Új privát üzeneted érkezett!

Brigi!

Igen, sikerült szopinál maradni. Bár most van némi problémánk, de lehet, hogy csak én problémázok.
A Rota óta nem akar Doni enni, csak keveset ciciből (max. 80 grammot). Nem is fejlődik. 2 hét alatt 70 grammot szedett fel. A védőnő szerint nincs baj, valószínűleg a Rota miatt lehet, mert az hat az emésztőrendszerére. Tegnap és tegnapelőtt este adtam 100 gramm pótlást este üvegből, mert féltem, hogy le fog fogyni a drágám, ha így halad. Azt megette + a ciciből 50-60 grammot.
De így legalább éjszaka nem kellett felkelni etetni, mert az a másik lehetőségem. De akkor meg reggelre nem telítődik rendesen a mellem és akkor lőttek az egész napnak az eddigi tapasztalataim alapján.
Már alig hiányzik valami a 6 ilóhoz, de az sehogysem akar összejönni.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sziasztok!

Köszi az üdvözlést. :)

Még a szívhangig azért korlátozottan jövök, de utána már bátrabb leszek szerintem. :wink:

Kezd körvonalazódni, hogy hova kihez menjek. Molnár Lászlón és Pálmai Bálinton gondolkodom (János kórházasak). Ha esetleg van valakinek véleménye róluk, szívesen várom, akár priviben is.

köszi!

Kép
vayacon
 
 


Hello!
Vevikk!
Mi az 5 kiloval vagyunk így.Ja, a Rota-ról én is hallottam hasonlókat, ezért is agyalok folyamatosan azon, hogy beadassam-e.Most hajlok rá.
Hú, én mindig aggódom, hogy elég-e neki, mert az én szar mérlegem összevissza mér, ezért a kajálásokat nem mérem, csak a súlyát időnként.
Tápim nincs is itthon.Azt sem tudom, melyik kéne neki, meg, hogy hogy adnám neki, mert a cumit pl. nem fogadja el.
Na, úgyhogy igyekszem sokat vedelni, meg homeos-bogyózni, hogy kitartsak, de a Rota-oltás után nem tudom , mi lesz.
Dokinéni szerint 4 hósan jó lenne az első, és aztán majd 1 hó múlva a 2.Addig még sok időnk van....
Én is volt, hogy a mérleg kevesebbet mutatott 3 nappal később, mint előtte.Paráztam is miatta.
Kitartás Vevikk, talán elmúlik a Rota-oltás hatása, és visszaáll a rend.
Vayacon!
Pálmai dr-ról jókat hallottam, de nem ismerem.Bár biztos láttam viziteken.
Sok szerencsét a szívhanghoz!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 

 
 

sziasztok

BRIGI
A két oltás között asszem két hónapnak kell eltelnie.
De nem akarok hülyeséget mondani, mintha így hallottam volna.

VEVIKK
Mi pedig pont a másik oldalára lendültünk a lónak. Eddig tízóraira és uzsira elég volt a 130 is. Főétkezésekre a 150-170. Most meg 200-230-akat eszik két napja és amikor kiürül az üveg hisztizik hogy kéne még neki. Remélem nem hízik meg nagyon, most olyan kis formás. A combija tiszta izom. Nagyon erős. Folyton fel akar ülni. MEgkapaszkodik a takarójába vagy amit talál és húzódzkodik fel.

dita75
 
 


Hello!
Én azt hiszem, 1 hó a 2 között.Na, majd valaki megírja, aki már túl van rajta.
Na, Dita ezt a 2-230-at már nem biztos, hogy bírnám tőggyel....
Tartok is tőle, hogy egyszer csak nálunk is megnő az igény.
Nem hiszem, hogy túlságosan meghízik.Tesómé tápis volt, de egyáltalán nem hízott meg, nagyobbikom meg anyatejes, aztán olyan volt, mint egy vitamingolyó...(Most is)
Képzeljétek!Léda már 2,5 órja a teraszon szellőzteti magát.Lasdsan behozom,mert még boltba is kell mennünk, előtte szopi.
Jó idő van, de fúj a szél.A kocsiban olyan védett, hogy az arca nem is hideg.Most fogtam, ahogy kinéztem rá.
Nem mindig marad így el.Valamikor még séta közben is kiabál a kocsiban.Szerintem a nagy hacukákat nem szereti.Bár most is ugyanaz van rajta, mint tegnap, amikor végigkiabálta a hazautat a boltból....
Na, lelépek, mindenkinek szép napot.
Nagy a pangás, gondolom mindenki szellőzik...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Vayacon!
Én Molnár dokit ismerem, de csak mint nőgyógyászt, nem szültem nála. Kétszer műtött, nem volt semmi gond, a tarifáit nem ismerem viszont.

Dita, nem semmi adagok. Én tegnap meg tegnapelőtt a 160-nak is örültem, de ma megint visszavett a mennyiségből.
Vevikk nekem azt mondták a védőnő ismerősömék, meg olvastam is, ha a baba elér egy adott súlyt kicsit visszavesz, majd újra belehúz. Meg azt is mondták, hogy heti 70 g aminek azért meg kéne lennie, de ne csökkenjen a súlya.

Ma mi is voltunk szellőzni, tegnap lázas volt még nem vittem, ma meg a szél ha nem lett volna napon szuper idő lett volna.

Dita, Ádi is mindig fel akar ülni, s dokinő mondta 6 hós korig ne engedjem neki a gerince miatt. Pedig ő annyira ülne, de sajnos nem lehet, s olyankor jön a hiszti...

remény73
 
 


Rotáról megfeledkeztem. Nálunk egymás utáni tanácsadáson adta be a dokinő, így 1 hó különbség volt. Ha jól emlékszem 2 és 3 hósan kapta meg. (4. hós tanácsadás most volt 5. hó előtt)
Nálunk inkább a pelusban látszott a rota hatása...de elmúlt...nem hiszem, hogy a nyálkás széklet amiatt lenne...

remény73
 
 


Lányok! Megint meg jött a várva várt kaki. Reggel egy adag és kettő most etetéskor. (Már Reményknél azt hittem hogy megjött a második adag, de kiderült hogy csak nagyot pukizott.) Viszont a mostani pelenkázás csúcs volt. Hallottam már repülő bébifosról, de tapasztalnom még nem sikerült. Eddig. Kibontottam, persze a köldökéig caros volt. Takarítom le, hát olyat lőtt ki, hogy alig bírtam elugrani. Aztán meg arra kellett figyelnem, hogy ne lépjen bele a teli pelusba. Persze mikor bukunk vissza? Mikor anyának most fostuk össze az egész kezét. És mindeközben a gyerek mit csinál? Jó ízűen vigyorog. Szóval kb. 10 popsitörlő a kezem a pelenkázó lap és a gyerek megtörlésére és a textil pelus a domestosban ázik. De legalább kakált. :D

Jó volt a séta, bár jó nagy szél volt.

remény: Felteszem a párocskánkról készült képeket.

Kép Kép
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky!
Úgy látszik ez a fos-téma mindenkinél előjön.Szép az ifjú pár...Nagyon helyesek így együtt.Ti meg már nászok lettetek közben....

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


sziasztok

nagyon édesek ezek a BMC-s babák mindegyik gyönyörű.

nálunk minden rendben és a másik fórumról mostmár vagyunk egy jópáran akiknek sikerült szerintem lassan lassan majd át is jövünk ide, csak a többiekben még tartjuk a "lelket".

várom az AFP-t meg a 18 hetes uh-ot hogy megtudjuk ki lakik a pocakban, remélem nem lesz titokzatos.

majd jövök ide is gyakrabban ha elszakadok a többiektől.

Kép


Kép

Kép
lukacsne
Fót
 
 
 
 
 


lukacsne: Gratulálok itt is neked és persze várunk minden kismamit. Ti mit szeretnétek? Kisfiút vagy kislányt?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


sziasztok

Remény, Vicky
Nagyon helyes az ifjú pár?
Tegyétel el a képeket, lehet hogy egyszer majd tényleg nászok lesztek aztán milyen poén lesz hogy már pár hónapos korukban is egymás mellett feküdtek :)

Lukácsné
Kiváncsi vagyok hogy öcsi lesz vagy hugi. Feltétlen írd meg.

Vicky
Nem semmi a kaki storyd.
Nekem ilyen akkor fordult elő amikor Miló még a rendes tápit itta és folyamatosan hasmenése volt. Akármikor is bontottam volna ki a pelenkából így is úgyis lekakált volna mert egyfolytában jött belőle.

Remény
Én nem aggódom a kaján, inkább azon kezdem el tegnap hogy ha ennyit eszik meg fog hízni. Most olyan kis arányos.
Tegnap végigkérdezgettem a lányokat a másikban hogy 3 hós státuszon mekkorák voltak a kisfiúk és olyan átlag 6700-6800 Miló pedig 6400 de volt rajta ruha. Szóval nem vagyunk nehezebbek az átlagnál. Miló inkább olyan "magas". 63 cm volt már két hósan. :)

dita75
 
 


Brigi!

Szerintem az anyatejes babák nem esznek meg akkora mennyiséget, mint a táposak. Hiszen teljesen más a kettő összetétele és sűrűsége meg tápértéke.
Nekem van itthon tápszerem, de fogalmam sincs, hogy hogy kell megcsinálni. Még a kórházban voltam, amikor a párom megvette, mert odabenn ugye nem evett, és biztos ami biztos alapon vettünk.
És még nem is néztem meg azóta sem. Még a dobozát sem tudom, hogy milyen, mert zacsiban van úgy, ahogy megvette.

Dita!

Doni is fel szeretne ülni, de nem engedem. Nagyon korai lenne, biztos, hogy csak rosszat tennék a gerincének.
Nem kell annyira sietni. Elég rohanó ez a világ így is.

Egyébként azt mondta a védőnő, hogy ne mérjem csak 3 naponta, és majd 4 hónaposan megnézzük, hogy 1 hónap alatt mennyit gyarapszik.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sziasztok!!

Mindjárt felrobbanok csajok. Anyós közölte,hogy jön és ezért félbe kellett szakitani a sétát mert ő fázik. Letettem Ákost a nagyágyra,hogy még aludjon ha szeretne. Na most Anyós pajtinak ez nem tetszett,hogy nem ébreztettem fel és ezért fogta magát és 15 perc látogatás után elhuzott. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
dita mi is 3 hónaposak vagyunk és 5100 grammok. Akkor mi most kicsinek számitunk???
lukacsné üdv itt. Várjuk a hireket. :) :) :)
vayacon és Dr. Dömötöri Jenő javasolnám neked. Igaz nem olcsó,de nagyon lelkiismeretes,kedves,fiatal és nagyon jó szakember szerintem.



www.manocska.colin.fotoalbum.hu

Kép
Kép
colin
 
 


COLIN
A te anyósod sem semmi. A miénk már vagy 3 hete ide se tolta a képét. NA nem mintha annyira hiányozna.

NAgyok nem vagytok az biztos, de mivel kisebb súllyal született Ákos jóval mint az én Milóm nem lehet összehasonlítani. Én is csak azokat az anyukákat kérdeztem meg ahol kisfiú van és hasonló volt a születési súlya mint Milóé. Reményt is hiába kérdezgetném hisz Ádi is koraszülött volt majdnem fele akkora mint az én kisfiam.

VEVIKK
Cáfolnám a véleményed. A szomszéd csajszi kisfia full anyatejes és már egy hónaposan is volt hogy 150-200-akat kajált. Most is 210-eket eszik és még hisztizik hogy nincs több pedig még csak 6 hetes.

Azt néztem a váróban ma hogy az összes babát úgy fogták hogy csücsült az ölükbe, mi is így szoktunk büfizni mert a vállamon nem szeret. De amúgy nem szokott máskor ülni mert vagy a pihenőszékben van vagy a játszószőnyegen és max. egy órát a hintában. Szerintem sem szabad hagyni. Én is mindig visszanyomom vagy felveszem hátha büfiznie kell és azért csinálja. Legtöbbször ki is jön ilyenkor büfi úgyhogy lehet hogy ezért erőlködik annyira a felüléssel.

dita75
 
 


colin: Kakis sztorit te is tudnál most mesélni. :D Végre. Akkor anyós megint kiborított. De legalább nem maradt sokáig, ez is valami.

Nekem is sokat ül Barbus az ölemben meg a lábamon a hátát megtámasztva. Így jól el van. Persze nem ül teljesen, csak félig. Remélem nem teszek vele rosszat.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Hallo!
Látom,nincs jó idő máshol sem.Kicsit többen vagyunk.
Tej-cici:hát, belőlem biztos nem jön 2 deci.Az a szar ebben, hogy nem tudom, mennyit kajál. (A mérlegem szar, ahogy már írtam sokszor.-legalábbis az evések méréséhez, mert amúgy elég pontos, ha csak a szokásos heti méricske van:múltkor védőnő előtti nap mértem, és közel azonos volt az eredmény).Csak következtetni tudok, hogy mennyit bír kakálni, akkor biztos megy is bele valamennyi.
Ma éjjel 3-kor jött rá a trotty, én meg tisztába tettem, mert aggódtam a mennyiség miatt (nem volt olyan sok), aztán gondoltam, visszateszem aludni.Na, azt a felháborodást...Először csak nézett nagyokat, aztán meg elkezdett kiabálni.Biztos azt gondolta:na, a hüle anyám még szoptatni is elfelejt.Kénytelen voltam adni neki, így legalább fél 6 helyett 7-ig szunyált, csak én nem bírtam visszaaludni egy darabig.
Mondtam is neki, hogy legközelebb reggelre időzítse a trotyit, ha lehet....
Jó szar az idő.Boltba azért elmentünk, aludt is az úton.
Én azt vettenm észre, hogfy a levegőn alvás az nem olyan, mintha bent aludna, mert utána mindig tök jókat alszik bent is.Biztos elnyomja a levegő
Colin!
Nem irigyellek anyós-pajti miatt.Nem akar messzebbre költözni?
Vicky!
Én is szoktam úgy fogni Lédát, meg a másikat is , amikor kicsi volt.Nem hiszem, hogy ártunk vele.Egyébként nálam mindkettő az csinálja (csinálta), hogy, ha feltámasztom, egy idő után feszeleg-nyekereg.Szerintem olyankor elfáradnak.Nem szoktam erőltetni, de gondolom, Te sem.
(Na, rotty érkezett.Közben itt szoptatok a gép előtt.)Megyek gyereket takarítani...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


vicky
köszi, igazából épp az este mondtam a férjemnek hogy most ez a terhesség más mint Filippel, nagyon könnyűnek tűnik, lehet hogy lány lesz??? nem tudom mindegy most annyira nem akarok se fiút se lányt, ha fiú már van tapasztalat ha lány akkor egyenlő az arány.
majd az uh kiváncsi leszek hogy megmutatja majd magát március végén megyek a 18 hetesre.
Filipet tudtuk a 18hetesen megmutatta a bájait :)



nektek mikor derült ki hogy ki lakik odabent?

nem győzök gyönyörködni a ti gyerekeitekben annyira édesek mindannyian, és most nosztalgiázok a Filip képeit újra visszanézem hogy milyen volt pár hónaposan vagy egy éve, hát sokat változik és élvezzétek ki a baba korszakot mert 4éves és már önálló akar lenni, ha úgy gondolja már Apának puszi sincs, szóval nagy kópé.
Én persze kapok meg a kisbabája is a pocakomban, ugyanis ez az ő pici babája.

jó egészséget minden babának és mamának.

Kép


Kép

Kép
lukacsne
Fót
 
 
 
 
 


Colin, akkor tényleg nem sokáig volt anyósod, de szerintem neked is jobb, nem füstölt tele mindent.

Nem tudom miért,de anyósék is mindig akkor mennek el ha szopizik, vagy bealszik, gondolom akkor nem tudnak vle foglalkozni, vagy ki tudja.

Lányok szorítsatok nekünk holnap. Nem emlékszem,hogy itt írtam-e, de van egy dudor a popsilukánál, voltunk sebészeten, ott nem tudták mi, a gyereksebészeten meg közölték kezdődő tályog. Holnap megyünk vissza, éhgyomorra, s lehet műtik a tályogját. Nagyon féltem, 2 napja alig eszik, pedig nem fáj neki, mert mikor kenem nem sír semmi. Tegnap is 30-at evett doki előtt, és mikor mentünk iszonyat éhes volt, de nem sírt, csak ette a ruháját. Mikor hazajöttünk evett 100 felett.

Hát igen sokat számít a születési súly, de én azt hiszem elégedett lehetek 5 hó alatt 2,25 kg-ból 6,25 kg lett Ádám, és még van 1 hónap, lassan megháromszorozódik a súlya. Dita mi is ruhástól kb. annyik vagyunk, de mi csak 61 cm-esek.

Állítólag anyatejből bármennyit ehet a gyerek nem nagyon hízik, tápszerrel már más a helyzet, én ezt hallottam. Mi hetek óta csak anyatejet eszünk, de hónap vége fele el kell kezdeni a gyümölcsöt fokozatosan beépíteni az étrendjébe. Kicsit félek tőle, hiszen amíg csak szopik, meg max. cumisüvegből eszi a pótlást nem gond, de mikor már mást is eszik, jobban kell figyelnem, és készülnöm.

Lukácsné majd jelezd, ha kiderült a neme...én ha újra belevágok kislányt szeretnék, de ha fiú lenne sem bánkódnék.
Most vannak napok mikor filózok legyen kistesó, ne legyen, de mikor előjönnek a gondok visszahátrálok a kistestvér gondolattól. Félek, mert Ádit is annyira féltem, védem, és aggódom mindenen.

Ülés sztori. Nálunk is szeretne ülni, de a dokinő közölte fél éves korig ne akarjon. Nehéz neki megmagyaráznom, mert folyamatosan nyomná fel magát, de próbálom más irányba fejleszteni. Ok szokott ülni a lábamon, hogy fogom a hónaljánál és a két lába az én lábam két oldalán s a popsiján ül éppen csak. Ha a kezemben fekszik, próbálja felnyomni a felső testét, így én is próbálom felvenni, de néha nagyon hisztizik.

remény73
 
 


lukacsne: Nekünk a 18 hetes 4d-s genetikai uh-n derült ki Barbus neme.

remény: Természetesen szorítunk neked holnap. Remélem nem kell felnyitni Ádi fenekén a tályog félét vagy ha mégis akkor hamar túl lesz rajta.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Hahó jó reggelt még mindenki horkol?

Lukacsné
Az én Milóm nagyon titokzatos volt, és a dokim is.
Ezért többször el kellett mennem 4D-re.
Nálunk elég későn volt hajlandó megmutatni magát, talán azért mert mindenáron lányt szerettem volna és bosszúból takargatta magát. :)
Majdnem 24 hetes voltam mire megmutatta hogy kukacos. Akkor egész éjszaka bőgtem majd reggelre megbékéltem vele.
Aztán nemsokra rá ahogy egyre jobban ficergett és jelét adta hogy létezik egyre jobban szerelmes lettem a kisfiamba és már alig vártam hogy megszülessen.
Mióta megszületett csak annyit tudok mondani hogy ő a világon a legcsodálatosabb kisbaba és nem cserélném el száz lányra sem.
Anno azzal vigasztaltam magam hogy majd lesz kistesó és hogy ő majd lány lesz, most már nem is vágyom másik gyerekre annyira szeretem őt hogy el sem tudom képzelni jelen pillanatban hogy a szeretetemet megosszam mással is. :)
Mellesleg skorpió lett mint a nagy testvére. Majdnem egy napon születtek. 3 óra választott el tőle.
A skorpiókkal nekem egész életemben csak konfliktusom volt. Ez is érdekes hogy most kaptam egy skorpiót az élettől akit pedig imádok. :lol:

Remény
Sajnálom szegény Ádit. Drukkolunk hogy minden rendben menjen.
Visszatérve a tápis-anyatejes témára.
Nekem az a meglátásom hogy ez tök lényegtelen ki mit eszik.
Nem egy ismerősöm van, pl azzal az anyukával aki mellettem feküdt a kórházi ágyon mindig találkozom. Tegnap a csípőszűrésen is ott voltak és az a baba is full anyatejes. Egy napon és totál azonos súllyal születtek a babáink és majdnem egy kilóval nehezebb mint Miló. Van egy másik csaj a volt szomszédom az ő kisfia is aznap született mint Miló és az a baba is olyan dagi pedig anyatejes.

Nálunk egyébként visszaállt a "régi rend" úgy látszik csak két napig volt akkora étvágya. Most megint ugyanazokat az adagokat eszi.

dita75
 
 


csajok nincs meg valakinek a Szekeres Adrien olyan mint te c. albuma? Nagyon régen szeretném már letölteni a netről de nem boldogulok vele.

dita75
 
 


dita: Elméletileg töltöm az albumot. Ha sikerül, akkor küldök priviben linket ahová felrakom.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Lukácsné!

Doninak már a 12 hetes uh-n kiderült a neme. Elég hamar megtudtuk azt hiszem. Bár akkor még nagyon talánra mondták, de bejött.

Kistesó!

Én már alig várm, hogy megint terhes lehessek.
Ha minden igaz,akkor augusztusban már nem kell Donit szoptatni, akkorra már talán rendes kaját tud majd enni. És ha visszaállna a ciklusom (illetve ha beállna, mert ezidáig még életemben nem volt normális), akkor belevágnánk a kistesóba. Ebben ez évben még természetes úton, s ha nem jön össze, akkor januárban tűz a BMC-be.
Egyébként, mivel most nincs melóhelyem úgyis muszály a másodikat mielőbb produkálni, mert új helyen már nem lenne egyszerű a BMC. Márpedig szerintem nem úszom meg anélkül, de ki tudja?

Kép

Kép
vevikk
 
 


Hello!
Szia, Lukácsne!Üdv. itt!!!Nekünk is a 18 hetes 4d-sen derült ki, de ott már 100%-ra mondták.Előtte 16 hetesen a sima uh-n a doki nem mondottemmit, pedig nagyon nézegette a kérésemre.
Én lányt is szerettem volna a másik mellé.Most már teljes a kép.Nálunk nem hiszem, hogy lesz kistesó, hacsak be nem csúszik.Én még a 6 hetes kontrollon sem voltam, nem is szedek bogyót.Remélem, azért abból a 2 heti 1 alkalomból nem lesz semmi.Most ennyire futja.Na nem a gyrek miatt, hanem inkább a 3 műszak miatt, amibe a férjem jár.Na, azért estére én is bealszom a Manócival, úgyhogy nem igen várom meg a fél 12-t, amire apjuk megérkezik.
Remény!
Drukkolok nektek.Jajj, szegény Ádi!Talán nem lesz semmi nagyobb gond és megússzátok a műtétet!Várom majd, hogy gyere és beszámolj!!!
Dita!
A szomszéd csajszi ugyanezeket fogalmazta meg a fiával kapcsolatosan (hogy egész másként szereti, mint a lányát, pedig csak 2 évvel idősebb a ksilány és tök jó gyerek).Emlékszem is a történetedre.Itt hogy szorítottunk a kislányért, aztán egyszercsak bepottyantál a kukacos UH-felvétellel.... :lol: :lol: Hogy sajnáltalak, aztán tessék!!!Milo a legjobb helyre érkezett szerintem!!!Mondtuk, hogy el is felejd, hogy lányt akartál, és lám, így is lett.Azt sem szerethetnéd jobban, ahogy olvasom.
Anyatej-tápi: ugyanez a véleményem:pár év múlva senki nem fogja kérdezni, hogy mit evett az első pár hóban.Én is tápit kaptam, és lám.... :lol: :lol: :lol:
CD: Megpróbálom majd letöltetni a férjemmel, ha ráér kicsit a dolog (pár napig).Szerintem nekünk nincs meg.De valaki lehet, hogy tud segíteni előbb.
Na, csajok, olvasom a többi topic-ot. Üdv.Szép napot!!! (Itt lenne, ha nem fújna ez a k... szél)

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


vevikk: Ilyen gyorsan akarjátok a tesót? :shock: Mi még várunk egy pár évet. De a terhesség nekem is hiányzik.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


dita: Szám megy fel az oldalamra, utána küldök linket. Az album is kell? Akkor feltöltöm azt is.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky!

Mint írtam, muszály a melóhely miatt.
Gondolj bele: három év múlva keresek egy állást. Ha találok is, akkor legalább fél év, mire betanulok, megszokom. Aztán, ha megint a BMC-be kell járni, akkor onnan is kirúgnak, mint most?
Szóval azelőtt kellene szülnöm, mielőtt lejár a 3év. Ha nem sikerül, akkor nem kapok semmit a második gyerekre...
Még jó, hogy nem estem bele a két éves gyes-be.

Kép

Kép
vevikk
 
 


vevikk: Nem emlékeztem rá, hogy elküldtek a melóhelyedről. Ez kellemetlen. Azért én szülni csak jó pár év múlva szeretnék újra. Szép élmény lett, de azért nagyon nehéz volt.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


köszi a választ mindenkinek, remélem a 18 hetesen nekünk is kiderül, hogy ki lesz Ő.
Filip mindig csak azt mondja hogy a kicsi babám, mármint az övé.

Kép


Kép

Kép
lukacsne
Fót
 
 
 
 
 


Hali!
Lukacsne!Tuti kiderül a 18. héten.Hacsak nem olyan szégyenlős, mint Milo volt.De azért az elég ritka.Kíváncsi vagyok én is rá!
Majd mondd meg (írd meg) a többieknek is a BMC-s topic-ra, hogy jöjjenek.Látom ám, hogy vagytok páran.Elkel az utánpótlás.
Rakok pár mai képet:
Kép Kép Kép Kép

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Hogy Lédi milyen édes. És mennyire hasonlít Barbusra. A szeme színe, a szája, a fejformája. Még a homlokán is ott van az a kis pukli, mikor felhúzza a szemöldökét. :D
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


:lol: :lol: :lol:
Vicky! Remélem, nem cseréltek össze valamit a BMC-ben...
Végre nem fúj a szél.Megyünk sétálni majd.Igaz, van kb 3 fok....
Méghogy tavasz....

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


brigi: Hát nem tudom, de Barbusnak kezd vörösödni a haja. :shock: Pedig vörös nincs a tágabb családban sem. Nálatok? Bár a húgomnak volt pici korában egy kis ideig vörös a haja.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


remény: Mi újság? Hogy vagytok? Mi volt tegnap? Ádi hogy van?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky!
Az én húgom is volt tiszta vörös 1 évesen.Most középbarna.A fiának is vörösnek tűnt a haja amikor nőtt, és Lédának is most olyan, de ne aggódjunk szerintem.Még alakul.A nagyobbikomnak egy szál sem volt 6 hónaposan, most meg....Kb 1 éves korára nőtt ki neki is rendesen valamennyi haj.Lédának is most kezd a feje tetején növögetni.Hátul kicsit több van neki.Világosbarna (enyhén vörösnek tűnő), de egy foltban kihullott a hanyattfekvés miatt.Szóval:alakul..
Nálunk a férjemnek olyan "semmilyen" haja van, nekem majdnem fekete, vastag szálú, göndöres, de nagyon őszül, úgyhogy festem.El is kéne mennem fodrászhoz, mer rettenetesen nézek ki.A szemöldököm is olyan "Kiszel Tündés".Valahogy elugrom jövő héten.A kozmit megoldom könnyen, mert addig a nagy vigyáz a kicsire:tologatja kint.Itthon nem merem ráhagyni, nehogy történjen valami és bepánikoljon, vagy pl.elkezdje tisztába tenni, és nekikoccanjon a feje valaminek, vagy...stb.(bármi lehet, amire nem is gondolok, és nem akarok bonyodalmat)
Tényleg:Remény???!!
Többiek biztos sétafikálnak.Mi végülis csak a teraszig jutottunk.Oda is már kínomba tettem, mert itt bent nem akart aludni.Na, kint aludt 1,5 órát.
Léda most kezd érdeklődni a tv iránt.Én meg most cseszem el vele.Nyomtam neki mesét, nézi, meg dumál.De nem folyamatosan nézi, inkább csak oda-odanéz, és akkor ottragad a tekintete.
Van egy zörgős katicánk, amit most kapott (szárnyába van valami zörgős papír varrva), azt tapizza.Nagyon tetszik neki.
De jön az este, ilyenkor mindig nyűgösködik a fürcsiig.
Én meg pizzát rendeltem, szerintem hamarosan itt lesz.
Többiek is bújjanak elő, ha itt vannak!!!!
Dita, Colin, Vevikk!!!!
Na, meggyütt a kaja:tömöm amajmot...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Most értünk haza anyumtól.
Szívtunk egy kis falusi levegőt.
Bár Doninak nem tetszett az idegen környezet igazán.
Elég nyafis volt ma. Én meg ráadásul egész nap azt hallgattam, hogy: "éhes gyerek".
Anyám szerint, ha egy gyerek sír, akkor csakis éhes lehet.
Most már legalább értem, hogy a kiskori képeinken miért vagyunk tesómmal olyan duci jucik. Valószínűleg akkor is így gondolkodott anyum mint most, és ha megszólaltunk tuti rögtön tömtek minket. :)

Kép

Kép
vevikk
 
 


Hello, Vevikk!
Irigyellek a kimozdulásért.Én is úgy mennék, de anyuék messze vannak.Majd nyáron talán.
Ja, én is jól voltam tartva kicsinek.Szerintem a régi tápok nagyon fújtak.Bár a tesóm Orizán nőtt fel, mert minden tápit kihányt.Olyan kis vékonyka volt ő meg.Aztán amikor a nagylányom meg fosós lett a tejtől:anyatej után egyből azt adtam neki, aztán nem nagyon bírta, akkor nekem is Orizát kellett adnom neki.Hát, ne tudjátok meg, mit kajtattam, mire találtam.És milyen büdi...Aztán Nutrilont kapott.Most másképp csinálom, tanultam az esetből:nem kap tejet, valami tápit adok majd Lédának, ha már nem lesz elég a tejem.
Doni biztos nem éhezik.Azt észrevennéd.Nem aludna 12 órát 2 kaja között.Meg csak rá kell nézni itt a vonalzódon.Nem úgy néz ki, mint aki éhezik.

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Sziasztok!!!

Beszéltem reménnyel(remélem nem haragszik,hogy elmondom). Nem kellett müteni még Ádi babát szerencsére. :lol: :lol: :lol:
Sétáltunk ma 2 órát mert nagyon jó idő volt csak picit fújt a szél,de nem volt vészes.
brigi nagyon édi Léda. Talán nálatok lesz esélyünk ha már Barbusról lecsúsztúnk. :? :? :?
vicky tudsz letölteni magyar zenéket???




www.manocska.colin.fotoalbum.hu

Kép
Kép
colin
 
 


Örülök hogy Ádit nem kellett műteni. Remélem később sem kell.

colin: Igazából beírtam a keresőbe amit Dita kért és torrenten letöltöttem. Csak ezek közül nem mind működik. Ha kell valami, akkor nyugodtan írd össze s megpróbálom megszerezni. Ma egyébként mi is sétáltunk a napsütésben. Fent voltunk a gáton.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Blogos lányok: Próbálok én is Brbusnak blogot csinálni, mert nagyon tetszenek a tieitek. Ha kész lesz megmutatom. Azokat a dolgokat szeretném lementeni rá, ami Barbus fogantatásával és fejlődésével kapcsolatosan írtam. A hozzászólások dátumát át lehet írni, vagy az akkori szerint menti el, amikor írom?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


VICKY
Köszi a blogdícséretet (feltéve ha nekem is szólt) :roll:
Nem lehet átírni a dátumot. A géped szerinti idővel menti a bejegyzéseket. Nekem el volt állítva az óra a gépemen 4 órával kevesebbet mutatott anno és mindig úgy mentette. Most már beállítottam a helyes időt.
Mást nem tehetsz mint a régi bejegyzéseket úgy kezded hogy a szöveged elejére írod a dátumot hogy mikor történt.

Köszi mégegyszer a letöltést. Már készül is a köv. kisfilmem csak még technikai okok miatt halasztódik. Nem tudom mi a frász van mert ugyanúgy csinálok mindent ahogy az első filmemnél is mégsem jön össze. De majd valahogy megoldom csak most kevesebb rá az időm mert az elsőnek több mint a felét még Miló születése előtt gyártottam..... úgy könnyű volt :wink: :lol:

dita75
 
 


dita: Persze hogy neked is szólt. Majd megpróbálom a bejegyzéseket így megoldani. Már hátterem is van.

Eddig ennyi van meg: Barbus blogja
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


VICKY
Én megnyúvasztalak :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kb. egy hónapja szenvedek ugyanezzel a blogháttérrel. Még Twistnek is elküldtem hogy nézze mán meg hogy kell beilleszteni de nem tudott segíteni. Aztán vadidegen csajszinak írtam meg még két ismerősnek is de senki nem tudott vagy akart segíteni és végül megúntam és választottam ezt a nyuszisat ami most van fent, gondoltam úgyis jön a húsvét.

Áruld már el hogy a túróba tetted fel én már annyiféleképpen bróbálkoztam de mindig kiirt a végén valami hibaüzenetet :twisted:

(mellesleg most a kisfilmemmel kapcs is egy vadidegen pasinak kellett írnom hogy segítsen már) :oops: a szülés után valami történhetett velem mert tiszta béna lettem mindenhez .... hogy megyek igy majd dolgozni???? Elbutulok itthon teljesen :roll:

dita75
 
 


Sziasztok!!

Mi is voltunk ma sétálni,nagyon szép idő volt amig el nem kezdett esni a hó. :lol: :lol:
vicky,remény remélem holnap találkozunk csak legyen jó idő.
Ma ismét eljött kedves :twisted: :twisted: drága anyós pajti,hogy kiboritson. :twisted: :twisted: Hogy én éheztettem a gyereket mert nem ébresztem fel enni+ fázik és különbenis szar anya vagyok.



www.manocska.colin.fotoalbum.hu

Kép
Kép
colin
 
 


vayacon laptetőt átadom neked sok szeretettel,hogy minden simán menjem a babavárás folyamán.



www.manocska.colin.fotoalbum.hu

Kép
Kép
colin
 
 


dita75: Bocsi, hogy elvettem a blog-hátteredet. :D Az xml-t megnyitod szerkesztésre és a blognál a html szerkesztésnél beilleszted. Utána elmented. Ha gondolod átadom neked én meg berakom a hercegnőset.

colin: Mi is voltunk ma sétálni a hegy felőli oldalon, de mi is jöttünk haza, mert minket is elkapott a havazás. Holnap be kell mennem a védőnőhöz 10 körül, de utána lemegyek Barbussal. Majd telefonálok. Ja és természetesen szar szülő vagy. :D Persze mi is, mert hogy jövünk mi ahhoz, hogy ilyen időben levigyük ezt a pici babát. Ezt kaptuk ma a déditől (persze nem nekünk mondta, hanem anyósomnak). Ha tudná, hogy -10 fokban is kint voltunk vele. :) Ákos meg egyébként is úgy néz ki, mint aki éhezik.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


VICKY
Megtarthatod mert nem idegelem magam tovább vele.
Nálam nem lehet az xml-t megnyitni szerkesztésre.

Neked gyorsan ment? Mert ha igen akkor lehet hogy megkérlek rá.
Megadom a jelszavamat. Aranyos a hercegnős. Megnéztem közben.
De ha a Micimacis jobban tetszik nyugodtan használd engem nem zavar, komolyan.

Van még néhány oldalam ahol szebbnél-szebb hátterek vannak ha gondolod küldök linkeket.

COLIN
Ne foglalkozz ezzel a HP-val, de ha van hozzá merszed (nekem lenne) akkor küld el keményen melegebb éghajlatra.
Még a végén elmegy a tejed, nekem is az idegtől ment el teljesen.

dita75
 
 


dita: Szerintem azért tudom megnyitni szerkesztésre, mert a honlapot szoktam fejlesztgetni és van programom hozzá. Nekem a hercegnős is tetszik. Ha gondolod nyugodtan küld át nekem a jelszavad és megcsinálom neked szívesen. Várom a privit.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Lányok, pénteken mondták még nem érett a tályog, így holnap délelőtt megyünk megint. A séta attól is függ mit csinálnak vele holnap. Úgy szeretném, ha magától meggyógyulna...
Nagyszülőknél voltunk, így emiatt nem jelentkeztem, bocsi...

Mostanában valami van, mert éjjel is felébred és eszik...mégis csak napi 10g-ot hízik...

remény73
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?