Új privát üzeneted érkezett!

[quote="sonjus"]L írta:sonjusong protokollos jó reggelt :) /bocsi/

Üdv Kisbeeka!
Igen, hosszú a lista, de hamar megy az idő! Az "endo-hoz" nem értek, így nem tudom, hogy mennyit kell várnotok a műtét után, és hogy milyen egyéb kezelésekre van szükséged, de a Tanár Úr el fog mondani mindent! Jó kezekben leszek!!!

Hát súlyos endometriózisom van,ami azt jelenti,hogy akár 2 hónap késlekedés is durva lehet az esetemben,most még meg lehetett menteni a szerveimet,de ehhez nagy mázli kellett,sokaknak ilyenkor egyből megy a petefészke,méhe.... :(
Szóval elég sürgős lenne,mert addig nem kezelnek gyógyszerekkel,mert ugyebár vagy baba,vagy hormonkezelés,amitől megszűnik a menstruáció...,amolyan klimax-félét okoz.
Vendég

Sonjus,
örülök, hogy minden flottul ment:-)
Biztos csak 7 ampulla van felírva, nem 14? Én nem igazán szoktam kiigazodni a recepteken, úgyhogy amikor megállapítom, hogy az kevés lesz, akkor kiderül, hogy rosszul értelmeztem. Vagy te már ki is váltottad?
Szerintem tuti nem lesz elég, és ha így is lesz, akkor telefonálj oda nekik, hogy elfogy, vagy csak menjél be, és adnak receptet. A decát azt hiszem szinte végg kell szúrni, bár ebben már nem vagyok biztos. De a 3. napig tuti :wink:

Kisbeeka,
inszemre nem kell várni. Ott van egy alap stimuláció és azt akar minden hónapban meg lehet csinálni, de az intézetben az inszemináció fizetős, ami 40e Ft

i.kata

[quote="i.kata"]
írta:
i.kata
Kisbeeka,
inszemre nem kell várni. Ott van egy alap stimuláció és azt akar minden hónapban meg lehet csinálni, de az intézetben az inszemináció fizetős, ami 40e Ft

Ez viszont jól hangzik,csak nem sok esélyt látok inszemre,de ennyit azért kifizetnék,ha "azonnal" lehetne kezdeni. :)
Vendég

Kisbeeka,
végülis ha inszemeztek, azzal veszíteni valótok nincs. Kérdezz rá a konzultáción, hogy van-e értelme és ha azt mondják érdemes megpróbálni, akkor vágjatok bele szerintem. Persze ha esetleg nem sikerül, akkor lelkileg kicsit megviseli az embert, de legalább nem érzed azt, hogy csak telik az idő és nem történik semmi.

i.kata

[quote="i.kata"]K írta:i.kataisbeeka,
végülis ha inszemeztek, azzal veszíteni valótok nincs. Kérdezz rá a konzultáción, hogy van-e értelme és ha azt mondják érdemes megpróbálni, akkor vágjatok bele szerintem. Persze ha esetleg nem sikerül, akkor lelkileg kicsit megviseli az embert, de legalább nem érzed azt, hogy csak telik az idő és nem történik semmi.

Igen,ebben teljesen igazad van!
Amúgy mielőtt a műtéten megtudtuk,hogy milyen durva a helyzet,inszemre kezdtünk készülni lélekben,csak aztán a dokk azt mondta,hogy max lombik.
De végülis nem biztos,hogy ő tudja jól. Egy próbát megér :)
Vendég

Kisbeeka!
Drukkolok, hogy a Tanár Úr úgy lássa, az inszemnek is van esélye nálatok! Mikor mész hozzá konzultációra?
hbzs

[quote="hbzs"]K írta:hbzsisbeeka!
Drukkolok, hogy a Tanár Úr úgy lássa, az inszemnek is van esélye nálatok! Mikor mész hozzá konzultációra?

köszönöm,aranyos vagy! :)
31-én megyünk délután. Már úgy várom.
Első alkalommal mire számíthatok?
Vendég

Kisbeeka!
Nekünk csak megbeszélés volt, vizsgálat nem, hiszen én is a saját nőgyógyászomtól mentem. Az fontos, hogy vigyél minden papírt, amid csak van.
Amikor én jelentkeztem be először az intézetbe, azt kérték, hogy az átjárhatóságit addigra csináltassam meg - ha már úgyis annyit kell várnom. Nem tudom, neked ennek van-e értelme, vagy már tudjátok, hogy az endo miatt nem átjarhatóak a petevezetékeid...
A konzultáció ára 10 v. 11 ezer forint. (Majd a többiek, akik most voltak, megmondják a pontos összeget.)
hbzs

[quote="hbzs"]K írta:hbzsisbeeka!
Nekünk csak megbeszélés volt, vizsgálat nem, hiszen én is a saját nőgyógyászomtól mentem. Az fontos, hogy vigyél minden papírt, amid csak van.
Amikor én jelentkeztem be először az intézetbe, azt kérték, hogy az átjárhatóságit addigra csináltassam meg - ha már úgyis annyit kell várnom. Nem tudom, neked ennek van-e értelme, vagy már tudjátok, hogy az endo miatt nem átjarhatóak a petevezetékeid...
A konzultáció ára 10 v. 11 ezer forint. (Majd a többiek, akik most voltak, megmondják a pontos összeget.)

Nekem júniusban volt átjárhatósági vizsgálatom,de az a furcsa,hogy mikor kértük az időpontot,nem kérdeztek vagy mondtak SEMMIT...
Így azt se mondták,hogy mit végezzünk el addigra,pedig most túlzottan ráérek még 3 hétig.
11ezer az első konzultáció,ezt mondták,mikor hívtuk őket.
De így még sem a betegséget,sem egyebet nem tudnak. :(
Vendég

Kata! Ez van a receptre nyomtatva:
DECAPEPTYL 0,1 MG INJEKCIÓ 7x

Egy óra múlva úgy is fel kell hívnom őket, hogy indulhat-e a szuri, akkor majd rákérdezek, max leszidnak, hogy nem figyeltem :oops:

Ditka! (ugye használhatom az aláírásod? :) )
hű, ez akkor nagyon komoly lehet :? Az első konzultáción át tudtok beszélni mindent a Tanár úrral, nyugodtan merj bármit megkérdezni! Még azt sem tartom kizártnak, hogy nem csinálnak sürgősséggel hamarabb, ha nagyon indokolt!? De ezt persze csak én gondolom így :) Az intézetben a köv. ciklusodban vérvételeket csinálnak, szóval, ha bármiféle vizsgálat hiányzik, meg fogod tudni csináltatni.
sonjus

[quote="sonjus"]K írta:sonjusata! Ez van a receptre nyomtatva:
DECAPEPTYL 0,1 MG INJEKCIÓ 7x

Egy óra múlva úgy is fel kell hívnom őket, hogy indulhat-e a szuri, akkor majd rákérdezek, max leszidnak, hogy nem figyeltem :oops:

Ditka! (ugye használhatom az aláírásod? :) )
hű, ez akkor nagyon komoly lehet :? Az első konzultáción át tudtok beszélni mindent a Tanár úrral, nyugodtan merj bármit megkérdezni! Még azt sem tartom kizártnak, hogy nem csinálnak sürgősséggel hamarabb, ha nagyon indokolt!? De ezt persze csak én gondolom így :) Az intézetben a köv. ciklusodban vérvételeket csinálnak, szóval, ha bármiféle vizsgálat hiányzik, meg fogod tudni csináltatni.

Persze,a Ditka okés ;)
A vizsgálatok a menzeszhez képest hogyan alakulnak?
Csak mert ha minden igaz,épp a menstruáció előtt 3-4 nappal megyek konzultációra.
Jó lenne,ha legalább a vizsgálatok hamar elkezdődnének :)

párom vizsgálatait újra kell csinálni szerinted nyárhoz képest?
Vendég

Megoldódott a rejtély :) Sipos doki vette fel a telefont, és gratulált, azt mondta szuper a hormon leletem és szúrhatok :) Rákérdeztem a 7 ampullára, hát 2 doboz van felírva :lol:
Nincs mit titkolnom, szőke vagyok :oops:
sonjus

Ditka!
Első vérvétel a 3. napon van, aztán a 21. napon, szóval szerintem tuti az időpont, amikor mész. Abban nem vagyok biztos, de a lányok majd megerősítik, hogy az inszemhez is kell-e, de nekünk a lombik előtt kellett a 3. napon a férjemnek is jönnie, tőle is vért vettek, mert AIDS és Hepa szűrést csinálnak neki (ha jól emlékszem 6eFt) valamint vinni kellett mintát, szóval nem hiszem, hogy elfogadják a párod eredményét, de majd megmondják!
sonjus

Sonjus!

Hajrá kezdés,hajrá szurcsik!!!!!!!! :wink:
Nagyon örülök a kezdésnek!!!!!

Ditka!
Köszöntelek én is itt köztünk!!!!!!
Nagyon szorítok nektek is!Nem semmi hallod neked is micsoda problémáid vannak,nagyon sajnálom.De nagyon jó kezekbe kerültél!!!!!!!!

Wepe,Minnie!
Sokat gondolok rátok!Amikor csak tudtok jelentkezzetek!
Puszi nektek és a babóknak! :P

Gabókám!
:evil: :evil: :evil: Jelenésed van kismamink! :lol: :wink:

Zsuzska!
Mizujs veletek?Jól vagytok?Bencus már biztos olyan nagy fiú lett! :P

Mindenkit puszilok! :P

phpBB: Kép
belluska

[quote="belluska"]S írta:belluskaonjus!

Hajrá kezdés,hajrá szurcsik!!!!!!!! :wink:
Nagyon örülök a kezdésnek!!!!!

Ditka!
Köszöntelek én is itt köztünk!!!!!!
Nagyon szorítok nektek is!Nem semmi hallod neked is micsoda problémáid vannak,nagyon sajnálom.De nagyon jó kezekbe kerültél!!!!!!!!

Wepe,Minnie!
Sokat gondolok rátok!Amikor csak tudtok jelentkezzetek!
Puszi nektek és a babóknak! :P

Gabókám!
:evil: :evil: :evil: Jelenésed van kismamink! :lol: :wink:

Zsuzska!
Mizujs veletek?Jól vagytok?Bencus már biztos olyan nagy fiú lett! :P

Mindenkit puszilok! :P

Nagyon aranyos vagy,köszönöm!! :)
Vendég

[quote="sonjus"]D írta:sonjusitka!
Első vérvétel a 3. napon van, aztán a 21. napon, szóval szerintem tuti az időpont, amikor mész. Abban nem vagyok biztos, de a lányok majd megerősítik, hogy az inszemhez is kell-e, de nekünk a lombik előtt kellett a 3. napon a férjemnek is jönnie, tőle is vért vettek, mert AIDS és Hepa szűrést csinálnak neki (ha jól emlékszem 6eFt) valamint vinni kellett mintát, szóval nem hiszem, hogy elfogadják a párod eredményét, de majd megmondják!

ez így jól hangzik :)
köszi a segítséget :D már várom nagyon,hogy menjünk!
Vendég

Sonjus,
na látod, én is midig így járok :lol: Örülök a kezdésednek, MINDENT BELE! :wink:

i.kata

Szia Kisbeeka, köszöntelek közöttünk.
Az inszemekkel kapcsolatban azért azt még elmondanám, hogy 40 ezet plussz a gyógyszerek, ami kb.még 20 ezer.
Amikor mi először voltunk, az ninszem előtt 3.és 21.napi vv csináltak, a páromnak csak spermavizsgálat volt (6 ezer) és elfogadták volna a 6 hónapnál nem régebbi írásos leletet.
De nekünk nem volt.
Remélem sikerül hamar kezdenetek.

Lányok, azért bennem motoszkál egy kérdés: ha egyszer világos, hogy a ffi miatt nem lehet egy párnak gyermeke, de azért inszemre még jó a dolog, akkor mi értelme annak, hogy azt mondják inszem után, hogy minnél többet legyen együtt a pár???
És ha szünet van, akkor is azt mondják, hogy nagy a spontán terhesség esélye, dehát miért? A pasikat nem is kezelik jóformán, csak a nőket.

Szép hétvégét nektek!! :)
rili

Sonjus! Örülök neked!!!! Gondoltam rád ma délelőtt.
JA és a szőkeségről annyit, hogy Ibolya mondta a múltkor, hogy azért vigyük a férjünket, hogy legyen, aki megjegyzi mit hogyan kell szedni... :D :D
rili

Rili!
Ez nagyon aranyos, hogy miért kell a pasi a házhoz :lol: Van benne valami ;)
Szerintem az inszemnél is nagyobb az esély, ha egy kicsit fel vagy turbózva, bár van abban valami, amit kérdezel :) :?:

Lányok!
Ez a Decapeptyl tuti cucc, előre be van töltve, nem kell kevergetni :) Még jó, hogy belenéztem a patikában, mert már majdnem vettem egy csomó tűt :)

Szép hétvégét!
sonjus

[quote="rili"]S írta:rilizia Kisbeeka, köszöntelek közöttünk.
Az inszemekkel kapcsolatban azért azt még elmondanám, hogy 40 ezet plussz a gyógyszerek, ami kb.még 20 ezer.
Amikor mi először voltunk, az ninszem előtt 3.és 21.napi vv csináltak, a páromnak csak spermavizsgálat volt (6 ezer) és elfogadták volna a 6 hónapnál nem régebbi írásos leletet.
De nekünk nem volt.
Remélem sikerül hamar kezdenetek.

Lányok, azért bennem motoszkál egy kérdés: ha egyszer világos, hogy a ffi miatt nem lehet egy párnak gyermeke, de azért inszemre még jó a dolog, akkor mi értelme annak, hogy azt mondják inszem után, hogy minnél többet legyen együtt a pár???
És ha szünet van, akkor is azt mondják, hogy nagy a spontán terhesség esélye, dehát miért? A pasikat nem is kezelik jóformán, csak a nőket.

Szép hétvégét nektek!! :)

Szia!
Köszi az infókat!
Szerintem csak azért mondják,hogy minél többet legyenek együtt,hogy
-egyrészt levezessék a feszültséget ;)
-ha mégis van egy csöpp esély,akkor lemondó nyugalommal hááátha összejön,mire a beavatkozás lenne :D
-érezze a pasi,hogy PASI :)

-vagy fogalmam sincs :roll:
Vendég

Rili!
A babához egy darab sperma is elég. :) Úgyhogy nem hülyeség, hogy sokat kell együtt lenni.

Sonjus!
Hajrá kezdés!!!!! Együtt izgulok veled. Te szoktad a szurikat beadni magadnak? Nekem mindig a férjem döfte mert én soha nem mertem magamnak.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla! Egyetértek veled, egy is elég. De akkor miért mondják, hogy természetes úton nem fog sikerülni? Vagy csak nem merik kimondani, hogy csoda!?
Vagy lehet az is, hogy a gyógyszerek úgy átállítanak engem, (mert én eddig is jól voltam), hogy a férjem eredményei is javulnak? :D :D
Azt hiszem itt a vége az orvosi csodáknak. :D :D :D
De azért folytatjuk.
Gondolkodás nélkül. Mert ha elkezdek gondolkodni, akkor visszajutok az előbbi gondolathoz. :D :D :D :D
rili

Nekem is azt mondják,hogy természetes úton nemigen van esélye,de azért mi is próbálkozunk tovább... ;)
Vendég

Kamilla! Az én párom anno messzire szaladt, mikor először mixeltem magamnak szurit, aztán volt 2 alkalom, mikor a közelben volt, de talán háttal állt, szóval én szúrok :) Ha megkérném, tuti összeszedné magát, de inkább megoldom :) Most pl nincs itthon, mert külföldön van egy hete, és még 7-et kell aludni, mire újra látom :(

Rili! Kamillának igaza van, egy elég mindenből :)
és igen is vannak csodák, nem egyel találkoztam már!!!
A mi csodánk is közel van már, csak bízni kell ;)

Ditka! A "próbálkozásból" tuti nem lehet baj :D
sonjus

Hát, Sonjus lehet. De én most nem vagyok abban az állapotban, hogy ezt el tudjam hinni. Egész délután bőgtem, de nem tudom megmondani miért...
Annyira el vagyok már fáradva lelkileg ebbe a rengeteg hormoninjekcióba, gyógyszerekbe, várakozásba. Nagyon közel vagyok hozzá, hogy feladjam.
Aztán lehet, hogy ezen is túlleszek és újra elszánom magam...
:( :( :(
rili

Sziasztok csajok!

Tudom, hogy nagyon eltűntem az utóbbi időbe, de egy kicsit besűrűsödött a programom...
Sajnos nem tudtam még visszaolvasni, annyit írtatok, de amint időm engedi, ezt is megteszem. :)

Teszek fel Nati babáról pár képet, remélem mindenkire pozitívan fog hatni!!! Még tavaly ilyenkor én sem gondoltam, hogy ennyire gyorsan eljön ez a pillanat, azok után, amennyit mi is vártunk Natira...
De megérte kitartani és nektek is megéri, tudom néha nagyon nehéz a kudarcok után és én most könnyen beszélek, mert itt van ez a csoda... De tudom mit éreztek, én is átéltem ezt az időszakot, hol jobb volt, hol rosszabb, de nem szabad feladni, mert egyszer mindnyájatokból édesanya lesz... :p Tudom, hogy sikerülni fog!!!!!!!!!! :wink:

Kép 2010.02.26. 07.36 Kép alvó Nati baba Kép Nati baba Kép Édes álmok... Kép Gyöngyszem... Kép Csepp talpacska...

Mindenkinek puszi!

Szép estét! Minnie :D

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Ez a kislány gyönyörű! Gratulálok még egyszer! :D
sonjus

Rili!
Tudom, hogy van olyan, hogy az ember szarul van és pont, de kérlek, legalább próbálj meg kicsit bízni és hinni és legfőképpen megnyugodni. Reménykedni kell, hogy hamarosan megoldódik minden és nem kell a lombikig elmenni, mert babás leszel hamar. Úgy láttam eddig, életem során, hogy azok a dolgok amik megtörténtek velem, azoknak tényleg meg kellett történnie és most nem csak a jó dolgokról beszélek! Amennyiben esetleg most nem sikerült akkor sincs gond, hiszen spontán (azoknak, akiknél minden ok) sem tud elsőre, másodikra összejönni, mert nem minden pete és kiskatona van mindig a toppon :) Egy időben én azt hittem, hogy nem csalódom akkorát, ha nem hiszek a sikerben nagyon és úgy nem sikerül, mint hogy előre elhiszem és mégsem jön össze. Hát, elárulom, ugyanolyan rossz volt akkor, de aztán elmúlt ;) Szóval ne hadakozz az ellen ami lehet, hogy ott van a pocidban ;)
Bocsi, nem akarok erőszakos lenni csak biztatni szeretnélek :oops:
sonjus

Minnie!
Olyan gyönyörűséges Nati baba!!! :D Gratulálok!!! :D
S milyen helyes kis csajos ágyacskája van!!! :wink:
A 4. képen ezt a valamit, amin fekszik, minek hívják? Ugye nagyon szereti? Én azt hallottam róla, hogy nagyon jó, mert a babát körbefogja, s nagyobb biztonságban érzi magát. Belluska, nektek is volt ilyen?

Rili!
Már csak kettőt kell aludni, s remélem, kiderül, hogy minden aggodalmad felesleges volt! :wink: Nagyon drukkolok!!! 8)

Mindenkit puszilok! :D
hbzs

Nati baba is gyönyörűűűű... És az különösen tetszik, hogy a piciny lába is lencsevégre lett kapva :):):) Imádom, hogy olyan aprók, és ha rájuk nézek, mindig előjön az "anyatigris", hogy mindentől óvjam azt a picike csomagot... Nagyon tetszenek a képek :)
babszi

Minnie!
Gyönyörű Nati baba!!!!Igaz én már annyit dicsértem neked,de nem lehet betelni vele!Nekem az iwiwes "fogom a kezedet" című kép a kedvencem!
:P Puszi nektek és sok tejcit kívánok!!!!!!

Hbzs!
Szerintem Minnie-éknél is a szopipárna van "alvósra" összerakva,de nem biztos,de nekem Barni sokat pihent úgy!Mi a szoptatós párnát imádtuk!!!!!
Mikor lesz az utazás?Írd meg priviben,hogy hová mentek ha nem titok! :wink: :lol: Biztosan szuper lesz!!!!!!És hát nem utolsó sorban nagy reményeket is fűzünk hozzá! :wink: :P Puszillak!

Beus!
Mizujs?Merre vagy?Puszillak!

Szép napot mindenkinek!
Mi is megyünk sétálni ebben a szép időben! :P

belluska

Nati baba nagyon édes! Köszönjük a képeket.Tényleg annyira aranyos!!!! :D :D :D :D
És köszi a bíztatást is. Tudod, Minnie, néha tényleg könnyű hinni, néha meg annyira valószínűtlen. De nem kesergeknektek, mert már biztos unjátok...(én is unom magam néha)

Sonjus!!!és HBZS!
Köszi, nagyon, hogy ápolgatjátok a lelkemet. NAgy segítség ez nekem.
Remélem visszaadhatom egyszer...
rili

Rili! ne butáskodj, nem unjuk, mi is tudjuk milyen ez ;) és hiszem, hogy könnyebb, ha kiírod, beszéled magadból! :)
sonjus

Drága Rili!
Örülök, hogyha tudunk egy picit segíteni neked. Tudom jól, hogy milyen nehéz ez neked most - főleg így, 2 nappal a tesztelés előtt! De pont ezért fontos, hogy érezd, ott állunk melletted, s ami rajtunk múlik megtesszük! :lol:

Belluska!
Írok privit! :wink:
hbzs

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat Nati baba nevében is! :lol:

Hbzs!
Igen, mint Belluska is írta, szopipárna, amin Nati alszik, nagyon szereti... jókat szokott aludni rajta. :P

Szép napot mindenkinek!

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Rili!

Mi is jártunk hasonló cipőben, hidd el, senki nem unja a kesergésedet, szorítunk neked ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

puszi

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie,gyönyörű szép a babád!!!
Pici Natasa :)
Vendég

Köszi!!!!!Tényleg nagy segítség vagytok nekem.
Annyira jó, hogy ti megértetek. A munkahelyemen nem értik meg, hogy miért vagyok türelmetlen, hiszen csak akarni kell és terhes lesz az ember. Komolyan néha meg tudnám pofozni ezeket a "kedves" embereket. Dehát nem magyarázkodhatok mindenkinek....
Gondolom, ezt is átéltétek már sokan.
Komolyan, ezt is meg lehetne írni egy könyvben: milyen megjegyzésekre hogyan reagáljunk? vagy hogyan engedjük el a fülünk mellett az okoskodó emberek "jótanácsait"?? :) :)
rili

Hbzs!
Köszike! :wink:

Rili!
Ezen mindannyian átestünk,ne is foglalkozz azokkal akik ilyeneket mondanak!Számomra a "nem kell annyira akarnia a babát" című mondat volt a leginkább hátborzongató!Sajnos ezt csak azok értik,akik ezen keresztül mennek.Ne törődj semmivel,mi támogatunk és megértünk téged!És lesz babátok ez egészen biztos,csak addig nagyon nehéz,pláne ha ilyen helyzetekkel találkozik az ember. :(
Szerencsére a mi viszonylag szűkebb családi és baráti körünkben inkább nem mondtak semmit,minthogy hülyeséget tanácsoltak volna!Csak szurkoltak nekünk!
Ha vannak is nagyon nehéz pillanatok,akkor is csak előre nézzél és higgyél(nagyon fontos)!

belluska

Rili!
Belluskának igaza van, tessék akarni :lol: Hányszor hallottam, hogy biztos (mondják ők, hogy BIZTOS!!!) az a bajunk, hogy nagyon rástresszelünk. A fene, hogy ez eddig nem jutott eszembe :lol: Sőt, több év próbálkozás után, anyósom megkérdezte, hogy rakok-e utána párnát a popsim alá :shock: Na itt kaptam sokkot :lol: Jó, hogy nem kérdezi meg, hogy tudjuk-e hogy kell csinálni :lol: Szóval sok ember van, aki segíteni szeretne ezt én is megértem, de sok újat (sajnos) már nem tudnak mondani ;) Mások vagyunk, mindenkinél más jön be, hogy babája legyen! Mert lesz! Ez most nem lehet kérdés :)

Ó tegnap nem raktam táblát, mindjárt utánanézek :)
sonjus

Íme a tábla! Rili raktam neked egy-két drukkos lóherét holnapra :) (tesztelsz holnap?)

Kép
sonjus

Köszi Sonjus!
Tesztelek holnap, ha addig meg nem jön- úgy görcsöl a hasam. Eddig semmi bajom nem volt, de ma reggel óta....
Háááát, azért neked is jó anyósod van, Sonjus! Tőlem az apósom szokta kérdezni, hogy mikor lesz már gyerekem? Nekem egyedül. A fia nincs is benne.
:) :)
És köszi a lóheréket, bár ez sem segít.
Az lehet, hogy tényleg gond, de én nem tudom elhinni, hogy nekem is lehet gyerekem. Se most, se később. Annyira el tudtam volna képzelni magam anyuka szerepben, de amióta egyre több sikertelen inszemem volt, egyre kevésbé... Néha már akarni sem tudom, nemcsak elképzelni....vágyni...
rili

Sziasztok!

ma melankólikus hangulatban vagyok és hiányoztatok!

Minnie!
gratulálok a csodálatos babához! Legyen sok örömötök benne!!!

mindenkit ölelek :D drukkhegyek! babásodjatok :!: :wink:

majd benézek néha-néha.... puszi! 8)
dezsina

Sonjus!

Egyszerűen most imádom ezt a hozzáállásod(ezt a Hullám tours-osat)! :lol: :wink: Csak így tovább!Ez kell! :P SZUPER!!!!!!

Rili!
Tudom könnyen beszélek,ámbár pár éve én is ilyen cipőben jártam,de ez nem túl biztató amiket írsz!Nekem mikor mondták mindig,hogy nem kell annyira akarni a babát,hát én azt gondolom,hogy igen is nagyon kell akarni a babát,csak amennyire saját magától telik az embernek viszonylag nyugodtan kell végig csinálni ezeket a tortúrákat,mert a stressz nem tesz jót.
Kell lélekben is viszonylag erősnek maradni,de azért még bízzál a tesztig kérlek!
Megmondom őszintén,hogy még ilyet amit most írtál nem hallottam(nem láttam írni senkitől)!És szomorú vagyok miatta! :(

belluska

Drága Dezsi!
Hát itt vagy!!!!!!SZUPER!!!!!
NAGYON HIÁNYZOL!!!!!!!!!!!
Írjál néha!!!!!!Sokszor ölellek! :P

belluska

Dezsina!
Azt mondták, hogy lassan jön a tavasz ;) remélem jobb lesz a kedved is, ha kisüt a nap! Én már nagyon várom!
Egy kis ízelítő (bár nem a mi kertünkből van, de nagyon szép)

Kép

Rili!
Tudod mi van? Ez is teljesen normális, ha olyan érzéseid vannak, hogy még elképzelni sem tudod, hogy gyereked lesz :) Néha van olyanom, talán ez egy belső védekezési mód, hogy direkt jónak tűnik és nem véletlennek, hogy nincs gyerekünk. Aztán persze változik a helyzet és meg tudok veszni érte :lol:
Apósod "ari" :)
sonjus

Azt hiszem, Sonjus, Te értesz engem.
Pontosan így érzek. Néha direkt előnyöket látok abban, hogy nincs baba. És annyiszor látom a hátrányait annak is, hogy ha van...(sokféle emberrel találkozom, szülőkkel). Persze azt is látom, hogy hol a hiba....sok esetben.
Nem jelenti ezt egy percig sem, hogy nem szeretném, csak nehezen tudom elképzelni, hogy egyszer átkerülök a másik oldalra.
Belluska! Nem kell akarni? Szerintem ez a mondat hangzik el leggyakrabban.... és azt hiszem én már tudom, mit jelent nem annyira akarni.,....... de még bízni. Csak valahogy ez olyan, mintha másokkal megtörténne, de velem nem..... nem tudom ezt jobban elmagyarázni..... talán, ha majd lesz gyerekem, és én is a másik oldalról nézem a dolgokat, akkor könnyebben megfogalmazom....
rili

Rili! Lesz rá 9 hónapunk, hogy felkészüljünk, hogy jön a baba ;)
sonjus

Rili!
Én is pont azt írtam,hogy sokan mondták,hogy nem kell annyira akarni...!És nem szerettem ha ezt mondták!
De nem lényeges!Csak segítő szándék állt az írásom mögött és nem hiszem,hogy nem tudnám mit érzel és ne tudnálak megérteni!Az első lombikos babánkat (pozitív teszt után) elveszítettük,de mentünk tovább és csak ezért próbáltam írni,hogy nem szabad feladni SOHA!!!!!

belluska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?