Sziasztok!
MINDEN KÖZELMÚLTBAN ÜNNEPLŐ KICSI ÉS NAGYOBB GYERKŐNEK KÍVÁNUNK RENGETEG SZÉPET ÉS JÓT!
Erről jut eszembe: utólag is nagyon szépen köszönjük a Zéti napi köszöntéseket!
Emőke!
Hogy vagy? Mit mondott a dokid? (bár ez úgysem számít szinte semmit...magamból kiindulva
)
Neked régebben is magas volt a vérnyomid, vagy csak Ábel születése után jelentkezett először? S el sem múlt azóta
???
Komolyan mondom úgy érzem magam, mintha a saját nagyanyám lennék amikor be kell vennem a vérnyomás csökkentőmet
...nekem az olyan "öregkori" dolog
Rólunk: Borkó egy zabagép! Szinte állandóan eszik...gondolom próbálja behozni a lemaradását...mármint, hogy mégsem let "elefáni", csak simán nagyobbacska...a kórházban Ő volt a legnagyobb lányka... Éjjel jól alszik...ha épp mellettem van az ágyunkban
...a bölcsőjében vmiért gyakrabban ébred
S mivel én dög lusta fajta vagyok gyakran fekszik mellettem
Így viszont reggel 8-9 körül kel(ünk)
Zéti nagyon jól viseli, hogy már nincs egyeduralma
Ha Boróka sír, akkor megsimogatja, segít pelusozni (adogatja a cuccokat), nézi ahogy fürdetjük, és néha kéri, hogy megölelhesse! Persze mindezek mellett zajong, rohangál...
Hogy milyen más/nehéz nekem fiú után lányt pelusozni
!!! Majd jól fejbevágom a barátnőmet, aki állította, hogy könnyebb
hát egyáltalán nem az
!
Képzeljétek tegnap délután csöngettek...gondoltam biztos a védőnő...merthogy még nem volt...s most sem Ő volt, hanem az Essek!!! Kijött megnézni Borit
...teljesen más volt mint a rendelőben
...közlékeny, gyerekkel kommunikáló, érdeklődő volt...
úgy meg is lepődtem ezen, hogy még pénzt sem adtunk neki...lehet, hogy kellett volna ? Igaz, kérdeztem mivel tartozunk és azt mondta semmivel
Katus!
Nektek van már valamiféle napirendetek? Villő milyen gyakan eszik? Mert Borkó szinte soha nem bírja ki a 4 órát...néha még a 3-at sem. Nektek már biztos leesett a köldökcsonk is...nekünk még megvan...foglalkoztatja is a Zétit mi lehet az a bibi a Borókának
Kisbetegeknek jobbulást!