Új privát üzeneted érkezett!

Betty
Ilyet is lattam de a pozitiv gondolkodassal nalunk nincs problema :wink: kicsit megkesve de ment a link(barinom felhivott) :oops:

Chrissy
#.cn sok mindent neznek akkor indul a ciklus...es a kezdodo hormonoktol sok minden fugg! pl LH-t es FSH-t csak 3.nap neznek...persze lehet folyamatosan is de tok felesleges...nekem is neztek japoban :roll:

Viszont ha a 3.cn-es LH es FSH jo akkor mar nincs baj a vege fele se :wink: TSH-t is 3.nap szoktak,amugy inkabb mindent nezzenek,mint semmit... :wink: TSH melle kellenek a mellekek azt meg azert nezik :wink: az a masik 2nem tom mi :shock: De most nem is kell azzal foglalkozni.Viszont ha mesz holnap kerdezz ra mi az en mit mutat meg?Elfogjak mondani :wink:

21.cn meg a progi a legfontosabb hormon ami kell,hogy a baba megmaradjon ugyhogy jo lesz ez nyugi es nagy drukk neked mar most!Nem izgulsz ugye? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

És mit mutat ez a SHBG, DHEA-S? egy vv lesz igen.

chrissy81

Betty
Van meg bebim szamodra
Kép

Te tudsz valamit az eltuntekrol :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Chrissy
Ezt nezd meg valamit a magas inzulinro beszel marha jo ez a vv is :wink: :

http://en.wikipedia.org/wiki/Sex_hormon ... g_globulin

http://forum.index.hu/Article/jumpTree? ... &t=9077352

KépKép
bridget0801
Kulfold

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na akartam meg meselni nektek tegnap,hogy punkciert volt ott egy lany tegnap...aztan alitolag kerdezte a poran,hogy mikor lesz a beulti :arrow: mondtak neki 2-3-5.nap erre a csaj aszonta neki az 5.nap jobb lenne mert o nem er ra :shock: :o :roll:

Aztan ott volt melletem egy lany akinek a 6.lombikja volt!Tesobabaert voltak mar van egy gyereke...de most valahogy nem akar sikerulni...csak azert irom mert sokan mondjak nincs ra penz...meg mar az injekcioktol is elajulnak(pedig egy gyerek nevelese ennek nem is tudom hanyszorosaba kerul majd!) Jo tudom en konnyen beszelek de most nem rolam van szo csak jo volt latni igenis van olyan ember a foldon aki nem is az elso hanem a 2.babaert jon...es kepes akar fizetosre is menni :) Egyutt volt a punkcionk is meg a beultink is :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Chrissy
látom már közben Bri elküldte mi az :wink:

Bri
köszönöm a babókat is, a linket is :wink:
Nem tudok semmit az eltűntekről, kivéve Anycit, beszéltem vele nem egészen egy hete, neki sok a meló azt tudom, lassan visszaállnak a régi kerékvágásba, olvas minket, és ha lesz ideje írni, akkor jön :wink:
TöbbiekrŐl nem tudok :roll:
De tuti dolguk van, mert ok nélkül nem szoktak nem jönni :wink:
Jaaaah, és lapaljám vóóót :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Köszi csajok a segítséget.
De Bri, sajna izgulok. tudom, hogy nem lenne szabad, de tiszta para vagyok. Nem is akarok rágondolni. Ki kell űzni a fejemből a negatív gondolatokat! Na este majd rá agykontrollozok, meg bevetem Pusziék borát, attól fejre állok, nekem amúgy tök erős. Vagy rég ittam már rendesen! :roll: :shock:

Nem szabad, hogy rossz gondolatok keringjenek bennem, szóval át kell hangolnom magam! :roll:

chrissy81

Betty, ezt olyan jól kitaláltad ezt a teszt dolgot. Hogy a házassági évfordulón tesztelsz. 8)

chrissy81

Chrissy
persze, ha addig meg nem jön piri :lol: de hát nem fog :!: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Chrissy
Gondolom,hogy izgulsz azert nagy dolgokrol van itt szo...mert ez az FSH nem jatek :? de mint ahogy beagykontroloztuk az en petijeim meg embriket ugy most te vgy soron es kerlek koncentralj!!! :wink: Bor nekem is eros :oops: en is kipirulok egy decitol...szoliba nem kell mennem :lol:

Puszi
Hun vgy?Hany szazalekos a borotok :idea: 8)

Betty
Na latom valtozott a vonalzi iras 8) Lattam a lapaljat :twisted: :lol: Majnem egyszerre tesztelunk :shock: en 6nappal kesobb :roll: azaz fogok majd nem is tudom melyik naptol...de meg szuri van pozi lesz :? talan hetfotol aznap lesz uccso szuri :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Apacska most hivott (mar sms-ben kerdezte,hogy erzem magam :D ) aztan irtam neki,hogy agyban vgyok ma erre felhiv,hogy nem erzem jol magam? :shock: :lol: :lol: :lol:
Aztan kerdezte az injekciokat es,hogy mi meg a teendo :lol: mindig megkerdi :lol: aztan meg arrol is erdeklodott,hogy lehet-e repulnom :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, hát örülök, hogy nem kell magyarázkodnom, hogy miért vagyok kicsit stresszes. Gondolom, hogy hogy fogom magam érezni holnap! Amíg az eredményekre várok. Na, tényleg nem akarok itt parázni, meg ez a topik most nem is erről szól... Szóval minden jó lesz, tudom. Most ezt fogom mondogatni magamban. Minden jó lesz. :wink:

Lujzi hol van???

chrissy81

Chrissy
Most nem az hogy ez a topik nem errol szol...nyugodtan parazz en is paraztam :oops: azert megsem arrol van szo letod e a mittomen milyen sorozatot a teveben vgy sem :lol: Es nana,hogy megertem...mert ha masrol lenne szo IR,pcos az kezelheto azert...megnyugtatnalak de ez az FSH trutyi egy dolog :?
DE NEKED NEM LESZ BAJ AGYKONTROLL!!!MERT A MULTKORI EREDMENYEK FARSOK VOLTAK!!!AGYKONTROLL :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, hát persze, csak azért mondtam, hogy nem erről szól a topik, mert most nem akarom rontani a pozitív dolgokat, mert mindenkinek, de Neked, Puszinak és Bettynek különösen szükségetek van a pozitív környezetre... De persze, hogy tudom, hogy itt meghallgattok meg támogattok. :wink: És tudod mit? Most a Te példádból kiindulva erőt lehet meríteni az FSH problémásoknak is! :)
De nekem nincs FSH problémám. :wink:

chrissy81

Tudod amikor valos dolgoktol fel es parazik az ember az jogos es megertheto a baj azzal van amikor valaki bekepzel dolgokat vgy konkretan negativkodik.

Na most ezt jol megaszontam...a lenyeg te esetedben semmi negativkodas nincs csak egeszseges aggodas :wink: na pont :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Jelentkezem!

Bri: jaj, de szorítok!!! Olyan szép a sztorid, én is 3at választottam volna.

Betty: neked még egy hét, és tesztelsz? Remélem jó lesz az a 2. házassági évforduló.

Többieknek puszi.

Miylen: állati jó a babakocsi is:-)

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Helló!

Nem vesztem el, vacsi után jövök!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!
Nem vagyok eltűnve csak kicsit összecsaptak a hullámok. Beltéri ajtócserére készülünk, ezek után rohangáltam az elmúlt napokban. Közben tönkrement a mosógépünk, a könyvkötő elnyeste a szakdogám borítóját ésésésés még tudnám folytatni, de minek :roll:

Bri!
Szuper hírek. Szerintem azért annyira nem oltári nagy gáz, hogy nem tudtam menni a talira, sajnos nem rajtam múlott :( De legközelebb csatlakozom a brigádhoz. Magnéziumról: Magne B6, 3x2 szerintem elég sok, de milyen a szakértő, ha szerinte ez OK akkor biztosan így van.

chrissy: ++++ gondolatokat a fejbe, ez visz előre bennünket :) Mikor mész vv-re?

puszi: fincsi borocskát én is nagyon csípem, persze ez nem ám enyhe célzás akart lenni :lol:

betty: továbbra is némán figyellek Titeket :)

Puszi a Többieknek is!
Vendég

Na, itt vagyok!

Nem beboroztam tegnap, hanem délelőtt mentem talpreflexológiára, onnan a teljes vérkép eredményemért, majd boltba, postára, zöldségeshez. Hazafelé menet meg hívtak a TEGYESZből, hogy holnap jönnének környezettanulmányra. :shock: Gyorsan haza, feltettem a gulyáslevest, meg begyúrtam a fánktésztát és azóta takarítok, mint egy félőrült. :twisted: Jó hogy nem holnap szóltak, nem???

Milyen: de szép a babakocsi! Tetszik! És nem is drága!
A tanfolyam 2 egész napos.

Betty: lapalja jó jel! :wink:
+++++++++++++++++
(Bort zacsiba? :-) Inkább majd személyesen!)

Chrissy: holnapra extradrukk, de minden rendben lesz!
A hormonkérdésekre már kaptál választ! :wink:
A bor kb. 14 %-os, te kérdezted? :oops:

Bri: húúúú, állat jók az új minivonalzik! Ilyet én is akarok! :lol:
Apucid milyen törődő!!! :oops:

Csibuc: Kaphatsz ám bort Te is!!! Vittem is a talira Neked is, becsszó, a kocsiban volt, csak Te nem voltál ott!!!
:oops:

Köszi a drukkokat, késő este repesztek! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Honnan tudod, hogy magyar vagy?

* Amikor több tejfölt használsz, mint ketchupot.
* Amikor a paprika legalább olyan fontos, mint a só és bors.
* Amikor valamelyik rokonod Attila. Vagy József. Vagy János. Vagy László. Vagy István.
* Amikor szereted a Túró Rudit, de nem igazán tudod elmagyarázni a külföldieknek, mi a fene az, amíg ki nem próbálták.
* Amikor külföldi barátaid megkérdezik, hogy hiszel-e még abban, hogy a Mikulás ajándékot hoz december 24-ről 25-re virradóra, a válaszod némiképp zavart, hiszen a Mikulás nálunk december 6-án ajándékoz, és amúgy karácsonykor a kis Jézus ajándékoz, és az ajándékok már 24-én este ott vannak.
* Amikor nem beszélsz teli szájjal.
* Amikor 5 percen keresztül tudsz egy levegővel káromkodni úgy, hogy nem használod ugyanazt a szót kétszer.
* Amikor az eljegyzési gyűrűdet az ellenkező oldalon viseled.
* Amikor a vonat még el sem hagyta az állomást, de te már eszed a szendvicsed (általában egy fél paprika vagy paradicsom van benne, és többnyire rántott hús).
* Amikor egy 79 km hosszú tavat Magyar Tengernek hívsz.
* Amikor soha nem mész el otthonról vizes hajjal, mert megfázol, és mindig viszed a hajszárítót, ha külföldre mész, és megdöbbensz, amikor valakinek nincs legalább egy otthona.
* Amikor mindig ugyanazon a helyen, vagy széken foglalsz helyet, még akkor is, ha a terem, szoba üres és a te helyed a szoba végében van.
* Amikor tudod mi az a pogácsa/dobos torta/kürtőskalács/főzelék/túrógombóc, és szereted is őket.
* Amikor sokkal találékonyabb vagy, ami a csalást illeti, bármelyik nemzetnél.
* Amikor a Micimackó és a Flinstone család sokkal viccesebb szinkronizálva.
* Amikor tudod, hogy a 'rézfánfütyülő rézangyalát' igazából egy káromkodás.
* Amikor névnapod van, és senki nem érti, mire jó az.
* Amikor gyümölcsöt használsz leveshez is.
* Amikor tudod, hogy minden zseninek vagy hírességnek van magyar kapcsolata, vagy csak szimplán magyar.
* Amikor mindenkinek elmondod, hogy a Rubik kocka magyar találmány.
* Amikor esküszöl, hogy a fokhagyma és a mézes tea kiűzi belőled a nyavalyát kevesebb, mint egy nap alatt.
* Amikor gyerekként folyton répát kellett enned, és arra a kérdésedre, hogy miért, a szüleid azt válaszolták, hogy azért, hogy jobban tudj fütyülni.
* Amikor nehéz elmagyarázni, hogy családnév az első helyen van, vagyis ez nem a keresztneved.
* Amikor tudod, hogy a vörösbor - kóla kombináció finom, és furcsa, hogy a külföldiek furcsállják.
* Amikor boldog szülinapot kívánnak, meghúzva a füled.
* Amikor termálvíz vagy fürdő van a városodban, vagy közel hozzá.
* Amikor tudod, hogy melyik nemzet adta a legtöbb Nobel-díjast a világnak.
* Amikor tudod, mi az a tepertős pogácsa.
* Amikor ha esőben állsz, megnősz.
* Amikor el tudsz beszélgetni idegenekkel a buszon vagy az orvosra várva intim dolgokról, de felháborodsz, ha az anyagi helyzetedről érdeklődnek.
* Amikor nem jó a normál méretű párna, mert vagy óriásinak, vagy nagyon kicsinek kell lennie.
* Amikor magyarul beszélsz külföldieknek, de lassabban és hangosabban, hogy "értse".
* Amikor madártejet eszel desszertnek.
* Amikor nem pazarolod az ételt, a maradékot elteszed másnapra.
* Amikor a mesék nem úgy végződnek, hogy örökké boldogan élnek, hanem hogy boldogan élnek, míg meg nem halnak.
* Amikor a nagyid azzal "fenyeget", hogy ne vágj pofákat, mert úgy maradsz.
* Amikor saját erős paprikát termesztesz az udvaron, vagy az erkélyen kis cserépben, hogy garantáld az erősségét.
* Külföldiek nem értik, ha azt ecseteled, hogy ne egyenek görögdinnyét augusztus 15-e után, mert Lőrinc belepisilt.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, de jók lettek az eredmények, ugye? mert azt bezzeg nem írod! na, gondolom azért, mert jók lettek. :roll: És a TEGYESZ-eseknek sütöd a fánkot? Jééé, de ügyi vagy! Fánkot sütni! Na, én nem tudok semmi ilyesmit sütni. Anya nekem soha sem süt, főzni viszont istenien főz, gondolom ezért nem is tanultam meg sütni. Bár még megtanulhatok. Na mindegy.

Újabb adag bor kitöltve, ki csatlakozik? :lol: :wink:

chrissy81

Puszi, ezek a TEGYESZ-esek jól rákapcsoltak, nem? Nincs ez korán ez a környezettanulmány?

chrissy81

Chrissy: kicsit vérszegény vagyok, meg vashiányos,... Nagy baj nincs! :wink:
Dehogy nekik sütök fánkot! Magunknak! Ez pofon egyszerű recept ám, nem kelesztős.
Én csatlakozok! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Chrissy: nincs korán, ez a menet.

Kép

Kép

*puszedli*

Bri
de ari a párocskád :wink: :lol:

Chrissy
én is egy állásponton vagyok Brivel, úgyhogy nem másolom be az Ő véleményét 8) Agykontroll :wink: Mi drukkolunk hátulról tudooood :wink: és azt is tudjuk, hogy jók lesznek az eredmények :!: :wink: Már meggömböztem neked Kép

Csibuc
örülök hogy benéztél :D , a zűröknek nem annyira, de minden meg fog oldódni :wink:

Lujzi
hogy vagy :?:

Puszi
Holnap jönnek környitanulmányra :o :shock: :?: Hát azért tényleg szólhattak volna mondjuk egy 3 nappal előtte nem :twisted: :?:

betty615

Puszi
jó ez a leírás :lol: :lol: :lol:

Mai tüszőrepihez+++++++++++++++++++++ :wink:

betty615

Chrissy

Mingyá seggberúglak!!!Há mit hallok??Izgulsz??Minden oké lesz(de nem ismerek Rád,nem izgulunk,csak pozitív gondolatok!!!) :wink:

Bridget

No comment a csajhoz-milyen "jó"hogy valaki megteheti,mikor is érjen rá egy lombikprogramban!! :?

Betty

Ki ne mondd mégegyszer a piri szót!!! :wink:

Puszi

Jó ez a szöveg!!(csak egy észrevétel:a szeptemberi Lőrinc szokott belepisilni a dinnyébe,nem az augusztusi)Tényleg nem szórakoznak ezzel a környezettanulmánnyal!!Bár nemtom mi alapján ítélnek...a szomszédunkban van egy 12 éves kiskölyök,örökbefogadott.De tulajdonképpen nálunk is lakhatna,mert non-stop ittvan.A "szülőknek"nem tűnik fel,h esetleg vasárnap délután van... :roll:
Mondtam is a férjemnek,vegyük fel rá is a szocpolt,simán jogos lenne :D :D (ezzel csak azt akartam mondani,h fura,h az ilyen emberek is alkalmasak)Még egyszer nem köszönt a kölyök,egyszer sem hívta át magukhoz a fiamat,ja és ha beviszek piát-kaját még nem böffent rám,hogy köszi....szóval "jó"nevelést kap...na mindegy.

Lujzi

Ugye?Nekem is megtetszett a kocsi fazonja,meg hát az ára is türhető....Ágyatok bevált??

Csibuc

Az elveszett bárányka!! :wink: Mostmár jó dolgok jönnek,ne aggódj!!
Vendég

Chrissy
én már túl vagyok a boron bár csak fél deci ment le, mert nagyon rossz :lol: :lol: :lol:

betty615

Milyen
ha úgy mondom irip, az éééér :?: :lol: :lol:

betty615

Betty

Sehogy sem ééééér! :lol:
Betojok:tesztmártogatás :lol:
Vendég

Betty, köszi a gömbözést, felvetted hozzá azt a kendőt Te is?

Puszi, jó a szöveg! :D

Csibuc, Neked küldök egy jó nagy adag energiát, legyen erőd túljutni a nehéz dolgokon!

chrissy81

Nézzünk SZF-et. Most kezdem. 8) + borozok. Nem is rossz néha egyedül itthon... :roll:

chrissy81

Ááááááá,rohadt net, csak 1-1 percre van. Apa nincsen itthon, na mindegy, max mobilról olvaslak titeket.

Én nagy borszakértő vagyok ám!!! Illetve már sokat felejtettem, de valamicskét értek hozzá:-)

Jól vagyok, bár hasmarsom van már két napja.... Persze mert jön a mensi.... Olyankor mindig. Apát április utolsó hetében műtik :shock: . Már most fél,meg ideges.

lujzedli

Chrissy
ne hülyéskedj, még mindig a fejemen van :lol: :lol:
Szüli-felit mi is nézünk ma, mert most esett le az előbb a legújabb rész :wink:

Milyen
oké, oké, akkor semmi sem ééér iirp ügyben, értettem :lol:
Hát azt azért mégsem írhattam oda, hogy tesztlepisálás :lol: :lol: :lol:

betty615

Csajok!

Mindenkinek jut baba bőven! Válogassatok :D :) :lol:

Kép

lujzedli

:lol: :lol: :lol:

betty615

:lol: :lol: :lol:

Kép

lujzedli

Lujzi
ez is nagyon ari kép :lol: :lol:
Ha lehet választani, akkor én a bal oldal szélén, a két egymást karoló kisembert választom :lol: :lol:

Na lépek mára

Kép

betty615

Rendben, Betty a tiéd az a kettő:-)

lujzedli

:)
Kép

lujzedli

Lujzi
Vald be,hogy csak az uj vonalzid miatt irtal 8) :lol: :lol: :lol: Szeeeep :D Nekem volt egyszer egy borasz baratom itthon :lol: Apacska mutetjenek ngyon orulunk!!En is belennek tojva azert valljuk be mi is parazunk az atjarhatosagitol,lapartol,histerotol pedig nem is olyan mutet :roll: Le a kalappal elotte!Nyugtatgatod azert? :roll: Ezek a fotok nem semmik :lol: :lol: :lol: De jok el is mentettem oket :wink: Meg 11nap mihez? :shock:

Csibuc
Tobb,mint egy hete nem jossz :roll: ne mond maaaa :roll: remelem nincs nagy gaz :? Azert kell folytatni,hogy kiontsd a lelked ahogy eddig is tetted.En ugy ereztem a folytatas lett volna az izagi problema de nem akarod elmondani.Msn-en is megtalalsz irhatsz barmikor!!! :roll:

[quote]S írta:zerintem azért annyira nem oltári nagy gáz, hogy nem tudtam menni a talira

Meee mondod ezt :shock: mar hogyne lett volna gaaaz jobb lett volna ha mindenki ott van :roll:

Magne B6-bol nekem a doki kiemelten ilyen magas adagot irt elo,hogy megmaradjon a baba vgy ilyesmi szal nem babas vgyok es arra adta igy lehet jo igy sot bizti...bar azt mondta nem fogom birni vgyis akkor szedjek annyit ha birom....ugyanis hasmenest okozhat :lol: :lol: :lol: :lol: jo mi :lol: :lol: :lol: Kép

Puszi
Ez jo gyorsan jott de most mivan ha holnap megfelelo meg a korulmeny de 2ev mulva mondjuk mire jonne a baba akkor meg valaki tonkremegy vgy forditva?Na sutottel nekik vgy csak fogsz?Micsoda hazigazda :lol: :lol: Kép Eredmenyeid megtudhatjuk? :roll:

A babas vonalzit mar nezegetem 2eve miota itt vgyok :lol: eddig csak a probalkozos ticker-em volt de most lesz ez is mert a nagybaba.hu-n mar nincs a lombikos ami nekem anno volt :lol:

Repessze Kép

Ez a lista a facebook-on van fent :lol: tagja vgyok a csapatnak te nem? 8) Na jo mosma olvastam mindent....de mihez csatlakozol?

Betty
Te gombos :lol: :lol: :lol: :lol:

Milyen
Igaaaz?kicsit felhaborito :roll: Az a kocsi tenyleg jo ar!ikres keped nincs? :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Bri:nem a vonalzi miatt írtam. Nem tudtam jönni kedden,alkalmassági vizsgálaton voltam délelőtt,2re meg mentem dolgozni. Ma is 1re megyek:-S. Nyugtatom apát. Persze,én is idegeskedem,de muszáj nem kimutatnom,pedig nehéz. Már csak 10nap,várom nagyon.;-). Én tanultam a borászatot.;-)

lujzedli

Puszi: barátnőm is szintén Pesten intézte az örifogadást, nagyon hamar meglett nekik a papír, hogy örökbefogadó szülök lehetnek. Nem is ez a lassú folyamat, hanem amíg egy baba,egy gyerek örökbefogadásáig eltelik az id. Ha jól emlékszem, ők 274.ek a sorban, úgyhogy azt mondták nekik, valszeg 4-5 év,mire eljutnak a csemetéig. Remélem nekik is, és nektek is előbb sikerül, mert lehet, hogy egy csöppség csak benneteket akar, senki mást:-)

CSibuc: Mi van veled, tényleg ritkán írsz.

Betty: Hogyi vagyi ma????

lujzedli

Lujzi, te F-1 rajongó vagy?
Lujzi, ez a borászat dolog érdekes. Szereted a borokat? Milyen bort szoktatok inni?
Apidat nyugtasd meg, rendben lesz minden. Neked kell most tartanod magad, mert hajajj, ha a férfiak betegek!!!

Csibuc, én is azt érzem, hogy nem vagy mostanában jó passzban. Ha akarod, gyere és mesélj nekünk, szívesen meghallgatunk. :wink:

Puszi, na repesztettél? Izgi! Holnap punkció!!!!! :P Ma kicsit pihizz is!

Bri kismami, Te meddig kukorékolták tegnap?

Betty kismami, puszillak!
Milyen, pocifotó?
Annmari, Anyci???

Én voltam reggel vv-n, hát nem biztos, hogy meglesz ma az eredmény, de reménykedem. Amúgy nyugodt vagyok, nem izgulok.
Tegnap este lenyugtattam magam, no para. Thinking positive.
:wink:

chrissy81

Chrissy: Igen, imádom az F1-et 10éves korom óta, és már ahogy látszik is, számolom vissza a napokat. Már úúúúúúúúúúúúgy várom.
Hááááát én a rosét szeretem,bár inkább pezsgőben.....De ha olyanom van, akkor jöhet bármi :lol: :lol:
Szakmám az általános kertész, tehát szölő-, zöldség-, gyümölcstermesztést tanultam, ezzel egyidejűleg a borokhoz is értek, na nem profi szinten.....Sajnos...Sosem dolgoztam a szakmámban, és valszeg nem is fogok.
Tartás: ja, tartom magam, ma azonban nem, emrt megjött, fájok...hisztis vagyok....... :cry:

lujzedli

Lujzi
még nem is dícsértem meg az új vonalzidat, cééép :!: :wink:
Ma is jól vagyok, köszönöm :wink:
Én addig néztem a F1-et, amíg Montoya is volt, mert Ő volt a kedvencem :D , de azóta, hogy nincs, nem is nézem :lol:

Bri
olvasom amit írtál....Betty, te gombos :arrow: gondolkozom Kép ....gombos :?: :?: :roll: Mi ez :?: Aztán el kezdek visszaolvasni, hisz nem is írtam gombokról :lol: :lol: és aztán rájövök, Kép hogy azt írtad: GÖMBÖS, csak nincs ékezet :!: :lol: :lol: :lol:
Má megen hüle vagyok :lol: :lol:

Chrissy
én is puszillak :lol:
Reméljük meglesz MA aJÓ eredmény :wink:

Milyen
Csibuc
Anyci
Annmari
Puszi
...............mindenkinek pusszantás :!: :wink:

betty615

JA, igy már én s értem a gombos dolgot :lol:

lujzedli

Betty: Kép

lujzedli

Ezt a gombos dolgot én sem vágtam. Így már értem :lol: :lol: :lol:
Betty, én is remélem, hogy már ma megtudom, hogy minden ok, nem kell holnapig várnom, főleg mivel holnap Bp-en leszek, be sem tudnék érte menni, max valakit beküldhetek érte...

chrissy81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?