Sziasztok,
Itt vagyok újra,kicsit összeszedtem magam és talán Patrika is enged írni pár sort.
Bár nem sokan aggódtatok:),azért leírom,hogy már jól vagyok,kedden éjszakára sikerült levinni a lázam,szerdán még gyengélkedtem,aztán tegnap hajnltól Patrika egész nap cicin lógott,óránként követelte a kaját,nem nagyon volt elég a tejci,gondolom a láztól is csökkent,fene tudja,a lényeg,hogy jól beparáztam,sírtam,hogy elmegy a tejem,ittam a szopis teát,aztán este 2 szopizást tápszerre váltottunk,kialudtam magam és hajnalra mikor kelt már durrantak el a melleim.Meg is nyugodtam,mostanra viszont megint úgy érzem,hogy nincs olyan sok.
Ma bérelünk egy mérleget és 7végén minden kajánál mérni fogom,hogy mennyit tud enni.
Amúgy olyan kis beles,hogy éjszaka 105 ml tápot ivott.
Írtam Ibolynak a szilikonnal kapcs.an,de még nem válaszolt.
Bodzikám,nem tudod,hogy emailben is segít esetleg?
Köszönöm mindenkinek a szopis tanácsokat,próbálkozunk,eddig nem sok sikerrel,mert elkezdem szilikonnal,hogy kicsit húzza ki a bimbit,majd leveszem,de nem tudja megtartani,csúszik ki a szájából,pedig mindenhogyan próbálom beadni neki
Bocsánat a sok panaszkodásért,de néha kicsit elkeseredek,hogy hogy lesz így,meddig lesz tejem
Chilike,üdv. "itthon", a lányok gyönyörűek és én is rögtön kitaláltam,hogy melyik Molly és melyik Lili
Ügyesek legyetek.
A 27 fok tényleg sok,nálunk is 22-22,5 van.
Moncsika,hogy vagytok?megszűnt a fejfájás? ti hogy boldogultok cicizésileg,van elég tejci???
Rencsike,eltüntél,jól vagytok??
Szurika,jó kertészkedést.
Szépeméknek is gratula a kiskukishoz!!
Bodzim,Patrika továbbra is egy zabagép,este 4180 gr volt
A sétát,fürdést imádja,akkor sír,mikor kiveszem a vízből.Ha hasra fordítom már mozgatja is a kis virgácsait,mintha úszni akarna
Küldjél Esztiről bulis fotókat.
Zel,Lukács annyira cuki,ahogy a húit eszi,kis zsivány
Libuska,sajnálom a fogászatot,viszont jó,hogy a dokinál minden rendben volt.Nem említette neked senki esetleg a Femibiont??
Nekem Folsavilag nagyon bevált.Itt nagyon szeretik.
Szép nap lesz a mai,4D
Anyukám itt van még keddig,főzi a finom kajákat nekünk
Itt is választottunk gyerekorvost,szerdán visszük is az első vizsgálatra vagyis a 3.ra,mert kettő volt a korházban.
Csomee,Kittikéd nagyon szépséges,az a kis rucika,igazi kis nőci.
Örvendek,hogy ilyen jól viseled a terhességet.
Na és ha Apánk 90%.ot mondott,akkor azt veheted 100nak,nálam is ezt csinálta
puszi,mennem kell,mert sírás van