Új privát üzeneted érkezett!

Tied a lapalja en meg lopok akkor egy tetot :twisted: :lol: Tudom mert emlexem te szerettel talizgatni...en is ha itthon lennek talizgatnek tobbet :lol:

Na nemsoka szuri Kép aztan alszom en is...csajok Kép -ba nem tudtam menni szal nincs jo szinem :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: ne is menj szoliba lombik alatt!!!

Reggel én már nem jövök, ha vmi változás állna be a talival kapcsolatban, Chrissy-Bri, a számomat tudjátok, jelezzetek mindenképpen, köszi.

Kép Jó éjt!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok Csajok!

Sajnos nem tudok ma menni, nem sikerült tegnap beszerzni a hiányzó papírokat.
Bri azért jövő héten valamikor szívesen taliznék Veled és persze a Többiekkel is bármikor a későbbieken!

Cuppanat
Vendég

NA hali!

Megy az irigység a tali miatt. :o :o :o

Én meg itthon vagyok, mert letelt a meló,DE Holnap is megyek ám, úgyhogy ne hívjátok a 1412-t, légyszi

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Na ett itt vgyok 8) Ngyon jo volt tali azt sem tudom hol kezdjem a beszamolot :lol: Egy elmeny volt es marhara orulok,hogy elmentem!!!Reg ereztem magam ilyen jol :D Koszi csajok!!!!

Talalkoztunk LL Juniorral is :lol: Kozmix enekesevel,hires teniszezovel es egy hires dj-vel is :o

Ugy beszelgettunk mi ott harman,mint valami proffeszorok :lol: Kép Na persze nem csak a betegsegekrol es "bajok"rol beszelgettunk hanem volt ott humor meg eves meg minden mas 8)

Milyen
Te nem tudtal volna jonni?Messze vagy?

Lujzi
Hat latom jo ures volt a topik :oops: apacskaddal mizu :roll:

Csibuc
Jaj de gaz,hogy nem tudtal jonni...na de majd legkozelebb :wink: ez a mom park ngyon joooo 8)

Puszi,Chrissy
Egy elmeny volt de komolyan!!!Mondjuk nem is szamitottam semmi rosszra :wink: Remelem jovoheten is osszejon valamikor :wink:

Puszi
Koszonom a bort minnya megis kostolom 8)

Chrissy
Tudod annak az agyfeltekes tanfolyamnak a weboldalat...tudod amirol beszeltunk :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Köszönöm a sok drukkot, 7 tüszőt számolt a dr.úr, hormonok is rendben vannak. :D Hétfőn kell mennem újra, jövő 7 közepe felé punkció! :D

A tali sztem is szuper volt, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy több, mint 5 órát beszélgettünk és ez fel sem tűnt, csak a parkolóautomata összegénél! :lol: :lol: :lol:

Bri: köszönöm a kúpot, remélem szerencsét hoz! :wink:
Örülök, hogy megismertelek, ugyanolyan csajszi vagy, mint amilyennek elképzeltelek! :wink: Kivéve egy dologban :arrow: :oops: !!!!!
Egészségedre, remélem ízleni fog!

Chrissy: köszi a SZF-et! Nagyon jó volt beszélgetni végre személyesen is! És ultracsini voltál!

Még majd jövök!

Kép

Kép

*puszedli*

Bri: nincs most helyzet nálunk, majd jövő héten.
Örülök, hogy jó volt a tali:-)

lujzedli

Lujzi
Hat ugy gondoltam beszelgettettek vgy valami? :roll: Ha nem akarsz rola beszelni nem kell csak erdekel hogy vgytok :roll:

Puszi
ez nem en vgyok :arrow: :oops: az a zarkozottsagtol kialakult enem :x :twisted: amit utalok mert en egyaltalan nem ilyen voltam soha eletemben :( Na de most ez van es orulok,hogy igy is szepen szerepeltem mert amit lattal ezen kivul :oops: az vgyok en 8) :wink: :lol:

Bort ma ma ne igyak mi?Majd vasarnaptol?Meddig ehetek? :oops:

Chrissy
Tenyleg elis felejtettem mondani ultra csini voltal :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajok, én is itt vagyok!

Jaj, de jó kis nap volt! Nagyon élveztem, röpült az idő veletek! 11-kor mentünk, 4-kor jöttünk el. :shock: Azt hittem kiájulok, amikor a parkolóautomata kiírta...

Ne dicsérjetek! :oops: , ezt meghagyjam Neked Bri??? Na jó, rossz vicc volt.

Puszi, bort mindjárt bontom... Bár lehet majd holnap... elfáradtam.

Bri, agykontroll.hu-n megtalálod. :wink:

Szóval: nagyon örülök, hogy találkoztunk, hihetetlen jól éreztem magam! Remélem lesz ismétlés! 8)

Többiek merre vagytok???

chrissy81

Bri: válaszoltam sms-ben! Bort majd holnaptól! És no para! Minden rendben lesz! Kép

Chrissy: jó pihenést!

BettyBabyk: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Milyen: merre csavarogsz?

Lujzi: remélem jól vagytok!

Csibuc: sajnálom, hogy nem tudtál jönni, jó lett volna Téged is megismerni! :(

Kép

Kép

*puszedli*

Chrissy
Epp te jutottal eszembe,hogy hazaertel-e mar...de akkor jo 8) Figyu legkozelebb en is csinibe nyomom majd na? :wink: van nekem is magas csimmam meg szoknyam itt es akkor majd bevonulunk mi mint graciak :lol: :lol: :lol: Nem 4:30ig voltunk :?:

Puszi
Koszi amugy azert is jo,hogy taliztunk mert egyaltalan nem volt eszemben a holnapi nap...na de amiota eljottem onnan csak az jar a fejemben :oops: :roll:

Jaaaaaah es a legngyobb poen....kerianyumhoz mentem aki fozott mert ugye anyuval mentunk volna at igy anyum ment oda elobb es en meg ott taliztam anyummal...mit fozott??Bablevest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hat ettem mert nem birtam megallni marhara szeretem es a joisten tudja mikor ettem mar utoljara :x a tietekenek is milyen jo szaga volt es megalltam na de ott mar ugyan nem :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: ajjjajjjjj, mi lesz holnap!!! :lol: :lol: :lol: Kép

Én holnap nem leszek (tanfolyam :D ), de drukkolok ezerrel! (Írj smt!)

Kép

Kép

*puszedli*

Na akkor neked jo tanfolyamozast...Varjuk az infokat mert ngyon erdekel minket ez a tema eeeeeeees elfelejtettem irni :oops: bocsi :oops: De marhara orulunk a jo hireknek tuszo ugyben Kép (mint irtam teljesen elvontatok a dolgokrol a figyelmem igy azert estere leestek a dolgok meg,hogy mi is kot minket ossze BNET) es csak igy tovabb 8) mennek a tuszonovelo enerdzsik :wink:
Kép

Chrissy neked is drukk Betty neked is drukk Lujzi neked is drukk!Es a kismamiknak is drukk :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Bri, Veled vagyok! +++++++++++++++++++++++++++
Minden rendben lesz!!!! Majd gyere, írj, hogy mi volt! Mekkorák lettek végül a tüszők?

Puszi, jó tanfolyamot Nektek, már mondtam, hogy esszét szeretnék a témáról, mert nagyon kíváncsi vagyok! Biztos érdekes lesz!

Bettykém, minden rendben lesz, sokat gondolok rátok! ++++++++++

Lujzi, hogy vagy?

Milyen, Csibuc, növesztgessétek a babyket! :wink: Gyertek már meséljetek, mizu?

Én jól vagyok, ma pihi nap lesz. :D

chrissy81

Csak Bri híreket hoztam, aztán megyek is, visszaolvasni még nem sikerült, talán holnap már jövök bővebben, egyébként jól vagyok/unk köszönjük :wink:
Akkor a hírek:
"7 tüszike lett. Itt zokogok a boldogságtól. Még nem tudni részleteket, reménykedem a randikban, és az osztódásban. Dokim azt mondta ez a nap csodája!"

Kép

Puszilok mindenkit, mennek a drukkok +++++++++++++++++++++++++++++++++++ :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Tudom ez most egy bemasolt szoved de most ez van...meg nem jar a kerek annyira a fejemben :oops:

Na itten lennek 8)
Most ertem haza.Kerem mielott olvassatok uljetek le.Gyerekek 7petesejtet szivtak le vgy tuszo en mar nem tudom :oops: :shock: Mikor felkeltem es a noverke mondta 7petesejt patakogban folyt a konnyem...adott nekem papirzsebit is...aztan jott a dokim...nagy mosollyan az arcan es mar mikor meglattam megint elkezdtem sirni :oops: (oromomben :wink: ) azt mondta en vgyok a nap johire :D Kerdeztem,hogy szepek-e azt mondta olyan szepek,mint en :oops: :lol:

Madarat lehetne velem fogatni :) Utana lementem az irodaba persze meg csak most tisztitgatjak oket igy nem tudni mennyi lesz a jo minosegu mennyi fog megtermekenyulni semmit DE en tudom,hogy minden rendben lesz :!: Mar a beultirol beszeltunk ugyhogy valoszinu a doki is erzi,hogy itt mar lesz beulti sooooot azt mondta az meg eldol,hogy 3. vgy 5.nap legyen-e :!:

Meg csak halkan orulok,nem iszunk elore a medve borere de ngyon-ngyon boldog vgyok Kép

Holnap csorizek fel 10kor es tobbet tudunk meg ngyon szepen koszonom a sok ramgondolast es drukkolast!!!!Moat ngyon jol jott (es meg most is jol jon :wink: )

Betty
Itt is koszi 8)

Chrissy
Nem tom mekkorak voltak mert nem volt uhu elotte :oops: De ez most nem is lenyeg 8)

Kesobb meg jovok majd :!:

Tobbieknek is pusza Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jaj, Bri, nagyon boldog vagyok! :D Ezt a boldogságot! MINDEN RENDBEN LESZ! Nem tudok mit írni, ne hari... Amikor olvastam, tökre meghatódtam. Nagyon örülök Neked. :D
Egyél most sok túrót és fehérjét.

Betty, Neked is örülök. Jó volt meglátni az írásodat, remélem holnap itt leszel velünk már teljesen! +++++++++++++++++++++++++

chrissy81

Bri, kb huszadszor olvasom az írásodat... :oops:

chrissy81

Bri!

Húúú ez nagyon szuper :lol: Annyira örülök :lol: :lol: Tuti osztódni fog mind és nagyon szép embrikéid lesznek!

Én még mindig pirit várom hogy mehessek a 10.napi uh-ra! Ilyen még nem volt stimu után hogy ne jöjjön meg!Ma vagyok a 39.napon!
Vendég

BRi: Nagyon örülök, tiszta happy vagyok.

lujzedli

Chrissy
Ne is mond...megtudnam valtani a vilagot olyan erosnek erzem magam 8)

Annmari
Basszus bezzeg ilyenkor nem jon meg :twisted: Neked is tudom,hogy van meg eselyed majd most kivancsi leszek a kovi honapotokra!Ngyon szoritok Teso 8)

Lujzi
Na ennek orulok legalabb kicsit felviditottalak 8)

Tobbiek????????Mar aggodom :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: úgy tűnik ma délután-este én vagyok.........Tényleg happy vagyok, legalább ezmiatt:-)
Nem nagyon akarlak terhelni az én gondjaimmal, apácska megvan, majd szerdán lesz tlaán időpont, hogy mikor is műtik. Mielőbb,az bizti, bár április 12ig bizti nem.

lujzedli

Csajok én vagyok,csak nincs erőm írni,de ígérem pótolok!!

Bridgetnek és Bettynek óriási gratula!!!

Persze többieket is puszilom és jövök hamarosan.csak utol kell érni magam !!
Vendég

Helló Lányok!

Bri: köszi az smst, itt is hatalmas gratula, nekem is könnyek szöktek a szemembe örömömben! :D Kép

Betty: mai ragacsszállítmány remélem odaért!

Mindenkinek cupp!!

Tanfolyamról majd később írok,...

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, ez jó: ragacsszállítmány! :lol: :lol: :lol: Na akkor én is küldök Bettynek egy jó nagy adagot!!!!!!!!!!

Lujzi, örülök, hogy jól vagy!

Bri, hát, meg is váltod a világot! :wink: Tartunk majd egy talit, ahol megtervezzük a részleteket! :wink: és celebeket fotózunk majd!

Milyen, mi van?????????? Nincs semmi baj, ugye? Hát hol az erőd?
:roll:

Pusszantás mindenkinek!

chrissy81

Na megjottem a hirekkel :!: Nem fogjatok elhinni de mind a 7tuszoben ugye volt mag :shock: ez mar eleve fantasztikus dolog!Annyira orulok neki :D Az egyik eretlenke volt meg teljesen...meg volt egy ami csak majdnem erett volt...szal ott van 5erett pete amibol 3 mar megtermekenyult 8) A tobbiekbol is barmi lehet azt mondta :) szerinte kedden lesz a nagy nap de majd holnap 2kor eldontik beszel a dokimmal is 8) Nana,hogy kedden lesz a nagy nap en nem varhatok 5.napig ezzel a par kis embrivel...igy is orulok,hogy vegre van valami amit vissza lehet helyezni :!: 1evet vartam ra majnem :roll:

Most annak szurkolok,hogy szepen osztodjanak es akar meg valaki be is induljon 3maskak melle :oops: Teljes extazisban vgyok...annyira orulok :D Koszonom csajok a sok sok pozitiv enerdzsit amit toletek itt kaptam :wink:

Lujzi
Aranyos toled,hogy nem akarsz terhelni a gondjaiddal :wink: De azert ha valami nyom vgy bant mond el nekunk :!: Na a jovoheten tobbet tudunk meg Latom mar.Mennek apacskanak az enerdzsik :wink:

Milyen
Jo volt kicsit dumcsizni 8) 900gramm?huuuu az mar majdnem egy kesz no 8) :lol:

Puszi
Nincs mit...ha mar te vetted a faradtsagot es rakerdeztel nana,hogy valaszolok :wink: Varjuk a beszamolot!Matol ihatok bort 8) Te hetfon mesz dokkerhez? :roll: Legalabb annyi petit kivanok neked,mint nekem volt :wink: vgy legyen 8 :lol:

Chrissy
Na mi volt teszteltel? 8) Hozz nekunk egy ilyet legyszi 8) Kép

Csibuc
Jelentkezz :!: :roll:

Betty
En eddig ngyon nem irogattam neked szoloan mert nem voltal es azt hittem nehez lesz visszaolvasnod :roll: Erre alig irtunk :shock: De a lenyeg most jon...neked mar babaragi nem is kell hisz mar megragadtak de azert na meg egyszer utoljara Kép es szeretnem ha hoznal nekunk egy ilyet Kép gyere es meselj 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bri: hurrráááááá

lujzedli

Helllósztok :lol:

Visszatértem, mint a terminátor Kép :lol: :lol: :lol:
Próbálok bekapcsolódni megen, azt már előbb láttam, milyen nagyon jó híreink vannak ma is :!: :!: :!:

Hát Bri, fogadd hatalmas gratulációmat, először is a sok tüsziért, másodszor pedig, hogy ilyen ügyesek :!: Kép
Most pedig emlékezz vissza, amikor megkérdeztem tőled, vagyis megtippeltettem veled, hogy melyik p.fészkedben hány db. tüszi lesz: akkor ezt mondtad: balban 4, jobban 3.....hát ez be is jött, látod :?: :!: :wink:
Így tovább, nagyon drukkolok a petikéknek, hogy osztódjanak++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Puszi
már voltatok tanfolyamon, ugye majd mesélsz róla :?:

Chrissy
Te meg már látom tesztközelben vagy :wink: ++++++++++++++++++++++++++

A többieket pusszantom, drukk megy mindenkinek, kapcsolódok befele hozzátok folyamatosan.... :wink:
Remélem mindenki jól van :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Helló Betty!

Hiányoztál!

lujzedli

Szió Lujzika, köszi 8)
Hogy vagy mostanság :?: Remélem jóóól :wink:
Megyek, most keresek valami vonalzi félét :wink:

betty615

És ti is hiányoztatok, nagggyon, sokat gondoltam rátok :!: :!:

betty615

Betty
Emlexem haaat :D Akkor megse merem mondani mi mindent lattam meg 8) Koszonom a gratulaciodat :P Azt nem irod ra a vonalzira,hogy Blasztobabak 8) Bar mindenki tudja de lehet megsem :lol: Es igy az ET+4 maris mas jelentoseget kap 8) Csak egy kerdes volt :oops: Itt is
Kép
Mikor tesztelsz?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na jó, ráírom, de csak neked :lol: Miket láttál még :?: Ha leírod, akkor beválik :wink:
Azt a kisbetűs részt alig vettem észre :lol: :lol: Március 10.-én-előbb nem, bár akkor is adom magamnak még az ovitrelle-t, de hetente kell beadnom, és majd pont aznap asszem, tehát ha van baba, akkor az ovitrelle beadása utáni 7. nap is full csíkos lesz a teszt....remélem érthető, amit írtam :oops: :wink:

Milyen
nagyon édi a kiscsajszi (térdkalácsa) :lol: :lol: , visszanéztem az előző oldalakat :wink:

Csibuc :?:

betty615

Tényleg és miért változik a helyzet blastobabákkal :?:
Hisz csak 2 nap max. 3. eltérés van köztük nem :?:

betty615

Helló!

Anyuéktól jelentkezem be, úgyhogy most csak gyorsan, majd otthonról bővebben!

Betty: nagggggon-naggggon-nagggggyon drukkolok!!!!!

Bri: yippppiyéééééééééééééé!!!!! :D Csak így tovább!!!

Chrissy: vártam a nagy hírt, remélem a nagy örömködés miatt nem jöttél csak!

Lujzi, Milyen, Anyci, Csibuc: cuppp!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Most rendeltem tesztet a vaterán :!: Csak közlöm, darabja: 37,5 ft-ra jön ki :!: :!: :lol:
20 db. 750 ft 8)

Állat mi :?: :P

betty615

NA nekem még 3 nap mensiig, már érzem....

lujzedli

Bri, hogy én mennyire örülök!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Csak így tovább! Akkor nyomjuk tovább az enerdzsiket Neked! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty, jó újra itt látni! Nagyon örülök Neked! És +++++++++++++++

Rólam: én nyomtam ma egy hcg-t, mert már nem bírtam, de nincs rajta 2 csík.... Sajna. Na de még bármi lehet. 12.dpo-n vagyok, van egy kis halványbarna folyásom... :? Nyomtam egy lh-t is, igen tudom Bri, hogy utálod, na azon erősebb a csík, mint a tegnapi.
Mindegy csajok, bármi van is, tudom, hogy jó úton vagyok. Ha nem most, akkor a következő hónapban sikerül.
Már csak azért is, mert voltam ma egy életmód napon, ahol volt egy kártyavető jós is, viccből kipróbáltam, közeljövőben terhességet emlegetett, pedig meg sem említettem a témát, szóval én már ettől is boldog vagyok. A pozitív gondolatoknak nagyon is jót tesz... :D

chrissy81

Bridget

Fantasztikus hírek!!Itt vigyorgok örömömben-gondolom azóta,hogy megtudtad,Te is!!!! :)
Végül mi lett a sorsuk??ICSI vagy cseppentették csak őket?(persze tökmindegy,lényeg a fantasztikus eredmény!!!)
Talira sajna nem tudtam menni,mert dolgoztam...

Betty

De jó ,hogy itt vagy újra,ha majd kedved tartja,írj is a történésekről(nem sürgetlek).Láttad a BMC-s topikban a hármasikrek 4d-s képeit?

Chrissy

Semmi komoly baj,csak egyre rosszabbul alszom,van olyan éccaka,hogy 7x(de a 3-4,az a minimum) megyek ki pisilni,na meg kiccsaj max félórát bír ki nyugton,utána át kell fordulnom a másik oldalamra.Persze nem panaszképp írom ezeket,csakhát ugye jóvolna egyhuzamban több órácskát aludni. :D Ne de pár hónap és ezeket Te is megtudod majd :wink:
Lányok,döbbenet,de jövő héten átlépek a 7.hónapba... :shock:

Lujzi

Olyan kis pozitív vagy mostanában és ez tök jó!!Talán a tavasz??Várom a hírt majd a párod műtétjével kapcslatban.

Puszi

Ne feledd a tanfolyami beszámolót :wink: (Te kis mormota....)

Csibuc

Megvan a papír,amire annyira áhítoztál?Álmosság múlóban már??
Biztos azért nem láttátok a gyermek alvázát,mert ugyanolyan szégyenlős kisasszony,mint a mi gyermekünk :wink:

Császkáltunk ma Pesten,beszereztünk pár cuccot:kiskádat,gumis lepedőket a babának meg egy édes csigás éjjelilámpát.
Képzeljétek,amennyire nem bírtam az édességet a terhesség első felében,most mindig császármorzsát ennék(még az IKEÁ-ban is azt ettem,pedig ott imádom a húsgombócot,eddig semmiért sem cseréltem volna el)
Vendég

Chrissy

Tudod,h én is jósteszteltem.... :roll: :wink:

(és éljen,a hányás ismét visszatért...tele a tököm)
Vendég

Milyen, szívem na most nem irigyellek. Azt hiszem következnek a nehezebb napok számodra, mindenesetre vészeljük át humorral, az mindig jó megoldás.... :roll:

chrissy81

Chrissy

Szerencsére azért bírom,egy-egy nehezebb napja pedig pocak nélkül is van az embernek(pláne egy kamaszodó kölökkel az otthonunkban :lol: )
Csak belegondolok,hogy van ,aki egész életében ezzel a gyomorsavval küzd,és mindjárt jobb kedvem lesz a ténytől,hogy már kb csak 90 napot kell kibírnom! :lol:

Nem is tudom,mit kívánjak nektek?!Hogy ezt mihamarabb átélhessétek?? 8) (hát persze,h ezt,bár tünetek nélkül még jobb lenne,na de tünetek nélkül olyan snassz lenne az egész...)
Vendég

Kepzeljetek ehhez a sok pozitivumhoz meg jon az is,hogy delu utan kapok egy sms-t paromtol jon es azt irja: "jo reggelt" szemeim igy :shock: szam megy igy maradt :o :lol: :lol: :lol: mindig irunk egymasnak vgy japanul vgy angolul good morning,ohayo vgy good night stb de magyarul????Meg beszelni sem tud csak 15szot kb...ilyeneket,hogy parkolo(ezt most tanulta :lol: )bimbi,nuni,nem,igen,bunko,szempilla,cicakaki,bufi,bufe :lol: :lol: :lol: Szal meglepett ezzel a kedves reggeli uzivel :P :oops: :wink:

Betty
Ertheto voltal nana 8) de hat igy nem eeer...meg 10nap? :roll: kise birom :oops: na jooo majd addig elfoglalom magam az en bebijeimmel :lol:

Hogy mit lattam meg..hat 3mas beultit...de a tobbit mar nem :oops: na de csak azert mert ma pozitivumok napja van meg lattam ikreket 2-es :D vgy 3-mas :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: AAAAAMEN :wink:
Hogyhogy miert valtozik a helyzet a blasztobabakkal? Ezt most nem ertem...nekem jott a kerdes amugy? :roll:

Micsodaaaaaa :o :o :o 35 ft na az megjobb de a postai koltseg sem elhanyagolhato :wink: az mennyi volt :roll: mennyit rendeltel? :shock:

Chrissy
Ok koszi...jo lett volna meg egyet harmasban vgy mar 4esben talizni hatha meg az is csak ratesz egy lapattal 8) Dejo,hogy megint csaviztal egyet :P Josnohoz en is mennek csak nem tudom hol van itt pesten jo :? :roll: Tesztekhez meg sok szerencset :wink: igen jol tudod en nem szeretem az lh-kat de neked engedett mert tudod csak a kivancsisag miatt...szal varom a fejlemenyeket hatha bebizonyosodik szamodra is humbuk ez az lh-teszteles...vgy megsem 8) :lol: Drukkok mennek 8)

Milyen
De amugy megoldhato lenne neked a tali a kozeljovoben? :roll: Mom park neked kozel van szo szo hat az M7-eshez kozel :roll: Azt mondta a neni volt icsi a rosszabbakat osszeeresztettek...majd reszleteket akkor tudok meg ha megyek mert rafogok kerdezni :roll: Amugy igen egesz nap fulig ert a szam :D Pesten voltatok Ikeaban :shock: az itt van tolem 10percre!!!!Legkozelebb szolj odaugrok 8) Lamparol erdekelnek a fotok!!!

Csibuc
Mi lett a papirokkal?Aznap mentel leadni nem? :roll: Azota nem is irtal :? remelem nincs baaaaaj :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép Kép

Chrissy
sajnálom a negát, de fel a fejjel...én hiszek a jóslásban :wink:
Voltam már én is, és be is jött minden, (de most már rég nem mertem elmennni :oops: :lol: , nehogy rosszat mondjon esetleg) :lol:

Milyen
láttam a 3-as ikreket a BMC-sben...állati látvány :lol: nagyon jóóóó :!:
Tényleg olyan hihetetlen, hogy 3-an hogyan férnek el ott bent :lol:
Sajnálom a rossz közérzeted, remélem ma már kicsit jobb :wink: Felém küldheted :wink: bármi jöhet, vállalom, de csak babával együtt :lol: :lol:

Bri
20 db-os csomagokban vannak 750 ft.-ért a tesztek, még a hülyének is megéri, hát még nekem :lol: :lol: :lol:
A postakötség 450 volt. Úgyhogy lókaka :lol: :lol:
A blastokról: Hát tegnap írtad, hogy miért nem írom a vonalzimra, hogy blastókkal, aztán én erre kérdeztem tőled azt, hogy végülis a blastok meg a sejtesek között, csak 2-3 nap van, tehát hogy ez mindegy, nem :?:
Holnap transfer, de izgi :!: Drukkolok nagyon már most :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ma is kell telózni még :?:
Jók az új blinkie-jeid :wink:

Csibuc
hogy vagy :?:

Lujzi :?:

Anyci
néha te is benézhetnél... :wink:

Puszi
remélem ma már jössz bővebben :wink:

Kép

betty615

Jah, Bri
Ezt még elfelejtettem: Amit kimondasz, és úgy is gondolod, az valóra válik :wink:

betty615

Jó reggelt Csajok!

Betty, 03.10. a Te napod lesz! Pontosabban a tietek! Jól teszed, hogy nem tesztelsz hamarabb! Én annyira szorítok Neked, de ezt remélem tudod... :)
Ebben tök igazad van: amit kimondasz az valóra válik! Szóval mondogasd csak, hogy még ebben az évben anyuka leszel! :wink:
Mi az a blinkie?

Bri, várjuk a fejleményeket! (Beindul mind az 5, nyugi!) 8) Tali még összejöhet! Miért is ne??? :wink:
Api nagyon ari! Érzi, hogy itt már nagy változások lesznek hamarosan!!! :D

Milyen, Betty: hol vannak a 3 ikrek? Én kerestem, nem találtam... Melyik topikban?

Csibuc, remélem minden ok, gyere már kicsit gyakrabban, ha időd engedi. :oops:

Puszi ++++++++++++++++++ (uh-ra ment ma)

Lujzi, jó a kedved? Tavasz új erőt ad remélem!!!!

Hát nekem ma hőm is leesett, barnabás is megjelent... :? de nem vagyok csalódott, ezt tiszta szívből mondom. :wink: Úgyis a tavasz a kedvenc évszakom, tudom, hogy rendben lesz minden.

chrissy81

Puszi
++++++++++++++++++++++++++++nem is tudtam az UH-t :oops:
Kép

Chrissy
a blinkies az, ami Brinek ott van a vonalzija alatt :wink:
Sajnálom barnamedvét, de örülök, hogy pozitívan állsz a dolgokhoz :wink: Így kell csinálni :!: Jön a tavasz, jön minden :!: 8)
A 3-as ikrek a BMC-s fórumban vannak, kicsit előrébb 821 vagy 822 oldal asszem, nemtom pontosan.
Én is fogom hangosan mondogatni a dolgokat :lol: aztán majd jól valóra válnak :!: :lol:

Bri
hun vagy :?: Én is várom ám a fejleményeket 8) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++szorítok a petikékért, és én tudom, hogy 3 a pocidban lesz holnap :wink: ha nem 4 8) :!:

betty615

Sziasztok!

Puszi híreket hoztam:

2 tüsző jól megnőtt már, a többiek kicsit le vannak maradva, Gonalt felemelték 225-ről 300-ra, doki azt mondta, hogy szerinte ebből még lehet 7 pete is, punkció pénteken. Szóval kisebb tüsziknek hiperdrukkok még elférnek! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

chrissy81

En varom mar,hogy legyen mar fel 2 Kép Minnya megyek el itthonrol szemeszetre aztan shoppingolni Kép Aztan anyuhoz babazni es este jovunk haza 8)

Puszi
Hiperszuper megadrukkok mennek!!!Meg 5napjuk van felzarkozni!!!!Meglesz!!! 8) Kép Kép

Betty
Hat olyan szinten mindegy,hogy aki nem tudja az meg azt hiszi elorebb jarsz nem? :wink: Mert sima beultinel mar nem ET+5on lennel hanem tobb :roll: na most ezt jol megaszontam...vegulis nekem ertheto 8) KépMa is kell teloznom es igen ngyon izgi 8) tesztek meg :o :shock: na majd legkozelebb :lol:

Chrissy
Majd neked is keresek egy ilyen blikie-t :wink: valami hozzad valot 8) Es igen apacska lehet erzi mar :D

Most mennem kell legyetek rosszak :lol: este 6korul jovok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?