Sziasztok!
Nika! Meglásd! Igazam lesz!
Hisz, ahogy Királylány is mondja, már beállt Neked is a ciklusod az utóbbi időben. Na, de nem akarlak én zaklatni, majd tesztelsz, ha úgy érzed! De azért ne várd meg míg a férjed elmegy, hadd nézze meg Ő is azt a pozi tesztet!
Királylány! Örülök, hogy átgondoltad ezt a vizsgálatot! Hallod, azért nem semmi, hogy felmész Pestre, és ennyit foglalkoznak Veled! Kár is pazarolni a szavakat a magyar eü-re!
Beze! Na, hogy megy az első szopi nélküli nap? Bár, ha jól emlékszem, akkor azt írtad, hogy a reggelit már eddig is kezdtétek elhagyni! Úgyhogy inkább szurkolok az estéhez!
Pampa! Mi finomat főzől?
Bettike! Köszi az infót a teákról! Kiváncsi vagyok a véreredményedre!
Fesztike! Már alig várom a tesztjeidet!
Szorítok, de minden ok lesz , miért ne lenne?!
Tary, drágám! Hát, elhiszem, hogy nagyon nehéz most Neked, de ahogy Királylány is írta, gyere és mesélj el nyugodtan mindent, mert mi ezért vagyunk itt! Te napközben dolgozol amúgy? A férjed azt írtad türelmes, az már egy pozitív dolog. Szerintem azt kellene, hogy próbáld meg a pozitív dolgokat előtérbe helyezni. Persze, ezt sem egyszerű. Hidd el, nekem is vannak napjaim, amikor annyira magam alatt vagyok, pedig ha belegondolok, "csak" egyetlen egy vki hiányzik az életünkből, egy gyermek. Azon kívül, szinte tökéletes, és amikor kisírom magam, rájövök, hogy milyen önző vagyok, megvan mindenem, másoknak meg mennyi bajuk van. Persze, ezt nem azért írom, mert Neked is annyira tökéletes minden, hiszen tudjuk, hogy most nagyon nem az. Hogy van anyukád?
Csillagvirág! Mai teszted? Te is tedd fel, ha lesz időd!
Többieknek is sok puszi!