Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nati! Én kidőltem, fáradtságom mindent legyőz. :D Amúgy kedden megyek, 11-re. :wink:

Próbálok ritkábban jönni, mert túlságosan is felfigyelek minden rosszra és nem bírok nyugodt maradni. :? Tudatosan kell magamat nyugtatni, mert különben elhatalmasodik rajtam a pánik. :oops:
Bogival olyan szép terhességem volt, nem tudtam semmiről semmit, csak úsztam a boldogságban. Na de most...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Baba intenzíven, de szépen javul, anyukája is egyre jobban van. Mi meg hálát adunk az égnek. Mérgezésre utaló egyértelmű tünetei hetek óta vannak, de az orvosa azt mondta, "kismama, ez legyen a legnagyobb baja". Hát basszus majdnem igaza lett a rohadéknak.


Az én felfázásom a homeopátiás szernek köszönhetően úgy tűnik, szépen javul. De még mindig csípek.
Talán ma már a mensim jelentkezik, de olyan halványkán, mint a lehelet. Ha így marad, és nem erősödik, újra tesztelek, mert ez már nekem is kezd fura lenni.

KépKépKép
bikfy
 
 


Moncsika!
Én úgy örülök Dancsi lépéseinek!!! De megölelgetném. Nagyon ügyes kisfiú.

Luci!
Lehet, hogy nyugodtabb lennél, de látod az unokatesóméknál mi volt. Ha nem néznek utána a neten és nem járnak utána a mérgezésnek, ma sem ő, sem a gyerek nem biztos, hogy élne.

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Nati!
Ő nem a lombikos uncsitesóm. Ez a lány az unokatesóm felesége, tudjátok, tavaly az ő terhességén borultam ki annyira. De most sajnálom őket nagyon és imádkozok, hogy a babóval minden rendben legyen.

KépKépKép
bikfy
 
 


Babim!
Akkor tudod, mit élek át. Mennyi idő alatt rendeződött?
Hétfőn azt hiszem megyek a nőgyógyászhoz, akkor megmondom majd neki.

KépKépKép
bikfy
 
 


Babicsek!
Nem hallottam erről a petesejtóráról. Egyelőre elég hihetetlennek tűnik számomra, hogy lenne ilyen, de ki tudja. Ahogy minden fejlődik, simán változhat erre is a világ!
Nálatok mennyi időre született Marci? Örülök, hogy végül rendeződött minden!

Bikfy!
Nem is tudom, mit mondjak! Remélem jól alakulnak a dolgok! Ne m lehet most egyszerű nekik.
A felfázásnál nagyon sok folyadékot kell inni, és nem szabad erőltetni a pisilést, hiába érzed azt folyamatosan, hogy kell, ne ülj le 10 percenként, mert akkor elkezded eröltetni, és egyre jobban kell, illetve attól véres lehet a vizelet. sajnálom, hogy te is felfáztál, úgy látom, ez eléggé elkapta a fórumot.

Monic!
SAjnálom, hogy betegen is ott van a férjed lánya. Nehéz lehet ilyenkor, de próbálj meg tényleg nyugodt maradni, és bízni abban, hogy nem kapjátok el! Remélem sikerül lejjebb nyomni a vérnyomásod!
És nagy gratula Danikának! Jaj, de édes lehet, ahogy gyalogol utánad! :)

Nati!
Köszi a drkkokat! Képzeld, ma végre megjött! Még épp időben, ennek most nagyon örülök! :)
Nálunk is olyan szépen sütött a nap ma! Viszont csak bentről, kint elég hideg szél volt. SAjnálom, hogy végül kihagytátok a pé-t, de biztos ennek most így kellett lennie.

Lucuzs!
Ne pánikolj! Hidd el, minden rendben lesz! Ezt a babát megérezted, hogy ott van, akkor nincs megállás, majd kb. 35 hét múlva szépen és egészségesen megszületik (ugye jól számolok?), és szépen alakul a nagy család!!! Nyugi!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Megjöttünk, kivagyok.

Úgy elfáradtam. Gyalgoltunk vagy 10 km-t. Még Marci is egy szó nélkül végigmenetelte. Mondjuk hideg volt, mert erdőbe voltunk. Minusz 5 fok volt a kocsi szerint. Most próbálok felmelegedni. Mindjárt beülök egy kád vízbe.

Bikfy: Az első második napja nagyon rossz volt, a harmadik már jobb. A 4. napon mentem vizeletvizsgálatra akkor már nem fájt semmim, de sok volt a baci. Szóval még 2 hét után is volt bacim. De örülök hogy hat a homeos bogyó. Azért kérjél egy beutalót vizeletvizsgálatra.

Azért ez olyan gáz hogy egyes orvosok, olyan lazán veszik a panaszokat. Megáll az eszem. Nem írtad hogy hány hétre született a baba. Az én kisfiam a 27.-re született és hála Istennek egészséges. Úgyhogy hidd el minden rendben lesz, én is nagyon szorítok nekik.

Kép
babicsek
 
 


Babicsek,

27. hétre született a kisfiad? Nagyon stramm baba :lol: Biztos nagyon nehéz lehetett nektek! Örülök, hogy minden rendben van veletek.
AZt megkérdezhetem, hogy miért született hamarabb? Lehet, hogy régebben írtad, de akkor nekem elkerülte a figyelmem :oops:

Hősök vagytok, hogy ebben a hidegben túráztatok egyet. Én csak egy kicsit dugtam ki az orrom, a hasamon szét is jött a kabát cipzárja :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Bikfy, unokatesód babájának nagyon drukkolok, bízom benne, hogy hamar kikerülhet az intenzívről, ezek a kis emberek is nagyon tudnak m küzdeni!

Babicsek, kiderült nálatok, miért jött korábban Marci? Bár a lényeg úgyis az, hogy egészséges, szép kisfiú! :wink:

Lucuzs drága, igenis gyere gyakran, és inkább írd ki magadból a negatív gondolatokat, majd mi kirángatunk! Szép várandósságod lesz most is, meglátod!

Monic, ez azért nagyon durva, beteg gyereket elküldeni egy kisfiú és egy várandós anya mellé? Megáll az eszem!!! Gratula Danikának, nagyon ügyes!!!

Kiki, most utoljára örülök a mensidnek! :D

Nati drága, itt a kép, de nagyon béna lett, bocsánat. :oops:

Kép

Két friss kép Lexiről is.
Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze,

nagyon jó lett a hajad!
Lexike pedig egy tündér, Danika is olyan átszellemült arccal tud játszani mint aki komoly munkát végez. :lol:
Sajnos nem mindenki olyan gondos anya ám mint mi, én pl a beteg gyerekem semmi pénzért ki nem adnám a kezemből, akkor vagyok nyugodt ha velem van...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, köszönöm, nagyon aranyos vagy! :D
Teljesen igazad van, sajnos nem vagyunk egyformák, én se adnám oda betegen senkinek.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


A kissrác kb. 6 héttel jött hamarabb, kis vékonyka, itt a nagyobb baj az, hogy a mérgezés miatt alig volt már szívhangja.

Beze!
Hajad jó. Nekem is tecc.

Babi!
Mindenképpen kérek majd vizsgálatot, mert nem akarom, hogy a fertőzést fellövöldözzék a petefészkembe az átjárhatóságinál.

KépKépKép
bikfy
 
 


Most tudtam jönni, az anyósék nem rég mentek el.

Beze!
Lexike, hogy visel az esti szopi elmaradását? Nem hisztizett miatta?

Szerintem is jó a hajad! Lexike, meg annyira,de annyira gyönyörű! Olyan szép kis pofija van! Imádom azt az okos kis szemeit!

Kiki!
Igaza van Bikfynek! Amíg dolgozol, addig tedd felelősségteljesen. Aztán csak a babaprojektre koncentrálj! Néha én is úgy érzem, hogy a munkám – amit egyébként imádok – néha csak agy nyűg. De szerintem ez azért van, mert agyban már átálltunk az itthonlétre, a gyermeknevelésre, és minden beavatkozás után már csak erre koncentrálunk. Én mindig olyan nehezen megyek vissza dolgozni, és olyan nehezen rázódok bele ismét. Tudatilag valószínű te is elutasítod a munkát, mert már nem ez áll a középpontban!

Bikfy!
Nagyon sajnálom az unokatesódékat! Egyszerűen hihetetlen! Teljes szívemből kívánom, hogy minden rendben legyen! Az unokatesódéknak pedig nagyon sok erőt kívánok hozzá. Azóta látom, már jobban van, de mindenképpen tájékoztass minket!

Sajnálom, hogy felfáztál! Hogy lehet, hogy ilyen gyakran felfázol?

Babicsek!
Milyen érdekes, nekem például szinte sosem feszül, fáj a cicim mensi előtt. A derekamat érzem, olyan mintha le akarna szakadni, másnap mindig meg is jön! Te hogy vagy? Nálad végleg elmúlt a fertőzés?

Babicsek, én sem tudtam, hogy 27. hétre született Marci! Hát tényleg nem semmi küzdelem lehetett az is!

Ebben a hidegben túráztatok! Minden elismerésem! Én még az orromat sem dugom ki ebben az időben a lakásból!

Monic!
Betegen odament a párod lánya? Nem félt benneteket és Danikát? Hát neked nem lenne jó semmit elkapni, és hát Danikának sem lenne jó!

Danika milyen ügyes! Rögtön több lépést is tett! Jaj, ez annyira szívbemarkoló élmény lehet!

Olvastam, mit írtál Natinak! Dávid egy csodagyerek, és kész!

Lucuzs!
Elhiszem, hogy sokat izgulsz a baba miatt! De ne tedd, ez a terhességed is nagyon szép lesz! Ne aggódj, minden csodás lesz! A sok rosszat, pedig próbáld meg kizárni, hisz a legnehezebben már túl vagy, van egy szép kis babó a pocidba!

rodina74
 
 


Nati!
Ment pü!

rodina74
 
 


Bikfy, Rodi, annyira aranyosak vagytok, puszi nektek és persze mindenkinek!

Rodi, nem, egész jól viseli, tegnap keresett, ma már nem. Mondjuk még nem alszik, de nem sír, jól elvan magában.

:wink:
Hogy érzed magad?

Kiki, én is megértelek, a lányokkal tejesen egyetértek! :wink:

Szerintem nem látszik, kértem világos vörös csíkokat is.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Rodi!

Szijja, te hogy vagy?

Én gyakran felfázva? Talán 10 éve voltam utoljára. Az gyakori? Szerintem erre rosszul emlékszel. Gombás az gyakran vagyok, de az a cukor miatt.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!
Látod, hogy összemostam a kettőt! :oops:
Hogy fáztál fel? Valami hidegre ültél? Vagy api kizárt az erkélyre, mert rosszul viselkedtél? A szabadtéri szexhez még korán van!

Köszönöm lányok, jól vagyok! De még mindig üresnek érzem magam. Ma jót röhögtem kínomban magamon, kitaláltam egy új fogalmat: Vak méh! Jó nem! :?
Már egyáltalán nem vagyok elkenődve! A jövő héten azt hiszem ablakot pucolok, és minden elmaradt dolgomat megcsinálom. A következő hónapban valószínű csinálunk egy termináltat, aztán jöhet a lombik! Az biztos sikerülni fog! :wink:

rodina74
 
 


Sziasztok!

Napocskás jó reggelt Mindenkinek!

Kép

Velem minden oké, bár nagyon fájdogál a hasam. Mensim megjött, tegnap este azt hittem, betojok. Sebaj, új ciklus, új remény. :wink:

Rodikám!
Én is üresnek éreztem magam, csak nem tudtam, hogy a hitetlenségem miatt van-e már a dolog, vagy mi. Aztán mint kiderült, tényleg nem is sikerült. De a tiédben továbbra is nagyon bízok. És szorítok!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kérdésre nem is válaszoltam:
Gyerekekkel kimentünk játszótérre játszani és ráültem a mászóka korlátjára. Már akkor éreztem, hogy ez nem jó, de az már késő volt.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok, csak épp beugrottam.

Képzeljétek mindjárt indulunk apussal moziba. Végre megnézzük az Avatart. 11.15-kor kezdődik. :D

Bikfy: akkor most tényleg megjött? :( A fenébe. De remélem javul a felfázásod!

Majd ha hazaértünk jövök!

Szép vasárnapot mindenkinek!

Kép
babicsek
 
 


SAjnálom a mensit!
De így van, új nap, új remény!
Én is így vagyok vele!
Ti nem próbálkoztatok még terminállal? Lehet, hogy korábban írtad, de már nem emlékszem. Amíg várakoztok a meddőségire, addig próbálkozhatnátok így is. Nem gondoltatok még erre?

Babi!
Nagyon jó szórakozást! Mi is már hónapok óta meg akarjuk nézni, de még nem volt rá időnk.

Beze!
Végülis, hogy telt el az este? Lexike elaludt rendesen, vagy kikövetelt még magának egy kis extra szopit?
Te, hogy viseled az esti szopi megvonást?

MA csak este tudok majd jönni, mert megyünk anyuékhoz ebédre! Majd jövök! Addigi is mindenkinek szép napot!

rodina74
 
 


Rodi!

Mit jelent a terminált? Az uh-val követett és jókor kell együtt lenni ciklust? Mert 4 vagy 5 ilyen hónapunk volt. Figyeltük petikémet, és mielőtt repedt, mondta a doki, hogy na akkor most mindent bele.

Hát nekünk így sem ment. Mondjuk akkor még nagyon szar volt az inzulinom.

Holnap 3. napi vérvétel, igen csajok, ez rendes mensi. Fájdalommal, mindennel együtt. Nem hiszitek el, de alig várom, hogy az átjárhatóságim meglegyen. Számolom a napokat.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok
Hát csajok,azt hiszem én vagyok a világ legszerencsétlenebb embere. Tegnap este sikerül megint összetörni magam. Leestem anyóséknál a lépcsőről egyenesen be a kavics ágyba...Ahogy léptem le jobb lábbal,kificamodott a bokám,és sutty.Egy kicsit bedagadt a jobb bokám,meg a bal könyököm. A bal térdemet jól lehorzsoltam,kiszakadt a vadiúj melegítőm is ,és hogy sírás se maradjon el,megint jól megütöttem a hátamat.ketten cipeltek el a kocsiig. Dokihoz nem merek menni,mert még a végén azt mondják,hogy ver az ember,hogy egymás után 2 szombaton is összetöröm magam...
most megint nem tudom szegény gyereket emelgetni. apa a pesztra...

Monic
hát valami egy bunkó a férjed exe,hogy kismama és pici gyerek mellé elengedi a beteg gyereket! Irigyellek a türelmed miatt!!! :wink:

Bikfy

sajnálom az uncsitesódat! jobbulást neki,és a babának is!!!

Beze

tündéri Lexi!

Babi

irigy-mirigy a mozi miatt! :P

Rodi

már úúúúúúúúúúúúúúgy izgulok!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok,

Dy,

nagyon sajnálom a második esést is, nagyon rád jár a rúd mostanában! Vigyázz magadra!

Bikfy,

én végig reménykedtem benne, hogy nem lesz mensid. Azért örülök, hogy téged nem tört le.

Babicsek,

Avatart én is annyira de annyira megnézném.

Rodina,

jó látogatást anyukádéknál.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dy!
Jaj, de jó, hogy itt vagy!
Hú, az már nagyon nem jó, hogy megint elestél! Mi történt? Nem lehet, hogy a vérnyomiddal van valami. Esetleg hirtelen leesik, és ezért esel el! Nagyon sajnálom, vigyázz nagyon magadra!
Azért, ha nagyon fáj, akkor nézesd meg magadat egy orvossal!
Kösz, hogy izgulsz, majd meglátjuk mi lesz!


Hahó! Hol vagytok?

Babicsek?
Milyen volt az Avatar?

Bikfy!
Sajnálom a mensit, de így viszont most haladtok! Elhiszem, hogy várod az átjárhatóságit, én is nagyon vártam!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Vagyok. :) A film tetszet, jó volt. Voltak izgalmas részek benne jócskán. Mondjuk nem rajongok az ilyen sci-fi szerű filmekért, de ez jó volt. És szuper hogy 3D-s. Ha tudjátok nézzétek meg. Féltem hogy hogy bírom ki, mert jó hosszú a film, de ment simán. Gyorsan elszaladt az idő.

Dy: Hát nem semmi vagy hallod. Így összetörni magad megint. Remélem azért hamar elmúlik a fájdalom. Vigyázz magadra!!!!! A melegítőgítya a legkisebb gond. De ilyenkor megbotlasz, vagy megszédülsz? Vagy miért van? Lehet hogy még nem szoktad meg hogy milyen nagy pocak nélkül közlekedni? :wink:

Rodi: Már csak 4 nap! A mait már nem is számolom. Én is nagyon izgulok! Mentek vissza vérvételre is gondolom. Melyik nap is? Csütörtökön?

Bikfy: Azért mi már annak is tudunk örülni ha megjön. Az lenne rosszabb ha meg sem jönne és baba sem lenne. NEkem már volt 60 napos ciklusom is, meg még több is. Na az aztán kiborító tud lenni. Úgyhogy hajrááá!! Mikor lesz az átjárhatósági?

A terminál dolgot még én sem hallottam soha. :shock:

Beze: Nagyon szépek vagytok. Nekem szemöldököt kéne már szedetnem , mert elég gáz ahogy kinézek. :?

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok

Bocs de nincs időm Dari nyűgős és most lesz fürdés holnap megyünk Apival Pécsre jön Dari is elmegyünk meglátogatjuk a volt szobatársam meg az iker lánykáit akik két nappal később születtek mint mi.

De nem ezért megyünk apival megyünk az alváscentrumba az eredményekért.
Tesomat vittük ma a kórházba elesett és bedagat a keze szerencsére nem törte el csak nagyon megcsapta és gipszbe tették.

Megyek is amint tudok jövök és irok !!!!

Mindenkinek drukkolok továbbra is!!!

Puszi mindenkinek!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Rodi!
Nem válaszoltál: terminált együttlét=időzített együttlét?

Dy!
Sajnálom, hogy leestél. Hogy történt?

Babi!
Igen, nekem is volt 45 napos ciklusom is. Úgyhogy megtanultam örülni a mensinek is. :wink:

Moncsi!
Gondolhatod, hogy jobb szerettem volna terhes lenni, de elfogadom a sorsomat. Még mindig nincs itt az én időm. Remélem hamarosan megérkezik hozzánk az én kis csodababám. :wink: Mi van a vérnyomiddal?

KépKépKép
bikfy
 
 


Ma mindenki elesett, leesett, kórházban kötött ki?
Vius, sajnálom a tesódat.

KépKépKép
bikfy
 
 


Ja, Bikfy, igen. :oops: Azért nem válaszoltam, mert jól gondoltad. Stimuznak, követik uhuval, de nincs beavatkozás, csak otthon dolgozol rá!

Babicsek, igen pénteken kell visszamennem, de csak reggeli vizeletet kell vinnem, és abból nézik meg. Szerdán reggel viszont biztosan tesztelek, mivel az a 14. nap. Szóval pénteken már tudni fogom az eredményt!

Örülök, hogy tetszett az Avatar. Én sem rajongok az ilyen típusú filmekért, de a 3D-s hatás miatt mindenképpen szeretném megnézni!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Bikfy, igen, az. :wink: Ha nem baj, hogy Rodi helyett válaszolok. :oops:

Dy, köszönjük szépen! Jaj, te szegény, nem kellene legalább a háziorvosodhoz elmenned? Sok-sok gyógypuszit küldök, gyógyulj meg hamar, és nagyon vigyázz magadra. A vérnyomásod szerintem se lehet rendben. :roll:

Rodi, 3 napja nincs esti szopi, simán elaszik nélküle, apjától kapja a tápit cumisüvegből, szívesen megissza azt is. Én pityeregtem, amikor mondta a férjem, hogy tündérke keresett pénteken. :(

Vius, tesódnak jobbulást!

Babicsek, nagyon drága vagy, köszönöm szépen, bár én nem érzem magam annak, illetve a kép is béna lett, de örülök, hogy levágattam.

Anyám délután megsértődött rám, mert elcipelt Mága koncertre, és ugyan tetszett, de meg mertem jegyezni, hogy hosszú volt, na meg nem szeretek a lányom nélkül órákat eltölteni, pedig örömtáncot kellett volna lejtenem minimum. :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Hát ez tényleg egy "esős" nap. :? :cry: Én kb 10 perce vágótam háttal az ajtónak, mert beakadt a nadrágszáram, és elvesztettem az egyensúlyomat. :cry: Szívbaj jött ránk, azóta is hányingerem van, de asszem csak a rémülettől, talán semmi komoly, mert próbáltam ügyesen landolni. :roll:

Köszönöm, hogy ennyire próbáltok kirángatni a negatív gondolatokból. De talán nem fogalmaztam elég jól :oops: , jelenleg csupa pozitív vagyok, csak néha próbálkoznak a rossz érzések hívatlanul. Igyekszem csak a szépre-jóra koncentrálni. És úgy érzem, kicsit most ritkábban kell jönnöm ehhez. :oops: De remélem hamarosan visszatérhetek teljes erővel! :lol:

Dy! Te szegény!!! :cry: Gyógyulgass, megint!

Bikfy! Kár, hogy piri lett belőle! :( De ha már így alakult hajrá átjárhatósági! Milyen lesz?
A felfázásra meg mér nincs is szavam...:evil:

Rodi! Alig várom már a szerdádat!!!! :lol:

Beze! Engem is érdekelne Lexi mit szólt a cicimentességhez? :lol:
Nálunk Bogi hagyott ott engem, 14 hónaposan egyik este már nem akart szopizni, csak folyton elfordította a fejét. Én meg akkor nem eröltettem tovább, pedig én úúúúúúgy szerettem szoptatni!!!! :D

Babicsek! Hát én már nem is emlékszem mikor voltam utoljár moziban!!! :oops: Talán a Gyűrűk Urán...

Mindenkit puszilok!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Gondoltam, hogy téged jobban meg fog viselni a szopi elmaradása, mint Lexikét! Hát igen, ez az elszakadás, önállósulás egyik állomása! Még mennyi ilyen lesz!
De, ha már nincs is esti szopi, akkor is nagy szüksége van rád!

rodina74
 
 


Lucuzs! Már hiányoltalak, úgy örülök, hogy itt vagy! :lol:

rodina74
 
 


Beze! Látom közben írtad is. Megértem, ha megviselt, hogy keresett Lexi, nehéz a leválás...
Én tegnap este azon pityeregtem magamban, hogy Bogi megébredt éjszaka, és mikor mentem hozzá, már messziről kiabált sírva, hogy ne menjek be. :cry: Aztán persze bementem, de nagyon nehezen tudtam megnyugtatni. :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs, ez engem is megviselt volna. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Rodi, rengeteget felveszem, hogy a testi kontaktust ne hiányolja, de sokáig nem tudom tartogatni, majd 11 kiló azért nehéz nekem. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Rodi! Egyszerre gondoltunk egymásra! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!
Örülök neki! :lol:

rodina74
 
 


Beze!

Hát elhiszem, hogy nehéz időszak ez! De a 11 kg ölelgetéssel vigyázz magadra, nehogy terhesen megemeld magad! :wink:

rodina74
 
 


Luci!

Milyen átjárhatósági lesz? Drága. :lol: :lol: :lol:

Azon kívül remélem fájdalommentes. UH-val csinálja egy pesti doki.


Ma megint voltam talpmasszázson, szuper volt. Szinte csak a női pontokat nyomkodta ma, én úgy szorítottam a tenyeremet, hogy bevérzett. Méhem és a petevezetékek pontját ha nyomkodja, annyira fáj, hogy peregnek a könnyeim. Remélem, segíteni fog.

Attól tartok, hogy azért fáj a petevezeték pontom, mert a vezeték el van záródva. Hátha ez a masszirga oldja. Jó lenne.

KépKépKép
bikfy
 
 


Van még itt valaki? :shock: :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi, erre már én is gondoltam, a kistesónak muszáj lesz strammnak lennie, mert vannak helyzetek, amikor fel kell emelnem Lexit, nincs mese.

Bikfy, nem akarlak elkeseríteni, de én majd beszartam, amikor első alkalommal szétfeszítették a méhszájamat, hogy felhelyezzék azt a valamit, aminek nem tudom a nevét. Utána legalább 1 óráig görcsöltem. :( Maga az uh rövid volt.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Jó éjt, megyek borogatni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bezém!

Hogy is állsz most? Hányadik cn.-on vagy? Múlt hónapban mintha fej-fej mellett haladtunk volna.

KépKépKép
bikfy
 
 


Beze!
Neked is UH-s volt, vagy röntgenes?

Lehet, hogy fáj, félek is, de nincs mese, meg kell csináltatni. A havonként jelentkező lelki fájdalom sokkal rosszabb.

KépKépKép
bikfy
 
 


Beze!
Jó éjszakát! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Beze!
Elkerülte valami a figyelmemet, mit kell borogatni? Csak nem történt veled is valami? bocs, ha írtad! :oops:

Jó éjt!

Bikfy!
Én nekem mind a kétszer röntgenes volt, és semmi különösebb fájdalommal nem járt! Szóval, ne izgulj, minden rendben lesz! Nem fog fájni, és utána biztos átjárható leszel! :wink:

rodina74
 
 


Végül is mindenki eltűnt?

rodina74
 
 


Sziasztok!

Mindjárt indulok vérvételre. Nagyon szorítsatok, be vagyok sz@rva. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: