Új privát üzeneted érkezett!

Örülök, hogy Dorka jobban alszik, a kistesóval kapcsolatban pedig teljesen igazad van.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, én iszom a málnalevél teát, de borzasztó rossz. meg savat csinál. De napi egy pohárral leerőltetek.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Akkor már alakul az alvás nálatok is. Bár én is úgy érzem, hogy sosem fogom kialudni magam... :)
Hát igen, én is úgy érzem, hogy ránk fér néha egy romantikus este, egy kicsit kettesben apával. :) A múltkor csak vásárolni mentünk ketten, de olyan jó volt. :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 

 
 

Ittam a málnalevél teát is, meg szedtem a homeós bogyókat is, a tágítókat, de nekem nem használt semmi, csak az oxitocin, meg a dokibácsink vizsgálata. :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Ancsi, a dokink tényleg mindig oxitocint rendel?
Lehet, hogy neked akkor ezek nem hatnak.
A kettesben nálunk úgy fog lezajlani, hogy Lexi fent alszik az ágyikójában. :) Időnként mi is elmegyünk nélküle vásárolni, néha kell ez is.

Betti, tényleg borzalmas rossz, sokszor befogtam az orrom, hogy legalább a szagát ne érezzem... :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Anyany: Szegény Zsófi! Jobbulást Neki!

Katinka: De jó, hogy jól sikerült Visegrád! Nagyon szépek a lányok!

Én annyira nem utáltam a málnalevél teát! Nekem szerencsére nem kellett oxitocin sem.

A tegnapi éjszakánk nem volt olyan rossz, viszont a tegnapelőtti tragikus volt! Szegény Réka 3,5 órát sírt, mire elaludt. Úgy látszik mégis hiányzik neki a szopi! :cry: :cry: :cry: Kicsit tartok a mai elalvástól!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


hát jobban vagyunk kicsit.
ma már a reggeli tejcsi nem köszönt vissza, ebédre is megevett egy fél adagot, egyébként ropit rágcsált, az kellett neki.
délután nem evett, pár falat joghurtot kért, két falat sajt az enyémből. meg az esti tejcsi fele.
hasmars még van, de már csak napi kétszer, ennyit tud a hasfogó.
de fáj a hasa egész nap.

viszont velem mi a fene van?
egész nap pörögtem ezerrel, csináltam a dolgomat.
délután megittam a kávémat, mint szoktam, pihentem, amíg a "gyerekek" aludtak.
aztán 5óra körül óta nagyon szédülök. ettem is, meg ittam is, nem használ. nekimentem az ajtófélfának, a homlokomon van egy nagy púp...
Vendég
 


Betti: Eléggé pislogtam azon, amit leírtál. Ilyen szörnyű? Remélem, hogy most könnyen fogsz szülni.

Ancsi: Na meg ez a kézzel tágítás is... Lehet, hogy én kivételezett helyzetben voltam, mert a progis császár miatt bent volt a dokim, de hozzám senki más nem nyúlt rajta kívül, csak egy eszméletlenül kedves szülésznő, akit nem lehetett választani. Ő is csak előkészített. Én azt hittem, azért van a fogadott orvos, hogy más ne piszkáljon.
A neme... :oops: Sejtjük. :lol: kmm.... szóval a családnak még nem szeretnénk mondani semmit, amig nem tuti 100%, mert mindenkinek megvannak az elképzelései, minek kell lenni, és folyton ezt kérdezgetik... így nem merem leírni, mit súgtak, hátha valami ismerős olvassa. Azt mondtuk nekik, hogy még nem tudjuk, ami nagyrészt igaz is, hiszen akkor biztos, ha megszületik.

Lehet, hogy mazohista vagyok, de szerinem a málnalevél tea abszolut ízetlen. Kóstoljátok egyszer meg a fűzfakéreg teát, utána minden más finomnak tűnik majd.

Any: Ez nem hangzik jól! Vérnyomást mértél? Esetleg a tavaszi kimerültség? Lehet, hogy kéne valami jó kis vitamin. Egyébként meg azt hiszem, megint hidegfront jön.

Kép

Kép
nikuc
 
 


Anyany: Szédülsz? Te is! Szegényke! Remélem elmúlik Neked magától! Nekem nagyon elegem volt a szédülésből, remélem sohasem fogok többet!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


megvan az ok a zizikre.
Kis Zizi is most aludt el kb 10perce.
kinéztünk az ablakon és ott ragyogott az égen. úgyhogy integettünk neki és gyorsan lehúztuk a redőnyt.
csinálom is a nyugiteámat. és megyek fürdeni.

szösz!
nem tudom mi lehet a jó megoldás.
összebújni kicsit a sötétben? megpróbálni a cumisüveget?
reggel ha éhes sztem elfogadja még. ne add fel!
ha meg nem, akkor van egy csomó tejtermék, amit ha megeszik, nyugodtan adhatod.
szorítok!!!

nikuc!
várjuk a híreket, amint publikusak lesznek!!!

ancsi!
ez a kézzel tágítás... hentes...
hogy én mekkora mázlista voltam ZSófi születésénél.
utána már nem. :S

beze!
igazad van, néha jó kicsit kettesben lenni.
akár egy bevásárlás erejéig.
Vendég
 


hja,a telihold..olvasok egx topikot,ebben bízik néhány mindenórás kismama..én meg de jó lenne,ha bírnék alukálni,egy teljes órát sikerült,nézem kicsita záróünnepséget,hátha belaszom.

Any,jó ,h Zsófi azért jobban van,remélem már Matyi is.Jaffa megint régen volt,biztos elhavazódott,talán megint mennek bölcsibe.

Szösz,szegény kicsi Réka,talán egy kis összebújás segít,de azért biztos megviseli a hirtelen változás,nem tudhatja, h mi történik...

Nikuc,hát sose mondják 100-ra,de azért ilyenkor már elég biztos!Hm,múltkor megkérdezték tőlem,h biztos fiú?háát,mondom én elhittem a 19 hetes uh-n Csetényinek, azóta nem is kérdeztem, csak nem váltott nemet. 8)

Amúgy ma a Paus,tegnap meg az egyik barátnőm kérdezte telefonon:na van már vmi?????NINCS!!!!! :evil:

Betti,hajrá,szigorúan Te jössz és Kisati!

Beze,nagyon sok drukk,h hamar jöjjön bébike és nagyon jó ötlet egy kis lazító borocska!!!! :wink:

Nem tudom ki kérdezte,bőrgyügyi néni kb 3000 ft-ot kér egy vizitért,csak a kozm,kezelések, meg a műtét drága.

megnézem mik vannak még.

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Nikuc,azt hiszem ez nem szteroidos,de most olvasom,h terhesen nem használható :shock: jókor veszem észre,bár összesen talán háromszor kellett az elmólt hónapokban.(Advantan oldat,de van kenőcsben is.)

Ancsi, jaj, most nézem Te is beteg, Neked is gyógymanók!!!

Szinti,jaj, emlékszem, dejó!!!Neki meg babaragacs!!!!!! :wink:

Reggel megyek helyettes védőnőhöz,azért már lenne kérdésem,nem tudom mennyire lesz kedve beszélgetni..
vmelyik nap kínomban arra gondoltam, h a zegész terhesség alatt,nem láttak a faluban talán csak ötször,öten, ha egy -két hónap múlva megjelenek egy babával, majd pletykálnak, h loptuk. :?

Barátnőm babáját átvitték Debrecenbe..annyira sajnálom,milyen lehet már ilyen messze tudni magunktól..jaj,még belegondolni is... :(

Na,mostmár mindenki aludjék!!!!!!
tünci28
 
 
 


Ma reggel azzal ébredtem, hogy március van, ez az a hónap, amikor megszületik, jó eséllyel a kisfiam. Mondtam is neki.
Szerintem elég nagy már, mert nagyon nem fér, mostmár minden mozdulata fáj, szegény nem érzékeli ezt.

Én meg reggel fogorvoshoz megyek, hogy nézze meg az ínyemet, mert állandóan vérzik egy helyen és el tudom húzni a fogamtól, de csak egy fognál....olvastam, hogy terhességi hormonok, de azért nézze meg, lehet, azt mondja utána elmúlik magától vagy lehet kell valami öblögető is.

TEgnap hoki döntőt néztünk férjemmel, soha egy meccset sem néztünk végig még, néztünk nagyokat, mikor mondták, hogy na most visszamennek a kapu elé "bulizni".... :D , mikor bedobják a korongot és el kell hozni. De jókat nevettünk, ahogy rápaszírozták egymást sokszor a falra, meg mikor mondja a kommentátor, hogy ott a gól, én meg a korongot sem látom már 5 perce....de érdekes volt.l

REggel néztem az időjárást, hát bele lehet tojni a hétre...én meg itt elképzeltem, hogy márciusban már milyen tuti tavasz, jó idő, meg séta....tegnap délután olyan voltam mint a pokróc már, férjem nem is nagyon szólt hozzám, jobb is, olyan feszült voltam, aztán rájöttem, hogy pont egy hete nem láttam napot, már az a bajom, azóta esik, fúj, felhős, meg hideg. De ez a hétre is így marad.

Párom rájött, hogy a kisfia valószínű halak jegyű lesz... :D , azóta mondogatja neki, hogy kellene egy négy napot még ráhúzni, hogy a 21.-i kos fordulóba érkezzen. :D Mondtam neki, hogy köszi, neked is kívánom a túlhordást.

Any, örülök, hogy Zsófi jobban van!. Nem lehet, hogy az ideg jött ki rajtad, azért szédültél tegnap?

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!

Ma mentünk két hét után először bölcsibe. Megvártam amíg 100%ig meggyógyulunk. Most már nem köhög és nem kell szívni az orrát. Pénteken voltunk dokinál igazolást kérni. Annyira büszke voltam a kislányomra! Nem sírt. Eddig mindig úgy történt, hogyha a dokink közelített felé, akkor visított mint egy kismalac. Most pedig segítőkész volt és közreműködött. Akkorára kinyitotta a száját, hogy nem kellett spatulát használni a dokinak. Mikor hazaértünk, úgy mesélte el apának a történetet, hogy "Nem kaptam kinyitót!" :lol:

Remélem most sikerül pár napnál tovább járni és nem kapunk el ismét valami betegséget. Már csak azért is, mert a hosszú hétvégén megyünk három napra erre a helyre:
http://www.clubdobogomajor.hu/hotel/magyar/szobak

Egy bioházat foglaltunk teljes ellátással. Gábornak az egyik haverja ott dolgozik séfként, segített nekünk hogy olcsóbban kijöjjünk. Azon a vasárnapon a környéken lesz versenye, így összekötöttük a kellemeset a hasznossal. Még nem tudom, h kimegyünk-e vele a versenyre, attól függ, hogy milyen idő lesz. Már előre mondtam neki, hogy nem vagyok hajlandó fagyoskodni egész nap Mazsolával. Annyira nem tetszett neki.... :?

Nézem a kismamik vonalzóját és elképedtem... mennyire megy az idő!!! A szobákra én is nagyon kíváncsi lennék, na meg a pocakokra!

Tünci! Ha megszületik a kisfiad, biztos, hogy többet tudsz majd aludni. Mindenki el fog ámulni, mikor meséled, hogy jobban ki tudod magad pihenni, mint várandósan. :wink:

Kép
jaffa4
 
 


Miért vitték a babát Debrecenbe? Hány hetes lenne, ha most született volna?

Betegeskedőknek jobbulást!!!!!!!!!

Néha egy-egy orvos azért ad ok nélkül oxitocint, mert siet. És azért fáj az utolsó vizsgálat annyira, mert "mesterségesen " beindítja a szülést. Éppen ügyeletes vagy nyaralni megy, konferencia lesz... stb. SZÖRNYŰŰŰŰ!!!! Persze nem veszélyezteti egyikkel sem az anya vagy a baba életét, de akkor is beleszól a természet rendjébe. Vannak türelmes orvosok, akik tényleg csak a végső esetben nyúlnak mesterséges dolgokhoz, még az anya kérésére sem lépik át a szakmai protokollt. Mit meg nem adna néhány nő, hogy természetes úton szülhessen, de kevés az esélye, mert az első babáját császárral szülte amiatt, mert nem bírták kivárni míg kibújik. Sem az anya nem bírta kivárni, sem az orvos.

Kép
jaffa4
 
 


Hello Jaffa csajszi,végre!!!!

Mindenkit levert a nagy tavaszi betegségroham, mostmár tessék gyógyulgatni!!!!

Vettem képzeljétek hazafelé a védőnőtől egy 50-es rugit, gyönyörű, de nagyon ajánlom Bátornak ,h kicsi legyen rá!!!:)

Védőnőnél sikerült egy 140/90-es vérnyomit produkálnom, a kontroll se volt sokkal kisebb, aztán mondta, h kérjek kölcsön és figyelgessem..de azt nem mondta, h mit figyeljek...meg most akkor mi van.Dagad a kezem-lábam, ezt tudtuk,de vizeletet nem nézett ,csak beírta, h rendben..Most akkor mennyi a magas vérnyomi??Számít az ,h nekem mennyi szokott lenni???
Délután azért megpróbálom felhívni a dokim.

Barátnőm kisfiát a héten műtenék, ham inden igaz, bár most mikor átvitték azt mondta a Tokodi, h talán nem is kell shunt, mert egész héten nem kellett már pungálni a buksiját, pedig előtte kétnaponta csinálták..úúúúúgy,de úúúúgy szorítok nekik!!!!!!!Most lenne 33 hetes pocilakó, és 5 hetes.

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Én is megjártam a fogdokit, azt mondta, majd elmúlik a dolog a szülés után magától, hormonok miatt van, de ha már jöttem leszedi a fogköveket, mert az is táptalaj a baciknak, 30 éves vagyok, de még soha nem szedték, elvolt vele egy darabig, de tök jó most. Szülés után viszont vár majd szeretettel, a két felső bölcsesség fogamat ki kell szedni onnan.

Tünci, vérnyomit megdumcsiztuk már, okosat nagyon nem tudtam mondani ugye?

Betti
Kép
betti0412
 
 


A terhesség alatti hypertonia definíciója



A terhesség alatt, hat óránál nagyobb időkülönbséggel mért, két alkalommal észlelt, 140/90 Hgmm-et maghaladó vérnyomásérték esetében beszélünk hypertoniáról. A magasvérnyomás diagnózisa akkor is felállítható, ha a szisztolés érték 30 Hgmm vagy nagyobb, a diasztolés pedig 15 Hgmm vagy nagyobb mértékű emelkedést mutat a nem terhes állapotban, vagy a terhesség első harmadában mért értékekhez képest.



Ezt valami orvosi szaklapban találtam.

Betti
Kép
betti0412
 
 


hát,végülis akkor megmérem pár óránként,aztán délután meg megkérdem a dokim tényleg,biztos,ami biztos.Esetleg jön Jaffa,Ő nagy tudója a terhességi magas vérnyominak,majd kiokosít.de hátha csak azért volt,mert megmozdultam a szervezetem meg azt mondta:HŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!! :lol:
tünci28
 
 
 


Ja, szólt, hogy az elmúlt hónapok pörgése után, jó lenne ha visszavennél kicsit mi? :D :D

Betti
Kép
betti0412
 
 


Tünci!

A magas vérnyomás definícióját Betti tökéletesen "leírta". :D

Kicsit elszámoltatnám azzal a védőnőt, hogy miért nem csinált vizelet vizsgálatot és milyen alapon állítja, hogy rendben. Ránézésre???

Abszolút indokolt lett volna, főleg, hogy még vizesedsz is. Erre még rájön ez a határértékes vérnyomás is. Mindenképpen mérjed naponta többször és kérdezd meg a dokidat mi a véleménye. Ha nagyon precíz akarsz lenni, akkor vezessél vérnyomásnaplót.

Van egyébként vérnyomásmérőtök? Tudsz valakitől kérni?

Kép
jaffa4
 
 


Azért nem mért neki, mert nincs. Nálunk is ez volt, nem volt csík sokáig, nem mértek, ez a legegyszerűbb nem?

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!!!
Már nagyon kíváncsi voltam a kismamikra, látom minden rendben. Hurrá!

Védőnőt leütni és SZÓLNI neki, hogy ugyan miért írt le valamit amit nem ellenőrzött.

Tünci, Bátor lesz a kissrác??? Ez nagyon tetszik. Betti, te nyilatkoztál erről, majd visszanézem.

Üdv mindenkinek, rohanok kajálni, mert mindjárt éhenhalok. Meleg volt a levesem és gyorsan kitaláltam mit tegyek amíg hűl...

Kép

Kép
hettuli
 
 


Ja, tényleg, ez a magyar egészségügy!!! Nincs csík, nem mérünk, de azé MINDEN RENDBEN!!!
hettuli
 
 


ÁÁÁ,mindig azt írják,h rendben,de még sose nézték,csak a laborban. :evil: A vényeket is egy másik kislány nevére kaptam.. :shock: viszont már nem kell idöpont a vérvételhez,csak vinni kell a kkönyvet.

Kaptam kölcsön a szomszédtól mérőt,aztán ha kell veszek.

Hello Hettuliiiiiii!Csak megérkeztél Te is,hogy vagytok???Igen,Bátor lesz, a védőnőnek is tetszett. :wink: Amúgy a helyettes sokkal szimpibb,mint az igazi.

kicsit lepihenek,fájdogál a fejem,hátha tudok aludni.
tünci28
 
 
 


Sziasztok!

Tünci:Mindenképp hívd fel a dokidat nekem ilyen vérnyomásnál már gyógyszert kellett szedni.Rá pár hétre meg gyógyszer mellett volt 190 akkor volt a császár meg volt fehérje a vizeletbe.Nagyon nagy felelőtlenség volt ez a védőnő részéröl.Mikor mész a dokidhoz?


Betegeskedőknek jobbulást kívánunk!

Szösz:Kitartás nektek!Most már nem szédülsz?Örülök hogy Apa jól vizsgázott :wink: Biztos nagyon rossz ilyen hirtelen abbahagyni a szopit. :(

Most mennem kell tanulni míg a Hannus alszik.
Vendég
 


Nálunk gyönyörű napsütés van. Mostanában az történik rendre, hogy hallgatom az időjárás jelentést reggel, kinézek és pont a fordítottja van. Most is kómásan megyek ki, előtte kilesek, szép idő, aztán mondják, hogy esik. Első körön már készítettem ki az esernyőket, hogy megyünk az oviba, utána kapcsoltam, hogy én megnéztem és nem esik!!!

Ja és mit látok ma hazafelé. A szembe szomszédunk udvarában áll egy boci és nagy bőgve rágja a rózsabokrot. Olyan jót nevettem ezen, teljesen jó kedvem lett.
hettuli
 
 


Hettuli,már vinni kell az alkohol,popsikrémet,ruhát,pelust,mindent!!!!!!!semmi sincs,ezért kaptam már most recepteket... :?
tünci28
 
 
 


Csajok, nem is értem miért tiltják az otthon szülést!!! Ez egyenes út oda... Hurrá!!! Akkor a harmadikat már egyedül szülöm, megspórolva ezzel a kórháznak a költségeket. Tesóm egy hetet éhezett Szfváron februárban, de nekem még mindig nem esett le, hogy miért is van ez.

Kép

Kép
hettuli
 
 


Itt is süt egy kicsit a nap, mindjárt kinyitok egy dunsztos üveget, elraktározom, jobb napokra.

Szerintem is felelőtlenség olyan dolgot beírni a kiskönyvbe, amit el sem végzett, nem is értem én ezt, hol itt a felelősség vállalás.

Betti
Kép
betti0412
 
 


sziasztok csajok!
gyönyör ez a napsütés, kár hogy holnaptól újra elromllik.
délelőtt voltunk kint, majd megint megyünk ki, ha felébred a kis csipogósom. hisztibéka.

tünci!
ez jellemző. mi is megkaptuk előre a recepteket, de a nevet később töltöttük ki. és az én tajszámom volt rajta.

a védőnőm hozza a formáját.
megkérdezte ma délelőtt, hgoy ugye szedjük a dvitamin cseppet szeptember óta.
mire én : kellene, mert ez új információ.
de hát ő biztosan szólt. de nem szólt. mert mi délelőtt sétálunk, ebédig általában, ő meg 11körül toppan be.
meg leszidott, hogy nem nagyon viszem Zsófit tanácsadásra.
de minek? a dokinénihez is kell mindig vinnem. mérni szoktuk.
a poén az, hogy a tanácsadás természetesen ebéd után van, és jól felborítja a napunkat. csak szerdán fél2-fél3ig... ilyenkor ZSófi alszik.
Vendég
 


védőnős sztorit a hugom is mesélt.
makón valami kis fiatal védőnője van. most esett ki az iskolából és ezerrel pörög még.
megnézte az ágyat, a babaágyat, a fürdőszobát, a fűtést, de még a babaruhákat is meg kellett neki mutatni.

köszi a tanácsot, vett málnalevél teát, a férje vagy 5boltot bejárt, mire kapott makón. mondtam, hogy ne parázzon, mert úgy csak rosszabb.
Vendég
 


Sziasztok!

Tünci, ez durva, az én védőnőm mindig a vizeletet nézte először, egyszer talált is fehérjét, de nem volt semmi, vérnyomásom is rendben volt. Vérnyomásod rendeződött?

Any, hát akkor a tiétek se semmi. :evil: Azt hiszem, nekem az enyémmel szerencsém van.

Betti, hogy érzed magad? Pihenj, amennyit csak tudsz, Attilával együtt kicsit azért nehezebb lesz. :wink:

Hettuli, hát ez jó kérdés, a kaja már nálunk se volt valami sok, de pelenkát legalább kaptunk.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nem dolog: Akinél voltunk, Őt mondják a legjobb genetikusnak. Azért is szerettünk volna hozzá menni, hogy ha esetleg valami baja van a babánknak, kiderüljön, de mondott mást is. :wink: Megkérdeztem a másik topicon a lányokat, Ők szinte mind nála voltak. (ebből aztán ki is találták, hogy mit mondhatott) Még nem hibázott egyiküknél sem. :lol:

Nekem a hold sosem kevert be, pedig mindig úgy figyeltem a teliholdat. Én inkább a frontok hatását veszem észre (Petin is)

Tünci: 3x-i krémezéstől biztos nem lett semmi bajod. Sokmindenre egyébkéntis csak ráírják, biztos, ami biztos.
Szegény kisbaba. Annyira sajnálom őket. Most láttam egy korababát (annyira nem is volt kora, csak 4 héttel előbb jött), tele van szurkáva, drótozva. Remélem, az enyémet nem kell így látnom soha. Megszakadt a szívem tőle.

Betti: De jó neked! Hónap végére anyuka leszel! :lol:

Jaffa: Ügyes a nagylányod! Lehet, hogy majd lassan megérti, hogy a doktor bácsi meggyógyítja, nem bántja.

Jó tudni, hogy ruhát is kell vinni, meg alkoholt is. Akkor az ilyen dolgokat kiíratom a gyerekorvossal a fiam nevére majd. Remélem, még a hintőport is ki lehet íratni.
Szóval akkor kaját is vinni kell? :lol:
3 nap után kiszórnak mindenkit ott is, mint a Mávban? A csaszisokat is? (nem bánnám, mert otthon legalább volt segítségem a Férjem személyében. Úgy sokkal könnyebb volt)

Ahol régebben laktunk, ott havonta kellett védőnőhöz menni, mindent ellenőrzött, még akkor is, ha másnap mentem az orvsomhoz, ahol szintén mindent ellenőriztek (neki is ez volt a mániája, vizelet, meg vérnyomás is), szívhangot is hallgatott és mért, adott egy halom beutalót is. (Pl. menni kellett EKG-ra meg teljes hasi UH-ra is, 2 havonta teljes labor, vércukorterhelés 3 vérvétellel, meg ilyenek). Szülés után egyből kijött, első hónapban hetente, utána havonta. Mindent elmagyarázott, megmutatott, segített, jegyzetelt. (pedig volt védőnéni váltás is, az új ugyanazt folytatta). Ott ez a rendszer. Nagyon komolyan veszik.
Most eddig 2x voltam, szívhanghallgató nincs, de beutalót kaptam, sőt, kérhettem extrákat is (azaz kértem magamnak a belgyógyra, mert az itt nem alap), és eddig 2x voltam. Akkor bediktáltam mindent P-ről is, meg magamról is. Persze ez nem a védőnő hibája, de csinálhatnának már valami egységes rendszert, hogy hova mikor kell menni a kismamának, és kinek mikor kell ellenőriznie, hogy ne ilyen össze-vissza legyen.

Kép

Kép
nikuc
 
 


Nikuc, ezt a hónap végét én nem céloznám meg. Március 17.-e az időpontom, ne legyen már a hónap vége. :D

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!!!

Minden betegeskedőnek jobbulást!
Nekünk abból most nagyon kijutott főleg a kicsinek már január 21 óta

:cry:
Tessék már mennem is kell,de megpróbálok nem csak olvasni jönni mert azt azért szoktam ám :wink:

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


betti!
a hugomé 8.-a vasárnap :D
Vendég
 


Azaz hétfő.... :D
És nincs még semmi jele nála sem?


Úgy látom, szerdán új részekkel jön a Született feleségek. Annak, aki nézi esetleg, csak nem tudom a logikát megtalálni, hogy hogy lehet, két évaddal korábbiakból hirtelen átugorni az új részekre. Pedig biztos van benne logika, csak én nem találom.

Tegnap párom nézte a hasamat este, és teljesen elképedt, hogy jééé, így mozog.....ugrált bent, meg nem is tudom mit csinált, de hullámzott az egész jobbra-balra, le-föl...mikor férjem odateszi a kezét, azonnal csönd van, de tegnap látványra elkapta.

El akarok költözni innen! A Bahamákra! Bakker, hétvégére 0 fok nappalra, sarkvidéki levegővel, mit beszél ez itt a tv-ben? Egyre téliesebb időjárás? Ne máááááááááááááár. Sztrájkba lépek.
Azt hittem már legalább a fűtés számla kevesebb lesz majd.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Betti: Jó hogy írtad, hogy új részekkel jönnek a feleségek, akkor majd megnézem. Logika szerintem nincs. Már máskor is volt, hogy ismételtek, aztán egyszercsak új részek jöttek. Szerintem rájöttek, hogy az ismétlést a kutya sem nézi, és a nézettség meg kell! Jut eszembe, te szoktad nézni a Grace Klinikát. A múlt hetit nem láttam, történt benne valami említésre méltó?

Katinka: Bejelentkeztem a hétre csupamókára, és ezen a héten szerdán lesz, majd a jövő héten lesz csütörtökön!

Tünci? Vérnyomás?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Szosz, semmi különös nem történt, sikerült a George vizsgája, rezidens lett, meg a két dokinő közt bontakozik a szerelem...de most olyan lapos a sorozat mostanában.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!

Szerencsére hamar lezajlott ez a nátha szerűség rajtam, és úgy néz ki, Dorka nem kapta el. Persze tömtem magunkba a c vitamint.

Jaffa: de ügyes a kis Milu! És már a bölcsiben sem sír? Nagyon szép helyre mentek. Irigysmile!!!! :)

nikuc: ok, akkor nem kíváncsiskodom, majd leírod, ha úgy látod jónak, és ha biztos leszel benne. :)

szülés: hát igen, én is szívesen megvártam volna, amíg magától elindul minden, persze aggódtam is, mert a magzatvíz szépen erősen folydogált, de szerettem volna, ha természetesen mehet minden, hát nem így lett, de azért összességében jó élmény volt, persze a fájdalmakat leszámítva, de arra már ki emlékszik. :)

any: örülök, hogy Zsófi baba jobban van. Tényleg a telihold miatt szédültél? JÉÉÉÉ.....én még nem vettem észre, hogy hatással lenne rám, mondjuk tegnap én is pörögtem, nagytakarítást csináltam a fürdőben. :)

tünci: hát érdekes a védőnőd, az biztos. Nekem mindig csinált vizelet vizsg-ot. Vittem neki a mintát, ha meg nem akkor ott produkáltam, de mindig megnézte, vérnyomit is mért mindig. Furi, hogy ilyen felelőtlen, főleg a te esetedben.
Azért mérd szorgosan a vérnyomid, és konzultálj a dokiddal.

betti: 17-e??? Hú, mindjárt itt van, jajj, nemsokára megint lesz két pici újszülött babánk itt a topic-ban. Már úgy várom!!! Úgy szeretném már olvasni a beszámolótokat, meg a képeket látni. De jó, még türelemes vagyok, kivárom a pontos időt, hadd nődögéljenek, érjenek, fejlődjenek a kis fiatalurak. :)

lara: párod nem jött ma oktatásra ide hozzánk? Láttam egy csomó Kite-s autót a műv. háznál ma.

beze: olyan jók az új vonalzók. Lexikét meg kell zabálni. Nagyon aranyos rajta. :)

Mit álmodtam, képzeljétek:
Első ízben azt, hogy kismama voltam, és a babám annyira kidugta a lábát a bal oldalamon alul, hogy meg tudtam fogni a kis talpát.
Felébredtem, és kerestem a hasam, de rájöttem, csak álom volt.
Utána második felvonás: Egy pici kisfiam volt. Olyan kis kerek buksija volt, mint Dorkának, de nem hasonlított rá nagyon. Nem tudom hogy született, ez nem volt benne az álomba, csak az, hogy gyönyörű volt, és kék kis hálózsákban épp aludt, én meg néztem, és gyönyörködtem benne..... :) A nevére sem emlékszem, de olyan valósághű volt...
(Lehet ezek az elfojtott vágyaim.... :):):) ) Vagy csak a topik hatása... :D:D:D

időjárás: pocsék, hideg is, borús is. Bleeeeee
Tegnap azért sétáltunk egy nagyon Dorcsival a napsütésben.

mancsa, gégéé!!!! Gyertek, ha tudtok, hiányoztok!!!!

szosz: elmúlt a szédülésed? Használ a gyógyszer? Szegény Réka baba. Biztosan nagyon drasztikus neki ez a hirtelen elválasztás. Nem is tudom, mit lehetne javasolni....összebújás...van valami kedvenc alvós állata?

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok!

Ancsi:Ha a párom oktatáson lenne akkor ott ülnénk a nyakadon :lol:
Csak vicceltem :D Neki nincs ma oktatás dolgozik fülén.
Amúgy most majdnem minden héten volt oktatáson de nem nálatok hanem hegyfaluba.
Pedig olyan jó lenne úgy meglátogatnálak benneteket :D
Örülök hogy meggyógyultál :D És Dorka nem kapta el,de jó :D

Tünci:Hogy vagy?

Hú Betti 15 nap :!: Már bármikor jöhet a fiatal úr :D A szomszédbe múlt héten született egy kisfiú 36-ik héten 2800 gramm nem derült ki hogy miért jött elöbb.

Hú de jó tényleg új részek lesznek a született feleségekböl :D

Szösz:Hogy vagy azóta remélem nincs szédülés.

Jaffa:Jó pihenést nektek :D Nagyon szép helyre mentek :D Suli hogy megy?

Zsófia:Gyere ha lesz egy kis időd :wink: Mi volt a baj Zsófinál?

Anyany:Drukkolok hugodnak :!:

Beze:De édes Lexi a vonalzón :D :D :D Köszönjük a képaláírást az iwiwen :D Puszi nektek!


Képzeljétek most hogy új ágyunk van a Hanna szobájába van a kanapé része az ülőgarnitúrának ő meg szépen feláll oda és leselkedik az ablakon mint a pletykás vénasszonyok :lol: Én meg frászt kapok nehogy leessen :shock: Szépen kommentálja a dolgokat galamb néni bácsi gyerekek busz autó....
Vendég
 


Sziasztok!

Ancsi, Lara, köszi, nekem is tetszik. :D

Ancsi, akkor hajrá, lehet, hogy a kisöcsi beköszönt hozzátok. :D

Lara, de édes lehet Hannus, bár szerintem én is frászt kapnék...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Hogy törne le a keze, annak, aki kirabolta a Heim Pál kórházat. Hát semmi nem szent itt már?

Betti
Kép
betti0412
 
 


betti!
én is így gondolom. egy kórházat kirabolni???????
anyuméknál otthon az óvodát rabolták ki, meg az iskolát.
videot, lemezjátszót, diavetítőt, írásvetítőt vittek el.
csak tudnám, hogy egy átlagos ember, mire tud használni egy írásvetítőt...

ancsi!
nem tduom, mitől szédültem. de csak egy délután volt szerencsére.
lehet a telehold. rám nagoyn hatással van.
Zsófi ma már alszik. egy nagy bőgés, egy csomó bóbita, meg tentebaba után kijöttem. mocorgott még, keresztbefordult a kiságyban és alszik.

jah nem is írtam, megvan a kiságy!
70X140es. kókuszmatracot is kaptunk, aminek szépen lehántottam a huzatát és letusoltuk, fertőtlenítettük.
rögtönöztem rá új huzatot is.
át lehet alakítani heverővé és ki lehet venni 2db rácsot belőle.
Vendég
 


beze!
jó ez az új volnalzó!!!

ancsi!
én is szültem már egyszer álmomban.
de az annak volt a jele, hogy a durva hormonzavarom elmúlt.
akkor egy kisfiút szültem. de jött egy angyal és elvitte. és azt mondta, hogy meggyógyultam.
abban az időben nagoyn sokat álmodtam, pedig sohasem szoktam. és mind mind gyógyító álmok voltak. most is jól jönne néhány...

amúgy én is vágyom már egy kis csomagra.
vettem egy lottót, legalább esélyt adok annak a lottóötösnek. :D
Vendég
 


Ma ctg-m van, védőnő, könyvtár, meg még lehet, hogy bababolt útközben, mert csak vékonyka sapkánk van, kellene melegebb valami, amilyen szuper tavaszt mond.

Jövő héten forma 1. Nézi még valaki innen? Schumi visszatért....tök ciki.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok Lányok!

Betti:A brendonba most jól le vannak árazva a téli őszi dolgok vettem én is tegnap a Hannusnak egy mellényt 3500 ft volt 5800-ról leárazták.A kórházon én is teljesen kiakadtam,hogy lehetnek ilyen emberek.

Anyany:Örülök hogy megvan a kiságy :D Igy hogy átalakítható elég sokáig lehet használni.Nekünk is olyan van.

Itt nagyon szépen süt a nap úgyhogy most megyünk sétálni :D
Vendég
 


Sziasztok!

ANy, köszi. De jó, hogy megvan a kiságy! :D

Betti, na, ezen nem veszünk össze, de én nagyon örültem, hogy Schumi visszatért, ő a kedvencem, talán így még láthatom élőben is, ha nagyon messziről is. :D Bár fura lesz, a ferrari a kedvenc csapatom.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Betti: Azért mondtam, hogy hónap végére, mert addigra biztosan... mert március van ám! :lol: :wink: Az időjárásjelentéstől nekem is elment a jókedvem. Szerencsére ma még hétágra süt a nap felénk. Ki is kéne mennünk a boltba. Alig pár 100 m, de nekünk majdnem egy órás program. :lol:
A férjem már nagyon várja a Forma1-et, azt mondta, végre újra érdekes lesz.

Ancsi: Itt az ideje a 2. babának? :lol: :lol:

Lara: Ismerős ez a mászás dolog. Olyanok, mint a kismajmok. Mindenhova felmásznak! :lol:

Anyany: Nagyon jó lesz az a kiságy! Jó sokáig lehet majd használni. Egy ismerősöm gyereke még 4 évesen is abban akart aludni, és nagyon szeretett játszani benne. Tettek a tetejére valami plédet, és a kivett rácsok helyén mászkált be, az volt a kedvenc kuckója.

Kép

Kép
nikuc
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?