Új privát üzeneted érkezett!

Na jó, nem bánom, tető is jöhet 8) :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

en is gondoltam ma megcsinalom de aaah talan en meg ne :roll: bar en is pozitivitasnak szantam volna 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: nem semmi story! :shock: De a lényeg a lényeg, pociban a babók! :D :D :D Mit kell szúrnod????
Köszi a blinkieket! :D
A vonalzid meg csúcs! :P
A drukkok meg mennek ezerrel! :wink:

Betty: persze Neked is! :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi
meg persze neked is :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bri én is elolvastam a töridet, bár már elmesélted :wink:
De a lényeg, hogy ott vannak a kis manók már veled 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Puszi
Kosziiii :D A vonalzim ngyon tecc nekem is 8) Mit akartam meg mondani... :roll: jaaah tuszonovelooooook+++++++++++++++++++ :lol:

Betty
Igen mer te voltal ma(megint) a kivalasztott hahrom es mukodj :lol:

Tobbiek meee nem jonnek :roll: Most mi is kiurulunk :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hello Csajszik!

Én itt vagyok! Most jöttem, vacsi, torna, pihi, ezek voltak ma.
Bri, nem semmi sztori, de nagyon örülök, hogy minden rendben ment.

Hááát, nem vagyok én izgága, csak tanulnom kell ezt a babanetes dolgot, tudod. Nem is ismertem senkit, nem tudtam, hogy mi lenne a jó nekem.... Most már tudom, hogy itt jó helyen vagyok. :oops:
Olyan vagyok, amilyen a talin voltam. (Pénteken megyek...)
Jó a vonalzi! 8)

Betty, már holnap lesz egy hete! :shock: Nagyon rohan az idő.

Én megbeszéltem a laboros csajjal, hogy csütörtökön már a vv eredménye is meglesz. !

chrissy81

És Bri, Betty, Puszi: nagyon szorítok Nektek! +++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

chrissy81

Chrissy: hova mész pénteken? Megint Pestre tán?
Ügyes vagy, hogy lebeszélted a laboros nővel! :wink:

Betty: ma elkezdtem nézni a SZF-et, 5 részt kivégeztem. :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Chrissy
No para tudom olyan vgy amilyen talin :wink: csak mondom,hogy ngyon kellemesen csalodtam benned :wink:

Na de ugyi vgy meg eredmeny is lesz? :shock: Mondom en,hogy stamp csajszi vgy te :lol: Penteket meg majd megbeszeljuk 8) Csibuc meg nem jelentkezett :roll:

Puszi
Annyira utos a borotok :lol: Megiszom estenkent egy decit es mar melegem van :lol: Kép :lol: Anyu is megkostolta tegnap :wink:

KERDES
1.Dokim azt mondta szedjek magneziumot :arrow: na de ez most mit foglal magabe? :roll: Nem magne B6-rol beszelt hanem magneziumrol ami a babak velemmaradasara jo 8) :lol: vettem pezsitabit....vgy megne B6 lenne? :oops: nem tudom :roll:

2.csinalnek vonalzit vgy meg ne :roll: csak a pozitivitas vegett...mondjuk nekem mindig is volt beulti utan 8) na ezt meg majd holnapig eldontom :roll: De azert erdekel a velemenyetek :roll:

Na megyek Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Puszi
A gyogyszer amit nyomok az a choragon ma egy ampulla es 2naponta fel meg 3szor csut,szombat,hetfo :roll: Ugyhogy a tesztelesem csuszik :? De nem baj :wink: Nekem kesobb is megfelel :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: Mg? No, majd rákérdek. Szép estét a babókkal!
Örülök, hogy ízlik a borunk! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Bri
én is mindig nyomok vonalzót, de igazából ezt te érzed, te döntöd el, hogy csinálsz-e :wink:
Én is borozok :lol: :lol: de alig bírom meginni naponta azt az 1 decit, mert még a szagát is utálom.
Pia terén csak a tömény jöhet szóba :lol: :lol: nna, nem vagyok alkesz :lol: Kép akkor egészségünkre :!: Igyunk mindenki bebabásodására :lol: :lol:
Én meg ovitrelle-t nyomok, heti felet, az nem sok :?: (mármint az időköz kihagyás, te 2 naponta szúrsz)

Puszi
ugye milyen jó a szüli feli :?: :lol:
Mi nagyon sokat szoktunk rajt röhögni :lol:

Chrissy
ügyi vagy, hogy már a héten lesz is eredmény :wink:

betty615

Már a színeket is tévesztem, ez a bor hatása :lol: Kép

Jah, még a magnéziumról...nekem is csak pezsitabim van. Nem is tudtam, hogy az is segíti a beágyazódást :shock:

betty615

Jo koszi majd addig szedem a magnezium pezsitabit...de lehet dobok majd egy sms-t a dokimra :oops: ugyis aszonta,barmi van akarmi azonnal telegrafaljak. 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én is borozok, meg sajtozok éppen! :wink:

Chrissy? Te nem csatlakozol hozzánk? :lol:

Bri: majd írd meg, mit válaszolt a dottore.

Betty: ahhhhha! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Betty
En sem vgyok nagy borozo :roll: sot alkoholt se iszom uuuugy :? de a babakert mindent foleg ilyen jofajtat mint amit Pusziek csinaltak :wink: egeszsegedre Kép
Nem tudom,hogy mer jo hetente a szuri olyan soka ha a baba mar megtapadt akkor minek? :roll: Ehhez nem ertek ilyet meg nem hallottam :roll: en hetfon nyomom az uccsot :roll:

Ma te jartal a fejemben 8) hahrom mukodj :lol: nem megy ki a fejembol :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ez pedig mindenkinek akinek mihez kellenek a drukkok :wink: az van rairva amikor szamolom az aldasokat teged ketszer szamollak :)
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na csajok! Ezt nem fogjátok elhinni, de épp boroztam!!!!!! Hát van ilyen? Mindenki borozik? :shock:

chrissy81

Alkesz brigád! Kép :lol: :lol: :lol:

Bri: ez nagyon tetszik! :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Chrissy
hát látod :lol: , mi már csak ilyen borosok vagyunk :lol:

Bri
csak neked, csak most
Kép

Most mondjátok szépen: egy, ketó, hahrom :lol:

Óhrrák múkodjetek :!: :lol:
Kép

És mégegyszer: egy, ketó, hahrom...óhrrák múkodjetek :!: :lol: :lol: :lol:

betty615

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Kép

Viduljatok :!: :!: :lol: :lol:

Kép

Kép

betty615

Kép Kép Kép

betty615

Betty: belendültél! :D De jók nagyon! :lol: :lol: :lol:

Borozunk és vidulunk! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Betty
ez a pasi ijeszto :shock: :shock: :shock: jah es te marha lokott vgy :lol: :lol: :lol: :lol: de azert szivesen meglatogatnalak 8)

Puszi
Orulok,hogy tetszik :)

Chrissy
Ma teis? :shock: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
baromi jó a blinkiejeid, honnan veszed :roll: :?:
Én is találtam pár oldalt, de ilyen jókat nem :? Húú te aztán mindent kiszámoltál :lol: de jóóóó, nagyon tecccik :wink:

Puszi
egy kicsit fel akartam dobni az estét :lol:

betty615

Jó reggelt!

szép kis este, mondhatom! :lol: :lol: :lol: De nagyon viccesek vagytok!

Bri, na látod, milyen jó ez a pozitív hozzáállás! Szuperek a blinkiek! Nagyon tecc!

Betty, nagyon vicces vagy! Hogy vagy egyébként? Ovitrellet mikor nyomod? Hőt mérsz? :oops:

Puszi, na látod mit művel a borod? De nagyon fini! Ma is iszok egy kicsit majd! :wink:

Milyen, hol vagy??? Már úgy hiányzol! :oops:

Csibuc?
Annmari?
Lujzi?
Anyci?

chrissy81

Chrissy
köszi, jól vagyok :lol:
Ovitrelle-ből holnap megy a következő adag, hőmet akkor mérem, ha épp eszembe jut, úgyhogy kissé hiányos a görbém :lol:
Puszinak milyen bora van :?: Házi, gondolom.. édes :?:

Puszi
megkóstolnám a borodat :lol:
önts egy zacsiba, azt add fel postán :lol: :lol:

Bri
várlak :lol:

betty615

Puszinak házi bora van, de száraz. Fini. Tudod az igazi bor száraz!

chrissy81

Ezt a sok alkeszt!!!! :lol:

Na olvasok és reagálok!!!

Csókolom addig is!!!
Vendég

Betty

Micsoda tünetek produkál nálad a terhesség-meghülyűtéééé?? :lol:
Kész vagyok a képeidtől!!! :D 1ik kismami akarna képet rakni pociról-de előbb csinálnia kell.Másik kismaminak nincs is hasa,ugye MÁSIK KISMAMI???:wink:

Chrissy

Itten vagyok,ne aggódj,rosszpénz...tudod :D
Sajnálom a pirit,na de a jósnőre gondolj...
Bridget

Micsoda hírek!!!MOndtam én Neked,hogy most itt csoda fog történni,ugye???
Mi Pákozdon élünk,Székesfehérvártól egy köpésre.De még csak 1 éve vagyok falusi.Anyud hol született?
Magnézium:én egy tök simát és óccsót szedek,magnesium citricii a neve.Viszont Neked most jobb lehet a magne b6,mert az idegrendszeri fejlődéshez(vagy mihez)kell a b6 is.Viszont rohadt nagy étvágyat csinál....

Puszi

Mennek a drukkjaim a megfelelő időre Neked is! Érdekes lehet ez a tanfolyam.Hány alkalom lesz?

Lujzi

Nálatok most mi újság?Műtét?

Csibuc

Ne aggódj az altáji dolgok miatt,persze nézesd meg,de mint valaki írta ,ilyenkor gyakoribb a dolog...na ezt szépen körbeírtam!! :roll:

Annmari

Szia Neked is!!

Most gyorsan elküldöm,mert az előbb "kék halál" jött a gépre...
Vendég

Na most magunkról:

megrendeltük a babakocsit-még épp időben,mert azt mondták 2 hónap is lehet mire megjön :shock:

Vettünk lámpát kiccsajnak,édes csigás,ígérem fotózok és feltesszük az összes elmaradással együtt.
Na meg kapott kiskádat,lepedőket,és láttam neki az ikeában függönyt is,legközelebb megvesszük azt is.
Na így néz ki,és ugyanez a mintája a rácsvédőnek is!
Kép
Vendég

Na jo reggelt iszakosok :lol: en most keltem 8) :oops: :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ha már így belejöttem :)

Ilyen lesz a babakocsi,de nem ez a szín,hanem csoki-bézs árnyalatú
Kép
Vendég

Szia Bridget!!

Hogy érzed magatokat?? :wink:
Vendég

Betty
Maj minnya elkuldom neked 8) Igen kihat mar nem most :lol: bar uccso menzivel szamoltam...regen az a jo kis lombikbebi a pociban tickerem volt...de mindig is arra vagytam ez legyen az ha majd ugy sikerul...

Chrissy
Jaja jo hat en mindig igy alltam hoza ahogy most...es a jo hirek egyre tobb hitet adtak 8) Vonalzit meg nem ngyon akartam kitenni de nem ettol fuggsot ha jobban belegondolok meg beis beszelhetem magamnak :lol:

Milyen
Igen mindenki megmondta...de en annak is betudom,hogy egy negativ kornyezetbol kikerultunk mar ha erted mire gondolok :roll: Na es ezt a magneziumot 3*2 lehet szedni...mert a pezsitabira ravan irva egy nap egy tabi :arrow: ebbol semmikepp nem mehet 3*2 :shock: szal valszinu a masikra gondolt a doki...majd minnya sms-ezek neki mer telefonban ilyenkor nem adjak mer dodozik :?

Anyum Cece-n szuletett :lol: Tudod ahonnan a cecelegy is van :lol: M7-esen szoktunk menni le Szekesfehervarig ott meg ramegyunk a 60akarhanyas utra es az visz vegig cece-ig 8) En irtam csibucnak,hogy ilyenkor tobbszor elofordul es ez ugymond "normalis" :?

2honap egy babakocsi...huh :shock: tenyleg jo,hogy most rendeltetek :roll: Milyen lesz kepet kapunk rola?A csigas lampat mar multkor mondtad arrol kertem fotot 8) :lol: Szeeeeep a fuggonyt :D mar en is megkuksiztam milyenek vannak egy boltban :oops:

Azt irja a vonalzid,hogy a babad mar tobb mint 2pounds es kb 15inch :D magyarul majdnem 1kilo 8) (2pounds az 0.90718....kg) es 38.1cm :D huuuh mar telleg milyen nagy :shock:

Na szeep a babakocsi is nekem meg pirosban is tecc :D

Puszi
Hun vgy?Berugtal tegnap es azota fel se keltel :lol: Meg noveszgess 2napig!!!!Marna nagy drukkok mennek :!: :!: :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Koszonom szepen jol erzem magunkat...aludtunk ma egy jot mind a 4-en :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

A magne b6-ból simán szedhetsz 3X2-t,nekem a doki mondta!!!
Értem én,mire céloztál :wink:

Néha úgy érzem,nemcsak 1 kiló ez a gyermek :lol: bár az uhg szerint kb 90dkg volt 1 hete,szóval"tankönyvi"méretű!!De most rohamosan nő,kíváncsi vagyok,jövő héten megyünk 4d-re-természetesen hozom a fotót!!
Vendég

Milyen
Es a masik magnezium amit az elobb irtal abbol is lehet 3*2?A magne b6 azt tudom lehet nyomatni :lol: Jaaaj 4D-s kepet is kapunk a kis pofijarol :D Gondolom izgulsz....vgy nem :oops:

Csibuc me nem jon? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szerintem igen!!

Most izgulok igazán,mert mostmár az arcvonások nagyon láthatók lesznek!
Anyámék szerint tiszta én,anyósék szerint tiszta apja a gyerek :lol: a 17.heti 4d alapján.Anyu előkotort egy fotót rólam,mondjuk azon tényleg tökre rám hasonlított,Na de nem szemből láttuk...
Vendég

Jó reggelt Bri!!!!!!!!!!!! 8)
Magnéziumról: szerintem idd a pezsgőtabit, a Magne b6-ról én annyit tudok, hogy magnézium+ b6 vitamin. Szóval nem hiszem hogy túl nagy jelentősége lenne annak, hogy melyik változatot szeded. De ha a dokid ad valami tuti tippet, akkor írd meg légyszi. Köszi.

Milyen, kiscsajról 4d- dejóóóóóó! Jók a cuccok! Babakocsi király.

Puszi tényleg, Te még mindig alszol? :shock: Hol vagy má? :)

chrissy81

Milyen
Na majd hozd a kepeket es mi megmondjuk kire hasonlit 8) :lol:

Chrissy
Hat nem tudom...majd minnya sms-ezek megkerdem mert nem mindegy :roll: Majd megirom...bar minden doki masra eskuszik :lol:

Te honap mesz? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
de cuki ez a kép :wink: :wink:
Én itt kukorékolok már 8-kor, te meg délbe kelsz fel :lol: :?: Hééétalvóó :lol: :lol:
Bri várom a linket akko :wink:

Milyen
nagyon jó a függöny, és nagyon jó a kocsi is, nekem is tetszik eza szín is :wink: A többi képet is várjuk áám, és a pociképet is kérjük majd

betty615

Betty

Szió!!Köszi,és ez a kocsi még nem is hororr áru,50 ezer péz.És van iker-változata is :wink:

Jól vagytok??

Chrissy

Nem tudok visszalépni msn-re :( de majd folytatjuk a csevejt.(szerintem újra kell tenni a windowst)
A magne b6-ban a b vitaminnal sokaknál az a gond,hogy nagyon éhesek tőle....de nem mindenki természetesen.Viszont kell a b6 a szervezetnek.(én este szoktam bevenni,éjjel meg nem fogom kirabolni a hűtőt :lol: )

Bri

Természetesen hozom a képet!!
Vendég

Figyu ma 11kor keltem nem delben :lol: :lol: :lol: csak mire ellottem a hsz-t kicsit fel 12 lett :lol:

Neked is hoztam egy kepet 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Milyen
Koszi (ikerverzio) :lol: :lol: :lol: Jol vgyunk koszonom...agyazodunk :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mi is jól vagyunk, tényleg nem sok píííz ez a kocsi akkor.
Bri,nézd mit találtam :o CSACSI :lol: (itt alattam) Ez találó :wink:

betty615

Bri, igen holnap megyek. :roll: Most már utálok erre gondolni. Egy csomó hormont néznek: TSH, FT3, FT4, LH, FSH, prolaktin, ösztrogén, progeszteron, tesztoszteron, SHBG, DHES, inzulin.
Mi ez az SHBG, DHES????
21. napon meg csak progit. Ez normális szerintetek?

chrissy81

Chrissy
SHBG: sexhormon binding globulin
DHEA-S: dehidroepi-androszteron-szulfát

De mindez csak 1 v.v. nem :?: Vesznek pár kémcsővel azt csókulom :wink:
A 21. napon nekem mindent néztek, kivéve a pajzsmirigy. Azt az egyet csak cn. 3-on.

Bri
köszi a képet, nagyon édik ezek a kis béjbik :lol:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?