Új privát üzeneted érkezett!

Ilyen jól érezte magát Zsombi Velencén :D Kép

Kép
Kép
kri29
 
 


Kri!
Laptető!!!!! már megint, gyanús vagy te nekem!!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Hát elhiszem, hogy jól érezte magát, főleg ilyen helyen. Irigyellek, mi sajna nem megyünk ilyen helyre. Nagyon édes Zsombi.

Panndi!
És a másik kettő fiú legyen? Egymásután, ilyen kis korkülönbséggel tervezitek? Én is gondolkodtam a négyen, de jó lett volna, ha most ikrek lennének, így az is letudva.
Drukkolok, hogy sikerüljön, minél előbb a tervetek.

Évi!
Mi volt uh-on???? Már nagyon várjuk a híreket!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Ske, Gitka, Benita!
Veletek mi újság? Ti is nagyon el vagytok tűnve?????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 

 
 

Szilvia!
Akkor nagyon el vagy most kényeztetve. :lol: :lol: :lol: Jó is egy kicsit lazítani.
Barnázás remélem hamar elmúlik. Mikor mész legközelebb dokihoz???

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Panndi, csatlakozom, szívem szerint én is 4 gyerkőcöt szeretnék. :D csak azért még sokmindentől függ.elsősorban az egészségünktől persze, meg nekünk jelenleg egy kicsi gyerekszobánk van, oda nem tudok betenni 4 gyerkőcöt, max 3-at, de azt sem a végtelenségig.mondjuk, ha mi leköltözünk a nappaliba, akkor még ok is.csak nagyon érzékeny a derekam, és a kinyitható ágyat nem bírná.na de ez egy távolabbi dolog. :D
lényeg az, hogy nálunk a fiúk egy szobában lesznek, lesz ami lesz.egyébként a 6 gyerekes barátainknál is úgy van az elosztás, hogy a 3 nagyfiú alszik egy picike szobában, a 2 lány is egy másikban, a legkisebb pedig, mivel még csak 2 hónapos, a nappaliban, hogy ne zavarja éjjel az iskolásokat.de ha nagyobb lesz, akkor megy negyediknek a többiekhez. :D

Szilvia, a barna miatt ne izgulj, nem lesz semmi gond!!!!érzem!!!!!

nekem hajnalban voltak megint elég erős fájásaim, de megbeszéltem SEbivel, hogy várja meg még lszi, míg elmegyek fodrászhoz. :D mostmár azt is letudtam.úgyhogy mehetünk bármnikor felőlem.

Kri, tök jó a ép, hol voltatok pontosan?én is úgy vágynék egy jó wellnessre. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Kri- ez a laptető tényleg gyanús :wink: jó a kép!

Moti - ez teteszett, mintha csak magamat hallanám: még várja meg, amíg elmész fodrászhoz....én is annak örültem,hogy Marci is ilyen megértő volt, s nem lenőtt hajjal akart látni :lol:
viszont ellentétben veled én nagyon szeretem a bevásárlóközpontokat :wink: köszi a drukkot, remélem, hogy jók a megérzéseid!

Panndi - fiatal vagy, szép vagy, miért ne!!?? Hajrá!!!

Annamari - nekem a legnagyobb bajom, hogy nagyon ellustultam, nem bírom magam elviselni...lehet, hogy jobb lesz, ha muszály lesz megcsinálnom újra mindent...párom, nagyfiam sokat segítenek egyébként 8)

Köv. dokilátogatás: márc. 13. - de még az időmérőre remélem hazaérünk :wink: már nagyon várom a Forma 1-et :D van még valaki aki szintén szereti??
Egyébként amikor kérdeztem a dokit, hogy mikor jöjjek legközlebb, akkor visszakérdezett, hogy m ikor akarok jönni??? priv. biztosítással neki mindegy, sőt jobb, ha többet látogatom...a 12-dik hétig, azaz még 2x kéthetente, utána szerintem havonta járok majd, ez Marcinál is így volt.....

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Évi!
Kép
Merre vagy???? Mi volt a dokinál???

Moti!
Ez hamarosan beindul. Úgy izgulok értetek. Milyen jó lesz neked, újra babázhatsz. :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Szilvi!
Nálunk Apa szereti a Forma1-et. Közben, ha néztem vele, akkor mindig a végére bealudtam. Én sose értettem, mit lehet azon szeretni, hogy körbe-körbe mennek. :lol: :lol: :lol:
És kéthetente uh-ot is csinál? De jó, akkor láthatod, hogy minden rendben van.
Én majd 16-án megyek 12 hetesre, s hó végén tanácsadásra, 14 hetesen.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Nem hajtunk fiúra, nekünk tényleg mindegy, mi jön :) Én négy lánnyal is nagyon boldog leszek :)

Igen, kis korkülönbséget szeretnénk, a terv az, hogy 30 évesen szülöm a negyedik babát :) Most vagyok 27.
Vendég
 


Sziasztok!

Csak gyorsan: nem jutottam el ma dokihoz, totál kész napom volt és mire odaértem, már nem volt rendelés.
Holnap remélem odaérek...
Köszönöm az izgulást!!!

Jó éjt mindenkinek!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Évi,én is drukkolok ám! :D

Annamari, a forma1 engem is elaltat.olyan monoton a zaj, tök jól álomba szenderülök tőle. :D mondjuk én kb. mindentől, ami a tvben megy, nincs is tvnk. :D most nálunk van a balatoni tv telelni, de csak szobaantennánk van hozzá, az meg nagyon gáz, úgyhogy csak néha nézzük.inkább dvdzni szeretünk, meg moziba járni.

Panndi, tetszik a tervetek!!!!!szívből kívánom, hogy sikerüljön!

olyan hülye vagyok, most meg mindenen elsírom magam....ezek a hormonok...az előbb átbeszéltünk valamit a párommal, amit nem úgy csináltam, ahogy azt előtte megbeszéltük, és még én sírtam el magam, szegény meg csak nézett, hogy mi történt velem. :D szegény férfiak.nehéz lehet ezt kívülről megélni.én kicsit már másik dimenzióban járok, azt hiszem. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!

Évi!
Ma mész akkor dokihoz? Híreket kérünk!!!

Szilvi!
Én inkább meggebedek, de nem szeretem mikor a nagyszülők, főleg sokan, együtt vannak. Sajnos utána a gyerekemet újra kell „telepíteni”. Teljesen „beindul” utána mindig. A beindult Gergő szokta magára használni, ha rosszalkodik:
- Mért rosszalkodtál?
- Hát, beindultam.
Igaz a pihi nekem is jól esik.

Kri!
Neked most már csakazért is terhesnek kell lenned. Ennyi laptető!!???
Jó lenne nekünk is pancsizni egyet. Olyan régen tervezzük.

Panndi!
Irigyellek, hogy ilyen szép terveitek vannak. Jó sok erő lehet benned. Minden elismerésem! Tényleg!!
Hogy érzed magad? Vannak terhességi tüneteid?

Moti!
Irány a szülőszoba, hiszen már csini vagy!

Annamari!
Róka koma sokat zavarkodik naponta. Gyerekeid nem ijednek meg a rosszulléteidtől?

Ma a gyerekem Nagyizik, mi pedig színházba megyünk. :D
franci
 
 


Semmi terhességi tünetem nincs, szerintem ez a baba nem fog velünk maradni :(
Vendég
 


Sajnálom :(
franci
 
 


Panndi, sajnálom, de még bízz benne.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Franci, hát én benne vagyok. Jövő hétvégét kettesben töltjük a férjemmel, remélem termékeny hétvégénk lesz :oops: :lol: :wink:

Lillanyu, na mi volt a dokinál?

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Panndi - még ne add fel!!!

Tegnap, azaz március 4-én megszületett Szilvi17 kisfia KicsiMáté 4050 grammal, s 58 centivel. írok egy másik topiba, ott hozták róluk a hírt tegnap!

Itt is gratula nekik!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok!
Olvasgatlak titeket, de írni nincs sok időm.
(Most is a cicimen lóg Tuli :wink: )
Többen kérdeztétek az alvást...Nálunk katasztrófa.Pont ma reggel sírtam, hogy olyan, mintha direkt csinálnák a gyrkőcök...persze tudom, ez hülyeség...de elég kimerült vagyok.Tuli esténként nagyon sokára alszik el.Tegnap éjfélig kellett szoptatnom, ringatnom.Negyed 5-kor kelt, 5-kor visszaaltattam. 6-kor forgolódott, nyögött, prüszkölt stb.Felkeltem, megszoptattam, ringattam.7-kor visszafeküdtünk, de ő megint csinálta a fesztivált, egészen 8-ig, míg felkeltem.Onnantól síri csend, aludt szépen 10-ig.Mindeközben Kristóf átjött az ágyunkba 3 körül, fél 7 -kor már rugdos forgolódik, csacsog.A délutáni alvást nagyon-nagyon ritkán tudom összehangolni, mert délelőtt sétálunk, akkor Tuli végig alszik.Feljövünk, Kristófot megetetem, és altatom(az is min. fél órás procedúra).Ha mázlim van, eddig Tuli az erkélyen még mindig alszik.Szóval Kristóf elaludt, Tuli felébred.és innentől, amíg a fiam alszik, Tuli a kezemben, mert ha lerakom, sír (illetve ordít :lol: ), és akkor Kristóf is felébred.Egy héten egyszer kb. tudok én is aludni délután, mert épp úgy jön ki...Nem tudom, én csinálom-e rosszul, de ez így elég nehéz. Bár más barátnőm is hasonlóakról számol be.

Kép

Kép
linus
 
 


linus, kitartás!

Hogy altatod Kristófot? Én az elején sokszor ébren tartottam valamelyik lányt, hogy utána egyszerre aludhassanak. Nem tudot Tulit felébreszteni, ha hazaértek? Gondolom Kritóf már egyedül eszik ebédet, vagyis nem Te eteted, közben lehet az öledben Tuli. Én altattam úgy Zsófit, hogy közben Fruzsi is a kezemben volt, vagy Fruzsit szoptattam, Zsófi közben hozzámbújt, olvastam neki, és elaludt. Ilyesmik nem jöhetnek szóba?
Vendég
 


Szilvia17!
Gratulálok Máté babához. szép méretei lettek, már most igazi férfias méretei vannak. Gyors gyógyulást neked és sok-sok tejcsit!!!

Szilvi!
Még nem sok mindenkit avattunk be, hogy babás vagyok. Anyuék , anyós, tesóm, s 3 barátnőm tudja. Ja meg itt ti. :lol: :lol: Még másfél hét, s ha minden rendben, akkor világgá kürtölöm. :lol: :lol: :lol:

Franci!
Gyerekek szinte semmit nem vesznek észre a rosszullétemből. Ha wc-re kell mennem, szerencse nem jönnek utánam. :D :D

Kri!
Nagyon kellemes együtt töltött hétvégét kívánok, s kívánom, hogy eggyel többen térjetek haza. Ez a sok laptető is jó jel. :wink: :wink: Érezzétek jól magatokat!!!!!

Évi!
Sikerült ma elérned a dokihoz? Mi volt???

Linus!
Hamarosan könnyebben leszel, addig kitartás. Tudom, hogy nehéz, de párhét és el is felejted, hogy milyen nehéz volt a kezdett. Én annyira tanácsot nem tudok aludni, mert nálunk Levente már nem aludt napközben, nem kellett összehangolni. Este meg apa altatta, míg én Rékát. De talán ez a mese jó ötlet, amit Panndi írt.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Linus!

Talán a kicsi korkülönbség miatt tényleg magyon nehéz alvásaitok vannak most...én is azt tudnám tanácsolni hogy próbáld valahogy összehangolni őket,ha kell direkt"erőszakkal"..ezt arra értem amit Panndi is írt h felkelteni az épp elalvót h egyszerre aludjanak.Lehet h ez amúgy hülyéen hangzik és van akinél ez kivitelezhetetlen..és is csináltam ezt sokszor...aztán valahogy összehagoloódtak...bár nálunk majdnem 3 év korkülönbvség már épp elegendő volt h a nagy jobban alkalamzkodott a kicsihez.Kitartás!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Kri, igen, tegnap megvolt az utolsó, utána megittam egy fél pohár sherryt. :oops: Finom volt. :lol: Ma este pedig romantikázunk, nagyon várom. :D

Szilvi, én imádom a forma1-et, ha Lexi engedi, nézni fogom, főleg, hogy visszatért a kedvencem. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Forma 1 nálunk is közös kedvenc :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Linus,

hű, nagyon kimerítő amit írtál!!!!!nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neked, amíg rendeződik a helyzet!!!!mi is pont tegnap este beszéltünk, hogy vajon hoigy lesz, de arra jutottunk, hogy egyelőre fogalmunk sincs, majd stresszelünk rajta, ha eljön az ideje. :D addig is, amíg nem szülök, próbálok pihenni.ma délután végre sikerült aludnom egy picit, ami nagyon kell, mert hajnalban ugye fent vagyok mindig.
Kri, mentek együtt 7végézni?de jó!!!!!!az olyan jó tud lenni.már nekem is hiányzik, de egyelőre most várnunk kell még vele, más dolgunk lesz.

hű, kicsiMáté szép méretekkel született!!!!!jó egészséget nekik!!!

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!

Észbontó itt a helyzet.
A dokim nincs, a szülésznőmet nem értem el.
Az sztk-s rendelésre telefonáltam reggel 9-kor hogy meddig van rendelés, erre mondták, három sorszám van, ha 5 percen belül odaérek, akkor még talán bejutok a mai rendelésre, ami mellesleg 1-ig van. Köszi. Így ma sem lettem okosabb, viszont azóta is mocorgást érzek...
Hétfőn megyek gégészetre, előtte remélem sikerül bejutnom.
Mennem kell.

Jó éjt!
Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Sziasztok!

Lillanyu, nagyon szorítok hamar jelentkezz majd.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Beze, milyen volt az éjszakátok?

Tegnap már nem kapott cicit egyáltalán Zsombi, és képzeljétek nem is kérte. Úgy meglepődtem, mintha tudta volna hogy nem fog kapni. Kapott teát, azt kérte is és szépen elaludt. Csak az orrdugulás okozott némi fennakadást. Úgy örültem :lol: , annyira féltem ettől az utolsó szopi elhagyástól, mert olyan rosszakat hallottam, olvastam erről.

Hát már nagyon várjuk a jövő hét végét, hosszú idő után végre kettesben leszünk.

Szép hétvégét mindenkinek.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Sziasztok!

Évim,
az idegeinkkel játszol:) nagyon drukkolok, hogy az legyen a mocorgás tárgya...

Moti,
ne stresszelj...majd alakul...

Linus,
Panny és Panndi jókat írtak, nálunk is az volt a helyzet, hogy össze-vissza folyt a napirend én meg csak sodródtam az árral...aztán most már nagyon jó...egész délelőtt ébren tartom Borót, így du együtt alszanak és már fürdésig nem nagyon engedem elaludni, csak a séta erejéig szunyálhat a babakocsiban...
Így én is pihenek velük délután vagy épp romeltakarítok a konyhában,de van szabadidőm és az sokat számít...
Nálunk a közös légtér a gond...bár gondolkodtunk, hogy tetetünk egy harmonikaajtót a két szoba közé, de aztán lemondtunk róla, Gabim kezdi szépen megszokni Boró éjszakai nyüsszögését is...ha beszorul a büfije, hihetetlen amit bír nyögni, míg ki nem préseli...ha esetleg Gabim felébred, csak felül, körülnéz, nyugtázza a dolgokat és alszik tovább...csak az elalvással nem vagyok még elégedett, 10 óráig mókáznak néha, nekünk az késő, mert 5kor szoktunk kelni...még azon majd csiszolunk...
De a tegnap éjszaka nagyon jó volt, csak egyszer keltünk Boróval, ezt el tudnám viselni...

Csütörtökön tanácsadáson voltunk, Gabi 18 hós oltást kapott, tegnap lázas is volt, de szerencsére mára elmúlt, nekem azért fura, mert még sosem volt láza oltástól...biztos a fogak miatt is...

Boró pedig már 4040 g és 52 cm (2770, 48 jöttünk haza) kis zabagép...

Szép hétvégét. Danyu
danyuci
 
 


Sziasztok!

Kri, köszi, jó volt, végigaludta, kicsit nehezen aludt el, de nem sírt. Ugyan keresett, de simán megitta a tápszert. Jó lenne, ha ez így is maradna. Én mondjuk egy kicsit pityeregtem. :oops:

Évi, hétfőn gyere a hírekkel, amint tudsz! :wink:

Danyu, nagyon szépen fejlődik Boró. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kri, Zsombi átaludta az éjszakát?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Danyu!

Nagyon ügyesen összehangoltad a gyerekeket és így tényleg te is tudsz pihenni is :wink:

Évi!

Kivi vok mit mondanak hétfőn!!!

Beze!

Az utcsó szopikat én is mindig megkönnyeztem...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Beze, Zsombi egyszer fel szokott általában ébredni és olyankor szomjas, kér egy kis teát :lol: Azért többnyire átalussza, de ez már mióta egyedül el alszik így van, ami lassan 3 hónapja tart. Kop kop :lol: :lol: :lol:

Danyu, nagyon ügyesek vagytok, szépen növekszik Boró.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Évi hűha drukkolok+++++++++

Lina kitartás!

DAnyu ügyik vagytok!

Beze ügyik vagytok! elhiszem,hogy megkönnyezted!

Hajrá párosban csíkosodás :lol:

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

KicsiMáté születéséhez Gratulálok! Szép nagy baba lehet.

Lexi és Zsombi már nagyon szeretne kistesót, ha szépen lemondtak a ciciről. Ügyes gyerekek!

Danyu!
Gabinak jobbulást kívánok!
Boró nagyon szépen fejlődik!

Évi!
Tudsz ma menni dokihoz?

Boni!
Én már szívesen begyűjtenék egy zebra farmot.

Velem nem tudom mi lenne, ha 2 gyereket kéne altatni. A meglévő egyel is bajlódunk. Simogass, ölelj át, fogd a kezem, szomjas vagyok, pisilni (kakilni) kell, Apának puszit akarok adni…. És mindeközben még énekel is.
Néha hamarabb elalszom, mint a fiam.
franci
 
 


Kedves anyukák és kislányok!

Boldog nőnapot kívánunk nektek az apukámmal

Zsiga


Kép
Vendég
 


Boni,
köszönjük szépen! :) neked is szép nőnapot!

Évi,
nagyon drukkolok, hogy a mocorgást, baba okozza!!!!

Panndi,
mikor mész orvoshoz? Hogy vagy?

Franci,
nem lehet könnyű Gergő altatása. Hidd el, ha jön a kistesó, változni fog a helyzet.

Danyu,
de jó, hogy így össze tudtad hangolni a gyerekek alvását. nagyon szépen hízik Boró! Gabi lázában a fogzás is benne lehet, igazad van!

Kri,
de ügyes Zsombi! Nagyon édes a medencében :wink: Gyanús ez a sok laptetőőőőő :wink: :wink:

Beze,
én is így voltam a szopi elhagyással, de ne bánkódj. A lényeg, hogy Lexi jól veszi az akadályokat! Ügyes kislány! :)

Szilvi,
de jó, hogy rendben vagytok! Forma 1-et én is nagyon szeretem és várom már, mi is nézzük a párommal rendszeresen!!

Linus,
hamarosan be fog állni a napirendetek, tarts ki! Más tanáccsal nem tudok szolgálni, még nincs ebben tapasztalatom. 8) Drukkolok nektek!

Annamari,
hú már alig egy hét és a 12. hetet töltöd? :shock: :shock: :shock: Atyaég, hogy megy az idő! Vigyázz magadra! Róka-koma enyhül már?

Mennem kell meló van!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Kedves Zsiga!
Köszönöm szépen! Édesanyádnak mi is szeretnénk Sok Boldog Nőnapot kívánni!
Ma te vagy az első!
Otthon csak annyit hallottam ma: Hol a nyuszim! válasz: Itt a nyuszi, aludjál.
Idebent 3 hímneművel vagyok egy irodában, de annyit se mondtak muk. Pedig az elég lenne.

Sucer!
Veled mi újság? Hogy vagytok?
franci
 
 


Franci,
munkahelyem dettó :( . Azt se mondták fogd meg a bokám. Na mindegy. :?
Apa most vitte vissza Ilangot a fül dokihoz. Amióta kapja az antibiotikumot sokkal jobban van, mondhatnám úgyis, hogy teljesen jól van szerencsére :D :D . Ma reggel már hisztizett is, hogy nem megy a dokihoz, Ő oviba megy :) :) . Asszem, holnap ennek eleget is tehetünk, ha a dokibá is rábólint!

Én megvagyok, a bal cicim azonban fájdogál. Tegnap este megtapogattam és a bal cicim sokkal mirigyesebb mint a jobb. Mondjuk ez korábban is így volt, de most vhogy teljesen beparáztam. Anno mikor szoptattam a bal cicimben sokkal több tej volt, mint a jobban. Most alakulnak a mirigyeim, vagy mi a csuda van? Vkinek szopiban hasonló tapasztalat?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sucer!
Nekem voltak kicsi „csomók” a mellemben szopi idején. De azokat akkor kidörzsöltem.
franci
 
 


Franci,
köszi. Felhívtam az orvosomat és megnyugtatott, hogy ne aggódjak, ez teljesen normális jelenség, alakul át a mellem és a két mellem nem ugyanúgy reagál a megemelkedett ösztrogén szintre. 2 hét múlva megyek UH-ra, akkor megnézi, de azt mondta aggodalomra semmi ok! :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sucer!
:D
franci
 
 


Sucer,

nálam is mindig ez volt a helyzet, a bal cickóban sokkal több tejcsi volt, mint a jobban.sokszor balhézott is Boldi, ha a jobbal kellett bajlódnia, mert ugye az nagyobb erőfeszítést igényelt.

DAnyu, tényleg nagyon szuper, hogy így elbírsz a két kicsivel!gratulálok Hozzá!!!!
Lina, remélem, van azért segítséged, ha jól emlékszem, ANyukád közel lakik hozzátok? Anyukám nélkül én sem tudom, mit csinálnék.nyilván megoldanám valahogy, de nagy áldás nekem, hogy tud segíteni.

képzeljétek, tegnap voltunk az egyik kedvenc erdei éttermünkben Pilisszentlászlón, és ott, mikor eljöttünk, egy egy szál virággal köszöntöttek minden hölgyet.olyan kedvesek voltak.bár mi egyébként nem tartjuk a párommal sem a nőnapot, sem a valeltin napot, de akkor is, olyan figyelmesek voltak.

KépKépKépKép
moti
 
 


tudja valaki, mi az oka annak, hogy az egyik vonalzóm, a BOldis abszolút eltűnt?????a Sebis "csak" átírta magát, de a Boldi el is tűnt....

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti,
a nagyonbaba.hu teljesen megváltozott, egyedi vonalzókat csinálnak, el kell nekik küldeni az adataidat, képet és csinálnak neked újat. Vagy csinálsz másikat, van sok ilyen vonalzós oldal.
Hogy vagy? Tudtál aludni? Azta már 39. hét.....
Szopis infót köszi, akkor nem egyedi dolog ez, megnyugtató....

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Kedves anyukák és kislányok!

Nőnap alkalmából köszöntelek benneteket.
"A nők olyanok, mint a versenyautók: hallatlanul érzékenyek, nagyon nehéz őket irányítani, de ha egyszer lendületbe jöttek, szinte lefékezhetetlenek."


Levente és apukája


Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


sziasztok!

Boni!
Köszönöm drága kisfiadnak és apukájának. :lol: :lol: :lol:

Sucer!
Jobbulást Ilangocskának. Hát a fülfájás bizony nem kellemes dolog. Én is néztelek, hogy igen közelítesz a félidőhöz. :lol: :lol: :lol: Rókakoma minden nap meglátogat.

Beze, Kri!
Nagyon ügyik vagytok, hogy sikerült így elvenni a cicit. Most akkor mit is kívánhatnék??? Babásodásra fel!!!!!

Danyu!
Nagyon ügyesek vagytok.

Moti!
Nincsenek még jóslóid? Tudsz aludni éjjel? Olyan izgi, hamarosan lesz még egy "kisbabánk". :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


sziasztok!

régebben jártam erre, most picit visszaolvastam, de szeretnék újra többet jönni, mert még nem adtuk fel ezt a 2010-es babaprojectet! ;)

sajnos januárban volt egy vetélésem, spontán, koraterhességi... szerencsére ultrahangon még nem voltam, így talán picit könnyebb volt elviselni a veszteséget, ráadásul Beni miatt nem lehet egyfolytában szomorkodni, keseregni! csak pozitívan, így a műtét (sajnos az is volt) után 5 héttel megjött, és most újra rajta vagyunk a témán! nem tudom, de annyira az van bennem, hogy lesz baba megint, ráadásul nagyon hamar, hogy nem is görcsölök rajta...

remélem, hogy így is lesz!

gratulálok mindenkinek, akinek eddig összejött, illetve, akik még talán nem is tudják, hogy a hónapban megfogant egy kis életke a pocakjukban, de hamarosan minden kiderül...

nagyon nem vagyok képben, csak pár oldalt futottam át! ezért elnézést kérek előre is! látok sok ismerős nevet, Boni, Sucer, Biribon, stb.

Moti, a Te fotóidat meglestem. nagyon igényes képek, és Te nagyon szép vagy! ;) tök jó, hogy elmentél, és megörökítették ezt a szép időszakot! aztán mennek a drukkok! Biribon mára van kiírva! tökre izgi! remélem, hogy hozzák majd a híreket az új babásaink!

és egyelőre, végezetül

babásodásra fel!

minden anyukának és piciny lánykának Beni nevében boldog nőnapot!!! :)

sophie27
 
 


Sziasztok!
Most jöttem a dokitól. Hatott a Closty!!!! Sikerült egy szép 22 mm-es tüszőt összehoznom.
Kaptam tüszőrepesztő szurit is.
19-én HCG és progeszteron vérvétel.
franci
 
 


Levente!
Köszönöm szépen!
franci
 
 


Franci!
Drukkolok, hogy sikerüljön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Franci,
hú de jóóóóó!!!!! Ügyes vagy!!!! Nagyon drukkolok!!! :wink: :wink:

Annamari,
most már lekophatna a róka....én ma hosszú idő óta farkaséhes voltam, juhéjj!! :) A gyermek holnap már mehet oviba, gyógyult, azt mondta a dokibá!!!

Sophie,
üdv itt! Hajrá babásodás, drukkolok a mielőbbi zebrás teszthez!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sophie!
Bocsánat, az előbb elfelejtettelek üdvözölni. :oops: :oops: :lol: :lol:
Köszönöm Beni köszöntését.
Sajnálom a januári vetélésedet, most akkor neked is drukkolunk, hogy sikerüljön!!!!!!

Sucer!
Olvastam (aug.-iban), hogy írtad, milyen kollégáid vannak. Sajnálom, hogy ilyen légkörben kell dolgoznod. Én egyenlőre örülök rókának, mert így tudom, hogy minden rendben van. Jövő héten kedden megyek 12 hetesre, utána leszek kicsit nyugodtabb, s akkor már lassan érzem a mozgást is. Te mikor mész 18 hetes uh-ra? 4d-re is mentek majd?

Évi!
Sikerült eljutnod dokihoz????? Már annyira várom, hogy hozod a jó híreket!!!!!

Benita, Ske, Gitka!
Már régen jelentkeztetek??? Valaki közben lett babás???? Mi újság veletek?????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?