Új privát üzeneted érkezett!

Betty
Follicle Stimulating Hormone (FSH): 3. nap 3-20 mIU/ml Az FSH az ovarium stimuláhatóságát mutaja.Általában 6 alatt kiváló, 6-9 jó, 9-10 még megfelelő, 10-13 nehezen stimulálható, 13+ nagyon nehezen stimulálható.

Vegulis minnel alacsonyabb annal jobban stimulalhato :roll: latod 20ig belefer na persze csak nem a gyerekcsinalashoz...olyasmi ez mint a tsh...ertekeken beluli a 3 ott is csak nem babasodasra :?

Most nem elrettentes keppen de nekem volt 9 is...meghozza 2008 oktobereben...aztan hatradoltem teljes nyugalommal,hogy meggyogyultam :arrow: erre 2009 marciusaban meg 24volt az eddigi legmagasabb :shock: es azota sosem mertunk meg 18alattit...a 18 is most volt januarban....szal most mondhat barki barmit...de en tuti nem varnek!Nala meg sokkal jobbak az eselyek,mint nalam de lehet honapokon mulik ez most...lehet csak en aggodom tul a dolgot...mindenesetre Puszi segitsegevel beszeltem egy lannyal valamelyik nap o is magas FSH-s.

Tavaly aprilisban asszem 9volt az fsh jah...ev vege meg 30 :shock: En azt mondom jobb esernyot es esokabatot venni meg eso elott mielott jol elazunk :roll:

Kriszti
Nem am most szomizni!!!!!Tudod nem is akarok errol ngyon irni neked...nem akarlak lehuzni tudod te amugy is mi van :roll: :roll: Puszikallak es ollelek :!: :!: :!: :!:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Chrissy!

Igaza van Brinek, nem szabad sokáig vacakolni :) Ez még nem olyan rossz érték de az idő sűrget!

Na megjöttem a dokitol és nekem is jó híreim vannak! :D Már amennyire lehet jó hogy még mindig nem jött meg :( Baba nincsen ,bár én ezt tudtam de az a lényeg hogy ciszta sincs :D Én ettől tartottam!Igazából a doki sem tudja mi van ,mert a méhnyálka jó ,ciszta nincs és semmilyen elváltozás! Írt fel gyogyit amit 5 napig kell szedni ezután megkell hogy jöjjön 1 héten belűl!

Bri!

megbeszéltük az ultra short protokollt és azt mondta a doki ha úgy gondolom akkor próbáljuk meg :D Ha megjön piri akkor megyek v.v.re és megbeszéljük a továbbiakat!

puszi!

gratula a sok petikéhez ,ez nagyon szép! Szerelmetes osztódást kívánok nekik!+++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Bri, most olvasom az invitálást talira! Óóóó, ráértem volna egy órára mindenképp. Hát, azt hiszem most már mindegy. :? Pedig jó lett volna. Legalább írtál volna egy sms-t...
Tudom, hogy miről beszélsz, tisztában vagyok vele... magas FSH, az magas FSH. :roll: de én bízom benne, hogy tényleg a magas inzulin kavar be... Megnézzük majd a következő hónapban is, bár ugye még a dokival nem konzultáltam.

Annmari, Te tényleg a dokinak akarsz tetszeni? :lol: Örülök, hogy nincs ciszta. Na de akkor miért nem jött meg?

Betty, leletre is ez van írva, FSH a fol. fázis 2-3. napján max 14. Az enyém 10,6. A többi értékem is határértéken belül van. :lol: Jó, tudom, hogy nem tökéletes, de felhívtam egy doki ismerősömet, aszondta,. hogy a met viszi lefelé... :D Na, hátha. Persze, hogy nem marad itt most abba a vizsgálatok sorozata. Nézzük tovább, hogy mi a helyzet.
De azért elhihetitek, hogy nekem ez az érték most megnyugtató.
Puszi, jó híreknek nagyon örülök!!! :lol: Hatalmas gratula Neked!

chrissy81

Na, írom az eredményeket:

TSH 1,912 ref: 0,55-4,78
T3 5,27 pmol/L ref: 3,5-6,5
T4 16,99 pmol/l ref: 11,5-22,7
LH 4,86 mU/ml ref: 1,1-11,6
FSH 10,6 mU/ml ref: 3-14
prolactin 138 mU/l ref: 40-530
oestradiol 278 pmol/L ref: 0-308
progeszteron: 1,33 nmol/L ref: 1-3,8
tesztoszteron 1,66 nmol/L
DHEA-szulfát 8.77 umol/L ref: 0,95-11,67
szexhormont kötő fehérje: 62,4 nmol/l ref: 18-114

chrissy81

Crissy!

Hát persze hogy a dokinak :lol: :lol: :lol: :lol: Na jó ez csak duma! :lol: Olyan széna boglya volt már a fejem és a barimőm épp rá ért így belőtte a séróm :lol: Egyébként jóképű a dokim :wink:
Sajnos ő sem tudta miért nem jött meg de remélem a gyogyi meghozza! Már ha kitudom váltani mert 2 gyógyszertárban is voltam de azt mondták rendelni kell és amikor megnézték a gépbe azt mondták ki van vonva a törzskönyve így lehet már nem is kapható :( Holnap megnézem még pár helyen!

véreredményeid szerintem jók, az FSH meg a kövi ciklusban még lehet jobb :)

betty!

Te nagy tesztelős vagy :D Ugye nem mondod hogy még nem lőttél el egyet sem :?: :roll: Drukk hegyek mennek és Brínek is :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szépen a sok drukkot, az eredménye meg lett ugyebár, 11 petesejt! :D El sem hiszem! Bízok a sikeres folytatásban! :D

Chrissy: annyira örülök az eredményeidnek! Tavasszal is fogantatás lesz, az "hót ziher"! :wink:

Bri: hogy vagyTOK? :D

Betty: és Ti? :D Megyek utánatok! :wink:

Lujzi: kimelóztad magad? :D

Annamari: milyen lett a frizud? Doktorbácsinak tetszett? :lol:

Milyen: hogy bírod a melót?

Csibuc: ne terheld túl magad, oké????

Anyci: most már jelentkezhetnél, irgum-burgum! :twisted:

Na megyek pihenni, majd jövök! :D
(Holnap tanfolyam.)

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Annmari
igen, nagy tesztelős vagyok, de épp tegnap adtam be a hcg szurit, úgyhogy hiába is tesztelnék, mert totál pozi lenne :lol: :lol: :lol: és még van egy adag hcg-m amit be kell adnom :roll: úgyhogy passzolok tesztek terén :lol: :lol:
Örülök, hogy nincs ciszta. Mit mondanak, mitől nem jön meg :?: :o

Puszi
nem jól saccoltál, kicsit alásaccoltad az eredményeket :lol: :lol:
Na, de látod, mint mindenkinek, neked is kezdődik a szerencseszéria :!:
Gratulálok, és további sok sikert a kis petikéknek. ICSI-zik őket :?:
Holnap mikor kell telózni :?:
+++++++++++++++++++++++++++

Bri
Én is azért írtam azt, Chrissynek, hogy mennék tovább, mert azért az a 10-es FSH a felső értékhatárt súrolja. Úgyhogy egyetértek veled :wink:
Mi van ezzel a rádiós kisjóskával :?: Nem volt a zene :roll:

Chrissy
ne aggódj, már sínen vagy :wink:

Többiek puszika :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

A hétre vége a melónak :D :D

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Betty: nem kérdeztem rá az ICSIre, de gondolom megICSIzték őket.
Én is fogok kapni HCG szurit (is), úgyhogy én sem fogok tesztelgetni,... :shock:

Kép

Kép

*puszedli*

Betty: 10 és 11 között kell telóznunk, de csak késő este érek haza,...

Lujzi: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
akkor ilyen ez a kör :lol: :lol: í.j., azaz így jártunk :lol: :lol:
És hogyan kapod a szurikat :?: Te is 2 naponta :?: Mert én hetente felet nyomok (ovitrelle-t).
Petikék hajráááá Kép

Lujzi
juppppppiiiiiiiiijjjéééééééé :!: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kép

lujzedli

Betty: állat ez a biológus kép! :D Én Choragont fogok kapni, még nem tudom hány naponta.

Lujzi: de édes ez a bari!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Mi ma agyaztunk a babakokkal...este tatarbifszteket szeretnek enni...lehet ugye? :roll: Aztan holnap szuri megint es batyamek is jonnek at valoszinu :idea: Lobikrol volt szo a hiradoban :shock: lattatok? :shock: :o es a pecsi nem tom mirol volt szo 8)

Annmari
Orulok,hogy felcsillant a remeny szamodra is es nekiindulsz megint!!!Ngyon szoritok Teso 8) Szep lett a frizkod? :D En teszteltem volna beulti utan de en is szurizom magam 2naponta hetfon adom be az uccsot :x igy az mire kiurul az legalabb 7nap...addigra meg mar megis kene jojjon vgy nem szal 16-a elott nem fogunk megtudni sajna semmit :evil: de megmondva az igazat ha pozit tesztelek nekem teljesen mindegy mennyit kell varnom ra :wink:

Puszi
koszonom szepen jol vgyunk :lol: Ngyon orulok a 11 petinek holnapra jo randit nekik es jo osztodast!!!!Jaj de orultem mikor irtal :D Holnap is megoldjuk a dolgot mert uzensz nekem es majd en jol beirom 8) :lol: Majd gondolom beultikor dol el mennyit kapsz a szuribol.En is azt szurom nem? :roll: :oops:

Chrissy
Hat ezt a dokid mondja...hogy a met viszi le...most akkor ha en is szednem nekem is vinne le :roll: Na mind1 en csak remelem tudja mit csinal :? Neked pedig ngyon szoritok,hogy mielobb kitalald,hogyan tovabb es megnyugodj lelkiekben :wink:

Lujzi
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah es a drukkjaim

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Puszi
Akkor lehet, hogy úgy mint Bri, 2 naponta....de hát majd úgyis megmondják.

betty615

Bri
azt mondták (állítólag, mert mi a tv 2-őt nézzük :roll: ), hogy Pécsen csinálták a legtöbb lombikot 2008-ban, és minden 3.-ik sikeres :arrow: úgyhogy nyert ügyem van gyerekek :lol: :lol: :lol:

betty615

Kép

lujzedli

Ja,láttam,az Rtl is mondta.

lujzedli

CSajok:
ezt nektek!!!!!

Kép

lujzedli

Nem így mondta, Bri, azt mondta, hogy nézzük meg, hogy a met mit csinál még nekem, mert ugye csinált most pé-t és ő úgy gondolja, hogy lassan vissza kellene állnia a dolgoknak a rendes kerékvágásba. De ezt nem az én dokim mondta, ez csak egy ismerősöm. Dokimhoz majd megyek. :wink:

Puszi, mesélj már, mit éreztél mikor doki mondta, hogy 11 petesejt? :?: :?:

chrissy81

Lujzi
hát épp ez az....a hülye tv2 nem mondta, anyu hívott fel, mit mondtak az rtl-en, mi meg a tv2-őt néztük közben sajna :roll:

betty615

Bri, Betty: én csak a végét láttam. Linket ha találtok róla (én nem találtam), légyszi tegyétek be.

Bri: ok, kösz, akkor majd megírom.
Sztem tatárbeefsteaket nem szabad enni. :oops: Nyers hús!

Kép

Kép

*puszedli*

Lujzi, hajrá hétvége! :wink:

chrissy81

Betty: ja ,félreértettem. Mi Győrbe megyünk majd, szerencse, hogy nincsen túl messze.

lujzedli

Chrissy: hát azt, hogy ez a lombik most más, mert erős vagyok és pozitív és sikerülni is fog! És hogy ilyen sokan lettek, ez is azért van, hogy azt sugallja nekem, hogy igen, meg tudod csinálni, végig tudod csinálni pozitívan és sikerülni is fog!

És ezt köszönöm Nektek, ez a pozitivitás Tőletek ragadt át! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Bri!

Nyers húst ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én úgy tudom ilyenkor nem szabad ilyet enni a fertőzés miatt!

lujzi!

Ez a kép tök szupi :lol: Jó hétvégét neked! :D Kép

Ez pedig a tesztelőké! Kép
Vendég

Tatarbeefsteak ugyben tanacstalan vgyok :oops:

Betty
En ugy emlexem minden 2.sikerul azt mondtak :lol: De ezte meg lesz 8)

Chrissy
Jovan hagylak ma nem nyaggatlak :oops:

Lujzi
Irni is fogsz vgy csak kepeket kapunk ma?En olvasni jobban szeretlek :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mit írjak,Bri????

lujzedli

Rohadt fáradt vagyok sokat kellett dolgozni a héten. Bár nem túlóráztam, meg ügyfelekkel sem beszéltem, de jobban ki vagyok purcanva.

Holnap nagytakarítás, már régóta terveztem.

lujzedli

Bri, tudod, hogy nem azért mondtam! :wink: :oops: Tudom a véleményedet és ha a Te helyedben lennék, ugyanezt tudnám mondani. És mondanám is. Csak amíg van remény másra, addig kicsit kapaszkodnék abba, hogy hátha............. :oops:
Tatárt ma hagyd ki, nehogy ilyen kis hülyeségek kavarjanak be! Bár én is imádom!
Kicsikék már befészkelték magukat! :D

Puszi, hát persze, hogy erős vagy! ÉS az, hogy ezt így ki is merted mondani, elképesztő! 8) :lol: Ennél több nem is kell! Nagyon örülök Neked!

Betty, hol vagy? már csak 5 nap! :wink:

Annmari, tényleg jóképű a dokid! Én tudom, hogy ki az! :wink:

chrissy81

Linket nem találtatok???? :oops:

Lujzi: akkor jó pihit! Meg takarnyát! :lol:

Betty: érzel valamit?

Chrissy: :oops: Köszönöm!

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
cicifájáson kívül semmit...

Chrissy
vagyok, csak a férjem ült a gépen. :twisted:

Bri
én is kihagynám a helyedben a tatárt :roll:

betty615

Nézzétek már meg ezt, nagyon jó! Kíváncsi vagyok, hogy nektek sikerül-e?
http://www.erintes.com/9_21_0.php

Betty, máskor is van cicifájás?

chrissy81

Na most johet a dada de en ettem 3kenyeret is :oops: :oops: :oops: :oops: Dokitol megkerdeztem sms-ben azt mondta igen ehetek es hogy jo etvagyat :lol:

Azt tudom,hogy kismamik nem ehetnek de en pont a ketto kozott vgyok meg :wink:

Puszi
Orulok,hogy te is ugy erzed innen pozitivumok jonnek csak :wink:

Betty
Cicim nekem is feszul bar en ugy mondanam a bibik allnak biztos az utro miatt...ez a sok hormon :x

Chrissy
Beszelunk mi meg errol :wink: Pozitiv gondolkodas meg agykontroll tudom tudom(csak a magas fsh nem betegseg es nem gyogyithato :roll: De kivanom,hogy most neked legyen igazad...ugy szeretnek tevedni :wink: Na most mar aludj jol nincs tobb stressz...ezt ismertem amit betettel!!!!nekem eloszor az oraval ellenkezoleg porgott utana meg megfordult :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Eddig kifert a vonalzim most meg kilog a vege :twisted: :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na most meg jo :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty: besz@rás! Először óramutató járásával ellenkező (és ez jobban illik rám!) , majd megegyező irányba fogott a csaj!!! :shock: :D

Bri: te nem közte vagy! Te terhes vagy!!!! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Chrissy
mindig fáj irip előtt.

Bri
leszívásnál nekem is fájt egész végig, biztos a sok sz@r hormon miatt.

betty615

Meg akartam keresni az rtl klub híradót, meg is találtam, aztán le kellett valamit tölteni, amivel meg lehet nézni, aztán jól belefagyott ez a fos töltés alatt, úgyhogy rtl híradó menj a p..csába, nem nézlek meg :twisted: :lol: Kép

betty615

betty615

Puszi
Tudom de nekem meg csak ma agyaztak szal meg lehetett ennem :lol: :oops: hanyan csinalnak sokmindent meg pozi teszt lesz vgy ki nem derul... :wink: meg egy hetem van :wink: na de nem eszem mar tobbet ilyet de tesomek elvoltak a cora-ban es ott olyan fini volt amikor egyszer vettunk...ugy szeretem 8) :oops: te mit szeretnel?Blasztobabakat?

Betty
Nem kell letolteni semmit...ahoz kell letolteni ha eloben szeretned nezni a dolgokat nem?Vgy en letoltottem? :roll: en szoktam nezni a videokat itt :wink: De mar nem emlexem letoltottem e ez egy uj hulyeseg n em tetszett nekem sem :twisted: De akkor most nem is lattad? :roll: Puszi nem bizti ugyanugy kapja mert neki mas a dokija :oops:

Chrissy
Jovoheten is jossz penteken? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt Csajszik!

Csak gyorsan pár sort:

Bri:
nyers húst tényleg nem ajánlják, csak óvastosan ezzel mert bár ha borjúból is van, abban is lehetnek káros bacik amik Neked nem árthatnak, de a bébiknek :roll: Köszi a bíztatást priviben :D

milyen: milyen tuskó vagyok, meg sem dicsértem a gyönyörűséges babakocsitokat, nagyon tecc :)

puszi: köszönöm Neked is, a 11 petinek meg úúúúgy örültem :)

chrissy: megy még lejjebb az az FSH (legalábbis ebben kell bízni), de célszerű hónapról hónapra ellenőriztetni. Múlt hónapban mennyi volt a TSH? Úgy emlékszem a mostaninál jóval alacsonyabb nem? Most nem tudom visszakeresni, de ha sokkal alacsonyabb volt a mostaninál, akkor arra is oda kellene figyelni. Babához azt mondják, hogy a 2 vagy az alatti érték a tökéletes, bár az enyém is 3 fölött volt amikor babásodtam (de akkor már 3 hete szedtem a PM gyogyit). Jövő héten ha lenne tali benne lennék.
A magyar egészségügyi ellátást meg nem kommentálom.

babicsek: üdv itt, bár nem ismerjük egymást, de többször olvastalak már :)

betty, lujzi, annmari és akit esetleg nem említettem: cuppp Nektek is!

Ma már nem tudok jönni, mert kirándulunk urammal, de holnap leszek és írok még fejleményeket.
Szép napot mindenkinek!
Vendég

http://www.oszmk.hu/emki/

Hellóka!

Elvileg ezen a linken megtalálhatók a lombikprogramok mutatói.(én nemtom megnyitni a fájlt,mert a windowsunk még telepítés alatt áll)

Jövök majd később,ha géphez jutok!
addig csókoltatlak benneteket!
Vendég

Na még ezt gyorsan,nemrég kaptam a listát:
Mit nem fogyaszthatsz a 9 hónap alatt:

* Nyers vagy lágy tojás, otthon készített majonéz, tartármártás – a szalmonella veszélye miatt.
* A lágy, érlelt és penészes sajtok (pl. a Brie típusú, Camambert) – a liszteriózis veszélye miatt.
* A pasztőrizálatlan tejtermékek, amelyek liszteriózist és toxoplazmózist okozhatnak.
* Az előre csomagolt szendvicsek, saláták – a liszteriózis és a szalmonella fertőzés miatt
* Minden májból készült étel, mert liszteriózist okozhat.
* A nyers, vagy „angolosan” elkészített húsok (pl. tatárbeafsteak) – a toxoplazmózis és a szalmonella veszélye miatt.
* A mosatlan zöldség, illetve minden olyan zöldség és saláta, amely előre van csomagolva – a liszteriózis és toxoplazmózis fertőzés miatt.
* A tengeri halak és a folyóvízi halak, ha nem tudjuk, hogy hol fogták ki őket. Ezek a halak rengeteg olyan baktériumot, kémiai anyagot tartalmazhatnak, amelyek mérgezést okozhatnak.
* A kagyló, rák és az osztriga
Vendég

Na jó reggelt!

A győri intézet sem olyan rossz,nem?
Olyan jó,hogy nektek köszönhetően már kezdem érteni a dolgokat. Mivel valószínűleg lombik lesz a dologból,ezért is szuperjó.

lujzedli

Kép

Puszi hireket hoztam 8)
"6an termekenyultek meg,a beultetes napja meg kerdeses.Koszi a drukkokat!"

Puszi tudod ebbol meg lesz tobb is bar mar igy is jol alltok :wink: Tovabbi drukkok mennek Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csibuc
Jo kirandulast nektek!!! :wink: Orulok,hogy biztathattalak :) Gyere maskor is es nyugodtan ontsd ki :wink:

Milyen
Koszi ezt a sok infot jol fog jonni a ho kozepetol 8) :lol: :lol: :lol: En ugy vagyok vele,hogy beagyazodas volt tegnap...semmire nem arthatott hisz nincs koldokzsinor nem belolem taplalkozik es ilyenkor meg amugy sem tudja senki sem,hogy mi van en is csak azert mert lombik volt :wink: De ertem es koszonom,hogy aggodtatok :)

Lujzi
Na hat ha masert nem is mar ezert megerte,hogy itt voltal :wink: Jo,hogy mindenki halad... :)

Bettyiiii
Hol vgy ma :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajok!

Úgy várom a 16:25-öt, kedvenc filmem(már 1000szer láttam) lesz a tv-ben :D

lujzedli

Sziasztok!

Csibuc, TSH-m 1,9 elnézted? Mert nem 3 fölött van... :roll: Mindenesetre múltkor 1,6 volt. Azt hiszem. Én is ebben bízom, hogy lejjebb megy még az FSH. Milyen fejlemények vannak? Gyere, mesélj!

Lujzi, mi lesz a tv-ben? Milyen film?

Bri, hogy vagy?

Milyen, köszi a leírást, reméljük szükség lesz rá minél hamarabb! :wink:

Betty, mit csinálsz? Csavarogsz?

Puszi, itt is gratula! Vajon hány napig viszik el őket? Izgi! 8)

Többieket puszilom.

Nincs valami jó napom ma, nincs jó idő és bejöttem egy kicsit dolgozni is, férjem nincs valami jó passzban a melója miatt és utálom, hogy ilyenkor ez ennyire kihat az én kedvemre is! :twisted:
Lehet, hogy a jövő héten elutazunk kicsit kikapcsolódni, ha igen, akkor nem fogok pénteken Pestre menni, de ha maradunk, akkor valószínűleg megyek. 8)

Kellemes hétvégét mindenkinek, este jövök!

chrissy81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?