja :lol:
De jóóó pipőőő :shock: nagyon teccccik :wink:

Puszi
jaaa, hát jó jelnek az, de hát múltkor sem volt az utrotól sztem.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Megint lefagyott ez a szemet oldal es ilyenkor ujra tolti :twisted: eltunik minden amit irtam :evil: ugyhogy most hoztam kepet es itt se vgyok :evil:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajok

Osztozzatok a lapaljámon!!!! :wink:
Vendég

Hú, most meg egyszerre mennyit írtatok! :shock:

úgy tűnik, hogy csütörtökön megyünk síelni, Ausztria, Tirol. Még nem foglaltam szállást, sőt mondhatni szét sem néztem, inkább csak rákukkantottam, hogy mennyi szabad szállás van. De van bőven... Szóval csak egyet ki kell választani. Január-februárban alig lehet szállást találni. Most már nincs főszezon...

Bri, szerintem is menjetek egy kicsit pihenni! :wink: Jót fog tenni!
Nem lesz tavaszi szünet a suliban. Most április 10-ig fogunk járni péntekenként, utána vizsga.

Betty, én már izgulok miattad nagyon!

Puszi, hajrá-hajrá! Csak így tovább! akkor csak blasztók lesznek a kicsikék?

Milyen, magadról nem írtál! :evil: Jól vagytok? következő uh? védőnéni? vagy valami?

chrissy81

Chrissy

Jaaaaa.....hát szerdán 4d lesz,naná,hogy hozom majd a képet!

A védőnőt még hanyagolom (addig jó neki :lol: ),jövő kedden megyek a régi dokibácsihoz,és szerintem szerdán meg vérvételre,mert a héten meg nincs a dokinénim és ő tud adni vvt-es papírt.Egyszerű ám ez :D

Húú,de jó lesz nektek!!!Itt már ne legye hó,de elutazni olyan helyre tök jó lehet!!
Vendég

Milyen!

Cipő nagyon tuti :D :D :D

Chrissy!

Akkor jó utat nektek és vigyázzatok magatokra :D :D :D

Bri!

Prüsszkölés monnyon le! :evil: :evil:

Velem csak annyi hogy FSH 25 :twisted: :twisted: Így most 21 napig szedek egy hormonpótlót utánna ha megjön piri akkor kezdem a fogigátlót és majd akkor a 20.nap megyek uh-ra!Ti már addigra bőven babások lesztek :lol: :lol:
Vendég

Annmari
Basszus :twisted: :twisted: :twisted: Jo mondjuk nem 9es ertekre szamitottunk de azert lehetet volna mondjuk 20alatti :roll: Nekem 18 volt januarban meg is jegyezte a dokim,hogy most jobb volt mint multkor :roll: Na de ez edes mindegy lesz a szuri szempontjabol...mer nez meg 20.cn? :shock: Es akkor majd megy az ultra short protokoll?!Izgi ngyon...annyira jo lenne ha neked is erlelene szep peteket Teso 8)

Chrissy
Na az nem semmi...hallottam mar,hogy jo palyajuk van de meg nem volt hozza szerencsem sot becsben is max a repteren jartam mostansag :oops: :lol: De tutko jo lesz csutortok este mentek vgy reggel?es akkor vasarnapig?fotokat majd varjuk vgy te nem vgy nagy fotokeszito? :roll: Aprilisban vizsga?Es ha atmesz akkor meg mi lesz hatra?

Milyen
Jo a csuka...majd benezek a nike-ba...tenyleg a fekete cipom ment tonkre es potolni kene :? pedig azt ugy szerettem...na de ezek az uj dizajnok 1000szer jobbak ugyhogy most mar ezen nem is aggodom :D szerdan 4d :shock: 8) hudejo lesz nektek :wink: Kolos is volt mar veletek uhu-n?Vgy nem viszitek ot?(Nem ertem,hogy van ez mikor mar van egy nagy gyerek :oops: )

Puszi
Tudom,hogy azt irtad en csak azt akartam megtudni mi az amiket szedsz 8) Vgy rosszul tettem fel a masik oldalon a kerdest vgy nem is volt kerdes :shock: :lol: :lol: :lol:

Bettyiiiii
En is marhara izgulok ertetek de mar csak 2nap!!!Tudom ez a legszarabb resze ugyhogy nem is foglalk ezzel nyustolni...lazulj :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajok drukkok mennek am!!!Kismamiknak is a 4d-s uhukhoz meg minden mashoz! 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Volt már uhg-n velünk,de csak az elején.Vinném én most is,de délelőtt megyünk,akkor neki meg suli van :(

Még nem tett fel kínos kérdéseket(most vagy mindent tud vagy még nem jutott el odáig :lol: )

Annmari

Kitartás,remélem minden jól alakul majd!
Vendég

Jó estét, jó szurkolást :D

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Bri
én is nagyon-nagyon drukkolok neked, és a gombom veled kapcsiban nagyon jókat mond :wink:

Chrissy
csütin mentek :?: :shock:
Azta, de jóóó nektek :!: Egy potyautast nem visztek esetleg :?:
Vállalkozom :lol: majd beleülök egy bőröndbe :lol: :lol:

Milyen
szerdára 4d-re+++++++++++++++++++++ :wink:
Aztán hozz ám képet a kis nunisróóól :lol:

Puszi
midjárt jön a te napod is :wink:

Lujzi
jójestét neked is :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szia Bettykém!

lujzedli

Csajok, úgy néz ki, hogy csütörtök reggel indulok, még mindig nem néztem szállást :oops: , annyira nyugodt vagyok, hogy úgyis lesz! :wink: Betty, beférsz! :D Kettesben megyünk ,ezeket nagyon szeretjük, csak mi ketten! Ez nagyon fontos nekünk!

Milyen, ne táplálj hiú reményeket, ha nem is tud mindent, van sejtése az tuti!

Bri, úgy tűnik csütörtök reggel megyünk és csak hétfőn jövünk. Laptopot viszek. :wink: fogok fotózni! Ha nem is százas nagyságrendben, de valamennyi képet készítünk!
Áprilisban vizsga, aztán még van hátra egy pár tantárgy. Ez úgy van, hogy levizsgázol egy tárgyból és akkor kezdheted a következő tárgyat, abból is levizsgázol és megint jöhet a következő. Szóval most kb a felénél járok, szerintem jövő év vége felé lesz vége. Még nem számoltam ki...
Ja és most menj a nike-ba, mert 50%-os leértékelés van, ezekben a boltokban: http://www.dynamicsport.hu/uzleteink.php
Férjem vásárolt is ma. :)

Lujzi, szép estét!

Többiek?

Annmari, drukkok mennek ám, próbáld pozitívan, ok? :oops:

chrissy81

Milyen: nagyon tuti a cipő! :D

Chrissy: de jó lesz Nektek!!!! Síííííííííííí.....! :D
Jaja, blasztók lesznek,... :oops: kopp-kopp. :oops:

Annamari: :evil: Remélem lemegy az FSHd! :(

Bri:
Gyógyszer neve: Darab/nap:

Met 3
C vitamin 1
Angelica vit. 1
Folsav 1
Szelén 1
Prednisolon 4
Aspirin Protect 1
D. .... (nem jut eszembe a neve) 2
Bromocriptin 1/4
L-thyroxin 1.5
Vas 1
---------------------------------------------
~17 db

+ 3x2 utro , + napi 3 amp. progiszuri + majd 3x Choragon

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi

Eszel is valamit,vagy csak ezeket?? :wink: Hajrá kicsi babák!!

Betty

Azért drukkolj,hogy mutassa a pofiját :lol:

Chrissy

Én is ezt gyanítom 8)

Lujzi

Szép estét!
Vendég

Puszi
:o :shock: :o :shock: Leesett az allam...en is neha azt sem tudom mikor mit kell nyomni szedni... :oops: a bogyokkal vgyok a legnagyobb bajban :oops: ma sem tudom beadtam e a kozepidost :oops: asszem nem de lehet,hogy igen...mindenesetre ilyenkor azert ranyomok 2-t mert inkabb tobb,mint kevesebb...es ez mar nem az elso...a gyogyszerek is ugy mennek,hogy a pezsitabival veszem be oket amit reggel es este is innom kell aztan meg van a bor is :oops: a szuri ma nincs juhuu 8)
Hat mindent bele es elvezd ki utolso napjaidat 8)

Chrissy
Huuh ebbol a sulibol akkor meg van hatra rendesen.De ugyi vgy!Nekem mar nem lenne turelmem :oops: huuh de jo,hogy mondod ezt a cipot :shock: holnap megyunk is anyuval neki is kell egy 8) :lol: :lol: Mivel mentek kocsival?

Milyen
Kolos edi lehet...nem szoktal rola errol beszelgetni?Kivancsi lennek o mit gondol errol :lol: Kar,hogy nem laktok kozelebb megtudnalak titeket konnyen latogatni 8)

Lujzi
Szep estet neked is 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Puszi
bakker, mennyi mindent kell szedned :shock: , nem semmi :o
Meg tudod jegyezni egyáltalán :lol: :?:

Milyen
mutatni fogja a kis pofiját, drukkolunk érte+++++++++ :wink:

Chrissy
akkor megyek :lol: föladatom magam postán egy bőröndbe férjecskémmel :lol: :lol:
Húúú, sulihoz nekem sem lenne már ennyi türelmem :oops: de te nagyon ügyi vagy :wink:

betty615

Betty: van gyógyszeresdobozkám! Mint a nagyapának! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
Nekem is olyanom van :lol: :lol:

Bettyiii
8) 8) 8)

Csajok lattatok ti az en nonapi viragcsokromat?Senki annyit sem mondott,hogy bakkfitty :roll: Na nem csak itt mashol sem :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Bri: nem vettem észre a csokrodat, jó.
Milyen:küldöm priviben, amit kértél.
Puszi: +++++++++++++++++++++++++++

lujzedli

Kép

Bri, ne hari a virágcsokrodért. Láttam és tiszta szégyen, hogy nem reagáltam. :oops:

Cuppantás mindenkinek! Most csak beköszöntem, indul a nap.

chrissy81

Bri
mi nem tartunk nőnapot, én láttam a csokrot itt is, nagyon szép, köszönjük, és neked is boldog nőnapot utólag is :!: :wink:
Bocsesz :oops: :wink:

betty615

Nálunk a cégnél osztogattak milka csokit, meg egy-két fiú hozott rafaellot, stb-t.....

betty:
Majd ma is írok a blogomba, ha lesz időm. A nyuszimnak is van ám, meg lehet nézni azt is.

http://totyinyuszi.blogspot.com/

lujzedli

Sziasztok lányok!

Én voltam az, aki priviben írt Brinek, hogy szurkolok mindannyiotoknak! És úgy döntöttem nem neki írom vissza, hogy adja át Bettynek is és mindenkinek, hanem ide írom!!! :D

Milyen, nagyon örülök a terhességednek!

A többieknek, beültiseknek is mindenkinek szurkolok, mert itt egy olyan csapat jött össze, akiket megszerettem itt, és mindegyikőtök egytől-egyig jó fej! :wink:

Bri külön a szivem csücske, mert azzal az 1%-kal is olyan pozitívan áll(t) hozzá a dolgohoz, hogy mindenki példát vehetne róla, ezért bocs csajok, de neki még külön is szorítok! :lol:

Hamarosan sokatoknak nagy napok lesznek, úgyhogy nagyon várom a pozitív HCG tesztjeiteket!!!

Puszi mindenkinek!!! :D

ui: Remélem anyci is hamarosan visszatér hozzátok!
melike30
Győr

Melike
szijjjja, te rég nem látott :lol: :lol:
Hun voltál eddig :?: :?:
Mi újság veled mesélj :!: :!:
Anycival kapcsolatban te tudsz valamit mi :?: :!: :lol: :lol:
Köszönjük a drukkokat :!: :wink:

betty615

Szia Melike!
Üdv közöttünk! Mesélj kicsit magadról, én nem ismerlek.
Drukkot köszi, reméljük hamarosan visszafelé is mehetnek!

Puszi, mai szitu? Vagy még alszol, te kis hétalvó? :roll: Na, gyere, ne várass!

Mai óriás drukkjaim mennek Bettynek, Puszinak, Brinek! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És persze mindenkinek, Lujzinak azért, hogy maradjon ilyen jó passzban, Milyennek azért, hogy lássuk a kiscsaj arcocskáját, Csibucnak azért, hogy átlendüljön a rossz napokon és visszatérjen az energiája, Annmarinak azért, hogy beváljon az új protokoll, magamnak meg azért, hogy növekedjen a petim és jó pozi lh tesztem legyen a hétvégén! :wink: :D

chrissy81

Szia Melike!
Hogy vagy?

lujzedli

Chrissy: én is drukkolok neked.

lujzedli

Chrissy
de jól leírtad, én is mindenkinek drukkolok ezekért :lol: :lol: :!:

Lujzi
várom a bejegyzést :wink:

betty615

Oké, Betty

lujzedli

Írtam, betty

lujzedli

Sziasztok!

Holnap délben kapom vissza a babáimat! :D
Később jövök és írok, most rohanásban vagyok, bocsi! :oops:

Mindenkinek cupp!

Betty, Brí: +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Kicsit magamról, de én előre bocsátom, hogy túl gyakori vendég sajnos tuti nem leszek nálatok, mert 2 gyerek mellett nehéz fórumozni...

Szóval aki nem ismerne, úgy kerültem a babanetre, hogy a 2. babánkat a 19. héten meg kellett szülnöm, mert súlyos szívbetegsége volt. Ezután csak úgy tudtam magamat kigyógyítani a depresszióból, hogy azonnal gyorsan újra teherbe akartam esni, hogy ne a gyász töltse ki a napjaimat, hanem az újabb babavárás. Szerencsére nekünk hamar összejött újra a baba, és most januárban meg is született! :lol: Számunkra tökéletes, de sajnos a szíve most sem 100 %-os, a kamrák között van egy kis lyuk, ami vagy benő, vagy nem... Állítólag élhet vele nyugodtan... :shock:

Ezek után Crissy nekem nem valószínű, hogy újabb drukkok kellenének egy újabb terhességhez, mert sajnos én végigparáztam az előző betegség miatt a mostanit is... :cry:

A fogamzásos részben találkoztam közületek többetekkel, és nagyon szurkoltam már akkor is, mert bár nekünk hamar összejött, itt megtanultam, hogy senkinek sem fenékig tejfel az élete, vannak jobb és rosszabb periódusok is. Mindenkinek a saját baja azt hiszi a legnagyobb, de megismervén pl Csibuc pcos-es történetét, Bri hosszú várakozását, Anyci szintén elvesztett magzatát, az ember hamar rájön, hogy örüljön annak ami van, és higgye el, nem csak vele történnek gondok, és nem csak vele történnek örömök sem! ... :shock: Most jött el az idő úgy látom, és a próféta szóljon belőlem, hogy ti is babásak legyetek mindannyian, és remélem ez sokatoknál a hónapon belül meg is történik, illetve ki is derült!!! :D

Na pussszantás mindenkinek, és mennek a drukkok!!!! ++++++++
melike30
Győr

Kép

Puszi
Te ngy rohanasban vgyol mindig :lol: :lol: Holnap del?Ha jok az informacioim 3mas fogat lesz 8) Kép

Bettyiiii
Kuldok neked valamit priviben :idea: Holnapot ngyon varom :!:

Lujzi
Latod senki sem latta nem is azert irtam csak,hogy tenyleg mindenki elsiklott a szep tulipcsokor felett?En imadom a tulipokat 8)

Chrissy
Amit leirtal ez marhajo...akkor most mindenkinek nagy napok jonnek 8) Melike most szult ha jol emlexem januarban :oops: A masik topikbol van vgyis volt nem jott mindennap csak neha neha mostansag 8)

Melike
Orulok,hogy irtal bar atadtam mar Bettyinek 8) Csinalj vonalzit mert latod itt mar a masodik babahoz megy a drukk :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote]M írta:ai óriás drukkjaim mennek Bettynek, Puszinak, Brinek! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És persze mindenkinek, Lujzinak azért, hogy maradjon ilyen jó passzban, Milyennek azért, hogy lássuk a kiscsaj arcocskáját, Csibucnak azért, hogy átlendüljön a rossz napokon és visszatérjen az energiája, Annmarinak azért, hogy beváljon az új protokoll, magamnak meg azért, hogy növekedjen a petim és jó pozi lh tesztem legyen a hétvégén!

Ezzel en is egyetertek :!: :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Puszi
holnap délre++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Már gondolom tűkön ülsz :lol:
Azt még nem írtad meg, mennyit kértek vissza :?: :wink:

Melike
gratulálok a babádhoz :!: :wink:
sajnálom, hogy pici luk van a szívén, de ha azt mondják rendbejön, vagy élhet így, akkor minden rendben :wink: Esetleg képet rakhatnál fel róla, had sasoljuk meg :wink: 8)

Bri
köszi a privit :wink:
(én is nagyon várom a holnapot :oops: :lol: :roll: )
Legfeljebb férjecskémhez vágom a nega tesztet, azt megünnepeljük :lol: :lol: de nem szarunk akkor sem be mindenesetre :lol: :lol:
Nna, tegnap mit vettél/ettél :?: kakaós csigát :?:
Vagy vettél egy jó szál parasztkóbászt, aztán kenyércsücsökkel elrágcsáltad a bolt lépcsőjén :?: :lol: :lol: :lol: (viccűűtem)

Lujzi
később olvasom a blogod, csak most lépnem kell, mert leég a pörkűűt :lol: :lol:

betty615

Betty, nem lesz nega teszt! :wink: A pozit meg elrakod majd emlékbe! :wink: De a házassági évforduló mindenképp emlékezets lesz. Hogy fogtok ünnepelni? Vacsi?
Kolbász,hmmm én szeretem. Kis kenyér, lilahagyma, pari, nyammmm.
fini!

Puszi, gyere még ma meg agykontrollozzuk a bébiket, aztán holnaptól játsszuk a tépőzáras dolgot! :wink: 8)

Én ma vagyok cn 8 és rendesen tojásfehérje nyákom volt. Akkorát lestem, hogy most mi van??? :shock: És úgy fáj a gyomrom, hogy elmondani nem tudom....

chrissy81

Betty, pozi lesz az a teszt, meglátod.

Kép

lujzedli

Itt vagyok!

Bocsánat, tényleg mindig rohanok, igyekszem előre megcsinálni mindent: takarítás, főzés,..., hogy holnaptól csak pihennem kelljen. :lol:

3 babát szeretnék a pociba!

Chrissy: itt vagyok! Köszi az agykontrollozást! :wink:

Lujzi: nálad mizujs?

Brí: beágyaztak már a babáid! Én egy babát érzek Neked!

Betty: nálad is egyet érzek!

No de majd Chrissy megmondja! :lol:

Melika: szia! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Szia Puszi!

Nálam semmi nincsen, ma nem dolgozok.

lujzedli

Na mizu? Mindenki ennyire elfoglalt? Mit csináltok?

chrissy81

Chrissy: én itt vagyok.

lujzedli

Chrissy
most nem csinálunk nagy ünneplést, a pozi tesztre készülünk, az lesz a nagy ünnep nekünk. Ha meg nega akkor az :lol: :lol: akkor jól kiröhögjük megint saját magunkat kínunkba, aztán megyünk tovább...
8 cn tojcsifehérje :shock: :?:
Akkor nemsoká itt az idő :wink:

Puszi
köszi, hogy érzed nálam az egyet :lol: én nem érzek semmit :lol:

Bri
cipő :?: Vettél :?:
Hun vagy :?:

betty615

Pozi lesz az a teszt! Hánykor tesztelsz? Hajnalban?

chrissy81

Betty: én is érzem, hogy van ott baba. Azt nem tudom, hogy mennyi, de lesz..... :lol: :lol: :lol:

lujzedli

7-8 körül...attól függ, mikor kelek :wink: általában ilyenkor szoktam.
Hát remélem bejön amit mondtok :roll:
Chrissy
megagykontrolloztad nekem :?: :wink:

betty615

Betty, hát persze, hogy megagykontrolloztam! Ez nem is kérdéses! :wink: 8)

chrissy81

És azt hogy csináltad Chrissy :?:
Lemész alfába, vagy mit csinálsz :?: De most komolyan....valami ilyet olvastam róla, vagy ez hülyeség :?:

betty615

Betty!

Nagyon szurkolok nektek holnapra!!!!!!!!!++++++++

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X