Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bikfy néni mai hírei: 26. napon elkezdtem barnázni. Hát akkor ezért éreztem a petefészkeimet. Melleim abszolút nem fájnak, picit depis vagyok, vagyis mensi előtti állapotban. Ne is mondjatok semmit! Ennyit erről a hónapról. Én nem fogok tudni zebrát pisilni.
Ami nagyobb gond, az az, hogy ilyen alapon nem tudom a chlamydia szűrést sem megcsináltatni, vagyis az átjárhatóságim megint csúszik. Ez az én formám. :evil:

Rodi!
Bocsi, de olyan fáradt voltam, hogy lefeküdtem és szerintem még nem ért a párnához a fejem, már aludtam is. :wink:

Mit csináltok?

Én főzök.
Tárkonyos csirkeragu leves
Bőrös sertéscomb sütve, rizi-bizivel.

A desszertet még nem tudom. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Vasalnom is kellene, hegyekben állnak a ruhák, de nem tudom rászedni magam. Pedig magától nyilván nem fog kivasalódni semmi.

Mosok, 2 adagot, ágyneműt is cserélek, szóval feladat van mára elég.

De délután talpmasszázs!!! Alig várom. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Beze, Lucuzs, látom fennt vagytok, csók csajok! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Sziasztok!

Bikfy, sajnálom, egyben csatlakozom is, 25. nap, barna, holnap megjön. Most nagyon el vagyok kenődve, akkor is, hogy tudtam, szopi alatt nem lesz kistesó. Azt is érzem, hogy azokat a drukkokat, amiket én tiszta szívemből küldtem sok embernek, Natit kivéve nem igazán kapom vissza, most nem kifejezetten erre a topicra gondolok. Pedig nekem ugyanolyan fontos a spontán, mint Babicseknek vagy Bikfynek. Ne haragudjatok, ez kikívánkozott. :oops: Majd jövök, ha kicsit összekapartam magam.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!

Szia Drága! Pirit sajnálom. Miért gondolod, hogy nem mennek a drukkjaink? Dehogynem!!!! Sajnálom, ha nem figyeltem rád eléggé. Bocsánat. :oops:

Nekem egyébként mindegy, hogy valaki spontánozik vagy sem, sokszor bevallom, nem is tudom követni, ezért kértem Natitól pár napja a táblát. Drukkjaim mindenkinek mennek ezerrel! És ezt teljes őszinte szívből mondom. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Beze!
Uncsitesóm hazavitte a babát a kórházból, rá 1 vagy 1,5 hónapra terhes is volt a második babával. Mondjuk ő az a fajta, akire csak rá kell nézni. Szoptatás nem tudom, mennyit befolyásol, de látod, van bőven más példa is.
Drukk-drukk.

Ha jól látom, te is magad alá kerültél. Ugye? Képzeld, ez a mensi most engem is megvisel. Fene tudja, miért. Egyre inkább azt érzem, én már nem leszek Met-es sikertörténet. Pedig én azért ebben nagyon bíztam. :oops:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Beze! Bocs, ha nem figyeltem rád eléggé! :oops: Sőt igazából mindenkitől bocsánatot kérek, met mostanában leginkább csak magammal vagyok elfoglalva. :oops:
Osztom Bikfy véleményét, hogy a szopi nem biztos, hogy befolyásoló tényező. Persze embere válagatja. Ismerek pár csajt, aki pikk-pakk újra bekapta a legyet. :D De ez nem én voltam. :?
Te, figyi! Még mennyit szopik Lexi? Márhogy hányszor? És mikor kezdtél mensizni?
Na csak mert az jutott eszembe, hogy utólag látszik, hogy bár nekem kb. 7 hónappal szülés után megjött, de sokáig anovus ciklusaim voltak. Nem mérsz hőt esetleg? Vagy LH-tesztet nem használsz? Vagy te érzed, ha pé van?
És ne hidd, hogy a spontán nem olyan fontos nekünk! Azok az igazi csodák!!! :lol: :lol: :lol:
Ölellek, és megegyszer bocs. :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Beze! Bikfy! Sajnálom a barnát! :cry: :evil: Ez mindenki életének a megkeserítője! :evil:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Nálam barna/vérzés nincs. Viszont van veszekedés. :cry: Apával mindketten iszonyat feszültek vagyunk, vagy ha jobban belegondolok, én érzékeny, labilis, ő meg feszült. Szóval ma reggel már sikerült jól összevesznünk. Ő lehúzott a pincébe, mert neki így jobb, én meg egyedül igen szarul érzem magam. :cry:
Na de majd bekapcsolok valami zenét! Csak most semmi sem esik jól. :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Jó reggelt!

Beze!
Sajnálom, hogy így érzel, lehet, hogy valóban külön nem írtuk, hogy drukkolunk neked és az összes spontánkodónak is, de ez így van! Ebben a topikban mindenkinek szurkolunk, drukkolunk! Neked is, és imádunk téged! Valóban, lehet, hogy most Lucuzssal előtérben voltunk, vagyunk az inszem miatt, de nagyon szurkolunk nektek is!
Beze! nagyon sajnálom a barnázást! Nem mérettél magadnak szoptatás alatt egy prolaktint? Esetleg érdemes lenne, mert ugye ha ez magas, akkor elvileg gátolja a teherbe esést. Szerintem érdemes volna egyszer megnézetned.

Bikfy!
Nagyon sajnálom a te barnázásodat is!Én annyira reménykedtem benne.... Miért csúszik a hsg? Azt a 6-13 nap között csinálják! Még bőven beleférsz! Ne hagyd, hogy emiatt csússzon egy hónap!

Lucuzs!
Te, hogy vagy? Az az igazság, hogy ma reggel amikor felébredtem, rögtön te jutottál az eszembe! Valahogy úgy éreztem, hogy te ma reggel teszteltél, és jó hírekkel vársz minket a topikon! De látom nem így lett!

rodina74
 
 


Rodina! Hát ez jó! :lol: Ugyanezt írta nekem egy másik csaj, a másik topikban! :lol: :lol: :lol: Azt hiszem tényleg létezik a lelki kapcsolat! :lol: Iszonyat sokat agyaltam rajta tegnap, hogy ellövök ma egy tesztet, de apa "lebeszélt". Pedig én szerettem volna, ha már megszűnik ez az iszonyat nyomás, ami rajtunk van. Meg hétfőn Tapolca előtt apának még be kell mennie dolgozni, így nem lesz időnk feldolgozni a teszt eredményét. De apa azt mondta, lehet nem is baj, hogy nem lesz időnk keseregni, ha úgy alakulna. Végül aztán nem teszteltem.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!

Osztom a véleményed, mert az a baj, hogy leginkább én is magammal vagyok elfoglalva. De ez nem azt jelenti, hogy másnak nem szurkolok.


1,5 év küzdelem után azért gondolhatjátok, hogy nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék nap mint nap a babámra, vagy a hol tartunk most állapotra. És azt is tudom, hogy ezzel megint lavinát indítok el, de én még csak az 1.-ért küzdök. És ezzel nem azt akarom írni, hogy aki a második babáért küzd, annak kevesebb a küzdelme. Csak az enyém egyelőre reménytelenebb és elveszettebb érzés.
Irigyelem Lucuzst és Bezét is, na meg Natit, akik már megtapasztalták a csodát. Persze ne sértődjetek meg, mert ez csak jó irigység, de én sokszor tényleg olyan mélyről kelek fel, hogy nem is tudom, van-e értelme a továbbnak.
Hát jó, akkor leírom: én most ott tartok, hogy vettem magunknak egy baba méretű játékmackót, akit minden nap felöltöztetünk, szeretgetünk. Mindez azért nagyon lealázó ám 28-29 évesen. De nem tudom már hova tenni a sok felgyülemlett szeretetemet. És miközben most írok, zokogok, de hogy az én mélységeimet megértsétek, ezeket is el kellett mondanom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bikfy 2010.02.28 10:11-kor.

KépKépKép
bikfy
 
 


Luci!

Pedig én is vártam azt a pozitívat. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi!

Azért csúszik az átjárhatósági, mert előtte kell egy Chlamydia teszt. Azt mensi alatt nyilván nem csinálják. Annak kb. 1 hét múlva jön meg az eredménye.

Szóval, ha én most elkezdek mensizni, mondjuk 7 napig, utána teszt, rá 1 hétre eredmény, akkor már kicsúsztam az átjárhatósági 6-13 napjából.

KépKépKép
bikfy
 
 


Veszekedéseket sajnálom. Mi sem vagyunk húde pozitívak. Én apim is elhúzott itthonról.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy! Hatalmas ölelés neked! Sírd ki magad, nem tudok jobbat én sem. :cry: Megértem a bánatodat.
Tudom, volt idő, mikor úgy gondolotam, nem más a 2. babáért küzdeni, de ma már ezt máshogy látom. Nekem van kapaszkodóm, van miért felkelnem, bár néha így is teljesen elhagyom magam...

Tegnap elkezdtem babaholmikat nézni, újságban, meg neten, de apa észrevette, és le is cseszett, hogy hülye vagyok. De nekem ez kellett. Sőt most már örülök, hogy nem teszteltem ma, mert így egy nappal tovább hihetem, hogy babás vagyok, és ez most jó nekem. :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!

Köszönöm, hogy megértettél. Ez most jól esik.

Bocsi, de azon csak röhögök, hogy nem teszteltél, mert így még van 1 napod bizakodni. Én is éppen ilyen lökött vagyok. Pedig úgysem ezen múlik. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Csak hogy röhögjünk a nyomoromon: (mást ezen már úgysem lehet)

Jó hír, már nem is csak egy mackó gyerekem van, férjem valamelyik nap hazaállított egy mackó kistesóval is. Kerestünk neki is egy babaruhát, felöltöztettük. Úgyhogy már nekem is van kihez felkelnem. Két családos mackó mama lettem. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Gáz. Mi? :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKépKép
bikfy
 
 


Azt tudom, hogy nem ezen múlik, ez már régen eldőlt. De nekem kell ez a nap, ami még reményekkel teli, aztán úgyis eljön a holnap és minden kitisztul.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Bikfy! Én megértelek! Én most is Bogi babáival alszom...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Akkor köszöntelek az LK-ban. (LK=lököttek klubja) :lol:

Úgy hidd el, már majdnem leszorultunk a saját ágyunkról, csak hogy a mackó gyerekek kényelmesen tudjanak aludni.
Valamelyik nap ráordítottam a férjemre, hogy húzzon beljebb, még ráfekszik valamelyikre, kinyírja őket és ennyi. Fölültünk az ágyra, egymásra néztünk és visongatva röhögtünk. Azért addig még jó, ameddig a saját nyomorunkat kiröhögjük. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kajám odaég! De sebaj, mert jót beszélgettem veled. Köszi Lucuzs! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Én is futkosok a konyha és a számítógép között. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sajnálom a veszekedéseket!

Bikfyke!
Én megértelek téged! És nem lealázó ez a dolog! Csak valóban nagyon elkeserítő ez a helyzet. Én nagyon megértelek! Én nyáron már 36 éves leszek, és ha az esélyeket latolgatom.... inkább hagyjuk. Főleg, hogy anyunak nálunk 41 évesen méhrákja lett, ami a családunkban női vonalon végigmegy. Pedig a méhrák esélye sokkal kisebb, ha szült az ember, és anyukám fiatalon szült minket a húgommal. Vajon nekem mennyi időm van még? Addig terhes leszek-e, egészséges lesz-e a baba?...Szóval nem gondolok inkább erre, de az idő, az hajt rendesen!
Ezért is írtam neked, hogyha babát akarsz, fordulj mihamarabb szakemberhez, ne várd meg, még itt tartasz, mint én.
Én úgy gondlom, hogyha nagyon akar valamit az ember, azért tenni kell!

rodina74
 
 


Lucuzs!
Én is most megpróbálom kiélvezni ezeket a napokat! Eddig mindig hajtottam a napokat, hogy végre kiderüljön. De most nem. Most úgy próbálok magamra gondolni, nap mint nap, hogy terhes vagyok, és egy kis élet kezdődik el bennem! Nem is vagyok olyan görcsölős, inkább reménykedek, és próbálok töretlenül hinni!

Bikfyke!
Hát a macis ágyjelenet szép lehetett!

Nekem olyanok ugranak be, hogy pl. mikor behajolok a kádba valamiért, akkor hirtelen olyan, mintha mellettem lenne a fiam - én valahogy fiura gondolok - és megbök, hogy mama, és mond valamit. Szóval olyan érzésem van, mintha mellettem lenne a nemlétező gyerekem! ÉS nagyon sok ilyen helyzet van, naponta többször is. Szóval felvehettek a LK-ba engem is!
Azt hiszem egy pszichológus jól elmazsolázna rajtunk!

Most el kell rohannom itthonról, de majd jövök!

rodina74
 
 


Lányok olyan kedvesek vagytok, nagyon szépen köszönöm! Nagyon örülök, hogy nemcsak az örömöm, hanem a bánatom is meg tudom veletek osztani. Közben összekapartam magam, Lexi miatt muszáj, ő nagyon érzi, ha velem valami nem stimmel.

Bikfy, nagyon sajnálom, az én szemem is könnybe lábadt, de egyáltalán nem gáz, hogy van egy macitok. Régen nekem a kutyák voltak a gyerekpótlékok, bár amióta ideköltöztünk, nincs, vagyis van, de ő még a szüleimnél lakik. Én megértelek, értem az "irigységet" is, de én is csak azt tudom tanácsolni, amit Rodi is írt, menj el egy meddőségi központba, ne menjen el több idő. Közben is megjöhet a spontán baba, nem egyről hallottam már.

Lucuzs, egyáltalán nem haragszom, természetes, hogy mindenkinek a saját babaprojectje a legfontosabb, na meg az is tény, hogy igazán nem is tudok magamról mit írni, mert majdnem minden napunk ugyanúgy telik. :oops:
Július 1-én jött meg az első mensi szülés után, holnap leszek 26 napos, ez a 4., ami ennyire jön. Lexi még este szopik, de csak jövő csütörtökig, utána abbahagyom, mert úgy látom, már jól meglenne nélküle. Lh teszteket egyszer használtam, hőt nem mérek, mert elég volt, az első dokim csak ezzel foglalkozott. Felüdülés volt, amikor már nem kellett ezzel foglalkoznom. :oops: A mostani volt a 2. ciklus, hogy erős görcsöket éreztem tüszőrepedéskor.
Veszekedést sajnálom, mostanában nálunk is elég gyakoriak. :( Már bőven délután van, mindjárt hétfő reggel. :wink:

Rodina, nagyon drága vagy. Vv-re áprilisban megyek, adok a prolaktinnak egy kis időt, hogy ne az egekben legyen, amikor megnézetem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


A mai nagyon egyértelműen nem az én napom: sótlan lett a kacsa és a rizs, és egy negyed bögrényi rizst sikerült kiborítanom a konyhapadlóra. :oops: Örültem magamnak. :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Hát, lányok... :cry: :cry:
nem is tudom mit írjak.... Bikfy, amit ítál azon már bőgtem is. Egyszerre sajnálom magunkat, de egyben pedig örülök is annak, hogy ennyi ismeretlen ember ilyen emberi érzéseket él át, amit más talán soha - s hogy mennyivel gazdagabbak vagyunk mi emiatt. Más ezt soha sem érti meg, csak elszalad vele az élet, a mindennapok. Mi viszont csodaként élünk meg egy pozitív teszte, egy mosolygó gyereket az utcán, a játszón, az usziban. Más csak a saját gyerekével törődik, de én (és valószínűleg ezekmiatt az érzések miatt Ti is) ha ránézek egy másik gyerkőcre fülig ér a szám és legszívesebben mindet megsimogatnám.

Bikfy, Bumi, Rodi, Kiki,
tényleg más másodikért küzdeni :cry: , de én hiszek benne hogy akiben ilyen érzések ébrednek, akikben van empátia és együttérzés, azoknak lesz babájuk, s nem is egy. Nem lehet annyira igazságtalan az élet, hogy nem. Csak idő kérdése, és talán azért kapunk időt, hogy jobb, értékesebb emberek legyünk, ezáltal a gyermekeinket is különlegesebb emberré neveljük :wink: .

Lucuzs, Beze, Babi
tényleg más nekünk, de az én szívem ettől még minden hónapban megszakad, ha megjön. És gondolom a tiétek is :cry: . Viszont valóban van már egy kis csodánk, aki értelmet ad az életünknek, akiért még akkor is felkelünk reggel, ha legszívesebben tőrnénk-zúznánk. S valamiért mi is még időt kaptunk baba helyett, és lehet rá kell jönnünk miért??????????????

Befejezem a filozófálgatást, este jövök, ha lesz erőm és teszek új táblit... most jöttünk meg a vendégségből, már most ki vagyok purcanva. Puszi és sok sok ölelés mindenkinek

Bikfy és Beze,
nektek különösen nagy ölelés, nem kellene ennek így történnie hónapról hónapra... :cry: :cry: :cry: majdcsak megtörjük már végre ezt a sikertelen szériát!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Beze,
egyszerre írtunk :P . prolaktin csökkentésére és mastodynon cseppeket szedtem. van olyan patika, amelyik recept nélkül kiadja!!!

Bikfy,
nekem nem kellett clamidya átjárhatósági előtt :shock: :shock: ez tuti kötelező?????? Tudom, hogy Te írtózól a meddőségigtől, de ahogy Beze is írta, még közben is jöhet a baba. És nem egyszer hallottam már ir-esektől, hogy met mellett egy kis segítséggel sokkal hamarabb babásak lettek, mint addig. Adj esélyt magatoknak és használd ki, hogy még van rá időd!!!! Tényleg ne engedd, hogy scak elrohanjanak feletted az évek, várva, hogy a met majd mindent megold!!!!!!!!! Ne félj segítséget kérni, egy inszemes vagy egy lombikos baba is ugyanolyan édes, aranyos és egészséges, mint a spontán!!!!! :wink:
Vendég
 


Lucuzs,
sajnálom a vezsekedést!!!!!! :cry: :cry: Gyanítom mit éltek most meg.... De remélem holnap reggel csupa vigyorgó emberke fog Tapolcára menni :P :P :P

Rodi,
tetszik az új szemlélet!!! Pihizz sokat és beszélgess a gyerkőcökkel!! :wink:
Vendég
 


Nati drága, pont most néztem meg a képeket iwiw-en, olyan gyönyörű a fiad, hogy az nem kifejezés! :D Az utolsó kép a kedvencem, ahol már egyedül iszik, igazi nagyfiú már!

Teljesen igazad van, maximálisan egyetértek minden mondatoddal.

Valóban más második babárt küzdeni, csak nyilván Natinak, és babinak is eszébe jut, hogy ha az első se könnyen jött, miért kell a 2-ért is küzdeni? Ez olyan igazságtalan... :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze! Érdekes amit írtál, hogy miért kell a 2.-ért is küzdeni. Apa múltkor mondta, hogy mikor sikerül majd ez a várva várt baba, akkor nem leszünk olyan lükék, hogy megnyugodjunk, mi már megharcoltuk a magunkét, innen már pikk-pakk nagycsalád leszünk. Mert Bogiért küzdöttünk másfél évet, és mikor végre zebrát pisiltem, el voltam szállva, hogy vége a szenvedéseknek. Hát erre eltelt újabb 3 év és tesó még nincs bizonyítva. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs, téged kifelejtettelek a felsorolásból, bocsi, de teljesen úgy van, ahogy írtad, sajnos...3-at szeretnétek?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Mi annó még azt mondtuk apával, hogy 3-tól felfelé jó bármi. :lol: De ettől még nagyon messze vagyunk...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Luczus: Remélem azóta kibékültetek! Apus feljött már a pincéből?

Nálunk is szoktak viták lenni. Mostanában leginkább amiatt, hogy én mindig fáradt vagyok, meg a macskák miatt, amiket ő utál én meg szeretek.

Nekem tuti kilőve ez a hónap. Ma vagyok a 19. napon és ma voltunk először együtt igazából. Úgyhogy ennek lőttek.
Én is csak röhögök magamon, hogy miután megszületett a kisfiam, hogy védekeztünk. Ő most 7 éves. Ha ezt tudom, hogy ennyire nem sikerül, rögtön utána hozzáfogunk próbálkozni. :?

Bikfi: Tényleg igazad van abban, hogy más úgy próbálkozni, ha van már az embernek gyereke, de hidd el ha nem adjuk fel előbb utóbb sikerülni fog. Én teljesen át tudom érezni a helyzetét azoknak is akiknek még nincs babájuk, mert ezen átmentem már egyszer én is. Marci sem jött össze nekünk egyszerűen,érte is küzdöttünk. Sőt még születése után is. De ez hosszú történet lenne.

Nem szabad feladnunk, minden hónap számít és minden hónap tele van reményekkel esélyekkel, amit nem szabad nem kihasználni. Mi most spontánkodunk, de nekünk Marci sem jött össze spontán, úgyhogy tudom, hogy ennek nagyon kicsi az esélye. Apust épp ma kérdeztem, hogy mit szólna még 1 inszemhez, de ő nem hisz benne. NEm akarja azt mondta. Mondjuk tudom hogy ha nagyon akarnám akkor biztos belemenne mégegybe és szerintem lesz még 1 próbálkozásunk, de hogy mikor nemtudom. Most ez a helyzet nálunk, várjuk a csodát, aminek kicsi az esélye.


Beze: Igen, azt hittük simán sikerül majd a második baba. Mindenki azt mondta, hogy a második hamarabb sikerülni szokott. Hát én beletartozom abba a kis százalékba, akiknél nem így van. És tényleg olyan hihetetlen számomra, hogy egyeseknek meg sitty-sutty eltervezik és máris terhesek lesznek. Hiszen mi már csak tudjuk mennyi mindennek kell passzolnia és milyen rövid az idő rá.

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

A délelőtti témákhoz csak annyit: jó veletek nagyon. :wink:

Csajok!
Igazándiból én az átjárhatóságira is meddőségibe megyek. A vezetője régi családi barátunk, egyedül annyi a gondom, hogy mivel messze van, az átjárhatósági után nem fogok tudni hozzá járni, mert nekünk messze van. A munkahelyemet meg nagyon féltem. Nem merek sokat hiányozni. Ezért marad Szeged vagy Pécs, de ez majd az átjárhatósági és a Mens-es eredmények után dől el. Addig már úgysincs sok idő.

Barnázás egyelőre eltűnt. Reggel is nagyon kellett meresztgetni a szememet, de általában így szoktam indítani. Meglátjuk.

Még valami: talpmasszázsról haza jöttem, ismét szuper volt. Erre nincs is szó. És melyik pont masszírozása fáj a legjobban? Petevezetékek. Ott általában a számban van az öklöm, mert különben ordítanék.

KépKépKép
bikfy
 
 


Hát egyikőnknek sem könnyű! Mindenki megjárja a saját maga poklát!
Sajnos, ez van!
Nekem például át kell bizonyos dolgokban lépnem a saját árnyékomat! Ez bizonyos dolgokban sikerült!

Lucuzs!
Nagyon-nagyon várom a holnap reggelt!

rodina74
 
 


Babicsek!

Marcikátok inszemes vagy lombik baba?

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi!

Miben kellett önmagadat legyőznöd? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy: Eddig nem jutottunk el akkor, inkább azt mondanám clostylbegites. Akkor elég volt az is, most meg......

Egyébként bátor vagy, hogy talpmasszázsra mész. Én biztos ordítanék, vagy rúgkapálnék. Nekem szerintem nagyon csikis lenne. :lol: Ez érdekes hogy a petevezéteknél fáj. Lehet hogy ott van a bibi?
De nemsokára kiderül. :wink:

Bikfy: Egyébként én is úgy vagyok vele, mint Te. Nemszívesen hiányzok a munkahelyről. Még ha beteg vagyok is furdallni szokott a lekiismeret, hogy ott kéne lennem. Mondjuk ez ritkán fordul elő, mert általában betegen is menni szoktam. A múltkor mikor hólyaggyulladásom volt api azt mondta nem vagyok normális, hogy megyek. Vannak olyan kollégim akik meg nem zavartatják magukat.

Ez a baj evvel az inszemis, meg lombikos dologgal is hogy rengeteget kell szaladgálni a dokihoz és általában nem akkor amikor nekem jóaz időpont, hanem amikor az orvosnak és ezt nhéz összeegyeztetni a munkahellyel.

Képzeljétek meséltem nektek a cicákat, cicáimat ami végül is közös a szomszéddal. Szóval egyet már elvittek ők ivartalanítani még vagy 1 évvel ezelőtt és most pénteken meg elvittek egy másikat is. Én csak azt vettem észre, hogy szombat reggel nem jön a macsek. Már azt hittem baja esett. Kimentem a teraszra, mert ott vab bekik berendezve egy doboz kis kuckónak, rongyokkal és képzeljétek ott gubbasztott benne, ki sem jött csak pislogott rám, nagyon rosszul nézett ki. Nem tudtam elképzelni mi baja van, azt hittem megevett valami mérget csak azt láttam, hogy nem jól van, nem szokott így viselkedni. Hát tegnap délután szóltak, hogy meg lett műtve. Ma már jobban néz ki, délután próbált enni is egy kicsit.

Tegnap emiatt hogy macskáztam én 1 kg rizst égettem oda. Jöttek a férjem szülei főztem a kaját, még jó hogy volt itthon még 1 kg és azt megcsináltam. A másik ment a kukába. Plussz 1 adag pogi alja is odaégett. Úgyhogy délután ügyeskedtem nagyon. A poginak az alját le kellett vágni, mert fekete lett. :)

Kép
babicsek
 
 


Csajok! Köszönöm a drukkokat! :D
Terveim szerint holnap reggel Tapolca előtt még megpróbálom hozni a híreket!

Jó éjt Mindenkinek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!

Én nem bírom már kivárni! Megbolondulok, annyira kíváncsi vagyok. :wink:

Nagyon szurkolok. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Babi!

Húgom is nagyon csikis, az 1. alkalommal úgy leizzadt, hogy csavarni lehetett a pólójából a vizet.

Amúgy utána olyan könnyűek a lábaid, mintha föld felett járnál. És bizsereg az egész. Nagyon jó. Csak ajánlani tudom.

KépKépKép
bikfy
 
 


Jó éjt Luczus! Remélem jó hírekkel jössz!Nagyon izgalmas. Bízom benne hogy ez az utolsó napod abban a tudatban hogy vajon sikerült e. Holnaptól pedig kismami leszel. +++++++++

Én is mentem lányok. Reggel menni kell dolgozni elteszem magam holnapra és lelkileg rákészülök. Hogy én hogy utálom a hétfőt :shock:

Délután jövök ha minden jól alakul. És kibírtam a hétfőt. Na jó nem nyafogok. És optimista leszek.

Szép álmokat!

Kép
babicsek
 
 


Lucuzs, nagyon drukkolok!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Hát nekem sok mindenben. Képzeld el gyerekkoromba, amikor gyógyszert kellett szednem, akkor anyukám összetörte őket, mézet tett rá, és végigkergetett a lakáson. Mikor elfogott, akkor kellett apu, hogy lefogjon, amíg ő betuszkolja a számba a kanalat. Ja, és szerencséjük volt, ha nem köptem ki. Ez kb félórás program volt nálunk. A mai napig nem veszek be gyógyszert, ha nem kell. Inkább 3 napig fáj a fejem, de nem veszek be fájdalomcsillapítót. Nem tudom, hogy mikor vettem be utoljára antibiotikumot! Ha mégis beszedek valamit, azt is össze kellett törnöm! Most meg a baba miatt nyelem a gyógyszereket, a vitaminokat, mint kacsa a nokedlit! Nálam ez nagyon nagy szó!

A másik ilyen dolog a szúrizás! Soha nem tudtam elképzelni magamról, hogy megbökjem magam. Most meg azt is nagy nyugodtan csinálom!
Ezek nekem olyan mumus dolgok voltak, hogy ezt el sem tudjátok képzelni. Aztán mégis csinálom a babánkért!

rodina74
 
 


Lucuzs!

Holnapra nagyon szurkolok!
Drukkolunk neked, nektek nagyon!
Reggel, ahogy felébredek, te leszel az első gondolatom!
Jó éjt, kismami!

rodina74
 
 


Rodi, le a kalappal, engem anyukám szúrt.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Jó éjt nektek reggel jövök. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: