Nagyon édes Gréta baba!
És micsoda cuccai vannak...kész kis hölgy!
Most nézem,hogy nem is sokkal idősebb Pankánál.Megkérdezhetem,hogy milyen súllyal született és most mennyi? Csak az összehasonlítás kedvéért.
Az én törpém most kezd majd akkora lenni,mint egy átlag újszülött,tegnap már több,mint 3100 gramm volt!
Annyira örülök,hogy ilyen tempósan gyarapodik...
Eszti,sokat gondolok ám rád,remélem,még nem akasztottak ki teljesen a kórházban!
Bízom benne,hogy továbbra is minden rendben veletek és alig várom,hogy írj!!!
És persze nagyon sokat gondolok ám rád is,Fanni,mindig azon mélázgatok,hogy lehet,már te is túl vagy rajta!
Anna,ez a kiságy sztori elég kiakasztó,főleg így,hogy bármikor jöhet Jázmin és ezt már rég megtehették volna
!
Valaki kérdezte a bimbóvédő krémet:a Garmastant sokan dicsérik,de én is a dm-est használom,vagyis kezdtem el használni.Jóval olcsóbb és barátnőm szerint ugyanolyan jó.
Mi amúgy is elég sok dm-es cuccot használunk,Pankának mindene babylove-os,a fürdető,a törlőkendő,a popsikrém...
Szerintem nagyon jó minőségűek,nincs bennük semmi szintetikus anyag,alkoholmentesek stb. Mindegyik hypoallergén.
Én nagyon megvagyok velük elégedve.És az se elhanyagolható,hogy olcsóbbak,mint a divatos márkák.A pelust még nem próbáltuk,abból Liberót használunk,az jobban bejött,mint a Pampers,mert azt próbáltuk még.
Ja,Szilvi,úgy veszem észre az ismerőseim körében,meg magamat is beleértve,hogy nem törvényszerű,hogy az első baba nehezen legyen meg!
Próbálj arra koncentrálni,hogy könnyű szülésed lesz,esetleg játszd le magadban,ahogy szülni szeretnél.Lehet,hogy ez most komolytalanul hangzik,de nagyon sok dolog agyban dől el és sokkal-sokkal könnyebb,ha pozitívan állsz hozzá és azt mondogatod:könnyű lesz,pozitív élmény lesz stb.
Nekem ez már rengeteg szituációban bejött,a teherbeeséstől kezdve a szülésen át a tejtermelésig...