Új privát üzeneted érkezett!

Danci is nagyon jól érezte magát anyuéknál, egyszer sem pityeredett el, reggel meg az ébredésére már oda is értem (alig aludtam, de annyira hiányzott a kisfiam)

Mai napom pedig nagyon rosszul indult, voltam védőnőnél, mindenem sz@r, vérnyomás-vizelet, hízott kilók mennyisége. A vérnyomásom pl kis híján a kórházba utálás értékét súrolja. Úgyhogy egész reggel bőgtem, előtte persze apával is jól összevesztünk (lehet emiatt volt magam a vérnyomásom), pedig ma van a 8 éves évfordulónk....
AZt hittem, hogy ez egy nagyon rossz nap lesz, de a pozi tesztetnek köszönhetően nagyon boldog vagyok :lol: :lol:
Várok még egy órát és megmérem újra a vérnyomást hátha lejjebb ment, mert ha nem akkor a dokitól komoly fejmosást kapok délután....

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Megjött, örülök, hogy nem kell napokig barnáznom...

Monic, remélem, nem feljebb, hanem lejjebb megy, vigyázz nagyon magadra, és pihenj,amennyit csak tudsz Danika mellett!!! Nyereményekhez gratula! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bikfyke!
Én a boldogságtól sírtam, mert annyi zebrátlan hónap után, végre van egy sikerünk! Ez annyira jó! Talán tényleg beindul a babaeső!
Látod ez lendületet ad mindenkiinek!
Te is nagyon helyesen tetted, hogy bejelentkeztél! Sajnos, ez a mi utunk. De végigmegyünk rajta, és lesz babánk! :lol:

rodina74
 
 

 
 

Monic!
Örülök, hogy sok mindent nyertetek! Ügyik vagytok!
Ne idegesítsd magad! remélem délutánra megnyugszol és lejjebb is fog menni a vérnyomásod! Nagyon vigyázz magadra!

Örülök, hogy a bálban is jól éreztétek magatokat!

Beze!
Sajnálom, hogy megjött, de legalább egy újabb hónap kezdődik, új reményekkel! Hisz nekünk minden hónap egy új kezdetet jelent!

Lucuzs!
Mikor érsz már haza?

rodina74
 
 


Nem olvastam vissza, csak Lucuzst :lol: :lol: :lol: :lol:

potyogtak a könnyeim mikor elolvastam :P :P Hihetetlen és fantasztikus, hogy végre beindul :P :P :P :P

Lucuzs, tiszta szívből gratulálok a zebrához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Beze,

nagyon szurkolok ám a spontánodnak, remélem, hogy mihamarabb összejön a kistesó.
A szoptatás nem mindenkinél gátja a gyermekáldásnak, de van akinél igen (ez a legjobb természetes fogamzásgátló).
Írtam korábban, hogy nem tudom, hogy Danika a szoptatás legvégén vagy utána fogant, szerintem nálam is befolyásolta a szopi a dolgot.
Nagyon szép ideig szoptattad Lexikét, nem gond egyáltalán, hogyha abbahagyod, meglásd, hogy a szoptatás abbahagyása után rögtön babás leszel. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


NAti!
Látom, nem csak én kerültem sírós hangulatba! :oops:

Natikám!
Ti hogyan is álltok most?

rodina74
 
 


Sziasztok!

Hatalmas gratula az új kismamiknak!


Nekem ma van az első munkanapom 3 hét után. Kicsit fárasztó, de jó már emberek között lenni. Ja és tegnap a piri is ideért, tök időben, pedig azt hittem, hogy majd a műtét bekavar, de nem.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!

Jaj, de jó, hogy meggyógyultál! Gondolom már nagyon vártad, hogy emberek között legyél!
A piri pedig jó, mert az azt jelenti, hogy minden rendben!

Natikám!
Tényleg, nem is kérdeztük, hogy sikerült átíratnod a vérvételes papírt?

rodina74
 
 


Lááááányoook,
én vagyok Lucuzs (egyik) zebrapárja!!!!
Csak el kellett költözni anyóstól és egyből összejött!
50. napi, délutáni teszt full erős 5 másodperc alatt!
Megyek délután dokihoz!!!!

1 éve diagnosztizáltak pcos-sal, 10 hónapja szedem a metet és megy a 3-as kezelés, apa műtét november 18-án... és március 1-jén nagy pozi teszt!!!

El se hiszem, fel se fogom!!!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


eclipse!
nagyon gratulálok neked is!
ma teszteltél te is?

rodina74
 
 


Rodina,
jelentem 12:30-kor a budafoki úti Tesco vécéjében!
Egy gagyi 600Ft-os tesztcsíkkal.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse!

Azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom, imádni fogod azt a Tescot! :lol:

rodina74
 
 


Beze!
Annyit jelentett a kimenő hétvégén, hogy folyamatos vendégség volt nálunk, és ezért írtam, hogy nem tudok majd jönni, de kaptam 1/2 óra kimenőt, ami alatt kb. végig tudtalak olvasni titeket.

Beze, Bikfy!
Nagyon sajnálom, hogy ez a hónap nem sikerült nektek! Megértem, ha elkeseredtetek, a spontán hónap is ugyanannyira felörlő, mint egy inszem, vagy lombik.

Eclipse!
Így ismeretlenül is nagyon gratulálok nektek!!! Köszi, hogy megosztotad velünk, minden egyes pozitív teszt hozza vissza a reményünket!

Lucuzs!
Jelentkezz, ha hazaérsz! Várunk vissza!

Lányok, látom hétvégén egy kicsit mindenki kiöntötte a lelkét, sajnálom, hogy nem tudtam jönni. Jó, hogy mindent meg tudunk osztani egymással, még ha valami nem esik jól azt is, és így még inkább számíthatun egymásra.

Beze!
Sajnálom, hogy úgy érzed, hogy nem drukkolunk neked eléggé, megpróbálok ezentúl én is jobban odafigyelni erre, hiszen te mindig itt vagy, mindenkit bíztatsz, neked is jár ugyanannyira a drukkolás, mint bárki másnak itt a fórumon. Esetleg nincs kedved még egy vonalzót csinálni, amin látszik, hogy hol tartasz a ciklusban, akkor jobban nyomon tudnánk követni, hogy mihez kell drukkolni éppen?

Bikfy!
Megértelek, hogy a sok szeretetedet ki kell valahogy mutatni, meg kell élni már most is. Senki nem néz itt bolondnak, valahogy mindannyian megpróbáljuk feldolgozni, hogy még nincs, és nem jön egyszerűen a baba. Nálunk a kutya tölti be a gyerek szerepét, őt ölelgetem nap, mint nap.

Timejka!
Én nem is tudom, mit mondjak neked. Annyi rossz dolog történik veled, hogy megértem, hogy teljesen magad alatt vagy. Próbálsz azért időpontot szerezni a Kaáliba, vagy most teljesen jegeled a kérdést?

Monic!
Örülök, hogy jól sikerült a bál, és Danika is jól megvolt nélkületek. Ez azért biztos megnyugtató neked a jövőre nézve, amikor majd Dávidka születése miatt nem tudsz vele lenni pár napig.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikinda,
itt ebben a topikban Lucuzzsal és Bikfyvel vagyunk régi ismerősök.
Köszönöm hogy együtt örültök velem!

annyit mondhatok, hogy nagy csoda ez a pozi - nekem ugye pcos, IR, apának meg visszere volt, szeptemberben már nagyon rossz volt a spermaképe, 10millió, az sem mozgott, november 18-án műtötték és úgy látszik kevesebb mint 3 hónap alatt rendbejött :shock: :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Hazaértem végre.

És micsoda hírekre! Luczus nagyon örülök!!!! :D :D :D :D

Végre megtört a nagy csend, innemtől kezdve nincs megállás csajok!

Rodikám veled kapcsolatban is jó előérzeteim vannak.

Bikfy: Te meg gyanús vagy nekem. Nem lehet hogy te is babás vagy? Olyan nehéz észben tartanom ki mit írt, de komolyan már ki fogom jegyzetelni kinek mit akarok mondani.

Timejka: Jobbulást neked! Innen a mélypontról már csak jók jöhetnek, hidd el.

Monic: Hát nem semmi mivsoda szerencsétek volt. Akkor már a takarítás is öröm lesz nálatok!

Ja és képzeljétek beszéltem a barátnőmmel, akinek kiderült hogy sikerültek a lombik babái. Szépen alakulnak a kis petezsákocskák nála is, úgyhogy ez a mai nap szuper.

Ráadásul süt a nap érzem a tavaszt! Bár fúj is a szél rendesen. Úgyhogy apussal már beszéltem telón, ha hazajön megbeszéljük a dolgokat és még egy inszemit akarok áprilisban. :D

Luczus: gyere mááááááár!

Kép
babicsek
 
 


eclipse: Nagy gratula nektek is! :D

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Elkezdtem visszaolvasni, de nem jutok a végére. Nagyon kedvesek vagytok! Köszönöm, hogy így örültök velünk! :lol: Nagyon meghatnak az írásaitok.

Na akkor lejelentkezek, és megyek olvasni.

Megjöttünk Tapolcáról! :lol:
Nagyon boldogok vagyunk! :lol:
A teszt ott is plusszos, a mnyh 17 mm, a petezsák még nem látható, bár a doki gyanította, hogy hol kezd kifejlődni.
Repkedünk! :lol:
Jövő kedd uh! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!
Ez szuper!!!!
Annyira örülök nektek!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Lucuzs!

Nagyon szuper! Nagyon örülünk nektek!
Jaj, egy hét múlva már látható lesz a petezsák! Jaj, de jó!

rodina74
 
 


Beze! Nati!

Régen láttunk Lexiről és Bencusról friss képeket! Olyan szép ez a mai nap, nem lehetne még szebbé tenni az édes fotókkal?

Timejka!
Annyira sajnálom, hogy nálad mindig összejönnek a rossz dolgok! Hidd el, ez a sok rossz is egyszer véget ér. Most próbálj meggyógyulni, minél hamarabb! Mennek a drukkok először a gyógyulásért, aztán a tesókáért!

rodina74
 
 


Lucuzs!
Nem vettek vért? Csak vizeletet néztek?
Azért jó lehetett tudnod, hogy valószínűleg sikerült, amiatt a nyomás miatt a pocidban! :wink:

rodina74
 
 


Lányok!
Látom, többen is vagytok/voltatok mélyponton. TUdom, hogy már írtam, de nekem pont ezért ad egy megnyugtató hátteret az, hogy elindultunk az örökbefogadás rögös útján is. Tudom, hogy ezt a döntést nem lehet senkire ráerölteni, de szerintem érdemes elgondolkozni rajta, elmélkedni rajta. Hisz édes, aranyos, ártatlan picibabát is örökbe lehet fogadni, és akkor "csak" a 9 hónap áldott állapotról és a szülésről kell lemondani(tudom, ez sem kevés), de aztán ott a kicsibaba, akiért érdemes felébredni, és egy életre családos emberré válhatunk. Ne haragudjatok, hogy ennyire reklámozom, tényleg nem akarok senki helyett dönteni, csak az örökbefogadó tanfolyamon 17-en voltunk, és a párok nagyrésze már korban kicsúszott abból, hogy legyen esélye újszülöttet örökbefogadni, és ez annyira bántott ott is engem, hogy mire rászánták magukat, már lehet, hogy késő.

Beze!
Jól látom, hogy Lexike egy éves, egy hónapos, egy hetes és egy napos!? Gratulálok neki, ennyi 1-est! :)
Eddig csak egy napig barnáztál, és másnap mindig megjött? Lexike születése előtt is volt barnázás?

Rodi!
Amit az esélyekről írtál, az nagyon megrázott. Megértem, hogy nem szeretsz ezeken gondolkozni, hogy ne riadj el, és kitarts. De most tényleg nem ezen kell gondolkoznod, örülj ezeknek a perceknek, és legyen édes ez a várakozás, mintha az esküvődre készülnél, hisz közeledik a nagy nap, amikor te is hozod nekünk a pozi tesztet! :)

Nati!
Jól esnek a szavaid. De azt is sejtem, hogy a második babára várakozás ugyanolyan nehéz lehet. Főleg, ha az embernek van egy vágyott korkülönbsége, akkor szerintem egyre nehezebb lehet a múló időt elviselni, még inkább tud nyomasztani, hogy jó testvérek tudnak-e lenni ekkora korkülönbséggel...stb. Nagyon drukkolok neked is, hogy sikerüljön minél hamarabb!

Babicsek!
Most is Closty-s hónapjaid vannak, vagy teljesen spontán próbálkoztok? Miért nem szeretné az inszemet a férjed? Volt már inszemetek? Abban igazad van, hogy az inszemmel, lombikkal sokszor marad ki az ember a munkából, ez tényleg elég zavaró. Nem tolerálják a munkahelyen? Sajnálom, hogy nem akar sikerülni, de azért még ne temesd ezt a hónapot, láttunk már csodákat! ;)
Most olvasom, hogy meggyőzöd a párod az inszemről! Ez szuper! :)

Vius!
Akkor egy éve fogant kb. Darinka? micsoda egy év volt ez!! :)

Bikfy!
Szuper, hogy szereztél időpontot a doktornőhöz! Annyira drukkolok neked is, hogy láss már végre pozitív tesztet!!!

Monic!
Hogy van a vérnyomásod? Mi volt délután? REmélem már nem oilyan magas, és tényleg csak az aktuális lelkiállapotodat mutatta (bár azt is sajnálom, hogy veszekedtetek).

Bumi!
De jó, hogy te is jöttél! Remélem jól sikerül az első munkanapod a műtét után. Gratulálok, hogy megjött. TUdod már, hogy hogyan tovább?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki!
Igen, nagyon rossz erre gondolni, és ezért nem is gondolok rá! Nem veszem figyelembe. Most örülök ennek a 11 napnak, ami még hátra van! Most úgy tekintek magamra, mint terhes kismamára! Napjában többször is megsimogatom a hasam, beszélek hozzá. Apa is többször odabújik, ő is beszél hozzá, és simogatja! Bármi is lesz 11 nap múlva, amit most érzek, és amit most átélek, azt nem befolyásolja, azt egyetlen negatív teszt sem veheti el!

rodina74
 
 


Na Csajok! Visszaolvastam, hát nem tudom mire emlékszem még. :oops: :lol:

Mégegyszer köszi az együtt örülést! :lol:

Rodi! Igen te is benne vagy kicsit az utróddal! Köszi nagyon! :lol: Egy másik csaj is küldött nekem pénteken, így egyt tőled egyet tőle használtam el reggel. :lol:
Úgy érzem te leszel a következő plusszos (sírsz, mikor nem szoktál:wink:, ez kismama szokás) ha csak esetleg Bikfy meg nem lep minket a hétvégén! :wink:
Ja, és a nyomás amit a hasamban éreztem adott egy kis erőt hinni, de tele voltam azért kétséggel, gondolhatod.

Bikfy! Köszi a képeket! Apának is nagyon tetszett!!! Már készül a fürdésre, meg ünnepélyesen a Maca Vibét is elpakolta. :lol:
Neked meg fura dolgaid vannak, ne vagy te terhes? :wink:
Jól tetted, hogy elindultál az úton és kértél időpontot!

Monic! Szuper lehetett a bál! És az a sok nyeremény! :lol:
Remélem a vérnyomásod már lejjebb ment!

Timejka! Jóbbulást neked! Te szegény, miken kell végig menned!:cry:

Babicsek! Hajrá utólsó inszem! :wink: :lol:

Kiki! Neked mikor indul a lombik felkészítés, megbeszélés?

Nati! Látom már 2 kg!!! :lol: Nagyon ügyes vagy, csak így tovább!!! :lol:

A fogyásról jut eszembe, hogy reggel a pozitív teszt után rááltam a mérlegre, és 56 kg-t mutatott, épp 11 kg-val kezdem könnyebben ezt a terhességemet, mint Bogival. :lol:

Most már kezdek jól fáradni, délután sem aludtam, és éjszaka meg igen keveset, alig bírtam elaludni, aztán mire 2 óra alatt sikerült végre, Bogi épp felébredt, akkor kezdhettem újra a forgolódást. Ezután 4-kor, 5-kor óranézegetés... :lol: Már a váróban majd lelettyent a fejem. :lol:

Még annyit akartam írni, hogy nagyon köszi hogy ilyen széppé teszitek nekünk ezt a napot azzal, hogy megoszthatjuk veletek az örömünket! Sosem álltam még ezen az oldalon, sok csaj zebrájának örültem már, de itt most olyan jó!!!! :lol:

Mindenkinek kívánok mihamarabbi babásodást!!! Én megindítottam a sort! Gyertek utánam! :lol: :lol: :lol:
Mindenkit puszilok!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Monic, legyen igazad. :wink: Köszönöm, nagyon aranyos vagy!

Eclipse, így ismeretlenül is gratulálok neked.

Rodina, még mindig nem töltöttem át a képeket a gépre, bocsi. :oops: A héten megcsinálom, ígérem!

Kikinda, nagyon aranyos vagy te is, köszönöm szépen. Igen a sok 1-est én is néztem. :wink: Lexi előtt is barnáztam, ma délelőtt jött meg, meg is kérdeztem a védőnőmet, hogy normális-e, hogy kevés van, és inkább barna, de megnyugtatott, hogy szopi alatt teljesen jó. Vonalzót lehet, hogy csinálok, majd meglátom még.

Lucuzs drága, nagyon örülök, jaj,de jó!!!!!!!!!Nekem a 35. napon gyönyörű petezsákom volt. :wink:

Babicsek, de jó, akkor már most közlöm, hogy Te, Kiki, Nati és én áprilisban megfoganunk, ellenvetést nem fogadok el!!! :lol: Bikfy, és Rodi úgyis zebrapárok. :wink:

Bikfy, ez az, örülök, hogy elindultok, hajrá! Aztán lehet, hogy le is kell mondanod, mert közben jön a babci. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bumi! Örülök, hogy jobban vagy már! Remélem nem bántalak meg, ha megkérdezem, hogy mikor lehet újra belevágni? :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Jaj, Eclipse! Hogy tudtalak kihagyni! Hatalmas gratula itt is!!! Szia zebratárs!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Még azt hagytam ki, hogy képzeljétek, egy hónap híjján pont 4 éve teszteltem Bogival plusszosat. 2006. ápr.1-én. :lol: :lol: :lol:
Hát nem akartunk nagy korkülönbséget, nemhogy 4 évet, de hát nem tudunk mit tenni... :D Boldogok vagyunk így is!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Aztaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! micsoda csodás hírek!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

hát sirok én most Bikfy helyett is! hatalmas gratula!!!!! Kép

Bikfy

örülök,hogy te is a lehető legjobb úton haladsz! Küldöm a sok pozi energyt!!!!!!!!!!!!! :wink:

Eclipse

neked is hatalmas gratula!

mindenkinek nagyon -nagyon drukkolok. sajna csak átfutottam a termést,így nem igazán tudok hozzászólni a ,de annak tiszta szívből örülök,hogy kezd visszatérni a topicba a régi élet! :P

mi, vagyis api és Grétus jól vannak. Túl vagyunk a 4 hós oltáson is. Én viszont balesetet szenvedtem szombaton. Felálltam a kondigép fekvő részére bezárni a tetőtéri abalkot,és amikor léptem le háttal,el is vágódtam... dg: enyhe agyrázkódás,gerinc,ill farcsont zúzódás,jobb lábam folyamatosan zsibbad,és persze tiszta kék foltos vagyok. Törés szerencsére nincs,de még a repedés nincs kizárva,mert lehet amiatt zsibbad a lábam... ezeket csak a dokink diagnosztizáta,kórházba nem merek menni,mert félek,hogy telenyomnak bogyókkal,és akkor nem fogok tudni szoptatni. így jobb hijján fekszem,és pihizgetek. :)

és egy pár kép:
Kép Kép Kép

nagy pusszancs mindenkinek!!!!!!!!!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Gréta baba valami tündér! Olyan kis okos szemei vannak!
Valami nagyon finom dolgot vihettél neki, mert az egyik képen, még a nyála is kicsurrant az édesnek!
Nagyon helyes!

rodina74
 
 


dy: Úristen, jól megüthetted magad! Azért nem lenne jobb mégiscsak dokihoz menni? Vigyázz magadra!Gyönyörű baba Grétike! De jó hogy haztál képeket! Meg kell zabálni. :)

Kiki: Már volt 2 inszemink. Most teljesen spontán dolog van novembertől. Itt az ideje már egy újabb próbának. Apusnak már mondtam, de még nem nyilatkozott se így se úgy. Azért forszírozom a témát tovább. :D

Bikfykém mikor jössz már te is? Akár hogy is de nekem furcsa vagy te is! :wink:

Beze okés. Akkor mi négyen tartsunk össze. :wink: :D :lol:
Április a mi hónapunk és kész, részemről benne vagyok.

Rodi és Bikfy egy zebrapár, luczus és eclipse szintén egy pár.

Szóval semmi sincs veszve.

Luczus: annyira örülök, de megmondom őszintén, hogy az utóbbi időben lemaradtam, mert ritkán jöttem. Most neked ez hanyadik inszemi volt?

Kép
babicsek
 
 


Eclipse!

Itt ájulok el, ahol vagyok. Én olyan boldog vagyok lányok, mindjárt megőrülök.

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Babicsek! Ez a 3. volt, zsinórban nyomtuk. Neked is a 3. jön, jól értem? :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Eclipse tiszta szívemből gratulálok neked is!!!

Szurkolok hogy minden rendben legyen nálatok!!

És persze Rodinak is hogy babás legyen.

Lányok mondok én nektek vmit.

Tavaly ebben a tájban kezdtünk babásodni (akik nem régiben hozták világra bébijüket)Idén is igy lesz ez a tavasz hatása!!!

Mi ma voltunk ortopédián minden ok majd akkor kell menni mikor már tud járni.

Megyek mert apinak dolga van és én veszem át Darit.

Ha tudok jövök remélem mindig ilyen jó hirekre!!!

Pusszancs

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius!

Én már nem is emlékszem, de tavaly mindenki zebrás lett. Ugye? (rajtam és Bumin kívül)
Nem baj, idén mi következünk. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Mindannyiunknak küldöm:

Kép

Az idei év a miénk kell legyen!!!

KépKépKép
bikfy
 
 


Eclipse!
Várunk haza és nagyon várjuk a vizsgálatról a beszámolódat.


Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Lányok, képzeljétek a másik topikban kicsit lesajnáltak, hogy én az utró után fekszem! :shock:
Másoknak annyi a dolguk, hogy nem bírnak feküdni az utró után. Hát kicsit meglepődtem! :roll:

rodina74
 
 


Bocs, de az előző hsz-m nagyon kijött! :oops:

rodina74
 
 


Rodina! Hát én is mindig fekszem (kivétel a mai nap, ami nagyon pörgős volt :oops: ). Reggel felrakom, mikor apa felkel, én meg alszom tovább, ebéd után meg alszom 1-2 órát, este meg ugye este...

Szerintem ez így jó! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Bikfy! Neked akartam még írni, hogy ha jól értettem azért nem mész a legszimpatikusabb dokihoz kezelésre, merthogy a munkahelyeden nem örülnének neki. Tudod ugye, hogy aki meddőségi kezelésben vesz részt (inszem!, lombik), azt védi a törvény, nem lehet elbocsátani!!! Persze a terhest sem, még akkor is igaz ez, ha felmondanak valakinek, és még nem tudja, hogy terhes akkor. Ha később kiderül, vissza kell venni. Ezt ne feledd!!!! Úgy dönts, ahogy a legjobban el tudod fogadni, ne legyen benned kétség.
Bár lehet, hogy nincs is! :wink: :lol:
Apa mit szólt, hogy elindultok? Könnyen ráállt?

És örülök, hogy a mi esetünk adott lökést, erőt!!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Rodina,

az utró után feküdni kell, mert csak akkor tud felszívódni teljesen. Nekem a lombik után a doki azt mondta, hogy 1,5 órát feküdjek az utróval, miután sikerült a baba akkor meg már "csak" 40 percet kellett szigorúan a 12. hétig.


Eclipse,

gratulálok neked is! :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Hát, szerintem is! Mindegy, csak a stíluson akadtam fenn, ahogy írták/írta az egyik csajszi!
Azért kösz, hogy megerősítettetek abban, hogy nem én vagyok a csodabogár!

Lucuzs!
Én is így használom az utrót. És annyit, de annyit tudok aludni, és egész nap ásítozom. Rám tört a tavaszi fáradtság!

rodina74
 
 


Rodi! Vagy inkább a kismama fáradtság!!!! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Hát, ezt még csak remélni merem! :lol:

rodina74
 
 


Rodi!
Még 11 nap a tesztig? Úristen! Hogy fogjuk mi azt kibírni? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Jól számol a vonid? Ez még olyan soknak tűnik.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy

Dy Dita Twist én is Linácska egy picit előbb de ő is babás lett most hirtelen nem jut más az eszembe.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Dy,

te hatalmasat eshettél! Szerencse, hogy nem lett nagyobb baj belőle! Nagyon sajnálom a foltokat, remélem nincs repedés és hamar felépülsz!
Gréta baba nagyon szép kislány, annyira nőies, hogyha kékbe öltöztetnéd akkor is látszana, hogy egy gyönyörű hercegnőcske :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: