Na most kicsit ismételni fogom magam így lányok nyugodtan ugorjatok
de látom a két új kismama lázban van. Nekik akarok kicsit segíteni és őket bátorítani. Szóval nekem kb péntek szombatok kellett volna megjönnie. Így elkaptam csütörtök este a párom egy kis vihar előttire
Még akkor este volt olyan barnás ami kijött. Magamban gondoltam, na el is indítottam holnap tuti megjön, volt hasfájásom és kicsi menszis görcseim. Pénteken egész nap rosszul voltam szokásos mensis tünetek, de piri sehol. Estére a betéten azért kandikált egy pici barna folt. Szombaton tünetek, mensi nem, sex igen -> barna pötty ismét. Na vasárnap kértem legyen a férjem türelmes, mert nem akar elindulni piri. Mivel mi lombik előtt voltunk spermagondok miatt attól féltem, hogy most az én szervezetem mond fel és nekem lesz cisztám vagy valamim de nem babám. Estére mindig álmos, fárad voltam és fájt az egész hasam alja olyan tompán. Mindössze szerdán reggel szántam rá magam a tesztelésre és addig már szépen látszott a 2 csík. Nem voltunk azután együtt nagyon sokáig, mert az a 3x-i pöttyök miatt nagyon féltem, meg mindig estére fájta a hasam semmi kedvem nem volt nekem semmihez. Eredménye meg még a pocakomat növeli.
Szóval kis folt nem jelent semmit, ha nem erős piros színű még lehet ok minden. Fájások meg azok is normálisak csak ne legyen görcsös és nagyon erős. A velem egykorú kismamik szinte mindegyike érezte a pocakfájást az első hetekben. Ilyenkor nincs mit tenni. Dokim is mondta a pici a medencében van ahol szűk neki a hely és feszülnek az inak és fájnak. Próbáljatok minél többet pihenni, feküdni és soha nem a rosszra gondolni!!!!!!
Csillag a vérvétel jó ötlet, bár mikor én mentem azt mondta az orvosnő vv előtt, hogy ha a teszten ott a 2.ik csík akkor lesz HCG-m is, nagyon nagyon ritkán van fals pozitiv teszt! Ha meg nincs hormon problémátok nem kell aggódni. Ja és a vérzés tényleg lehet progeszteron hiányának az oka és ha ez van ezt utróval lehet kijavítani és semmi gond nem lesz. Anno a dokim azt mondta, hogy csak akkor tudják a babát megmenteni ha hormon gondok miatt vérzik a kismama, sajnos más estekben ők is tehetetlenek. De a pozitiv hozzáállás szerintem mindennél fontosabb!!!!!!!
Pedi a fene egye meg
Nika tényleg volt folyásom de az nem tojcsis volt hanem olyan fehéres, mint még a tojcsi előtt szokott lenni. Azért 4x. napon furcsa a tojcsi, na de hátha lesz belőle valami. Nem akarlak se lebeszélni az örömről se hitegetni olyan fantasztikusan misztikus ez az egész, hogy mindeninek kicsit másképp működik a szervezete így nem lehet sablon ráhúzni. Azonban ha most sem jön össze a helyedben elmennék egy jó orvoshoz, tudod nem akarlak bántani de a helyedben iparkodnék a babával és nem nyugtatnám magam a hosszú ciklusok miatt. Ezek nem normálisak látod Bettikének is javultak már. Nem akarlak bántani azért írom mert nagyon szeretném ha végre Gergőnek kis tesója lenne.