Sziasztok!
Na itt vagyok végre, csak tegnap már elkezdtem írni, amikor megérkezzett Apóspm látogatóba, így itt hagytam a félbehagyott irományt és mire visszatértem, a rendszer már kiléptetett és elveszett minden
Én még mindig próbálom kipihenni a költözést, de úgy olvasom, máshol is zajlik az élet ezerrel.
Manojoco, remélem, már jobban van a kisfiad, illetve vagytok mindannyian egy fokkal!
Fanni, Eszti, jól betartjátok a kiírást
, és azon csodálkozom, hogy milyen türelmesnek tűntök, én már elég nehezen bírom, az alvás az utóbbi napokban Veletek ellentétben egyáltalán nem megy jól, már húz lefele a hasam és ezzel párhuzamosan fáj a hátam is, gondolom, ahogy próbálja a testem kiegyensúlyozni. Meg a pisi járat is eléggé megszaporodott.
Anna, az első pár hétben biztos nagyon kell a segítség, az ember lánya eléggé kimerült még a szülés után, meg aztán a vérzés, gátseb sem a legkellemesebb dolog, sokan azzt mondják, felállni, leülni is nehéz. Ilyen körülmények mellett ott van egy csöppség, akivel bánni sem tudsz nagyon, szóval az anyukák tudnak segyteni az első fürdetésben, öltöztetésben, pelenkázásban. Ha Te profi vagy ebben a témában és még testileg vagy sem kimerült, az állandó szopi mellett már nem fog időőd jutni olyan dolgokra, mint bevásárlás, főzés ( mert enni csak kell, már csak a tejcsi miatt is ), takarítás és a ruhák sem fognak önmaguktól eljutni a szennyeskosártól a szekrényig. Sajnos
Szóval sztem mindenképpen kell a segítség és én igényt is fogok tartani rá. Én vagyok olyan szerencsés, hogy egy városban lakok a szüleimmel, tehát nem kell az, hogy pl egyik vagy másik nagyi beköltözzön hetekre hozzánk, hanem majd naponta eljönnek egy pár órára, délutánra segíteni.
Nálunk a kórház nem 3, hanem 5 nap
, amit ráadásul úgy szzámolnak, hogy ha csak déli 12 után szülsz, akkor csak másnap kezdik szá,olni, tehát +1 éjszaka. Hurrá, ezért remélem, Esztike még reggel kibújcsizik. Viszont nálunk szerencsére van alapítványi sszoba ( 4 db, ahol külön mosdó, wc, zuhanyzó van csak Neked és egyedül vagy ), amúgy sztem 4 vagy 6 ágyas szobák vannak és a lényeg, hogy A és B oldal, ha értitek mire gondolok, A oldal: hófehérkék, B: minden más
Szilvi és Borsoo tényleg jól el vannak tűnve.