Új privát üzeneted érkezett!

Pussziii
Örülök a jó eredményeknek, többieknek is nagy nagy drukk, tuti jók lesznek azok is ne aggódj :wink:
Kép dejódejó :!:
Többieknek is
Kép

Bri
nagyon várom a híreidet délután a kicsikékről, estefelé benézek :wink:

Chrissy
Puszi híreket köszi :wink:

Most megyek Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Bri: szupi hírek, nagyon-nagyon örülök Neked...

puszi: drukkjaim Neked is mennek és várom a híreket :!:

chrissy: jövök-jövök, de annyi mindent kell csinálni, ahhh :roll:

betty: szupi tesztárak :)

milyen: hányi mondjun le a fenébe :!:

Velünk minden ok, hasam feszülget meg fájogat időnként. Nyomi sulis papír nem lett meg teljes egészében, ma megyek be az utsóért meg viszem leadni a bekötött szakdogát végre valahára 8)
Du megyek dokihoz, mert megint van egy kis gondom. Elvileg kontroll tenyésztés lenne, de megint van panaszom. A franc vinné el a bacijait :roll: Már nem tudom hogyan ügyeljek jobban az itthoni higiénére, tele van az a bizonyos képzeletbeli testrészem.
Nah majd jövök később, most gyors kaja aztán usgyi be az egyetemre meg dokibához.
Pusszanat.
Vendég

Jaaah es Puszinak meg annyit akartam irni,hogy nekem is igy kezdodott 2nagy 4kissebb es mi lam... 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
most sasolom, lapaljád van 8) :lol:

Csibuc
de jó, hogy jöttél :D
Ezek a fránya bacik elhúzhatnának már tőletek :x
Majd azért gyere bővebben a doki után, hogy mi volt :!:

Kismamik
nem akartok pociképet rakni véletlenül :?: :idea:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

BettyBabák: remélem már szépen megtapadtatok Anya hasában, drukkolok Nektek ezerrel! :wink:

Chrissy: köszönöm a délelőtti érdeklődést! :D Meg a híradózást is!
Felnézek Rád az optimizmusod miatt! Van mit tanulni Tőled!

Bri: 1 óra múlva 2! És mi csak 6kor tudjuk meg? Nemáááááááááá!!!
Bár tuti minden rendben! :D Köszi a bíztató smst!!! :oops:

Lujzi: meló ezerrel?

Csibuc: jó, hogy jelentkeztél! Pocakkép?

Milyen: szia!!! :D

Anyci: :?:

Nos tehát, mint Chrissy is írta, 7 tüszőm van, abból 2 a vezértüsző, jó lenne, ha a többi kicsi is beérne! Ehhez kérek sok.sok drukkot! Pénteken 10-re kell mennem pungálásra.

Öribaba tanfolyam: csoportfoglalkozás volt, egy pszichológus tartotta, beszélt vmiről, majd megvitatta a csoport, kérdezhettünk,... Volt szó az intézményrendszerről (csecsemőotthonok, nevelőotthonok, nevelőszülők, gyámhivatal, TEGYESZ,...), kinek mi a feladata; mikortól örökbefogadható egy gyerek, nyílt és titkos örökbefogadás és az első fél év pszichológiájáról.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Lánykák, ma én vagyok a jó hírek közlője:

Bri híreket hoztam.
Jupiééééé, MIND AZ 5 PETE OSZTÓDIK! És azt mondták, hogy nagyon szépek! Bri nagyon boldog. És persze én is.

Csodás dolgok történnek, látjátok? :oops:

chrissy81

Bri: itt is Kép ! :D :D :D :D :D

Kép

Kép

*puszedli*

Bri
én is itt is Kép Drukk a folytatáshoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Puszi
érdekes lehet ez a tanfolyam...
Akkor nálatok nyílt öribefogi lesz :?:
Ahogy Brinek is beértek a kicsikék, neked is ugyanúgy beérik az összes pici tüszi :wink:
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csajok
itt tényleg csak pozitív dolgok történnek :o :shock: :lol: kezdek megijedni :lol: nem ááám, nem vagyok én olyan ijedős Kép

betty615

Csajócák:

Betty, Bri,Puszi: Kép

Mindjárt jövök

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Bri!

Végre valami jó hír :lol: Annyira padlón vagyok mostanában de ezek a hírek nagyon feldobtak(TESÓ) :D Annyira örülök és drukkolok a háttérből továbbra is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty!

Jó most a sugárzás a fórumon úgyhogy bízz magadban! Sok-sok babaragacsot kűldök!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

puszi!

Péntekig még van idő hogy a többi tüszi is behozza a lemaradását! Vegyél példát Bríről! :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Chrissy! Lujzi! :) :)
Vendég

Szia Annmari!

lujzedli

Sziasztok!

Annmari, maradj itt, majd mi bevonzzuk Neked a pozitív dolgokat! :wink:

Lujzi, nekem nem küldöd a képet? :oops:

Bri, még nem értél haza?

Betty, na csak ne ijedezz itt! :wink:

Mindenkit puszilok.

chrissy81

Chrissy, neked ezt küldöm:

Kép

lujzedli

Most ertunk haza 8) eszem :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, leendő kismami, jó étvágyat! Kép

Többiek? Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, én bámulom a tv-t. Úgy, mint a képen. Megyek lefekszem lassan.

chrissy81

Kép én is :wink:

Annmari
jó, hogy jöttél, gyere sűrűbben :wink: Mizujs veled :?:

betty615

Hoztam az esti hireket :!: Kepzeljetek lehet nem lesz holnap beulti :shock: Na de meselem elorol...szal 2kor csoriztem mert ugy elvoltam setalgattam szemeszet utan meg atvillanyosoztam a margit hidon csinaltam fotokat jah atgyalogoltam es visszafele villanyosoztam aztan beulok a kocsiba es :shock: 2ora uristen csorges de gyorsan :oops: es a biologus neni ugy kezdte jo hire van :!: mar itt orultem...azt mondja OTEN VANNAK :D :D :D na itt aztan filmszakadas...aztan meg beszelt valami reggel 9kor csorogjek a dokinak vgy ilyesmi de ezt nem is hallottam mar.Kerdeztem hany sejtesek azt mondta nem tudja pontosan de koruknak megfeleloek!!!!Megkoszontem es megint gyerek modjara bogtem :oops: En komolyan mondom mikor nem sikerult multkor en olyan jol tartottam magam most meg minden beszelgetesnel(johirnel)elpityergem magam :oops: :oops: :oops: Nem is emlekeztem mit is kell most meg mivan mert en annyira orultem...ugyhogy mikor kicsit lenyugodtam visszatelefonaltam es mondtam a biologus neninek ne haragudjon mar de nekem megallt a vilag mikor az 5bebirol beszelt es,hogy most mit is kell holnap 9kor csinalni?Azt mondja oket kell visszahivni hallottam,hogy mosolyog :) mondom mert akkor meg nem biztos a holnapi beulti?Azt mondja ez attol fugg reggel mi lesz a helyzet...szal ha olyan a harci helyzet mennek blasztobabakik 5.napig :!: :!: :!: :!: :!: :!: Az en kicsikeim :shock: :o haaaat csajok ha nem velem tortenne else hinnem :D

Aztan meg mentem az Azsia centerbe vettem tapados gatyot,utana anyuhoz Florikanak vittem csecse kis rozsaszin viragot :) aztan anyuval visszamentunk az Azsiaba es jol elcsesztuk az idot vettem pulcsit meg tokjo felsot occsoert :wink: bugyikat...aztan fel 8ra erhettunk haza...

koszonom a drukkokat es mindenkinek kuldom enis kinek mihez kell :!: :!: :!: :!: :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Minnya irok is 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép Kép
Drukk holnapra Bri az embrikéknek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :!: :wink:

betty615

Betty
Nem is tudom jo e lesz az ha varunk? :roll: Dehat a dokik jobban tudjak nem 8) jo lesz az :!: de ha nem is ugylesz akkor meg jonnek a pociba 8) alig varom beszeljek a dokival holnap mert ugyis elmondja mi meg hogy :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Majd reggel 9 körül benézek, mi hír van az embrikről :wink:
Én is azt mondom, a doki biztos tudja, hogy mi a legjobb, és mikor lesz a tényleges időpont...de lehet, hogy holnap délután már a pociban csücsülnek :lol:

betty615

Lehet ezekszerint te most mesz aludni? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Még nem majd egy 10 perc múlva :lol: :lol:
nem ááám :!: Még nem vagyok ááámos.
Most elmegyek, felteszem a p.nagolyót :lol: este 10-kor szoktam az utsót.

betty615

Bri: micsoda hírek! A délutánit azt hittem már nem lehet fokozni, erre,... :D :D :D :D :D Csodálatos!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Látom, nem van má senki, én is megyek akkor...
Jó éjt :!: :wink:
Kép

betty615

Betty
Igen lapaljam volt :wink: En ejfelkor nyomom az uccsot de az elso es a 2.tolasban van :| jo eccakat gondolom mar elmentel aludni :roll: Ez azer tok szenyasag,hogy nem lehet tesztelgetned :? :roll: Te mindig vasarolsz amugy...mos jut eszmebe :lol: :lol: Kép

Csibuc
Neked megnyugtataskeppen akartam mondani,hogy kismamiknal sokszor van fertozes odalent..egyik ismimnek 3szor volt :shock: terhesseg alatt mar komolyan szegyelte...szal ez szerintem nem a te hibad :roll: Probalj megnyugodni :!: Azt beszeltuk Chrissy-vel ha legkozelbb lesz tali mondjuk a heten(na ez nem bizti,hogy osszejon) de neki a suli itt van zugloban en is nemmessze vgyok na es az neked is kozelebb van es akkor esetleg eltudnal jonni 8) Naaaa?Me nem jossz mostanaban? :roll: Na vegre megvan minden akkor most meg mi a teendo suli ugyben? :roll:

Milyen
Te merrefele is lax?Melyik varos?Tudod anyum is fejer megyebol szarmazik 8)

Puszi
Tinektek sosem kell varni a hirekre mindig valakivel tudatom :lol:
Tuszonovelo blinkie hogy tecc? :wink: A borotok isteni :!: Tegnap nem tudtam inni belole mert keson jutott eszembe :x ma tol viszont napi 1deci lefog csuszni....finiiii :D koszonooooomKéporibaba tanfolyam erdekes volt?Hany ora? :roll: Mi majnem egyutt szulunk majd :lol: :wink: Tudod csak pozitivan!!!Tablicsku nalad van? :roll:

Chrissy
Koszonom a hirhozast :lol: meg jo,hogy van egy netfuggonk :lol: :lol: Neked akkor megjott?Mar nincs remeny erre a honapra? :roll: ha nincs akkor mennek a kovi honapra :wink: Olyan ari vgy,hogy igy orulsz velunk es en miota taliztam veled annyira mas a velemenyem rolad!(jo iranyba) vgy lehet tenyleg valtoztal miota itt vgy? :arrow: nem tudom de tenyleg orulok,hogy teged is megismertelek 8)

Lujzi
Aranyos a kep amit kaptunk...hozza a golya a babankat!Nektek is lassan aktualis lesz ez a kep! :wink: Ugye tudod :!:

Annmari (Teso)
Laaaaatod na errol beszeltem...a hittel hegyeket lehet megmozgatni :wink: bar meg nem vgyunk az ut vegen de ezek az eredmenyek mar csodaba illoek! :wink: Megjott mar?Megy a buksisimi :? Képmsn-en kapj el ha latsz!!! :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2010.03.01 23:48-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Puszi
Laaatod 8)

Betty
Voltam csak olvastam meg irtam nektek :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: írtam skype-on!

Jó éjt!*

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
Hat kicsit feljebb blinkie azok a kis teglalap alaku villogo kulombozo feliratu dolgok :lol: neked kettot is tettem be 8) Nezd csak vissza :idea:

Tblicsku meg a tabla amiben mindenki benne van :lol:

Mi van veled meg nem is vgy kismami es maris ? :lol:

Kép

Mutattam mar nektek?
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Most gyors leszek: Bri 11-re megy az embrikért :!: :!:
Kép Kép Jól kezdődik ez a nap is :wink: :wink:

betty615

Jó reggelt!

Merre vagytok?
Bri???? Mi a szitu? Hogy állunk? ++++++++++++++++++++
Ja, jók ezek a blinkiek! Ezt a szót most tanultam.
Szerintem Bri én nem változtam, én ilyen voltam. Lehet, hogy rossz volt a bemutatkozásom. :roll: :?:

Nálam ma megjelent Piri. Teljes valójában. Na nem akarom, hogy emiatt most elkezdjünk itt negatívkodni, csak elmondtam, de lépjünk is túl rajta,ok? reggel felkeltem, mentem a mosdóba és zutty. De úgy, mint már nagyon rég... Ezek szerint csütörtökön vv. Izgulok. Remélem jók lesznek az eredmények. :roll:

Betty, Puszi megadrukkok Nektek is.

Többieknek cupp.

chrissy81

Chrissy
egyel fölöttébb írtam Bri híreit :wink:
Csütörtöki v.v.-hez előre is drukk++++++++++++++++++ :wink:

Puszi :?: Mizujs :?: Hogy vagy :?:

Többiek :?:

betty615

Jó reggelt! :lol:

BettyKismami: köszi, jól vagyok. Reggeli gyanánt szúrtam, mert egyet reggel kell, egy másik fajtát este. :roll: Különben meg bízom,... :D Neked meg drukkolok!!! :D

Chrissy: jók lesznek a csütörtöki eredmények, de ezt mindketten tudjuk, igaz??? :wink: Szúúúúúúúúúszáááááááááááá!!!!!!!

Bridget Drága: Kép Ügyesek lesznek az embrikék, tuti!

Kép

Kép

*puszedli*

Betty, de jó hírek!!!! köszi a hírhozást! :D
Akkor most óriási drukk Brinek+++++++++++++

Puszi, no para! :wink:

chrissy81

Már be akartam nektek is szúrni a 37,5 ft-os teszt linkjét, amit rendeltem :lol:
Még tuti találtok ilyen occcsóóót :lol: :lol:

http://www.vatera.hu//hcg_terhessegi_te ... 04123.html

betty615

Bri
Hármaskáknak drukk++++++++++++++++++++++
Kép

betty615

Betty, de édesek! Jaj! Na Neked most pont ilyen kis cuki bébik lapulnak a pocidban! Dejóóóóó!

Linket köszi, hát ilyen olcsón is lehet teszthez jutni??!!

chrissy81

Chrissy
nálam csak 2 van, Brinél van 3 baby :lol:

Jaja, a pár nappal ezelőtti tesztrendelésem, amiről írtam is már :lol:
Nagyon ocssón vannak :lol:

betty615

Chrissy!

Aranyos vagy :wink: Ha tudok jövök többet is! Ha végeztél pirivel akkor légyszi kűld hozzám! :lol:

Betty!

jönnék többet is de nem mindig van alkalmam csak egy gyors átolvasásra :( ( a nóta tévén épp most megy a Piramistól "ha volna 2 életem,imádom ezt a számot) :lol: Én pirit várom de stimu óta sajnos még nem jött meg! Ilyen még nem volt! :cry:

Bri!

CSak hülledezek a híreiden és nagyon örülök! :lol: Remélem már meg is kaptad a kicsikéket :lol: Ma hívtam a dokit azt mondta hogy erre feltétlen rá kell nézni mert ez a csúszás már sok! :( Pénteken megyek uh-ra! Remélem nem lesz semmi gond! :oops:
Vendég

Sziasztoook :P

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!

Nagyon szupi a vonalzid! :D
Vendég

Sziasztok!

Bri, na pihi után gyere és mesélj!!!!
Betty, tudom én, hogy Neked 2 bébi van, na de attól még ugyanolyan cukik, mint a képen a hármaskák...
Annmari, mi szívesen látunk! :)

chrissy81

Chrissy
Nem tudom...de teny es valo,hogy az en altalam megismert kis igaga turelmetlen lany akit hozzad tettem be...aki meg a masik topikban is rakerdez hatha ott mast mondanak :lol: Aztan egy erett no jott a talira...inteligens nyugodt es tok pozitiv :shock: Biztos te voltal ott a talin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azert egy buksisimit kapsz a menzi miatt Kép es hat akkor most neked is megy a drukk a 3.cn-es vv-hez :!: :!: :!: :!: Kivancsi vgyok dokid kovetkezo lepesere 8)

Puszi
Milyen ari ez a muki amit kaptam :P Ugyik lesznek nana....elvittem mar oket a tesco-ba is :wink: :lol: (hulyulooook :lol: nem hagyhattam ki :lol: )de amugy tenyleg voltunk :roll: Neked meg minig hiper mega drukkok a tuszinek na lattad mar a blinkie-t amit neked kuldtem fentebb? :roll:

Betty
Koszi a hirhozast es milyen edes ez a harmaska van meg harmas kepem de ez a legedibb :shock: :P KosziiiiiNeked meg akkor
Kép

Annmari
Ugy hallottam keshet a stimu miatt a menzi....lehet csuszas...de hogy ennyi azt nem tudom :roll: A johireim remelem a legjobban vegzodnek bar ez mar nem a dokin mulik az embrikeim mint az 5-en ngyon szepek voltak!!!! :) Neked volt mar ultra short protokollod?Lehet az valt be,voltam akupunkturan is bar csak egyszer de mint irtam a blogban nagyon jo volt a csaj szerintem :!: Szal nem tudom.... :roll: Lehet csak jo honapot fogtunk ki....tudod az is fontos...ez a ramenni a ciklusod ero petejere jo otlet!Ngyon szurkolok hozza nekem is ezt akartak elsore azaz ez is lett csak es meg szedtem melle clostit....ami nana hogy nem hasznalt lett 2tuszo 2pete....egy osztodott es azt kaptam vissza...szal az is mukodhet!!!Ngyon drukkolok aztan esetleg ha raveszed magad erre a specko vv-re AMH azt csinaltasd meg...es ha eros leszel egy stimura en ezt a ultra shortot meg megprobalnam :roll: Na de eloszor jojjon meg piri!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Chrissy
Azert tettem ki mert egy csomoan varnak,hogy majd beszelunk de en faradt vgyok mar es tevezunk is na meg meg megkell irnom mindenhova a dolgokat :? Tudod mennyi ido az :oops:

Annmari
Koszonom a vonalzidicsit...ezt en talaltam ki annyira talalo 8) :)

Betty
Mire feltoltottem a telom kicsit lefaradtam :roll:

Milyen
Koszonom az sms-t(tegnapit) :wink:

Tobbiek?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
köszönöm a képet én is :!: Baromira tecccik :D :D Bárcsak így lenne, 2 édes pici csomag Kép
Nagyon jó a vonalzid, hogy kell megcsináltatni :?: :?: :idea:
Qrvára tecccik :wink:

Annmari
örülök, hogy megint jöttél. Pénteki Uh-ra sok sikert, kíváncsi vagyok, miért nem jött meg :shock:

Többiek, hun vagytok :?:

Milyen
Csibuc
Chrissy
Lujzi
Puszi
Anyci
:?: :?: :?: :?:

betty615

Jaah es meselek is...szal csorogtem montak jojjek :arrow: 11re mentem vartam kicsit aztan doki behivott es azt mondta semmi baj nincs az embrikkel nyugodjak meg bar az egyik lelassult nem elhaloban van :!:

Mondta akar elvihetnenk az 5.napig is...es nez ram...talan valaszra vart....aztan folytatta de szerinte a legjobb helyen a mehben vannak :wink: Rakerdezett mennyi legyen?megkerdeztem a velemenyet...azt mondta annyira szepek,hogy o csak kettot tenne vissza de ha o az en szekemben ulne akkor harmat kerne 8)

Kerdezte,hogy allok hozza a redukaciohoz mondtam neki nem szeretnem egyaltalan amennyi jon annyi jon...azt mondja akkor 3legyen semmi esetre sem 4 a masik kettot pedig megbeszeltuk,hogy elviszok blasztokig....ha tulelik lesz fagyasztas!!!Akar egyet is lefagyasztanak :D

Kezet raztunk felmentem na a beulti se ment siman...valamiert nem tudtak behatolni a mehembe :shock: legalabb 15percet bent voltam(5perces dolog amugy...mar tornazva labfelhuzas volt...fujjak ki,kohogjek.a masik noverkenek a hasam kellett nyomja a harmadik jott fogta a kezem es nyugtaott mert mar ereztek,hogy nem olyan jo nekem...aztan kertek vizes borogatast is oda mert mar leizzadtam es lehet nem neztem ki olyan hu de egeszsegesnek :lol: :oops: :lol:

Mondtam neki en mivel nehez eset vgyok ezen mar megsem lepodom :lol: aztan kitoltak es vartam...jott a kovetkezo csaj akit mellem toltak es dumaltunk....o fel ora utan tavozott....en meg delutan 1ig kihuztam a noverkevel azt mondta felole maradok en meg pihentem.

Aztan kerdeztem mi a jobb a fekves vgy nem fekves...azt mondta a noverke,hogy ezek most ott bent 2napig keringenek keresik a helyuket a mehben hova tapadjanak meg es ha az ember csak fexik az a meh verrellatasanak sem jo meg hat meg a megtapadasnak sem...ugyhogy setaljak ngyokat.Tegyem ami jolesik egyedu ne emeljek ne tornazzak ne usszak semmi maszazs szal ilyen extra dolgokat nem szabad :idea:

Kapok szurikat ma meg meg 2naponta 4szer igy a tesztelest kikell nekem is tolni mert a szurik miatt nem ad jo eredmenyt :? 16-an vv 8)

Apacskanak irtam 3bebi a pociban :lol: azt irta wow :lol: :lol: :lol: aztan kerdezte mi a kovetkezo teendo?mondtam neki a szurikat meg hogy varni.Azt irta mindent bele :D eeeeeeeeedi :D :oops:

Na eldugulok meg nezem a tevet eszek bogyot dugok stb :idea:
Ngyon szepen koszonom a drukkokat :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Odamesz az oldalra es ott az email cim...megirod mit szeretnel ra milyen vonalzi legyen(babas,kapcsolat szulinap) es egy fotot csatolsz az emailhez....egy hetet tuti vartam ra de megerte :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Akkor meg fogom csináltatni a pocis vonalzit :lol: fő a pozitív gondolkodás.... :wink:

betty615

És a lapalja nyúlás.... :lol: :lol:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?