Új privát üzeneted érkezett!

VikiKép
Akkor ez eddig jó, nem?Kép
A tubaszájadék én úgy tudom, hogy a petevezető szájadékát jelentiKép

Natasa
SajnálomKép

Ezvicc
Fel a fejjelKép Lesz itt babaKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Ezvicc
Történt valami? Ha jól értem még nem jött meg.
Nagyon szorítok neked, de ha az kell itt mindig találsz valakit, és majd jól összevakarunk.
Kérlek, ne add felKép!

NatasaKép
Sajánlom, hogy te sem állhatsz még át a babások közé, de ami késik nem múlik. Én is ezzel bíztatom magam.

VikiKép
Jó reggelt! Hogy aludtálKép?
Örülök, hogy minden rendben! Ti hamarosan indíthatjátok az akciókat, nem?
Puszi mindenkinek!

Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!
Tegnap nem voltam, úgyhogy ma mondom nagyon rossz a kedvem nekem is.
Szerdán elmentem nődokihoz, persze az én orvosom rendelése elmaradt (gondolom szüléshez hívták be a kórházba) úgyhogy egy vadidegen, kicsit furi doki vizsgált meg. Bevallom egy kicsit reménykedtem, hogy baba miatt fájdogálnak a petefészkeim, de kiderült, hogy erős gyulladásban vannak.
Kezdek én is besokalni a folyamatos kudarcoktól. Nem értem, az o.teszt és a hőmérséklet mérés szerint jó időben vagyunk együtt és mégsem akar összejönni. Én azt hiszem, hogy megpróbálom félretenni a görcsös figyelgetést, mert egyre jobban kezdem azt hinni, hogy valami nem stimmel nálam. Megkérdeztem a dokit, hogy mennyi idő után kezdenek el komoly kivizsgálásokba, és persze a szokásos 1 évet, de talán 8 hónapot várakoztatnak... Hú de elegem van!!

Ezvicc drukkolok!!!!!
mac8
 
 

 
 

Sziasztok!

Ezvicc!
És mikor derül ki? Tesztelsz, vagy vársz még? Drukk-drukk!

Viki!
Jó, hogy túlvagy rajta!Kép

Mi továbbra is várunk, még öt-hat nap, és kiderül(vagy beborul).Kép Tünetem semmi.

Jó hétvégét mindenkinek!

Timi
szabotimi
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!
Tegnap nem voltam, úgyhogy csak ma mesélem el Nektek, hogy mi történz szerda este.
Elmentem a nődokimhoz, illetve csak mentem volna, ha rendel (szüléshez hívták) így egy vadidegen dokihoz mentem el, akiugyan figyelmes volt, de rossz hírt közölt velem. Bevallom reménykedtem, hogy talán baba miatt fájdogál már 1 hete a hasam, de kiderült, hogy erős 2oldali petefészekgyulladásom van.
Nem hiszem el, hogy 2 havonta történik velem ilyen, pedig úgy vigyázok magamra. Teljesen elvagyok szomorodva. Kezdem az egész bébi-projectet feladni! Már minden lehető dolgot figyelek, o.teszt, hőmérséklet és még sincs semmi, csak gyulladás...
Persze kifaggadtam az új dokit is, hogy mikor lehetne elkezdeni a kivizsgálásokat, de csak a szokásos 1 évet hajtogatta... Nekem nincs kedvem addig várni, már 4 hónap próbálkozás után is még semmi...

Ezvicc drukkolok!!!!!!!
mac8
 
 


Sziasztok!

Ezvicc
Nem biztos hoyg kell érezned ha baba van ott, nem? Nagyon drukkolok!

Timi
Neked is nagyon szorítok! HOgy a csudába bírjátok 5-6 napig, hogy nem teszteltek? Kép

Mac
Sajnálom, hogy nem vagy rendben. Mik a további lépések a gyulladások ellen? gyógyszereket kaptál? Vagy kell még egy csomó vizsgálat?

Natasa
Hányadik hónapja próbálkoztok? Tudod, nem adjuk fel! Kép

Viki
További sok sikert! Kép

Legyen ma jobb kedvetek, mint tegnap, mert ma péntek van, és gondoljatok a hétvégére! Kép

Lányok, akik még nem vagyunk babásak: higyjétek el, ránk is vár egy angyalka a mennyben, hogy beköltözzön a pocinkba, jól befúrja magát, növekedjen, aztán egy csodálatos babaként bearanyozza az életünket Kép

Kellemes napot!

Tündi
Vendég
 


TündiKép
rád ne csak egy angyalka várjonKép!

MacKép
sajnálom, hogy gyulladásban vagy. De próbáld meg a pozitív oldalát nézni: kiderült és nem lett belöle nagyobb baj!

Fura, ha nem gondolok a témára, vagy arra gondolok, hogy pihentetni kéne a dolgot, legalább fejben, akkor jobb a kedvem.
De nem szívesen hagynálak itt titeketKép!

Mindenkinek drukk ezerrel és jó hétvégét!

EzviccKép
neked szuperjó, csíkos hétvégét!

Stella

Kép
stella9
 
 


Mac

Én a te dokidat se értem. Ez a legújabb "divat", hogy várjunk 1 évet?!? Mert oké, én se azt mondom, hogy küldjön valakit meddőségi központba, csak azért, mert 3-4 hónapig nem sikerül a baba, de azért egy egyszerű vérvételt és egy UH-ot megcsináltathatnának. Semeddig nem tart, mégis óriási információt tud adni.

Az én dokim nemcsak az alapvizsgálatokat csináltatta meg kapásból a legelején(3 sikertelen hónap után), hanem már akkor tervbe vette, hogy 2-szer 3 havi Closty-s kúra után javasolja majd a petevezetőátjárhatóságit.Szerencsére megúsztamKép

Nekünk még csak most novemberben telne le az 1 év próbálkozás, erre, már egy több, mint 5 hónapos baba lesz akkorra a pocimban. Mi pedig próbálkozhattunk volna bőszülten ez alatt az 1 év alatt, merthogy peteérés nélkül kicsit nehéz dolgunk lett volnaKép

Szerintem talán az se ártana, ha mondanád a dokidnak, hogy márpedig te szeretnél egy rutinvizsgálatot(UH, hormonszintek), csak hogy megnyugodjál, minden rendben van. Ha erre az egyszerű kérdésre elheseget, talán az orvossal van a baj.
De te tudod. Én mindenesetre örülök, hogy dokit váltottam, sőt, így utólag már méginkább tudom, hogy a tesónál se fogok többet várni. Mert ha én babát akarok, akkor azt akkor akarom és nem 1 év múlva.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!
Bocsi még nem volt időm visszaolvasni, mert most jövök a laborból és végre meg van a hormoneredményem. Mivel csak kedden tudok menni a dokimhoz, ezért szeretném, ha valaki elmondaná, hogy mit jelent ez az eredmény.
FSH 5,3 U/l (1,11-20,82)
LH 7,3 U/l (0,8-90,23)
Prolaktin 615,7 mU/l (71,00-567,00)
Ösztradiol 170,00 pmol/l (128,00-701,00)
Progeszteron 4,80 nmol/l (0,90-59,00)
Tesztoszteron 3,80 nmol/l (0,30-2,60)
Remélem tudtok segíteni!!

Móni

Kép
móni23
 
 


Móni

Ez a ciklus hányadik napján készült?
Mert ha az elején, akkor a progeszteron jó, ha viszont a végefelé, akkor nagyon alacsony.
Ami ugye még szembetűnő, az a magas prolaktinszint, ami gátolhatja a teherbeesést(erre szedik sokan a Bromocriptint) és a kicsit magas tesztoszteronszint, ami szintén gátolhatja, de ez szerintem nem vészesen magas.
Sok újat gondolom nem mondtam, de többet nem értek hozzá. Sajnos.

Mac
Egy apró korrigálásKép Már számolni se tudok, novemberben nem 5, hanem már a 7.hónapba fogunk lépniKép Nem mindegy ámKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus

Köszönöm!! A 8. ciklusnapon készült a vérvétel, szóval akkor a ciszták mellett ez is gond lehet, de legalább ez is előrelépés, és remélem lesz ezekre megoldás, és minél előbb én is babás leszek.

Móni

Kép
móni23
 
 


Babus gratulálok, már a 7. hónap. Bár én is ott tartanék.
Egyébként ez a doki nem a választott dokim volt, mert ő éppen nem rendelt, de már tudni akartam, hogy miért is fáj a hasam.
Ha jövő héten megjön(remélem),akkor elmegyek a nődokimhoz és követelni fogom ezeket a vizsgálatokat. ha nem vállalja, akkor keresek másik dokit, majdcsak találok egy cselekvőképest.
mac8
 
 


Mac
Még nem, csak novemberben lesz a 7.hónap. Amikor letelne az 1 év várakozásKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Ezvicc!
Remélem még mindig semmiKép Hétvégén várom a teszt eredményét!

Mac!
Sajnálom, de ha megjön akkor feltétlen követeld a vizsgálatokat, legalább tisztábban fogtok látni utána.

Stella!
Ha így tényleg jobban érzed magad, akkor ne gondolj rá annyit, de remélem azért nem hagysz itt minket.

Szabotimi!
Remélem, hogy inkább kiderülKép Nagyon drukkolok neked.

Babus!
Olyan jó neked, hogy már itt tartasz, és tényleg jó, hogy időben a sarkadra álltál, de te legalább tudtad, hogy mit is kell a dokitól kérni, nekem sem kellett volna ennyit várnom, de már mindegy. Mikor is mész 4D uh-ra? Már nagyon várom a képeket.

Móni

Kép
móni23
 
 


Móni

Ennél a dokimnál már nem kellett kérnem a vizsgálatokat, számára ez természetes volt, ő maga mondta, hogy ezek kellenek. Az más kérdés, hogyha nem mondta volna magától, akkor valóban megkértem volna, hogy igenis vizsgáljuk meg a dolgokatKép

Csütörtökön megyünk UH-raKép Nagyon várom márKép Ez a keddi másfél perces genetikai UH elég lehangoló volt, nem is láttam a babámat, nem is mondtak semmit, így elmaradt az az eufórikus állapot, ami az UH-ok után szokott következni nálam.
Na de majd csütörtökönKép, legalább 20 perc mozizás, képek Róla, videókazin megkapjuk a "műsort" és mutogathatom mindenkinek.Kép

Na most már megyek sóskát pucolniKép Hogy én mennyire utálom ezt csinálni.

Babus

Kép
babus2005
 
 


BabusKép
nagyon várom már én is a képeket és az élménybeszémolódat az újabb baba-műsorrólKép

Sóska... imádomKép

Stella

Kép
stella9
 
 


Stella

Én is imádom. Enni.(pláne, hogy rengeteg vas van benne,arra meg nagy szükségem van). De nem pucolni.

Zavarjatok már el! Így sose lesz kész a kaja. Tiszta függő lettem. Babanet-elvonókúrára kell mennemKép Ki is kapcsolom a gépet.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Tündi
Kaptam gyógyszert (Tarivid) és 1 hét múlva kell visszamennem a dokihoz. Hogy mi lesz utána? azt nem tudom, remélem meggyógyulok és mehetek a saját nőgyogyimhoz vizsgálatok kicsikarására

Babus
Én is várom a babás beszámolókat, olyan jó olvasni
mac8
 
 


Kép

Mindenkinek adjon erőt hogy soha nem szabad
feladniKép

Kép

Kép
edinka
 
 


Edina
Ez egy fantasztikusan édes fotó Kép Én pont ilyen kettőt szeretnék - egyszerre Kép Nem is vagyok telhetetlen, mi? Kép

Tündi
Vendég
 


Stella, május óta. Ti?
natasa
 
 


Sziasztok!
Hat persze, hogy meg mindig semmi. Utoljara augusztus 15.en volt meg. Ennek mar 33 napja. Mondjuk nekem szep lassan kihuzodott 36naposra a ciklusom, ugyhogy meg a vasarnap is korai lesz, de en mar tuti nem tudok tovabb varni. Annyira felek, komolyan! Ez a 9.honapom, marmint a tesztelos. Annyiszor csalodtam, hogy en mar el sem hiszem, hogy lesz egyszer ketcsikos.

Lanyok!
Nagyon koszonom mindenkinek, hogy tartjatok bennem a lelket. Sajnalom, hogy mindig csak errol tudok irni. Szinte mar lelkiismeretfurdalasom van erte. A ferjem azt mondta, hogy csak akkor kezd el remenykedni, ha a 9.honapnal tartok Kép) Ugyanis, ahogy regebben irtam ketszer mar nagyon pofara estunk. Egyszer, amikor kimaradt tobb, mint 45napra, egyszer meg, amikor a doki mondta, hogy terhes vagyok, es megsem, kicsit osszetevesztette a dolgokat.

Szoval mindenkinek minden jot kivanok. Senki se keseredjen el! Fel a fejjel! Elobb, vagy utobb mindannyinknak sikerul.

Kulonben ujabb baba szuletett az ismerettsegi korben. Persze orulok. Sot!

Olyan jo erzes, hogy ennyien drukkoltok! Sajnos a kozvetlen kornyezetemben nem nagyon ertenek meg. Sogornomnek, akivel egy hazban elunk harom gyereke is van. Ok legalabb karpotolnak. Batyameknal ketto, uncsitesomeknal harom, masik kettonel meg most jon baba. Tenyleg, 5helyen van mar, harmon meg jon, de szerintem megint kihagytam valakit. Szoval baba hegyek, csak nalunk semmi, es mar egy picit gorcsolt is, lehet, hogy meg is fog jonni Kép

Mindent koszi csajok!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Kép
Vendég
 


Negativ Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Sajnálom,de nem lehet hogy még korán teszteltél?
Kép

Kép

Kép
edinka
 
 


Ezvicc

Sajnálom, hogy negatívKép Viszont neked is csak azt tudom mondani, hogy amíg nem jön meg, addig még simán van reményKép Tudod te is, hogy hányszor előfordult már itt, hogy akár több negatív teszt után, vagy később halvány kétcsíkos teszt után derült csak ki, hogy mégis baba van a dologbanKépVolt akinek csak a 40 valahányadik napon mutatta ki a teszt. Tehát még ne keseredj elKép És az is lehet, hogy a teszt nem volt elég érzékeny. Ha hétfőig se jön meg, akkor tesztelj újra, valami hiperérzékeny teszttel. Én a Clearblue-ra esküszömKép

Amúgy hidd el, tudom, milyen pocsék dolog folyton egycsíkos tesztet produkálni, de egyszer eljön a zebrák ideje isKép Én úgy megörültem életem első zebracsíkos tesztjének, hogy május óta őrzöm a fürdőszobában. Már meg is sárgult, de ki nem dobnám semmi pénzértKép

Drukkolok, hogy kihúzd hétfőig és jó hírekről számolj majd beKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!!
Mi ez a nagy pangás?
Babus olvastam valahol,hogy a terhesség első felében nem szabad fürdőkádban fürödni forró vizben ?!!
Szerinted ez igaz lehet?
Egyébként én is őrzöm még a tesztemet az enyémis már sárgulKép de nem lenne szívem ki dobniKép)
Felénk nagyon hideg van lehet hogy eső leszKép
Na jó megyek én is Kép

Kép

Kép
edinka
 
 


Kép

Mi ez a nagy pangás?mindenki pihen?
Vendég
 


Edina

Én úgy tudom, a terhesség egésze alatt nam ajánlott a forró vízben fürdés. Alhasi vérbőséget okoz, ami eleinte vetéléshez, később a szülés megindulásához vezet.
De normál, testmeleg vízben lehet fürödni, csak ne forróban.
Nekem különösen nehéz dolgom van, mert én imádtam a 40fok és afeletti vízben való fürdőzést, most viszont ezt nélkülöznöm kell. Ráadásul én túlpánikolom ezt is, így én nemhogy testmeleg vízben, hanem csupán 33-34fokos(van vízhőmérőnk) alig derékig érő vízben fürdőzöm, ami elég rosszul esik, és mi lesz még, ha jön az igazi hideg?!
Ez persze túlzás szerintem is, a dokim és más lányok szerint is nyugodtan lehet fürödni.

Ma megkezdtük a 20.hetetKép Ez már a félidőKép
Holnap reggel megyek védőnénihez. Hallgatunk majd megint szívhangotKép Úgy várom márKép Mindig megnyugszom egy picit ilyenkorKépAddig persze folyamatosan izgulok, hogy mi van, ha nem dobog majd a kis szíve?! De ilyenről inkább nem is beszélek.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Tud valaki segíteni hogy miért nem frissít a gépem? Mindíg csak 13.-ig tudok olvasni!
nyanita
 
 


Sziasztok!
Én is őrzöm mindháromKép gyerek pozitív tesztjét! Sőt, mivel Réka lányom megkaparintotta pocaklakó kistesója tesztjét, és ügyesen leválasztotta róla a csíkokat, vettem még egy tesztet, megcsináltam (még mindig pozitívKép), és mindkettőt eltettem Rékabiztos helyre.Kép
Ezvicc! Az a jó hír, ha nincs hír! Amíg nem jön meg, ne keseredj el, a fiamnál a 4.(!) teszt volt hajlandó megmutatni, hogy nem vagyok egyedül!

Tünde(28)

Tünde
tünde28
 
 


Nyanita

Én nem tudom, hogyan kell frissíteni, de nem is szoktam. Magától frissít. Vagy mi. Én nem értek ehhez. De most látom, hogy a mi gépünkön van fönt egy olyan ikon, ami egy darab papírt ábrázol két zöld nyíllal, és ha rámegyek azt írja ki, hogy 'frissítés'. Talán ezzel.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!
Ma elkezdett gorcsolni a hasam, hazarohantunk, egy kis halvanybarna folt, azota semmi,de erzem, hogy meg fog jonni. Legalabbis ugy gorcsol. Tudom, hogy volt mar olyan,hogy terhessegnel is gorcsol,de en mar nem akarom beleelni magam, mert a negativ teszt utan remenykedtem, erre ma ujra csalodtam, nem akarok megegyszer koppanni.
En mar tenyleg nem hiszem, hogy lesz egyszer pozitiv tesztem. Kulonben a Clerblueval csinaltam Kép
Babus!
Gratula a 2o.hethez!
Nem is tudom mikor ultem kadban. Irtad, hogy Te szerettel regen forro vizben furodni. Amiota megmutottek (HPV), azota csak zuhanyzom, ennek kb 2eve.

Ugy "irigyellek" Titeket, hogy orzitek a pozitiv teszteket. En a negativakbol mar egy kiallitast is rendezhetnek Kép

Annyira, de annyira el vagyok keseredve
Nagyon szeretnek babat. Folyamatosan gorcsolok, de meg semmi. Szerintem majr reggel fog elonteni.

Pedig volt a 11.napon egy 16mm petesejt, hat hova lett?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Babus!
Igen azzal az ikonnak lehet frissíteniKép
Vendég
 


Mostmar biztos, hogy nincs babo!
Megjott Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Sziasztok!
Nem adom fel!

Veszek egy homerot! Csak az a baj, hogy feledekeny vagyok, nehogy aztan elfelejtsem merni.
Tudnatok nekem abban segiteni, hogy ha a multhoban a 11.nap volt 16mm petesejt, akkor pontosan mikor kell akciozni? Meg, ha homerozok akkor mikor kell akciozni? Amikor a ho elkezd noni? Jo, ha szajban merem majd? Hany percig?
Tudom hulye kerdesek,de ebben a honapban mindent meg fogok tenni a siker erdekeben.
Ha ma jott meg, akkor mikor kezdjem a homerozest? Holnap mar jo?
Tudtok a Billings modszerrol valamit?
Koszi a segitseget!
Stella, Tundi(3o)!
Mikor kezditek az akciot?
Hat lanyok mindent bele! Babasok leszunk mind ebben a honapban.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Ezvicc!
Sajnálom,de örülök annak,hogy így állsz a következő hónap elé.Hőmérőzni belső testtájon érdemes-hüvely-nekem a csajok itt azt tanácsolták,hogy már akkor érdemes akciózni ha hirtelen leesik a hőd,másnap felmegy akkor van repi.Ha neked a 11.napon volt 16mm akkor az kb.14.nap körül repedt mert naponta kb.2mm nő és 20mm felett bármikor repedhet.Ennyit tudok.

Most kicsit elvagyok keseredve mert a hyszteroszkópia után 2 napig volt vérzésem ma reggel meg valami barna nyúlós sz.. jött,szerintem a nyálkahártya de akkor véreznem kéne.Akkor mi lehet?nagyon megvagyok rémülve.
Vendég
 


Sziasztok!
BabusKép
Gratula a 20. héthez!

EzviccKép
nagyon sajnálom, hogy megjött. A hőmérőzés tényleg teljesen más eredményt mutat szájban és hüvelyben. Azt mondják, hogy a hüvelyben mért hő a megbízhatóbb. Én 5 percig mérem. Lényeg, hogy ugyanazon a helyen, kb ugyanabban az időben és ugyanannyi ideig mérd.
Remélem sikeres hónapunk lesz.

NatasaKép
mi február óta küzdünk. Ha elsőre sikerült volna, akkor már 7 hónapos lenneKép. De ezen már kár rágódni.
Most próbálok kicsit kikapcsolni, de elég nehezen megy.

VikiKép
nem tudom mi lehet veled, de remélem semmi komoly. Próbálj megnyugodni és ha nem változik a helyzet, akkor hívd fel a dokidat és kérdezd meg tőle, mi lehet ez?!

EdinkaKép
Émelygés? Hányinger? Jobban vagy?

Szép napot mindenkinek!
Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok, jó reggelt, szép napot mindenkinek!

Ezvicc
Nagyon sajnálom, hogy ismét negatív!!!!!!! Annak én is örülök, hogy már most ennyire felvillanyozódtál az újabb hónap lehetőségétől! Kép
Bár nekem rövidebbek a ciklusaim mint neked, de most én sem tudom, mikor van peteérésem, 2 28 napos és egy 30 napos ciklus után. Szerintem - normális esetben - maradt a 14-15. nap körül, de most csak a hőmérőzést tudom alapul venni. Menzi első napján volt 36,2, most vagy ok a 8. napon és 36,6 votl ma reggel, azt hiszem szépen lassan emelkedik. Egyébként én hagyományosan hónaljban mérem. Bemásolom neked másik topikból a teljes hőmérőzés módszerét Kép
"Minimum 5 óra alvás után kell mérni, ha pl fél órával előtte felkeltél pisilni, utána nem mérhetsz, hanem ágynyugalomban üldögélj szépen egy órát az ágyban, utána mérj. Mérhetsz ahol akarsz (száj, hónalj, hüvely), de fontos, hogy akkor mindig ugyanazon a helyen mérj, mert a különböző helyeken különbözőek a hőmérsékletek ugyanazon időben.
Elkezdeni a menzesz első napján érdemes, mert akkor ad értékelhető infót. Ha csak lehet, mindne nap megközelítrőleg ugyanabban az időpontban mérj.
A mért hő válzotó lehet, kis ingadozásokat mutat. Olyan nincs, hogy vmennyinek leeni kell, az emberek alap-testhője nagyon eltérő mértékű lehet, van akinél wez 35.8, másnál 36.2, megint másnál pedig sdzinte hőemelkedés.
A vérható fogamzás előtti napon a hőm. leesik, több tized fokot, majd a következő napon hirtelen felemelkedik, akár egy egész fokot vagy még többet is, és ez így marad a menzesz megjelenéséig, il. terhesség esetén tovább .

Bekavarhatnak lázas betegségek, idegállapot, alkoholfogyasztás.
Kockás lapon vezesd, ne csak felírd a számokat, hanem csinálj belőle grafikont, úgy sokkal értékelhetőbb, és tkp laikus szemmel is látható, érzékelhető.
Ahhoz, hogy valóban értékelhető eredmény legyen (az orvos számára), minimum 3 hónapig vezetni kell."
Ennyi, sok sikert hozzá!
Ja, és a héten kezdjük az igazi akciózást Kép

Stella
Elkezdtél futni? Tudtál egy kicsit lazítani a hétvégén?

Nyanita
Frissíteni jobb egérgomb-Frissítés paranccsal szoktam, ha netán nem lenne kint az az ikon amit Babus írt Kép

Fürdéshez: tudjátok, én rettenetesen imádok fürdeni forró vízben, de sajnos már 1 éve csak zuhanyozok, mert a lakásunkban úgy át lett alakítva a fürdőszoba, hogy kidobták a kádat (akiktől vettük a kéglit)és zuhanykabin van. Persze tudom, hogy terhesség idején ez jó lesz mert nem esek kísértésbe Kép

Viki
Most akkor vársz még 1-2 napot, hoyg megjön-e?

Tündi30
Vendég
 


Sziasztok!

Hát, vasárnap nekem is megjött. Kicsit hamarabb, mint vártam - várta a feneKép - 26. napra.

De én sem keseredtem el. Mi is meghírdetjük a háborút erre a hónapra, és azért is sikerülni fog! Mondtam is apának, hogy most van egy pár nap szünet, pihenjen, mert aztán felpörgünk!Kép

Ezvicc!
Sok sikert az új hónaphoz! Én a Billins-módszerről annyit tudok, hogy a tüszőrepedés körüli napokban a méhnyák nyúlósabb lesz, ha két ujjad közé veszed, akkor nyújtani tudod valamennyire. Valami ilyesmi. És ekkor kell akciózni. De ha rákeresel az interneten, kiad egy csomó irományt róla, itt precízebben leírják.

Babus!
Gratula a 20. héthez, vigyázzatok továbbra is magatokra!

Viki!
Na, mi lett?

Stella!
A mozgás tényleg jó ötlet, levezeti a sok feszültséget! Én a múlt héten kezdtem el járni a házunkból pár lánnyal együtt tornázni, hát olyan jól éreztem magam! Még meg is fordult a fejemben, hogy nem lenne baj, ha megjönne, mert akkor még járhatnék egy darabig...Fú tényleg, akkor most megint jön a tea!Kép

Na, jó hetet mindenkinek!

Timi
szabotimi
 
 


Jó reggelt!
Még mindig görcsölget a jobb petefészkem:-(( Csütörtökön kezdtem el szedni a gyulladáscsökkentő antib.-ot és azóta mintha jobban fájna. Ma vagyok a 26.cn-on és mostanában 26-28 napra jött meg, könnyen lehet, hogy a mensi előtti görcs is rátesz...
Tegnap csináltam egy tesztet -én naív- hátha nem látott a doki egy kis petezsákot, és a Lilly nevű teszt 2. csíkja elég halvány lett.
ismeri valaki ezt a tesztet? Én nem tartom nagyon megbízhatónak, (2 db és 1000 Ft)igaz ezt még nem próbáltam.
Ma vagyok a 26. cn-on és mostanában 26-28 napra jött meg.
buta vagyok, hogy reménykedem, igaz?
mac8
 
 


Ezvicc
SajnálomKép De örülök, hogy már kicsit jobb kedved vanKépMajd egyszer az a bizonyos kétcsíkos teszt kárpótol az összes egycsíkosértKép
A hőmérőzésről már mindent leírtak a lányokKép

Viki
Én se tudom, mi lehet ez. Szerintem is kérdezz rá a dokidnál.

Babucikám köszöni mindenkinek a boldog 20 hetet Kép
Mi most jöttünk meg a védőnénitől És hiába nem érzem még biztosara a Babó mocorgásait, csak úgy dübörgött a kicsi szíveKép És állandóan menekült a készülék elől, szegénykém, biztos megijedt tőle. A védőnéni meg bőszülten üldözte. Az elején még középen volt a köldökzsinór mögött, aztán kimenekült oldalra és előbújt a köldökzsinór elé és akkor már olyan hangosan hallatszott a szívdobogása, mint egy kis gőzmozdonyKép Ilyenkor olyan boldog vagyokKépKépKép Na, nem ujjongok már itt. Kiutáltok még a végén. De olyan nehéz nem írni Róla.
De nektek is teljesen biztos, hogy előbb vagy utóbb (de inkább előbbKép) lesz ilyen kis gőzmozdonyotokKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


MacKép

Az jóKép Mármint nem a görcs, hanem a halvány csíkKép A csík az akkoris csak csík. Akármilyen halvány. Lesz az még erősebb isKép Tesztelj holnap isKép Merthát valamitől ott kellett lennie annak a csíknak, az a valami meg ugye csak a HCG-től lehet, azt meg ugye csak a baba termeliKép

Csak arra vigyázz nagyon, hogy azt az antibiotikumot amit kaptál, lehet-e terhességben szedni. Nehogy aztán azért legyen valami gond.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Timi

Sajnálom, hogy megjöttKép De fő az optimizmusKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Mac8Kép
Én bizotsan optimistább hangulatban lennék, ha lenne egy halvány 2. csíkom!
Reméljük nem fog megjönni és erősödni fog az a halvány csíkocska!

BabusKép
Nem fogunk kiutálni.
Én azt hallottam, hogy a babókat elég érzékenyen érintik az uh-k és tényleg azért mocorognak olyankor annyit, mert zavarja őket!
De nagyon örülök, hogy minden rendben és várom a képeket!

TimiKép
sajnálom. Ugy látszik a tea egyre hatásosabb. Szorítok az új hónapért!

Stella

Kép
stella9
 
 


Szia Babus!
Tartok tőle, hogy csak a csík túlságosan átnedvesedhetett és nagyon-nagyon halvány az a csík.
sajna a gyógyszer tájékoztatóján szerepel, hogy terhesek nem szedhetik...azért is csináltam mégiscsak tesztet, és sajna a 10 db-ból már 8-at bekapkodtam, mire gyanússá vált a további görcsölgetés:-((
mac8
 
 


Mac

Akkor már én se tudom, mi lenne a jobbKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus
szerdán megyek vissza kontrollra, ha addig nem jön meg, akkor ott minden kiderül.
Várom ám én is a képeket nagyon-nagyon:-))
mac8
 
 


Babus
Az a kis gőzmozdony kirúgja már az oldalad? Kép És mit szólsz az időhöz? Most már aztán tényleg sokat hűlt az idő, itt reggel 8-10 fok körül volt.

Viki
AZ a kép is nagyon cuki, amit te küldtél péntek este Kép
Vendég
 


Tündi

Hát pont ez az, alig érzem mocorogni. Néha valami, talán, de biztosra meg nem mondanám, hogy ez most Ő volt. Ezért is örülök annyira, amikor hallom vagy látom Őt, mert megnyugszom, minden rendben nála, csak éppen rendes baba és kíméli az anyukáját. Bár én szívesebben venném, ha nem kímélne ennyire és jól megrugdosnaKép

Az allergiám pedig jól alakul, tetszik ez a hideg időKép A regeli hármas sorozathapci azért megvolt, de ettől eltekintve egész jól elvagyok már nappal. Éjszaka azért még bedugul a nózim, de már az is elviselhetőbb, mert már képes vagyok akár 5 órát is egyhuzamban végigaludni. Ez azért már haladás.

Babus

Kép
babus2005
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?