Új privát üzeneted érkezett!

Juj de jó :D Végre kis boldogság van, hogy minden eredmény jó :D
Gratula :D jaj és kukis, istenem Én is mit megnem adnék, hogy egyszer kukisom legyen :D :D :D
csip-csip18
 
 


Csak Én lépek, nem sokára jönn a főnököm :D
Mehetek konyhát kipakolni, whááááááááááááá, nem szeretem...
De csak arra gondolok, hog holnap már ott alszom az új lakásban, akkor össze szorítom a fogaimat és kipakolom a konyhát még :D

Szép Napot!!!Süssön a nap :)
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Velem semmi különös. A hőm még fent, továbbra is 37.2. Remélem ott is marad. Nem érzek semmi különöset, azon kivül, hogy most bezabáltam és fáj a pocakom. De mostanában ez gyakran előfordul. Ég a gyomrom, mint a fene. A cicim továbbra is nagyobb, mint szokott, de fájni egyáltalán nem fáj. A kérdésem az lenne, hogy ha vki luteális fázisa 14 nap átlagban, akkor mikor jön meg neki? A 14. napon vagy a 15-en?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 

 
 

Sziasztok csajok :lol:

Végre itthon vagyok egint lehiggadtan...
Tyuntyi szerintem a 14. napon, legalábbis nálam így szokott lenni! Te most akkor hol is tartassz a ciklusban? Feldobod ide a görbédet?
Az hogy fent van a höd meg a cicik be vannak durranva szerintem nagyon jó jel :P Én már lassan úgy vagyok vele, hogy ha nem lesz semmi tünetem akkor hiszem el hogy terhes vagyok :roll:
Egyébként ma szóbeli vizsgáztam,már ha lehet annak mondani,mert csak kérdéseket tettek fel, ami a munkaügyi kp.-nak kell.
Most az a helyzet, hogy a munkaügyi kp.-nak kevés amit keresek, de a fönökömmel tegnap beszéltünk és a közeljövöben bejelent többre...persze többet kell dolgoznom is, de legalább az állásom megmarad és békén hagynak ezzel a suli temával. Tegnap azt hittem nem élem tul a napot. 48 percet gyalogoltam a suliba, szakadó esöben, azért hogy egy 30 perces béna tesztet megírjak, amit még annó már egyszer csináltam, aztán megint 48 perc haza. Akkor gyors kajálás, bezuhanás az ágyba másfél órát aludtam, majd ismét elindultam gyalog de melózni :D Este a párom eljött értem, mert beszéltünk a fönökömmel, illetve mire hazaértünk este 10 után a párom meglepetéssel készült. Sütött csirkecombot, krumplit, meg bevásárolt!! :lol: Annyira édes volt, nagyon jól esett. Pèntek óta tudja, hogy alig ludtam pár órát, ki voltam teljesen. Aztán elöjött a gyerektéma is, azt mondta akarja...mire a szokásos "elmagyarázom hogy is megy a nöi ciklus" , aztán meg hogy áprilisban ö is jön a dokihoz, illetve ö is kivizsgáltatja magát :wink:
Aztán ha minden okés megvesszük azt a PERSONA komputert és annak segítségével...mert a párom igenishiszi, hogy azzal egyböl teherbe esek, mert a barátjánál is így volt! Mire elmeséltemneki, hogy én bizony utánna olvasgattam a neten, hogy amíg ez a komputer ki nem ismeri a ciklusodat,a ddig egy hónapban 10-15 napot is megjelöl, meg jelez, hogy együtt kell lennünk.... :shock: Kérdeztem, hogy ezt te bírni fogod?? :shock: :shock: Aztán jót mosolygott :lol:

Csip-csip dejó akkor már holnap ott laktok? Ez olyan izgalmas!! Most elég sok a meló, ahogy leírtad, de mindig a végeredményt nézd és akkor könnyebb lesz átvészelni ezt az idöszakot!

Csicsy hogy sikerült a romatikus pár nap a pároddal? Sikerült mindent a helyére tenni?

Henne ez a vérezgetés nem tom mi lehet nálad...nem lehet, hogy még a múltkori spontán vetélés miatt van? Fogalmam sincs, csak úgy eszembe jutott. Lehet még a megvastagodott méhnyálkahártya válik le? Most lehet hülyeséget írtam.. :? Szerintem meg kell vizsgláljon, hiszen ez nem sima menstruáció. Engem különben vizsgált már nödoki úgy hogy megvolt...annak idején kénytelen voltam elmenni a dokihoz, mert akkor is fertözésem volt és ha nem megyek el, ki tudja még roszabb lett volna...Szóval lehet dokija válogatja! 8)

Jaj képzeljétek az ikreket váró barátnöm írt, mert most már tudják 100%, hogy két kukisa lesz!!! :lol: :lol: Annyira örültem a jó hírnek! Söt majdnem szüléskor lesz a szülinapja 30 éves lesz pont. Kell ennél szebb szülinapi ajándék?? Ráadásul kettö?? :roll: :lol: :lol:
:P A másik gyerekkori barátnöm is babát vár most derült ki. Ebböl a bandából már csak én lógok ki a sorból :? Félre ne értsétek nagyon örülök nekik meg minden....csak már olyan jó lenne terhesnek lenni. Node itt vagytok Ti lányok!!
Ugyhogy Csip-csip nálam is ez a helyzó a barátnökkel...sorba babásodnak be....söt a múltkor nézegettem az iwiwet és egy csöppet ledöbbentem pár ismerösömnél...van ahol már két gyerek is van :shock: :shock: Ja, most jönne a " fiatal vagy,nem vagy lekésve még semmiröl" duma, vagy "neked is lesz hamarosan, nem kell rágörcsölni" duma :D
Vendég
 


Kriszti:

Itt a görbin, ha te ki tudod hámozni, hogy mikor kellene nem megjönnie, az jó volna. Én holnapra vagy holnaputánra nem várom. Az még két nap. Addig sok minden lehetséges. De bizakodom nagyon! Kop-kop!!!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 83200_.png

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Hát Tyuntyi szakértö én sem vagyok, de szerintem is holnap illetve holnap után van a nemvártad napja. Mert lehet a 22. nap volt a p.éd tényleg. NAgyon szép a görbéd!!! :lol: :lol: És szerintem jó esélyeid vannak...söt én szerintem te terhes vagy! :P Ennyi együttlétböl...föleg ha nincs is probléma nálatok, akkor most ösze kellett, hogy jöjjön.
AZ elözö ciklusaidban is mindig ennyit voltatok együtt? Mert ez nagyon szép teljesítmény...tényleg remélem nem haragszol érte, hogy ilyeneket írok...csak mindig a saját magam kis ciklusai jutnak eszembe, hogy mi milyen keveset vagyunk együtt.. :roll: :roll:
Hát most kíváncsi leszek erre a ciklusra, mert a párom megígért valamit...csak már nem tudom elhiggyem-e? :? :P
Vendég
 


Vendég
 


Lányok, nem igazán jöttetek ma.
Még annyit mondanék így lassan a nap végén, hogy szerintem holnap meg fog jönni! :cry: A nyálkám vizes állagú, s mensi előtt állítólag ilyen szokott lenni. Meg nem tudom, hogy most a képzelet játszik-e velem, de szerintem a cicim is összébb ment. Bár erről nem vagyok 100%-osan meggyőződve. Nem tudom, nem tudom! Nem érzek semmi tünetet! Délután görcsölt a hasam, azt hittem vásárlás közben, hogy megjött, de mégsem.

Kriszti:
Ami az együttlétet illeti, ennyit nem szoktunk együtt lenni. Általában két, három naponta van 18-as, bár ez változó. Egy kicsit most ráhúztunk pé környékén, s mivel a ciklus elején már hittem azt egyszer, hogy pé-m van, így most ez így jött ki.
Most beszéltünk a férjemmel erről, mármint a gyerekről. Még két hónapot várunk, annyit, amit a doki mondott, s április végén vagy május elején, ez a mensitől függ, visszamegyünk inszemre. Akkor már úgyis az egy évnél tartanánk. Addig marad az izgalom, a méricskélés, az ovutesztezés, s a 18-asok. :oops:
Előbb-utóbb csak összejön! 8)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Sziasztok!

Csip-csip
Tök jó, hogy ilyen jól haladtok a lakással! Sok a munka vele biztosan, de hidd el megéri. És holnap már költöztök is! Tessék fölavatni!!!
És a főnököd tök jó fej, ilyen ajánlatot nem is szabad visszautasítani. Látod az idegeskedés mellett jó dolgok is történnek!

Henne
Hát anyósod nem semmi, hogy átrendezte a lakásotok. Nagyon durva, és ráadásul nem is tudsz mit mondani, mert még ő sértődne meg. Még jó, hogy ritkán találkoztok. Egyébként hogy vagy?

Csicsy
Jó, hogy tesódéknál minden rendben, és hogy a betegsége nem okozott a babában kárt. És kisfiú!!!! De lényeg, hogy egészséges legyen!!!

Tyuntyi
A görbéd szép, hát nagyon komolyan remélem, hogy sikerült összehoznotok a babát. Csak maradjon is így!
Figyu, azt had kérdezzem már meg, hogy gyalogszerrel hogy jutok el a dokihoz? Válaszod előre is köszönöm!

Chrissyke
Látod nálad is jól alakulnak a dolgok, és hát a párod egy tündér!!!! Nagyon figyelmes volt tőle a vacsora, elhiszem, hogy nagyon jól esett!!! És akkor most a főnököd többre fog bejelenteni, a munkaügyinél pedig nem kell elkezdened a nyelvtanfolyamot?

Nálam most semmi küli, holnap megyek dokihoz, és nagyon izgulok. Remélem nem talál semmit.
Hát a digitális lázmérőtől kivagyok, és mostmár ezt a hónapot muszáj vagyok ezzel mérni, mert kétfélével semmi értelme, nem lesznek jók az értékek. Anyuékkal meg csak hétvégén talizunk, akkor higanyosra váltani már késő.
Ez a szar meg nem méri meg rendesen. Az előző hónapokhoz képest ilyenkor a hőm mindig 36,6 körül mozgott, ez meg állandóan 36,3-at, 36,4-et mér. No mindegy, inkább többet vagyunk együtt, és igyekszem nem rágörcsölni erre a hónapra.


Szép estét mindenkinek!



durcipok
 
 


Durcipók:
A Mom parkba én a 61-es villamossal szoktam menni. Erre a déli pu-on lehet felszállni, bár nem tudom, hogy merről mész. A megálló nevét nem tudom, de a mom park eltéveszthetetlen. Olyan, mint a többi pláza. Bemész az utca szintre, s ugyanazon az emeleten lesz a rendelő egy kicsi utca végén. De a biztonsági őrök útba tudnak igazítani. Csak kérdezd meg, hogy egy orvosi rendelőt keresel, s meg fogják tudni mondani. Vmi Oxi... a rendelő neve. Mindig elfelejtem. Régen Medi-mom névre hallgatott. Szerintem elég zagyva voltam. Remélem azért vmit segítettem. Ha van kérdésed, holnap reggel leszek.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Jó reggelt Lányok!

Az álomnak vége, leesett a hőm. Nem is csinálok tesztet, felesleges. Így ma várom újra a mensit. Egy dolognak örülök csak, hogy a hőmérőzésnek hála, látom, hogy van peteérésem és a homeopátiás bogyók is hatnak. :roll:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


sziasztok, lányok!

hát én még mindig ugyan úgy vagyok. Amikor már azt hinném, hogy megjön, utána eláll. De ez már biztos nem ovus vérzés. Mi is a múltkorira godolunk, h lehet hogy még nem tisztultam ki rendesen. Max egy hasi uh-t ugyis csinál, nem? azon meg lehet látni, ha valami gáz lenne bent. :oops:

tyuntyi: ha csütörtökön sem esik le a hőd, szerintem tesztelhetsz egyet. Bár én csak pénteken tesztelnék, de csak azért, mert megfogadtam, csak akkor tesztelek, ha késik és nem esik le a hőm.:)

csipcsip: hamarosan vége enne, és meglátod, minden ok lesz.:)

lányok, az én ismerőseim is sorra esnek teherbe, és igen, én is nehezen bírom.:( egyzser lassan csak eljön már a mi időnk is. egyébként mindenképpen elmegyek a dokihoz, legalább a görbéimet megmutatom, meg ezt a pozitesztes dolgot megbeszélem vele. meg max egy uh. ugyis kell majd még hozzá mennem...:)
henne
 
 


tyuntyi, most olvasom.:( sajnálom.:(
henne
 
 


Jó reggelt...

Henne: akkor nagyon egy cipőben járok veled is meg persze Krisztivel, csak nekem is meg, ahogy olvasom neked is rossz az amikor körülötted csak terhesek vannak, sajánlom, de Én is elkeseredem, ésnem tom elviselni :cry: :cry: :cry:

Tyuntyi: szerintem is várj még!!!

Kriszti: Valóban javul a párod!!!Hát képzeld, mert ügye neked is olyan sok a 18-d, mint nekem :oops: Ezért neked írom, panaszkodom :oops: 6napig menziztem, már nem is tudom mikor voltunk együtt a párommal...Totálissan kivagyok, de nagyon remélem, hogy még nem késtünk le semmit, hisz még csak most vagyok a ciklus elején :roll: Hulla fáradtak vagyunk és valahogy nem jutunk el a 18-as karikához :cry: :cry: :cry:

Durcipók: Ma mikor mész a dokihoz???Most mit csináltatsz???
Kiváncsi vagyok, mert Én is megyek, de nem tom mit fog velem csiálni...Mit kellene mondjak??? :oops:

Hkitty: Melo megyeget???Lehet pont most zebrásodsz be :wink:

Csicsy: Nálatok minden rendben akkor???

Szép Napot Mindenkinek :D
ÉN MA KÖLTÖZZÖM
csip-csip18
 
 


Tyuntyi: kár h leesett a hőd! dehát miért? nem értem, annyit voltatok együtt! Biztos voltam benne h sikerült nektek!
:cry: mennyit esett? ha csak ilyen 36,9 az még nem gáz szerintem!
bár én nem tudom, nem hőmérőzőm!

nekem is meg fog jönni szerintem hétvégére, nem is gondolom h nem, mert nem voltak ott katonák amikor kellett volna!
de miért van az, hogy aki azokban a napokban minden nap együtt van akkor nem sikerül? ezt nem értem! probléma Tyuntyi nálatok nincs, legalábbis nem tudsz semmiről ugye?
de szerintem amíg nem jött meg, addig van remény!

Henne, írj majd h mit mond a doki! holnap mész?

Durci: Te most miért is mész dokihoz? most nem tudom bocsi..

:(
A digitális lázmérő tényleg nem jó, már én is rájöttem!
amikor beteg voltam össze-vissza mért és a higanyos sokkal jobb!
néha az eltérés a kettő között 5-6 fok volt és a higanyos volt a reális adat!

Kép
csicsiy
 
 


Csip: minden rendben, nálunk sincs sűrűn 18-as, de amikor van az tök jó! én már úgy vagyok vele h nem a mennyiségre megyek, bár soha nem ez volt! a barátnőmből kiindulva (ugye akik egyszer voltak együtt és ott van a baba) nem parázok ezen! lesz ami lesz!!
amúgy a kapcsolatunk nagyon jó, figyel rám, "kinyalja a seggem" egy szavam sem lehet tényleg! minden este talpmasszázst kapok, ha megvan akkor derékmasszázst, csupa ilyen jó dolgok, nem panaszkodhatom!!
akkor ma már OTTHON alszotok? szuper!!!!
hát mondd el a dokinak h nagyon sokat késett de én úgy gondolom h neked ez most a stressztől volt és szerintem legközelebb meg fog jönni időben!

körülöttem nem sok babás ismerős és barátnő van! igazándiból csak a tesóm!
ja, meg hétfőn a genetikai vizsgálaton vagy 50-en, mondtam is a hugomnak, hogy remélem elkapom tőlük! :P :P

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok!

Hát azért megyek dokihoz, mert tavaly augusztus óta próbálkozunk, meg ugye októberben volt az a vetélés féle dolgom.
Jó lenne egy kivizsgálás, hogy nálam rendben vannak-e a dolgok. Meg egy rákszűrés is kéne.

Tyuntyi
Nagyon sajnálom, pedig ti aztán mindent megtettetek! Ilyenkor az emberből minden remény, és erő elszáll, de ne adjátok fel! Fel a fejjel! Hátha sikerül a következő hónapban!!!!
EGyébként köszönöm a tájékoztatást, ez alapján bizti odatalálok a dokihoz.

Csip-csip
Nektek jó költözést!
Megyek dolgozni, szép napot mindenkinek!



durcipok
 
 


Sziasztok lányok....

Sajnálom Tyuntyi, de szerintemmég nincs veszve semi addig még meg nem jön. ÈN sem értem, hohy ennyi 18assal, meg hogy a doki is rendben talált mindent, miért nem jön össze...akkor lehet mégiscsak az ember tudat alatt rágörcsöl, mert valljuk be mindannyian csajok, hogy ez a helyzet mindannyiunknál, még ha be is akarjuk az ellenkezöjét magyarázni.
Viszont egy dolog nyugtat, hogy az a régi barátnöm, aki most lett terhes, tavaly június óta próbálkoznak és a csajszi már betegesen rágörcsölt a témára, szeptemberben amikor Mo.-on voltunk, akkor mondtuk is neki, hogy ennek nem lesz jó vége..Ahhoz képest.. :? :? :shock: :shock: :lol: :lol: ..most terhes!

Mi tegnap bementünk a magyar ismeröseinkkel Hannoverbe lazulni...billiárdoztunk vacsiztunk....meg iszogattunk..csak engem kiütött teljesen, ugyhogy hazafelé végighánytam az utat :oops: Most jobbanvagyok, csak a fejem fáj. Máskor is ittam ennyit, csak szerintem az utóbbi napok stresszhatása is kijött rajtam...egyszóval nem vagyok büszke magamra :cry: :?
Így a reggeli hömérözés is elmaradt :?

Csip-csip jó költözködést, meg majd "lakásfelavatást".
èpp néztem a táblázatban, hogy egyformán haladunk most a ciklusban. Nyugi még ebben a ciklusban mi sem voltunk együtt, de ami késik nem múlik....mert ezt a doki elötti utolsó ciklust ki akarom hasnálni, meg is beszéltük, aztán persze Kriszti tervez...a párom végez.....hulla fáradtan a melóval...aztán meg nem lesz kedve...no nem baj..Maradt még 2 db ovutesztem, azt még ebben a hónapban ellövöm, de újat most nem veszek,mert a köv. hónaptól cikluskomputer lesz...persze ha mindent rendben talál a doki és nem kell kezelés, vagy ilyesmi. 8)
Vendég
 


Kriszti: Most Én is így vagyok ezzel...Amúgy Én szerintem mondhatom, hogy most jöttem rá, és most kezdek egy kicsit lazítani a baba projecten...Biztos van benne valami, ezek után, hogy mondom, úgy és akkor jött meg amikor pont nem volt nálam semmi és nem is számítottam rá...
Biztos vagyok benne, most tudatosult ez bennem!!!!Hogy nem lehet ennyit ezen görcsölni és gondolni, persze nem mondom, hogy Én nekem nem jár ezen a gondolatom :D De most valahogy úgy kéne ezt feldolgozzni, mit ha nem is tervezzük a gyereket!!!
Ezért is gondoltam arra, hogy Én már nem is folytattom a ciklus.hu...
talán még a cica teát fogom inni, hogy egy kicsit hátha rendeződik a ciklussom, de ha az orvos azt mondja, hogy ne igyam, akkor hagyom....
A másik, hogy azt is olvastam, hogy akik tervezzik a gyereket és egészségesek a lány is meg a párja- katonái, pl(tyuntyi) azoknak is bele telhet 1 évbe mire össze jönn!!!!!!!
Hát remélem, hogy ezt itt megírtam nektek!!!nem baj és ti is ezáltal talán másképp látjátok a dolgot, úgy mint Én :wink:
csip-csip18
 
 


Hát mi ez a du pangás csajok???Nagyon nem vagytok csak reggelt no meg este :(

Hát az Én Drágám olyan egy kis sunyi, képzeljétek már a raktárban van, és pakol, fél óra múlva valószínűleg végez :shock:

Én megmondom végzzem 5 kor...mert az én Dágám ne várjon rám, mert ált. 6körül szokott végezni!!!
Na tessék erre ő elöbb végzet, lehet mire Én haza érek, mert szerintem akkor Én gyalog megyek haza, lehet ők már ki is pakolják a lakást :D :D :D
csip-csip18
 
 


Csajok Én lassan megyek, mert mindjárt jönn a váltó társam :D
és irány költözni :D
Puszi
csip-csip18
 
 


sziasztok,

lányok, ma megyek dokihoz. És úgy néz ki, kopp kopp elállt a barnázásom..:) legalább ennyi. most várom az este fél 7-et. tartok tőle, remélem majd minden kérdés eszembe jut.:)

csipcsip: milyen volt a költözés?:)
henne
 
 


Henne: gyere majd hogy mi volt!

Csip-csip: milyen volt az első éjszaka?

Tyuntyi: nem jöttél h mi újság van veled?

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok Csajok!

Hát tényleg nagy a pangás!

Csip-csip
Költözés rendben lezajlott?

Chrissyke
Hogy vagy, veled mi újság?

Pinkiné, Gabóó, Hkitty
Merre vagytok? Hogy vagytok?

Henne
Majd gyere és mesélj, hogy mit mondott a doki!

Tyuntyi
Mi újság veled? Hogy vagy?
Tartozom Neked egy nagy-nagy köszönettel. A doki előtt le a kalappal. Rettentő szimpatikus volt, kedves, nem nagyképű, és mindent meg lehetett vele beszélni. És nagyon boldog vagyok, hogy elmentem hozzá, mindent rendben talált, és a továbbiakban is hozzá szeretnék járni.

Mondtam neki ugye, hogy babát szeretnénk, és hogy próbálkozunk pár hónapja, de azt mondta, amíg egy év nem telik le, addig hagy időt. Mondta, hogy ne hőmérőzzek, mert csak fölöslegesen idegesíti magát vele az ember. Helyette homeopátiás cseppet írt föl napi 2×10 cseppet kell folyadékban meginnom, ami a teherbeesést segíti elő.
És ami a legszebb, ultrahanggal megnézte, hogy várható-e peteérés ebben a hónapban. És képzeljétek, mivel félidőhöz közeledem, két érett tüszőt is látott, és azt mondta, hogy ezekkel együtt sikerülnie kell a babának. Amit még mondott hőmérőzés helyett a Gabriel ovu lh tesztet használjam, mert hogy az megbízható.
Tehát úgy néz ki peteérés lesz, apára fel!!!!

Úgyhogy teljesen megnyugodtam, és Csip-csip igazad van, hogy muszáj egy kicsit kikapcsolni, mással foglalkozni, mert tudat alatt az ember tényleg rágörcsöl a babatémára. Így mától nem hőmérőzöm, hanem elterelem a gondolataim, barátnőimmel találkozgatok, vezetéssel foglalkozom, és jövő héttől elkezdek angolozni. Ja és egy szépségszalonba is bejelentkeztem! Tényleg minden gondolatom eddig a babán volt akarva akaratlanul, de így tényleg nem jó.

No, most megyek, majd gyertek csajok! Puszi



durcipok
 
 


Sziasztok!

Aztaaa, jól lemaradtam. Na, de majd most megpróbálom pótolni. :wink:

Csicsy, örülök hogy sikerült megbeszélnetek a dolgokat. Reméljük, hogy Apának ezentúl pé körül nagyobb lesz a lelkesedése. :wink:
Tesódnak nagy gratula az eredményhez és a kis kukisoz! :lol:

Csip-csip, elhiszem hogy idegesítő lehetett a felrohangáló szomszéd, s hogy igyekeztetek halkak lenni, de mint gyerekes anyuka - bocsánat - de megértem őt. :oops: :oops: :oops: Én is mindig frászt kapok, mikor anyósék alattunk zörögnek, mikor alvási idő van. :oops: :oops: De azt is tudom, hogy a felújításnak mennie kell. :wink:
Tényleg, milyen volt az első éjszaka az új otthonban? :wink: Minden helyiség fel lett avatva? :D :wink:
Anyósod meg érdekes. :lol: Amikor az én anyósom akarta ilyen mániákusan, hogy teherbe essek, mondtam neki, hogy mi próbálkozunk, de ha ennyire türelmetlen, fogadjon egyet örökbe. 8) Onnantól kezdve békén voltunk hagyva. :wink: 8)
Anyuddal a konfliktust nagyon sajnálom. Biztosan nehéz lehet neki is, hogy a mindig szótfogadó "kislánya" már nem az Ő véleményére kiváncsi elsősorban. Biztosan túl lesz rajta. :wink:
A főnököd meg nagyon jó fej! Ritka az ilyen fajta. :wink:

Chrissy, micsoda hülyék a munkaügyi központban! :evil: ahelyett, hogy örülnének, hogy van hol dolgoznod. :roll:
Mondjuk amikor mi voltunk a munkaügyi kp-ban, nálunk is ez volt. Kötelező volt elmenni egy válogatásra, 3 órát álltunk sorba, mert annyi embert hívtak be, majd mikor sorrakerültünk közölték, hogy bocsi, de mi ehhez a melóhoz túlképzettek vagyunk. :shock: S ilyenkor ne durranjon el az agya az embernek! :evil: :evil:
Erre a komputerre nagyon kiváncsi vagyok! Remélem, hoz nektek egy babócát! :wink:

Kitty, örülök hogy találtál egy jó melót! A döntéseteket pedig nagyon becsülöm, nem lehetett egyszerű! :lol: De attól Te még ide tartozol, szóval várunk bármikor! :wink:

Henne, én az elmúlt 2 napban barnáztam. :? Pedig ciklus közepén vagyok, fogalmam sincs mi lehetett.
Most végülis megjött vagy nem? :oops:

Durcipók, Te gyömrőn laksz? :lol: :D :D Én Pécelen. :lol: Valamikor összejöhetnénk. :wink:
Nagyon szuper, hogy ilyen jól alakultak a dolgok a dokinál! :wink: Milyen szert írt fel? Recept nélkül kapható?

Mi egyébként jól vagunk, leszámítva hogy a gyerek éjjelente több alkalommal is ébred. Valszeg jön valamelyik foga. Még jó, hogy már csak 4-nek kell kibújnia. :roll:

Kedd éjjel moziban voltunk Apával. Leraktam este a gyereket, feljött a nagymama és mi elmentünk.
Az Avatart néztük 3D-ben, de én olyan rosszul voltam, hogy alig láttam valamit a filmből. :roll: De azért jó volt. :lol:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Sziasztok lányok,

Tyuntyi mizujs veled? Hogy állt ma reggel a höd?

Durcipok az a két kis tüszö...abból még ikrek is lehetnek? :lol:
Hajrá akkor!! Ami a hömérözést illeti, ma reggel akartam, de elmaradt :cry: Most csak azért akartam ezt a ciklust végigcsinálni mert utánna megyek dokihoz, aztán legalább 3at tudok neki vinni. Nagyon kíváncsi leszek én is mit mond. Remélem minden rendben lesz és akkor komputerozunk :lol: Tegnap beszéltem anyummal és mesélte , hogy az egyik kolléganöje, öt én is ismerem, most lett terhes..komputerral, interneten rendelte :P Ö most a második a héten akiröl megtudtam, hogy babát vár...ezek a lányok mind azóta próbálkoznak amióta mi is...ugyhogy bízom benne csajok, hogy mostmár tényleg mi jövünk :lol: :lol: :P :P

Henne mindenképp gyere majd mit mondott a doki!!! Kíváncsi vagyok, ez nem lehet hogy tényleg a múltkor spontán vetélés eredménye? Valahol olvastam, hogy ilyenkor lehet csinál a nödoki egy egészségügyi kaparást, vagy valami ilyesmi. Anyukámnál is volt ilyen, utánna egyböl terhes lett...velem :P :lol:

Pinkiné, de nagyon a p.é környékén vagy, ha jól látom!
Jó volt a film,mert mi is gondolkoztunk rajta, hogy megszeretnénk nézni 3D-ben! èn még sohasem néztem filmet 3D-ben :D

Most ugrok,mert csinálok valami kajcsit, de ma még jövök!!

Pusszantás!

Csip-csip majd gyere te is mesélj milyen volt az elsö éjszaka az új otthonotokban?
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Írtatok ám rendesen, az biztos! Az internet nálunk, mint a tetü olyan, ezért nem is jöttem eddig ma. Meg rá sem értem. Holnap vizsgázom kreszből, s ezerrel gyakorlok. Közben egy kis lakástakarítás, főzés az uramnak, stb.. Tegnap rengeteg melóm volt, azzal bajlódtam, ma szabin vagyok, de idáig még nem éreztem. Köszi kérdéseteket, megvagyok. Mensi még nincs, ma a hőm egy tizedet visszaugrott, most újra a cover line felett van, de ez szerintem már semmit nem jelent. Az alhasam akkora,mint a lufi, s minden pillanatban olyan érzésem van, hogy megjön. Ezt annyira utálom, akkor jönne meg és kész. De még esetleg napokat várni rá, őrület. A tesztet csak megcsináltam tegnap, de felesleges volt, mert az megmásíthatatlanul negatív volt. Reményem nincs, várom a mensit.

Durcipók:
Örülök, hogy meg voltál elégedve a dokival. Mondtam neked, hogy jó fej. Én imádom. Szerintem a mastodynon cseppeket írta fel, jól gondolom? Egy ciklusig szedtem én is. Azért kaptam, mert nem akart megjönni az Istennek se. Pár nap után már megvolt az eredménye. A baj csak az, vki kérdezte, hogy vényköteles. A két tüszőhöz sok szerencsét és tényleg apára fel!

Csip-csip:
Beköltöztetek? Remélem hétvégén azért már egy kicsit lazítani is fogtok tudni.

Csicsiy:
Te is már a nem várt körül vagy a hétvégén? Az eszem megáll, hogy telik az idő!

Kriszti:
Most akkor kell járni a suliba vagy mégsem? Nem emlékszem, hogy írtad volna, esetleg igen, akkor bocsi. A komputerre most már eszement kiváncsi vagyok. Ha ma lemaradtál a hőmérőzésről az még nem gáz, ugye? A ciklus első felében vagy ha jól emléksazem!

Henne:
Lassan fél hét! Gyere ám holnap, kiváncsi vagyok, hogy mit mondott.

Tegnap nekem is mondta a munkahelyemen a pszichológus, hogy próbáljam meg a gondolataimat elterelni a babáról. Higgyem el, hogy ha lazább leszek, s nem görcsölök ezen ennyit, akkor jönni fog a baba. Ajánlották az agykontrollt is. Állítólag az segít a kikapcsolásban. Van is itthon meditációs cd-m, másfél évvel ezelőtt használtam is, s jó volt. Pánikbetegségem lett, amiből kemény egy év alatt, de sikerült kikecmeregnem, s akkor kaptam a pszichotól, akihez jártam. Elő is veszem!!! Hátha megjön tőle!
8)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


sziasztok, lányok!

voltam tegnap dokinál. A helyzet az, hogy tényleg volt egy spontán vetélésem. Azt mondta az útóbarnázás, vérzés is ezért volt, de most már szépen kitisztultam..:) és aminek még jobban örültem, látott egy 12 mm-es tüszőt.:D szóval még pé-m is lehet ebben a hónapban.:)
már mi mindenre gondoltunk a barnázástól a férjemmel, ciszta vagy mioma, esetleg méhen kívüli. De semmi sincs.:)
Köv ciklusban megyek hormon vérvételre, szerinte lehet, hogy progi hiányom van, és többek között ezért is ment el a baba..:)
és egy nagyon kedves, jófej doki. szóval, most egy nagy kő esett le a szívemről..:) szerinte nem kell átjárhatóságit csinálni, mivel most volt egy spontán vetélésem, tehát átjárható a petevezeték.. hát röviden ennyi..:)

csipcsip:beköltöztetek?:)
henne
 
 


Szisztok

Hát nálam az egyik szeme sír(szomorú) a másik nevet (boldog)

Azért vagyok szomorkás, mert apával nem igazán mennek most a dolgok Biztos közre játszik ez a költözzés, de napok óta úgy bújunk be az ágyban, hogy egymással háttal vagyunk
Megyek a vitatkozás, veszekedés...
Meg megmondani semm tudom, mikor voltunk együtt
Azt hittem, hogy megkapjuk a kulcsot és az első éjszakánk csodás lesz, még mondtam is megjegyeztem neki, hogy készüljön estére, erre a válasz: Azt nem hiszem!!! Jó pofára estem, azóta Én nem is vagyok valami kedves vele...Tegnap nem is főztem ezáltal és este is előbb feküdtem le...
Ez van most...

Amúgy meg boldog vagyok, mert szupi a lakás Szép aránylag már berendeztem egy-két helységet, de pipa vagyok, mert 2 db polcot kidobtunk és most derült ki, hogy az az egyik szekrénybe való a konyhában
Aztán tegnap furtunk fel szekrény meg mindent, erre megint fel szoltak 7 kor, hogy:Fejezzük be, mert befejezték a gyerek füdetését!...na mondom...Eldurrant az agyam, ahogy ezt mondta!!!!Mondom neki figyelj ide, azért amiért Te itt laksz a kisgyerekkel, nem gondolod ügye, hogy nekem itt lábujjhegyen kellene járnom, és 7 órakkor nem furhatok???Mondokm a házirend 8 ír, addig lehet!!!De legyen előbb!Mndom 8 óra addig lehet( 2 lukról van szó)...Szia és becsuktam az ajtót...
Én megértem őket is, de ők is egy kicsit beláthatnák, hogy most költözzünk be és van mit furni!!
Kérdezzem akkor még egy rohdt Szülinapi bulit semm tarthatok majd csak este 7 ig???vagy egy lakás avató??
csip-csip18
 
 


Most ebben a pillanatban hívot a párom és kérdezte mi a bajom...Hogy Ő nem is látja, hogy örülök...És, hogy szeretem-e???Mondom:Nem!!!Mert, kérdezzi???
Megvan 2 napja a lakásunk és felsemm avatuk, lassan 2 hete egymásra semm nézztünk :cry: :cry: :cry:
Mindenki kérdezte, hogy felavatuk már, anyósék is anyuék is, tesomról nem is beszélve...Tiszta ciki komolyan mondom :oops: :cry: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
De hát, hogy legyen minden a helyén!!! :shock: Kit érdekel, mi hol van???Az ágy a helyén van :oops:
Meg, hogy megmarad ez a lakás nekünk!!!!
Na szóval kurva jól esett ez amiket mondott...Mondtam is neki, hogy jól van majd beszélünk...és leraktam...
csip-csip18
 
 


Ja és azt nem is írtam, hogy Szerdán 2 szer kellet fordulnunk , mert nem fértünk be a kocsiba...A második köröl mikor végeztünk és hortuk fel a cucokat és befejetük, jönn oda hozzám anyós, hogy ő már kirakosgatta a konyhában a cucokat (persze össze vissza) :evil: :evil: :evil: :evil:
Ja és a kutyámnak nagyon tetszik az erkélny :D Első éjszaka sr a drágám, tegnap már nem, de most egyedül van már!!!Szegény, úgy sajnálom :cry: :cry:
De adtam anyósnak kulcsot, hogy azért ne legyen estig egyedül kicsit még szoknia kell az új helyet és megfájdul a szívem mindig jött a seggemben volt :D
csip-csip18
 
 


Csip-csip akkor mégsem alakult az este úgy ahogyan szeretted vona :cry: De lehet tényleg feszült a párod..... :roll: Pedig egy jó kis lepedögyürés feledtetni tudja az emberrel a gondokat...de lehet ez csak nálam van így :shock: Teljesen megértelek...2 hét az sok idö, szerintem elvonási tüneteid vannak...ilyen nekemis szokott lenni! De sokban hasonlítunk Csip-csip :P :lol:
Nálunk tegnap volt eksön... :lol: Most nem adom fel ezt a hónapot! Lehet már tiszta hülye vagyok...arra gyúrok, hogy mégse kelljen azt a komputert megvenni.. (babatervezök otthona honlapon van erröl a komputerröl leírás) mert elég drága, hátha összejönne annélkül is, csak most egy kicsit növelni kellene az együttléteink számát már most a 10. naptól...igaz a p.ém csak a 20. nap körül van, de addig ha legalább 2-3 naponta együtt tudnánk lenni akkor legalább elmondhatnánk, hogy megadtuk az esélyt,nem pedig azzal a múltkori havi 2vel... :shock: :shock: :?

Olvastam egy német oldalon, hasonló mint a babanet, hogy a férfiaknak sem ártana vitamint szedni....erre gondoltam is már korábban is! Ugyhogy megbeszélem apjukkal,hogy legalább C, illetve E-vitamint szedjen tabletta formájában...merthát ö sem egy zöldség-gyümölcsevö típus. Nameg az alkohol...jó nem alkoholosta, de azért néha sör, meg ha elmegy bulizni akkor bacardi-kóla, vagy whiskey-kóla...az alkohol alapjában véve nem tesz jót.Még az a jó, hogy nem dohányzik, meg én sem!De ezt a vitamin dolgot megbeszélem vele, ezzel nem ártunk semminek, vagy szerintetek? :roll:

Henne, de jó hogy jó hireket mondott a dokid! Látod akkor minden rendben van! A tüszö dologgal eg annyira fel tudják dobni az embert! Emlékszem soktóberben mikor dokinál voltam, akkor nekem is mondta, meg láttuk Uh-val a tüszöt...Mondta is, hogy napok múlva van a tüszörepi,mert már olyan nagy :shock: Aztán beleadtunk akkor mindent...dehát nem jött össze...persze még nagyon az elején voltunk.. :shock:

Van egy dolog amit meg akartm csajok kérdezni. Szerintetek tényleg igaz lehet, hogy akár az orgazmus is kiválthat spontán peteérést? És akkor az hogy van? Ha mondjuk valaki a ciklusa elején van? :lol:
Vendég
 


Kriszti: huuu nekem fogalmam nincs...Te ezt honnan vetted???Nem azért,Én nem hallottam még :D :D :D
Valóban sok mindenben egyezzünk...
Elvonás tünet??? :lol: 2 hét után még jó, hogy???Hát nem??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Úgy látszik ez az eső semm kedvez, hogy az embernek jobb kedve legyen!!!!
Amúgy most bánt nagyon, hogy így vagyunk a párommal, ezért is írtam neki egy sms-t, mert Én nem tudok beszélni telefonon, elkezdek sírni...
Megírtam neki, hogy ha így haladunk akkor még 10 év múlva semm jönn össze a gyerek, meg, hogy nem sürgetem, csak, hogy értse meg, ha gyereket szertne ő is, akkor változtatni kell rajta!
Azt is megírtam neki, mert ő nincs otthon a nő ciklusban, hogy az is rossz, hogy Én nekem már nem 28naponta jönn meg, hanem 45 napra jött meg, és ez baromi sok idő, és ebből csak 1 nap van mikor teherbe tudnak esni a nők...
Neki nem tünik fel,hogy a 45 napból némi kevés esélye van a nőnek, hogy teherbeesen...Mert nem erre figyel, mi nők meg igen
De most vissza írt, hogy sok volt neki ez a költözés, hogy nagyon szeret, és, hogy szertne babát mindenképp, és nagy betükkel oda írta, HIDD EL RAJTA LESZEK.
Most megnyugodtm :D
Akkor van még esély :D
csip-csip18
 
 


Hát komolyan mondom megörülök!!!!!!!
ANYÓS!!!

Adtam neki kulcsot, hogy egyszer nézze meg a kutyát, hogy minden rendben van-e vele...
Erre mit hallok, páromtól???Hát, hogy anyós elhozzot tőlünk ruhákat, meg még egy két dolgot a szekrényből, amit koszosnak látott, hogy ő kimossa!!!
Meg az üvegpoharak amik voltak az asztalon, berakta a szekrénybe, mert hát ott még elfér (ezt már tegnap elmondtam neki, hogy azért nem rakom el, mert a szobában lesz a helye)Tessék erre ő!!!!!!!!!
Ja és, hogy a kutya az náluk van...Nem nálunk!!!!Mért is???Kérdem, mert ő allergiás rá!!!Nem arra kértem meg, hogy vigye át magához basszus!!!Így nem fogja megszokni a kutya, hogy új helye van új lakás...Nem vissza kell szoktatni, hanem ott kell, hogy megszoknia, hogy új helye van!!!!!!!!!!
Whhhhhhhháááááááááááááááá
csip-csip18
 
 


Úgy látszik mostanában magammal beszélgetek itt :( :oops: :(
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Tyuntyi
megjött már? Tudod, a remény hal meg utoljára :wink:
Kreszhez drukkolok!

Csip.csip
anyósod: no comment. Én biztos leugatnám a fejét, ha turkálna a szekrényünkben :evil: Pároddal nem beszéltél róla, hogy le kéne állítani? Eléggé bele avatkozik az életekbe, ami hosszú távon még sokkal rosszabb lesz :roll:
Remélem, pároddal rendeződnek a dolgok! A baba miatt is, meg amúgy is!

Chrissy
pasiknak én az E vitamint tudom, ismerősöm szedi (mondjuk neki van meddőségi problémája is).
Az orgazmusos pé-ről én még nem is hallottam. :shock: De lehet, van benne valami, sok olyan esetet hallottam, hogy mondjuk mensi előtti uccsó napon volt együtt a pár, hogy akkor tuti nem lesz terhes (akkor egyszer nem védekeztek), és 9 hónap múlva meg lett az eredménye :lol:

Henne
vetélést sajnálom, de az jó, hogy kiürült rendesen! Tüszőhöz gratula, tessék kihasználni
:wink:

Pinkiné
kell is néha az együttlét csak apával :wink: Sajnálom a nyűgös éjszakákat, de lesz ez még jobb is :wink:

Durci
örülök, hogy egy rendes dokit fogtál ki (nekem is ilyen kéne), és apára fel! Ebből még ikrek is lehetnek :lol:
És tényleg ne görcsölj, csak lazán :wink:

Csicsiy
neked is csak azt tudom írni, hogy a remény hal meg utoljára! Optimistán kell hozzáállni! Drukkolok, hogy ne jöjjön meg!

Velem nincs semmi különös, ezen a héten éjszakás vagyok, még ma éjszaka megyek, aztán végre hétvége!
Rendbe tesszük kicsit a kertet, előkészítjük a szántásra, meg a füvesítésre, stb. No meg pihenek 8)
Iszom minden este a cickafark teát, kivi leszek, lesz-e hatása, de azt írja, hogy 60 napig naponta kell inni, és három hónap szünet. Ezt szeretném tartani, hátha ... No meg ha nem jön meg végképp, akkor a tavasz folyamán még felkeresem a dokit (vagy másikat kéne?)...
Vendég
 


Csajok Én megörülök, ne haragudjatok, de totálissan ki vgaoky

párom most ért haza és az anyós kipakolt már megint mindenhovah
orditottam a telefonban hogy szoljon rá már
nem igaz
irtam smst is a páromnak hátha ugy jobban megérti....
de nem hiszem hogy suolt anyjára
remegek az idegtől....
ki kellett mennem venni cigit és sorjában csak szivom, mert nem tok megnyugodni!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Nagyon fáradt vagyok, csak beugrottam, holnap bővebb leszek.

Kriszti:
Én több helyen a cinket olvastam. Mármint, hogy pasiknak. Állítólag jótékony hatással van a katonákra. A táblázatba pedig beírnád, hogy ma megjött? A mikorra nem várthoz pedig mondjuk márc végét. Erről az orgazmusos izéről nem hallottam, csak arról, hogy állítólag a nők orgazmusa is segíti a teherbeesést. Mármint peteérés idején.

Csip-csip:
A kulcs adás a szülőknek, mindegy melyiknek, már bocs, de nem igazán volt jó ötlet. Tapasztalatból beszélek. Bár nálatok ott a kutyus!

Henne:
A spontán vetélés rossz hír, de örülök, hogy komolyabb bajod nincs. Gondoltam, hogy nem kell neked átjárhatósági, ha volt pozi teszted. Hajrá csajszi!!! Szurkolok nektek!

Hkitty:
Örülök, hogy jöttél. A cickateát 60 napig inni kell? Nem kell kombinálni vmi mással? Mondjuk a ciklus második felében málnalevéllel vagy palástfűvel? Vagy a cicka úgy magában beállítja a ciklust? Én használtam anno irrigálásra is, kamillával együtt miután megműtöttek.

Puszi nektek.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Ja, a kreszvizsgám sikerült!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Egy gyors beugrás munka elött..

Tyuntyi GRATULÀLOK!!! :lol: :lol: :lol: Akkor mostmár csak a rutin és a forgalmi, menni fog hid el!!Vezetni egy öröm és föleg ha nem ül melletted senki!! :P :P
A mensihez hozzá semtudok szólni...ezt már én sem értem...
Lehet ha tartassz egy hömérözés ovutesztezés mentes hónapot....azért sokat segít,igaz én most elkezdtem megint hömérözni, de jó, hogy a múlt havit kihagytam. Adokiban bizom mostmár, hogy semmi gond nincs,mert így tudatlanul olyan rossz. Mostmár kibírjuk valahogy :roll:
TÀBLÀZAT 2010.02.27
Vendég
 


Nem nagyon olvastam vissza!
Táblázatból látom h megjött Tyuntyi, sajnálom pedig reméltem h nektek összejön most!

Amiért még jöttem: Durcipok utólag is boldogságos névnapot kívánok neked!

ma meló, majd jövök!

Ja, lett egy törpehörim, nagyon édes!
:P

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok!

Csicsy
Köszönöm a köszöntést.
Bár ez a névnap nem lesz a legszebb emlékeim között. Kicsit szomorú vagyok, de ha megengeditek elmesélem miért. És légyszi mondja meg valaki, hogy túllihegem-e a dolgokat, mert férjem szerint természetesen igen:
Párom tegnap telefonon reggel fölköszöntött, aztán délután anyuméknál taliztunk. Kb 3 órát voltunk ott, de párom végig a tv-t nézte, tesóm dolgozott, én anyummal beszélgettem. Már ekkor eldurrant az agyam, hogy így is ritkán jön anyumékhoz, akkor miért tv-zik. Azt otthon is tud.
Aztán tesóm hazavitt minket. Itthon megvártam míg párom a mai szolgálatára készülődik (borotválkozás, hajmosás, stb), és reménykedtem hogy utána kapok egy névnapi ölelést személyesen is tőle, és esetleg odaadja az ajándékát (mert mondta, hogy kapok valamit). Hát ez nem történt meg, inkább bekapcsolta a számítógépét, alsónaciban, pólóban leült a gép elé. Vártam, de semmi. KÉrdezgette, hogy miért nem szólók hozzá, meg ha megint bajom van vele, váljunk el, mert ő ezt nem bírja, hogy puffogok ha gépezik.
Erre elbőgtem magam, és megkérdeztem, hogy miért bánik így velem, hisz arra vártam, hogy kapok tőle egy névnapi ölelést. Erre a válasz, hogy reggel már fölköszöntött. Hát bőgtem ám rendesen, kiabáltam vele, hogy lehet ilyen szemét, mivel érdemeltem ezt ki. Persze hozta az ajándékot, de nem ismerte el, hogy szemét volt. Nagy nehezen kibontottam, de örülni nem tudtam, vissza is adtam neki. Egy arany szív medált kaptam, mely csupa kővel van kirakva. Mondtam neki, hogy ilyen szépet tőle nem kaptam, de miért kellett így odaadni. Válasz semmi.

Ma elment dolgozni, így egyedül vagyok. LEültem a számítógéphez, és gondoltam megnézem az Előzményeket, tehát mit nézegetett a gépemen, míg a héten nem voltam itthon.
HÁt képzeljétek, amíg én nőgyógyinál voltam, addig itt volt egy jó haverja (erről szólt, tudtam róla), iszogattak, aztán látom most a gépen, hogy haverjával a volt nőit nézegette, sőt az egyiket iwiw-en megkereste és be is jelölte ismerősnek. Amíg én azért megyek dokihoz, hogy kisbabánk lehessen, addig ő a volt nőit jelölgeti iwiw-en.
Fölhívtam és a fejére is olvastam, de persze túllihegem, volt a válasz.

Na, szerintetek mit csináljak. Legszívesebben fognám a kutyusom, szólnék tesómnak, hogy jöjjön értem, és anyuékhoz költöznék. De hosszútávon ez nem megoldás. És a legrosszabb, hogy holnap reggel fél 10-re ér csak haza.

Én tényleg próbálok mindent megtenni azért, hogy jó és szép legyen minden, hogy összejöjjön a baba is, erre ő ezt csinálja velem.

Kivagyok csajok, de nagyon!!!
Bocsi, hogy leírtam, de másnak nem tudom. Ígérem reagálok a korábbi hozzászólásaitokra is később.

Puszi Nektek



durcipok
 
 


Durcipók:
Írtam privit!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Szia Tyuntyi!

Köszönöm, válaszoltam!

Pussz



durcipok
 
 


Drága Durcipok!

Utólagosan én nagyon sok Boldogságot kívánok Névnapod alkalmából!
Bár ahogyan leírtad nem volt túlságosan az :cry:
Nem értem én a férfiakat megint, erröl regényt lehetne írni, de nem teszem. Egyáltalán nem reagálod túl a dolgokat, söt azt mondják, hogy egy kapcsolat úgy müködik igazán jól, ha az emberek megbeszélnek mindent. Hát nálunk még akkor sem úgy mennek a dolgok...valahogy néha úgy érzem a párom csak magára gondol....´Szeret meg minden, de az a típus, aki nem szeret beszélni a próblémákról..."inkább tvzzünk most" típusés akkor azt gondolja el van intézve minden. Ma megyünk anyósékhoz, istenemre mondom ez a gyerektéma úgyis feljön megint, de akkor azt fogom mondom, hogy nálunk ilyen nincs :P Mèg anyósomék is többet vannak együtt apóssal mint mi...pedig már nem mai gyerekek. Ezt anyósom mesélte nekem. Mi meg elvileg a gyerekre gyúrunk....csak szar idöben.
Mondtam én is a páromnak, hogy utánnaolvastam a komputer dolognak kinyomtattam neki...szerintetetkérdekli...?? :shock: Mondom kérdezzé már rá a haverodnál hányszor gyúlladt ki a lámpa...ami ugye azt jelenti "csinálni" kell :? :shock:
Na ja, lassan kezdek lemondani a gyerekprojektröl, mert ez így kivitelezhetettlen....Veszek egy vibrit...ja csak attól nem lesz babám :lol: :lol:
Durcipok ne hargudj, hogy a próbléma megoldása helyett énis kitörtem.. :roll: De legalább ti megértetetek :P
Vendég
 


Durcipók:
Kérdésedre válaszolva, nekem megjött, már a harmadik mensis napnál tartok. Egy ciklusig ittam a mastodynon cseppeket, de én azért kaptam, mert abban az időben megint nem akart megjönni. Akkor nekem használt. Ovutesztet már a múlt hónapban is a netről rendeltem. A babaprojekt.hu-n, 10db kerül 2600 ft-ba. Ez egy amerikai cég gyártmánya, jó volt és olcsóbb is, mint amit a boltokban lehet kapni. Ebben a hónapban én sem fogok hőmérőzni. Doki ide, doki oda, én nem fogok idegbetegeskedni ebben a hónapban, pont úgy, ahogy te is írtad. Még az ovuteszteket is meggondolom, de talán azt fogom használni. Más nem érdekel. Festeni szeretnék ebben a hónapban, az étkezőt, ki kell mindenhol takarítani csili-vilire, s indul a horgász szezon!!!! Megyünk pecázni a férjemmel, mert mindketten imádjuk! A hónap legvégén pedig megüljük az aktuális szülinapomat! :lol: És nem foglalkozom a gyerektémával márciusban.

Kriszti:
Durcipóknak is írtam priviben, hogy úgy érzem, hogy elvetettük a súlykot gyerektémában, nem? Görcsösen akarjuk a babát, közben megfeledkezünk a párkapcsolatunkról. Most nem azt akarom mondani, hogy mi vagyunk a hibásak nők vagy a férjeink, de szerintem ez is sok mindenben közrejátszik. Nem biztos, hogy igazam van a ti esetetekben, nálunk biztos így van. Ezért veszek vissza a tempóból is.

Csicsy:
Te mikorra várod a nem vártat? Nekem rendes aranyhörcsögöm volt, az egyik Marcipán, a másik Artúr névre hallgatott. Imádtam őket. Nem egy időben nevelgettem őket, hanem egymás után. Artúrka sajnos hamar elpusztult, Marcipán lehúzott velem közel 3 évet.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Lehet igazad van Tyuntyi.. :roll:
Csak nálunk ez már több annál, mint csak a babaprojekt...
A babaprojektet is a párom indította szeptemberben nem én...Hát persze hogy örültem nagyon, hogy végre így döntött. CSak nem megy ki a fejemböl egy mondata, amit azon a szeptember 7.-ei délutánon mondott, miután "az" után mondta, hogy akkor mostmár csináljuk élesben...meg "mondtam, hogy én döntöm el mikor lesz gyerek" :shock: :roll: Persze ezt viccesen...meg ö ugyis gondolta, hogy akkor összejön egyböl. :roll: :?
Inkább ne mondott volna semmit, akkor most lehet nem lennék ilyen...
No mindegy,mint említettem itt nemcsak a babatéma a mondjuk úgy "gond" :P :lol:
Hömérözni meg ovutesztezni ebben a hónapban sem fogok szerintem.
Viszont elgondolkoztam a barátcserje kapszulán...legalább beállítja a ciklushosszamat. Írtam is Leonórának a babatervezök honlapján, hogy mi a véleménye erröl. Amúgy a könyve amit onnan rendeltem nagyon jó, hasznos és érdekes :lol:
Vendég
 


Durcipok: sajnálom, nem gondoltam h névnapodon ez lesz!
gyere majd és mesélj h hogyan sikerült megbeszélnetek a dolgokat!
én nem értem ezeket a férfiakat, tiszta hülyék!
meg ez a szex dolog is, nálunk is van, de nem visszük túlzásba!
én nemtom mi van már..... mindegyik meghülyül???
de ebből nálunk sem lesz gyerek szerintem!!

Tyuntyi: én péntekre vártam, mert úgy jön ki a 30 nap, mert már 2x 30 napra jött meg! még semmi, de biztosan megjön, fáj a hasam, derekam! meghát elég keveset voltunk együtt, azok is nem peteéréskor voltak! szóval nem is gondolom h nem jön meg!
de most biztos megint 33 napra jön meg!

majd jövök!

Kép
csicsiy
 
 


én még nem adtam nevet neki, majd meglátom! most még eléggé fél, bújós! de remélem összebarátkozunk!

na majd gyertek és meséljetek mizu?
Csip-csip Te is gyere és írj h hogyan alakulnak a dolgok!

Kép
csicsiy
 
 


sziasztok, lányok!

durcipók, sajnálom! remélem, meg tudjátok beszélni.. Egyébként utólag is boldog névnapot!:)

lányok, nekem tegnap totál pozitív lett az ovu tesztem, meg tegnap előtt is... úgyhogy adtunk az érzésnek apával.:) ez egy kicsit hosszabb ciklus lesz, de nem bánom.:) mondjuk 9 hónapos?:)

csipcsip: látom te sem voltál hétvégén.. sikerült megbeszélni a dolgokat a pároddal?


tyuntyi:grat a vizsgához!:)

hkitty: én is ittam teákat, most jön a szünetem..de azt hiszem, nem fogok többet inni, max palástot. a cicka-málna annyira bezavarta a ciklusomat..:( van akinek használ, viszont van akinek árt. Remélem nálad bevállik!:)


pusza
henne
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?